Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Alhamdulillah, buku #CustomerShaMohdStore berjaya juga sampai sebelum raya. Sha dah takut dah kalau-kalau parcell sampai lepas raya sebab banyak sangat parcell yang delay di pejabat pos. Tapi alhamdulillah tak. Cekap abang pos buat kerja πŸ˜‰

Fyi, setiap #CustomerShaMohdStore akan dapat free gift special tau dari #ShaMohdStore . Tapi berlainan la πŸ˜‰ Kalau uolls repeat order lagi best free yang uolls akan dapat. So jangan segan silu nak repeat order tau ☺️ .
.

To those yang berminat nak order buku dengan @shamohdstore , kindly whatsapp #01129218202 or just klik link di bio k 😊 .

#ShaMohdStore
#ShaMohdCustomer
#CustomerShaMohdStore
#ShaMohdStoreCustomer
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Nah kejutan untuk semua πŸ˜‰ Promo kaw kaw gitu kita bagi sempena Aldilfitri ni. Kata nak cantik masa raya 😘 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#SyraaBeautyHQ
#StokisSyraaBeauty
#SyraaBeautySkincare
#SyraaBeautyTreatmentSoap

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Ramai yang suka Gel Soap The Junni ni sebab best sangat!!! Tak cuba tak tahu πŸ˜‰ .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Sesiapa yang nak cod #TheJunniSkincare area Kemaman, Chukai, Paka dan kawasan berdekatan tu boleh PM Sha laju-laju ya πŸ˜‰ COD tiada charge tambahan dikenakan ya. .

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
To those yang ada masalah period tak stabil/teratur tu, Sha sangat suggest kan uolls untuk try #Darayu . Customer Sha yang ada masalah period, alhamdulillah ada perubahan selepas sebulan amalkan #Darayu ☺️ Tu baru sebulan, bukan lagi 2-3 bulan. Cuba bayangkan πŸ˜‰ .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Tau tak kenapa Sha suka dengan #SyraaBeautyTreatmentSoap ni? Sebab #SyraaBeautySkincare ni boleh digunakan both untuk muka dan badan. Maknanya, Sha cuma perlu satu skincare untuk kegunaan muka dan badan.

Tak ke jimat tu?

Suka ke suka πŸ˜‰ .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#SyraaBeautyHQ
#StokisSyraaBeauty
#SyraaBeautySkincare
#SyraaBeautyTreatmentSoap

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
[ SEMUSIM DI MAHSYAR EDISI PREMIUM LIMITED EDITION ]
.
.
Sebagai menghargai para pembaca tegar kami, pihak Hadi Fayyadh Production akan mengeluarkan 300 buah Novel Semusim Di Mahsyar LIMITED EDITION iaitu bercirikan :
.
.
1. Cover Keras depan belakang
2. Tandatangan dan kata-kata yang ditulis tangan oleh ustaz @hadi_fayyadh
3. Tambahan muka surat istimewa.
4. Free akses untuk berkomunikasi langsung dengan penulis .

JOM DAPATKAN EDISI PREMIUM INI SECARA LIMITED EDITION dengan potongan harga dari RM59.90 kepada hanya RM39.90 sahaja. .

Cepat Sementara STOK Masih ada. .
.

Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp #01129218202
.
Atau
.
2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#KedaiBuku
#BookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
#BukuHadiFayyadh
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#SimbiosisCinta
#EbookSimbiosisCinta
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#300KompilasiRahsiaMenjadiLuarBiasa
#Buku
#BukuBestSeller
#Novel
#NovelBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBestSeller
#NovelAgamaBestSeller
#NovelAgama

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
BELI Semusim di Mahsyar, dapat FREE EBOOK Warkah Buat BidadariπŸ’
.
.
Nak Tahu apakah kisah disebalik "5 Hari kematian di pembaringan Lahad ini" Jangan lupa dapatkan SEMUSIM DI MAHSYAR nanti selepas Aidilfitri ya ... .
.
.
Harga still sama RM29.90
PRE ORDER .

PALING BEST setiap pembelian SDM akan dapat πŸ‘‡
.
βœ”οΈSIGN special Ust Hadi Fayyadh
βœ”οΈBookmark SDM
βœ”οΈebook Warkah Buat Bidadari secara PERCUMA ❗️ .

Postage akan mula dihantar pada 1 Ogos 2017 @ mungkin lebih awal insyAllah.

BERMINAT?

Hubungi #shamohdstore segera!

Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#BukuHadiFayyadh
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#BukuAgama
#BukuAgamaBestSeller
#NovelAgamaBestSeller
#NovelAgama
#Buku
#BukuBestSeller
#Novel
#NovelBestSeller

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Malam ni jangan lupa tau janji temu kita πŸ‘‰πŸ‘ˆ 1 sachet of #Darayu a day is a must πŸ˜‰
.
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Malam ni sebelum tidur make sure consume #Darayu dulu 1 sachet tau. Lepas tu baru tidur. Barulah nanti bangun tidur badan bertenaga luar biasa je πŸ’ͺ

Dah cuba #Darayu tu jangan lupa promo kat kawan-kawan tau πŸ˜‰ .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Nah Sha share rate harga #SkincareTheJunni . #TheJunniSkincare ni murah je tau. Under RM100 and sangat mampu milik! Rugi kalau tak cuba πŸ˜‰

Harga affordable and reasonable, packaging lawa cute miut, kesan pulak fuh fuh memang power baq hang πŸ’ͺ

Ramai yang dah cuba dan berjaya. Uolls bila lagi πŸ˜‰ .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
[KITAB LANGKA]
.
WINTER WORDS AND WARM MEMORIES
DAN FROST BITE
.
.
Pada yang suka kepada puisi puisi, really recommended sangat dua buku ni.
.
.
berminat?
.
.
Sebarang Tempahan :

1. Kindly whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#KedaiBuku
#BookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge .
.

#WinterWordsandWarmMemories
#KitabLangka
#FrostBite
#BukuKitabLangka
#BukuFrostBite

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
[DEEN PRINTS]
.
BAHAGIA BUKAN GEMBIRA
DAN
BORAK BORAK BERISI.
.
.
Kerana bahagia tak bermakna gembira.Apa definasi bahagia dan gembira itu sendiri?
.
.
Borak borak sembang sembang,tapi takdak isi. Atau borak borak sembang sembang tapi ada isi. Mana nak?
.
.
Sebarang Tempahan :

1. Kindly whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge .
.

#BahagiaBukanGembira
#AnfaalSaari
#DrKamaruSalamYusof
#BorakBorakBerisi
#BukuDrKamaruSalamYusof
#BukuMotivasi
#BukuMotivasiBestSeller

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
BUAT AKU TERSENYUM, TERSENGIH & KETAWA... 😁
.
.
Sebelum ini aku tak bacapun buku-buku macam ni, selalunya baca novel cinta ataupun novel misteri dan cerpen pendek. Pertama kali baca, apa yang boleh aku katakan buku ni memang bagus dan korang wajib baca. Buku Rehabilitasi ni adalah kesinambungan dari Reinkarnasi karya pertama Faiz Ibrahim.
.
.
Pelbagai macam cerita yang disampaikan melalui buku ini berkaitan Tuhan, kawan, cinta, kerjaya dan keluarga. Sesetengah yang mahu disampaikan oleh penulis benar-benar berlaku dalam hidup aku dan mungkin hidup korang juga. Aku sangatlah terkesan dengan penulisan penulis, seolah-olah ada sesuatu yang baru menyuntik semangat aku untuk terus berjalan ke hadapan. Buku ni buat aku terfikir dan berfikir, teringat dan mengingat detik-detik yang pernah aku lalui. Detik suka dan duka, senang dan susah. Semuanya!
.
.
Buku Rehabilitasi ini juga kadang buat aku tersenyum, tersengih dan ketawa. Ada kalanya aku rasa penulis ni sangat 'sweet' dan kelakar. Salah satu ayat penulis yang buat aku ketawa ;
.
"Tiada masalah yang tidak boleh diselesaikan kecuali masalah yang ditimbulkan wanita ketika dia sedang datang bulan. Ha ha ha. Gurau je. Gurau pun tak boleh. -Rehabilitasi, Faiz Ibrahim
.
.
Jadi, bagi sesiapa yang nak 'move-on' dari kegagalan hidup, kegagalan cinta atau mereka yang susah nak 'move-on', aku cadangkan korang beli buku Rehabilitasi ini. Banyak teguran yang mampu membuatkan kita sedar dan bangkit dari kisah lama. Jangan lupa beli buku Reinkarnasi juga :)
.
Sekian review ringkas dari aku.
with love~ Cik Itah @ ramaramapendek
.
.

To order, ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#Reinkarnasi
#Rehabilitasi
#FaizIbrahim
#BukuFaizIbrahim
#KomboReinkarnasiRehabilitasi
#BestSellerBook
#BukuBestSeller
#KedaiBukuBestSeller
#BestSellerBookStore

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Siti Halimah:
BUKU BEST2 πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
"Saya dah bace buku Kitab Sang Engineer tu. Memang bagus untuk pelajar yang sedang ambil kos engineering. Dan semua konsep dikaitkn dengan Islam.
.
.
Sangat menyedarkan generasi sekarang bahawa sistem pendidikan yang mereka ikuti sekarang lebih bias kepada ilmuwan Barat padahal semua ilmu tu based on Al-Quran.
.
.
Saya mengesyorkan semua student engineering untuk menghadam buku ini.
.
.
Keep up the good work barisan penerbit! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»" - Farah Izzati .
.
Ini antara testimoni pembaca buku KITAB SANG ENGINEER.
.
.
Meh sini kami ulang apa yang saudari Farah Izzati katakan. .
.
"Saya mengesyorkan SEMUA STUDENT ENGINEERING untuk menghadam buku ini!" .
Hehe. .
.

