Fatimah Elzahara (@fatimah_elzaharaa)

TOUCH UP WAJAH CARA PANTAS 3 MIN! 😍
.
1. #arganmoisturizer - mekap base, bagi mekap nampak lebih rata & kemas
.
2. #ddmoistcake - combination of foundation, concealer dan powder mampu tutup segala cela di wajah & juga merawat. Spf 50 utk perlindungan dr uv. .
3. #mineralloosepowder - mengawal minyak di wajah, buat mekap tahan lama & tidak bercapuk even berpeluh
.
4. #miracleeyeliner - tidak comot, mudah dicuci dan tak buat mata kita jd mcm panda. Hiks
.
5. #mineralblusher - warna lembut pinkish tambah seri wajah. Sweet look. .
6. #pearlmagiclipstick - melembapkan bibir & merawat masalah bibir kering, menggelupas, merekah, kering. .
7. #miraclewhiteningspray - finishing. Buat mekap tahan lama dan wajah rasa segar. .
Klik sini sekarang utk order
www.wasap.my/0194951481
.
.
#nurraysabykeknis
#makeuphalal

Rafidah abd rahim (@rafidah32)

TOUCH UP WAJAH CARA PANTAS 3 MIN! 😍

1. #arganmoisturizer - mekap base, bagi mekap nampak lebih rata & kemas

2. #ddmoistcake - combination of foundation, concealer dan powder mampu tutup segala cela di wajah & juga merawat. Spf 50 utk perlindungan dr uv.
3. #mineralloosepowder - mengawal minyak di wajah, buat mekap tahan lama & tidak bercapuk even berpeluh

4. #miracleeyeliner - tidak comot, mudah dicuci dan tak buat mata kita jd mcm panda. Hiks

5. #mineralblusher - warna lembut pinkish tambah seri wajah. Sweet look.
6. #pearlmagiclipstick - melembapkan bibir & merawat masalah bibir kering, menggelupas, merekah, kering.
7. #miraclewhiteningspray - finishing. Buat mekap tahan lama dan wajah rasa segar.
Klik sini sekarang utk order
www.wasap.my/01111413767

#nurraysa

Aghnia Nurul Ain (@aghnianurulain)

Sekarang ni musim panaskan?. Mesti bibir korang kering dan merekah? 😣

Tahu tak macam mana nak atasinya?

Selain dari minum air yang mencukupi (kalau cukup la )#pearlmagiclipstick juga bole merawat bibir tau dari kering, merekah, pucat sampailah bibir yg hitam.

Lipstik ni ikut suhu badan kita tau😍. Selain bibir, kulit kita juga akan hidrasi & nampak kusam. Korang boleh juga pakai #ddmoistcake untuk kekalkan wajah berseri walaupun musim panas.
Tahu tak, bedak ni fungsi 3 in 1. Powder, foundation & concealer. Selain dari bedak, boleh jadikan foundation (SPF 50) & tutup cela pada muka😍.
Berganda2 jimatkan?😍 Sekarang ni ada promo #setpercubaan. Grab cepat sepanjag Oktober je tau.

#set_percubaan
#kempen_mekap_halal_dan_mesra_wuduk
#promosi_oktober_2017
#nurraysa_team

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸
.
3 Manfaat dalam 1 Produk
.
Bertindak sebagai:
πŸ‘‰Powder
πŸ‘‰Foundation
πŸ‘‰Concealer
.
Kosmetik wajib dimiliki abad ini😘
Mengapa???
.
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
.
NAK ORDER? Whatsapp 01119019729 atau klik link Whatsapp di bio IG ☝️
.
More testimony? πŸ‘‰ #testddmoistbyqura
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸
.
3 Manfaat dalam 1 Produk
.
Bertindak sebagai:
πŸ‘‰Powder
πŸ‘‰Foundation
πŸ‘‰Concealer
.
Kosmetik wajib dimiliki abad ini😘
Mengapa???
.
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
.
NAK ORDER? Whatsapp 01119019729 atau klik link Whatsapp di bio IG ☝️
.
More testimony? πŸ‘‰ #testddmoistbyqura
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸
.
3 Manfaat dalam 1 Produk
.
Bertindak sebagai:
πŸ‘‰Powder
πŸ‘‰Foundation
πŸ‘‰Concealer
.
Kosmetik wajib dimiliki abad ini😘
Mengapa???
.
❀️Bedak Moist tak pecah bila jatuh.
❀️ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
❀️Mesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
❀️Mekap HALAL so Mesra Solat.
❀️Mudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap πŸ˜‰ tak sampai 5 minit pun... πŸ˜‰
❀️SPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
❀️Bertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
❀️Lagi berpeluh lagi Glowing.
❀️Bedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah 😍
.
NAK ORDER? Whatsapp 01119019729 atau klik link Whatsapp di bio IG ☝️
.
More testimony? πŸ‘‰ #testddmoistbyqura
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

