The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❀️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❀️ πŸ’˜Haters go die Real acc: @therealmiasara 🎈🎈 😻#miasaracute😻

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Tajuk: Baglo Berhantu!
Lakonan oleh: Mia,Erissa,Teha ,Mitilda, Mama & Papa
Lakonan tambahan : Akan ada waktu story πŸ‘»πŸ‘»
πŸ‘» BANGLO BERHANTU PART 1 πŸ‘»
Mama: Erissa tolong kejutkan adikΒ² semua! Kita nak pergi shopping ni !! Lepastu papa kata papa nak bagi kita suprise!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Erissa: Baiklah,maaa... (dalam hati)huyyo suprise apa tu??πŸ˜²πŸ˜±πŸ˜†Baik aku kejutkan adik aku sekarang!! ~ Erissa pun pergi ke bilik adik beradik nye tidur ~

Erissa: Korang!!!Bangun!! Mama kata hari ni kita pergi shopping! Pastu papa pulak nak bagi kita suprise!!! Mitilda,Mia,Teha: Apa kak?! Shopping pastu ada suprise?! Wahh bertuah nye kita hari ni!! (Kata serentak)

Erissa : Dah cepat mandi pastu siap nak breakfast!

Mia,Mitilda,Teha : Ok!! ~Breakfast~
Mia: Papa, akak Eris kata ada suprise untuk kitaorang betul ke?πŸ˜† Papa: Betul! Papa sorang je tau sekarang suprise nye apa😜.Kalau korang nak tau cepat makan . Lepas kita gi Shopping terus gi tempat suprise tu!😊 ~Shopping~

Papa: (Berbisik kat mama) Jom kita beli baju baru diorang.

Mama: Nak buat apa??Diorang kat dah banyak baju.

Papa: Sbab waktu suprise tu mama & budak² tu akan pakai baju baru!😊 ~Skip beli baju baru~

Papa: Haaa lepas ni kita nak pergi tempat suprise tu!πŸ˜‰ ~Skip~

Papa: Haaa bangunΒ²!! Dah sampai!πŸ˜‰ Erissa: Wah!!😲😲😲 Rumah Banglo baru!!Korang bangun!!! ~Skip~

Bila kak Erissa membuka pintu lalu masuk. Kak Erissa membuka lampu di ruang tamu tersebut sebab kelihatan gelap!! TIBA TIBA!!!! (Bersambung)

P/s: Sorry tak best ! πŸ˜” Nak tag? Comment! (Fans Mia only)