PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

TESTIMONI SET SKINCARE NURRAYSA.

Set skincare Nurraysa dapat merawat masalah kulit seperti jerawat , jeragat , kulit kusam dan kulit rosak akibat produk merkuri.

Jadi, uolls yang belum cuba Nurraysa tu. Jom tukar skincare anda kepada produk bebas kimia dan mesra wuduk.

KINI DENGAN HARGA PROMOSI PENGENALAN MENANTI ANDA.

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #dieyna71shoppe #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

🌸NURRAYSA SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB🌸

Bahan-bahan :
βœ…Garam Bukit.
βœ…Gelatin Halagel.
βœ…Niacinamide.
βœ…Vitamin C & E.
βœ…Serbuk Mutiara.
βœ…Susu.

Fungsi:
-Melancarkan peredaran darah.
-Melembabkan Kulit.
-Mengatasi masalah resdung.
-Menghilangkan jerawat.
-Memudarkan jeragat.
-Menanggalkan sel kulit mati.
-Membantu pertumbuhan semula sel-sel dalam badan.

Cara Penggunaan:
1.Basahkan permukaan yang hendak dibersihkan.
2.Gosok dan ratakan skrub pada seluruh badan dan muka kecuali di bahagian mata.
3.Selepas 10-15 minit, bilas dengan air bersih.
4.Kemudian keringkan dengan tuala bersih.
5.Sesuai digunakan 3kali seminggu pagi dan malam.

HARGA PROMOSI MENANTI ANDA!

WhatsApp 014 8366093..suena

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #dieyna71shoppe #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA πŸ’‹

antara keistimewaanπŸ‘‰
πŸ’„Mempunyai vitamin E.
πŸ’„Tidak menghitamkn bibir.
πŸ’„Warna ikut darah.
πŸ’„Mesra solat.
πŸ’„Tanpa plumbum.
πŸ’„Melembabkan bibir.

Nak bibir berseri bak delima merekah? 😍
To order, WHATSAPP suena 014-8366093

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #dieyna71shoppe #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

❀️BERTUKAR KE PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❀️

Nurraysa Beauty SKINCARE
Diformulasi menggunakan bahan semulajadi utk merawat kulit anda.
.
.
Mengandungi 4 item : -NURRAYSA COLLAGEN SOAP.
-NURRAYSA TREATMENT SERUM.
-NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY.
-NURRAYSA UV CREAM.
.
** Sesuai utk semua jenis kulit.

1. Nurraysa Colagen Soap 35 GM.
Fungsi :-
βœ”οΈ Membersih dan mencerahkan kulit wajah.
βœ”οΈ Menganjalkan kulit muka.
βœ”οΈ Mengurangkan jerawat dan parut.
βœ”οΈ Menjadikan tone kulit lebih sekata.
βœ”οΈ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori .
βœ”οΈ Membersihkan mekap.

2. Miracle Whitening Spray 30 ML.
Fungsi :-
βœ”οΈ Memutih .
βœ”οΈ Mencerah.
βœ”οΈ Menegang.
βœ”οΈ Menutup liang-liang roma.
βœ”οΈ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di muka.

3. Treatment Serum 15 ML.

Fungsi : -
- Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
4. UV Krim 5 GM.
Fungsi :-
- Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

HARGA PROMOSI MENANTI ANDA.

Whatsapp suena,
014 8366093
014 8366093
014 8366093

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #dieyna71shoppe #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

TESTIMONI MEKAP NURRAYSA.

Siapa kata alat mekap Mesra Wuduk tak boleh setanding alat mekap berjenama Mewah? .
.
Lihatlah sendiri kehebatan produk Muslim bumiputera. Dengan DD Moist Cake , Eyeliner dan Eyebrow Nurraysa, mekap sangat cantik dan elegan.
.
.
Berminat untuk menggunakan Set Alat Mekap Mesra Wuduk Nurraysa? 😊.
.
.
PILIHAN YANG BIJAK! .
.
.
Whatsapp suena,
014 8366093
014 8366093
017 627 3713.

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

[MINERAL LOOSE POWDER keluaran NURRAYSA BEAUTY]. πŸ’–Menggunakan teknologi nano...tekstur sangat ringan dan halus. πŸ’–Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi..merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif .
πŸ’–Harga mampu milik πŸ’–Free span .

Sesuai sgt digunakan selepas DD GLOWING MOIST CAKE NURRAYSA untuk wajah lebih gebu dan glowing tau😘. Harga biasa rm50.
Promosi???
Rm29.90 shj 😍. Jom cantik!
Whatsapp Nurul,
[MINERAL LOOSE POWDER keluaran NURRAYSA BEAUTY]. πŸ’–Menggunakan teknologi nano...tekstur sangat ringan dan halus. πŸ’–Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi..merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif .
πŸ’–Harga mampu milik πŸ’–Free span .

