Syue Syie (@syuesyie)

Yg ny ada lh salh 1 testimoni dr pengguna sabun nuraysa...haa tngok..smpi xley tinggl sabun ny..stiap kli mndi,mesti gune.. Nk tau klebihannye??Jom baca:

TESTIMONI SABUN COLLAGEN NURRAYSA.

Haaa sapa ada masalah blackhead penuh kat hidung dan pipi tu...jangan dikorek2...berlubang muka tu kang. Dah jadi mcm bulan mengambang. Hehehe.

Guna je sabun Collagen Nurrraysa ni. Selesai masalah blackhead,, selesai jugak masalah parut berlubang.

Cepat2 promosi masih berlangsung.jgn nnti ada yg menyesal sebb tidk menggunakn sabun nuraysa.. #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa **nk tau harga promosi comment je..nnti syue pm..

Cantik secara sihat (@byfatinsyazwani)

Photogenic pulak rasa bila begambar pakai DD Glowing Moist Cake Nurraysa nih. πŸ˜‚. Tapi masih tak mampu nak tutup tinggi kanakΒ² fatin πŸ˜“. Selamat pengantin baru jiheπŸ’—atiqah. Semoga berbahagia sampai ke syurga. πŸ˜‰

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

β €
β €
Hai darlink ! β €
Nurul nak suggest set yang paling sesuai untuk uolls yang ada masalah seperti : β €
1) KULIT KERING.β €
2) JERAGAT.β €
3) TONA TIDAK SEKATA.β €
β €
Set yang paling sesuai untuk masalah diatas ialah SABUN COLLAGEN NURRAYSA + ARGAN MOISTURISER.β €
β €
Nak kesan yang maksimum , uolls kena la konsisten dan sabar tau. β €
β €
β €
NURRAYSA PRODUK MESRA WUDUK , BEBAS KIMIA DAN HALAL !β €
β €
β €
HARGA BIASA SET SABUN + ARGAN : RM 120.β €
β €
PROMO!!! HANYA RM 79 SAHAJA.β €
FREE POSTAGE!!!
β €
To order , whatsapp Nurul 017 627 3713.β €
β €
β €
β €
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Farah Hasan (@by_farain)

Alhamdulillah.. semakin bertambah pengguna setia Nurraysa skincare yg berpuas hatiπŸ˜πŸ˜™
.
Uolls tak kan nak tengok orang lain je cantik comey berseri?😏
.
Nak cantik comey berseri jgk meh la tryπŸ˜‰ cakap saja tak guna..lepas cuba baru taw kehebatan Nurraysa😎
.
Sebarang pertanyaan bleh whatapp ain anytime ya 013-5364960.. tak payah segan silu..produk ni unisex..laki perempuan boleh belasah pakai ja πŸ˜…
.
#munawrichteam
#noweveryonecanbebeautiful
#beconfidentwithoutdoubt
#arganmoisturizer #treatmentserum
#miraclewhiteningspray
#ddmoistcake
#collagensoap
#natural #organic
#noharmchemical

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

Assalamualaikum Nurraysa Lovers, selamat berhujung minggu untuk esok.
Jom grab rangkaian produk Nurraysa dengan harga promosi pengenalan. Awak seriuos buyer? Please Whatsapp Nurul kat number diatas ya. ( JANGAN DM, SAYA JARANG BUKA DM ) πŸ˜„πŸ˜„ #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Roshaliza Rosli (@roshaliza26)

NAK JIMAT TAPI NAK CANTIK
Ekonomi sekarang tengah tak kukuh.
Mana mampu nak beli macam-macam untuk cantik 😞

Sebab tu Nurraysa keluarkan produk 3 dalam 1 iaitu #DDGlowingMoistCake Dengan menggabungkan FOUNDATION+CONCEALER + POWDER dalam 1 bekas.

