ALQURAN.BUKU.MOTIVASI.ISLAMIK (@sahabatenuur.review)

#Repost @shamohdstore with @repostapp
・・・
.
PASAL BINI JE KERR?? .
.

Tajuknya pasal bini tapi betul ke Azlan cerita pasal bini dia je?

I flipped this book while having my dinner then I could not stop reading, despite knowing that I have to finish some work that night.

Buku ini membawa kita untuk sentiasa berserah kepada tuhan. Berserah dalam segala apa hal yang kita lakukan.
Buku ini membawa kita mengembara dan belajar daripada pengembaraan Lan dan pengembaraan Lan dan Saba.
Bukan buku cliche tentang orang kahwin muda, tapi sebuah buku yang memberi peringatan agar kita selalu dekat dengan Tuhan. -Syarafina Sabri

5 STAR ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️tuh .
.

Meh whatsapp #01129218202 untuk sebarang pertanyaan tentang buku ni. .

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurBook
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#MimiMoonStore .

#BinikuNinja
#BukuBinikuNinja
#KamiJahitBukuBinikuNinja
#Pojok
#KamiJualBukuPojok
#BukuBestSeller
#KamiJualBukuBestSeller

ALQURAN.BUKU.MOTIVASI.ISLAMIK (@sahabatenuur.review)

#Repost @shamohdstore with @repostapp
・・・
.
[APA KATA SAHABAT KAMI?] .
. "salam.. buku" aku budak dekan" tu terbaikk la.. mmg sesuai sgt untk student2 yg nak berjaye.. byk info dan tips2 didalam.. sgt menginspirasikn sy sbg student thn 1 yg baru melangkah.. 😀 .. hehe.. kne bace.. bru ade inspirasi nk berjaya😊 .." .
.

Alhamdulillah, minggu lepas sahabat ni kongsikan feedback dah dapat buku #AkuBudakDekan .

Hari ni sahabat ni kongsikan REVIEW #AkuBudakDekan .

BEST baca review sahabat ni. Rasa macam nak baca jugak je 😄 .
.

Berminat nak dapatkan buku #AkuBudakDekan ? .
.

Cara Tempahan : Whatsapp #01129218202 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#SahabateNuurCustomer
#SahabateNuurFeedback
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAkuBudakDekan
#AkuBudakDekan

ALQURAN.BUKU.MOTIVASI.ISLAMIK (@sahabatenuur.review)

#Repost @shamohdstore with @repostapp
・・・
.
JAGA MATA 👀
JAGA HATI ❤️
JAGA MULUT 👄

Kerana dari MATA👀 turun ke HATI💔 terus ke mulut..💁🎿👋 .
.

Kata Ust Hasan Din dosa ada 3 jenis.. ✔️Pertama dosa yg automatik akan diampunkan ✔️Kedua dosa yang takkan diampunkan wlaupun bertaubat (cth syirik dan bnyak lg) ✔️Ketiga dosa yg takkan diampunkan sehingga akn dibicarakan dihadapan penghakiman Allah (dosa sesama insan, tak sempat mintak maaf etc😨😱) Bicara Ilmu bersama Dato' Hasan Din Al Hafiz. ---------- Jum TADABBUR ILMU dengan koleksi Sebarkan Bahagia ✔️Aku Ada Wali
✔️Cinta High Class
✔️Tautan Hati
✔️Ustazah Nak Tanya Sikit
✔️Berlumba Dengan Ayam
✔️Saat Hati Berdebar Cinta
✔️Pemilik Cintaku Setelah Allah dan Rasul
✔️Cinta Potato Spring
✔️Tuhan Lebih Saintifik
✔️Tab Tee Laa

Ha, rasa-rasa buku mana yang belum di baca? .
.

Jom order buku dengan @shamohdstore sekarang! Whatsapp #01129218202 laju-laju tau! .

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#SebarkanBahagia
#AkuAdaWali
#CintaHighClass
#TautanHati
#UstazahNakTanya Sikit
#BerlumbaDenganAyam
#SaatHatiBerdebarCinta
#PemilikCintakuSetelahAllahdanRasul
#CintaPotatoSpring
#TuhanLebihSaintifik
#TabTeeLaa .

