The_Aznies (@the_aznies)

Promoting on behalf : Preloved #AdreeyanaRose Peplum JubahSouq
🌸 RM190 including postage
🌸 Whatsapp 0126640586
🌸 Size M🌸Colour: Blue Poppy🌸Condition 10/10🌸NWT (never worn)🌸 @baby_wafiyya_mommoremilk
🌸 Not for fussy & joy buyer

As the item being held by the seller, @the_aznies will not be responsible for anything happen between buyer & seller. Thank you

#prelovedmalaysia #sayajualpreloved #bazaarpaknil #prelovedbajukurungmoden #prelovedbajutunang #bajutunang #prelovedmalaysiamurah #bazarpaknil #bazaarmalaysia #bazaarmalaysiamurah #preloveddressmalaysia #bajudinner #theazniesavailableitem #thazniesGB

Student Sale!!! πŸŽ“ (@jubahsouq_shahalam)

Nampak sweet je si cantik Shasha dengan #AdreeyanaRose warna Snow White 😍

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#AdreeyanaRoseJubah
ADJ 01 Snow White : S
ADJ 04 Guava Pink : M

#AdreeyanaRosePeplum
ADP 01 Snow White : M
ADP 02 Cream Yellow : M
ADP 04 Guava Pink : M
ADP 05 Mint Green : L

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
RM149.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @shumidee with @repostapp
・・・
It's time guys! Spring is here, get out your floral hijabs 🌸 I am so in love with this chiffon hijab from @jubahsouq @jubahsouq.uk 🌺 you'll catch them at @muslimlifestyleshow on April 15 + 16 🌹
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#adreeyanashawl
#AdreeyanaRose

#JSstudentsale πŸŽ“πŸ“š (@jubahsouq_bangi)

Update stock #adreeyanarose jubah at #jubahsouqbangi
---
ADJ 01 SNOW WHITE : M,XL,XXL
ADJ 02 CREAM : XL,XXL
ADJ 03 BLUE POPPYE : XS,XXL
ADJ 04 PINK GUAVA: XS, XXL
ADJ 05 MINT : XXL
---
NP : RM219
PROMO : RM199
(Sale until 2 APRIL 2017 )

#JSstudentsale πŸŽ“πŸ“š (@jubahsouq_bangi)

Update stock #adreeyanarose peplum at #jubahsouqbangi
---
ADP 01 SNOW WHITE : L,XXL
ADP 02 CREAM : SOLD
ADP 03 BLUE POPPY : XS,S,L,XXL
ADP 04 PINK GUAVA: XS,S,M,XXL
ADP 05 MINT : L,XL, XXL
---
NP : RM219
PROMO : RM199
(Sale until 2 APRIL 2017 )

Student Sale!!! πŸŽ“ (@jubahsouq_shahalam)

#AdreeyanaRose peplum in Cream Yellow & Blue Poppy. Hurry up ladies! Promo till this 2nd April 😍
.
PROMO | RM 199.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Renungan...........................
Aku tidaklah sehebat dan semulia KHADIJAH, juga tidak se Taqwa AISYAH, dan tidak setabah FATIMAH. Aku hanyalah wanita akhir zaman, yang memiliki cita-cita menjadi..”wanita SOLEHAH”
#AdreeyanaRose Jubah from @Jubahsouq
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Student Sale!!! πŸŽ“ (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍
β€’
Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy πŸŽ‰
β€’
Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang promo dari
25 March - 2nd APRIL 2017
β€’
Dan antaranya #AdreeyanaRose
PROMO | RM 199.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantiknya #bridesmaids pakai sedondon #AdreeyanaRose jubah ni.Walaupun beli yg dah siap tp masih ttp cantik dan berkualiti dan pastinya lebih murah dr harga tempahan baju sekarang.heheh tu pndpt Admin lah ya.😘
#AdreeyanaRose from @jubahsouq
.
.
#Repost @maryaraof with @repostapp
・・・
#imaman #7ketuljeskrg
#jslovers #jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouq

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Kurung & Jubah
Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #adreeyanarose

JubahSouq (@jubahsouq)

Tahniah @tyrahillani selamat diijabkabulkan harini bersama pasangan tersayang. Moga jodoh berpanjang ke akhir hayat. Takpe nanti JSatelier dah siap kita mintak beboss sponsor dan awak sanding lagi sekali πŸ˜‚ Anyway cantik kan @meizanur menggayakan #TuteejaKurung dan @ellzakwan menggayakan #AdreeyanaRose jubah yang baru release haritu ✌🏻

πŸ”₯Shaklee & DexandraπŸ”₯ (@eydamieyda)

Peplum from @jubahsouq
Right before mandi muntah. Muntah mcm air terjun anak dara ibu ni. Get well soon syg

#jubahsouq #AdreeyanaRose

Student Sale!!! πŸŽ“ (@jubahsouq_shahalam)

Hi chuollss. Buat apa hari minggu ni?

Amboi cantik dan cerianya adik Syasya ni dengan #AdreeyanaRose Jubah Snow White 😍

Seronok nak jumpa cik abam ketew? πŸ™ˆ

Yang belum grab, sementara stok masih ada di butik ni, cepat cepat datang ok 😘

NP : RM219.00

#JSstudentsale πŸŽ“πŸ“š (@jubahsouq_bangi)

#adreeyanarose masih ada lagi di butik tau , boleh dapatkan sekarang . Hanya RM219 ! Ada 5 warna semua nya . Boleh beli untuk kenduri nanti 😊

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#adreeyanarose warna blue poppy ni hot selling tau! Boleh dapatkannya dengan harga normal RM 219 shj. Suri basic dalam gambar ni warna light pink dengan harga RM 29 shj. Kalau anda pemegang membership card, korang akan dapat 10% discount tau!

PSHOPPERπŸ‘—πŸ‘‰πŸ’„COSMETIC SELLER (@ps.fiefiezaibrahim89_)

alhamdullilah..
akhirnya setel gak lepas packing stop,piii tido kn ank,bgun smbung packing plak...ahhaa..πŸ˜‚πŸ˜‚
fie pos lepas blik kje kang yaaa...
nti lepas pos fie akn updte trck no ya..
tq sbb memillih
@ps.fiefiezaibrahim89_ sbg ps pilihan uolsπŸ’‹πŸ’‹
#lilyaleesa #adreeyanarose #alhamdulillah #tq #psfiefiezaibrahim89_xjs #officialpsjubahsouqπŸ’œ #fiefieylove
More...