Rina Lutfia (@rina_lutfia)

Bahagia itu berawal dari hati...yuuk bersihkan hati utk mencapai ketentraman hidup.....Selamat hari minggu...happy weekend....
#easylikesundaymorning #goodmorning #bakso #sundaymorning #minggupagiku #familytime #happymom #alhamdulillah

Erna Fatmawati (@erna.fatmawati23)

<A grateful heart is a magnet for miracle.
Happiness is receiving what you ordered online.
So have you got your "happiness" today? ๐Ÿ’›.
Only in @rallindustry
Don't forget to follow, buy and #booking now #RALLFISH by @rallindustry โ™ฅ๏ธ cause #tomorrow our product will be #LAUNCHING โ–กโ–ก๐Ÿฌโ–ก>
.
.
.
#DapatkanPromoKhususX
#IkiHangDigoleti
#OlehOlehBanyuwangi
#PrepareRallfishToday
#Nikmati#Syukuri#Jalani
#ThanksToAllah
#Alhamdulillah
#๐Ÿ™

haleeda abd rajit๐Ÿ’– (@qaseh_aieyda92)

Gigit coklat๐Ÿ˜‚
Have this for breakfast!โ˜บ๏ธ
#Alhamdulillah,syukur apa adanyaโ˜บ๏ธ๐Ÿ‘Œ

BAJU KURTA MURAH 0165357430 (@cik_kurta)

READY STOCK TERKINI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ MINI KURTA ๐Ÿ˜PELBAGAI WARNA
๐Ÿ˜PELBAGAI SAIZ
๐Ÿ˜KAIN BERKUALITI
๐Ÿ˜SERENDAH RM35
๐Ÿ˜TERMURAH DIPASARAN
๐Ÿ˜MEBERIMA TEMPAHAN ๐Ÿ˜PASTI PUAS HATI
HARGA MINI KURTA SERENDAH
โœ”๏ธRM35
โœ”๏ธRM35
โœ”๏ธRM35 ๐Ÿ‘•Ada yg berminat untuk buat tempahan sedondon
๐Ÿ‘•Nak pakai raya untuk tahun ini
๐Ÿ‘•Nak sedondon satu family
๐Ÿ‘•untuk dipakai di semua majlis sesuai โœ”๏ธHarga yg pasti MURAH & TERMURAH dipasaran insyaAllah
โœ”๏ธDah beribu order kami dah terima dan pos.
โœ”๏ธBanyak customer kami yang berpuas hati.. Page kami : Baju Kurta Murah
https://www.facebook.com/Cikkurta/

WASAP
www.wasap.my/+60165357430
www.wasap.my/+60165357430
www.wasap.my/+60165357430

#kurtamurahborong #bajukurta #kurta terkini #kurtaraya2017 #Bajuraya2018 #Bajurewang #bajukenduri #Bajumurah #bajuraya2017murah #bajuonline #bajulelaki #bajuibadah #syukur #Alhamdulillah #jomshopping

Sayyam Abbasi (@syam_abbasi)

ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุฅูู†ู‘ูŽูƒูŽ ุนููููˆู‘ูŒ ูƒูŽุฑููŠู…ูŒ ุชูุญูุจู‘ู ุงู„ู’ุนูŽูู’ูˆูŽ ููŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ู‘ููŠ
Oh ALLAH, you amnesty Karim loves the amnesty, Forgive me
#subahalkhair #beautifuldua #beautyofislam #alhamdulillah #islamicquotes #blessings

Nelvia (@budinelvia)

Kami mempunyai nama dan tgl lahir yg sama .. qadarullah kami dipertemukan di sekolah anak kami di Alkausar boarding school ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜#alhamdulillah#teman#rejeki

Nur Cahaya (@sanggarnurcahaya)

Info booking ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WA.081905960456
BBM..7C22B0BE
Makeup akad nikah neng Bilah dn suami semoga samawa cyiinn aamiin๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
#alhamdulillah #makeupakadnikah #gaunpengantin #gaunwedding #kebayawedding #makeupnurcahaya #koleksisanggarnurcahaya

phika mandasari (@phika_shasha)

Sarapan simanis ibu ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜‹
Nasi +nugget +udang tepung +pergedel kentang +sayur bayam merah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
#alhamdulillah

Nur Cahaya (@sanggarnurcahaya)

Info booking ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WA.081905960456
BBM..7C22B0BE
Makeup akad nikah neng Bilah dn suami semoga samawa cyiinn aamiin๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
#alhamdulillah #makeupakadnikah #gaunpengantin #gaunwedding #kebayawedding #makeupnurcahaya #koleksisanggarnurcahaya

KapsulDietOriginalHerbal (@chorieplangsing)

Ada beberapa tipe org yg gak mudah keringetan , jadi disarankan biar maximal keluar keringatnya mnm kapsulnya sehari 3x ... efek berkeringat bikin cpt kuyyyuusssss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ klo yg emang tipe gampang keringetan cukup sehari 2x saja ๐Ÿ˜˜ #trusted#testi#testimonial#langsing#pelangsing#herbal#cream#lotion#masker#busui#bumil#realltestichorieplangsing#notiputipu#alhamdulillah#beautycare#bestseller#recommended#jualanku#berkualitas#flawless#kekinian#hits#obatdiet#obatkurus#jakarta#jne#packing#order

Nor Azimah Bt Sarip (Azie) (@fazidanish)

Baru nk bfast... Korang mkn pew tuh... Pagi yg mendung, perut lak ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ...lapar... Jemput mkn ya semua

#sundaybfast๐Ÿณโ˜•๏ธ #alhamdulillah #jemputmakan

Noe bundanya cherishโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ (@sitinurmafauziah)

Alhamdulillah,, akio udah bisa jalan,, jadi mau saweran,,, Makasih ibu2 duta asri dan anak2 yg udah ngeramein,, Semoga akio makin sehat, jdi anak shaleh, makin lancar jalan nya,, banyak n berkah rezeki nyaa aamiin ya allah ๐Ÿ˜‡ with @spiderio
.
.
#weekend
#21jan2018 #saweran
#akio #14month
#bisajalan #alhamdulillah

KRONI_DID_JAPAN (@did_japan)

#Repost @_ejump (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Kasi kilat kaw-kaw dulu,
Lepastu baru sarung ๐Ÿ˜‚
#Alhamdulillah
#SyukurSelalu
#CB125

ุฏูŠู†ุง ู…ุบูุฑุฉ (@dinamaghfirahnrd)

BEE VENOM GOLD 5 IN 1๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
SKINCARE BERASASKAN ORGANIK UNTUK KULIT
CERAH & MULUS .
Sesuai yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti; โœ”๏ธTona tidak sekata,
โœ”๏ธMasalah jeragat,jerawat
โœ”๏ธBintik hitam kesan parut jerawat
โœ”๏ธTerdedah kepada sinaran matahari โœ”๏ธGelap di bawah mata.
.
Ratu Lebah Gold..Zzzz ๐Ÿ
#KasiSengatPastiIngt
#BVGoldCoffee #BVGold
#Detox #detoxkurus #skin #flawless #whitening #beauty #healthy #suppliment #beevenom #honeybee #coffee #coffeedetox #coffeetime #alhamdulillah #blessed #great #Allah #wonderful
.
.
order / info produk :
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/+6281263915389
.
๐Ÿ“ฑ www.wasap.my/+6282274174714
More...