DROPSHIP WANTED (@thejunnitrustedseller)

.
Kulit muka glowing mesti menjadi dambaan setiap gadis kat dunia ni. Siapa je tak nak kulit muka glowing kan? Dari jauh pun dah boleh nampak shine bright like a diamond 😍

Kalau nak kulit glowing, jom try produk keluaran syarikat TJUNNI (M) SDN BHD. Macam-macam ada! Dari skincare, losyen, make up sehinggalah supliment.

Semua produk #TheJunni special sangat untuk uolls yg nak kulit lawa bal princess. Putih gebu gebas satu badan 😘

Tergoda tak?
😝 .
.

To order :
πŸ“± #01129218202
πŸŽ€ Klink link di bio

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniReseller
#AgentTheJunni
#AgentTheJunniTerengganu
#TheJunniTerengganu
#TeamRetisKaya
#TheJunniTestimoni
#TheJunniFeedback
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMAYLA
#TheJunniMakeUpKit
#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniPutihKorea
#SkincareTravelFriendly
#MakeUpTravelFriendly
#LotionTravelFriendly
#SuplimentTravelFriendly
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodmanir
#tjcodtelukmenara
#tjcodsmakhairiah

DROPSHIP WANTED (@thejunnitrustedseller)

.
Ramai yang rasa terbeban dengan masalah kewangan terutama student, suri rumah dan fresh graduate. Sekalipun yang sudah ada kerjaya selalu juga rasa tak cukup.

Stop.
Tak perlu rungsing-rungsing. Sekarang kan banyak peluang untuk buat income sampingan menggunakan medium online sahaja. Kita sendiri yang kena rajin berusaha dan bersungguh-sungguh untuk naikkan taraf hidup kita.

Tak ada alasan "AKU TAK PANDAI" untuk orang yang betul-betul nak berubah. Kita sendiri yang kawal badan serta pemikiran kita.

Nak berniaga online tapi pening nak mulakan bisnes apa? πŸ“² Boleh contact Sha di #01129218202 ( www.wasap.my/601129218202 ) ❀️ Sha perlukan lagi 7 orang dropship untuk batch Disember 😍 Jom kita pulun habis-habisan untuk 2018. InshaAllah bakal jutawan 2020 ☺️

Modal Rendah tetapi profit tinggi. Dahlah caption dan gambar disediakan. Cuma perlu promote sahaja πŸ™ˆ
Bestnya tu sebab Sehari sahaja pun boleh capai untung RM xxx.xx dengan zero cost marketing!

#AgentTheJunniPutihKorea
#DropshipDiperlukan #TheJunniPutihKoreaTerengganu #TheJunniPutihKoreaKualaTerengganu #tjcodkualaterengganu #tjcodterengganu #

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
27 HARI UNTUK MOVE ON πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»
.
.
Tumpahan kata yang ditulis ini,
Aku istimewakan buat mereka,
Yang sedang rabak hatinya,
Yang sedang keras jiwanya,
Akibat ditinggal oleh manusia,
Yang dia pernah sayang dan tergila.

Kata-kata ini bisa buat kau buka mata, dan lihat dunia kau belum berakhir jujurnya. Kerna hilangnya manusia melukakan itu, bukannya pengakhiran, tetapi ianya suatu permulaan buat kau lebih ingat Tuhan dan insan yang sentiasa ada.

Selamat Lahir Semula.

27 Hari untuk Move On ini merupakan sebuah warkah ikhlas daripada aku buat insan yang pernah jadi seperti aku pada suatu ketika dahulu. Buku ini dikarangkan buat insan yang sedang bengkak atau retak hatinya dek kerana ditinggal oleh manusia yang dia pernah sayang sepenuh hatinya. Buku ini akan mengajar mereka bahawa, cinta itu penting tetapi ianya bukan segalanya.

Buku ini merupakan satu nafas baru buat insan yang perlukan kekuatan dan sedikit kata penghidup untuk buat dia bangkit dan bisa bahagia seperti manusia lain. Warkah ini juga bertujuan mendamaikan hati yang sedang kosong, marah serta kecewa dengan harapan yang tidak ditunaikan.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊
.
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#Reinkarnasi
#Rehabilitasi
#Regraduasi
#27HariUntukMoveOn
#FaizIbrahim
#BukuFaizIbrahim .
.

#BukuBest
#BukuBestSeller

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
#AboutLove tulisan #TereLiye

Kalau memang terlihat rumit, lupakanlah. Itu jelas bukan cinta sejati kita. Cinta sejati selalu sederhana.

Ada seseorang dalam hidupmu yang ketika ia pergi, maka ia juga membawa sepotong hatimu.

Terkadang cinta tumbuh dengan cara yang amat ganjil dan di tempat yang keliru.

Cinta hanyalah segumpal perasaan dalam hati. Sama halnya dengan gumpalan perasaan senang, gembira, dan sedih.

Suatu saat jika kau beruntung menemukan cinta sejatimu, ketika kalian saling bertatap untuk pertama kalinya, waktu akan terhenti.

Jika berjodoh, Tuhan sendiri yang akan memberikan jalan baiknya. Termasuk kebetulan-kebetulan yang menakjubkan.

