PeperLook (@peperlook)

.
Name : SULAM
Type : Kurung Moden
Code : S06
Colour : Blue
Material : Cotton
Price : RM99 .
.

Berminat? Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

#PeperLook
#PeperLookCollection
#PeperLookT001

PeperLook (@peperlook)

.
Name : SULAM
Type : Kurung Moden
Code : S01
Colour : Green
Material : Cotton
Price : RM99 .
.

Berminat? Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

#PeperLook
#PeperLookCollection
#PeperLookT001

PeperLook (@peperlook)

.
Name : SULAM
Type : Kurung Moden
Code : S05
Colour : Peach
Material : Cotton
Price : RM99 .
.

Berminat? Whatsapp #01129218202 untuk order. .
.

#PeperLook
#PeperLookCollection
#PeperLookT001

PeperLook (@peperlook)

.
Setuju sangattt dengan quote ni! Kalau keluar rumah tanpa lipstick, automatik akan low confident sebab muka pucat tak berdarah T_T That's why kalau I nak keluar, mesti akan pakai #FeverGlamLipmatte . Terus muka tak nampak pucat. And automatically high confident :D .
.

Jom whatsapp #01129218202 untuk order #FeverGlamLipstick ni. Ada 6 warna mereciks tau! Rugi tak beli. .
.

#PeperLook
#PeperLookCollection
#PeperLookLipstick
#PeperLookLipmatte
#FeverGlambyPeperLook
#FeverGlamBFF
#FeverGlamQuote
#BibirGlamMereciks #FeverGlambyMiraRamly
#TeamBFFAmira
#GadisJutawan

PeperLook (@peperlook)

.
FREE MAKE UP BRUSH WORTH RM15!!! .

Ada sesape kat sini yang nak nak make up brush for free tak? Kalau ada, cepat-cepat whatsapp I #01129218202 dan order #FeverGlamLipmatte sebab setiap pembelian akan dapat free make up brush!!! Free tu!! Cepat-cepat whatsapp.
#01129218202
#01129218202
#01129218202 .
.

#PeperLook
#PeperLookCollection
#PeperLookLipstick
#PeperLookLipmatte
#FeverGlambyPeperLook
#FeverGlamBFF
#BibirGlamMereciks #FeverGlambyMiraRamly
#TeamBFFAmira
#GadisJutawan

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
MENGELUH BUKU NOTA TAK CUKUP RUANG NAK MENULIS? .
.

NI KAMI SEDIAKAN NOTEBOOK YANG ADA 128 RUANGAN KOSONG .

Bukan setakat tu ja, siap ada beberapa tambahan yang lain seperti: . .
. ✅1 page of *Vision board*
✅1 page of *Financial circle*
✅1 page of *Saving goals*
✅1 page of *Password tracker*
✅2 page of *Ramadhan Checklist*
✅1 page of *Al Quran checklist (by surah)*
✅1 page of *Habit tracker*
✅1 page of *Personal Memoranda*
✅2 pages of *Reference calendars (2016-2018 Calendar)*
✅2 pages of *Yearly planner*
✅24 pages of *Monthly planner*
✅2 pages of *Contact List*
✅1 page of *Important Date to Remember* . .
.

Bukan tu ja. Packaging pun istimewa 😍😍💕 .

Nak lagi istimewa? Setiap notebook dapat FREE GIFT Happy Pen tau! .

Whatsapp @shamohdstore sekarang! #01129218202 . .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdNoteBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#NoteBook
#DreamBigseriesNoteBook
#NoteBookTCBS
#NoteBookMurah
#NoteBookTarbiahCinta

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
E-CATALOGUE SahabateNuur 📚 .
.

Subhanallah admin dah bukak e-catalogue SahabateNuur. Ada 33 pages yang colourful & ada gambar buku-buku bestseller SahabateNuur mengikut catagory. .
.

Mudah lepasnih nak pilih mana berkesanan dihati nak beli.

Kalau tengok & pilih pun rasa nak beli semuaaaa 😂😍 sebab admin macam tu. .
.

Ada siapa yang nak admin send catalogue kat whatsapp dia? 🙋🏼🙋🏼‍♂ .
.

Whatsapp 'SAYA NAK CATALOGUE' KE #01129218202 tau.
🤗
.
.

#ShaMohdStore
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#eCatalogueSahabateNuur
#CatalogueSahabateNuur
#CatalogueShaMohdStore
#BukuBestsellerSahabateNuur
#BukuBestSellerShaMohdStore
#SahabateNuurBooks
#ShaMohdBook
#BukuBestSeller

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
📚KISAH 25 FILSUF BARAT📚 .
.

Filsuf bukan nabi. Mereka tidak menerima wahyu mahupun terpelihara daripada dosa dan salah silap. Kaedah dan sumber ilmu mereka sering dikritik kerana selalunya dihadkan kepada hanya akal fikiran, pancaindera, dan kombinasi antara kedua-duanya.

