Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Alhamdulillah, customer yang order 2 kotak #Darayu dah dapat parcell dia. Semoga konsisten dengan #Darayu . Nak dapat result yang bagus kenalah sungguh-sungguh! Tak gitu? .
.

Jom whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Nah! Nah!! Nah!!! .

Promosi mai dah!! .

Demi kecantikan dan kesihatan wanita, tunjang kepada banyak perkara, maka #YulaekaWellness dengan baik hatinya buat promosi untuk #Darayu ! #Darayu off RM44.90 tu! Kini hanya RM50 sahaja.

Ini semua special untuk uols ya ladies πŸ˜‰

Tanpa wanita, siapalah kita?

Makanya, terimalah promosi ini dengan perasaan penuh excited πŸ˜‚ .

Promosi ini sehingga 31/05/2017 sahaja tau. Maka, lekas order dengan kami naaa. Cepat-cepat whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Ni #TheJunniMaylaSkincare . Mampu mencerahkan kulit 5X ganda tau. Menghilangkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan jeragat dan banyak lagi!
Suka ke suka? .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
NAK KULIT TANGAN DAN BADAN CERAH!? .

Jom cuba #TheJunniWhiteningLotion ni. Confirm uols takkan menyesal. Kesan sejtus selepas apply tau. Boleh dapat kesan kekal kalau konsisten guna 😊😊 Ha, suka ke suka? .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
AKHAWAT PAKAI HOODIES πŸ“šπŸ“š
.
.
Selepas IKHWAH PAKAI JEANS, #CHENTA dan BIAR TAK GLAMOR DI DUNIA, ASAL POPULAR DI LANGIT SANA, Inche Gabbana kembali menghantui hidup anda dengan penulisannya yang terbaharu ini, AKHWAT PAKAI HOODIES menghimpunkan 23 artikel terpilih tulisan Inche Gabbana yang menjadikan perempuan sebagai temanya yang utama.

Meskipun buku ini memfokuskan kepada perempuan, namun mesej dan pengajaran yang ingin disampaikan dalam buku ini relevan untuk sesiapa sahaja yang membacanya. Bersedialah untuk tertawa terkekek-kekek dengan lawak sempoi Inche Gabbana; pada masa yang sama menghabiskan sekotak tisu mengelap air mata.

Selain sesuai menjadi bahan bacaan anda tatkala di dalam tren atau sebelum tidur, ia juga sesuai dijadikan hadiah kepada guru kelas atau bakal mak mertua anda! Eh. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#AkhawatPakaiHoodies
#IncheGabbana
#PenerbitanWahai
#BukuIncheGabbana
#BukuPenerbitanWahai

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
WORLD by BUDAK TOMATO πŸ…πŸ…πŸ…
.
.
β€œJika tuhan berbicara denganmu melalui ujian,
maka penulis berbicara denganmu melalui tulisan.
Dan aku,
disini berbicara denganmu sepenuh ketulusan.”
.
.
Sekali lalu anda akan tertanya, dunia apakah yang ingin dibawa oleh Mato di dalam buku ini?

Buku ini penuh dengan kata-kata yang mampu menyentuh jiwa kerana ia datang dari sudut hati Mato yang paling dalam.

Melalui buku ini Mato menjemput anda memasuki dunianya dan mengenali dirinya.

Jika sebelum ini anda mengenali Mato melalui buku peratamanya, Esc. maka buku kedua ini akan lebih dekat dengan anda melalui penulisan yang hadir jauh dari sudut hati Mato.

Ianya sebuah perkongsian dari Budak Tomato sendiri. Ianya datang dari pengalaman dan apa yang beliau hadapi. Mungkin anda ada pengalaman yang sama. Mungkin juga tidak.

Apa yang pasti, kami harapkan buku ini akan memberi inspirasi kepada anda. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#WorldMato
#EscMato
#BudakTomato
#ImanPublication
#BukuBudakTomato
#BukuImanPublication
#BukuTerbitanImanPublication
#TerbitanImanPublication

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Ni #TheJunniPinkishWhite #NormalSet . Kat dalam kotak ni ada 3 item. Ada #PinkishSoap , #PinkishCream dan #DayCream . Harga RM60 exc postage.
Reasonable and affordable kan?

Suka ke suka? .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
SIAPA YANG PERLU MINUM DARAYU NI? .

Of course lah WANITA. Kata pun Siri Khas Untuk Wanita πŸ˜‰ So, girls tunggu apa lagi? Tak nak try ke? Best tau! Lagi best sebab sekarang ni tengah promo. Off hampir 50% tu! Mana nak dapat? Sampai akhir Mei ni je. Lepas tu, back to normal. Jangan lambat tau, nanti rugi! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Nah! Nah!! Nah!!! .

