CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@norhamila_nurraysabeauty)

Ramai sangat yg suka dengan #SetMakeUpNurraysa😍

Setiap hari mesti ada je yang order... Ok cik mila nak share sikit lah apa kelebihan-kelebihan set make up nurraysa ni... iaitu : ➑️MUDAH DIGUNAKAN
➑️MUDAH DICUCI
➑️MESRA SOLAT & MESRA WUDUK

Selain drpd tu, set make up nurraysa juga 100% bebas slikon tau... sbb tu mesra wuduk.. tiada bahan yang menghalang air terkena pada kulitπŸ€—

Kalau nak simple boleh guna 3item ni...
1.Glowing DD Moist Cake
2.Pearl Magic Lipstick
3.Miracle Eyeliner

Best kan?Tunggu apa lagi jom dapatkannya skrg pada HARGA PROMOSI !
.
.
#cikmila #agentnurraysa #nurraysabeauty #nurraysa #nurraysakl #makeupsimple #mesrawuduk #mesrasolat #setmakeup #ddmoistcake #lipstik #eyeliner

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

TESTIMONI UV CREAM DAN PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA.
.
.
.
Woowww... hanya pakai uv cream tapi macam pakai bedak compact!! Terbaik lah...uv cream nurraysa pun boleh tutup cela jugak tau uolls.. tekstur pekat dan tidak melekit.. boleh melembabkan kulit kering lagi...
.
.
.
Jangan lupa bibir anda , calit2 lipstick Nurraysa terus bibir nampak segar...lebih bermaya.. barulah tampak lebih berseri uolls.
.
.
.
SIAPA TAK GRAB MEMANG RUGI!!!
.
.
.
Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

yati_adelia (@nurrasya_tekan2)

❀️Glowing DD Moist Cake ❀️⠀⠀
β €β €
Sangat bagus untuk kulit anda. β €β €
Gabungan 3 dalam 1 (foundation + concealer + powder)β €β €
Bukan sekadar cantik2 sahaja,malah juga dapat membantu merawat kulit wajah anda.β €β €
Dengan pemakaian yang berterusan kulit anda akan sentisa terjaga dan sihat berpanjangan. β €
Dengan perlindungan SPF50+,kulit anda bebas dari terkena sinaran Uvβ €
Alhamdulillah mujur ada GLOWING DD MOIST CAKE.β €β €
Hanya #RM39 sahaja β €β €
β €β €
Wassap @ klik link wassap β €
πŸ“±β €011-25479468
πŸ“±β €011-25479468
http://wasapp.me/+601125479468β €
β €
#TeamShaBeautyOhsemβ €β €
#ddmoistcake
#jomcantik #glowing #sayagunasayajualnurraysa
#jombelidengansaya

Ainaa Masturah (@ainaa_mas_nurraysa)

3Β pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:
🌼Light
🌼Medium
🌼Dark

Kelebihan:
🌻Ada AIR ZAM-ZAM
🌻Mesra solat
🌻No silikon
🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) πŸ’•πŸ’•Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist CakeπŸ’•qπŸ’•

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan tab2 je.
Pastu baru sapu dan ratakan. πŸ“‘Notes:
🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
🎈Span basah boleh, kering pun boleh.
🎈Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akk ada pakai....dark sbb nk tutup parut, lps tu tepek bedak colour cerah....memang flawless, masa pakai foundation lain, nmpk pori2 yg terbuka luas tu, bila pakai DD ni, pori2 x nmpk langsung....nmpk licin jew"

Nak cuba? Murah je.
RM39

#ddmoistcake

CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@norhamila_nurraysabeauty)

Assalamualaikum, selamat pagi..
Alhamdulillah dengan rezeki pagi nie.. qayyum buat jualan kat sekolah kakak πŸ˜ƒ
.
Ustazah beli #ddmoistcake light 1..
Terima kasih ustazah repeat order dengan ummi qayyum..

SHOOPINGSAKAN2 ( MISS DILA ) (@adilaonline_beautyshoope)

.
.

NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER 😊😊😊
.
.
βœ”οΈ Di formulasi menggunakan bahan-bahan semulajadi menggunakan teknologi nano..
.
βœ”οΈ Tekstur yang sangat halus dan ringan menjadikan wajah tampak lebih flawless dan licin..
.
βœ”οΈ Mempunyai SPF 15 untuk perlindungan dari sinaran UV.
.
βœ”οΈ Boleh merawat kulit kerana menggunakan bahan mineral..
.
βœ”οΈ Digunakan untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama.
.
βœ”οΈ Didatangkan dalam bekas yang lebih kecil sedikit berbanding loose powder yang lain supaya senang dan mudah dibawa kemana-mana sahaja dan dilengkapi sponge & cermin sekali. .
.
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Nak lagi best u olls pakai sekali #DDmoistCake & #PearlMagicLipstick ... Pasti lagi mengancam dan menawan 😍😍😍 ... Tak berkerdip mata abang sayang memandang... 😱😁😘
.
.
.
😍 WHTSPP MISS DILA.
.
πŸ“² 011-23185192
πŸ“² 011-23185192
πŸ“² 011-23185192
.
.
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #shoopeonline #nurraysamineralloosepowder #nurraysabeauty #nurraysaskincare
#NurraysaMineralLoosePowder #trustedsaller #sucidanselamat #halal #tanpakimia

Nurraysa Puncak Alam/Rawang (@missnadmin)

CABUTAN BERTUAH???
.
Jom join cabutan bertuah #nurraysa !
Senang dan mudah sahaja.
Beli produk #nurraysabeauty bernilai RM50 ke atas dan anda layak menyertai cabutan ini !!
.
Beli sahaja
.
#trialset RM65 anda sudah layak..
.
ATAU
.
#ddmoistcake + #bodylotion RM56 sm / RM62 ss.
.
ATAU
.
#organicbodywash + feninine wash RM54.90
.
ATAU
.
Pilihan anda sendiri...
.
😱😱😱
.
Wahh mudahnya!
.
Apa lagi jom whatsapp Min 😍
πŸ“²010-4276246
πŸ“²010-4276246
πŸ“²010-4276246

CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@norhamila_nurraysabeauty)

Jom join cabutan bertuah #nurraysa .. .
Senang dan mudah sahaja.
Beli produk #nurraysabeauty bernilai RM50 keatas anda layak menyertai cabutan ini !!
.
Beli sahaja

#trialset RM65 anda sudah layak..
.
ATAU
.
#ddmoistcake + #bodylotion RM56 sm / RM62 ss.
.
ATAU
.
#organicbodywash + feninine wash RM54.90
.
ATAU
.
Pilihan anda sendiri..
.
😱😱😱Wahh mudahnya
Apa lagi jom wasap cik mila
πŸ“²019.577 4425
πŸ“²019.577 4425
πŸ“²019.577 4425
.
#cikmila
#agentnurraysa #cabutanbertuah #barangkemas #barangkemas916 #mudah #senang

Nurraysa_Siti Nur Othman (@sitinurothman)

AssalammualaikumπŸ˜˜πŸ’–
Selamat ptg semua...sape yg nk cuba bdk best ni..!! #DdmoistCake

Ye lh best...DAP DAP aje...πŸ‘πŸ’–πŸ˜
Bleh COD area Beserah Kuantan ok

#sypnguna
#Konsisten dgn sesuatu brg InshaaAllah...πŸ˜πŸ‘

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

SET MAKEUP SIMPLE
.
Harga Asal RM104.00
Harga PROMOSI RM90.00
.
πŸ‘‘3 items Set Makeup SimpleπŸ‘‘
.
πŸ‘ DD Glowing Moist Cake RM39.00
πŸ‘ Pearl Magic Lipstik RM24.00 (RM30.00)
πŸ‘ Miracle Black Eyeliner RM29.00 (RM35.00) .
πŸ’°JIMAT RM14.00 πŸ’°
.
.
Sangat senang dipakai. Mudah ditanggalkan. Mesra wudhuk mesra solat & tanpa bahan kimia. βœ…Jimat masa untuk makeup. βœ…Bukan sekadar makeup juga bertindak merawat kulit serta wajah. .
.
.
Whatsap πŸ“±012 356 5050
.
#ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa #bedak #foundation #concealor #nurraysabeauty #foundationmurah #ddmoistcakenurraysa #mua #nurraysakelantan #nurraysapasirmas #skincare #makeup #kosmetikhalal #skincaremurah #produkmuslim #produkkecantikan #mesrawuduk #mesrasolat #nurraysapasirmas #dropshipwanted #lokalah #bazarpaknil #instafamous #setmakeupnurraysa #instashopmalaysia #sales #ootd #muslimah #terapiinstagram #upm #uum

HOMEMADEHALALmesrawudhuk&solat (@beauty4eisyah_shop)

INFO NURRAYSA:
3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:
🌼Light
🌼Medium
🌼Dark

