IDEA GEMPAK by Creative Eye (@ideagempak)

Nak hasilkan iklan ni bukan senang, kalau idea gempak sekali pun tapi xdapat nk direalisasikan still xdapat hasilkan iklan yg menarik. Org2 disebalik tabir ni penting sebab mereka adalah antara org yg jadikan idea gempak kami jadi realiti.
#disebaliktabir
#behindthescenes
#iklan #iklanmalaysia #iklantv #Commercial #Tvcommercial #Tvc #Advertising #Advertisingmalaysia #Kreatif #Marketing #Malaysia #Tv3 #Tv9 #Ramadan #Ideagempak #Creativeeye2017 #Advertisingagency #Creativeagency

Azhan Rani (@azhan_rani)

tuan director #johariyusof , production manager @kam2u mari sini saya nak temberang.. dengar ya!

#disebaliktabir
#teleraya
#TerBalikRaya
#arahan
#johariyusof
#jwhsdnbhd
#akandatang
#astro

Ani Tfani (@taeyrinica)

Perjalanan yang masih jauh..
Perjuangan yang belum selesai..
#fighting #S3A3 #rindusukma #rinduana .. #gengnenek #disebaliktabir #insta #f6

Boboiboy Gallery (@boboiboy_gallery)

Boboiboy Galaxy - Beihnd The Scene (last part) bersama kak @rockyraccoon83 pelakon suara Adudu, Probe, Tok Aba, Pakcik Kumar, dll ( 👈 cool )
#boboiboygalaxy
#boboiboythemovie
#boboiboy
#kakanasabdulaziz
#disebaliktabir
#animonsta
#terbaik

Boboiboy Gallery (@boboiboy_gallery)

Boboiboy Galaxy - Behind The scene (part 1) bersama kak @nizam.r pelakon suara untuk Papazola, dan Bagogo
#boboiboygalaxy
#boboiboythemovie
#boboiboy
#kaknizamrazak
#disebaliktabir
#animonsta
#terbaik

amiera (@amiera_farahin)

Tak boleh move on lah pulak😑😄😰😩😵😟😦😶 #e-day zana & hasmal
#disebaliktabir
#kawansengalsengal
#pantaiklebang
#14.5.2017

hAmkia (@khairul_izwan911)

~Sampah & Rezki~

Aku lihat sampah, aku tidak pasti kamu? Tapi yang aku pasti, mereka lihat sebagai rezki.

Disini mereka kerja,
Disini juga tempat tinggal mereka.
Kau tahu kan,means of tempat tinggal(makan/minum/tidur/bermain)

Langit Yang Sama, Bumi Yang Sama.
Dimana aku dan dimana kalian.

#disebaliktabir#dakwahituindah #kampungsampah#bt8 #sandakan #airmata

Bawalexclusive|Bajumurah (@dellesia_boutique)

Bismillahirohmanirohim.
Alhamdulilah , finally 😘😘 semoga dipermudahkan.
.
stay tuned okeyh uolls .
.
#disebaliktabir #koleksiraya #thanxmymodel #thanxsemua #firsttimebuatjnamasendiri #doakanyangbaik2sahaja

zuhana3 (@zuhana3)

▪️ Everything in #life can teach U a lesson ., #U just have to be willing to #learn ▪️
#❤️ #friendship
#wearefriends #wearesisters #ibuibu (Kak Saniah, Jamie & @kamariah_kay dan #modelkecil @farrah.nabila )
( #disebaliktabir . .. #teatermusikalbatubelahbatubertangkupssemkl )

ejump (@ejumpmohd)

Sementara menunggu scene malam...... Budak2 nakal main sampan. Hahahaha
@benamirr
#SemusimRindu #DiSebalikTabir #Bts #DramaMelayu #BudakNakal #MenghabiskanMasa #ActorMalaysia
More...