Sesuai sgt digunakan selepas DD GLOWING MOIST CAKE NURRAYSA untuk wajah lebih gebu dan glowing tau😘. Harga biasa rm50.
Promosi???
Rm29.90 shj 😍. Jom cantik!
Whatsapp suena,
014 8366093
014 8366093
014 8366093

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

TESTIMONI SABUN COLLAGEN NURRAYSA.

Sabun ajaib ini semua dah tahu antara kelebihan nya merawat kulit rosak, mematikan jerawat dan memudarkan jeragat.
.
.
Tapi anda tahu kah? Sabun ajaib ini juga sesuai untuk bayi dan kanak- kanak.
.
.
Bayi dan kanak2 yang mengalami eczema juga sesuai untuk mengamalkan sabun ajaib ini. Bukan itu saja, gatal2 badan, ruam dan alahan juga insyaAlllah amat sesuai.
.
.
.
.
TERBUKTI BEBAS KIMIA. 100% ORGANIK. TIADA MERKURI DAN HIDROKUINON.
.
.
.
PROMOSI APRIL MASIH BERLANGSUNG SEHINGGA 30HB INI.
.
.
.
Berminat dengan rangkaian produk Nurraysa? Boleh whatsapp suena,
014 8366093
014 8366093
014 8366093

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #dieyna71shoppe#nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

PUTIH GEBU GLOWING FLAWLESπŸ’πŸΌ (@dieyna71shoppe)

V HERB, JAMU UNTUK MEMELIHARA KESIHATAN WANITA.

Inshaa Allah VHerb akan dilancarkan dalam masa terdekat ni, jangan risau harga pasti mampu milik dan membantu memelihara kesihatan wanita.

Apa yang best, jamu ni bertindak balas cepat dengan tubuh badan dan testimoni yang kami dapat sangat berpuas hati dengan #JamuVHerb.

Sebelum tu saya nak share apa bahan-bahan yang digunakan dalam Jamu VHerb ini:
BAHAN-BAHAN:

1) Rhizome Curcuma Domestica (Ubi Kunyit). + Membantu mengurangkan sakit semasa period.
+ Mengaktifkan metabolisme lemak dan membantu menurunkan berat badan.
+ Melancarkan alirah darah dalam badan.
+ Membantu proses penghadaman dan mengurangkan gas dalam perut.
+Bertindak sebagai antioksida, iaitu melambatkan proses penuaan.

2) Radix Labisia Pumila (Akar Kacip Fatimah). + Memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen.
+ Melewatkan proses penuaan.
+ Membantu merawat masalah keputihan.
+ Mengembalikan kecergasan selepas bersalin.

3. Fructus Croton Caudatum (Buah Manjakani). + Membantu penyembuhan tisu-tisu luar faraj selepas bersalin.
+ Mengurangkan keputihan yang berlebihan dengan membantu mengurangkan cecair yang menyebabkan bau tidak menyenangkan.
+ Anti oksida dalam manjakani mencegah dari penuaan.
+ Kandungan astrigent dalam manjakani membantu kulit lebih halus dan juga mencegah jerawat.
+ Membantu menegang semula otot-otot buah dada.

4. Radix Hippocratea Indica (Akar Serapat). + Membantu memperbaiki dan menegangkan tisu faraj.
+ Turut bertindak sebagai antioksida iaitu anti penuaan.
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan.
+ Melegakan kekejangan otot rahim dan mengatasi kelesuan ketika haid.

COMING SOON !
PRODUK TERBARU NURRAYSA.
PRE ORDER OPEN.

Normal price RM 99.90.
Promo pengenalan RM 39.90 SAHAJA! .
Wsap suena 014-8366093
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa @RepostIt_app

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
🌹PROMOSI APRIL🌹

Ada apa dengan tarikh tersebut???πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Cepatnya masa berlalu... mungkin ada yang INGAT, mungkin juga ada yang TERLUPA.
Maklum la, busy dengan urusan harian.

PssstπŸ‘‚πŸ‘‚πŸ‘‚. ... Nak bagitau nie. .. Hari ni dah last call untuk PROMOSI APRIL NURRAYSA.☺️☺️☺️ Kepada semua WANITA hebat di alam maya ni tanpa mengira status, tau tak yang anda masih belum terlambat untuk dapatkan harga PROMOSI GEMPAK ini.
Senang jer....
WhatsApp #01129218202 atau just klik link di bio.

Sha sedia membantu anda untuk mendapatkan produk yang berkualiti initial. ☺️☺️☺️ Jom cepat dapatkan SEGERA! πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ .
. .
.

Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 laju-laju atau just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaDDMoistCake
#DDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#LipstickNurraysa
#Lipstick
#NurraysaMiracleEyeLiner
#EyelinerNurraysa
#Eyeliner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWuduk
#MakeUp
#MakeUpMesraWuduk
#MakeUpMesraSolat

Nurraysa Perak (@nurraysa.perak)

Ouchhh !
.
Well girls, cepattttt.. Sebelum promosi tamat. Hari ni last tauuu.
Esok, 1 May, dah start jual harga asal 😭
.
Abg2 yg nak beli utk isteri, ibu, adik or kakak, cepat pm fara. Jangan lepaskan peluang ni.
.
Utk yg buat payment sebelum jam 5 petang ni, fara kasi FREE POSTAGE.
Ya, #FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
.
Whatsapp Fara tauuu 0147596981
.
So, cepat koranggg.!!!
.
πŸ’–
xoxo

#NurraysaBeauty #NurraysaSkincare #CollagenSoap #BodyWash #Shampoo #FemininWash #DDMoistCake #LoosePowder #MagicLipstick #Moisturizer

Nurraysa Perak (@nurraysa.perak)

Ouchhh !
.
Well girls, cepattttt.. Sebelum promosi tamat. Hari ni last tauuu.
Esok, 1 May, dah start jual harga asal 😭
.
Abg2 yg nak beli utk isteri, ibu, adik or kakak, cepat pm fara. Jangan lepaskan peluang ni.
.
Utk yg buat payment sebelum jam 5 petang ni, fara kasi FREE POSTAGE.
Ya, #FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
.
Whatsapp Fara tauuu 0147596981
.
So, cepat koranggg.!!!
.
πŸ’–
xoxo

#NurraysaBeauty #NurraysaSkincare #CollagenSoap #BodyWash #Shampoo #FemininWash #DDMoistCake #LoosePowder #MagicLipstick #Moisturizer

πŸ’™BEAUTY πŸ’˜ PERSONAL CAREπŸ’™ (@by_akmal)

PERHATIAN!! PERHATIAN!!✨✨
.
Bermula 1 Mei 2017 (esok), harga produk Nurraysa akan kembali ke HARGA ASAL.
.
.
Cepat grab promosi hari ni, jangan tunggu lagi.
Order masih dibuka untuk awak2 semua shingga jam 11.59 malam ni. 😍😍😍
.
Whatsapp Ama πŸ“²011 3231 2521 untuk order.
.
#diskaunhebat #produknurraysa #nurraysa #nurraysabeauty #skincare #eyeliner #makeupremover #mascara #loosepowder #collagensoap #femininewash #trialsetskincare #fullsetskincare #nurraysaskincare #eyebrow #nurraysaeyeliner #nurraysamoistcake #ddmoistcake #blusher

🌷 Nurraysa 🌷 CFSW 🌷 (@by_amanur)

PERHATIAN!! PERHATIAN!!✨✨
.
Bermula 1 Mei 2017 (esok), harga produk Nurraysa akan kembali ke HARGA ASAL.
.
.
Cepat grab promosi hari ni, jangan tunggu lagi.
Order masih dibuka untuk awak2 semua shingga jam 11.59 malam ni. 😍😍😍
.
Whatsapp Ama πŸ“²011 3231 2521 untuk order.
.
#diskaunhebat #produknurraysa #nurraysa #nurraysabeauty #skincare #eyeliner #makeupremover #mascara #loosepowder #collagensoap #femininewash #trialsetskincare #fullsetskincare #nurraysaskincare #eyebrow #nurraysaeyeliner #nurraysamoistcake #ddmoistcake #blusher

Nurraysa Perak (@nurraysa.perak)

Ouchhh !
.
Well girls, cepattttt.. Sebelum promosi tamat. Hari ni last tauuu.
Esok, 1 May, dah start jual harga asal 😭
.
Abg2 yg nak beli utk isteri, ibu, adik or kakak, cepat pm fara. Jangan lepaskan peluang ni.
.
Utk yg buat payment sebelum jam 5 petang ni, fara kasi FREE POSTAGE.
Ya, #FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
#FREEPOSTAGE
.
So, cepat koranggg.!!!
.
πŸ’–
xoxo

#NurraysaBeauty #NurraysaSkincare #CollagenSoap #BodyWash #Shampoo #FemininWash #DDMoistCake #LoosePowder #MagicLipstick #Moisturizer

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat

nurraysabeauty.handbeg.dress (@omellea.beauty.murah)

Mana lebih berbaloi...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tinggal lagi 1 hari je ni..
Dengan RM75 awak dapat 3ketul sabun kolagen..
.
Mulai 1 Mei 2017 dengan RM70 awak hanya dapat 1 ketul je sabun kolagenπŸ˜‚
.
Jadi...apa tunggu lagi..
Order sekarang whatsapp ,0165304314
.
Produk2 lain pon ada tau..😊
.
.
#NurraysaCollagenSoap#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #nurraysabeautyskincare #nurraysacollogensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #bkusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jual #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #makeup #makeupmesrawuduk #makeupmesrasolat
More...