#LoveMeSayYouLoveMe ❤ī¸đŸŒš (@julai1977_)

Jangan2 sangka aku lemah cangkuk kiri kanan bibir berdarah Let vote lagu #MATA @aydajebat đŸ’ĒđŸ’Ē
...
✔ī¸https://era.fm/carta/era-fm/ lagu-baru-nak-up
.
✔ī¸https://www.hotfm.com.my/segmen/50-hot/
.
✔ī¸Www.tv3.com.my/muzikmuzik
.
#AydaJebat
#AJScreamer
#MATA
#lagubarunakup @era_fm
#50hot @hotfm976
#muzikmuzik32 @tv3malaysia

Khunifa Khazim (@eifa.utie.zim)

Selamat tengahari semua!
Jom jom undi babygirl @aydajebat #MATA untuk kekal JUARA di carta #50Hot @hotfm976 ..
.
.
Link : 👉👉https://www.hotfm.com.my/segmen/50-hot/👈👈
.
.
Biar senyuman itu kekal di bibir mu @aydajebat ... Sayang selalu 💚💛💜💙
.
.
#AydaJebat
#MATA
#hotfm
#50Hot
#undisampailebam
#aydajuara

OFFICIAL ISSEY FC (@gengissey)

Nampak tak abe kt situu😄😄@Regrann from @gengpagihot - Selamat berhujung minggu
Semua selamat hari
malayasia!! 👨👨👨
👨👨👧👨👨 #Gengpagijot (6am-10am)
#muzikhot (10am-4pm)
#jamhot (4pm-8pm)
#50hot (8pm-12am)
Isnin hingga jumaat

trio pagi Hot (@gengpagihot)

Selamat berhujung minggu
Semua selamat hari
malayasia!! 👨👨👨
👨👨👧👨👨 #Gengpagijot (6am-10am)
#muzikhot (10am-4pm)
#jamhot (4pm-8pm)
#50hot (8pm-12am)
Isnin hingga jumaat

Hot FM (@hotfm976)

Boleh ke @asad.motawh teka tiga perkataan dalam loghat Terengganu yang @el_hotfm bagi, video penuh di Facebook Hot FM #GengHotFM #50Hot

Khunifa Khazim (@eifa.utie.zim)

Babygirl nk pegi mana tu?
Tahu jer kita rindu dia @aydajebat 😘 "Tak tahu kenapa, sayang pada dia sangat berbeza. Bila dh kenal makin sayang dan makin rindu. Tapi tetap ada yang tak suka, masih tak puas hati. Macam2 ditanya? Apa salahnya Ayda Jebat, pada kawan yg tak sudi tinggalkan saja akaun saya ni sbb saya xkan tinggalkan dia. Tetap sayang sampai bila-bila. Love you adik @aydajebat "

#AydaJebat
#PinjamKanHatiku
#MATA
#Nakalnakalnakal
#APM2017
#mm32
#50Hot
#LaguBaruNakUp

trio pagi Hot (@gengpagihot)

Peghhh klu dapat teh tarik
Petang2 jumaat sambil lepak2
Dgn keluarga,kawan2,bf & gf
Ok jugak kan??? Mcm geng2 kita ni ade @liptonmalaysia
Takde masalah!! Jom
Lipton!!đŸēđŸēđŸē🙋 #Gengpagihot
#Jamhot
#50hot

Hot FM (@hotfm976)

Best pergi laut. Tapi lagi best bila pergi laut takde orang dkt situ. Terus hari-hari rasa nak pergi tengok laut 😍, ada yang macam @haziq_hotfm tak
#GengHotFM #50Hot

redzayda.updates (@redzayda_diary)

"Harini baby girl awak semua busy betul shooting kan". .
.
Successful people are not gifted; they just work hard, then succed on purpose. You go baby girl #aydajebat
Will always pray for your success đŸ’Ē❤ī¸đŸ‘ŠđŸ˜˜đŸ™@aydajebat
.
.
#kitaparanormal #pinjamkanhatiku #mata #apm2017 #aydajebat #gilatakgerek #nakalnakalnakal #ikonmediasosial #repost #lagupalingpopularapm #kolaborasiterbaiklagu #artispalingpopularapm #ajscreamers #redzayda #cute #love #instagood #muzikmuzik32 #50hot #hotfm #paranormalmy #budakjoget
.
Šī¸ī¸ @paranormalmy 🙏đŸ˜Ŧ

Khunifa Khazim (@eifa.utie.zim)

Siapa lum undi, babygirl @aydajebat dh pesan tu ... Jangan lupa... @ajfamilia_heartrobbersz
@ajscreamer dan semua..... MATA gi mana tu adik 👀😁 Undi sampai lebam đŸ’ĒđŸ’ĒđŸ’ĒđŸ’Ē https://www.hotfm.com.my/segmen/50-hot/

https://era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

http://www.tv3.com.my/muzikmuzik/

http://tv.toggle.sg/en/suria/shows/anugerah-planet-muzik-2017/voting

#AydaJebat
#ajfamiliaheartrobbersz
#AJScreamer
#APM2017
#MM32
#50Hot
#LaguBaruNakUp
#aydahundi

redzayda.updates (@redzayda_diary)

🗞ī¸ī¸110917
. .
. .
. . .......................Good Morning.........................
. . ......................Happy Monday.........................
. . .................GORGEOUS people!😚❤ī¸..............
. .
. .
#redzarosli #aydajebat #ajscreamers  #redzarosliofficial #love #happy #instagood #cutecouples #redzayda #dosaperempuan #fatonahazali #dramasangat #samarinda #dekatkanjarakkita #cerekarama #tv3malaysia #tontonmacamvip #mata #nakalnakalnakal #apm2017 #muzikmuzik32 #50hot #hotfm #paranormalmy #budakjoget

Hot FM (@hotfm976)

#50Hot malam ini dengan @ijalazhar, umpama bintang malam setiaaaaaa~ 🙊 Jangan lupa undi 50 lagu kegemaran korang di hotfm.com.my okey 👌đŸģ? 8pm-12am

Hot FM (@hotfm976)

Tak pernah tak kacak. Terima kasih @marcellsiahaans lepak dgn @haziq_hotfm #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Amboi seronoknya @el_hotfm bawa buah hati jalan-jalan #GengHotFM #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Seronoknya bila tengok @haziq_hotfm main dengan @heidynufael sampai tergelak-gelak #GengHotFM #50Hot

RedzAyda fans club (@redzayda_fans_club)

.
Wow! Lagu terbaru big boss kita @aydajebat masuk pencalonan baru #muzikmuzik32 jom kita undi!! 😊
.
#Repost @aydajebat (@get_repost)
ãƒģãƒģãƒģ
🏅🏆
Alhamdulillah. MATA dah masuk Pencalonan Baru Muzik-Muzik 32. Semua boleh undi lagu MATA sekarang dekat website muzik-muzik next week! Lets do this! @muzikmuzik32 @ajscreamer đŸ’Ē😠👍
.
Thank you semua yang vote lagu MATA, semalam no.2 untuk Carta #50hot di @hotfm976 yaw! Wohoo! Keep on climbing! Jadikan lagu untuk Juara jadi Juara okay? Love you guys. 💛
.
#AydaJebat #MATA #WatchMe #KeepYourEyesOnMe #AJscreamer #ParanormalMY #MM32 #HotFM976 #AJSKuadMacamSaya
More...