Mia Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

💕Welcome to Mia Sara Nasuha Cute Instagram💕 ❣️Just support Mia Sara❣️ 😍Fans Mia😍 👉 All musically 👈 Done post 😉 #MiaSaraNasuhaCute #MiaSaraCute 😉

Mia Cute (@miasaranasuha_cute)

Banglo Berhantu Part 10 👻

Erissa: Sebenarnya,kakak ada ajak sorang kawan lelaki & dua orang kawan perempuan untuk datang ke rumah ni.Yelaa sebab kalau ada mama dan papa pun bukan diorang bagi kan?
Mitilda:Errr..Kalau mama dan papa tau macam mana?
Erissa:Jangan risau la .Mama & papa mesti takkan tau punya..
Kereta mama & papa terus keluar daripada banglo itu.
Mia:Papa,Mia tak sedap hati lah.Asyik dari tadi ada kereta yang park kat situ je..
Teha: Aah,apa plan kak Eriss ni ek sebenarnya?
Mama: Ala,bukan ke kereta tu dah lama park kat situ?
Papa: Dah jangan risau.Jangan fikir yang bukan-bukan ok?😊
Mia,Teha: Ok pa.
Selepas kereta papa sudah keluar di taman itu,milik kereta yang disebut sebut tadi keluar.Siapa orang tu?
3 orang (?)(Liya,Syuhaila,Muaz): Assalamualaikum
Erissa: Hah sampai pun korang!Amacam jadi tak plan kita?
Liya:Jadi punyalah👍👍
Mitilda: Akk kata nak diorang masuk dalam..
Liya: Eh tak payahlah...Jom lah kita pergi shopping
Erissa: Adik siap dulu jom..Korang tunggu kat dalam kereta dulu ek?😊
Bersambung