Rafidah abd rahim (@rafidah32)

NAK MAKEUP DENGAN CEPAT TAK?
Banyak mua yang suka guna #ddmoistcake nurraysa ni. Sebab senang ada bedak, foundation sekali ngan concealer. Yang mana ada parut, muka berlubang, guna ja dd ni. Dia cover semua cela.

item wajib ada dalam handbag.
Senang nak travel pi mana saja.
Cantik di mata suami, lebih konfiden! 😍

www.wasap.my/601111413767

#ddmoistcake
#setmakeupbasic

sapiyyah Nurraysa (@nurraysa_cantik)

Gabungan mantap
dd moist Nurraysa dengan lipstik collagen

Berminat nak cuba? Wasap 0132296117

#ddmoistcake
#lipstiknurraysa
#glowing
#mesrawudhukmesrasolat

Glowing DDMC Bedak 3In1 VIRAL (@bedakviral_ddmc)

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
❀️Didatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
πŸ“²Klik Link Whatsup di Bio ☝️☝️☝️
atau
πŸ“²Whatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
πŸ“²DM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

Glowing DDMC Bedak 3In1 VIRAL (@bedakviral_ddmc)

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
❀️Didatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
πŸ“²Klik Link Whatsup di Bio ☝️☝️☝️
atau
πŸ“²Whatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
πŸ“²DM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

Glowing DDMC Bedak 3In1 VIRAL (@bedakviral_ddmc)

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
❀️Didatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
πŸ“²Klik Link Whatsup di Bio ☝️☝️☝️
atau
πŸ“²Whatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
πŸ“²DM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

Glowing DDMC Bedak 3In1 VIRAL (@bedakviral_ddmc)

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
❀️Didatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
πŸ“²Klik Link Whatsup di Bio ☝️☝️☝️
atau
πŸ“²Whatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
πŸ“²DM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

Simple| Kemas| Bergaya| πŸ‡²πŸ‡Ύ (@azieeee_nurraysa)

SEPANTAS 4STEP

Hanya menggunakan 🌿DD moist cake
🌿Loose powder
🌿Pearl magic lipstik
🌿 Eyeliner

Berminat boleh dapatkan segera dengan www.wasap.my/60148003104

#ddmoistcake #lipstiknurraysa
#loosepowder #nurraysakelantan
#cantikbynurraysa

TUAN AIDA SELLER ONLINE (@tuan.aida)

Kenapa Glowing DD Moist Cake ni antara bestseller produk Nurraysa?😍😍 πŸƒπŸŒΌTekstur smooth dan moist. Sangat sesuai dengan semua jenis kulit, coverage pun licin dan menutup segala cela. Moist jadi ia tidak akan pecah jika terjatuh. πŸƒπŸŒΌ3 in 1 foundation, powder dan concealer. Sangat memudahkan anda, hanya perlu satu item untuk 3 langkah aplikasi mekap. Jimat masa dan wang. πŸƒπŸŒΌspf50. Mempunyai perlindungan dari sinar uv yang berbahaya. Boleh mencegah jeragat dan kedutan akibat terdedah kepada cahaya matahari. πŸƒπŸŒΌ Berfungsi merawat kulit. Bahan-bahan terpilih seperti apple stemcell & air zam zam mengandungi banyak kelebihan kepada kulit. Jika diamalkan, kulit akan terasa lebih halus dan licin. πŸƒπŸŒΌ Mesra wuduk serta solat. Diadun tanpa silikon, hanya sekali cucian dengan Collagen Soap atau sekali sapuan Fast Clean Eye Makeup Remover sudah mampu membersihkan kulit. Air wuduk boleh masuk ke liang pori. DDMC juga 100% halal, jadi boleh dibawa solat tanpa was was.

Utk pertanyaan whatsapp Aida πŸ“² www.wasam.my/0196565784/agentnurraysakluang

#DDMoistCake
#Agentnurraysakluang
#AlongRichTeam

VENDOR WANTED 2017 (@simplyspecialbutik)

Korang suka make up tapi cik abang selalu bising ambik masa yang lama?

Dd moist cake #nurraysa penyelesaiannya.

Dap dap dah siap, tak sampai 20 minit tau. Siap dapat wajah glowing lagi.

Tak perlu nak lama-lama depan cermin lagi. Sebab dd moist cake mengandungi concealer, foundation dan powder.

Wooww!

BESTNYA guna dd moist cake nurraysa ni. Bukan sahaja JIMAT masa malah dapat merawat kulit wajah.

#nurraysaddmoistcake #nurraysa #ddmoistcake #glowingddmoistcake #nurraysataiping #nurraysakamunting #butikvendorperak #butikvendor #butikvendortaiping #butikvendorkamunting #butiktaiping #butikkamunting #vendorbutiktaiping #vendorbutikperak #vendorbutikkamunting #vendorbutik #butiktaiping #butikkamunting #taiping #kamunting

