Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Ramai yang keliru, #Darayu ni sebenarnya sesuai untuk siapa?

Ha, #Darayu ni khas untuk wanita SAHAJA ya. Namapu #SiriKhasUntukWanita πŸ˜‰ Sesuai untuk girls berumur 12 tahun dan ke atas. Remaja berusia 20 tahun paling bagus amalkan #Darayu ni tau.

Kalau uolls ada masalah period tak teratur ke, masalah badan lesu, atau ibu-ibu yang tengah bsrpantang, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak boleh try #Darayu sebab Darayu ni ialah #EnergyBooster dan #MilkBooster tau πŸ˜‰ Yang ada masalah sakit urat sendi tulang pun boleh try no hal πŸ‘Œ

Okeis πŸ˜ƒ .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
BISNES CARA KAMI πŸ’ΌπŸ’Ό .

Betul orang kaya paling lama dihisab nanti, tapi jika setiap yang dihisab itu adalah pahala belaka tak ke berbaloi menunggu lama? Guna harta buat kebajikan, gunakan harta buat kebaikan. .
REVIEW

MashaAllah buku ni sangat superb. Saya sangat terinspirasi dengan coretan pengalaman dan motivasi dari Kak Fel dan Abang Rafie. Kalian mengajar saya untuk bergantung harap kepada Allah sepenuhnya kerna Allah pemilik rezeki. Rezeki itu milik Allah. Perkara paling utama ialah kena dekatkan diri dengan Allah. Korang kena baca buku ni semoga korang jugak terinspirasi macam saya. Tarima kasih Raffelina 😊 .

Sebuah perkongsian santai namun dalam maksudnya oleh Rafie Ramli dan Puan Felinna Nadea (boss #FelinnaBeauty & #FalinnaBoutique). Tak kira jika kita berniaga besarx2an atau kecilx2an, ada kedai atau online, saya rasa banyak yang boleh kita pelajari dari buku Bisnes Cara Kami. Pengalaman bernilai jutaan ringgit, tips simple namun kritikal yang dikongsikan, dengan izin Allah SWT mampu mendorong lebih banyak cerita kejayaan kita peniaga Islam di dunia dan akhirat juga InsyaAllah. .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuBisnes
#BukuTentangBisnes
#BukuBisnesBest
#BukuBisnesBestSeller .

#BisnesCaraKami
#BukuBisnesCaraKami
#Raffelinna
#RafieRamli
#Felinna
#BukuRaffelinna
#BukuRafieRamli
#BukuFelinna

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
πŸ“šTarbiah Dari LangitπŸ“š
.
.
Tinta Tuhan bergemuruh.
Segenap jiwa berdosa disentuh.
Dirawat dosa hingga sembuh.
Tarbiah ini indah.
Pencetusnya milik Allah.
Terokai syahadah.
Di sana ada sebuah ibrah.
Wahai hati berduka.
Tuhan sentiasa peka.
Apakah kamu menyangka?
Hidup hanya sekadar
suka-suka?
.
Tarbiah dari Langit.
Penyembuh jiwa sedang sakit. -Hadi Fayyadh .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio😊 .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#TarbiahDariLangit
#KuIntaiCintaDiTeratakCitaCita
#SemusimDiBarzakh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#TuhanSentuhlahHatiku
#SimbiosisCinta
#WarkahBuatBidadari
#HadiFayyadh
#BukuHadiFayyadh
#UstazHadiFayadh .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBest
#BukuAgamaBestSeller
#NovelAgama
#NovelAgamaBest
#NovelAgamaBestSeller

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
BELI 2 PERCUMA 4 😱😱 .

Sepanjang bulan Ogos sahaja,
Cuma perlu beli 2 novel ini shj,
Kami bagi 4 PERCUMA πŸ€—πŸ€—πŸ€— .

Apa yang PERCUMA banyak sangat tu? πŸ€”πŸ€”πŸ€” .

1. eBook Simbiosis Cinta PERCUMA
2. eBook Warkah Buat Bidadari PERCUMA
3. Buku 300 Kompilasi Rahsia Menjadi Luar Biasa PERCUMA
4. Discount Voucher RM5 PERCUMA

Fuhhhhh, penat taip FREE GIFTS sebab banyak sangat 😁😁😁 .

Dapatkan daripada @shamohdstore segera ya πŸ˜‰

Tebus DISCOUNT VOUCHER RM5 pada next purchase selewatnya 31 OGOS 2017.

