devi_jafrabeautycare (@devi_jafrabeautycare)

Produk pertama yang harus kamu miliki agar memiliki kulit yang sehat dan bersih ialah CLEANSER. •

Ketika anda hendak merawat kulit diawali dengan menggunakan facial cleanser atau facial foam, yang membantu membersihkan wajah dari kotoran, untuk menghapus bekas-bekas make up pada wajah dan membersihkan sel-sel kulit mati yang menempel diwajah.


Jika sudah punya sabun pembersih muka, pertanyaan selanjutnya adalah apakah facial cleanser yang digunakan sudah sesuai dengan jenis kulitmu??


Facial cleanser Jafra tersedia dalam 4 variant untuk 4 jenis kulit, yaitu kulit normal/kombinasi, berminyak, kering dan sensitif.


Gunakan cleanser sesuai jenis kulit. Jafra ber-BPOM, no hidroquinon, no mercury, no zat kimia lainnya sehingga tidak menyebabkan ketergantungan, no hewan hewani, plasenta dan lainnya.
#devijafra #jafra #produkjafra #jafraproduk #cleanser #cleanserjafra #jafracleanser #facialfoam #facialfoamjafra #jafrafacialfoam

Kayla McAndrews (@beautyjunkiekayla)

👋🏼Bye bye smoky eye! Obsessed with the Advanced Night Repair Cleansing Balm! Removes alll of my makeup, cleanses, and takes no time at all! #winnerwinner 💯

SPASIVAUSA (@spasivausa)

Limpiar el rostro siempre, así no te maquilles, pues tienes polvo, sudor, suciedades en tu rostro q van tapando tus poros. #rutinadiaria #nojabon por tiene SODA CÁUSTICA #spasivausa #rostrosano #tipsdebelleza #cleanser @ximeborrero @spasivausa @mariaaotero

charms.starglow_cantik.natural (@charms.starglow_jalanipoh)

BIASANYA KALO NK BELI FOUNDATION, MESTI NAK CARI YG SPF TINGGI? MESTI KE MCM TU? .
Apa itu SPF?
.
SPF adalah satu singkatan kepada Sun Protection Factor. Jumlah SPF ini menunjukkan berapa lama anda boleh berada di bawah sinaran matahari tanpa terbakar.
.
Yang pastiiii,CHARMS FOUNDATION ADALAH SPF15, yg SESUAI UTK KITA DI MALAYSIA dan SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT. boleh MERAWAT KULIT N MASALAH JERAWAT JUGA TAU. skrg ada PROMO KAW2, WAJIB grab CEPAT.
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?Meh layari laman web kami di www.charms.my
.
#charmsbycikti #charmsplatinumteam #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #demo #foundation #cleanser #laser #scrubs #lipstick #skin
#school #diva #makeup #mua #promo #sayajual #ceritakita #tv #terimakasih #trustedseller #viral #baby #soap #neelofa #online

GLOWup: Лучшая косметика Кореи (@glowup_kz)

#GLOW
Очищающая пенка #INNISFREE #Jeju #Volcanic Pore Foam, с вулканической глиной с острова #Чеджу в Южной Корее
🏔️ Глубоко очищает
🏔️ Сужает поры
🏔️ Борется с «черными точками»
🏔️ Оказывает антибактериальное и противовоспалительное действие
🏔️ Успокаивает и смягчает кожу
🏔️ Контролирует работу сальных желез и выработку кожного жира
🏔️ Придает коже свежесть и возвращает природную красоту.

Вулканическая глина – один из редчайших и чистейших природных компонентов, образовавшихся на острове Чеджудо в Южной Корее после извержения вулкана. Она обладает очищающими, антибактериальными и лечебными свойствами, контролирует выделения кожного сала и прекрасно очищает закупоренные поры. •
Пенка также содержит экстракты зеленого чая и минеральной воды, благодаря которым средство прекрасно борется с черными точками, забитыми порами и другими недостатками кожи!

Идеально подходит для жирной и комбинированной кожи, а также кожи с расширенными порами. •


#이니스프리 #cleansing #cleanser #cleansingfoam #스킨케어 #뷰티 #beauty #kbeauty #skin #skincare #koreancosmetics #koreanbeauty #korea #asianbeauty #asianskincare #abcommunity #skincarejunkie #followme #kbeautyaddict #healthyskin #корейскаякосметика #корея #уходзакожей #уральск #корейскаякосметикауральск

CHARMS & STARGLOW (@athirahmohamat.charms)

