nurraysa skincare & shawl (@skin_care_nurraysa)

STEP BY STEP
.
.
Newbie yang baru nak mekap, boleh cuba #fullsetmekapnurraysa .
.
Memang terbaik smooth je mekap ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ , tahan lama dan tak bercapuk๐Ÿ™๐Ÿ™
.
Waktu pagi dan malam, jangan buatยฒ lupa #collagenpowder 1sachet setiap kali pengambilannya. Kulit lembut Dan berseriยฒ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#miraclewhiteningspray #treatment serum #arganmoisturizer #ddmoistcake #loosepowder #eyeliner #eyebrow #maskara #blusher #collagenlipstik

Online Seller (@online9422)

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ni ade set sekali...best tuu!!! Www.wasap.my/+60136341775

#pearlmagiclipstick
#klang
#loosepowder
#ddmoistcake
#foundation

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

GLOWING DD MOIST CAKE
.
Kandungan DDMC
- Air zam zam
- Titanium dioxide
- Aloe vera
- cocos nucifera
- collagen
- gluthathione
- Vit A, C & E
- Apple stemcell gred A
- Kigelia africana fruit ekstract
.
.
๐Ÿ’žKeistimewaan:
๐ŸŒŸMesra Solat
๐ŸŒŸTanpa SILIKON
๐ŸŒŸMengandungi SPF 50++
๐ŸŒŸSesuai semua jenis kulit.
๐ŸŒŸTahan lebih kurang 2-3 bulan.
๐ŸŒŸKelihatan Natural, tidak berminyak (water based) dan ringan.
๐ŸŒŸMudah dibawa ke mana sahaja.
.
๐Ÿ“ž60123565050
.
-
#nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #kosmetikmurah #kosmetik #CABUTAN_BERTUAH #produkkecantikan #produkhalal #promosionlineshop #produkmesrawuduk #bazarpaknil #onlineshop #lokalah #makeup #raya2017 #muslimahfashion #perfume #halal #kosmetikhalal #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa #feedback #makeupviral #gorgeous #awetmuda #muslimah

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

๐Ÿ’‹GLOWING DD MOIST CAKE๐Ÿ’‹
.
-
Apply 1 bedak ni tak payah pakai yang lain. Hanya perlu dap dap kat muka tak sampai 1 minit muka dah glowing. Ysng best semua cela, parut, jerawat & jeragat ia cover. Kasik tutup habis. . ๐Ÿ’žFungsinya:
Bertindak menutup cela dan merawat kulit supaya lebih gebu. ๐Ÿ’ž Kelebihan :
โœ… Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
โœ… Merawat kulit berjerawat
โœ… Menutup cela
โœ… Menutup liang-liang roma
โœ… Menutup tanda penuaan
โœ… Muka lebih glowing
โœ… Melembabkan kulit
โœ…SPF50
โœ…Tahan 3-4 bulan โœ…Mudah dibawa untuk travel
-
-
Whatsap 60123565050
-
#nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #kosmetikmurah #kosmetik #CABUTAN_BERTUAH #produkkecantikan #produkhalal #promosionlineshop #produkmesrawuduk #bazarpaknil #onlineshop #lokalah #makeup #raya2017 #muslimahfashion #perfume #halal #kosmetikhalal #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

๐Ÿ’žFEEDBACK GLOWING DD MOIST CAKE๐Ÿ’ž
-
-
๐Ÿ’žKeistimewaan:
๐ŸŒŸMesra Solat
๐ŸŒŸTanpa SILIKON
๐ŸŒŸMengandungi SPF 50++
๐ŸŒŸSesuai semua jenis kulit.
๐ŸŒŸTahan lebih kurang 2-3 bulan.
๐ŸŒŸKelihatan Natural, tidak berminyak (water based) dan ringan.
๐ŸŒŸMudah dibawa ke mana sahaja.
.-
๐Ÿ’žCiri-cirinya:
โœ…Berbentuk bulat & dilengkapi cermin
โœ…Free Span
โœ…Berat 12 gm
โœ…kecil,nipis & ringan
-
.
Whatsap 60123565050
-
#nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #kosmetikmurah #kosmetik #CABUTAN_BERTUAH #produkkecantikan #produkhalal #promosionlineshop #produkmesrawuduk #bazarpaknil #onlineshop #lokalah #makeup #raya2017 #muslimahfashion #perfume #halal #kosmetikhalal #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa

agentida (@agentida)

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ni ade set sekali...best tuu!!! #pearlmagiclipstick
#klang
#loosepowder
#ddmoistcake
#foundation

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

๐Ÿ’‹POWDER MAGIC TOUCH GLOWING DD MOIST CAKE๐Ÿ’‹
-
-
๐Ÿ’ž Kelebihan :
โœ… Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
โœ… Merawat kulit berjerawat
โœ… Menutup cela
โœ… Menutup liang-liang roma
โœ… Menutup tanda penuaan
โœ… Muka lebih glowing
โœ… Melembabkan kulit
โœ…SPF50
โœ…Tahan 3-4 bulan โœ…Mudah dibawa untuk travel .
HOTLINE 60123565050
.