DROPSHIP NURRAYSA DIPERLUKAN (@norkhufaerah_masran)

πŸ’—Best friend foreverπŸ’—
.
Pergi Mana2..Tak lengkap Kalau Tak kenakan Cik bff Berdua ni 😘
.
Hanya perlu Dap Dap DAP Dan sapu #ddmoistcake..kemudian oleskan #pearlmagiclipstick..haaa dah siap..kejap sangat..hasilnya..cantik, glowing dan pinkish uolss..😍
Suami pun x jemu2 tengok 😜
.
.
Psttt..Dua2 produk ni pebret ramai tau..mmg laku keras..jangan tunggu lama2 lagi..dapatkan segera...
.
.
Opss, nanti dulu..bulan ini pihak HQ sedang buat promosi Penggunaan Set Mekap Halal & Mesra Wuduk. .
.
Harga Asal Rm69.00
Harga Promosi Rm59.90
(Jimat Rm9.10)
.
.
Apa tunggu lagi? Jom grab cepat2 sementara stok masih ada. .
WhatsApp πŸ“² 010 583 2495
WhatsApp πŸ“² 010 583 2495
.
.
CantikπŸ‘
MenarikπŸ‘
Dan
TertarikπŸ‘
Nurraysa la jawapannyaaaaπŸ‘
.
.
COD AREA PITAS, SABAH SAHAJA
.
#SetPercubaanNurraysa
#DdMoistCakeDanLipstik
#AgentNurraysaSabah
#ProdukMuslimNomborSatu
#FenomenaNurraysa
#CodAreaPitasSabah
#TeamFatimahBeauty
#DropshipDiperlukanSegera
#BerniagTanpaModal

ijariezal (@ijariezal)

🚩APA BEZA DDMC NURRAYSA DAN CREAM UV🚩

Selalu kan customer tanya apa beza dua item ni? Meh sini nak jawab πŸ€“

Ya,kedua-duanya bersifat pelindung matahari πŸ‘©πŸŒž. SPF 50 lagi tu.

Tetapi DDMC DD moist Cake ni adalah bedak 3 in 1 dimana ditambah foundation dan concealer dalam satu bekas. Jadi tak perlu pakai banyak lapisan pun dah cukup dengan pakai ddmc sahaja.

Uv cream nurraysa pula adalah bertekstur krim yang tidak berminyak dan lembut di kulit.
Nak buat makeup based atau nak tutup cela pun boleh. Kandungan pula tiada silicon.

Jadi terpulang kepada pengguna untuk pilih yang mana satu. 😘

DuaΒ² pun bestt ada kelebihan tersendiri... Harga pun jimattπŸ‘πŸ‘ Jom pm...☺️☺️ #ddmoistcake
#uvcream
#NurraysaBeauty

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
JANGAN BAGI ALASAN NAK MAKEUP JE MESTI LAMA DEPAN CERMIN ! πŸ‘»πŸ‘»
.

Bila adanya GLOWING DD MOIST CAKE 3in1 (Foundation+Powder+Concealer) anda dah tak perlu nak ambil masa lama-lama duduk depan cermin bersiap okay.
.
Hanya dap dap kan je di muka dah boleh siap dengan cepat sebab kelebihannya all in one.
.
Sekejap je dah boleh cantik uolls. 😍 Mudah dan jimat masa sangat-sangat.
.
Yang jenis rushing nak kena handle anak, rushing nak pergi kerja semua sangat sesuai untuk gunakan Glowing DD Moist Cake ni cukup hanya dengan dap dap je.
.
Best kan ? Takkan tak tergoda kot 😝
.
#nurraysa
#nurraysapuncakalam
#noweveryonecanbebeautiful
#mesrawudhukmesrasolat
#terapiinstagram
#kitagunani
#nurraysabeauty
#nurraysabeautyskincare
#nurraysacollagensoap
#ddmoistcake
#collagensoap
#flawlessmineralloosepowder
#pearlmagiclipstic
#arganwhitemoisturizer
#bandarpuncakalam
#puncakalam
#puncakalamfasa1
#puncakalamfasa2
#puncakalamfasa3
#uitmstudent
#uitmshahalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalam
#uitmpalam
#uitmpalamstudent
#shahalam2
#palamians
#fskpower
#kolejdahlia
#kolejrafflesia

