The Junni & Putih Korea (@thejunnitrustedseller)

.
Jom #PutihSeawal7Hari dengan #SuplimentPutihKorea 😍 Diformulasi dari 8 bahan yang diyakini selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan tau uolls 😘

Lelaki dan perempuan dari pelbagai usia boleh consume. Preggy mommy, ibu berpantang, ibu menyusu, semua boleh! Uolls yang remaja dan comel tu apatah lagi πŸ˜™ .
.

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: #01129218202 .
.

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#PutihKorea
#TheJunniPutihKorea
#PutihKoreaByTheJunni
#SuplimentPutihKorea
#Supliment
#SuplimentPemutih
#SuplimentPemutihBadan
#RahsiaBadanPutih
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendlyProduct

The Junni & Putih Korea (@thejunnitrustedseller)

.
Aip aip apa tuuuu?

Ha, ni lah dia #TheJunniWhiteningLotion . Ingat #TheJunni ada #Skincare je ke? Tidak yaaaa. Muka dah cerah, takkanlah badan tak nak cerah cerah kan? Sebab tu la #TheJunni keluarkan #WhiteningLotion ni. Putih sepantas kilat tau! Uolls boleh putih kekal kalau konsisten dengan #WhiteningLotionTheJunni ni πŸ˜‰

Muka dah putih, takkan tangan pun tak nak putih? Badan pulak macam mana 😘 .
.

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: #01129218202 .
.

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#AgentTheJunni
#TheJunniAgent
#TheJunniTestimoni
#TestimoniTheJunni
#TheJunniWhiteningLotion
#WhiteningLotionTheJunni
#WhiteningLotion
#LosyenBadan
#BodyLotion
#LosyenPemutih
#LosyenPemutihBadan
#WhiteningBodyLotion
#LosyenBadanTheJunni
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendlyProduct
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman . .

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
2 HARI TERAKHIR
.
Alhamdulillah3x berdesup-desup masuk order planner
.
Jangan tunggu sampai esok tuk konpem order tu
Nanti jamm ☺️

Amik hanset, cepat kontek @shamohdstore
.
Kalau beli masa batch 1, sahabat akan dapat:
1) 6 FREEGIFT 😍
2) HARGA PROMOSI woow❗️
. .
.

Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp #01129218202
.
Atau
.
2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#TEAMeNuur .

#DesignYourBeautifulDay
#BeautifulPlanner
#PlannerBeautiful
#PlannereNuur
#Planner2018
#ILovePlanner
#PlannerLover
#CollectionsPlanner
#PlannerMalaysia
#PlannerCantik
#Planner2018Cantik
#PlannerMurah
#Planner2018Murah
#PlannerCantikDanMurah
#Planner2018CantikDanMurah
#IslamicPlanner
#PlannerIslamik

The Junni & Putih Korea (@thejunnitrustedseller)

.
Tak nak pakai #SuplimentPemutihBadan , nak konsisten pakai losyen je dah boleh cerah.
Memang lah boleh cerah, tapi bahagian berlipat tu sure ke boleh cerah jugak? Kalau consume #SuplimentPemutihBadan , of course boleh #CerahSatuBadan 😘

Jom try #SuplimentPutihKorea πŸ˜‰ Diformulasi dari 8 bahan yang diyakini berkesan dan selamat untuk digunakan. Jangan risau, #PutihKorea takde kesan sampingan tau kalau uolls consume. Yang penting uolls takde alahan dengan seafood.

Jom try πŸ˜€ .
.

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: #01129218202 .
.

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#PutihKorea
#TheJunniPutihKorea
#PutihKoreaByTheJunni
#SuplimentPutihKorea
#Supliment
#SuplimentPemutih
#SuplimentPemutihBadan
#RahsiaBadanPutih
#ProdukTravelFriendly
#TravelFriendlyProduct

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
TRAVELOG MR TRAVELLER 2.0
.
.
Jika sebelum ini buku Travelog Mr. Traveller lebih tertumpu kisah kronologi perjalanan penulis di Eropah dan India, kali ini penulis telah memuatkan sebanyak 50 kisah benar yang berkait dengan kisah motivasi, inspirasi dan kembara diri dalam buku ini.
.
.
Kesemua kisah ini adalah realiti dialami penulis sepanjang pengembaraannya ke lebih 35 buah negara. Moga ia mampu memberikan sesuatu yang baru dalam dimensi pembacaan anda dan beroleh manfaat daripadanya.
.
.
#TravelogMRTraveller2
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊
.
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#TravelogMrTraveler
#MeorFaridAsyradi
#BukuMeorFaridAsyradi
#BukuTravelog
#BukuTentangTravelog
#BukuTravel
#BukuTentangTravel
#Travel
#Traveler
#BukuTraveler
#BukuTentangTraveler
#Travelog
#BukuPengembaraan
#BukuTentangPengembaraan
#TravelogMrTraveler2
#TravelogMrTravelerUntoldStories
#TravelogHjMrTraveler
#BukuTravelogHjMrTraveler
#BukuTravelogMrTraveler
#BukuTravelogMrTraveler2
#BukuMrTraveler
#BukuTentangTraveler

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
TRAVELOG HJ MR TRAVELLER πŸ•ΆοΈ
.
.
Travelog Haji (HJ) Mr. Traveller merupakan sebuah kisah benar seorang pemuda berusia 26 tahun yang berniat mahu berbackpack untuk menunaikan haji, namun segalanya berubah serta merta kerana hadiah visa hajinya sangat lambat diterima.