Kelebihan:
🌻Ada AIR ZAM-ZAM
🌻Mesra solat
🌻No silikon
🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) πŸ’•πŸ’•Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist CakeπŸ’•

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan dap2 je.
Pastu baru sapu dan ratakan. πŸ“‘Notes:
🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
🎈Span basah boleh, kering pun boleh.
🎈Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akk ada pakai....dark sbb nk tutup parut, lps tu tepek bedak colour cerah....memang flawless, masa pakai foundation lain, nmpk pori2 yg terbuka luas tu, bila pakai DD ni, pori2 x nmpk langsung....nmpk licin jew"

Nak cuba? Murah je.
RM39.wassap zetty 0193579770

#TeamshabeautyOHSEM
#TeamaisyahbeautyHEBAT
#ddmoistcake #dropshipdiperlukan #bazaarpaknilmurah #moodrepublik #modvier #makeupnurraysa #lokalah #viral #usahawanmuda #peniagaonline #visitmyigshop #igshopmalaysia #instafamous #instashopmalaysia #rawatsebelummelarat #ctdk #neelofa #zielajalil #rozitachewan1

hello lala (@hellolala5361)

INFO NURRAYSA:
3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:
🌼Light
🌼Merudum
🌼Dark

Kelebihan:
🌻Ada AIR ZAM-ZAM
🌻Mesra solat
🌻No silikon
🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) πŸ’•πŸ’•Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist CakeπŸ’•

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan tab2 je.
Pastu baru sapu dan ratakan. πŸ“‘Notes:
🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
🎈Span basah boleh, kering pun boleh.
🎈Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akk ada pakai....dark sbb nk tutup parut, lps tu tepek bedak colour cerah....memang flawless, masa pakai foundation lain, nmpk pori2 yg terbuka luas tu, bila pakai DD ni, pori2 x nmpk langsung....nmpk licin jew"

Nak cuba? Murah je.
RM39

#ddmoistcake

HOMEMADEHALALmesrawudhuk&solat (@beauty4eisyah_shop)

Penangan Dd Moist Cake dari Nurraysa Beauty... Item Paling Laris... P E R H A T I A NΒ  UNTUK PARA Β W A N I T A!! ================= 6 manfaat dalam 1.
=================
➜ Makeup - Treatment - Defence - Whitening - Moisture - Oil Control
.
🌹 Makeup - kulit wajah lebih glowing & flawless.
.
🌹 Treatment - merawat masalah kulit wajah seperti
Masalah Jeragat, Jerawat, Kulit Berminyak,
Kulit Gelap, Kulit Kering, Kulit Sensitif, Parut Jerawat,
Penuaan Kulit dan Pori-pori Terbuka.
.
🌹 Defence - Dengan SPF 50, kulit wajah anda akan
dilindungi dari sinar UV matahari dengan lebih lama.
.
🌹 Whitening - memutihkan wajah ada secara semula
jadi dan 2x lebih pantas dari biasa.
.
🌹 Moisture - mengekalkan kelembapan & meningkatkan kolagen pada bahagian muka anda.
.
🌹Oil Control - Mengawal masalah kulit berminyak
berlebihan walau di bawah terik matahari.

Berminat, whatapps zetty ke 0193579770 πŸ˜‰
#TeamshabeautyOHSEM
#TeamaisyahbeautyHEBAT
#dropshipdiperlukan
#DDmoistcake #rawatsebelummelarat #bazaarpaknilmurah #usahawanmuda #peniagaonline #lokalah #viral #visitmyigshop #igshopmalaysia #instafamous #instashopmalaysia #moodrepublik #modvier

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

MERDEKA SALES 25 JULY - 31 OGOS 2017.
.
.
.
Set mekap simple yang paling laku keras!! Untuk yang suka mekap yang ringkas dan cepat , anda wajib ada set combo ini. Mengandungi Pearl magic lipstick , Mineral Loose Powder dan DD Moist cake.
.
.
.
DD Moist Cake merupakan bedak compact No. 1 di Malaysia mesra wuduk. Dapat merawat kulit kusam , jeragat dan mengecutkan jerawat. Berfungsi 3 dalam 1 , foundation + concealer dan powder. Mempunyai 50 spf dan berfungsi sebagai sunblock. .
.
.
Pearl magic lipstick mampu merawat bibir kering , hitam dan bermasalah. Warna yang cantik mengikut suhu darah. Tanpa plumbum yang boleh menghitamkan bibir dan mesra wuduk. .
.
.
Mineral Loose Powder diperbuat daripada bahan semulajadi. Membuatkan mekap tahan lebih lama. Sangat sesuai bagi mereka yang kulit berminyak. Tesktur yang ringan. Selain itu , ia juga dapat merawat kulit. Menjadikan mekap anda lebih flawless !!!
.
.
.
Best kan? Siapa belum ada , anda wajib sambar koleksi ini. Sangat jimat dan berbaloi!! Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Sabani Iswana (@sabaniiswana)