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

Nurraysa Habatus'Sauda Hair Treatment Shampoo
πŸ’–πŸ™†πŸ»πŸšΏ 🚿🚿🚿
Syampu 2 dalam 1 Nurraysa.
Tak perlu keluarkan wang lebih untuk membeli pelembut dan perapi. JIMAT MASA & WANG anda...!
.
.
.
Syampu ini sesuai bagi : .
.
.
~ semua peringkat umur (kanak kanak 7 tahun ke atas ) dan jantina .syampu keluarga. ~ merawat kegatalan kulit kepala. ~ merawat masalah kelemumur. ~ merawat dan mengurangkan masalah keguguran rambut. β˜†β˜†Kandunganβ˜†β˜†
.
.
BETAINE :
~ agen yg menguatkan akar rambut juga mempunyai vitamin B yg berkerja dari dalam dan luar rambut.
.
.
CUKA LEMON ~ Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
~ Mencegah kelemumur.
~ Mencegah keguguran rambut
~ Mencegah rambut kering & kusam.
.
.
CUKA DELIMA ~ Mencegah keguguran rambut.
.
.
D PANTHENOL ~ Ia meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar.
~ meningkatkan penghidratan pada kulit.
~ Mengurangkan gatal & radang kulit.
~ Mempercepatkan kadar luka epidermis(penyembuhan).
.
.

HABBATUSSAUDA OIL
~ Membantu merangsang pertumbuhan rambut dengan lebih cepat.
~ Memperkuatkan akar rambut.
~ Meregenerasi rambut yg mula memutih.
~ Mengurangkan rambut gugur.
.
.
KALSIUM IKAN
~ Membantu pertumbuhan rambut.
~ Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru.
.
.
MENTHOL CRYSTAL
~ Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala.
.
.
SALICILIC ACID
~ Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
~ Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala.
.
.
.

HARGA PROMOSI MENANTI!!!!
.
.
WHATSAPP NURUL ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Nurul Asfiza (@nurulasfiza)

Rm17
Www.wasap.my/60194422471/nurraysamoistcake17

CARA PENGGUNAAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE βœ”οΈ Pilih tone warna NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE yang sepadan dengan kulit anda. βœ”οΈ Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka. βœ”οΈ Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. βœ”οΈ Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. βœ”οΈ Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. βœ”οΈ Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. βœ”οΈ Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. πŸ‘‰Kulit Normal
βœ”οΈ Tekap bedak seperti biasa πŸ‘‰Kulit Kering
βœ”οΈ Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. πŸ‘‰Kulit Berminyak
βœ”οΈ Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. πŸ‘‰Kulit Sensitif
βœ”οΈ Guna bedak jangan lebih dari 4 jam Guna selang sehari selama seminggu. #Originalnurraysa #nurraysa #ddmoistcake #moistcake #nuraysa #nurrayysa #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering

Y.E.S 2017 | MISI CANTIK 2018 (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE
.
Glowing DD Moist Cake ni merupakan bedak 3 in 1 yang mana ia mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.
.
Yang penting tidak berminyak langsung bila pakai. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ia juga sangat sesuai untuk dipakai pada bila bila masa kerana ia bukan sahaja bertindak sebagai bedak tapi juga boleh merawat masalah di wajah anda.
.
Cara yang betul untuk pakai GLOWING DD MOIST CAKE:
1. Jika bedak anda sedikit keras, anda boleh putarkan dulu bedak tersebut sehingga dia naik minyak. Atau pun boleh spray bedak tersebut dengan menggunakan Miracle Whitening Spray.
2. Sapukan bedak dengan lembut keseluruh wajah anda.
3. Kemudian boleh dap dapkan sahaja ke seluruh muka sehingga menjadi rata. Anda akan dapat efek yang glowing & flawless hanya dengan menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE .!
-
-
Nak cuba? Jom whatsapp Cik Hanna, 0175621902 atau klik link kat bio.
-
-
#glowglowing
#nurraysa #nurraysabeauty #skincaremalaysia #blusher #wedding #testimoninurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #titiancinta #foundationvcare #loosepowder #serum #umayrharris #kolagen #supplementhalal #mrlondonmslangkawi #jamu #fattzura #ddmoistcake #nurraysaskincare #eyeliner #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #zulok #dynars #tbh #vcare #furaiha

Simple| Kemas| Bergaya| πŸ‡²πŸ‡Ύ (@azieeee_nurraysa)

OH YEAY 1,2 DAN 3 TERUS SIAP
BOLEH PI KERJA DENGAN WAJAH MULUS
SURIRUMAH PUN KENA CANTIK DI RUMAH

Hanya DD moist cake Nurraysa, pearl magic lipstik nurraysa dan miracle whitening spray 😊 terus cantik dan flawless.

DD moist cake bertindak sebagai foundation concealer dan compact powder dap dap terus cantik.

Pearl magic lipstik ikut suhu badan, pinkishΒ² gitu bibir. Nak tahan lama mekap, spray dengan miracle whitening untuk fix last sekali sebelum keluar.

#ddmoistcake
#pearlmagiclipstik
#miraclewhiteningspray
#teamnurraysa
#nurraysa

Nurraysa Year End Sale 2017 (@nurraysapuncakalam)

Nak keluar malas je makeup tapi sejak guna #DDMC ni tetibe rajin nak mekap.

Sebab pakai 1 bedak jer kulit muka glowing mowing & boleh tutup parut kat muka. Tak berminyak pulak tu. I like it 😘
Recommed sangat yang tak suka pakai bedak berlapis lapis.

#TeamNurraysa
#DDMoistCake
#3in1 #puncakalam

Glowing DDMC Bedak 3In1 VIRAL (@bedakviral_ddmc)

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
❀️Didatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
πŸ“²Klik Link Whatsup di Bio ☝️☝️☝️
atau
πŸ“²Whatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
πŸ“²DM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation
More...