Sapphire Shop (@thesapphireshop)

RAHSIA KULIT WAJAH HALUS BERSERI KINI TERBONGKAR DENGAN 2 ITEM SUPERB ===============================================PERFECT TOUCH🔹SPF 50🔹INSTANT FAIRNESS🔹PERFECTING COMPACT🔹UV PROTECTION🔹SMOOTH🔹SHINE CONTROL🔹DAILY USE 🔹2 WAY CAKE (POWDER+FOUNDATION)" ♥️Mengawal kilatan (oil free)
♥️Ringan pada wajah
♥️Tekstur lembut dan halus
♥️Wajah gebu serta-merta
♥️Mesra Solat
♥️Dijamin x bercapuk
♥️100%HALAL & Lulus KKM
♥️Kualiti Antarabangsa
♥️Melalui proses R&D serta GMP Certified
♥️Diperkaya Glutathione iaitu protein semulajadi untuk mencerahkan kulit dan anti penuaan. Turut membantu melembut dan menghalus tekstur kulit wajah
♥️Dirumus bersama Collagen bagi membantu kulit wajah lebih anjal disamping melembap dengan efisien.
♥️Didatangkan dalam 2 kod:
✔️DHB 001- Khas untuk kulit cerah dan kuning langsat
✔️DHB 002- Khas untuk kulit sawo matang dan gelap ♥️2 cara guna: ✔️Span kering untuk kemasan ringan dan natural ✔️Span lembap untuk litupan penuh dan padat

Harga Asal: RM65
Harga Promosi: RM49.90
Kos pos RM8 (sm)..RM12 (ss). ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Pure Foundation by DHB
(NOT 151105360K)
🌹Dwifungsi sebagai:
1 #Krim siang,
2 #Foundation,
3 #Concealer,
4 #Bedak dan
5 #Sunblock with SPF50

Harga:
Trial size (tahan 2-3 bulan) RM35
belum termasuk pos
Normal size (tahan 6-10 bulan) RM55 belum termasuk pos ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
✔️Water based (air zam-zam)
✔️Cantik sambil MERAWAT masalah cela wajah termasuk JERAWAT dan JERAGAT
✔️Tekstur sangat halus dan pekat so guna sikit je..nipis2 dah cukup untuk cover 1 muka. Jimat kan..yeayyy
✔️100% Halal dan setanding jenama antarabangsa
✔️Terlalu ringan seolah olah x pakai apa2 dan x perlu risau ada "crack" bila senyum..hehe
✔️Sesuai untuk semua tona kulit mengikut aliran darah
✔️100% x bercapuk..lagi peluh bertambah glowing
✔️Tak ada bahan kimia bahaya. Dijamin selamat dan Lulus KKM
✔️Wajah cerah semulajadi dan natural beauty

Berminat???
Pm/whatapps:
》》DHB ke 0194942588《《
》》DHB ke 0194942588《《
#dhb #perfecttouch #deepheritagebeauty #smile #mesrasolat #flawless #purefoundationbydhb #makeuplover #simple #simplemakeup

Sapphire Shop (@thesapphireshop)

RAHSIA KULIT WAJAH HALUS BERSERI KINI TERBONGKAR DENGAN 2 ITEM SUPERB ===============================================PERFECT TOUCH🔹SPF 50🔹INSTANT FAIRNESS🔹PERFECTING COMPACT🔹UV PROTECTION🔹SMOOTH🔹SHINE CONTROL🔹DAILY USE 🔹2 WAY CAKE (POWDER+FOUNDATION)" ♥️Mengawal kilatan (oil free)
♥️Ringan pada wajah
♥️Tekstur lembut dan halus
♥️Wajah gebu serta-merta
♥️Mesra Solat
♥️Dijamin x bercapuk
♥️100%HALAL & Lulus KKM
♥️Kualiti Antarabangsa
♥️Melalui proses R&D serta GMP Certified
♥️Diperkaya Glutathione iaitu protein semulajadi untuk mencerahkan kulit dan anti penuaan. Turut membantu melembut dan menghalus tekstur kulit wajah
♥️Dirumus bersama Collagen bagi membantu kulit wajah lebih anjal disamping melembap dengan efisien.
♥️Didatangkan dalam 2 kod:
✔️DHB 001- Khas untuk kulit cerah dan kuning langsat
✔️DHB 002- Khas untuk kulit sawo matang dan gelap ♥️2 cara guna: ✔️Span kering untuk kemasan ringan dan natural ✔️Span lembap untuk litupan penuh dan padat

Harga Asal: RM65
Harga Promosi: RM49.90
Kos pos RM8 (sm)..RM12 (ss). ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Pure Foundation by DHB
(NOT 151105360K)
🌹Dwifungsi sebagai:
1 #Krim siang,
2 #Foundation,
3 #Concealer,
4 #Bedak dan
5 #Sunblock with SPF50

Harga:
Trial size (tahan 2-3 bulan) RM35
belum termasuk pos
Normal size (tahan 6-10 bulan) RM55 belum termasuk pos ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
✔️Water based (air zam-zam)
✔️Cantik sambil MERAWAT masalah cela wajah termasuk JERAWAT dan JERAGAT
✔️Tekstur sangat halus dan pekat so guna sikit je..nipis2 dah cukup untuk cover 1 muka. Jimat kan..yeayyy
✔️100% Halal dan setanding jenama antarabangsa
✔️Terlalu ringan seolah olah x pakai apa2 dan x perlu risau ada "crack" bila senyum..hehe
✔️Sesuai untuk semua tona kulit mengikut aliran darah
✔️100% x bercapuk..lagi peluh bertambah glowing
✔️Tak ada bahan kimia bahaya. Dijamin selamat dan Lulus KKM
✔️Wajah cerah semulajadi dan natural beauty

Berminat???
Pm/whatapps:
》》DHB ke 0194942588《《
》》DHB ke 0194942588《《
#dhb #perfecttouch #deepheritagebeauty #smile #mesrasolat #flawless #purefoundationbydhb #makeuplover #simple #simplemakeup

butterflyhealthbeauty (@butterflyhealthbeauty)

Yang kecik comel gojess ni nama dye 'Ring Tudung' 😍😘.. Yang mana biasa beli kerongsang sedozen tapi dalam sminggu dah hilang, memang sesuai try ring tudung ni 😁😁.. I feel u, sebab saya ponn mcm tu 😂😂.. HaHaHa 💃💃!! Jom grab satu 😉😉.. 📲WhatsApp Maz 013 944 1792 sekarang📲
#SlimXpert #Jamu #Teami #KurusSelamat #KurusCepat #Senggugut #Vitamin #Detoks #Jerawat #Butterfly #Health #Beauty #Care #MatteLipstick #Concealer #Dropship #KosmetikMurah #Hello_Kitty #Berus_Make_Up #EyeShadow #Ring_Tudung #FreeGift #ThankYou #Followers #UMT #UNISZA #GongBadak #KotaBharu #KualaTerengganu

JR Marin (@jrsd951)

Try the Crystal Blender™️ from @vbravecosmetics @francisco_vbrave ....The unique tear drop shape also makes it very easy to hold. Use this applicator with any foundation, pressed powder, and cream product. It's very easy to wash and best of all, there will be 99% less wasting of Product. Ohhh and did we mention it has a hint of lavender scent. 🌟#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TagsForLikes #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
More...