#ddmoistcakenurraysa #ddmoistcake #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #makeup #kosmetik #halal #bedak #foundation #agennurraysa #pasirmas #dropshipwanted #terapiinstagram #nuramedina #heroseorangcinderella #repost #regrann #ctdk #simplemakeup #makeupviral #makeuplover

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Nak cantik raya nnt kena ada #DDMOISTCAKE...cikfie dh ada...lengkap la set makeup cikfie...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’• #CikFieAgentNurraysa
๐Ÿ’• #NurraysaProdukMesraWuduk

Nur Hayati Hamzah (@sweet_ummi.yatie)

๐Ÿ’žFEEDBACK GLOWING DD MOIST CAKE๐Ÿ’ž
-
-
๐Ÿ’žKeistimewaan:
๐ŸŒŸMesra Solat
๐ŸŒŸTanpa SILIKON
๐ŸŒŸMengandungi SPF 50++
๐ŸŒŸSesuai semua jenis kulit.
๐ŸŒŸTahan lebih kurang 2-3 bulan.
๐ŸŒŸKelihatan Natural, tidak berminyak (water based) dan ringan.
๐ŸŒŸMudah dibawa ke mana sahaja.
.-
๐Ÿ’žCiri-cirinya:
โœ…Berbentuk bulat & dilengkapi cermin
โœ…Free Span
โœ…Berat 12 gm
โœ…kecil,nipis & ringan
-
.
Whatsap 60123565050
-
#nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysaskincare #kosmetikmurah #kosmetik #CABUTAN_BERTUAH #produkkecantikan #produkhalal #promosionlineshop #produkmesrawuduk #bazarpaknil #onlineshop #lokalah #makeup #raya2017 #muslimahfashion #perfume #halal #kosmetikhalal #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

TESTIMONI SABUN COLLAGEN & SET SKINCARE NURRAYSA.
.
.
.
Konsisten pakai sabun 2 minggu , jerawat mula kecut. Teruskan dengan set trial pulak..alhamdulillah tekstur kulit makin licin dan bersih. .
.
Ada orang 1 bulan dah pulih , ada orang 10 bulan baru pulih. Kita pakai produk organik kesan penggunaannya bergantung kepada kulit masing2. .
.
.
Yang penting , jangan lupa detox kulit ya. Makan makanan berkhasiat. Kurangkan makanan yang boleh menaikkan jerawat. Scrub muka untuk tanggalkan sel mati. InsyaAllah kalau uolls rajin dan sabar pasti hasilnya berbaloi!
.
.
.
NURRAYSA BEBAS MERKURI DAN HIDROKUINON. PRODUK MESRA WUDUK DAN TIADA KIMIA BERBAHAYA ! HALAL DAN SELAMAT..
.
.
.
Berminat sila whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Ahliaeija_Nurraysabeauty (@ahliaeija_nurraysabeauty)

Pendek kata nak yang semuanya memudahkan la untuk kakak yang berkejar pagi2.

Maklumla, nk siapkan anak sekolah, buat sarapan, akhirnya x sempat nk tampil yakin & bergaya ke tempat kerja @ nak keluar berjalan bersama family.
.
Meh nak beritahu....
.
Guna 3 benda ni je tau, dah cukup puas hati.
Tak perlu nak make up tebal2.

#DDMoistCake dah cukup 3 benda, powder + foundation + concealer.
Bonus tambahan SPF 50.

#PearlMagicLipstick tanpa plumbum, selamat digunakan & sesuai untuk semua, sebab dia kn magic. (Ikut darah gitu)

#eyeliner pun senang dipakai, smooth je,tak comot, bila nak ambik wuduk pun tak susah sebab tak menghalang air sampai pd kulit tau. Cuma gosok sikit je,sebb ia mudah dicuci dan ditanggalkan.
.
Ha, siapa yang tak nak senang, kn?
.
Now Everyone Can Be Beautiful....
.
PM/WHATSAPP:
0199390494 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan... #Ahliaeija_Nurraysabeauty
#ProdukMuslim
#MesraSatMesraWudhuk

POS : SELURUH MALAYSIA

Merawat kulit dan Kecantikan (@rozilasamsudin)

Alhamdulillah set mawar dah di sunting cust katanye nak cantik cantik di pagi lebaran nanti...terus grab promosi raya memang pilihan bijak!! Dengan #ddmoistcake confirm flawless di pagi raya nanti..tambah pulak dengan secalit #pearlmagiclipstik yg warna cute neh memang natural beauty....korang takkan tengok je...taknak cuba ??๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Nurraysa Subang (@sahida_aziz)

Ramai yang jatuh hati dgn DD Moist Cake Nurraysa.

