TRUSTED AND LOW PRICE 🙌 (@mybatamshopp)

Hi guys!!
Love nature Lipbalm oriflame 💄💕 Menghaluskan bibir yang kering dan pecah-pacah, memberikan kelembutan pada bibir para wanita dengan 3 variasi.
RASBERRY, STRAWBERRY, CHERRY

GRAB IT FAST!!! READY STOCK!! Diskon besar besaran 🎉🎊 Lipbalm =~ 35.000 ( awal 59.000 )

Lets shopping 💕

For order? Contact Bio!! #mybatamshopp #indonesia #batam #barangmurah #oriflameindonesia #oriflameid #oriflamebatam #berkualitas #parfum #bodycream #murahmeriah #trusted #specialprice #yukbelanjaonline #makeup #ordernow #letsshopping #lampu #emergency #senter #lampuemergency

Jelena (@lenhenbeauty)

Все мои пустые баночки уходящего месяца 👧😎
🌷 Essence longlasting eye pencil
🌷 Got2be volumania hairspray
🌷 Bio2you body cream melon 🌷Catrice prime and fine pore refining anti-shine base
🌷Schwarzkopf BC Bonacure hairterapy shampoo
🌷 Garnier micellar cleansing water
🌷Angel professional marine depth spa shampoo
🌷 Avon naturals peach and cotton balm
🌷 Avon anew reversalist complete renewal dual eye system
🌷 Avon naturals conditioning hand cream
Подробный обзор на все средства есть в блоге по ссылке в моем профиле 😌🌺 #бьютиблогер #бьютиблог #пустышки #пустыебаночки #шампунь #крем #обзор #блог #beautyblog #beautyblogger #bio2you #catrice #avon #avonrussia #angel #garnier #essence #essencecosmetics #schwarzkopf #instagram #likes #bodycream #shampoo #empties #primer #handcream #follow

TRUSTED AND LOW PRICE 🙌 (@mybatamshopp)

Hi guys!!
Perfumed body cream giodani gold 😊
Nourishing hand and body cream milk & honey gold 👀

Menjaga dan menghaluskan kulit para wanita dari polusi serta kulit kering 😊 dan yang paling penting wangi banget.
GRAB IT FAST!!! READY STOCK!! Diskon besar besaran 🎉🎊 Giordani Gold =~ 75.000 (awal 129.000 )
Milk & honey gold =~75.000 ( awal 129.000)

Lets shopping 💕

For order? Contact Bio!! #mybatamshopp #indonesia #batam #barangmurah #oriflameindonesia #oriflameid #oriflamebatam #berkualitas #parfum #bodycream #murahmeriah #trusted #specialprice #yukbelanjaonline #makeup #ordernow #letsshopping #lampu #emergency #senter #lampuemergency

(@everything_and_more_thatilike)

Buongiorno🌷
Ecco i miei primi, coloratissimi acquistini Cien😍
Si tratta di due creme corpo in formato spray da 150ml l'una(circa €1.90) e la crema doposole per capelli 200ml (circa €2)
🌼
Oltre al pack estivissimo e allegro che mi ha particolarmente colpita, confermo gli innumerevoli commenti positivi di tante altre ragazze
🌼
Il profumo di questi prodotti richiama i colori esotici delle confezioni, entrambe sono a base di aloe vera, la crema arancio è con albicocca, mentre quella verde è con burro di karitè 🌼
Le creme spray sono molto comode, sopratutto quando si va di fretta basta una spruzzata veloce su tutto il corpo, una leggero massaggio e si assorbono subito lasciando la pelle profumata e morbida, inoltre per chi come me tiene le unghie lunghe o medio lunghe non si prova quel fastidio di dover immergere le dita nel barattolo di crema ritrovandosi poi il prodotto anche sotto le unghie😤è una cosa che detesto
🌼
La crema doposole per capelli non l'ho ancora provata ma posso dire che ha un buonissimo profumo proprio come le creme
🌼
In conclusione sono prodottini low cost davvero molto buoni, li consiglio❤️



#cien #cosmetic #ciencosmetics #cream #bodycream #apricot #karite #karité #tropical #tropicalparadise #haircream #review #myreview #recensione #colors #lovetropic #hair #aftersun #spray #spraycream #pack #packaging #tropicalpack #picoftheday #lovecosmetics #bestoftheday #instacosmetics

Kim Franklin (@kimpfranklin)

What is the More than a Whip body butter?
It is a rich moisturizing body cream that contains Rejuvenique for extra hydration.