Pun begitu idea-idea masih relevan setelah ratusan dan ribuan tahun hingga ke hari ini bersebabkan satu hal bahawa mereka telah cuba menjawab persoalan yang sama yang manusia sekarang masih fikirkan semasa mandi, dalam kenderaan, atau pada tengah malam semasa menangisi imsomnia dan kesepian hidup.

Buku ini memuatkan kisah 25 filsuf Barat beserta idea-idea utama mereka yang diolah secara riang dan ringkas. Bukan semua cerita mereka serius. Filsuf juga manusia, mereka punya zaman kanak-kanak, pernah melaukan perkara bodoh, ditinggalkan kekasih, dan bangun tidur pukul 11 pagi.

Buku ini jangan diberi baca dan jangan dibacakan kepada kanak-kanak kerana ditakuti nanti terangkat hijab kewujudan pada usia yang terlalu awal. Eloklah ia diperhati oleh orang-orang yang sedang meningkat dewasa yang fikiran mereka sudah cukup bersedia untuk mengintai celahan tembok kefanaan dan dinding ilusi kehidupan. .
.

Cara Tempahan : Whatsapp #01129218202 😊 .
.
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#BukuBaru
#BukuBest
#BukuBaruBest
#Kisah25FilsufBarat
#CatatanMatLuthfi
#MomenMatLuthfi
#MatLuthfi
#PTSBook

Do follow #TEAMSahabateNuur (@sahabatenuur)

#Repost @shamohdstore with @repostapp
・・・
.
BORONG YASIN 51 unit???? .

Pelbagai design
Pelbagai color
Comel-comel semuanya 😍😍😍 .
.

Ha @shamohdstore pun ada buat mini buku secara borong tau .
. ✔️Mini yasin
✔️Mini kahfi
✔️Mini 3 surah pilihan
✔️Mini mathurat .
.

Whatsapp #01129218202 kalau berminat ya? .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdMiniBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#GiftComel
#MiniYasin
#MiniAlMathurat
#Mini3SurahPilihan
#MiniAlKahfi

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
TESTIMONI THE JUNNI . .

#CustomerTheJunni cakap, "Tak de ape nak cakap. Just nak cakap I love very much the junni skincare." - #TheJunniCustomer .

Nak tahu kenapa #CustomerTheJunni kat atas love #TheJunniSkincare ? Kalau nak, jom cepat-cepat whatsapp #01129218202 untuk order. K? . .
.

HARGA PRODUK THE JUNNI

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Day Cream : RM20
Pinkish Soap : RM15
Acne Soap : RM15
Whitening Lotion : RM35

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniTestimoni
#TestimoniTheJunni
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
HEALING PROSES?

Apa itu healing process?

Healing Process adalah proses penyembuhan. Contoh kalau kita makan suppliment, lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingini, mulalah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus.

OK WAIT! Jangan cepat menghukum. Sebenarnya itu adalah healing process. Kadang-kadang kita tak tahu dalam badan kita sebenarnya kotor dan banyak toksin. Healing process ni membantu kita keluarkan segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu
dapat berkerja dengan baik. .
.
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ya, girlies! . .

HARGA PRODUK THE JUNNI

Whitening Lotion : RM35
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Pinkish Soap : RM15
Day cream : RM20
Acne Soap : RM15

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Muka dah putih, uols tak nak ke satu badan putih sekali? Hehe XD Kalau muslim okay lah orang tak nampak sebab semuanya tertutup kan. Tapi malu aih tutup tutup pun, muka putih melepak, leher semua habis hitam. Takkan kita nak putih muka je? Mestilah nak satu badan putih sekali kan? Nasib baik ada lotion ni. Sekarang satu badan boleh putih. Takdak dah malu kat orang lain lagi. Jangan lupa dapatkan #LotionWhiteningTheJunni ni naaa. Baru lah putih gebu gebas macam kami hehe :D .
. .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ya, girlies! . .

HARGA PRODUK THE JUNNI

Whitening Lotion : RM35
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Pinkish Cream : RM30
Pinkish Soap : RM15
Day cream : RM20
Acne Soap : RM15

Postage Add : RM8SM/RM10SS .
.
.

100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun dan keatas. .
.
.

#BeautyHaura
#TheJunni
#TheJunniSkincare
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunnibyBeautyHaura
#TheJunniAgent
#TheJunniTrustedSeller
#TheJunniTEAM
#TEAMTheJunni .
.
.

#TheJunniWhiteningLotion
#TheJunniNormalSet
#TheJunniBasicSet
#TheJunniAcneSet
#TheJunniPinkishSoap
#TheJunniDayCream
#TheJunniAcneSoap
#TheJunniPinkishCream
#TheJunniMayla .
.
.

#ProdukKecantikkanTheJunni
#ProdukKecantikkan
#TheJunniBeautyProduct
#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanTanpaMerkuri
#BeautyProductWithoutMercury
#ProdukKecantikkanMalaysia
#ProdukKecantikkanMalaysiaTanpaMerkuri
#MalaysiaBeautyProduct
#MalaysiaBeautyProductWithoutMercury

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
BORONG YASIN 51 unit???? .

