waniejohari (@waniejohari)

Awai Aryan visit org sakit pgni...
#aryanyusuf #anaksyurga

AMANPHOTOGRPHY (@azmanshariff)

Abi pilih aryan bayar, eh eh ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ #AryanYusuf #belibarangdapur #nadzmanJ

nadzirah abd jalil (@alunk_nadzirah)

#AryanYusuf g wedding auntie @akmalmzbs kt kuantan, jauh jln first time tinggalkan abi, smpi ganu #AryanYusuf jln2, sgt behave dlm kete even muntah, pening auntie @sitimunirahahmad drive kete, hahahaha, xpe nti dah besar ckit kita jln lagi sesame ye auntie2
Btw Barakallah auntie n husband, auntie @akmalmzbs cantik sgt ๐Ÿ˜

MIP auntie @izaseeyh naseb baik sempat jumpa #AryanYusuf next time kite jumpa lagi ye
#mmc #kwnkolej #mal2dahkahwin #tungguturnlagi2orang #AryanYusufjalanjauhtanpaAbi

PERFUMES| JIMAT | TAHAN LAMA (@njshahella_dexandra)

Alhmdulillah..anugerah xternilai...terima kasih ya allah..kau pelihara la keluarga kecilku ini semoga bahagia diperluaskan rezeki dan sentiase bertaqwa beriman kepadamu... #muhammaddanial
#AryanYusuf
#cintasyurga

aishah (@aishah_bahiyah)

Birthday #aryanyusuf 2017..ada budak ketot terselit kt tepi yusuf

aishah (@aishah_bahiyah)

Happy birthday yg ke 6 thn abang yg penyayang #aryanyusuf ..semoga jadi anak soleh..

Azfar Mohd Surani (@azfarhc86)

Asal boleh je..jnji dpt selfie wif @njshahella_dexandra n bucuk masyam bumbum ayah...hehe

#cintasyurga
#aryanyusuf

waniejohari (@waniejohari)

Saya xdpt Naik river cruise.
#aryanyusuf #anugerah#

waniejohari (@waniejohari)

Aryan frust Malacca hujan..hold sat nak jalan2
#aryanyusuf

waniejohari (@waniejohari)

Saya nak p school tp mummy kata saya kecik lg
#aryanyusuf

waniejohari (@waniejohari)

Rutin jumaat aryan ziarah arwah tok abah..alfatihah...
#aryanyusuf #rindu

PERFUMES| JIMAT | TAHAN LAMA (@njshahella_dexandra)

Syok nye itew dapat tdo cmni...mama ni kacau je yusuf...heheh...ni smua sweet memory kamu syg... #51hari
#AryanYusuf
More...