How to use it?
Use it daily for soft and smooth skin. 🙋🏽 How would we describe the fragrance?
Long lasting and clean. 💁🏽👸🏽 Get this product or the #MorethanaMist now for only $5 USD/ $7 CAD with the purchase of the Volume, Balance or Let it Grow System.

All proceeds from the sales in the US will be donated to the Wounded Warrior Project and proceeds from Canada to the #WoundedWarriors Canada.
Flash Sale ends today!!! #monat #limitedtime #cleanscent #bodycream #monatgratitude

Mawar Nuraini (@mawarnuraini)

Puasa gini suka bikin kulit kering karena dehidrasi. Pas banget kalau pake body cream #eclat #femme dari #oriflame. Cream nya ringan, harum nya tahan lama. Biasakan yesss buibu, Ramadan sore itu pasti waktu'a nguprek di dapur, habis masak lanjut mandi terus oles syantik body cream ini... Mood booster banget pokok'a.. 😍😍😍😍 Rangkaian produk Oriflame lainnya, bisa di kepoin account nya mba @raishabintangkejora . Thanks ya mbaa buat rekomendasi produk'a... 😘

#ceritanyaendorse #biarkayaartis #padahalmah #yukahcapcus #dikepoinaja #oriflame #bodycream

Bianca【ビアンカ】WACCA池袋店 (@biancaikebukuro)

露出が多くなるこれからの季節に♡
カサカサからつやつやうるうるに❤️
#bodycream #sun #summer #beauty #bianca #池袋 #wacca #ikebukuro #followme #nailstagram #美容 #ネイルケア #ネイルサロン #art #biancaikebukuro #nailswag #nailart #nailist #ネイリスト求人#ネイリスト募集 #アイリスト募集

Bianca Wacca池袋店
豊島区東池袋1-8-1 ワッカ2F
03-6915-2311
営業時間11:00-21:00

www.bianca-Ikebukuro.com

nana (@nanapuu0329)

ついにボディクリームが仲間入り~💖Blackberry&bayは爽やかでアバクロっぽい香りでお気に入り♡
バスオイルは@aki.yuzuhara @keikoro56 から♡♡#thankyou

#JO MALONE #jomalone #blackberryandbay #bodycream #Amazonポイント溜めてget٩( • ̀ω•́ )و

Oriflame Nigeria (@oriflame9ja)

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
Ladies and gentlemen allow me to introduce to you Oriflame ☘️ Business Opportunity the road 🏂 to financial freedom 🤑🤑 We don't do Ponzi schemes
We don't do pyramid schemes
No imaginary profit from unknown sources We are not greedy people😝

We are proud to offer an opportunity where you from the beginning earn money while you build your business and reach for your dreams, we say Make Money Today And Fulfil Your Dreams tomorrow.

With Oriflame´s unique earning opportunity you join with a very low fee and can start making money the same day. The many well presented products and attractive offers make the selling as easy as simply showing the catalogue or a weblink and asking for an order.
You don’t need any previous experience - we are there to help you along the way and most of the training and support is completely free. You invest your time and the opportunities to grow are unlimited.

Oriflame products are 100% organic

Which means they have no side effects compared to those fast action chemicals

With the current economic situation of the country , everybody needs an extra income
And oriflame offers you that opportunity, it says buy products even if it's for your personal use introduce others to buy for their personal use or for sale and get paid at the end of the month based on your purchases or group purchases

Oriflame is not your regular network marketing where you don't see what you are buying
In Oriflame you buy everyday products roll on, sprays, toothpaste, perfumes, etc these are products that people use everyday and you buy from the stores, these stores do not pay you for buying neither do they pay you for bringing people to their shops but oriflame is saying buy, bring people to buy and we will pay you commission for buying and bringing people
Who wouldn't take that chance?✅ Oriflame just celebrated 50 years this year. If they are not good or competent would they have been around for this long?
Oriflame is just two years plus in Nigeria but it's been in other countries like Indonesia, Saudi Arabia, India, Egypt, Malaysia etc.

