Syaqilla Anjani (@anjanidura)

MOISTURE LOCK
Active Renewal Moisturizer

Diperkaya dengan vitamin E, ekstrak caviar dan avocado oil yang terbukti mampu mempertahankan kelembapan alami kulit sekaligus memperbaiki elastisitas kulit. Kandungan arbutin di dalamnya juga secara aktif meratakan warna kulit.

Moisture Lock juga mengandung low sun protection factor, sehingga dapat membantu melindungi kulit dari paparan sinar matahari.

Harga RP 300.000 kemasan 0,5 oz (14,8 ml)

Order dan info produk hubungi +62 818-0848-4991
#beauty #skincare #makeup #skintips #olshop #sehatcantik #krimwajah #produkterbaik #like4like #kekinian #beautytips #loveyourskin #daycream

The Beauti Bank (@thebeautibank)

Accidents happen. This particular one happened just the other day hence the hiatus. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Who has a beauty related accident they would like to share? Comment below

Face Care Mask (@facecaremask)

Dear skinners.. _Bingung cari hadiah natal dan tahun baru buat pasangan kamuu???_

_Dont worry babes, 2 produk Premium ini bisa jd gift special buat pasangan kamuu, djamin kamu makin sayang krn dia tmbh cantik, dan dia jg tmbh sayang krn km perduli akan ksehatan dan kcntikan wajahnya...eecieeeee_

_Antimainstream lah dikiiit...masa kado bunga n coklat mulu..mudah layu dan cepat habis ya kann??_

Ready juga buat
โ— _wedding anniversary_
โ— _kado ultah_
โ— _paket seserahan/lamaran_
โ— _paket prewedding, dll_

_Order Via WA Klik_๐Ÿ‘‡
http://goo.gl/hve7TP
#skincare #skincareblogger #skincarelover #skincareproduct
#skincarediary #skincareroutine #facecare #facecareshop #facecareroutine #facecareproducts #facecaretips #facecaremask #facecareproduct #beauty #beautyblogger #beautygirl #beautycare #beautyblog #beautyshop #beautytip #beautyskin #beautyqueen #beautyface #beautytips #modeling #womenaccessories #womenstyle #women #pretty #girl

DELETE JERAWAT DENGAN CINTA (@cikmirott)

Merungut kulit asyik berminyak?
.
Try la cleansing oil, tak kisah la brand ape asalkan sesuai dengan skin kat watson ke guardian mana2 drugstore.
.
Konsep cleansing oil macamni, hanya minyak boleh tarik minyak.
.
Ni mira bagi guide untuk korang cari cleansing oil, cuci kulit betul-betul ikut arahan.
.
Okiess, gerenti lelama pakai kulit lembut & kurang berminyak.

SKIN CARE SUB - PNK ๐Ÿ’• (@kasunahouse)

Pekerjaan dan agenda kuliah yg sangat padat, ditambah kamu juga perlu konsentrasi dalam berfikir tentu membuat tubuhmu lelah dan bisa berujung kepada stress. Jika pola hidup tidak sehat ditambah dengan banyaknya pikiran tentu kamu tidak akan bersemangat menjalani hari-harimu bukan?
Untuk mengatasinya, usahakan bangun sebelum matahari terbit sebab kamu dapat merasakan keheningan yang memiliki energi positif untuk dirimu. Manfaatkan waktu yang baik untuk kegiatan yang baik pula, seperti halnya beribadah, meditasi, ataupun konsentrasi. Hari pun terasa ringan untuk dijalani, selain itu jika kamu memiliki masalah, kamu dapat menemukan solusinya di pagi hari. So, atur jadwal tidurmu dengan baik, jauhi kebiasaan begadang, dan bangunlah lebih pagi sebelum matahari terbit. Awali pagimu dengan kegiatan menyenangkan juga ya^^
cr : vemale.com

#dingo #dingobeauty #beauty #beautytips #tipskesehatan#tipskasunahouse

Karyn ๐Ÿ’‹ (@all.about.that.pout)

Having my eyebrows tattooed was one of the best things Iโ€™ve ever done! It means that every morning, all I have to do now is apply some blush (because I love my cheeks to look rosy) and some LipSense! It has saved me hours already - hours which used to be spent drawing on my brows every morning ๐Ÿ™„
-
When people mention the word tattoo, you often think of dark and black, but my brows couldnโ€™t be more natural looking. So if youโ€™re looking for a talented brow expert, go and visit June Warry at @beautyeffectscosmetictattoo in Toowoomba! She really is the best in the business!
.
.
.
.
.
.
.
.