#BukuFatimahSyarha

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Ada peminat Aiman Banna?
.
Selalu baca perkongsiannya di media sosial?
.
Suka baca buku² Aiman Banna?
.
Tapi belum memiliki buku²nya?
.
Adakah jawapan anda YA?
.
Nah ini dia buku pertama Aiman Banna,
HENSHIN!
.
.
HENSHIN sebuah manual untuk perjalanan keluar daripada jahiliah melalui proses henshin lalu menuju ke jannah.
.
Tahniah utk Aiman Banna. Another good motivation book to read. Bila baca buku ni rasa macam kene basuh&berdialog dengan dia. Bahasa diaaa! Awesome. Sangat mengikuti peredaran masa. Eceh! What I mean here, penggunaan gaya bahasa yang mudah kita fahami. Mudah utk kita hadami. Tak mengantuk bila baca sebab gayanya santai. As I said before, macam sedang 'berdialog' dengan dia.
Banyak knowledge yang dia sampaikan. He showed jahiliah yang ada disekeliling kita skrg mahupun dalam diri kita sendiri. How to overcome the jahiliah.Banyak sangat. Padat sangat dakwah yg dia sampaikan.
.
Sumber Review : Goodreads.com
.
.

Cuma perlu Whatsapp je.
Tunggu depan pintu rumah nanti posmen hantarkan. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuAimanBanna
#BukuTerbitanInspirasee
#BukuBestSeller
#BukuAgamaBestSeller
#Henshin
#Henshin2
#HenshinMuslimah
#HenshinMuslimah2
#MoveOnAimanBanna
#MoveInHaniNabila
#CoklatTarbiah

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
BIAR TAK GLAMOR DI DUNIA...
.
.
Buku yang sarat dengan pengisian. makananan hati yang sangat berzat dan halalan thoyyiban inshaAllah. hehe.
.
.
Mengupas tentang keikhlasan dengan sangat mendalam dan mantap. Saya suka cara Inche gabbana menulis sebab diselitkan dengan kisah2 nabi dan sejarah2 perang dunia yang saya sendiri tak pernah tahu sebelum ni.
Good job!
.

Sumber Review : Goodreads.com
.
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBestSeller
#BiarTakGalmorDiDuniaAsalPopularDiLangitSana
#IncheGabbana
#PenerbitanWahai

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
🎉🎉 Tahu tak filem SURGA YANG TAK DIRINDUKAN diadaptasi daripada novel 🎉🎉 .
.

3 KARYA TERBAIK ASMA NADIA kini READY STOK! .
. ✔️SURGA YANG TAK DIRINDUKAN VOL 1
.
✔️SURGA YANG TAK DIRINDUKAN VOL 2
.
✔️LOVE SPARK IN KOREA .

Khas untuk sahabat semua kami bawa dari INDONESIA.
.

Dapatkan dengan @shamohdstore segera❗️❗️❗️ .
.

Arini yang tegar sadar bahwa keikhlasannya kini diuji.
.
Kehilangan berturut-turut dan penyakit yang menggerogoti ketahanan fisik dengan susah payah bisa diatasi, namun ada hal lain yang lebih membebani, yakni segera menemukan jejak Mei Rose sebelum dia dikalahkan waktu.
.
Mei Rose yang mulai menata hidupnya pun terjebak dalam pilihan antara kenangan pada sosok lelaki bermata cokelat yang penuh kasih dengan si pengagum rahasia bernama Syarief Kristof yang romantis. .
Meski akhirnya keputusan sudah digenggam, namun sebuah kejadian memilukan menenggelamkannya lagi di kebimbangan. .
Kenangan mengembalikan kita pada cinta, keikhlasan mengembalikan kita pada kehidupan. Itu pula yang menyatukan dua perempuan yang tadinya berdiri pada posisi berlawanan, Arini dan Mei Rose. Bukan kembali menatap cinta yang melulu bicara tentang nafsu dan kefanaan, tapi pada hakikat bagaimana meletakkan cinta sejati di tempat yang hakiki. .
.
.
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuIndonesia
#BukuIndonesiaBestSeller
#AsmaNadia
#BukuAsmaNadia
#SurgaYangTakDirindukan
#SurgaYangTakDirindukan2
#BukuSurgaYangTakDirindukan
#LoveSparksInKorea
#BukuLoveSparksInKorea

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Sha, Cuba Cerita sikit Pasal skincare yang awak jual tu.
.
💞 The Junni Skincare 💞
.
🌸 Natural Skincare
🌸 Tanpa Merkuri Dan Hydroquinone
🌸 Berasaskan Strawberry & Delima
🌸 Mengurangkan Jerawat Dan Jeragat
🌸 Mayla mencerahkan 5x ganda
🌸 Mengurangkan Parut Jerawat .

