Mia Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

πŸ’•Welcome to Mia Sara Nasuha Cute InstagramπŸ’• ❣️Just support Mia Sara❣️ 😍Fans Mia😍 πŸ‘‰ All musically πŸ‘ˆ Done post πŸ˜‰ #MiaSaraNasuhaCute #MiaSaraCute πŸ˜‰

Mia Cute (@miasaranasuha_cute)

Banglo Berhantu Part 11 πŸ‘»

Skip bersiap nak pergi shopping Mall.
Mitilda: Kakak,baju Mitilda kat mana?
Erissa: Ala..Pepandai lah kau cari sendiri!
Keadaan terus senyap dan Mitilda lenyap begitu sahaja.Tiba² note ada di atas meja makan bila kak Eriss puas mencari Mitilda. Note tersebut tertulis: "Erissa,mama harap Erissa tak terkejut ye baca surat ni? Sebanarnya mama nak Erissa tau yang Mitilda kat dalam bilik dengan Erissa tu hanya jin.Mama pelik sangat kenapa kak Eriss tak dengar bila Mitilda kata Mitilda kat luar bilik?Takpe,baca ayat kursi selepas baca surat ni ye?😊"
Erissa: Ya Allah! Jadi selama ni aku cakap dengan siapa?!Habis kenapa kawan aku tak tegur aku pun aku cakap dengan Mitilda?(Dalam hati)
Dengan segera Erissa pergi ke atas amik barang yang patut lalu keluar dari banglo tersebut dengan secepat mungkin! Sebelum Erissa membuka pintu untuk lari dari banglo tu.Erissa tidak menyedari yang dia telah terpijak darah.Lalu,dia pusing ke belakang dan melihat semua ahli keluarga nye tergantung mati di atas kipas . Dia cuba untuk menolong tapi sudah terlambat..
Erissa menjerit:Kenapa selama ni aku yang kena banyak kacau?! Kenapa keluarga aku dah mati? Banglo ini memang berhantu!!πŸ˜­πŸ‘»
Ada satu note di atas ruang tamu
Mama menulis: "Mama pergi dulu ye nak,satu hari nanti kita pasti kita akan ke temu kembali.
Habis siapa yang tulis note pasal Mitilda tu? Erissa bertanya di dalam hati.Soalannya tidak akan terjawab.
Lalu Erissa membunuh diri kerana menyesal tidak bersama keluarga nye dan tidak mendengar nasihat ibu bapa nye. -TAMAT-
Moral Of the story: Dengarlah nasihat ibubapa walaupun penat sekalipun tetapi ingat nyawa diorang boleh Allah tarik bila bila masa je.😊.
P/s: Sorry tak menarik