Promosi setahun sekali ja ni,
Siapa lambat, melepaslah 😌😌😌 .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Click link di bio 😊 .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#eNuur .

#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiMahsyar
#TuhanSentuhlahHatiku
#SimbiosisCinta
#WarkahBuatBidadari
#HadiFayyadh
#BukuHadiFayyadh
#UstazHadiFayadh .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBest
#BukuAgamaBestSeller
#NovelAgama
#NovelAgamaBest
#NovelAgamaBestSeller .

#sayajualonline
#sayajualmurah
#sayajualbuku

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Tengah syok duk buat kerja, sekali on data dan buka whatsapp, nahhhhh dapat kejutan dari #CustomerShaMohdStore , Norain Noramri, owner @mummydaddy_boutique . Baru semalam order, malam ni dah bank in. Mak belanja katanya. Alhamdulillah, rezeki masing-masing ☺️☺️ Kak Ain dah repeat order tau. Agak-agak free gift apa yang Kak Ain akan dapat dari @shamohdstore eyk πŸ˜›

Oh ya. Jangan lupa visit dan follow IG shop Kak Ain ya. Follow @mummydaddy_boutique
. Banyak baju lawa-lawa kat sana 😊😊
.

Anyone yang nak beli buku best seller dan ingin layanan yang mesra alam, boleh PM Sha ok ☺️ .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 . .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBest
#BukuAgamaBestSeller
#Novel
#NovelBest
#NovelBestSeller
#NovelAgama
#NovelAgamaBest
#NovelAgamaBestSeller

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
#CustomerShaMohdStore kali ni ialah classmate Sha sendiri ☺️ Dah lama dia duk stalk, tanya itu ini pasal buku, akhirnya beli juga.

Anyone yang nak beli buku best seller dan ingin layanan yang mesra alam, boleh PM Sha ok ☺️ .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 . .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBest
#BukuAgamaBestSeller
#Novel
#NovelBest
#NovelBestSeller
#NovelAgama
#NovelAgamaBest
#NovelAgamaBestSeller

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Ibu-ibu muda yang baru pertama kali menjadi ibu mesti adalah masalah dalam proses nak menyusu anak kan? Masalah biasa ialah kekurangan susu dada dan terpaksa beri formula milk pada anak. Paling teruk bila anak tak dapat terima langsung formula milk dan hanya bergantung pada susu dada yang sedikit.

Why not try #Darayu ? Ada #DarayuDearies yang dah consume #Darayu dan dapat selesaikan masalah ni. Susu bertambah banyak! Alhamdulillah.

#Darayu ni bukan setakat #EnergyBooster dan merawat masalah period je, tapi juga #MilkBooster . #Darayu telah dirumus oleh herba-herba terpilih yang dipercayai mampu memperbanyakkan susu ibu 😊

Why not give it a try? Tak kesian pada baby ke? 😊😊 .

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
TERBARU daripada @tarbiahsentapofficial
.
.
KETIKA CINTA MENYENTAP

Pelbagai persoalan dan debaran bakal menanti korang!

Buku ni bukan novel cinta. Tapi ia adalah satu novel yang berbentuk realiti masyarakat.

Watak utama cerita ni ialah Samdul dan Omar.

Samdul, satu watak yang agak sosial. Bercouple bertukar-tukar orang. Tapi dirinya cintakan nasihat dan teguran.

Omar, seorang hafiz Al-quran, dan sangat menjaga pergaulan bebas, dan sering menegur dan membimbing Samdul dalam melalui liku-liku hidup.

Kawan baik yang tak terpisah dari zaman sekolah.

NAMUN... Apakah yang bakal berlaku kepada kedua-dua watak ini?

Bagaimanakah pengakhiran mereka? Apakah cabaran yang mereka bakal lalui?

Semuanya dalam KETIKA CINTA MENYENTAP!

Tulisan @ustazadnin dan @siddiq.amin ini, bakal membuat kalian menangis insyaAllah.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊
.
.
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#KetikaCintaMenyentap
#AdninRoslan
#SiddiqAmin
#eNuur
#BukuAdninRoslan
#TarbiahSentap
#BukuTarbiahSentap
#TerbitanTarbiahSentap
#BukuTerbitanTarbiahSentap

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
πŸŽ‰πŸŽ‰TERBARU

HIJRAH INI AKU PERLU
.
.
SIAPA FELINNA?

Sejak kecil, Kak Fel sebenarnya memang bertudung. Tapi dek kerana nafsu dan akal yang tak matang, Kak Fel leka dengan β€˜hiburan’ dunia.

