Ct Aini (@ctaini77)

Cantik baju #creacionbysitinurhaliza ni, potongan senget kt bwh tu yg menambahkan seri design ni.. lbh2 lg simanis @ctdk yg menggayakannya.. πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜† #CTTakeoverHot ... Pic dari: #hotfm976

Haris Muhamad (@harisbinmuhamad)

RepostBy @hotfm976: "Yeah dah layan #CTTakeoverHot tadi. Skrg kita kembali dgn #HaziqnEl sbb diorang nak lepak dgn band @eurekaofficial dgn lagu diorang "Kamu". Jom! #50Hot @dannyhanmiskam @rafflethazzle @zafiraziz @andishramli @harisbinmuhamad @joyfikri @rajahafizee @_badbadboy @chad.le

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

RepostBy @hotfm976: "Yeah dah layan #CTTakeoverHot tadi. Skrg kita kembali dgn #HaziqnEl sbb diorang nak lepak dgn band @eurekaofficial dgn lagu diorang "Kamu". Jom! #50Hot @dannyhanmiskam @rafflethazzle @zafiraziz @andishramli @harisbinmuhamad @joyfikri @rajahafizee @_badbadboy @chad.le

Hot FM (@hotfm976)

Yeah dah layan #CTTakeoverHot tadi. Skrg kita kembali dgn #HaziqnEl sbb diorang nak lepak dgn band @eurekaofficial dgn lagu diorang "Kamu". Jom! #50Hot

nisamuslim (@nisamuslim)

Apakah..hehe πŸ’ͺ jer trus work work work..layan kan radio @hotfm976 #CTTakeoverhot @ctdk pepagi tadi dah masuk bilik opertation theatre awal bebenor..naseb abek da ulangan mlm ni πŸ€•πŸ˜·πŸ˜πŸ˜πŸ™†

Hot FM (@hotfm976)

Nak dengar Dato' @ctdk jadi penyampai radio lagi? Dengarkan kejap lagi jam 8 malam #CTTakeoverHot #50Hot #HaziqnEl

(@ayyu_oktavianti)

Mase tadi #Repost: @hotfm976
β€œ Yay! Birthday girl Dato' @ctdk dah sampai nak take over #HotFM. Dengarkan #CTTakeoverHot 10 hingga 12tgh hari πŸ’ͺ🏻 ”

πŸ‘© (@its.wm)

Nak share skit lagu Dirgahayu versi loghat Pahang 😍 nyanyian @ctdk . Special nih πŸ˜„ #CTTakeoverHot @hotfm976 #HappyBirthdaySitiNurhaliza 🎈

Rohazlin Ahmad (@rlynnahmad)

hoyeaaaa sempena #happybirthdaysitinurhaliza @ctdk yg mana xdpt dgr bleh dgr malam nie πŸ‘πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜¬ #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Atas permintaan ramai. Kpd termiss pagi tadi. Boleh dgrkan ulangan #CTTakeoverHot bermula jam 8 MALAM ini. Get ready & standby okay? πŸ‘ŒπŸ»

Hot FM (@hotfm976)

Atas permintaan ramai. Kpd termiss pagi tadi. Boleh dgrkan ulangan #CTTakeoverHot bermula jam 8 MALAM ini. Get ready & standby okay? πŸ‘ŒπŸ»

Muhammad Ilham Bin Husaini (@milham94)

11Jan2017 - the birthday of @ctdk 😍 Dari jauh je😒, i can only wish all the best for u dan smoga dirahmati Allah slaluπŸ‘³πŸ» Spatutnya i yg bg u hadiah πŸ™Štp sebaliknya your surprise this morning kt konti radio 😱is the sweetest gift for all your fan😘

My own #ooMIHsiti highlights:
1. Siti warning pakai seatbelt takut terpelanting dgr nyanyian #dirgahayu versi loghat Pahang πŸ˜‚
2. Sblom ni mmg dh tahu tp kali ni puas hati dgr sendiri pengakuan siti suka minum milo πŸ˜‹
Few cute bloopers here and there but u are the best☺️
Thank u very much @hotfm976πŸ‘ŒπŸ»and again, a very #HappyBirthdaySitiNurhaliza 🌹

#38sudah #sitizoners @sitizoner #GengPagiHot #CTTakeoverHot #HotFM #diarihatiMIH #hariilhamdalamhistory #kenanganilham

septiecepty (@septiecepty)

#HappyBirthdaySitiNurhaliza πŸ˜‚ @Regrann from @hotfm976 - Yay! Birthday girl Dato' @ctdk dah sampai nak take over #HotFM. Dengarkan #CTTakeoverHot 10 hingga 12tgh hari πŸ’ͺ🏻 - #regrann

imyayan (@miss_ya_honey)

Balikkkk...
Pegi balikkk!!!!
Hahaha...
Comeynye makIti niii...
@ctdk 😘😘😘😍😍😍
.
@Regrann_App from @hotfm976 - Yay! Birthday girl Dato' @ctdk dah sampai nak take over #HotFM. Dengarkan #CTTakeoverHot 10 hingga 12tgh hari πŸ’ͺ🏻 - #regrann

SITIZONE MALAYSIA πŸ‡²πŸ‡Ύ (@sitizonemy)

#happybirthdaysitinurhaliza @ctdk πŸ’•#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Untung la @ajakshiro dah t celebrate birthday sama-saa dgn Dato' @ctdk. Ok sila jeles! #GengPagiHot #CTTakeoverHot

faz @ fadzill (@fadzillredzuan)

πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜
@Regrann from @hotfm976 - Seronok harini #GengPagiHot dpt pass baton dekat the one & only Dato' @ctdk utk #CTTakeoverHot πŸ‘―πŸ’ƒπŸ» - #regrann

Ajakshiro (@ajakshiro)

Nak surprise kan Tok T sekali dengan kita2 kena surprise.. Thank You @hotfm976 ・・・
Untung la @ajakshiro dah t celebrate birthday sama-sama dgn Dato' @ctdk. Ok sila jeles! #GengPagiHot #CTTakeoverHot

Hot FM (@hotfm976)

Terima kasih semua yg dgrkan #CTTakeoverHot tadi. Happy Birthday Dato' @ctdk! .
Skrg kita layan #MuzikHot bersama @rea_hotfm ☺️

Hot FM (@hotfm976)

Seronok harini #GengPagiHot dpt pass baton dekat the one & only Dato' @ctdk utk #CTTakeoverHot πŸ‘―πŸ’ƒπŸ»
More...