The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Ramai tanya, "Sis, betul ke The Junni Pinkish White ni selamat digunakan sebab kulit saya jenis sensitif?" .

Alhamdulillah biar gambar berbicara. The Junni Pinkish White adalah 100% homemade dari bahan bahan asli dan natural. tanpa MERKURI DAN HYDROQUINONE. Ianya selamat digunakan for All skin type, dari sensitive, normal, combination, oily, dry skin, fleckles ! Kesan seawal Seminggu! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Lumrah hidup seorang perempuan, kalau takda lotion dalam handbag memang tak sah kan? Terutama sekali orang yang berkulit kering. Bila terlalu terdedah kepada cahaya matahari, tiba tiba
lotion pulak takda dalam handbag. Nangis uols!

So, utuk mengelakkan perkara sebegitu berlaku, jom dapatkan sekarang Lotion Whitening The Junni! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Dengan The Junni Pinkish White, anda akan rasa yakin sepanjang hari! Nak jumpa kawan pun dah confident, takda malu malu muka tak cantik lagi dah. Flawless 24/7! Bukan muka je uols, satu
badan putih flawless hokeh! Apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Bila orang tegur kulit kita tak cantik, amboiiiii memang bergegar satu badan. Sensetip uols! Mana boleh jadi ni, orang lain semua elok je flawless, bila tang kita je orang dok tegur jerawat banyak lah, kulit gelap lah. Jealous tau dak! Tapi jangan sesedih, The Junni kan ada. Boleh
mengubah kehidupan uols 100% tau! dapatkan The Junni sekarang! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ]

Dia menulis : "Selama ini saya berpegang dengan kepercayaan tahyul. Khurafat tu adalah makanan saya. Saya lebih percayakan 'pendamping' sebagai penyelamat saya bila saya diancam. Amalan saka dari nenek moyang saya, mantera serapah syirik selalunya saya amalkan setiap malam. Saya selalu nampak jelmaan makhluk yang menakutkan walaupun saya yakin dengan benda tu. Saya tidak pernah tahu akibat mengamalkan amalan camtu. Saya rasa selamat walaupun saya terpaksa korbankan darah saya setiap sebulan sekali. Perjanjian saya dengan makhluk tu terkadang buat saya derita. Saya tak pernah tahu akibat bersahabat dengan benda-benda camni. Kisah Humaira dalam Semusim Di Barzakh ni bagi saya impak yang sangat besar. Saya takut. Saya mula nak buang benda tu. Macam-macam cabaran saya lalui. Apa yang diceritakn dalam novel tu memang hampir sama dengan kisah hidup saya. Walaupun sukar untuk saya buang benda tu, alhmdulillah rawatan islam yang saya lalui sedikit sebanyak membantu saya cari kehidupan saya kembli. Benar, khurafat dan syirik takkan pernah membahagiakan kita. Walaupun kita sihir orang untuk kepentingan peribdi. Saya teringin nak jumpa Hadi Fayyadh. Penulisannya banyak sedarkan orang. Syukur pada Allah." .
.

Sungguh hidayah itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu takdirnya.

Apakah yang dilalui dan dirasainya?
Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya.

Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang.

Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurBooks
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBestSeller
#NovelBestSeller
#BukuAgamaBestSeller
#NovelAgamaBestSeller
#BukuThrillerBestSeller
#NovelThrillerBestSeller
#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#UstazHadiFayyadh
#HadiFayyadh
#BukuHadiFayyadh

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
[ NOVEL KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA BAKAL DILANCARKAN : NOVEL AKHIR ZAMAN EPIK PERTAMA ] " Alami suatu penjelajahan minda ke gerbang Dunia Akhir zaman pertama bersifat epik dan luar biasa"

Runtuhnya Dominasi Empayar Iblis "Kebangkitannya diberitakan ribuan tahun lalu, lalui kembara di penghujung dunia, dari Tujuh penjuru penakluk Timur dan Barat, Dia akan memegang panji Ketauhidan"

Pemimpin Akhir Zaman Suatu Penantian " Proksi masa terhenti, Dajjal & Iblis berpijak diatas kekuasaan iluminasi, Keberadaannya bakal dihancurkan, rasai kembara misteri ini"

Saat kehancuran sebuah Iluminasi

DAPATKAN NOVEL EPIK DUNIA AKHIR ZAMAN "KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA"

Karya Hadi Fayyadh.
Harga RM29.90
PREORDER BERMULA
1 Jan 2017 sehingga 30 Jan 2017.

KEISTIMEWAAN :

1. Kata-kata dari Penulis buat pembeli

2. Autograph Istimewa

3. Bookmark istimewa hanya mereka yang buat preorder

NOVEL akan mula di edarkan selewatnya pada 15 FEB 2017.

JOM TEMPAH DENGAN @shamohdstore SEKARANG

AGEN SAH YANG TELAH BERDAFTAR

Whatsapp #01129218202 .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#SahabateNuurBooks
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#UstazHadiFayyadh
#KetikaAzazilBerputusAsaPreOrder

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Seperti Set Make Up Nurrysa ni, korang jimat RM29 tau! Harga asal RM119 tetapi selepas promosi jadi RM90 sahaja.