To order, ws #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#KitabSangEngineer
#PenerbitanWahai
#FarhanAlBanna
#BukuFarhanAlBanna
#BukuTerbitanWahai
#TerbitanWahai

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
πŸƒπŸƒ SEDANGKAN KIBLAT PUN BERUBAH πŸƒπŸƒ
.
.
Buku ini adalah hasil kompilasi tulisan penulis di laman maya. Sebanyak 30 artikel dimuatkan, semuanya bertemakan tadabbur/penghayatan dalam kehidupan. Tidak kiralah sama ada ia penghayatan terhadap situasi yang berlaku dalam kehidupan penulis, mahupun ayat Quran yang dibaca mahupun hadis yang dikupas serta kisah-kisah Nabi yang diceritakan, semuanya mempunyai nilaian yang tersendiri. Penulis telah mengupas dari sudut pengalaman penulis sendiri dan mengaitkan setiap pengajaran yang didapati daripada tadabbur itu dengan kehidupan sebagai seorang manusia, dan juga aktivis yang bergiat aktif di medan dakwah dan tarbiah.

Gaya penulisan yang santai serta mudah dibaca menjadikan buku ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Walaupun bukan sebagai buku rujukan ilmiah, tetapi sebagai percikan hidayah serta pengubah paradigma pembaca. Untuk memastikan ia tidak tersasar daripada mesej Islam yang sebenar, buku ini telah pun disemak oleh editor syariah yang bertauliah.

Sedangkan Kiblat Pun Berubah, apatah lagi hati dan hala tuju hidup kita. Mesej penulis jelas, kita semua ini manusia terpilih. Sedar ataupun tidak, itulah hakikatnya. Allah telah memilih kita menjadi Muslim, kerana itu berimanlah dengan sebenarnya dan jalankanlah tanggungjawab yang telah diamanahkan kepada kita, iaitu menjadi abid dan khalifah-Nya.
.
.
Harga : RM25
Postage : RM7 sm / RM11 ss
.
.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +601

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.

To order, ws #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#SedangkanKiblatPunBerubah
#ImanPublication
#BukuTerbitanImanPublication
#BukuImanPublication
#TerbitanImanPublication

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
SURIHATI ENCIK PEMBUNUH
.
.
Penulis: Hilal Asyraf
.
" Ahli-ahli dunia gelap telah menggelarnya sebagai 'Izrail' kerana setiap kali organisasi dunia gelap tumbang,. Dialah yang 900 nyawa. Namun Faisal sudah rasa muak denga darah dan mula tawar hati meneruskan kehidupannya itu. .
Sedang kemelut jiwanya mencapai kemuncak, kenalan lamanya Amirah muncul. Faisal membuat tindakan drastik, melamarnya ketika itu juga. Berhajat Amirah menjadi surihatinya, menemaninya dan membantunya keluar dari kegelapan.
.
Pada masa yang sama, Organisasi Hitam, yang menaungi Faisal, mempunyai satu agenda rahsia yang bakal menggegarkan Malaysia.
.
Apakah Faisal akan berjaya menyelamatkan dirinya? .
.

To order, ws #01129218202 aau just klik link di bio. .

#ShaMohdStore
#BookStore
#KedaiBuku
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#SuriHatiEncikPembunuh
#HilalAsyraf
#BukuHilalAsyraf
#NovelHilalAsyraf
#Novel
#Buku
#BukuMotivasi
#BukuMotivasiBestSeller
#NovelMotivasi
#NovelMotivasiBestSeller

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Jangan lupa follow official IG dan FB Page Syraa Beauty ya πŸ˜‰

IG : @syraabeautyhq
FB Page : Syraa Beauty HQ

Jom kita ber-Syraa ☺️ .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#SyraaBeautyHQ
#StokisSyraaBeauty
#SyraaBeautySkincare
#SyraaBeautyTreatmentSoap

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Uolls yang ada masalah kulit gatal atau baby yang ada masalah sensitive dengan sabun mandi boleh try #SyraaBeautyTreatmentSoap tau. Sangat bagus dan InshaAllah mampu menyembuhkan masalag kulit πŸ‘ #Biznillah .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#SyraaBeautyHQ
#StokisSyraaBeauty
#SyraaBeautySkincare
#SyraaBeautyTreatmentSoap
More...