Kak Fel suka sangat dengan fesyen dan bidang kecantikan. Kak Fel jadikan minat tu sebagai alasan untuk Kak Fel buka tudung. Bila dah buka, banyak lagilah perkara negatif lain yang Kak Fel suka buat. Walaupun jauh dalam hati, Kak Fel ada rasa berdosa, tapi Kak Fel tetap buat.

Kak Fel mula terlibat dalam dunia modelling. Pada mulanya cuma membantu kawan Kak Fel. Lama-lama, Kak Fel terus jadi minat dengan bidang peragaan. Rambut Kak Fel mula perang. Pakai baju pun seksi...
.
.
FELINNA YANG BARU

Masa tu Kak Fel selalu fikir, β€˜Aku cuma tak tutup aurat. Tapi aku tak mabuk, tak ambil dadah dan tak pernah buat jahat.’
Definisi β€˜jahat’ bagi Kak Fel waktu itu adalah pada perbuatan yang buruk-buruk dan nampak teruk. Membunuh, mencuri, dan lain lain. Tak tutup aurat dan tak solat pula bukan satu kesalahan besar.
.
.
Itulah antara sedutan dari isi kandungan buku HIJRAH INI AKU PERLU oleh Felinna Nadea Ed Fattah. Usahawan tersohor yang terkenal dengan produk Felinna Beauty satu ketika dulu dan kini memiliki rangkaian butik muslimah di bawah jenama Felinna Boutique.

Buku pertama beliau, BISNES CARA KAMI terbitan Legacy Publishing telah terjual lebih 10,000 unit.

Dan kini beliau kembali dengan naskah HIJRAH untuk tatapan pengikut-pengikut Felinna dan pembaca umum.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HijrahIniAkuPerlu
#BisnesCaraKami
#PuanFelinna
#LegacyPublishing
#BukuPuanFelinna
#BukuHijrah
#BukuTentanghijrah
#bukuBest
#BukuBestSeller
#buku

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
❀️CIK ABANG SUDI NIKAH SATU❀️
.
.
Buku ini membincangkan tentang topik kekeluargaan berteraskan Fiqh al-Awlawiyat. Dalam serba keterbatasan, umat berhajat kepada kebijaksanaan para ilmuan untuk mengajar tentang Fiqh al-Awlawiyat. Iaitu mengajar umat bagaimana meletakkan segala sesuatu pada tangga dan peringkatnya yang sebenar dengan pertimbangan keadilan, samada mengenai perbuatan, pemikiran, hukum-hakam dan nilai-nilai akhlak mulia. Ya, sudah tentu ada khilafnya nanti. Apapun, the best will win.

Kita mahukan segala perkara diletakkan pada kedudukan dan tempatnya secara adil tanpa ada mana-mana bahagian yang diabaikan atau dirugikan. Firman Allah :
β€œDan Allah telah meninggikan langit dan Dia meletakkan neraca (keadilan). Supaya kamu jangan melampaui batas tentang neraca itu.” [Surah al-Rahman: 8-9]. .
.

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .
.

#BukuSuamiIsteri
#BukuTentangPerkahwinan
#BukuTentangSuamiIsteri
#BukuNikah
#BukuTentangNikah
#BukuTentangPoligami
#CikAbangSudiNikahSatu
#UstazahFatimahSyarha

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
WAH ❗️ SIGN USTAZ HADI & BOOKMARK SDM pun dapat 😍😍😍
.
.
Macam mana nak dapat niβ“β“πŸ€”πŸ€”
.
.
SIGN & BOOKMARK ni boleh dapat online je,
Hubungi @shamohdstore ya untuk order πŸ˜‰
.
.
Grab segera sementara bookmark masih ada ni 😌😌😌
.
.

Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp #01129218202
.
Atau
.
2. Klik link di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#SimbiosisCinta
#EbookSimbiosisCinta
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#300KompilasiRahsiaMenjadiLuarBiasa