Jom ler Cantik sebelum Raya! .
.
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#AgentTheJunni
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman

ALQURAN.BUKU.MOTIVASI.ISLAMIK (@sahabatenuur.review)

#Repost @shamohdstore with @repostapp
・・・
.
KOLEKSI BUKU DIAGNOSIS .

Siapa kat sini peminat tegar buku #DIAGNOSIS terbitan @whitecoateffect angkat tangan 🙋🙋🙋 Saya 🙋😁 Korang tau tak admin ni peminat tegar buku-buku #Diagnosis ? Memang semua buku #Diagnosis admin ada tau!

Kalau korang pun nak ada koleksi buku #Diagnosis , boleh beli buku-buku dengan @shamohdstore 😉😉 Semua buku #Diagnosis @shamohdstore jual tau. Dari buku pertama iaitu buku #Diagnosis sampailah buku terbaru yang baru je keluar ni iaitu buku #DiagnosisFobia . Semua ada!

Buku #Tribulasi365Hari by Dr. Anwar Fazal ( @dr.afl ) pun ada tau 😘

Banyak kan buku yang @shamohstore jual 😏😏 So, lepas ni kalau nak beli buku, beli je dengan @shamohdstore . Confirm puas hati! 😁😁 Nah, tunggu apa lagi? Cepatlah whatsapp @shamohdstore !! Whatsapp #01129218202 cepat-cepat! Kalau malas nak save nombor, boleh klik je link di bio, k :D .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#Diagnosis
#Diagnosis2
#Diagnosis3Mortuari
#DiagnosisApokalips
#DiagnosisFobia
#Prognosis
#Diagnosis5Delusi
#Diagnosis6Preskripsi
#WhiteCoatEffect
#BukuBaru
#BukuBest
#BukuBaruBest
#BukuBestSeller
#BestSeller
#BestSellerBook

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
#Darayu ni sangat bagus untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak sebab #Darayu membantu membanyakkan susu ibu.

So, ibu-ibu, suka ke suka? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#YulaekaWellness
#TEAMYulaeka
#TEAMYulaekaWellness
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
SI KOSONG ⭕️
.
.
Pernahkah dikau merasa kekosongan di hati?
.
Serba tidak kena.
.
Resah menghantui diri.
.
Masalah demi masalah datang menimpa hidup.
.
Resah dan gundah menjadi peneman.
.
Pernah tak dikau rasai kekosongan seperti itu?
.
Mencari jawapan mengapa ia terjadi namun tidak timbul juga.
.
Si Kosong.
.
Akan tiba suatu saat dalam hidup, kau merasai kekosongan. Ketahuilah, tika itu kau memerlukan-Nya. .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBestSeller
#BukuTerbitanTarbiahSentap
#TarbiahSentap #TarbiahSentap2 #TarbiahSentap3 #TarbiahBasah #KernaSyurgaBukanPercuma #TerminalCintaKaherah #LukisanTarbiah #MenangkapDajjalDiWaktuDhuha #CerpenSentap #SelfieHati #TamakPahala #IsterikuSeorangDoktor #AkuBukanMalaikat #AkuInginBerubah #SiKosong

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
LUKISAN TARBIAH karya Abeben!! .
.
Buku setebal 300 muka surat, menghimpunkan lebih dari 50 komik yang bakal mewarnai hidup kalian!! .
.
Hubungi @shamohdstore segera! Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBestSeller
#BukuAbeden
#BukuLukisanTarbiah
#Abeben
#LukisanTarbiah

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
📚Penjara📚 .
.

