ASFAN SHAH TEAM (@as.fellas)

Minggu ni πŸ’ͺ🏻
Pastikan kekal geng! .
.
Cepat undi 50HotFM! Link #50hot di bio ❀️ #asfellas #asfellasteam

Suria Records (@suriarecords)

Lagu #Sandiwara @official_xpose sudah pun berada dlm carta #50hot & #top40hot @hotfm976
So, jangan lupa dengarkan lagu ini, like, undi & request banyak2 okay.. Kita kasi up yok 😊😊
Untuk #musicvideo anda boleh search di link ini
https://youtu.be/Dv21UepU8Y4
(Xpose Band - Sandiwara)
#suriarecords #hotfm #mediaprima #radio #malaysianartist #localartist #vscocam #photogrid #singer #song #music #entertainment #worldwide #viral #trending #hashtag #vote #request #phonecall #lagusrc #lagubaru - #regrann

ASFAN SHAH TEAM (@as.fellas)

Syukur alhamdullilah, #sumpahcintaku 3 kali juara berturut-turut di carta #50hot. .
.
Terima kasih semua, awak semua hebat ☺️ .
.
Ok kalau tak nak tidur lagi, jom undi carta 40 pula. 🀀❀️ link carta 40 di bio pula ye. Just click jee. Undi banyak banyak juga tau πŸ™ŒπŸ»πŸ”₯ bagi juara juga.
Carta 40 HotFM setiap sabtu jam 10pagi-2petang dan ulangan hari ahad 8malam-12tengah malam ❀️ .
.
keep in touch guys, jangan lupa undi carta 40!! 🌷🌷🀀
.
.
ok malam ni #sumpahcintaku juara lagi. So mana AsFellas yang nak datang jumpa @asfanshah esok tu. Jangan lupa minta boss belanja 🀣🀣 okay? kalau terjadi apa apa jangan salahkan Admin πŸ™ˆ

#asfanshah #asfellas #asfellasteam

deen (@deen_hotfm)

Kalau korang tengok animasi Naruto mesti korang tahu siapa yang posing angkat tangan gitu. Lepas tu keluar serangga. Ce teka
.

#Hotfm #JamHot #50Hot

ASFAN SHAH TEAM (@as.fellas)

Ok ini video semalam, sempena juara berturut. .
.
Malam ni boleh lagi tak agaknya? 😏
Kalau korang nak lagi lagu ni menjadi juara, undi banyak banyak tau malam ni. Ada banyak masa lagi ni 🌹
.
.
Link 50HotFM on bio #asfanshah #asfellasteam #sumpahcintaku #50hot

ASFAN SHAH TEAM (@as.fellas)

Fuhhh legaaa,
Nampak tak gementarnya? Haha esok kena ready awal awal. πŸ™ˆ
.
.
Lagi sekali AsFellas.
Hebat enkorang ye ⚽️🌷
Bagus Team πŸ‘πŸ» esok pagi kita buat lagi ye 🌸❀️ Kalau boleh kekalkan terus πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» .
.
Isnin (Juara)
Selasa (No6)
Rabu (Juara)
Khamis (Juara)
Jumaat?? Ini awak semua yang tentukan lagi ye 😘🌷 Cepat rebut tempat kembali team kita ni ewahhh πŸ˜†
.
Esok sambung lagi tau πŸ˜‚πŸ’ͺ🏻
Don't give up .
Nak undi? Haaa click link on bio ya 😘 .
.
#asfellas #asfellasteam #asfanshah #50Hot
@asfanshah @fedtriyahya @hotfm976

Hot FM (@hotfm976)

Terima kasih Virgoun datang lepak dengan Haziq dan El sambil bawak Surat Cinta Untuk Starla di #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

La bergaduh nak main lagu Surat Cinta Untuk Starla pula @haziq_hotfm dengan @el_hotfm ni, nasib baik ada @virgoun_ #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Buat semua secara akustik malam ni Surat Cinta Untuk Starla dari @virgoun_ #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

5perkara pelik tetang diri @virgoun_ #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Tidak letak harapan untuk menang di APM sebab calon-calon yang lain hebat kata @virgoun_ #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Wah dari drama pendek lepas ni Surat Cinta Untuk Starla akan filem la yang akan keluar bulan Disember ni @virgoun_ #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Cerita disebalik lagu Surat Untuk Starla dikongsikan oleh @virgoun_ dalam #50Hot bersama @haziq_hotfm @el_hotfm #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Pemilik lagu Surat Cinta Untuk Starla, Virgoun dah sampi dekat konti, jom kita layan #50Hot dengan Haziq dan El #HaziqnEl

ASFAN SHAH TEAM (@as.fellas)

Are You Ready For #50Hot ? .
.
Click link on bio for voted #sumpahcintaku ❀️🌸
.
Asfan Merch Promo Tour .
#asfellas #asfellasteam #asfanshah

Hot FM (@hotfm976)

Nantikan malam ni bersama Haziq dan El, ada Virgoun pukul 9malam di #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Haa nasib baik @heidynufael senang nak senyum masa ambil gambar pasport tapikan nak pergi bercuti dekat mana tu dengan daddy @haziq_hotfm dan mama
#GengHotFM #50Hot

NANARAYYANβ™‘DROPSHIP_TERENGGANU (@citycynthia32)

Lagu #terusmencintai tetap juara top #50hot mlam ni 😘 congrats kak nana & #teamsitinordiana 😍
Kekalkn kejuaraan 😍 & kuatkn lagi undian korang πŸ˜‰ teruskn mengundi lagu #terusmencintai di semua stesen2 radio 😘 & doa yg terbaik utk kak nana di #SFMM32 semoga ke Final MM32 😍 & tq so so much kak nana syg for the double likes πŸ˜πŸŒΉπŸ’˜πŸ’“πŸ’•πŸ˜˜β€οΈ #sitinordiana #sitinordianafc #carta50hot #juara #SFMM #MM32

DeFkhan'sTribe Malaysia (@defkhanstribe.malaysia)

#Repost @fezrulkhan (@get_repost)
・・・
@autopilot_official #rebah #Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Jom layan lagu Rebah dari AutoPilot yang lepak dengan @haziq_hotfm di #50Hot

β˜…Azzurri Entertainmentβ˜… (mira) (@azzurri_nameera)

Congrats boss! @Regranned from @fezrulkhan - @autopilot_official #rebah #Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Jom layan lagu Rebah dari AutoPilot yang lepak dengan @haziq_hotfm di #50Hot - #regrann
More...