Luna Rose (@hello_luna_rose)

New all over printed Tshirt available online! Use coupon code "happybirthday" for 25% off everything at www.nalacat.com

Föreningen Förvildade Katter (@ffkmalmo)

Rami söker hem! Rami fångades i januari 2015 i ett industriområde i Malmö. Hon är kanske född 2013. Rami hade så ont i sina tänder att hon knappt kunde få i sig någon mat. Efter veterinärbesök och kraftfulla insatser blev hon som en helt annan katt. Hon var fortfarande försiktig, men hon fick tillbaka sin aptit och vågade ta för sig.
Rami fick ett permanenthem hos ett pensionärspar i utkanten av Malmö och där trivdes hon mycket bra. Hon hade ett helt hus att röra sig i och en inglasad altan där hon kunde ligga på dynorna och titta ut i trädgården.

Men bara ett år senare drabbades Ramis matte av en svår sjukdom som tog hennes liv i höstas. Rami blev ensam med husse som inte hade samma vana med henne och dessutom märkt av sorg efter hustrun. Så gick även Ramis husse bort i våras och nära släkt såg till att Rami blev matad, men hon var alldeles ensam i huset. Lilla Rami hade redan börjat dra sig in i sitt skal. Sedan maj månad bor Rami nu i ett av FFKs trogna stödhem. Hon var mycket rädd och passiv och gömde sig hela tiden. Men stödhemmet var tålmodigt och så äntligen nästan två månader senare kunde Rami låta sig klappas och njuta av det. Hon hade lämnat sitt skal för alltid och är nu redo att flytta till ett permanenhem som vi hoppas ska bli hennes verkliga permanenthem. Rami är en snäll katt som inte gör något väsen av sig. Hon är så nöjd med att bara finnas till. Ett hem som passar Rami är lugnt och ordnat, stabilt och kärleksfullt utan andra djur och utan barn. Ett hem som vill ha bara en helt vanlig liten katt, även en katt som farit illa i livet flera gånger, utstått mycket smärta och otrygghet, men ändå överlevt och har full förmåga att fyllla ett tomrum som finns i många hem.

Rami är kastrerad, id-märkt, vaccinerad och ohyrebehandlad. FFK tar ut en adoptionsavgift för att täcka veterinärkostnaderna för katter som adopteras. Avgiften för Rami är 1450 kr och täcker dessa kostnader.

Boong's Bravery (@boongy_babylion)

Mom told me that life is not going to be easy when i am an adult - and I should be prepared! So she started training me to adjust instantly to the ever changing surroundings - i'm doing a good job right? 🦁 ทำไมมันเดี่ยวมืด เดี๋ยวสว่างอะคะมี๊ ฮึๆ #boongybabylion #scottishfold #yoga

Föreningen Förvildade Katter (@ffkmalmo)

Söta Cesanna trivs i föralltidhemmet!
More...