Hot FM (@hotfm976)

Yang mana nak try ex grilfriend atau ex boyfriend korang, maybe boleh try lagu @hezhazmi ni πŸ˜‰ @haziq_hotfm @el_hotfm #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Tq Hez Hazmi sebab sudi terbang ke udara dengan @haziq_hotfm dan @el_hotfm #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Hez Hazmi dah sampai konti dan sekarang dia join @haziq_hotfm dengan @el_hotfm ke ruang udara #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Jom join lepak dengan Haziq El dan Hez Hazmi malam ni pukul 9malam dekat #50Hot

Siti Zulikha Binti Azhar (@thezulikhaazhar)

#Repost @hezhazmi (@get_repost)
・・・ LINK UNTUK VOTE

CARTA CATS FM :http://catsfm.my/charts/view/2/cats-prebiu

CARTA 40 ERA :https://era.fm/carta/era-fm/carta-era-40

CARTA 50 HOT :http://www.hotfm.com.my/segmen/hot-fm/50-hot/

Alhamdulillah lagu #AkuMulaRindu ditangga ke-24 utk carta #50Hot @hotfm976, keep voting okay guys, jangan lupa request byk byk lagu ni, hehe πŸ•ΊπŸ»πŸ˜˜
@hezzers.official ❀️
#hezhazmi #hezzers #AkuMulaRindu #ceritakitasemuataksama

HEZ HAZMI FANS CLUB (@hezzers.official)

alhamdulillah.. Teruskan mengundi dan menyokong boss kesayangan ye hezzers 😘😘 #Repost @hezhazmi with @repostapp
・・・
Alhamdulillah lagu #AkuMulaRindu ditangga ke-24 utk carta #50Hot @hotfm976, keep voting okay guys, jangan lupa request byk byk lagu ni, hehe πŸ•ΊπŸ»πŸ˜˜
@hezzers.official ❀️
#hezhazmi #hezzers #AkuMulaRindu #ceritakitasemuataksama

Hot FM (@hotfm976)

Kalau masuk acara angkat berat siapalah yang akan menangkan, apa-apa pun Tq Sabhi Saddi datang lepak dengan Haziq dan El #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Abang sado Sabhi Saddi dah ada dengan @haziq_hotfm dan @el_hotfm untuk #50Hot

Aku Mula Rindu (@hezhazmi)

Alhamdulillah lagu #AkuMulaRindu ditangga ke-24 utk carta #50Hot @hotfm976, keep voting okay guys, jangan lupa request byk byk lagu ni, hehe πŸ•ΊπŸ»πŸ˜˜
@hezzers.official ❀️
#hezhazmi #hezzers #AkuMulaRindu #ceritakitasemuataksama

Mr Sabhi πŸ‡²πŸ‡Ύ (@sabhisaddi)

Jgn lupa dgr mlm ne hotfm yee πŸ˜‰πŸ˜Š #Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Apa? Sabhi Saddi datang Hot FM malam ni, katanya dia bawa something untuk korang semua. Nak tahu apa dia, kena la dengar #50Hot dengan Haziq dan El

Hot FM (@hotfm976)

Apa? Sabhi Saddi datang Hot FM malam ni, katanya dia bawa something untuk korang semua. Nak tahu apa dia, kena la dengar #50Hot dengan Haziq dan El

Hot FM (@hotfm976)

Tak dapat nak menang RM500 atau wang terkumpul dari hari isnin sampai hari ni untuk #DramaLirikHot ? Jangn putus asa sebab sepanjang hari esok ada lagi tau dari #GengPagiHot sampailah #50Hot

Haziq Hussni (@haziqhotfm_official)

Saya dan @el_hotfm ada RM500 nak bagi kat Korang untuk #DramaLirikHot
Cepat call kiteorang mane tau rezeki orang malm nie kan #50hot #Hotfm976

Hot FM (@hotfm976)

Ea Haziq dengan El ada RM500 nak bagi kat korang untuk #DramaLirikHot ... cepat call dorang mana tahu rezeki #50Hot

Ed (@sydshamim)

#Repost @hotfm976
・・・
Adoiii... boleh pening kepala cikgu @sydshamim bila dapat anak murid macam @haziq_hotfm @el_hotfm ni #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Tq Abg Ed sebab sudi datang lepak dengan Haziq dan El malam ni untuk #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Adoiii... boleh pening kepala cikgu @sydshamim bila dapat anak murid macam @haziq_hotfm @el_hotfm ni #50Hot

Ed (@sydshamim)

Thank you dengarkan kiteorang dekat #50hot tadi. Dah boleh request #manatahusiapatahu dekat @hotfm976 tau
.
Thank you @haziq_hotfm @el_hotfm @hotfm976 πŸ’―πŸ”₯

Hot FM (@hotfm976)

Uittt... Abg Ed dah sampai konti tapi ada satu kerus kosong, siapa nak teman Abg Ed lepak dengan @haziq_hotfm @el_hotfm dalam #50Hot
More...