The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❤️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❤️ 💘Haters go die 😘Fans Mia😘 😻#miasaracute😻

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Banglo Berhantu Part 3 👻

Diorang menjerit:Papa!! Papa:Opocot kau meletup! Apa dia?? Mia,Erissa,Teha & Mitilda: Sini sekejap papa!

Papa: Mmm ok

Papa pun naik tangga.. Mia: Papa,kenapa lantai ni penuh dengan darah,dinding cat warna hitam & merah?Gelapnye bilik ni?! Papa:Mana ada darah.. Mia ni merepek je..😂 Korang pun nampak darah ke?Mana ada.. Diorang pun menjawab:Papa!!Kitorang nampak la papa.. Papa:Dah la ada ada je kamu semua ni.. Mana ada darah..Dinding pun warna pink pekat..Lagipun mana ada gelap lampu kan ada 4. Papa pun turun tangga
Mia: Adik,kakak. Korang nampak kan bilik ni ada 2 lampu je?

Mitilda: Aah la kak Mia ada 2 lampu je

Teha:Betul tu adik Mitilda!

Erissa:Tu la akk pun nampak bilik ni seram je.

Mia:Apa kata kita rapatkan katil kita tidur sama sama nak?! Teha,Erissa & Mitilda: Ok! ~Dinner~

Mitilda:Papa berapa lama kita duduk kat Banglo yang cantik ni?

Erissa menyampuk: Apa adik kata cantik?! Hahahaha 😂 Tipulah.

Papa: Kita duduk sini selama 1 bulan je 😊Cantik apa rumah ni kak Eriss tak cantik ke?Ni lah suprise yang papa nak bagi!

Diorang kata: What suprise?! Duduk sini selama sebulan?! Selepas dinner diorang pun masuk bilik.Mama pun membuka pintu bilik untuk tidurkan anak anaknya.

Mama: Masya Allah! Teruknya warna bilik ni!!😲 Ada 2 lampu je . Darah pun berteraburan kat atas lantai?!.. Erissa: Tadi kakak dah lap dah mama tapi masih ada lagi.Tu yg akk pelik tapi papa kata bilik ni colour pink cair dan lampu ada empat.Pastu papa kata mana ada darah.. Mama:Masya Allah!Mama rindu la kat rumah lama..Takpe kita letak rumah ni penuh dengan Al-Quran .Jin boleh nampak kita tapi kita tak boleh nampak dia .

Mitilda,Mia:Ok ma!

Mama: Aik,mana kak Eriss & Teha?!😰 Bersambung!
P/s: Sorry la tak berapa best & tak berapa seram .😅