So you all tak payah lah rasa down sangat ye. Now kita semua boleh cantik 😊

Terdapat 3 tone bersesuaian dgn kulit. Boleh pilih mana2
LIGHT
MEDIUM
DARK

Jom la berjimat. Kita tukar kepada Nurraysa.
Bebas Silikon dan Mesra wuduk

RM39 SM /RM45SS

WHATSAPP 010-8151 693😎liza

#agentNurraysaBeauty
#dropshipwanted
#produkmuslim
#ddmoistcake

Misah Al Zahra (@misahalzahra)

Siapa yang dah pakai GLOWING DD MOIST CAKE NURRAYSA ni?
.
Ddmc (light /medium /dark) SPF 50
RM39.00 sahaja
.
Jangan tunggu lagi, dapatkan sekarang! . πŸ“² Wassup ke 011-23544973
πŸ“² Wassup ke 011-23544973 πŸ“² Wassup ke 011-23544973 .
#noweveryonecanbebeautiful #NurraysaBeauty #AgentNurraysa #ddmoistcake

KULIT SIHAT NYAH JERAWAT (@nurraysa_fuza_kluang)

Set promosi untuk bulan mac.....
#bedak #ddmoistcake
#fastcleaneyemakeupremover πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60197552439

Scha@Nurraysa (@scha_nurraysa)

Makeup SIMPLE 😍 Tapi FLAWLESS

Bedak Dd ni 3 in 1 taw. Bedak + Foundation + Concealar. Full coverage giteww.. dapat cover parut & cela. Nak lagi pelolesss? Tepek dengan loose powder. Sesuai untuk kulit berminyak jugak sebab ia bantu serap minyak.

Nak bibir pinkish menawan? Jom pakai lipstick Nurraysa. Bibir lembap & rawat masalah bibir hitam jugak. Tanpa plumbum.. Jangan risau okay 😘

#Whatsapp#Scha_Nurraysa#0124958760#nurraysabeauty#TeamQizra#srubnurrays#sabuncollegennurraysa#shampohabbatussaudanurraysa
#lipstiknurraysa#mascaranurraysa#eyebrownurraysa#ddmoistcake#perfumenurraysa#bodywashnurraysa#femininwashnurraysa#serumnurraysa#settrialskincarenurraysa#eyelinernurraysa#blushernurraysa#dll

#TeamQizra

FaUZiYaH HaNaSi (@fauziyah_hanasi)

Set bajet bawah RM100 😍😍😍
Wow...Suka ke sukaπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
#DDMoistCake
#MineralLoosePowder
#PearlMagicLipstik
0137444122

Singapore based +65 83623780 (@allaboutnurraysa)

$31 utk due bende . 1 DDMC dgn 1 eye makeup remover .
Sesuai sngt tu . Lps dah gunakan mekap, nak bersihkan muka. Gunakanlah eye makeup remover ✌️✌️✌️ Tngh promotion tau. ☺️ Product 🌷FAST CLEAN EYEMAKE UP REMOVER 🌷
Satu botol comel 50ml πŸ’¦

Bertindak sebagai:
πŸƒMenanggalkan make up
dengan mudah. Terutamanya
yang 'heavy' di kawasan mata.
(Eyeshadow, eyebrow, eyeliner, mascara)
πŸƒBoleh juga di gunakan seluruh wajah.
πŸƒSesuai untuk semua jenama make up.
πŸƒ'water base' formula.
πŸƒMenanggalkan daki sambil merawat kulit.

Cara menggunakannya
🌟Gunakan kapas, atau dengan jari dan sapukan ke seluruh wajah.

Product 🌷 DD Moist Cake 🌷 πŸ’Œ kelebihan & fungsi DDMC - mengawal lebihan minyak dikulit. - kulit tidak berminyak & mencegah jerawat
- menutupi kerutan pada wajah & cela kulit sprt pigmentasi jg tona kulit yg tidak sekata.
- mesra solat.
- SPF 50 ++
- Dirumus dgn bahan semulajdi yg sgt baik utk perawatan kulit.Tanpa silikon
- Di datangkan dgn 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna.