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
" Nak keluar tapi panas. Takut pula muka sunburn."πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Jangan risau UV CREAM Nurraysa dapat membantu anda!
.
Jom baca apa je kelebihan UV CREAM Nurraysa ni :
.
πŸŽ€ Melindungi kulit dari sinaran matahari
πŸŽ€ Menjadikan kulit cerah berseri
.
Lebih mudah digunakan, mesra wudhuk dan solat. Struktur cream yang padat, dapat memberi kesan solekan yang tahan lama serta menutup hampir seluruh cela.
.
Cara Penggunaan : πŸŽ€ Selepas menggunakan Serum, sapu UV CREAM ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.
.
#nurraysa
#nurraysapuncakalam
#noweveryonecanbebeautiful
#mesrawudhukmesrasolat
#terapiinstagram
#kitagunani
#nurraysabeauty
#nurraysabeautyskincare
#nurraysacollagensoap
#ddmoistcake
#collagensoap
#flawlessmineralloosepowder
#pearlmagiclipstic
#arganwhitemoisturizer
#bandarpuncakalam
#puncakalam
#puncakalamfasa1
#puncakalamfasa2
#puncakalamfasa3
#uitmstudent
#uitmshahalam
#uitmpuncakperdana
#uitmpuncakalam
#uitmpalam
#uitmpalamstudent
#shahalam2
#palamians
#fskpower
#kolejdahlia
#kolejrafflesia

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
Siape pernah jd yg bedak kompaknye mcm gambr bwh tu?
Lagi2 bile si kecik sibuk berebut dgn kte..tup..tup..jatuh..habis berderai bedak kompak kesayangan..huhu .
TAPI..
.
In syaa Allah, dgn penggunaan dd moist cake nurraysa, benda2 cmni x berlaku..
.
Kenapa? Sebab tekstur bedak nurraysa yg moist..3 dlm 1 pun ye jgk merangkap foundation,concealer n bedak
.
Sedangkan bedak compact biasa kering n mudah retak/berderai bila jatuh.. .
#nurraysabeauty
#ddmoistcake
#mesrawudukmesrasolat
#noweveryonecanbebeautiful
#terapiinstagram
#igsokongan - #regrann

EJEN KUAT & KECANTIKAN (@kuat_sado_cantik)

🚩APA BEZA DDMC NURRAYSA DAN CREAM UV🚩

Selalu kan customer tanya apa beza dua item ni? Meh sini nak jawab πŸ€“

Ya,kedua-duanya bersifat pelindung matahari πŸ‘©πŸŒž. SPF 50 lagi tu.

Tetapi DDMC DD moist Cake ni adalah bedak 3 in 1 dimana ditambah foundation dan concealer dalam satu bekas. Jadi tak perlu pakai banyak lapisan pun dah cukup dengan pakai ddmc sahaja.

Uv cream nurraysa pula adalah bertekstur krim yang tidak berminyak dan lembut di kulit.
Nak buat makeup based atau nak tutup cela pun boleh. Kandungan pula tiada silicon.

Jadi terpulang kepada pengguna untuk pilih yang mana satu. 😘

DuaΒ² pun bestt ada kelebihan tersendiri... Harga pun jimattπŸ‘πŸ‘ Jom pm...☺️☺️ #ddmoistcake
#uvcream
#NurraysaBeauty

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
TESTIMONI VITAMIN C NURRAYSA.
.
Tak menyesal cuba Vitamin Nurraysa ni.. jerawat pun boleh kecut tau...kulit kita ni bukan hanya memerlukan penjagaan luaran melalui skincare , malah kena ada penjagaan dalaman juga tau.
.
Vitamin c Nurraysa ni boleh di makan oleh siapa2 yang mengalami masalah kulit spt jerawat ( yang teruk ) dan membantu mencerahkan kulit. .
.
HARGA PROMOSI HANYA RM 49.90 SAHAJA!! SEBOTOL ADA 50 BIJI.
.
Whatsapp hakak
0192632633
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