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
" 7 TAHUN TERASA SEPERTI KEHILANGAN ANAK.."
.
Luahan seorang ibu yang paling dalam tatkala sang anak cuba menjauh darinya bahkan langsung tidak bertegur siapa dalam tempoh yang begitu lama.
.
Faridah (Bukan nama sebenar ) menulis kepada salah seorang wakil pengedar dengan katanya :
.
"Assalamualaikum shakirah, Alhamdulillah kak rasa bahagia sangat pagi ni tiba-tiba anak kak yang dah tujuh tahun tak bertegur sapa dengan kak walau duduk serumah datang peluk kak dan mintak maaf selepas subuh tadi. Kak tak tahu kenapa hati dia jadi lembut sebegitu tentu ada sesuatu yg buat dia berubah. Lepas kak sembang dengan dia dari hati ke hati rupanya dia cakap dia xnk jadi seperti apa yang berlaku dalam novel semusim di mahsyar, cukup mengesankan jiwanya. Masya allah hebat aturan Allah dan terima kasih kepada yang menulis hanya Allah yang mampu membalas."
.
Apakah sebenarnya yang begitu mengesankan jiwa anaknya sehingga kembali jernih dan mula memanggil "ibu" kepadanya?
.
Semusim di Mahsyar ada sesuatu untuk anda. Selongkar dan hayatilah bersama. Ada ibrah disana. #semusimdimahsyar karya @hadi_fayyadh bakal menjemput sesuatu rasa yang luarbiasa.
.
Mari dapatkannya beserta ebook yang bernilai RM20, tetapi diberi SECARA PERCUMA dengan setiap pembelian novel ini.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp #01129218202
.
Atau
.
2. Klik link di bio 😊
.

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#SimbiosisCinta
#EbookSimbiosisCinta
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#300KompilasiRahsiaMenjadiLuarBiasa
#RevieweNuur

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
LAMBAKAN SEMUSIM DI MAHSYAR πŸ’ͺ
Alhamdulillah .
.
Penangan order daripada sahabat semua, kami order 1000 unit stok untuk sahabat semua 😎😎😎
.
.
Tapi tapi....
.
Almost 500 unit sudah di post out kepada customer
Nampak x parcel2 tu?
Anda rasa parcel anda dalam timbunan tu?
.

Ha tunggu pak cik posmen pos ke rumah anda ya😊😊😊
.
.
Nak nyelit lagi?

Untuk order, hubungi @shamohdstore ya 😊
.
.
Untung beli online, dapat eBook PERCUMA 😌😌😌
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp #01129218202

Atau
.
2. Klik lik di bio 😊 .
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#SimbiosisCinta
#EbookSimbiosisCinta
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#300KompilasiRahsiaMenjadiLuarBiasa

Kedai Buku Online (@shamohdstore)

.
Alhamdulillah buku #CustomerShaMohdStore dah sampai 😊 Customer ni siap dapat 2 free gift lagi tau sebab dah 2 kali repat order. 1 gift dari @shamohdstore sebagai ganjaran sebab repeat order. Satu lagi special dari HQ. Sesiapa yang nak dapat gift dari HQ iaitu postage RM5 boleh cepat-cepat PM sis untuk order buku tau πŸ˜‰

Anyone yang nak beli buku best seller dan ingin layanan yang mesra alam, boleh PM Sha ok ☺️ .

Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202

Atau

2. Klik link di bio 😊 . .

#ShaMohdStore
#KedaiBukuOnline
#OnlineBookStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur .

#Buku
#BukuBest
#BukuBestSeller
#BukuAgama
#BukuAgamaBest
#BukuAgamaBestSeller
#Novel
#NovelBest
#NovelBestSeller
#NovelAgama
#NovelAgamaBest
#NovelAgamaBestSeller

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Nak beritahu betapa lakunya #Darayu ni sampai hq @yulaekaofficial terputus stock. Ha, crazy tak crazy tu? Bukan stokis tau, tapi HQ. Sebab tu #DarayuDearies semua sekali order terus 5-6 kotak. Senang buat stock terus kat rumah. Nanti kalau HQ takde stock, tak payah pening.

Ha, nak ke nak? .

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#Darayu
#DarayuTrustedSeller
#YulaekaOfficial
#Supliment
#SuplimentWanita
#SihatDanCantikDenganDarayu
#SiriKhasUntukWanita

Darayu | Syraa Skincare (@letslawa_shop)

.
Untuk penjimatan yang lebih lagi, potong seketul besar SBTS kepada 12 ketul kecil-kecil macam ni. 1 ketul boleh bertahan selama 1 minggu (dan lebih depends on penggunaan). Kalau 12 ketul, dah 12 minggu. 12 minggu bersamaan 3 bulan. See, 1 ketul #SyraaBeautyTreatmentSoap boleh bertahan selama 3 bulan. Untung kan? 😊😊 .

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. . .
.

#LetsLawa_Shop
#SyraaBeautyHQ
#StokisSyraaBeauty
#SyraaBeautySkincare
#SyraaBeautyTreatmentSoap
More...