Mia Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

💕Welcome to Mia Sara Nasuha Cute Instagram💕 ❣️Just support Mia Sara❣️ 😍Fans Mia😍 👉 All musically 👈 Done post 😉 #MiaSaraNasuhaCute #MiaSaraCute 😉

Mia Cute (@miasaranasuha_cute)

Banglo Berhantu Part 2 👻

Tiba tiba!! Pintu tertutup dengan sendiri!! ?: Jangan terlampau suka kau duduk dalam rumah ni !! 👹

Erissa memberanikan diri dan cakap: Siapa kau?! Aku pernah kacau kau ke dulu?! ?: Setiap kebahagiaan yang datang kat kau,kau selalu lupakan aku kenapa hah?!😠 Erissa: Papa!! Tolong!😭😭😭 Lalu Erissa pun pengsan!😰 Bila papa bukak pintu rumah tersebut
Papa: Aik macam mana kak Eris boleh ada kat dalam rumah ni? Kan papa tak bukak lagi pintu?!! Bila papa bukak lampu terdapat pisau 🔪 di leher Erissa !

Papa: Eriss Eriss!! Erissa pun bangun! Lalu memeluk papa sambil menangis 😭

Erissa: Papa Erissa ada sakitkan hati sesiapa ke sebelum ni?😭😭 Papa: Takde siapalah..Kamu mimpi je la tu.. Erissa kata dalam hati (Betul jugak)
Tapi hakikatnya itu bukan mimpi!!👻. Papa: Pilih la bilik kamu semua.Tapi bilik semua orang kena tidur sama sama tak boleh tidur sorang sorang.And papa dah asingkan meja study korang satu bilik,bilik tidur satu bilik.Semuanya sama sama ok?😉 Mia,Mitilda,Erissa,Teha : Ok pa!

Diorang semua pun membuka pintu bilik.. Mereka pun menjerit (Papa!!!!) Bersambung!

P/s: Yang seram tu bukan kak Eriss sorang je ye? Saksikan part seterusnya!!Btw,story ni rekaan je tau?Bukan masuk pawagam ke apa 😅.And Sorry kalau pendek & tak best😰