You will not understand the joy and beauty in Oriflame until you see.. cont. 👇🏾👇🏾👇🏾

Oriflame Nigeria (@oriflame9ja)

*The Honest Truth*

Facebook = networking

WhatsApp = networking

Twitter = networking

LinkedIn = networking

Telegram = networking

2go = networking

You refer a friend to a meat seller = networking

Refer a friend to your tailor = networking

You make a single call = networking

You make conference call = networking

Send sms = networking

You invite & tag people to hundred Facebook groups = Networking

And yet you keep preaching that you cannot talk, you are not good at network marketing meanwhile, you need this extra income probably more than the person presenting the opportunity for you to join and make cool cash. *You refer people to places and get nothing in return* but now I'm saying "make those referrals and get paid in *ORIFLAME .* You better be the best to have the best.. I don talk my own
#oriflamenigeriateam #oriflamenigeria #oriflamechangeslives #oriflame #teamoriflame #oriflamecatalogue #oriflame2017 #beauty #beautyproducts #makeup #skin #skincare #milkandhoney #scrub #bodycream #optimals #oxygenboost #happyskin

JUNA (@vernbaby_17s)

Victoria's Secret 💗
ヴィクシーの商品欲しかったで嬉しい えりありがとう〜
#victoriassecret #fragrance #bodycream #ヴィクシー #フレグラス #ボディクリーム

🍮miumiu🍮 (@miiiu0033)

ママからグアム🇬🇺のお土産2
めちゃいい匂いのボディクリーム🌺
ボディクリームだいすき💗

#guam#グアム#お土産#ボディクリーム#bodycream

Beli Produk ORIFLAME disini ya (@natifa_beautyshop)

Order WA Fifi di 081297954822

Siapa sih yg mau kulitnya menjadi lembab?
Siapa sih yang mau kulitnya tidak kering?
.
.
Pasti semua wanita pengen yaa punya kulit yg lembab dan tidak kering. Nih aku kasih solusinya dears,,,,
Aku itu pencinta BODY CREAM 😍 Setiap bulan aku rajin nyobain body cream apa pun. Mulai dari Paradise, Eclat, Giordani Gold Esenza, Giordani Gold Incontro, Milk & Honey (kemasan lama dan baru) dan Amber Flixer. Body Cream ini wangi banget, gak pake parfum jg gak masalah. Parfumnya tu bener2 nempel di badan dan baju malah sampe sore bertahan wanginya.
.
Kebetulan bulan ini aku masih pakek yg "Milk & Honey" jadi aku share yg ini aja dulu yaa 😀
Hand and Body cream ini mengandung susu dan madu yg sangat memanjakan yg dapat membuat kulit lembab, lembut, kenyal dan bercahaya. Wanginya tu enak banget dan yg buat saya suka adalah creamnya cepat meresap di kulit dan gak lengket. Teksturnya itu kental jadi enak tinggal diusap saja ke tangan, kaki dan seluruh bagian badan bisa dipakek. Lalu yg aku suka juga, wadahnya tu berbentuk wadah mangkok gitu ya. Jadi tinggal buka aja, tangannya langsung nyomot deh. Lebih simple langsung pakek. Gak kayak hand body yg botol harus nunggu keluar dulu 😅😅😅
Tips recycle :
Kalo body cream nya udah habis, wadah mangkokny jangan dibuang yaa. Kalo kamu main ke dapurku, wadah2 itu udah mejeng di rak bumbu 😀. Jadi kamu cuci aja bersih2 pake sabun dan hilangkan wangi harumnya. Wadah itu bisa dipakek utk tempat aksesoris yg kecil2 atau tempat narok bungkusan bumbu2 dapur. Kayak si emakku yg kreatif banget 😘

#bodycream #creampelembab #bodylotion #makeuplover #makeupblogger #kosmetikready #kosmetikmurah #kosmetikhalal #kosmetikalami #kosmetikasli #kosmetikbranded #kosmetikoriginal #kosmetiksurabaya #kosmetikimport #kosmetiklengkap #kosmetikonlines #kosmetiktop #makeupfun #makeuptutorial #oriflamejakarta #oriflamebogor #oriflamebekasi #oriflameindonesia
More...