Promosi mai dah!! .

Demi kecantikan dan kesihatan wanita, tunjang kepada banyak perkara, maka #YulaekaWellness dengan baik hatinya buat promosi untuk #Darayu ! #Darayu off RM44.90 tu! Kini hanya RM50 sahaja.

Ini semua special untuk uols ya ladies πŸ˜‰

Tanpa wanita, siapalah kita?

Makanya, terimalah promosi ini dengan perasaan penuh excited πŸ˜‚ .

Promosi ini sehingga 31/05/2017 sahaja tau. Maka, lekas order dengan kami naaa. Cepat-cepat whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
LUKISAN TARBIAH 2 βœοΈπŸ“
.
.
Minat baca komik?
Dah bosan baca komik merapu?

Inginkan komik yang segar dan sarat dengan pengajaran dan jalan cerita yang padu?

Ramai yang berubah, ramai yang menangis, tersentuh, tersentap, rasa insaf, dan sebagainya setelah membaca Lukisan Tarbiah!

LUKISAN TARBIAH 2 adalah jawapannya!

Sebelum ni, buku pertama telah berjaya menarik lebih 10,000 orang pembaca!

Lebih 250 muka surat komik yang di muatkan dalam buku ini! .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#BukuLukisanTarbiah
#LukisanTarbiah
#LukisanTarbiah2
#Abeben
#BukuAbeden

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
HIKAYAT SATRIA SATRIA SEJATI πŸ“šπŸ“š
.
.
Satu tragedi tidak disangka-sangka telah berlaku, menyebabkan Ariki lari dari istana, meninggalkan kezaliman ayahnya.

Takdir menemukannya dengan Aifer, puteri kepada Kabeer, yang telah bersetuju melindunginya denga beberapa syaray aneh.

Tanpa Ariki tahu, lembaran pengembaraan yang panjang lagi mencabar terbentang di hadapannya.

Pertembungan antara kegelapan dan cahaya mula mengambil tempat. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#HikayatSatriaSatriaSejati
#HilalAsyraf
#LangitIlahi
#BukuHilalAsyraf
#BukuLangitIlahi

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
ALEGORI RUMAH API πŸ“šπŸ“š
.
.
Buku ini memuatkan 38 buah tulisan multigenre – cerpen, artikel,alegori, esei dan coretan pengalaman.

Kebanyakannya ditulis sepanjang tahun 2016 dan selebihnya pada tahun 2017.

Lukisan-lukisan kebanyakannya adalah hasil tangan isteri dan mak aku. Adalah juga beberapa yang aku (cuba) lukis. Senang sahaja nak teka– yang mulus-mulus abstrak ala-ala Picasso itu akulah pelukisnya. Sebagai pelukis amatur, kami perlahan-lahan belajar melukis dengan memerhati dan merenung ilustrasi-ilustrasi dalam domain awam.

Harapnya buku ini pun dapat perlahan-lahan melukiskan senyuman di muka para pembacanya. Kalau laju lagi bagus! .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#AlegoriRumahApi
#CatatanMatLuthfi
#MomenMatLuthfi
#Kisah25FilsufBarat
#MatLuthfi
#PutehPress
#BukuMatLuthfi
#BukuPutehPress
#BukuTerbitanPutehPress
#TerbitanPutehPress

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Kan dah cakap #Darayu ni sedap. #EnergyBooster pulak tu. Kalah nak rasa kesan #Darayu yang hebat, uols kena konsisten dengan #Darayu ok 😊 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#Darayu
#DarayuFeedback
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Nah! Nah!! Nah!!! .

Promosi mai dah!! .

Demi kecantikan dan kesihatan wanita, tunjang kepada banyak perkara, maka #YulaekaWellness dengan baik hatinya buat promosi untuk #Darayu ! #Darayu off RM44.90 tu! Kini hanya RM50 sahaja.

Ini semua special untuk uols ya ladies πŸ˜‰

Tanpa wanita, siapalah kita?

Makanya, terimalah promosi ini dengan perasaan penuh excited πŸ˜‚ .

Promosi ini sehingga 31/05/2017 sahaja tau. Maka, lekas order dengan kami naaa. Cepat-cepat whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Gabungan 3 Items Hot meletup yang paling cepat habiss 😍😍 .

Ye lah, siapa tak nak kan? Hanya dengan DAP2 je terus flawless 😍 Simple, Cepat dan Mudah πŸ’ . πŸ“Dd Moist cake
πŸ“Miracle Eyeliner
πŸ“Pearl Magic Lipstik .

3 items ni mampu membuatkan anda berseri sepanjang hari. Dah la senang nak basuh, mesra wudhuk πŸ˜‹

Boleh pula dibawak solat? 😍

Iye.. Mesra solat πŸ˜‰ Hehe ✌️ Jom grab satu set ni πŸ˜‰πŸ˜‰ . .
.

