Malene Marschall -Sund Balance (@malenemarschall_sundbalance)

Snack time! 😊 vi har IDag haft en dejlig dag i Aarhus i cirkus sommarum, det kan da absolut kun anbefales! Vores drenge på 3 og 5 år sad i stive to timer og var opslugt af show'et 😊(den mindste var ikke med). - God weekend☀️❤️ #slik #cirkus #sommer #økologisk #økologi #øko #lykkelig #balance #sundevalg #sundbalance #agurk #tomat #glad #fit #fitmom #fitfam

Jennifer van Putten (@jennifervanputten)

There is no such thing as to many danish strawberries😅

SUND UDEN KUR Karolina Kærsner (@karolina_kaersner)

Er 'selvkærlighed' egoistisk?
Når jeg deler visdommen omkring 'selvkærlighed', er en af de fordomme jeg ofte møder; at det er 'egoistisk'. Det er så langt fra sandheden som det kan være..
⠀⠀⠀⠀
Jeg har altid levet et liv (og haft et arbejde), hvor jeg giver enormt meget til andre. Om det har været som tjener, leder eller nu som mentor og coach for mange skønne kvinder.
I alle disse jobs har jeg virkelig mærket, hvor meget det giver andre, at jeg også giver til mig. Det gør ganske enkelt, at jeg har en masse at give af, bliver ved med at have det og elsker det!
⠀⠀⠀⠀
Da jeg startede mit Finally Fit - Mind and Body forløb for snart 5 år siden, blev det en stor succes i løbet af meget kort tid; og hvert forløb har været fuldt booket siden da.
Det betyder at jeg virkelig mærker vigtigheden af at give til mig selv! Endnu mere end før.
Jo mere jeg vil give til andre, jo mere må jeg også give til mig selv. Hvis jeg derimod altid satte mig selv i sidste række, ville jeg hurtigt løbe tør for noget at give af..
⠀⠀⠀⠀
Kan du se hvad jeg mener med at selvkærlighed - at give til sig selv, at dække sine egne behov - bestemt ikke er egoistisk?
Det gælder i alle sammenhænge; om du er mor, chef, coach, kæreste eller hvad som helst andet; når du husker at give til dig selv også, vil du have mere af give af til andre.
⠀⠀⠀⠀
I dag har jeg givet mig selv fornøjelsen af en dejlig nydelsesfuld fridag, som indtil videre blandt andet har stået på øko-brunch med en skøn veninde ♡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Smukke sjæl, hvad vil du give dig selv denne weekend? (Hvad trænger du til?)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skøn dag til dig smukke ♡
~ Karolina Kærsner
___________________________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg hjælper dig til at skabe en krop & et liv du elsker!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
K A R O L I N A K Æ R S N E R . D K

Cornelia Castella (@corneliacastella)

Simpel sundhed 💗

Hvorfor gøre sundhed til noget svært og kompliceret? Det kunne bare være hakkede grøntsager, stegt på panden i kokos olie sammen med en kilde til protein. Jeg valgte æg.
Velbekomme 🤗

Inge Gammelgaard (@strikmor)

Lige meget hvilken gren jeg løfter, så hænger der solbær i massevis☀️#bær #vitaminc #antioxidant #solbær #blackberry #sundhed #øko #organic

Kreamors Køkken (@kreamor)

Squash i haven ?
Prøv evt. Denne skønne squashkage med lime og hvid chokocreme 😊
Opskriften finder du på bloggen (link i profil)
#Squash #FraEgenHave #Øko #Squashkage #HvidChokolade #Lime #KreamorsKøkkenhave #KreamorsKøkken
More...