#nurraysa #nurraysasg #bodycare #skincare #makeup #makeupsg #singapore #sg #sgbusiness #allaboutnurraysa #eyemakeupremover #makeupremover #ddmc #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa

Nurhana Azmi (@nurhanaazmi)

DD GLOWING MOIST CAKE:
🌸Khas untuk ibu yang ada anak kecilπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘Ά
.
Dulu beli bedak muka tak pernah tahan lama...
Asyik pecah..pecah...pecah...klau bukan mak yang jatuhkan, anak yg jatuhkan.. Nk beli yg baru sayang pulak sbb baru ja beli..πŸ˜“ alkisahnye letak jugak dlm beg walaupun pecah... Abihla berterabur bedak dlm begπŸ˜…
.
Last2 beli jgkla yg baru
Sapa ade pengalaman camni?
Tp sekarang x lg sejak guna dd moist cake nurraysa ni boleh plak habiskan bedak tu...jimat.. Jimat...
.
Nak tau sbb apa?
.
Sebabnya :
🎈bedak ni lembap... Jatuh cmna pun xpecah..kalau teruk sangat casing plak yg pecahnya.. 🎈pakai kat muka pun x comot...sekata jer
🎈yg penting bebas silikon dan mesra wuduk
.
Nak tahu lebih info lg..
Whatsapp 01121729284
.
#Ddmoistcake
#nurraysabeauty
#MesraSolat
#mesrawuduk

KALAU RAJIN BARU CANTIK! (@cantik_kurusdisini)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Glowing DD Moist Cake adalah produk HOT SELLING dan menjadi rebutan wanita diluar sana.

Bedak 3 in 1 ini mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.

Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri kan?
Apa kata anda guna #GlowingDDMoistCake. Dab dab je dah cantik 😍😍😍 Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda guna bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Means, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap2 lepas tu solat seperti biasa.

Apa kandungan bedak Glowing DD Moist Cake ni?

Kandungan: Air Zam Zam, Coconut oil, Olive oil, Aloe Vera, Gluthathione, Collagen, Vitamin A, C & E, Apple Stem Cell grade A, Kigelia Africana Fruit Extract.

Harga: RM39 / RM45 SS

Nak order? Boleh contact saya 013-4431873

#nurraysa #ddmoistcake #foundation #concealer #sayagunasayajual #jimat #powder #careerwoman #cepatsiap #dd #bazarpaknil #belia #kulitglowing #mesrawudhuk

Norhazalinah Hussin (@norhazalinah)

Amboiiiii....cantiknya SET CUN ni..
Lagi cun-melecun orang yang memakainya. ;-) β™₯️
.
Tak gitu uollss???
Mudah sangat nak solek sekarang ni.
Dengan bedak dan lipstik je pun dah cantik.Tak payah nak pakai eyeshadow 2,3 lapis macam rainbow tu...Hihihi... .
Ok..uollss boleh dapatkan SET CUN ni dengan hanya rm 63 je...
Jimat tak jimat?
.
Save budget tu...β™₯️β™₯️β™₯️
Nak order boleh aje Wassap Sis
011~28849356.
.
Beli...jangan tak beli...
.
#SetCun #ComeyLote #Berbaloi
#NurraysaHq #NurraysaBeauty
#NurraysaSelalu
#DdMoistCake #MagicLipstick
#Sempurna
#AirZamZam #SPf50++ #Glowing
#TutupCela #Foundation #Powder
#Concealer #MerawatWajah
#GebuGebas
#MesraSolat #MesraWuduk #MudahDiolah
#Kolagen #VitaminE #MinyakZaitun
#KelapaDara #Pearls
#Keluargaku
#SyukurSelalu #Terapiinstagram
#IgSokongan

Ω†ΩˆΨ±ΩˆΩ„ Ψ§Ψͺيرة Ψ¨Ω†Ψͺ ΨΉΨ¨Ψ― Ψ±Ψ­ΩŠΩ… (@nurraysa.kb)

Produk Nurraysa semua READY STOCK ye..anytime uolss pos kecuali hari cuti.

Cepat2 whatsapps +60149497217 (Tiera)

Tiera ada buat Lucky Draw sepanjang bulan March nie. Rugi korank xjoin taw.. #luckydraw #cabutanbertuah
#nurraysahq #mesrasolat #mesrawudhu #ddmoistcake
#pearlmagiclipsticknurraysa

(@ct_aisy)

Khas untuk pengguna DD Moist Cake Nurraysa.. Ramai yang bagitau x jumpa span la.So,kita share video lagiiii senang😊😊😊 #ddmoistcake
#foundation
#concealer
#nurraysateam
#nurraysa
#NurraysaBeauty

πŸ’‹NURRAYSA BEAUTYπŸ’‹ (@nurraysa.store)

Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend . .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga. .