BIASANYA KALO NK BELI FOUNDATION, MESTI NAK CARI YG SPF TINGGI? MESTI KE MCM TU? .
Apa itu SPF?
.
SPF adalah satu singkatan kepada Sun Protection Factor. Jumlah SPF ini menunjukkan berapa lama anda boleh berada di bawah sinaran matahari tanpa terbakar.
.
Yang pastiiii,CHARMS FOUNDATION ADALAH SPF15, yg SESUAI UTK KITA DI MALAYSIA dan SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT. boleh MERAWAT KULIT N MASALAH JERAWAT JUGA TAU. skrg ada PROMO KAW2, WAJIB grab CEPAT.
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?Meh layari laman web kami di www.charms.my
.
#charmsbycikti #charmsplatinumteam #charmsglow #raiseyourlife #solekdanrawat #demo #foundation #cleanser #laser #scrubs #lipstick #skin
#school #diva #makeup #mua #promo #sayajual #ceritakita #tv #terimakasih #trustedseller #viral #baby #soap #neelofa #online

D.I.S NAILS | Official group (@disnails)

Подготавливайте ногти перед нанесением покрытия правильно, благодаря Cleanser от D.I.S Nails 💅

Это средство используется для удаления дисперсионного (липкого) слоя, оставшейся после выдержки гелевых систем под ультрафиолетом💡

Стоит отметить флакон с распылителем очень удобен и экономичен в использовании💦

Успейте приобрести профессиональное средство по доступной цене, 240 мл. всего 60 грн🙋

#disnails #dis #nails #cleanser

Bezora Taylor (@bezorataylor)

I'm so glad I can wake up and not look like I feel #tiredmom. My amazing🍃 skin care routine helps keep my skin looking youthful and glowing.

pink passion (@pink_passion95)

Hey ladies☺️.....
Today i am going to talk about👇
👉Name-- @thefaceshopindia RICE WATER BRIGHT cleansing water
👉Price-- Rs.590/- for 145ml product
👉Where to buy-- @mynykaa 🍚 @thefaceshopindia is widely famous for it's sheet masks.... and this RICE WATER is also equally famous because of it's brightening and cleansing abilities......
🍚Coming to the packaging, @mynykaa people sent me this in a cardboard box with a well bubble wrapping, but the product cap is soo lose that most of the water got leaked before it came to my hands👎.....
🍚Talking about the great looking bottle, it's really simple and comes with a pump, which dispenses more product than what you pump for!!.... but the down point is that it is not at all fixed in a proper way, that even you turn unopen the product still get's leaked!👎.....
🍚Talking about the quality of the product, it is really good in removing dirt (i am not a make-up person, so please don't mind me over that point☺️).... 🍚It really helps in removing your dirt and all the pollution that sits on your face, after that i wash my face with normal facewash and you will find your skin clean and clear....
🍚Being the owner of a sensitive, acne prone, oily skin... this didn't irritate me at all!!... so, i think it work's for all skin types...
🍚It's really affordable.... you can find this product always on discount @mynykaa .....
🍚Easily available.....
🍚Does it's job really well and good....
🍚smells really good and not at all strong, the fragrance is soothing and calming(I 💓 it)....
🍚But i haven't seen any brightening effect👎.....
💸Will i rebuy this- may be not!!
⚘Rating-- 3/5
💖💖💖💖💖HOPE YOU LIKE THIS REVIEW , IF IT DOES MAKE SURE TO FOLLOW PINKPASSION95💖💖💖💖💖 #pinkpassion95 #mynykaa #thefaceshopindia #ricewater #cleanser #brighter #bodycare #skincare #haircare #perfumes #reviews #tipsandhacks #indianbeauty #indianbeautyblogger #affordable #packing #soothing #calming #noirritation #allskintypes #love #smile #natural #koreanbeauty #cleanse #amazon #pikreview

honeybeevenom#sobellalipstick (@nasha_natasha)

Honeybee Cleanser & Honeybee Gommage(scrub)
--------------------------------------------------- Seperti yang korang tengok gambar dibawah ni, ada 2 item yang berbeza.
.
Honeybee Nutri Cleansing Foam
🌸 untuk membersihkan kulit wajah secara lembut setiap hari dan sesuai untuk segala jenis kulit termasuk yang sensitif
🌸menanggalkan kotoran mekap daripada kulit muka
🌸jangan risau sebab ia takkan mengeringkan kulit malah ia melembapkan kulit wajah anda.
🌸boleh mengatasi masalah kulit berminyak, pori terbuka, bintik hitam serta parut.
🌸memberi nutrisi yang baik kerana mengandungi kolagen serta vitamin yang baik untuk kulit

Bahan-bahan : ekstrak royal jelly, madu dan propolis

Honeybee Almonds Gommage Smoothing Gel
🌸membuang sel kulit mati secara halus
🌸mengelakkan pigmentasi
🌸Tinggi vitamin E dan anti oksidan
🌸merawat kerosakan kulit akibat sinaran UV matahari.
🌸menghilangkan whitehead/blackhead
🌸mencegah jerawat
🌸mengelakkan kulit kering dan berkeruping

Bahan-bahan: almond, avocado,shea butter, propolis,royal jelly

Dont miss out!
WA 013-9743947 for order.

