PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Yeahhh !! Extende Sales sampai 22/01 sape yang belum grab #ateeqabawal jemput datang @jubahsouq_kl stock masih available ✌🏼️ Promo Price : RM69.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning! Tengah kerja ke minum pagi? Hiks. Manis kan @jajatalib menggayakan #HanaBawal cream gold 😍
.
GOOD NEWS!! Haaa Shasha nak kasi tahu ni yang #HanaBawal & #AteeqaBawal extend PROMO hingga AHAD ini tau! 😍
.
So sempat lagi la dearies nak grab 1 hari ni! Hurry up!

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

EXTENDED SALE sampai 22/1/2017 untuk #hanabawal dan #ateeqabawal dengan HARGA RM69 sahaja ! Jom datang #jubahsouqbangi sekarang ! 😘

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Cantikkknya @lilfaraaaah pakai #ateeqabawal warna woody blue ni 😍😍
---
Btw kak gee nak bgtau berita gembira ni, harga promo untuk #ateeqabawal dan #hanabawal akan EXTENDED sampai 22/1/2017 ! Yeayyy !! Cepat2 siapa tak grab lagi , boleh datang hari ni sampai ahad tau 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Monday blues lagi sampai ke petang?? Haaa cuci mata dulu dengan adik Shasha yang rambang mata dengan colour colour #JSBawal ni. Hiks! Lepas kerja nanti boleh dah serbu @jubahsouq_shahalam sebab apa????
.
LAST DAY PROMO #AteeqaBawal & #HanaBawal ! Shasha tunggu sehingga jam 8 malam ini ya 😘

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Masih sempat lagi nak beli #Hanabawal dan #Ateeqabawal dengan harga promO RM69 tau ! Hari ni lastttt, cepat datang butik okayy 💕

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Meltingnyaa memodel Shasha menggayakan #AteeqaBawal . LAST DAY promo hari ini tau dearies. Tazzabarrr Shasha nak ada bridesmaid cecantik gini. Ehh 😍
.
#AlyonaScallop still available di @jubahsouq_shahalam 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning dearies! Beautiful @lilfaraaaah wearing #AteeqaBawal Woody Blue pretty as always! 😍
.
LAST DAY PROMO!! Sempat lagi chuolls nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal today dengan harga Promo RM 69.00 sahaja 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hamboi garangnya adik shasha berdua ni 🙊 Bagi warning kat siapa yang tak grab lagi #HanaBawal & #AteeqaBawal nampak gayanya tu.

Cepat datang sementara promo price RM69 je sampai esok! Ekslusif sekali dengan kotak lagi. Gitew.

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Eh eh kenapa adik Kak Ku yg sorang tu. Tahan silau ke? Nasib baik yang sorang lagi tu maintain 😂 btw #ateeqabawal yang dorang pakai ni warna pastel grey dan blue candy. Dedua ni antara hot colour jugak tau

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#ateeqabawal warna pink raspberry ni dah habis licin kat butik kami. Tapi jangan risau warna lain still ada lagi. Kalau taknak warna fevret korg dirampas orang cecepat grab tau!

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Dengar cerita, #AteeqaBawal banyak dah sold out! Pantas nya sayang-sayang Kak Min semua 😱
Untuk yang masih berfikir untuk beli tu, beli cepat-cepat. Takut nanti dah habis fikir, stok dah habis 😭
Kain dia satin crepe. Luar satin, dalam crepe. Jadi jangan risau, masalah licin, senang gerak, tak akan ada insyaAllah 😍
.
Normal price RM89.
Promo Price RM69 (14-16 Jan 2017)
.
#AteeqaBawal #JSbawal

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Dah grab ke belum #AteeqaBawal ni? Promo RM69 sampai esok je tau. Lawa manis je dengan corak bunga orkid tu chuolls 😘

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantiknya adik adik kak ku di bangi pakai #hanasakurabawal dan #ateeqabawal ni!!! Setiap pembelian akan dapat exclusive box dan untuk pembeli terawal akan dapat free twilly tau! Promosi sehingga esok dengan harga RM 69 shj ya 👌🏻

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Macam item #AteeqaOrchid peplum & #AteeqaOrchid Shawl memang dah sold out di @jubahsouq_shahalam , Shasha jamin #AteeqaBawal pun akan lichinnn tau. So....! Cepat cepat grab chuolls sementara still PROMO sehingga ISNIN ini tau. FREE Twilly pun ada lagi ni 😍
.
PROMO RM69.00
More...