HARGA PROMOSIπŸŽ‰πŸŽ‰
Whatsapp 019-5181830πŸ’Œ
.
#nurraysabeauty #Moisturizer #nurraysalover #jomcantik #foundationglowing #mekaptahanlama #makeuplooks #nurraysamoisturizer #ddmoistcake

Singapore based +65 83623780 (@allaboutnurraysa)

$31 utk due bende . 1 DDMC dgn 1 eye makeup remover .
Sesuai sngt tu . Lps dah gunakan mekap, nak bersihkan muka. Gunakanlah eye makeup remover ✌️✌️✌️ Tngh promotion tau. ☺️ Product 🌷FAST CLEAN EYEMAKE UP REMOVER 🌷
Satu botol comel 50ml πŸ’¦

Bertindak sebagai:
πŸƒMenanggalkan make up
dengan mudah. Terutamanya
yang 'heavy' di kawasan mata.
(Eyeshadow, eyebrow, eyeliner, mascara)
πŸƒBoleh juga di gunakan seluruh wajah.
πŸƒSesuai untuk semua jenama make up.
πŸƒ'water base' formula.
πŸƒMenanggalkan daki sambil merawat kulit.

Cara menggunakannya
🌟Gunakan kapas, atau dengan jari dan sapukan ke seluruh wajah.

Product 🌷 DD Moist Cake 🌷 πŸ’Œ kelebihan & fungsi DDMC - mengawal lebihan minyak dikulit. - kulit tidak berminyak & mencegah jerawat
- menutupi kerutan pada wajah & cela kulit sprt pigmentasi jg tona kulit yg tidak sekata.
- mesra solat.
- SPF 50 ++
- Dirumus dgn bahan semulajdi yg sgt baik utk perawatan kulit.Tanpa silikon
- Di datangkan dgn 3 warna bagi kesesuaian kulit pengguna.

#nurraysa #nurraysasg #bodycare #skincare #makeup #makeupsg #singapore #sg #sgbusiness #allaboutnurraysa #eyemakeupremover #makeupremover #ddmc #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

TESTIMONI SABUN COLLAGEN NURRAYSA.

Nampak tak perbezaan yang ketara ni? Wow!!! Memang berubah! So cantikkk 😍😍. Ada tak yang ada masalah yang sama dengan akak ni? Kulit berminyak dan berkilat. Baru 2 3 jam lepas mandi , muka dah berminyak tahap boleh goreng telur. Haaa.. kalau ada masalah ni cepat2 contact Nurul.

017 627 3713.

017 627 3713.

017 627 3713.

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Make Up | Skincare | Bodycare (@nurraysabyfatinamirah)

Ini antara produk yang terlaris sepanjang fatin jadi agent Nurraysa. πŸ’–

#SABUNCOLLAGEN - untuk masalah kulit berminyak, kulit kering, berjerawat, berjeragat. (Juga untuk ekzema pada baby dan kanak2) 😊

#DDMOISTCAKE - 3 in 1. Bedak + concealer + foundation. Pakai 1 ni saja pun dah maintain muka, bebas minyak dan tak bercapuk. Ada spf 50 PA++. 😍

#PEARLMAGICLIPSTICK - sweet ja bibir pakai lipstik ni, warna ikut darah sendiri, sekali merawat masalah kering, menggelupas, pedih dan alergik. Kebanyakan yang alergik lipstik guna yang nurraysa ni, tak alergik. πŸ˜ƒ

#UVCREAM - melindungi kulit dari sinar UV. Ada customer yang tak suka pakai bedak, cuma sapu uv cream saja sebelum keluar rumah. Niat nak lindung dari uv ja, sekali kulit makin lembut, cerah dan gebu. ☺️

Berminat nak order, whatsapp fatin 019-365 2280

#bestseller
#nurraysabeauty
More...