Kesuntukan masa itu biasa bagi ibu beranak kecil, namun kecantikan jangan diabaikan... dengan #DDMoistCake makin mudah nak bermakeup. Hanya dap..dap..dah siap. Mudahkan .!!! #AgentNurraysa_ParitBuntar
#MerdekaSales
#DDMoistCakeNurraysa

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

THANKS FOR SHOPPING WITH US DEAR.
.
.
.
Alhamdulillah postage hari ni dah selesai... esok sapa nak join? Boleh submit order cepat2 tau... oh yeee...promosi merdeka tinggal lebih kurang seminggu lagi tau... yang belum grab uolls kena grab sekarang..
.
.
.
MERDEKA SALES TAMAT 31 AUGUST 2017.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

TESTIMONI VHERB JAMU NURRAYSA.
.
.
.
Hai mommies , uolls rasa susu badan uolls kurang / tak cukup ? Boleh cuba jamu Nurraysa ni.. insyaAllah susu badan akan meriah...baby kenyang , mommies pun happy... .
.
Untuk mommies yang menyusukan atau baru lepas bersalin , boleh ambil jamu Nurraysa ni selepas 7 hari.. kalau baby ada kuning , consume jamu ni lepas baby dah pulih kuning yaaa.
.
.
.
Bukan hanya boleh meriah susu je tau , lepas bersalin mesti nak langsing kan? Jamu Nurraysa dapat mengawal selera makan uolls dan membantu badan uolls kembali ke saiz asal.
.
.
.
HARGA BIASA RM 99.90.
PROMOSI HANYA RM 39.90 SAHAJA.
SEBOTOL ADA 60 BIJI.
.
.
.
Untuk grab harga promosi sila whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

MERDEKA SALE 😘 (@nurraysa.beauty.center)

"Tekstur lembut dan nampak glowing bila guna"
.
Awak penat nak sapu macam-macam jenis Foundation, Concealer dgn Powder? Sekarang dh senang. Nurraysa dh sediakan bedak 3 in 1ni haa
.
Concealer | Foundation | Powder
.
Ada 3 tone jugak
Light | Medium | Dark
.
Cuba dulu, mesti puas hati 😍 WhatsApp Nurul terus la ye. Takut awak terlepas #MERDEKA_SALE ni nanti 😎
.
#DdMoistCake #DdMoistCakeNurraysa #MakeUpSetNurraysaNBC #SkinCareNurraysaNBC #Bedak #Moist #Concealer #Foundation #Flawless #MissKaptenCikguWaiz #ajimaura #terapiinstagram #kitagunani #takgamakdah #instafamous #igers #AgentNurraysaMelaka #NurraysaMelaka #CodMelaka #Pos1Malaysia #Melaka #AyerMolek #BukitKatil #BukitBaru #BukitLintang #Dropship #DropshipWanted #DropshipDiperlukan

MERDEKA SALE 😘 (@nurraysa.beauty.center)

TIPS PENGGUNAAN DD MOIST CAKE NURRAYSA
.
Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja
.
Kulit Normal - Tekap bedak seperti biasa
.
Kulit Kering - Guna Uv Cream Nurraysa secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
.
Kulit berminyak - Selepas ratakan bedak, tekapkan dengan menggunakan tisu
.
Kulit sensitif
- Gunakan bedak KURANG dari 4 jam
- Guna selang sehari selama seminggu
- Elakkan guna bedak ketika berpeluh sebab akan bercapuk
.
Selamat mencuba ✌️😎
.
#DdMoistCake #DdMoistCakeNurraysa #MakeUpSetNurraysaNBC #SkinCareNurraysaNBC #Bedak #Moist #Concealer #Foundation #Flawless #MissKaptenCikguWaiz #ajimaura #terapiinstagram #kitagunani #takgamakdah #instafamous #igers #AgentNurraysaMelaka #NurraysaMelaka #CodMelaka #Pos1Malaysia #Melaka #AyerMolek #BukitKatil #BukitBaru #BukitLintang #Dropship #DropshipWanted #DropshipDiperlukan
More...