TVOH / Looking For Lara (@laramallo)

๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Goodmorning ๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธ In my daily routine I use the @artisbrush. It gives that final soft touch on your make-up. You can blend, contour or just put your foundation. You wanna see how I use it?? Check my โ€œGet Ready With Meโ€ video on my YouTube channel or the short version on my Instagram. ๐Ÿง–๐Ÿผโ€โ™€๏ธ xxx ๐Ÿฆ‹ @forbloggersonly #forbloggersonly #artisbrush

SKIN CARE SUB - PNK ๐Ÿ’• (@kasunahouse)

Memiliki makeup yang tahan lama dan tidak perlu touch up memang begitu menyenangkan, karena kamu bisa bepergian secara santai dan selalu percaya diri. Perhatikan hal-hal penting berikut ini yuk!
Gunakan rangkaian skincare harian yang dimulai dari: essence โ€“ serum โ€“ eye cream โ€“ moisturizer โ€“ sunscreen. Jangan sampai tertukar urutannya ya!
Lalu, gunakan base makeup secara tipis agar hasil riasan tampak natural. Selanjutnya, gunakan concealer seperlunya.
Yang perlu diketahui, untuk makeup sehari-hari penggunaan BB Cushion lebih direkomendasikan karena kandungannya lebih ringan untuk kulit wajah. Terakhir, jangan sampai lupa menggunakan loose powder untuk mengunci riasanmu, sebab mampu menghasilkan coverage yang ringan dan hasil lebih natural. Sesuaikan warna lipstick dengan outfitmu juga ya girls^^
cr : fimela.com

#dingo #dingobeauty #beauty #beautytips #tipskecantikan #makeup #makeuptips #tipsmakeup#tipskasunahouse

Keep the skin glowing๐ŸŒŸ (@helpfulglows)

A little helpful something๐ŸŒŸ Iโ€™ll post makeup tips in a bit. (follow @helpfulglows for more)

SKIN CARE SUB - PNK ๐Ÿ’• (@kasunahouse)

Kehadiran kantung mata atau mata panda tentu dapat mengganggu kenyamanan dan percaya diri. Terlebih keberadaan mata panda dapat membuat wajahmu tampak kusam lho. Nah, untuk menyiasatinya, kamu dapat memanfaatkan concealer untuk menyamarkan kantung mata mu. Pilih concealer dengan warna 1 tingkat lebih cerah dari warna kulit, aplikasikan titik kecil di bawah kantung mata, ratakan dengan kuas atau tepuk secara halus dengan jari tanganmu. Nah agar lebih awet kamu juga bisa tambahkan setting powder di area kantung mata tersebut. Selamat mencoba girls!
cr : vemale.com

#dingo #dingobeauty #beauty #beautytips #tipskecantikan #makeup #makeuptips #tipsmakeup#tipskasunahouse

janganlupatertawa (@janganlupatertawa)

Hey ladies!
Menjaga kesehatan kulit wajah mungkin sudah menjadi bagian penting dalam kegiatan para wanita. Selain menjalani serangkaian perawatan kulit dan dan mengkonsumsi vitamin untuk kulit, kecantikan kulit juga harus di jaga kecerahannya menggunakan cream DiamondGlow dari Dr Ika Ayu yang aman untuk kulit kamu.
.
DiamondGlow 100% mengandung bahan-bahan alami dan bebas dari bahan Mercury maupun Hydroquinone.
.
Cek Instagramnya @diamondglow_official untuk mendapatkan info dan tips dapatkan kulit sehat.
Dan kamu bisa order langsung Cream DiamondGlow via Whatsapp: 085281109096
.
#DiamondGlow #DiamonGlowCream #beautycream #beauty #cosmetics #glowing #glowingskin #beautytips #skincare

patrick aguilar (@nlighten.nworld.thewizard.ph)

#GoldMask
Have a sense of a more radiant and glowing skin with this luxurious skincare regimen infused with 24 Karat Gold and Diamond powder. #NCHฤ€NTGoldMask is a highly enriched formula that has an instant firming effect and has the new #NCHฤ€NT trademark skincare technology.

GET YOUR NLIGHTEN, NHANCE, NBODY, & NCHANT PRODUCTS NOW!
SEND ME A PRIVATE MESSAGE
OR REACH ME THRU 09493736287

#theWIZARDS #nlighten #nhance #nbody #nchant #nworld #skincare #beauty #antiaging #beautytips #beautyregimen #koreanskincare #organicskincare #nightregimen #skinfix #pimples #softskin #smoothskin #suppleskin #firmskin #deadskincells #mask #facialmask #gold #diamond #glowingskin #nightmask

All natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

DISCLAIMER: This literature/marketing tool is not an official publication of ALPHANETWORLD CORPORATION. This literature/marketing tool is designed for (James Patrick B. Aguilar). Photo credits to the owner

patrick aguilar (@nlighten.nworld.thewizard.ph)

LOOK GOOD AND EARN ANYTIME ANYWHERE EVEN WHILE AT WORK

TAKE PHOTOS, POST ADS ONLINE, WAIT FOR ORDERS AND PAYMENTS, THEN SHIP AND REPEAT

GET LOTS OF SELLERS AND EARN MORE!
EARN FROM YOURS AND YOUR SELLERS' SALES
GET BONUSES AND REBATES TOO
PLUS TRAVEL INCENTIVES AND MORE!