Jika sebelum ini penulis telah berkongsi kisah pengembaraannya di lebih 35 buah negara, kali ini penulisannya lebih kepada pengembaraan spritual merangkumi fasa sebelum, ketika dan setelah musim haji.

Penulisannya juga sarat dengan informatif terkini berkaitan isu-isu haji, sejarah dan suasana ketika melaksanakannya.

Elemen throwback juga dimuatkan dalam penulisan ini yang akan membawa pembaca turut merasai situasi sebenar yang berlaku dan larut dalam kisah penceritaan beliau.

Penuh emosi menuju seruan Ilahi. In Sya Allah. "Aku sambut seruan-Mu YA ALLAH!"
.
.
#TravelogHjMrTraveller
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊
.
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#TravelogMrTraveler
#MeorFaridAsyradi
#BukuMeorFaridAsyradi
#BukuTravelog
#BukuTravel
#BukuTentangTravel
#BukuPengembaraan
#BukuTentangPengembaraan
#BukuHaji
#BukuTentangHaji
#BukuTentangMenunaikanHaji
#Travelog
#TravelogMrTraveler2
#TravelogMrTravelerUntoldStories
#TravelogHjMrTraveler

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Apa Kata Pembaca #Diagnosis ❓❓❓
.
.
Finished the book in 1hour ++. This is an example of well written doctor book. Satu permulaan, yes, but it is a good start. Aku rasa macam baca blog, a good quality one. Some things that you need to cut short, some thing are well understood by just one line. Permainan watak menarik, tapi aku lebih suka jika setiap cerita ada turun dan naiknya. Doctor's profession is 1/3 human interaction, dan aku seronok jika gelagat manusia diselitkan dalam cerita mereka.
Dan aku suka setiap nota kecil di bawah. Aku tak perlu untuk tahu segala terms dalam dunia doctor, cukup dengan catatan itu. Ringkas dan padat.
Cuma aku mahu lagi! Sikit benar tulisannya.
Overall, it's a good book. Recommended to others.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊
.
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#Diagnosis
#Diagnosis2
#Diagnosis3
#Diagnosis3Mortuari
#Diagnosis4
#Diagnosis4Delusi
#Diagnosis5
#Diagnosis5Preskripsi
#DiagnosisApokalips
#DiagnosisFobia
#BukuDiagnosis
#BukuWhitecoat
#TerbitanWhitecoat
#BukuTerbitanWhitecoat

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA dah terbit!
.
.
1. Kau putus cinta dengan manusia?

2. Kau putus asa dengan Tuhan?

3. Kau taubat tapi kau masih tak mampu tinggalkan dosa yang kau ketagih?

4. Kau nak berubah tapi masih terngiang-ngian dosa yang sama, dan kau jatuh kembali lantaran dosa itu menghantui diri kau?

5. Kau tak tahu bagaimana caranya mencintai tuhan?

6. Kau rasa jiwa kau "kosong" dan mencari sesuatu yang kau masih tak jumpa dalam hidup?

7. Bosan dikhianati oleh janji palsu manusia dan harapan celaka yang menipu oleh syaitan berwatak manusia?

8. Tak rasa manis dalam ibadah, hilang rasa nikmat bertuhan, rasa segala perintah Allah itu beban, dan menyampah dengan kebaikan?

9. Rasa nak kembali pada Allah, tapi masih tak jumpa jalan?

10. Tak mampu atasi godaan iblis yang menipu daya?

11. Nak lupakan orang yang kau cintai? Nak tinggalkan couple? Nak kahwin tanpa couple? Nak jaga ikhtilat tapi tak tahu bagaimana? Nak clash dengan cara yang paling baik?

12. Tak tahu apa nak buat kalau dah berzina, terlanjur, ketagih video lucah dan onani?

13. Masih belum kenal Allah?

14. Masih belum mendapat hakikat cinta Allah?

15. Masih ragu-ragu dengan pengampunan Allah?

16. Kau tak nampak macamana nak berubah secara total, dan kau tak yakin yang kau mampu berubah? Dan kau tak tahu nak mula dari mana?

17. Kau nak contoh-contoh kisah hijrah yang "hidup" agar kau mampu ikuti dan contohi?

18. Hilang semangat dalam hidup dan rasa nak bunuh diri?

Semuanya terkandung dalam buku SURAT UNTUK ORANG YANG PUTUS CINTA!
.
.
πŸ’ Cara Tempahan :

1⃣. Whatsapp #01129218202

Atau

2⃣. Klik link di bio 😊
.
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#SuratUntukOrangYangPutusCinta
#UstazAdninRoslan
#TarbiahSentap
#BukuSuratUntukOrangYangPutuhCinta
#BukuAdninRoslan
#BukuTarbiahSentap
#TerbitanTarbiahSentap
#BukuTerbitanTarbiahSentap .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
More...