"Setaraf produk antarabangsa"
.
"Muka nmpak glowing"
.
"Cepat, jimat, jatuh pun bedak tak pecah"
.
Alhamdulillah, memang dah ramai yang berpuas hati dgn kualiti #glowingddmoistcake keluaran #nurraysa
.
Aisyah pun salah satunya tau. Apa yg Aisyah suka dgn bedak ni?
.
Jimat, mudah nak guna, cepat nak apply. Tak perlu lapis2 bedak tebal. Just guna DD Moist Cake pun cukup. Senang nak bawa sbb 3 in 1. Tak perlu Aisyah bawa sesatu bedak lain, foundation lain, concealer lain. Semua tu dah boleh ganti dgn DD Moist je. Lagi satu mesra wudhuk & mesra solat. So Aisyah x was2 bila nak beribadah πŸ˜‰
.
Tak terasa nak try? Jgn malu jgn segan, boleh je approach Aisyah via FB atau Whatsapp (011-19019729) bg sesape yg nak usha2 #ddmoistcake tu 😘
.
More testimony ➑️ #testddmoistbyqura
.
Whatsapp 0111909729 @ klik link di bio ☝️ for order
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #3in1foundation

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

"Setaraf produk antarabangsa"
.
"Muka nmpak glowing"
.
"Cepat, jimat, jatuh pun bedak tak pecah"
.
Alhamdulillah, memang dah ramai yang berpuas hati dgn kualiti #glowingddmoistcake keluaran #nurraysa
.
Aisyah pun salah satunya tau. Apa yg Aisyah suka dgn bedak ni?
.
Jimat, mudah nak guna, cepat nak apply. Tak perlu lapis2 bedak tebal. Just guna DD Moist Cake pun cukup. Senang nak bawa sbb 3 in 1. Tak perlu Aisyah bawa sesatu bedak lain, foundation lain, concealer lain. Semua tu dah boleh ganti dgn DD Moist je. Lagi satu mesra wudhuk & mesra solat. So Aisyah x was2 bila nak beribadah πŸ˜‰
.
Tak terasa nak try? Jgn malu jgn segan, boleh je approach Aisyah via FB atau Whatsapp (011-19019729) bg sesape yg nak usha2 #ddmoistcake tu 😘
.
More testimony ➑️ #testddmoistbyqura
.
Whatsapp 0111909729 @ klik link di bio ☝️ for order
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #3in1foundation

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

"Setaraf produk antarabangsa"
.
"Muka nmpak glowing"
.
"Cepat, jimat, jatuh pun bedak tak pecah"
.
Alhamdulillah, memang dah ramai yang berpuas hati dgn kualiti #glowingddmoistcake keluaran #nurraysa
.
Aisyah pun salah satunya tau. Apa yg Aisyah suka dgn bedak ni?
.
Jimat, mudah nak guna, cepat nak apply. Tak perlu lapis2 bedak tebal. Just guna DD Moist Cake pun cukup. Senang nak bawa sbb 3 in 1. Tak perlu Aisyah bawa sesatu bedak lain, foundation lain, concealer lain. Semua tu dah boleh ganti dgn DD Moist je. Lagi satu mesra wudhuk & mesra solat. So Aisyah x was2 bila nak beribadah πŸ˜‰
.
Tak terasa nak try? Jgn malu jgn segan, boleh je approach Aisyah via FB atau Whatsapp (011-19019729) bg sesape yg nak usha2 #ddmoistcake tu 😘
.
More testimony ➑️ #testddmoistbyqura
.
Whatsapp 0111909729 @ klik link di bio ☝️ for order
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #3in1foundation

NURRAYSA BEAUTY by Quraisyah (@nurraysa_qura)

CONFIRM TAK CARI LAIN 😍
.
Itu antara kata2 pengguna #glowingddmoistcake dari Nurraysa
.
❀️Tekstur bedak ringan, selesa nak pkai.
❀️Menutup cela wajah & tak bercapuk pula tu.
❀️Jimat wang jimat ruang beli 1 dpt 3 manfaat. Bedak 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer).
❀️Kulit muka nmpk smooth, glowing & natural. Mekap ala2 artis gitu. Wow!
❀️Lagi best mesra wudhuk, mesra solat.
.
Masih nak cari lain juga ke? 😎 Hehe
.
More testimony ➑️ #testddmoistbyqura
.
Whatsapp 0111909729 @ klik link di bio ☝️ for order
.
#teambeautyrichtie #dropshipqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation
More...