FREE TRAININGS ON HOW TO GET MORE SALES ONLINE AND OFFLINE ARE ALSO INCLUDED

SO HURRY AND CONTACT US NOW! 09493736287
WE CAN EVEN LET YOU TRY THE PRODUCTS FIRST

START WITH P14,900 ONLY AND GET P16,500 WORTH OF NLIGHTEN AND/OR NHANCE PRODUCTS OF YOUR CHOICE, THAT'S ALMOST 10% INCREASE ON YOUR MONEY, PLUS GET 20% TO 25% DISCOUNT ON YOUR NEXT PURCHASES BE IT NLIGHTEN, NHANCE, NBODY OR NCHANT.

#theWIZARDS #nlighten #nhance #nbody #nchant #nworld #skincare #beauty #makeup #antiaging #beautytips #beautyregimen #koreanskincare #koreanmakeup #organicmakeup #organicskincare #directselling #onlineselling #onlinebusiness #homebasedbusiness #extraincome #slimmingcoffee #weightloss #supplements

DISCLAIMER: This literature/marketing tool is not an official publication of ALPHANETWORLD CORPORATION. This literature/marketing tool is designed for (James Patrick B. Aguilar). Photo credits to the owner

SKINCARE KOSMETIK MASKER KOREA (@myrtle.co)

[READY STOCK]
LANEIGE Water Bank Trial Kit 4 Items

Harga Rp60.000,- / set

Water bank series memberikan kelembaban untuk kulit tanpa membuat kulit terasa berminyak. Cocok untuk kulit kering, dehidrasi dan bertekstur kasar

Satu paket terdiri dari:

1. Water Bank Essence 10 ml

2. Water Bank Eye Gel 3 ml

3. Water Bank Gel Cream 10 ml

4. Water Bank Moisture Cream 10 ml

Urutan pemakaian:
Essence > Eye Gel > Gel Cream/ Moisture Cream

Reseller dan drop shipper harga khusus*

Pesan Sekarang!
Order:
Shopee (klik link di bio)

Happy Shopping ๐Ÿ›๏ธ๏ธ๐Ÿ›๏ธ๏ธ๐Ÿ‘›๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘๐ŸŽ’๐Ÿ‘’
.
.
.
.
#laneigewaterbanktrialkit #laneigewaterbankkit #laneigewaterbank #laneigewaterbankessence #laneigewaterbankgelcream #laneigewaterbankmoistcream #laneigewaterbankeyegel #waterbankessence #waterbankgelcream #waterbankmoistcream #waterbankeyegel #laneigewaterbankmini
#waterbanktrialkit #waterbank #instagoodย #photooftheday #southkorea #love #beautytips #beauty #pictoftheday #life #maskerwajah #lifestyle #koreancosmetic #kosmetikorea #kosmetik

patrick aguilar (@nlighten.nworld.thewizard.ph)

#kojicpapaya / #kojicpapayasoapwithglutathione
Helps even out blemishes
Helps remove skin residues and impurities such as dark spots, freckles and pimple marks
Helps soften, lighten and refine skin's texture and complexion
Helps lessen the appearance of pores, fine lines, and wrinkles
Helps increase moisture content of skin, and reduce oiliness

GET YOUR NLIGHTEN, NHANCE, NBODY, & NCHANT PRODUCTS NOW!
SEND ME A PRIVATE MESSAGE
OR REACH ME THRU 09493736287

#theWIZARDS #nlighten #nhance #nbody #nchant #nworld #skincare #beauty #makeup #antiaging #beautytips #beautyregimen #koreanskincare #koreanmakeup #organicmakeup #organicskincare #slimmingcoffee #weightloss #supplements #weightlossjourney #beforeandafter #nightregimen #morningregimen #skinfix #pimples #skintone #sunscreen #men

All natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

DISCLAIMER: This literature/marketing tool is not an official publication of ALPHANETWORLD CORPORATION. This literature/marketing tool is designed for (James Patrick B. Aguilar). Photo credits to the owner

DSR Chaidir (@dsrchaidir)

Why we consider one hairstyle elegant while another is referred to as casual? There are certain signs which help to recognise an elegant 'do. Both pulled up and hair down hairstyles can be elegant. Therefore, in case you give your preference only to one type or another, you can create a concept of your own super-flattering elegant hairstyle.
-
As you've seen in the previous post, I only accessorise the low-chignon cinnamon roll with side fringe. Practically side fringes are perfect for shaggy layered styles, they can sometimes look disjointed in elegant pin-ups. It is important to blend them with the rest of the low chignon by incorporating a few face-framing pieces. -
Updos for medium length hair do not always have to be sleek for formal settings; they are perfect for everyday wear as well. Try a look that's as low maintenance as possible so that you can spend more time enjoying your day and less time getting ready ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’‡๐Ÿ‘ง
-
#beautytips #hairstyletips #fringe #sidefringe #sideview #sideangle #hairdo #hairstyle #hairinspo #updostyle #lowchignon #updohairstyles #sanggul #kondangan #mediumlenghtbob #hairstyleinspo #weddingguest #weddingstyle #hairandbeauty #understatedelegance

Nicole Marie (@croatianbishh)

๐ŸŽž๏ธ๐Ÿ“ฝ๏ธThanks for all the love on this fall lookโ™ฅ๏ธ Do me a favor and please subscribe YouTube.Com/NicoleMarie โ–ถ๏ธ
More...