Kau tidak akan mendapatkan seseorang kalau kau terlalu mencintainya.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#AboutLove
#BukuAboutLove
#TentangCinta
#BukuTentangCinta
#BukuTentangPercintaan
#TereLiye
#AboutLoveByTereLiye
#BukuTereLiye .
.

#BukuBest
#BukuBestSeller

DROPSHIP WANTED (@thejunnitrustedseller)

.
Jom rawat kulit kita dari luar dan dalam dengan join kombo Putih Korea & Mayla Advance. Skincare ada, supliment pun ada 😍 Barulah nanti jadi super lawa!

Kita bagi harga kaw kaw murah tau 😘 RM176 sahaja untuk Semenanjung & RM178 untuk Sabah & Sarawak, siapa tak nak? Rugi sangat kalau tak grab!

Mayla Advance + Putih Korea = 😍😍 .
.

To order :
πŸ“± #01129218202
πŸŽ€ Klink link di bio .
.

#TheJunniPutihKoreaReseller
#AgentTheJunniPutihKorea
#AgentTheJunniPutihKoreaTerengganu
#TeamRatuKoreaBeautiqa
#TeamRetisKaya
#TheJunniSkincare
#TheJunniMAYLA
#MaylaAdvance
#GelSoap
#DayCream
#NightCream
#PutihKorea
#SuplimentPutihKorea
#SuplimentPencerahKulit
#SuplimentPemutihKulit
#PutihDalam7Hari
#PutihMacamKorea
#RahsiaBadanCerah
#RahsiaBadanPutih
#SkincareTravelFriendly
#SuplimentTravelFriendly
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodmanir
#tjcodtelukmenara
#tjcodsmakhairiah

DROPSHIP WANTED (@thejunnitrustedseller)

.
Tahniah kepada 5 orang #PutihKoreaLovers yg berjaya terpilih sebagai #TestimoniPutihKorea terbaik November ☺️

Korang tau tak untung sangat consume #PK ni? Dah lah jimat. Lepas tu, korang cuma perlu share je testimoni korang dan berpeluang menangis produk kecantikan dari Sephora 😍

Best ke best?

Sekarang tengah promo postage RM5 je untuk PK. Rugi tak grab. Sampai 14/12/2017 ni je 😘 .
.

To order :
πŸ“± #01129218202
πŸŽ€ Klink link di bio .
.

#PutihKoreaTrustedSeller
#PutihKoreaReseller
#AgentPutihKorea
#AgentPutihKoreaTerengganu
#PutihKoreaTerengganu
#RatuKoreaBeautiqa
#TeamRetisKaya
#TestimoniPutihKorea
#PutihKorea
#SuplimentPutihKorea
#SuplimentPencerahKulit
#SuplimentPemutihKulit
#PutihDalam7Hari
#PutihMacamKorea
#RahsiaBadanCerah
#RahsiaBadanPutih
#SuplimentTravelFriendly
#TravelFriendlySupliment
#pkcodterengganu
#pkcodkualaterengganu
#pkcodmanir
#pkcodtelukmenara
#pkcodsmakhairiah

DROPSHIP WANTED (@thejunnitrustedseller)

.
JOM SOAL JAWAB TENTANG #THEJUNNIPINKISHWHITE ☺️

1. Apa item dalam set #TheJunniPinkishWhiteNormalSet ni?
= Ada 3 item. #TJPinkishSoap , #TJPinkishCream dan #TJDayPinkishCream

2. Siapa boleh guna #TheJunniNormalSet ni?
= Lelaki dan perempuan dari semua peringkat umur seawal 12 tahun.

3. Apa kelebihan #NormalSetTheJunni ?
= Banyak sangat! PM meh πŸ˜‰ Tapi sesiapa yg nak kulit #PutihPinkish sesuai sangat guna #TJPW ni.

4. Berapa harga #NormalSet ?
= RM64 inc GST.

Lain soalan risik-risik kita ya 😘 .
.

To order :
πŸ“± #01129218202
πŸŽ€ Klink link di bio .
.

#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniReseller
#AgentTheJunni
#AgentTheJunniTerengganu
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishSoap
#PinkishSoap
#TheJunniPinkishCream
#PinkishCream
#TheJunniDayPinkishCream
#DayPinkishCream
#SkincareTravelFriendly
#tjcodterengganu
#tjcodkualaterengganu
#tjcodmanir
#tjcodtelukmenara
#tjcodsmakhairiah

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
BERKENAN SEMUA KALER 😍
.
Alhamdulillah kedua-duanya ada permintaan yang sangat tinggi
.
Malah siap nak masuk order 8 unit lagi πŸ˜ƒ
& ramai yang repeat order
Alhamdulillah3x .
Masih boleh order?
Alhamdulillah masih boleh
Jom order dengan @shamohdstore 🌸 .
.

Cara Tempahan :

1. Ws #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#OnlineBookStore
#KedaiBukuOnline
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#Planner
#Planner2018
#PlannereNuur
#DesignYourBeautifulDay
#PlannerCantik
#Planner2018Cantik
#PlannerMurah
#Planner2018Murah
#PlannerCantikDanMurah
#Planner2018CantikDanMurah
#PlannerIslamik
#PlannerIslamik2018
#IslamicPlanner
#2018IslamicPlanner
#PlannerMalaysia
#PlannerMalaysia2018
More...