Nak cuba? Jom WhatsApp laju-laju ke #01129218202 atau just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#DDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#LipstickNurraysa
#GincuNurraysa
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#Gincu
#LipstickMesraWuduk
#GincuMesraWuduk .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWuduk

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 untuk order tau tau tau πŸ˜‰ .
.

1- 🍎Collagen Soap
2- πŸ’¦Treatment Serum
3- 🍏Whitening Spray
4- πŸ’› UV Cream (baby doll)
5- πŸ’œ DD Moist Cake
6- πŸ’š Moisturiser
7- ❀️ Feminine Wash
8- 🌟 Syampu Habbatussauda'
9- πŸ’§Organic Body
10-βœ‹πŸ» Losyen
11- πŸ‘οΈMascara
12- πŸ‘οΈEyebrow
13- πŸ‘οΈEyeliner
14- πŸ’„ Lipstick
15- 🍎Collagen Powder (supplement)
16- πŸ”΄ Blusher
17- πŸ”ΆTrial set 4in1
18- πŸ”· Loose powder
19- πŸ’•Make Up Remover
20- πŸ’• Perfume
21- πŸ’“ Scrub
22- πŸ€Kurma .

Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 laju-laju atau just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
#TheJunniWhiteningLotion . #HandCream dan #BodyCream yang wajib apply setiap kali selepas mandi or nak keluar gi jalan-jalan. Mudah je nak bawak #WhiteningLotion ni sebab lotion ni travel friendly. Best kan?

Suka ke suka? .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Antara fungsi #TheJunniMayla selain dari mencerahkan kulit 5X ganda ialah merawat muka yang berjerawat, berjeragat, kulit kering dan banyak lagi! Sangat best #TheJunniMayla ni tau 😊

Ni set #MaylaAdvance . Harga RM100 tahan 2 bulan. Affordable dab reasonable kan ☺️ Sebulan spend RM50 je. Alahhhh, takkan untuk kecantikan pun kedekut kan. .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#AgentTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
27 HARI UNTUK MOVE ON πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»
.
.
Tumpahan kata yang ditulis ini,
Aku istimewakan buat mereka,
Yang sedang rabak hatinya,
Yang sedang keras jiwanya,
Akibat ditinggal oleh manusia,
Yang dia pernah sayang dan tergila.

Kata-kata ini bisa buat kau buka mata, dan lihat dunia kau belum berakhir jujurnya. Kerna hilangnya manusia melukakan itu, bukannya pengakhiran, tetapi ianya suatu permulaan buat kau lebih ingat Tuhan dan insan yang sentiasa ada.

Selamat Lahir Semula.

27 Hari untuk Move On ini merupakan sebuah warkah ikhlas daripada aku buat insan yang pernah jadi seperti aku pada suatu ketika dahulu. Buku ini dikarangkan buat insan yang sedang bengkak atau retak hatinya dek kerana ditinggal oleh manusia yang dia pernah sayang sepenuh hatinya. Buku ini akan mengajar mereka bahawa, cinta itu penting tetapi ianya bukan segalanya.

Buku ini merupakan satu nafas baru buat insan yang perlukan kekuatan dan sedikit kata penghidup untuk buat dia bangkit dan bisa bahagia seperti manusia lain. Warkah ini juga bertujuan mendamaikan hati yang sedang kosong, marah serta kecewa dengan harapan yang tidak ditunaikan. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuu
.
.

#Reinkarnasi
#Rehabilitasi
#Regraduasi
#27HariUntukMoveOn
#FaizIbrahim
#BukuFaizIbrahim

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
REGRADUASI πŸ“šπŸ“š
.
.
Regraduasi merupakan sebuah karya buat manusia yang sudah penat rasa patah dan akhirnya mahu terbang dan graduasi dari permainan dunia. Karya ini buat mereka yang sudah penat meronta sendiri untuk berfikir lebih matang dan lihat perjalanan mereka itu baru bermula dan tuhan sentiasa ada.
Buku ini adalah buku terakhir dalam trilogy Re.
Serpihan kata ini mungkin yang terakhir
Aku hidangkan buat insan seperti aku,
Yang akhirnya pilih untuk graduasi
Dari permainan dunia,
Yang akhirnya sudah cukup kuat
Tidak mengendah drama manusia.
Selamat graduasi buat mereka,
Yang akhirnya sedar hidup ini lebih bahagia,
Jika dia hanya jaga dia, mereka dan
Sentiasa tunduk pada Tuhannya Dia.
Selamat Terbang Buat Kalian Semua. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#Reinkarnasi
#Rehabilitasi
#Regraduasi
#27HariUntukMoveOn
#FaizIbrahim
More...