Muhd Daniel | Daniel Kecik's (@danielyricist)

#throwback ..Oh my gadd...tak sangka @alifsatar handsome gilerr dalam poster #aliffdalam7dimensi #ad7d ni...

Mdm Twister (@mdmtwister)

Goreng keropok ikan & keropok bawang putih ..Movie time with family at home watching #aliffdalam7dimensi @izzueislam @alifsatar @julianaevans #astrowarna #satubaldi πŸ˜€πŸ˜

Madame Zuhana3 (@zuhana3)

πŸƒwalau Berbeza #generasi namun saling memerlukan sebagai sandaran dan #harapan ...πŸƒ ( Director #🎬 #filemredha @tunkumona #pelakonharapan @izzyreef
@eunousm ~ #aliffdalam7dimensi )
#tb #ffm29

Wanna (W.J.N) (@wannajwa94)

One of my favourite scene in #aliffdalam7dimensi #ad7d part 'Setan' tiba-tiba muncul sebab Naim tak baca bismillah b4 makan πŸ˜…
@izzueislam @alifsatar @julianaevans #izzueislam #alifsatar #julianaevans

AzieArie (@_.hcgarage01)

Regrann from @alifsatarofficialfcbrunei - Alhamdulillah..
ASOFCB Instagram is one year old today
(14/05/2016 - 14/05/2017) πŸŽ‰
・・・
Thank you to all our Instagram followers.
Thank you for the ❀️ and all the comments
you send to us. We appreciate each and
every one of you. We wish nothing but the
best for all of us 😘

Thank you to BOSS @alifsatar and his soulmate @shadilahalid πŸ’“ Our major achievement in Instagram is when you both follow us back
and not forgetting, Kak @dienalorenzza83,
thank you πŸ˜‰

#OneYearAndCounting
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei
#ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily
#AME2017 #AhnafWafiy
#diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016 #meletopkebaboom #ASK2016
#Definisi #Nakal #lelakisepertiaku
#SelamanyaCinta #abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati - #regrann

ALIF SATAR OFFICIAL FC BRUNEI (@alifsatarofficialfcbrunei)

Alhamdulillah..
ASOFCB Instagram is one year old today
(14/05/2016 - 14/05/2017) πŸŽ‰
・・・
Thank you to all our Instagram followers.
Thank you for the ❀️ and all the comments
you send to us. We appreciate each and
every one of you. We wish nothing but the
best for all of us 😘

Thank you to BOSS @alifsatar and his soulmate @shadilahalid πŸ’“ Our major achievement in Instagram is when you both follow us back
and not forgetting, Kak @dienalorenzza83,
thank you πŸ˜‰

#OneYearAndCounting
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei
#ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily
#AME2017 #AhnafWafiy
#diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016 #meletopkebaboom #ASK2016
#Definisi #Nakal #lelakisepertiaku
#SelamanyaCinta #abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati

Official Izzuezerss Singapore (@izzuezerss_singapore)

Lagi 1/2 jam je lagi undi dah nak tutup. Siapa yg blm undi tu cepat2 undi.
#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Alaaa hero pleaseee jangan pandang macam tu HAHA πŸ˜‚πŸ‘ŠπŸΏ Eh eh deknon fefeling lebih pulakπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ deknon cuma nak ingatkan kita ada beberapa jam sahaja lagi untuk mengundi hero & forteen di #abpbh30 😱😰😨 So jangan lepaskan peluang akhir yang ada ini ‼️‼️ jom undi sekaranggggπŸ™ŒπŸ»πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨ link deknon ada letak kat bio tau☝🏻 . πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈ Pelakon TV Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈPelakon Filem Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGandingan Serasi Filem
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGrup/Duo Popular
.

Syarat mengundi πŸ‘‡πŸ»
πŸ“ŒBagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali.
πŸ“ŒProses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya.
πŸ“ŒUndian akan ditutup pada 30 April 2017, jam 11:59 malam.

