Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Tarbiah Sentap 2. Siapa yang belum ada lagi buku ni boleh whatsapp #01129218202 or just klik link di bio untuk order, k?

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Buku Tarbiah Sentap di @shamohdstore still ada lagi tau. So, anyone yang teringin nak beli tu boleh terus whatsapp #admin di #01129218202 atau just klik link di bio, k?

The Junni | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Sha suka sangat packaging #NormalSetTheJunni ni. Lawa. Warna-warni. Rasa macam kat dalam kotak ni bukan ada skincare tapi makanan. Aum!

#NormalSet ni RM6 je tau tau tau. Ramai yang dah try dan berikan feedback positif. So, apa tunggu lagi? Jangan menyesal sudah... .
.

Whatsapp Sha ( #01129218202 ) untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Mayla Skincare : RM70
Mayla Advance : RM100
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#OnlineShop
#On9Shop

The Junni | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Siapa yang dah ada dan guna #TheJunniWhiteningLotion ni angkat tangan sikit nak tengok. Ajaib kan lotion ni? Sha suka sangat tau! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ataupun just klik link di bio kalau malas nak save nombor ;D
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Mayla Skincare : RM70
Mayla Advance : RM100
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#OnlineShop
#On9Shop

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Seronok tinggal dioranb happy dapat notebook comel dari @sahabatenuur dan #TEAMSahabateNuur . Sharing is caring. Beri banyak dapat banyak. .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

JOM SEDEKAH!

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Notebook comel special untuk students SK Pendidikan Khas Seremban :') Alhamdulillah, rezeki lebih kita kongsi-kongsi. Thanks you @sahabatenuur dan #TEAMSahabateNuur ! .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

JOM SEDEKAH!

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Sahabat, nak ucapkan jutaan tahniah buat sahabat yang tak jemu-jemu masuk tabung Sahabat eNuur. .
.

InsyAllah seperti biasa kita akan manfaatkan sebaiknya sumbangan sahabat-sahabat. .
.

Alhamdulillah ini antara sumbangan yang team kami buat untuk "Sumbangan Program Misi Rona Jiwa Anak Istimewa" Sek Keb Pendidikan Khas Seremban. .
.

InsyAllah kami ada tabung khusus Sahabat eNuur untuk mudah bagi sumbangan bila ada yang memerlukan. .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

JOM SEDEKAH!

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
Nak FREE NOTEBOOK COMEL SAHABAT ENUUR tak? .
.

Dah la comel
Cute mute
Macam-macam warna .

Nak ker? .

Ha beli ja buku best-best dengan @shamohdstore dan korang akan dapat NOTEBOOK COMEL ni deh. Nak beli borong pun boleh! .

Hehe .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdGift
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#NoteBook
#GiftComelSahabateNuur
#GiftComelShaMohdStore

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
AKU MAHU HIDAYAH ⭐️ .
.

Alhamdulillah, bukan kami merahsiakan perkara ini tapi kami menunggu waktu yang paling sesuai mengumumkan untuk sahabat semua 😊 . .
.

Setelah beribu rakan-rakan yang tanya tentang pembukaan pre order buku
"AKU MAHU HIDAYAH" 🌸🍂🍁
penulisan Effi Aizat dan Isterinya Farah fakhira, jadi kami pun tidak sampai hati untuk menolak. . .
.

Dengan lafaz nama Allah SWT yang indah, BISMILLAHIRROHMANNIRROHIM, kini sy umumkan kemunculan buku kami bertajuk "AKU MAHU HIDAYAH" berada di pasaran! . .
.

Tak sangka Allah SWT ilhamkan kami untuk berkongsi sedikit coretan untuk dijadikan manfaat untuk semua, mudah-mudahan segala penceritaan akan memberi ibrah kepada setiap manusia yang memerlukannya :) . .
.