#honeybeemoisturizer
#hbv
#honeybeevenom
#honeybeecleanser
#skincare
#cleanser
#honeybeekuantan
#skincarehilangkanjerawat
#scrubhoneybee
#honeybeegommagescrub

cristina (@skincarin)

🌼 this has been spoken about several times already but here’s another mini review of the low ph good morning gel cleanser 🌼 .
• i really like the packaging of this.
• the consistency is, like the name says, gel like which i personally love.
• it has a 🤔.. minty? scent. it’s not very strong. reminds me of murad’s clarifying cleanser.
• i like to use it as a makeup remover most of the time, too. i haven’t seen people mention this. just apply it on a dry face and rub, and as long as you don’t have any waterproof makeup this will do the job and then you can double cleanse with this.
• hasn’t broken me out and foamy cleansers tend to do that. .
• overall i feel like it’s quite similar to the murad clarifying cleanser but i haven’t looked at ingredients yet. .
• it is suited for all skin types but wouldn’t recommend it if you don’t like foamy cleansers; however you can just use less water and that issue is solved. .
.
.
.
.
.
#beautycommunity #koreanskincare #skincareroutine #skincare #beauty #skincarecommunity #abskincare #instablog #instareview #product #morningroutine #amroutine #pmroutine #cleanser #cosrx #cleansing #instabeauty #instadaily #asianbeauty #asianskincare #vscocam #l4l #instagood #blogger #makeupremover

Beauty + Skincare Science Blog (@labmuffinbeautyscience)

#SkincareTip: Micellar waters are designed to be “no-rinse”, but they still contain surfactants, albeit gentler ones that most people can leave on their skin without issues. But surfactants still bind to proteins and insert themselves into your skin’s lipids (the “mortar” gluing your skin cells together and preventing water evaporation), which messes up your skin’s structure. If you find your skin feeling dehydrated or irritated after using a micellar water, try rinsing your skin afterwards!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincaretips #micellar #micellarwater #skincarescience #skincareingredients #skincareproducts #cleanser #cleansers #cleansing #micellarcleanser #skincareroutine #sensitiveskin

Ellys.M.K😘😘 (@ellys.m.k)

Keberkesanan produk Mary Kay yg tidak dapat di sangkal lg😍😍
.
☆ Easy Beauty Solutions
★ Penjagaan Kulit Seimbang
.
* Botanicals / Bahan Botani
* Antioxidants / Pengantioksidaan
* Fragrance free, does not contains alcohol / Bebas wangian, tidak mengandungi alkohol
* Ideal for sensitive skin / Ideal untuk kulit sensitif
* Available in 3 formulas / Sedia ada dalam 3 formula
* Environmental Friendly / Mesra Alam
.
Free Consultation boleh PM MissElly tau!! Nanti MissElly akan bantu kesayangan semua..
.
Whatapp MissElly sekarang yer😍
.
📱012-3622712
❤️Senior Beauty Consultant .
#marykay #marykaykl #marykaypj #marykaybangsar #marykaydamansara #marykaysungaibuloh #marykaymalaysia #makeup #hijab #perempuan #letscantik #jomcantik #jom #perempuan #cantik #nakcantik #lelaki #segak #mukacantik #cleanser #lawa #segar 😍

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser

Kitty Garstin-Fane (@kit.garstin)

TONYMOLY The Black Tea London Classic Cleanser. Black tea (amongst other teas) is great for skin, particularly facial skin. It's so soothing and refreshing. This particular product surprised me by its effects. My face felt awesome!

#beautyproducts #beautyguru #beautygirl #beauty #beautifulskin #glowingskin #healthyskin #healthyskincare #healthyskincareproducts #cleansing #cleanser #facewash #soothing #hydrating #refreshing #soft #skincareroutine #skinhealth #skincare #skin #facialwash #face

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser

JAFRA SKINCARE (@azizahjafra16)

👉 GENTLE CLEANSING MILK 👈
.
Diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan. Royal Jelly Cleansing Milk membersihkan wajah sehingga wajah terlihat lebih bercahaya.
.
Komposisi & 3 bahan utama yg terkandung : - Royal Jelly – Kompleks bioaktif yang langka dan mengandung lebih dari 20 asam amino, B-kompleks, dan beberapa vitamin penting lainnya.
- Vitamin C – Merupakan salah satu antioksidan kuat yang diketahui dapat meningkatkan pembentukan kolagen.
- Allantoin – Kandungan herbal yang memiliki sifat menyejukkan kulit, diperoleh dari tanaman chamomile
.
Silahkan Konsultasi kulit hubungi :
😍WA 081284376329
.
#jafra #newproduct #royaljellyjafra #RoyalJellyRitual #royaljelly #jafraroyaljelly #like4like #antiaging #skincare #jafraskincare #skincarejafra #jafrajakartatimur #skincareroutine #royaljellyjafra #rj #serum #serumrj #serumrjjafra #cleansingmilk #gentlecleansingmilk #jafracleansingmilk #cleansermilk #cleanser
More...