Kenapa ehhhh? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sebab DDMC ada gabungan hebat 3 in 1 ( Powder + Foundation + Concealer)
.
.
Tiada Silikon. SILIKON ialah bahan yang menghalang air sampai ke pori. Kalau guna produk lain uols haruslah mencuci muka berkali2 untuk pastikan silikon betul2 hilang. Barulah SAH WUDHU. Tapi DD Moist Cake cuma cuci sekali jer dengan sabun/makeup remover. Insya Allah dah bersih. Plus bedak ni water based. Haaaaa. Sebab itu la namanya mesra wudhu. Mudah ditanggalkan. Masa pun jimat! .
Bedak ni bukan sekadar bedak malah merawat kulit muka juga. Ada air ZAM-ZAM tau. Bedak ni buatkan kulit muka lebih glowing bila pakai, lembut! .
Satu lagi, rahsia ni tau. Bedak ni makin berpeluh makin glowing. Tak bercapuk! Awesome kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jujur nak recommend sangat kepada kawan2 yang tercari2 produk kecantikan. Bagi saya so far, Nurraysa is the best. Alhamdulillah...
Berminat boleh ws ida 0183825921..
#foundation #concealer #powder #3in1 #ddmoistcake #promo #promosi #promotion #murah #murah2 #order #ordernow #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmalaysia

nurraysa skincare & shawl (@skin_care_nurraysa)

"Saya tak suruh pun makeup tebal-tebal. At least jangan tunjuk muka pucat macam sakit pada client kita. ok??" Bos dah tegur tu.
.
.
Bila lagi nak cuba produk dari Nurraysa beauty ni. Tak rugi aiiihh.
Ada 3 barang ni pun dah cukup ok.
Cantik dan berseri.
.
.
๐Ÿ’ฎDd glowing moist cake. Harga rm39 ๐Ÿ’ฎPearl magic lipstik. Harga rm30 ๐Ÿ’ฎMiracle black eyeliner. Harga rm35
.
.
Nak harga promosi? Whatsapp 014-8003104
#eyeliner #lipstik #ddmoistcake #foundation #simpletapimenawan #nurraysapasirmas #nurraysakelantan #nurraysahq #nurraysabeauty #jomcantik #eyebag #balikkampung #raya #rayadahdekat #ketupat #lemang #tapai

jerawat|jeragat|putih|cerah (@nurraysa_skin_care)

AIDILFITRI SALE !
.
.
.
Dalam set Mekap Nurraysa ini mengandungi DD Moist Cake , Pearl Magic Lipstick dan Miracle Eyeliner Nurraysa.
.
.
Jom kita tengok apa kelebihan item diatas ๐Ÿ˜‰.
.
.
DD MOIST CAKE :
1) Dapat mengecutkan dan merawat jerawat.
2) Menjadikan kulit lebih glowing dalam masa 5 saat.
3) Full coverage.
4) Tahan lebih lama.
5) Gabungan foundation + powder + concealer ( tak perlu pakai bedak lain ).
.
.
.
PEARL MAGIC LIPSTICK :
1) Tidak menghitamkan bibir.
2) Melembabkan bibir kering.
3) Bebas plumbum dan mesra wuduk.
.
.
.
MIRACLE EYELINER :
1) Tidak comot dan menghitamkan mata.
2) Tahan lama.
3) Mesra wuduk.
4) Tanpa silicon.
.
.
.
HARGA ASAL ( set ini ) RM 104.
PROMO HANYA RM 90 sahaja.
.
.
.
DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI.
.
.
.
Whatsapp Nurul, 017 627 3713. Untuk pertanyaan dan tempahan.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Nas Husna (@nashusna)

.
Testimoni DD Moist Dark

Biasanya kita pilih yang ikut warna kulit kan untuk bedak? DD dark juga boleh guna untuk cover bahagian yang tak sama warnanya pada kulit kita. Cantik kan sis kita ni?

Foundation + powder + concealer

Effect memakai ni nampak glowing and pinkish. Lagi peluh lagi glowing.
Bahan-bahannya in shaa Allah halalan toyyiban: ๐ŸŒธ Air Zam Zam
๐ŸŒธ Coconut oil
๐ŸŒธ Olive oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Gluthathione
๐ŸŒธ Collagen ๐ŸŒธ Vitamin A, C & E
๐ŸŒธApple Stem Cell grade A ๐ŸŒธ Kigelia Africana Fruit Extract.

Glowing DD Moist Cake adalah produk HOT SELLING dan menjadi rebutan wanita diluar sana.

Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri kan?
Apa kata anda guna #GlowingDDMoistCake. Dab dab je dah cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda guna bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Means, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap-siap lepas tu solat.

So easy and cepat je. ๐Ÿ’•

Harga: RM39 / RM45 SS

Nak order? ๐Ÿ˜

Whatsapp : 011-26551390

#DDMoistCake
#NurraysaBeauty
#Foundation
#concealer
#powder
#makeup
#mua
#glowing
#kualalumpur
#cheras
#bandartunrazak
#wangsamaju
#ukmkl

Nas Husna (@nashusna)

Assalamualaikum & good morning semua!

Cepatnya masa berlalu.. Tinggal berapa Hari lagi Ramadhan nak tinggalkan kita. Seronok atau sedih?

Ini adalah DD Moist Cake. Comes in 3 colors. Foundation + powder = flawless you. Hehe

Ramadhan Kareem.

#DDMoistCake
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#Foundation
#mesrasolat
#mesrawuduk
More...