wh_adilahf_nizers (@wh_adilahf_)

#throwback

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Best laa malam ni @wanyhasrita @tajulofficial lepak dgn #HaziqnEl #50Hot. Siapa dengar tadi, meh highfive! 🙌🏻

Hot FM (@hotfm976)

Kalau nak dgr versi full "Eksperimen Cinta" kena la stay tuned selalu di #HotFM. Jgn lupa pilih lagu ini di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Terbaiklah kali ni @empayarbyajai muncul dgn lagu genre rock berjudul "Eksperimen Cinta" #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Komposer terkenal @empayarbyajai akan lepak dgn #HaziqnEl. Jom dengarkan live jam 9 malam ini #50Hot

Wanyhasnizers ❤️❤️ (@wh_qis_nizers)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Comel betul la lagu duet terbaharu @wanyhasrita @tajulofficial. Kita dah mainkan malam ni, so korang jgn lupa request/undi byk2 tau! #50Hot #HaziqNEl

Wanyhasnizers ❤️❤️ (@wh_qis_nizers)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Best laa malam ni @wanyhasrita @tajulofficial lepak dgn #HaziqnEl #50Hot. Siapa dengar tadi, meh highfive! 🙌🏻

Hot FM (@hotfm976)

2 anggota drpd @payslipband lepak sgn #HaziqnEl malam ni. Thanks korang layan carta #50Hot 🙌🏻

Hot FM (@hotfm976)

Kumpulan @payslipband muncul dgn lagu nafas baru "Semangat Yang Hilang". Jgn lupa stay tuned di #HotFM kalau nak dengar. Boleh jugak pilih/undi lagu ini di www.hotfm.com.my #50Hot #HaziqnEl

linajamil28 (@linajamil28)

Wow! Bestnya suara👍

RepostBy @hotfm976: "Bila @haziq_hotfm & @tajulofficial nak "Jampi" semua pendengar malam ni. Sedap tak diorang Jampi? 😋

#GengHotFM #50Hot #HaziqnEl" (via #InstaRepost @AppsKottage)

wh_eiyza_nizers (@wh_eiyza_nizers)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Best laa malam ni @wanyhasrita @tajulofficial lepak dgn #HaziqnEl #50Hot. Siapa dengar tadi, meh highfive! 🙌🏻

wh_eiyza_nizers (@wh_eiyza_nizers)

@hotfm976 Comel betul la lagu duet terbaharu @wanyhasrita @tajulofficial. Kita dah mainkan malam ni, so korang jgn lupa request/undi byk2 tau! #50Hot #HaziqNEl

wh_fiq_azaman_nizers (@wh_fiq_azaman_nizers)

@Regrann from @hotfm976 - Comel betul la lagu duet terbaharu @wanyhasrita @tajulofficial. Kita dah mainkan malam ni, so korang jgn lupa request/undi byk2 tau! #50Hot #HaziqNEl - #regrann

wh_fiq_azaman_nizers (@wh_fiq_azaman_nizers)

@Regrann from @hotfm976 - Best laa malam ni @wanyhasrita @tajulofficial lepak dgn #HaziqnEl #50Hot. Siapa dengar tadi, meh highfive! 🙌🏻 - #regrann
More...