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #abpbh30 #forteen #forteenagers #aliffdalam7dimensi #ad7d

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Alaaa hero pleaseee jangan pandang macam tu HAHA πŸ˜‚πŸ‘ŠπŸΏ Eh eh deknon fefeling lebih pulakπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ deknon cuma nak ingatkan kita ada beberapa jam sahaja lagi untuk mengundi hero & forteen di #abpbh30 😱😰😨 So jangan lepaskan peluang akhir yang ada ini ‼️‼️ jom undi sekaranggggπŸ™ŒπŸ»πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨ link deknon ada letak kat bio tau☝🏻 . πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈ Pelakon TV Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈPelakon Filem Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGandingan Serasi Filem
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGrup/Duo Popular
.

Syarat mengundi πŸ‘‡πŸ»
πŸ“ŒBagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali.
πŸ“ŒProses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya.
πŸ“ŒUndian akan ditutup pada 30 April 2017, jam 11:59 malam.

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #abpbh30 #forteen #forteenagers #aliffdalam7dimensi #ad7d

A L I F S A T A R (@alifsatarloverssss)

@Regrann from @alifsatarofficialfcbrunei - 'Saya masih perlu kerja keras'
・・・
Artis serba boleh Alif Satar mengakui belum sampai waktu dia berehat daripada salah satu cabang seni yang diceburi membabitkan nyanyian, lakonan dan pengacaraan.
・・・
Menurut Alif atau nama sebenarnya Muhammad Alif Mohd Satar, 27, buat masa sekarang dia masih perlu bekerja keras apatah lagi baru kali ini menikmati sensasi populariti.
・・・
β€œSelepas 10 tahun berada dalam industri iaitu mulai tahun lalu baru saya betul-betul dikenali. Pada masa sama, populariti itu datang serentak. Jadi tak adil sekiranya saya nak berhenti dalam mana-mana bidang yang diceburi selama ini.
・・・
β€œSaya masih mahu bekerja keras kerana menganggap ini semua rezeki anak. Selagi ada permintaan dan peluang itu, tak salah jika diteruskan. Lagipun belum masanya saya nak duduk bersenang-lenang.
・・・
β€œSaya bukan seperti kebanyakan artis senior lain yang memiliki pendapatan lumayan. Jadi, apa saya boleh lakukan sekarang adalah terus bekerja,” katanya.
・・・
Credits : www.hmetro.com.my
@alifsatarofficialfc
@alifsatarofficialfcsg
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily #AME2017 #AhnafWafiy #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016
#meletopkebaboom
#ASK2016
#Definisi
#Nakal
#lelakisepertiaku #SelamanyaCinta
#abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati - #regrann

A L I F S A T A R (@alifsatarloverssss)

@Regrann from @alifsatarofficialfcbrunei - Hi semua.. Hari ni Last day untuk mengundi di #ABPBH30 😱 Cepat undi Boss @alifsatar sekarang di www.abpbh.com.my . Ada 7 kategori,okay πŸ˜€
・・・
Syarat dan peraturan mengundi:
1) Bagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali.
2) Proses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya.
3) Undian akan ditutup pada 30 April 2017, jam 11:59 malam.
4) Undian tidak perlu login apa-apa media sosial
・・・
Please, SHARE & REPOST!
Spread around guys πŸ˜™
Thanks for voting ❀️
@alifsatarofficialfc
@alifsatarofficialfcsg
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily #AME2017 #AhnafWafiy #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016
#meletopkebaboom
#ASK2016
#Definisi
#Nakal
#lelakisepertiaku #SelamanyaCinta
#abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati
#teamrayyan - #regrann

AzieArie (@_.hcgarage01)

