Nurraysa Beauty | VCO (@siti.zakiah.ismail)

🌸Kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment🌸 .
.
🚿Untuk #rambutberbau sehari bertudung,tak perlu bimbang lagi #rambutbasah
🚿 #Kulitkepalagatal setelah pakai syampoo berjenama lain
🚿2in1-
🚿shampoo plus #conditioner
πŸ’†πŸΌsgt elok utk yg #sakitkepala...
🚿best guna
ada campuran mint (rasa segar/berangin)
🚿untuk #merawatrambut
🚿 #bebasparaben
🚿bebas sles
🚿 #organik - kandungan #habatussauda
πŸ›€300ml πŸ‘ͺsatu #family blh guna...sesuai utk usia 7tahun ke atas.
.
.
Berminat nak cuba boleh WhatsApp Zakiah πŸ“± 013 300 5149
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #jerawathilang #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #bazaarpaknil #mukalicin #mascara #eyebrow #dropshipdiperlukan #perfume #perfumenurraysa

makeup malaysia murah (@farhana_alzukhrufnurraysa)

#testimoninurraysa #nurraysalover .
.
GLOWING DD MOIST CAKE merupakan gabungan concealer + powder + foundation yang melindungi kulit wajah daripada sinaran UV. Ianya juga bertindak menutup segala cela di wajah agar kulit kelihatan cantik dan berseri.
.
GLOWING DD MOIST CAKE .
RM39 .
.
Wasap 017-9268366 .

#nurraysabeauty #nurraysa #stokisnurraysa #terengganu #terlajaklaris #terapiinstagram #terlajakmurah #mehsandarpadaaku #biarakujadipenunggu #ddmoistcake #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaronline #makeupnurraysa #nurraysamakeup

makeup malaysia murah (@farhana_alzukhrufnurraysa)

Saya guna 4 items ni sebelum kluar rumah .
.
Nurraysa glowing DD moist cake untuk perlindungan daripada UV .
.
Nurraysa loose powder as finishing makeup .
.
Nurraysa magic lipstick untuk bibir menawan .
.
Nurraysa perfume sebab saya suka wangian..^_^ .
.
Makeup simple je dah puas hati :) .

Meh wasap saya untuk dapatkan Nurraysa .
017-9268366 .

#nurraysaperfume #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysa #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #stokisnurraysa #terengganu #ddmoistcake #loosepowder #lipstick #lipstik #eaudeparfum #perfumemurahmalaysia #makeup #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #instalike #instagood #malaysianonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #like4like #likeforlike

CANTIK|JERAWAT|JERAGAT|GEBU (@anyss_nurraysa)

Ramai orang yang tak suka pakai skincare sebab katanya nak nampak natural. Betul ke betul?
.
Hihi..korang nak tau sesuatu tak? Produk ni akan buat korang nampak natural tau. Takkan nampak sangat yang korang pakai make up..
.
Best kan? .
Whatsapp :: πŸ“±0133239430 Anis
.
#nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #murah #mesrawudhukmesrasolat #hotselling #produkmesrasolat #bazaarpaknil #produkmesrawuduk #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #AnyssNurraysa #teamsuperTI #senangnakboom #teambeautyrichtie #terapiinstagram #sayangketatsendatpadat

{NURRAYSA BEAUTY ORIGINAL} (@nurraysa.skincare.murah)

gabungan 2 item yang memberi impak letupss pada wajah anda. muka jadi flawless dan gebu gebass

1)GLOWING DD MOIST CAKE
2)LAWLESS MINERAL LOOSE POWDER >SET KIAMBANG
>SET KEMBOJA
>SET CEMPAKA
>SET REFFLESSIA
>SET ORKID

ws untuk order 01136221963

#nurraysabeauty
#nurraysasetmakeup
#DDMOISTCAKE
#LOOSEPOWDER
#sisguide
#cantiksesama
#mogamurahrezeki
#alhamdulillah

natural makeup here 😊 (@nurraysa.thereal_hn)

Cantiknya sis ni !!
.
Berkat bersabar selama 7 bulan menggunakan sabun nurraysa..
Masalah yg dia hadapi sudah tiada lagi..
.
Diserikan pulak dengan dd moist cake..
MashaAllah, look natural gitu..
.
Alhamdulillah, mereka sudah??
.
Anda bila lagi?? 😝
.
Wasap fisha 4 more details
+60196929265
+60196929265
+60196929265
.
Agent & dropship diperlukan
.
.
#fiesyanurraysa #nurraysatestimoni #nurraysabeauty #ddmoistcake #bedak #foundation #concealer #powder #sabunorganik #sabunjerawat #terapiinstagram #sabuncollagen #bebasbahankimiamerbahaya #produkmesrawudhukdansolat #visitmyig #bazaarpaknil #codsgbuloh #codrawang #malaysia

AGENT SAH NurraysaBeauty (@nurraysa_subang_selayang)

#TestimoniNurraysaLoosePowder .

Happy Customer :
Makeup tahan lama bile aply loose powder #TestimoniNurraysaLoosePowder .

Happy Customer :
Texture ringan je & kulit pon x berminyak☺️ .

Loose powder Nurraysa Matte dan sangat serap minyak sesuai bagi kulit mereka yang berminyak .

Texture ringan dan halus
Sesuai digunakan selepas aply #DdMoistCake .

PROMOSI
Rm29.90 exclude post

Nak COD pon boleh
area SubangPerdana / KG Melayu Subang / Subang Airport .

WS or DM
017-6961419 (syafiqah) .