Pelbagai design
Pelbagai color
Comel-comel semuanya 😍😍😍 .
.

Ha @shamohdstore pun ada buat mini buku secara borong tau .
. ✔️Mini yasin
✔️Mini kahfi
✔️Mini 3 surah pilihan
✔️Mini mathurat .
.

Whatsapp #01129218202 kalau berminat ya? .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdMiniBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#GiftComel
#MiniYasin
#MiniAlMathurat
#Mini3SurahPilihan
#MiniAlKahfi

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
MENGELUH BUKU NOTA TAK CUKUP RUANG NAK MENULIS? .
.

NI KAMI SEDIAKAN NOTEBOOK YANG ADA 128 RUANGAN KOSONG .

Bukan setakat tu ja, siap ada beberapa tambahan yang lain seperti: . ✅1 page of *Vision board*
✅1 page of *Financial circle*
✅1 page of *Saving goals*
✅1 page of *Password tracker*
✅2 page of *Ramadhan Checklist*
✅1 page of *Al Quran checklist (by surah)*
✅1 page of *Habit tracker*
✅1 page of *Personal Memoranda*
✅2 pages of *Reference calendars (2016-2018 Calendar)*
✅2 pages of *Yearly planner*
✅24 pages of *Monthly planner*
✅2 pages of *Contact List*
✅1 page of *Important Date to Remember* .

Bukan tu ja. Packaging pun istimewa 😍😍💕 .

Nak lagi istimewa? Setiap notebook dapat FREE GIFT Happy Pen tau! .

Whatsapp @shamohdstore sekarang! #01129218202 . .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdNoteBook
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#NoteBook
#DreamBigseriesNoteBook
#NoteBookTCBS
#NoteBookMurah
#NoteBookTarbiahCinta

Best Seller Book Store (@shamohdstore)

.
BELI SET KOMBO EKSLUSIF MUSLIMAH DAPAT PILIH KEY CHAIN mana yang SUKA??😱 .
.

Ha, sapa yang beli KOMBO EKSLUSIF MUSLIMAH, dapat spesel KEY CHAIN TAU. .

Lagi spesel, boleh pilih yang mana suka
😍😍😍 .
.

Untuk set KOMBO EKSLUSIF MUSLIMAH, sahabat jimat sangat banyak😱 .

Al-Quran Humaira Ekslusif Wanita RM85
Planner Muslimah Produktif 2017 RM45

Postage: 12 SM

Total 142 .

Tapi bayar RM135 sahaja! .

Malah, sahabat juga akan dapat👇 . 🎁tasbih comel
🎁mini 3 surah pilihan
🎁KEY CHAIN SPESEL sama ada dari MEKAH, INSTANBUL, BEIJING (LIMITED SANGATTT tapi mana yang terawal boleh pilih 😍😍😍‼️) .
.

Sahabat sebenarnya jimat lebih dari RM10😍😍😍 .
.

Whatsapp cepat laju laju.

Sent "Saya nak kombo ekslusif muslimah" ke #01129218202 . .
.

#ShaMohdStore
#ShaMohdPlanner
#ShaMohdQuran
#ShaMohdKomboEksklusifMuslimah
#SahabateNuur
#SahabateNuurAgent
#TeamSahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#MimiMoonStore
#MimiMoonAgent .
.

#AlQuran
#AlquranHumaira
#AlQuranEkslusifWanita
#AlQuranDanTerjemahan
#KomboEkslusifWanita
#KomboEkslusifMuslimah
#Planner
#Planner2017
#PlannerCantik
#PlannerCantik2017
#Planner2017Cantik
#PlannerMuslimah
#PlannerMuslimahProduktif
#PlannerMuslimahProduktif2017
#KomboPlanner

The Junni | Pomade | De'Xandra (@beautyhaura)

.
Antara perfume De'Xandra yang best seller. De'Xandra For Her - Midnight Fantasy.

Kenapa best seller? Tentulah kerana baunya yang wangi dan memikat! Tak percaya? Cuba guna dan rasai. Confirm repeat order! Dah la harga reasonable and affordable. RM65 je. Bau setanding perfume antarabangsa kot! Tahan selama 8 jam! .
.

Whatsapp #01129218202 for any inquiry. .
.

HARGA PERFUME DE'XANDRA

1 botol = RM65
2 botol = RM120 .
.

#BeautyHaura
#DeXandra
#DeXandraAgent
#DeXandraReseller
#DeXandraTrustedSeller
#DeXandraByBeautyHaura
#DeXandraPerfume
#DeXandraForHer
#DeXandraMidnightFantasy
#PerfumeWangi
#PerfumeMurah
#PerfumeTahanLama

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA .

Testimoni Nurraysa Miracle Black Eyeliner; .

Eyeliner ni memang senang nak bentuk. Sebelum ni saya memang tak pandai pakai eyeliner, ketar-ketar tangan nak lukis pada kelopak mata hihihi. Sekarang semua mudah dengan #NurraysaMiracleBlackEyeliner . .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#MiracleBlackEyeliner . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Eyeliner
#BlackEyeliner
More...