#Regrann from #honeybeearmyofficial - Repost from #alifsatarofficialfcbrunei #TopRankRepost #TopRankRepost 'Saya masih perlu kerja keras'
・・・
Artis serba boleh Alif Satar mengakui belum sampai waktu dia berehat daripada salah satu cabang seni yang diceburi membabitkan nyanyian, lakonan dan pengacaraan.
・・・
Menurut Alif atau nama sebenarnya Muhammad Alif Mohd Satar, 27, buat masa sekarang dia masih perlu bekerja keras apatah lagi baru kali ini menikmati sensasi populariti.
・・・
β€œSelepas 10 tahun berada dalam industri iaitu mulai tahun lalu baru saya betul-betul dikenali. Pada masa sama, populariti itu datang serentak. Jadi tak adil sekiranya saya nak berhenti dalam mana-mana bidang yang diceburi selama ini.
・・・
β€œSaya masih mahu bekerja keras kerana menganggap ini semua rezeki anak. Selagi ada permintaan dan peluang itu, tak salah jika diteruskan. Lagipun belum masanya saya nak duduk bersenang-lenang.
・・・
β€œSaya bukan seperti kebanyakan artis senior lain yang memiliki pendapatan lumayan. Jadi, apa saya boleh lakukan sekarang adalah terus bekerja,” katanya.
・・・
Credits : www.hmetro.com.my
#alifsatarofficialfc
#alifsatarofficialfcsg
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily #AME2017 #AhnafWafiy #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016
#meletopkebaboom
#ASK2016
#Definisi
#Nakal
#lelakisepertiaku #SelamanyaCinta
#abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati - #regrann

HoneyBeeArmy Official Account (@honeybeearmyofficial)

Repost from @alifsatarofficialfcbrunei @TopRankRepost #TopRankRepost 'Saya masih perlu kerja keras'
・・・
Artis serba boleh Alif Satar mengakui belum sampai waktu dia berehat daripada salah satu cabang seni yang diceburi membabitkan nyanyian, lakonan dan pengacaraan.
・・・
Menurut Alif atau nama sebenarnya Muhammad Alif Mohd Satar, 27, buat masa sekarang dia masih perlu bekerja keras apatah lagi baru kali ini menikmati sensasi populariti.
・・・
β€œSelepas 10 tahun berada dalam industri iaitu mulai tahun lalu baru saya betul-betul dikenali. Pada masa sama, populariti itu datang serentak. Jadi tak adil sekiranya saya nak berhenti dalam mana-mana bidang yang diceburi selama ini.
・・・
β€œSaya masih mahu bekerja keras kerana menganggap ini semua rezeki anak. Selagi ada permintaan dan peluang itu, tak salah jika diteruskan. Lagipun belum masanya saya nak duduk bersenang-lenang.
・・・
β€œSaya bukan seperti kebanyakan artis senior lain yang memiliki pendapatan lumayan. Jadi, apa saya boleh lakukan sekarang adalah terus bekerja,” katanya.
・・・
Credits : www.hmetro.com.my
@alifsatarofficialfc
@alifsatarofficialfcsg
#AlifSatar #AlifSatarOfficialFCBrunei #ASOFCB #BruneiSupportAlifSatar #WeLoveYouAlifSatar #KamiSayangAlifSatar #KamiSayangAlifSatarFamily #AME2017 #AhnafWafiy #diasemanishoney #diasemanishoneymoon #diasemanishoneyraya #aliffdalam7dimensi
#AF2016
#meletopkebaboom
#ASK2016
#Definisi
#Nakal
#lelakisepertiaku #SelamanyaCinta
#abpbh30 #HikayatCintaSiPematahHati

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Eh eh hero buat apa tu😜
Koranggggggg harini LAST DAY LAST DAY UNDI DEKAT #abpbh30 😱😲😡 boleh undi sampai jam 11:59 malam ni sahaja‼️ so jangan buang masaaa okayπŸ’ͺ🏻 lebamkan jari anda untuk harini je lagi β˜πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ™ŒπŸ» link deknon ada letak kat bio tau☝🏻 . πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈ Pelakon TV Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈPelakon Filem Lelaki Popular
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGandingan Serasi Filem
. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈGrup/Duo Popular
.

Syarat mengundi πŸ‘‡πŸ»
πŸ“ŒBagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali.
πŸ“ŒProses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya.
πŸ“ŒUndian akan ditutup pada 30 April 2017, jam 11:59 malam.

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #abpbh30 #forteen #forteenagers #aliffdalam7dimensi #ad7d
More...