#AgentNurraysaSubang
#DROPSHIPdiperlukan

NURRAYSA YEAR END SALE (@katalog_nurraysa)

🌸NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE🌸
.
✨Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
✨Melembabkan kulit
✨Menutup cela
✨Menutup tanda-tanda penuaan
✨Mesra wudhuk
✨Tanpa Silicon
✨Mengandungi SPF 50++
✨Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan
✨Tahan lebih kurang 2 bulan
✨Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat, dan dilengkapi cermin
.
.
Whatsapp 0196416236
.
#nurraysa #katalognurraysa #nurraysabeauty #ddmc #ddmoistcake

πŸ‘‰Nurraysa Beauty πŸ‘ˆ (@nurraysabeauty_azieana)

NURRAYSA DD Glowing Moist Cake 😘

ADA 3 PILIHAN WARNA
πŸ’† Light
πŸ’† Medium
πŸ’† Dark

BERSIH LG SUCI...
Antara kandungan yg paling BEST nak tau ape???
AIR ZAM ZAM.... Jom cuba pm/whatsapp .
πŸ“² 013-3050695
πŸ“²013-3050695

#nurraysabeauty
#chahnurraysateam
#ddmoistcake
#NurraysaAwesome

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
πŸ’ƒNow everyone can be beautiful with Nurraysa πŸ’ƒ
Pakai bedak DD dah lama tapi tak tahu ape fungsi spf50 πŸ˜‚
.
Nak tau tak spf50 ni apa... Spf50 ni maksudnya bedak ni lindung muka kite bawah cahaya matahari . Kirenya muka kite tak sunburn (terbakar) la bile ddk bawah panas lamaΒ² ... Sbb tu ramai yg cari spf tinggiΒ² . .
.
BEDAK DD MOIST CAKE NURRAYSA ada perlindungan spf50++ . Harga cuma #RM39 ... Tahan 6 bulan ... Lbh2 lg bedak DD ni boleh rawat muka yang berjerawat . .
.
Yg bestnye DDMC ni sbb bhn utamanye dr air zam2.. Ade jgk terkandung collagen,vitamin a,c&e,apple stemcell gred a,aloe vera,ekstrak buah2an,minyak olive n paling syiok gluthathione berfungsi utk mencerah.. Paling #penting DDMC ni 3 in 1 u alls.. Sebagai #foundation + #powder + #concealer .
* Korang rasa bedak mana lagi macam NURRAYSA ni???😎
.
πŸ“²0192632633
.
#nurraysa
#ddmoistcake
#everyonecanbeautiful - #regrann - #regrann

🌹Cantik, Anggun, Berseri🌹 (@dyla_nurraysakelantan)

Nah tips dari pengguna kami πŸ˜‰

nak tambah flawless gitew, lepas tekap bedak #DDmoistCake ,sapu #loosepowder nurraysa.

AGENT SAH NurraysaBeauty (@nurraysa_subang_selayang)

#TestimoniNurraysaLoosePowder .

Happy Customer :
Makeup tahan lama bile aply loose powder ni☺️ .

Loose powder Nurraysa Matte dan sangat serap minyak sesuai bagi kulit mereka yang berminyak .

Texture ringan dan halus
Sesuai digunakan selepas aply #DdMoistCake .

PROMOSI
Rm29.90 exclude post

Nak COD pon boleh
area SubangPerdana / KG Melayu Subang / Subang Airport .

WS or DM
017-6961419 (syafiqah) .

#AgentNurraysaSubang
#DROPSHIPdiperlukan

makeup malaysia murah (@farhana_alzukhrufnurraysa)

Dua items ni..antara yang laku keras dengan sis .
.
Glowing DD Moist cake .
RM39 .
.
Pearl Magic Lipstick .
RM24 .
.
Meh selit order dengan sis.. .
Yang duk area #kualaterengganu ..esok atau lusa..sis akan cod di #giant dan #mydin .. .
.
Wasap 017-9268366 .

#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #nurraysamakeup #makeup #ddmoistcake #lipstick #lipstikmurah #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikoriginal #like4like #likeforlike #hijabista #alhamdulillah

nurraysabyhayati (@nurraysa_by_hayati)

Pssst... cik yat nak belanja testimoni customer kita ni ^_^

WS +6013-4515997
WS +6013-4515997
WS +6013-4515997

#sabunajaib #nurraysahq #collensoap #sabunnurraysa #testimoninurraysa #ddmoistcake #losyennurraysa #uvcream

CANTIK|JERAWAT|JERAGAT|GEBU (@anyss_nurraysa)

MIRACLE BLACK EYELINER masuk paper?? 😱 Woww hebatnye.. Rugi betul siapa tak cuba lagi.. .
Sebab APA cakap rugi?
Cer baca sendiri highlight warna hijau tu kalau kata kita tipu pulak kan? So tengok sendiri laa. 😍
.
Sebab..
πŸŽ€ Eyeliner NURRAYSA mesra wudhuk, mesra solat πŸŽ€ Diperbuat dari bahan semulajadi
πŸŽ€ Tiada toksik,tiada alkohol
πŸŽ€ Mudah untuk ditanggalkan apabila dicuci dengan air
πŸŽ€ Tahan lebih lama
.
Bukan kita cakap tau..
Tapi Paper tu tulis...
.
Sekarang tengah offer tau eyeliner ni. πŸ˜πŸ‘πŸ»
.
Cecepat Whatsapp :: πŸ“±0133239430 Anis
.
#nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #murah #mesrawudhukmesrasolat #hotselling #produkmesrasolat #bazaarpaknil #produkmesrawuduk #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #perfume #perfumenurraysa #AnyssNurraysa #teamsuperTI #senangnakboom #teambeautyrichtie #terapiinstagram #sayangketatsendatpadat
More...