Cerita ini bukan cerita cinta, cerita kahwin muda atau cerita dongeng sang putera bertemu puteri raja semata-mata, tapi apa yang saya kongsikan dalam buku ini ialah : ✔️pengorbanan ibu bapa
✔️kesetiaan sahabat-sahabat
✔️kekuatan untuk berhijrah
✔️kepercayaan pada qada dan qadarNya
✔️pembukaan rezeki adalah daripada DIA . .
.

Penulisan ini bukan untuk insan seagama tapi untuk semua manusia yang inginkan manfaat daripadanya. .
.

Cara order:
1- Whatsapp #01129218202
2- Klik link di bio .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#AkuMahuHidayah
#BukuAkuMahuHidayah
#PreOrderBuku
#PreOrderBukuAkuMahuHidayah
#FarahFakhira
#EffiAizat
#FarahFakhiraDanEffiAizat
#BukuFarahFakhira
#BukuEffiAizat
#BukuFarahFakhiraDanEffiAizat
#AQADA
#BukuAQADA
#BukuTerbitanAQADA

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
🎉 JOM PRE ORDER BUKU KUTEMU HIJRAH DI EROPAH 🎉 .
.

Semoga menjadi inspirasi terutama yang sedang mencari kekuatan untuk berhijrah. Melalui buku ini anda akan dapat: .
1. Hidayah boleh mengetuk pintu hati sesiapa sahaja .
2. Keindahan hijrah dan kekuatan istiqamah .
3. Pengembaraan ke negara bukan Islam dalam bentuk penceritaan .
4. Penyentuhan emosi dari hubungan dengan Allah dan sesama manusia .
5. Banyak lagi perkongsian yang juga merungkap kekuatan wanita berniqab, nikah muda, cinta selepas nikah dan bermacam lagi .
.
. .
Cara Tempahan :

1. Whatsapp #01129218202
.
Atau
.
2. Klik link di bio 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#KuTemuHijrahDiEropah
#BukuKuTemuHijrahDiEropah
#PreOrderBuku
#PreOrderBukuKuTemuHijrahDiEropah
#SabatiniDzue
#BukuSabatiniDzue
#AQADA
#BukuAQADA
#BukuTerbitanAQADA

The Junni | De'Xandra (@beautyhaura)

.
ZAHRA & ABIR.

Satu untuk korang dan satu lagi untuk pasangan korang.
Boleh jugak beri as hadiah kahwin. Satu untuk pengantin perempuan, satu lagi untuk pengantin lelaki.
Amacam? .
.

Jom cepat-cepat order perfume De'Xandra dengan @beautyhaura . Whatsapp je #01129218202 atau just klik link di bio, k. .
.

HARGA PERFUME DE'XANDRA

1 botol = RM65
2 botol = RM120 .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#InspiredPerfume
#DeXandraInspiredPerfume
#DeXandraForHer
#DeXandraZahra
#DeXandraForHim
#DeXandraAbir
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama
#PerfumeMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

The Junni | De'Xandra (@beautyhaura)

.
MASALAH YANG CUBA DE'XANDRA SELESAIKAN. .

PERFUME JENAMA ANTARABANGSA TAPI HARGA BUDGET :D . .

Ramai yang nakkkkk sangat guna perfume jenama international sebab baunya sangat wangi! Kan? Tapi sayang, tak mampu.

Dengan De'Xandra, uols tak perlu risau lagi kerana De'Xandra menawarkan harga yang murah-murah je! So, boleh beli perfume banyak-banyak tanpa risau tentang harga. Ok?

So, now uols dah boleh tampil confident dengan perfume De'Xandra. Dah la wangi. Reasonable. Affordable. Tahan lama. Mesra solat pulak tu!!!! Jom cepat-cepat order perfume De'Xandra dengan @beautyhaura . Whatsapp je #01129218202 atau just klik link di bio, k. . .

HARGA PERFUME DE'XANDRA

1 botol = RM65
2 botol = RM120 .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#InspiredPerfume
#DeXandraInspiredPerfume
#DeXandraForHer
#DeXandraForHim
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama
#PerfumeMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop
More...