Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Kurung & Jubah
Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #adreeyanarose

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Tahniah @tyrahillani selamat diijabkabulkan harini bersama pasangan tersayang. Moga jodoh berpanjang ke akhir hayat. Takpe nanti JSatelier dah siap kita mintak beboss sponsor dan awak sanding lagi sekali πŸ˜‚ Anyway cantik kan @meizanur menggayakan #TuteejaKurung dan @ellzakwan menggayakan #AdreeyanaRose jubah yang baru release haritu ✌🏻

πŸ”₯Promo Oste+Alfalfa+Lecithin (@eydamieyda)

Peplum from @jubahsouq
Right before mandi muntah. Muntah mcm air terjun anak dara ibu ni. Get well soon syg

#jubahsouq #AdreeyanaRose

(@abbyerryna)

JubahSouq Adreeyana Rose Peplum Guava Pink to let go - Size S. Code ADP 04. New unworn, just for trying purposes only. Kalau ada yg nk swap, bole juga sbb I nak size XS. Reason to let go; a bit bigger for me (I'm quite slim ☺️) Peplum ni best sgt kain sejuk lembut je nyaman je. Warna pun sweet sgt. Alahai kalau lah hari tu akak order yg kecik πŸ˜”, nak tukar semua saiz kecik dh soldout kat JubahSouq uollss! DM cepat sape nak! Harga kasih sayang ☺️ #adreeyanarose #jubahsouq #jubahsouqlovers #kurungpeplum #peplum #jubahsouq #adreeyanarosepeplum #bajuraya

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hi chuollss. Buat apa hari minggu ni?

Amboi cantik dan cerianya adik Syasya ni dengan #AdreeyanaRose Jubah Snow White 😍

Seronok nak jumpa cik abam ketew? πŸ™ˆ

Yang belum grab, sementara stok masih ada di butik ni, cepat cepat datang ok 😘

NP : RM219.00

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_bangi)

#adreeyanarose masih ada lagi di butik tau , boleh dapatkan sekarang . Hanya RM219 ! Ada 5 warna semua nya . Boleh beli untuk kenduri nanti 😊

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#adreeyanarose warna blue poppy ni hot selling tau! Boleh dapatkannya dengan harga normal RM 219 shj. Suri basic dalam gambar ni warna light pink dengan harga RM 29 shj. Kalau anda pemegang membership card, korang akan dapat 10% discount tau!

πŸ’―TRUSTED&EXPERIENCED PSHOPPER (@ps.fiefiezaibrahim89_)

alhamdullilah..
akhirnya setel gak lepas packing stop,piii tido kn ank,bgun smbung packing plak...ahhaa..πŸ˜‚πŸ˜‚
fie pos lepas blik kje kang yaaa...
nti lepas pos fie akn updte trck no ya..
tq sbb memillih
@ps.fiefiezaibrahim89_ sbg ps pilihan uolsπŸ’‹πŸ’‹
#lilyaleesa #adreeyanarose #alhamdulillah #tq #psfiefiezaibrahim89_xjs #officialpsjubahsouqπŸ’œ #fiefieylove

πŸ’―TRUSTED&EXPERIENCED PSHOPPER (@ps.fiefiezaibrahim89_)

okey nk settel dah...
koi 5.30 kena siap sbb nk siap3 piii kje lak.. fie kje pg,koi 7 da kena punch inπŸ˜‚πŸ˜‚....
#lilyaleesa #adreeyanarose #alhamdulillah #tq #psfiefiezaibrahim89_xjs #officialpsjubahsouqπŸ’œ #fiefieylove

πŸ’―TRUSTED&EXPERIENCED PSHOPPER (@ps.fiefiezaibrahim89_)

ehemmm nmpk x kalender comei special drpd @jubahsouq tu??
utk sume pembelian 2pc keatas,WAJIB dpt yaaa..tp if awk beli 1pc pom kalo ade xtra fie bg okey tp xsume tauuuu dpt..sbb kelnder neh utk pembelian rm250&keatas aje😊...
muaaahhhhhh setepekπŸ’‹πŸ˜½
#lilyaleesa #adreeyanarose #officialpsjubahsouqπŸ’œπŸ’š #psfiefiezaibrahim89_xjs #tq #alhamdulillah #fiefieylove...

PERSONAL SHOPPER BANGI SENTRAL (@stailista.my)

Bismillah.. Start sorting dan packing item @jubahsouq dulu. 98% je dpt. Ada 2 org yg dpt sbb stok sgt limited. Sis dah update kastemer yg xdpt tu ye.

Sis tengah demam suara hilang plak tu..gagahkan diri nak packing supaya item uolss dapat sampai cpt. Nasib ada abg kawasan yg sudi tolong.. #stailista_shopping
#LilyAleesa
#AdreeyanaRose

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Harini last day CNY Sale tauuu! Cepat grab item favorite korang! #adreeyanarose peplum dan jubah makin mengecut kuantitinye. Hanya RM 199 dr normal price RM 219

#adreeyanarosejubah
SNOWY WHITE - XS,S,M,L
BLUE POPPY - M,XL,XXL
GREEN MINT - M
GUAVA PINK - XS,M,XXL
CREAM YELLOW - M,L,XL,XXL

#adreeyanarosepeplum
SNOWY WHITE- S,M,L
BLUE POPPY- S,M
GREEN MINT - XS,S,M,L
GUAVA PINK- XS,S,M,L
CREAM YELLOW - XS,S,M

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Amboii adik. Muda muda lagi dah cantik. Lagi cantik menggayakan #AdreeyanaRose Peplum 😍
.
Kak min gosip kat Shasha yang #AreeyanaRose & #LilyAleesa super gorgeous takkan restock tau. So sangat limited dah ni. Semua colour cecantik. Shasha pun dah grab! NP RM 199.00

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Awak cepat dah nak habis licin pun design #AdreeyanaRose ni. Sementara tengah harga sale harini dan esok πŸ‘ŒπŸ» Limited pcs printed yang Jubahsouq takkan repeat lagi dah tau.

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Sekali pandang macam anak dara, dua kali pandang dah ada 3 hero cilik! Hiks. Ini kali ke tiga kakak manis datang @jubahsouq_shahalam jauh dari Jakarta semata untuk fitting #LilyAleesa dan grab #AdreeyanaRose . Cantikk ya kann 😍
.
Ya ampunnn... Shasha tak tahu nak cakap macam mana lagi ni. Stock semakin menyurut ni chuollsss. Cepat grab sementara tengah SALES ni!! 😘
More...