So, korang kenalah cepat-cepat grab set make up Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpSet
#MakeUpSet
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#FlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Set Body Care ni. Harga asal RM120 tapi selepas promosi cuma RM100. Penjimatan sebanyak RM20 di situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set body care Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaBodyCareSet
#BodyCareSet
#SetBodyCareNurraysa
#SetBodyCare
#NurraysaHabatusSaudaHairTreatment
#HabatusSaudaHairTreatment
#NurraysaPearlGlowInstantBodyLotion
#PearlGlowInstantBodyLotion
#NurraysaOrganicBodyWash
#OrganicBodyWash
#NurraysaStemcellFeminineWash
#StemcellFeminineWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok item ni. 1 set trial skincare Nurraysa + 1 collagen soap cuma RM95. Harga asal item ni RM220 tau! Korang dah jimat RM125 kat situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau. Nurraysa trial set skincare + collagen soap.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTrialSetSkincare
#NurraysaCollagenSoap
#TrialSetSkincareNurraysa
#CollagenSoap
#SetPercubaanNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Collagen Powder by Nurraysa ni. Harga asal RM150 tetapi selepas promosi jadi RM65 sahaja. Penjimatan sebanyak RM85 di situ!!! So, korang kenalah cepat-cepat grab #NurraysaCollagenPowder ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Kalau nak keluar rumah, mestilah nak bau wangi kan? Tapi masalahnya, tak tau nak pakai perfume apa untuk bau wangi. Ada perfume yang wangi tapi tak tahan lama. Ada perfume yang tahan lama, tapi harga pulak, mak oi!! Mahalnya!! Takpe, jangan risau. Perfume DeXandra kan ada. Dijamin wangi, tahan lama dan harga pum berpatutan tau. Affordable and Reasonable!

DeXandra
RM65 sebotol
RM120 2 botol
*Price exclude postage

Sesiapa yang rasa berminat nak try perfume ni, jom cepat-cepat order dengan Sha. Whatsapp Sha laju-laju tau! #01129218202 . .
. .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Kalau nak keluar rumah, mestilah nak bau wangi kan? Tapi masalahnya, tak tau nak pakai perfume apa untuk bau wangi. Ada perfume yang wangi tapi tak tahan lama. Ada perfume yang tahan lama, tapi harga pulak, mak oi!! Mahalnya!! Takpe, jangan risau. Perfume DeXandra kan ada. Dijamin wangi, tahan lama dan harga pum berpatutan tau. Affordable and Reasonable!

DeXandra
RM65 sebotol
RM120 2 botol
*Price exclude postage

Sesiapa yang rasa berminat nak try perfume ni, jom cepat-cepat order dengan Sha. Whatsapp Sha laju-laju tau! #01129218202 . .
. .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

CUSTOMER'S FEEDBACK . .
Kalau nak keluar rumah, mestilah nak bau wangi kan? Tapi masalahnya, tak tau nak pakai perfume apa untuk bau wangi. Ada perfume yang wangi tapi tak tahan lama. Ada perfume yang tahan lama, tapi harga pulak, mak oi!! Mahalnya!! Takpe, jangan risau. Perfume DeXandra kan ada. Dijamin wangi, tahan lama dan harga pum berpatutan tau. Affordable and Reasonable!

DeXandra
RM65 sebotol
RM120 2 botol
*Price exclude postage

Sesiapa yang rasa berminat nak try perfume ni, jom cepat-cepat order dengan Sha. Whatsapp Sha laju-laju tau! #01129218202 . .
. .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Kalau nak keluar rumah, mestilah nak bau wangi kan? Tapi masalahnya, tak tau nak pakai perfume apa untuk bau wangi. Ada perfume yang wangi tapi tak tahan lama. Ada perfume yang tahan lama, tapi harga pulak, mak oi!! Mahalnya!! Takpe, jangan risau. Perfume DeXandra kan ada. Dijamin wangi, tahan lama dan harga pum berpatutan tau. Affordable and Reasonable!

DeXandra
RM65 sebotol
RM120 2 botol
*Price exclude postage

Sesiapa yang rasa berminat nak try perfume ni, jom cepat-cepat order dengan Sha. Whatsapp Sha laju-laju tau! #01129218202 . .
. .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
.
To all lelaki kacak kat luar sana yang sedang mencari-cari pomade, apa kata korang try pakai pomade ni.

KACAK HAIR POMADE.

Confirm rambut korang tegak terpacak je sepanjang masa. Mesti setiap kali korang pergi mana-mana, para gadis tengok je korang... So, jom try Kacak Hair Pomade. Harga RM30 je exclude postage.

Nak order? Boleh whatsapp #01129218202 .
.

#BeautyHaura
#KacakHairPomade
#MensPomade
#PomadeLelaki
#KacaHairPomadebyBeautyHaura
#Pomade
#PomadeRM30

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
.
To all lelaki kacak kat luar sana yang sedang mencari-cari pomade, apa kata korang try pakai pomade ni.

KACAK HAIR POMADE.

Confirm rambut korang tegak terpacak je sepanjang masa. Mesti setiap kali korang pergi mana-mana, para gadis tengok je korang... So, jom try Kacak Hair Pomade. Harga RM30 je exclude postage.

Nak order? Boleh whatsapp #01129218202 .
.

#BeautyHaura
#KacakHairPomade
#MensPomade
#PomadeLelaki
#KacaHairPomadebyBeautyHaura
#Pomade
#PomadeRM30

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
.
To all lelaki kacak kat luar sana yang sedang mencari-cari pomade, apa kata korang try pakai pomade ni.

KACAK HAIR POMADE.

Confirm rambut korang tegak terpacak je sepanjang masa. Mesti setiap kali korang pergi mana-mana, para gadis tengok je korang... So, jom try Kacak Hair Pomade. Harga RM30 je exclude postage.

Nak order? Boleh whatsapp #01129218202 .
.

#BeautyHaura
#KacakHairPomade
#MensPomade
#PomadeLelaki
#KacaHairPomadebyBeautyHaura
#Pomade
#PomadeRM30
More...