The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❤️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❤️ 💘Haters go die 😘Fans Mia😘 😻#miasaracute😻

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Banglo Berhantu Part 5 👻

Mama papa!!😭😭 Teha: Kenapa kau sanggup buat kat mama & papa Kitorang macam ni hah?!😭 ?: Kau fikir kau letak ayat suci ni boleh hilangkan aku?!Aku ni manusia bukannya jin!Hahahahaha padan muka kau!😂 Teha: Kitorang pernah kacau kau ke hah?! ?: Ye!Memang salah sorang dari keluarga kau yang rampas kawan aku!

Erissa: Aku rampas ke?! Eh walaupun Mia ni adik angkat aku tapi keluarga dia dulu selalu rapat dengan aku tau?! ?: Ada aku kesah ke hah?! Mia tu tetap kawan aku!

Erissa: Boleh tak kau tunjukkan Muka kau?! Aku mmg tak boleh nak cam kau sape!

Dia pun keluar dari tempat yang tersembunyi.

Mitilda,Teha,Mia,Erissa: What?! Kau Erina?!Tergamak kan kau buat keluarga kitorang macam ni?!😭😭 Erina: Maafkan aku.Aku tau semua ni salah aku.Aku jealous sebab korang bahagia.Korang suka palau aku kat sekolah kan?Sejak dari haritu,aku plan nak bunuh mak ayah korang.Aku mintak maaf!😭😞 Mia: Akk Erina baik sangat!Selalu bagi Mia squishy. Tapi,macam ni akk buat kat keluarga Mia?! Erina: Maafkan akak!😭 Erissa call ambulans.Mama & papa masih dibedah siasat.Alhamdulillah mama & papa ok.Tapi mereka masih tinggal di Banglo tu.Mama & papa masih di wad.

Atuk: Dah jom kita balik.

Nenek:Jom cu kita balik,nanti diorang dah sedar kita datang sini balik ye.Lagipun nek tak sabar nak tengok banglo kamu yang baru tu.😊 Diorang saling berpandangan.

Bersambung!

P/s:Sorry tak best sangat part ni 😔.