Seperti biasa, setiap kali dia menapak masuk ke bilik tersebut, matanya akan tertangkap pada katil sebelah yang sekarangnya kosong tidak bercadar. Dia seolah-olah nampak empunya katil tersebut tersenyum manis ke arahnya seperti biasa. Dia meletakkan begnya atas katil., mengambil frame yang sedang terpacak berdiri di atas meja belajarnya. .
.
Ridwan melepaskanya keluhan panjang. Kali ini dia mengaku, hati yang sering meminta maaf dan memaafkan itu adalah antara hati-hati yang sentiasa tenang. Meminta maaf, tidak semestinya setelah kita melakukan kesalahan. Memberi maaf pula, tidak semestinya setelah diri kita dipermainkan. .
.
Kadang manusia lupa, skrip hidup yang ditulis olehNya itu adalah novel yang terhebat untuk kisah hidup kita. Nak redha, kadang makan masa. Tetapi jangan sampai tak redha, sehingga ia memakan diri kau sampai sakit seksa. Aku ingatkan, jangan selamanya kau terpenjara dalam sangkar dosa yang kau sendiri cipta.
.
.
"Matanya bebas melihat dunia luar. Liar. Tetapi dirinya terperangkap dalam penjara dosa yang dia sendiri cipta. Pesan, jangan jadi macam aku." - Rid
.
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBestSeller
#BukuPenjara
#BukuNajmiFetih
#Penjara
#NajmiFetih

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Eksaited betul dia dapat try #NurraysaMineralLoosePowder in new packaging ^_^ Packaging ni special edition tau! So, kalau nak rasa "mudah" macam sis kat atas ni, boleh terus whatsapp Sha untuk order k?

S P E C I A L E D I T I O N .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#LoosePowderNurraysa
#LoosePowderNurraysa .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher
#MakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
#WhiteningLotionTheJunni ni mampu memberi kesan cerah sebaik sahaja penggunaannya. Uols akan dapat kesan cerah yanh kekal kalau uols konsisten apply #TheJunniWhiteningLotion ni.

Best ke best?

Nak ke nak? .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#AgentTheJunni
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Nak cantik. Nak sihat. Tapi berkira invest untuk kesihatan & kecantikan. Macam mana tu? Lepas tu, sendu sorang-sorang kulit kendur, rambut gugur, muka kusam, haid tak teratur lah. Ish. Cubit kang! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#YulaekaWellness
#TEAMYulaeka
#TEAMYulaekaWellness
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Agent The Junni (@thejunnitrustedseller)

.
Nak cantik. Tapi berkira invest untuk kecantikan. Macam mana tu? Lepas tu, sendu sorang-sorang muka gelap, muka kusam, penuh dengan jerawat dan jeragat lah. Ish..Cubit kang!

Tak membazir pun kalau korang laburkan duit untuk beli #NormalSetTheJunni ni. Berbaloi-baloi adalah :D .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D .

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#AgentTheJunni
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodkerteh
#tjcodpaka
#tjcodkemaman

Darayu Trusted Seller (@darayutrustedseller)

.
Ada yang tanya, #Darayu ni supliment ke? Atau jamu?

Ni Sha nak cerita. #Darayu ni bukan supliment tau. Jamu pun bukan. Bukan juga produk kecantikan dan kosmetik.

#Darayu ni ialah sejenis minuman kesihatan yanh dirumus dari bahan-bahan organik dan semula jadi juga makanan-makanan sunnah.

#Darayu ni bukan dalam bentuk pil atau krim. Tapi #Darayu ni dalam bentuk liquid, which is cecair.

Cara nak consume #Darayu ni sangat mudah! Hanya perlu koyak sachet dan minum je. Consume pulak sekali sehari je setiap kali sebelum tidur.

1 kotak #Darayu ni tahan sebulan tau! Reasonable la dengan harganya. Kan? Kan? Kan?

So, dah jelas tentang #Darayu ? Kalau belum, boleh direct whatsapp Sha di #01129218202 untuk pertanyaan yang lebih lanjut. Ataupun just klik link di bio. Lebih mudah :D .

Jom sihat dan cantik dengan Darayu!

Darayu | Siri Khas Untuk Wanita .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .

#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#YulaekaWellness
#TEAMYulaeka
#TEAMYulaekaWellness
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita
More...