Josianne Leduc (@josileduc)

🎉La grande soeur a 30 ans 💙 un petit aire de famille ! #family #sisters #30 #lovethesewomen

Grece Thalia (@gresithalia)

Biar enggak ketauan ya tua nya syang 😂😂😂 mk nya di balikk gt 😂😂 #30

Krystal Gray (@the.everyday.warrior)

All those candles almost started my cake on fire lol #birthday #cake #30

snapchat: jocesandstrom (@jocelynlukosandstrom)

My #lil angel #sis is turning the big #30 today! She's grown into a #gorgeous woman inside & out but she she'll always be my lil sis! #grateful for the deep #friendship that grows every year & grateful for all her support, love, guidance, laughs, adventure & fun! So #proud & #lucky to be your #sister! Happy #happybirthday #sis! Wishing you the most #amazing #birthday ever full of #love & #blessings! Can't wait to see you this weekend to celebrate together! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

zizahafize (@zizahafize)

Orang mesti selalu tanya harga PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kan,??? Hurmmm harga memang la 'premium' tapi ingat yea..A good piece of lingerie,,,makes a difference in your posture and confidence!!!... Just compared macam ni..how many bra and panties will you buy in a YEAR???...kita beli sikit.sikit.kite jer tak perasan keluar budget dh banyak kan?? Tapi...dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..... 😘 Setiap hari u all akan pakai yang sama
😘 Cepat kering
😘 4 jam sidai bawah kipas jerr
😘 Confirm tak berbulu dan bergulung tali bra u all
😘 Warna hitam tak cepat lusuh
😘 LIFETIME WARRANTY..Maksudnye KALAU ADA KOYAK,HOOK TERCABUT,,TETULANG PATAH..memang boleh diperbaiki secara PERCUMA.

JANGAN buang masa u all..pastikan u all memiliki set PREMIUM BEAUTIFUL
Alami lah keajaiban kecantikan dan kesihatan badan u all sndiri.. Kelihatan lebih muda dari usia sebenar2

#PremiumBeautiful
#LifetimeWaranty
#korsetkesihatan #bengkungmoden #bengkungbersalin #70%kesihatan #30%kecantikan
#impbuser
#zizahafize
Just pm for detail.. 012-7225745

Karla Vizuete (@karlajvizuet)

Mi jarrino cumpleañero! Mucho amor para ti 💛🤘💛 #30 🎂
More...