(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Cover komik Spender Boy dah siap print. Tinggal nak letak finishing dan print isi dalam pulak.

Boleh dapatkan komik ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
(28 April - 7 Mei 2017)

#teaserkomradbuku
#SpenderBoy #PakNgahAlipz
#komradiscoming #PBAKL2017
#KomradKomik

(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Buku Untunglah Malaysia Masih Aman dalam proses cetakan.

Boleh dapatkan buku terbaru terbitan Komrad ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur
(28 April - 7 Mei 2017)

#teaserkomradbuku
#UntunglahMalaysiaMasihAman #KhairulAbdullah
#komradiscoming #PBAKL2017

(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Buku Untunglah Malaysia Masih Aman dalam proses cetakan.

Boleh dapatkan buku terbaru terbitan Komrad ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
(28 April - 7 Mei 2017)

#teaserkomradbuku
#UntunglahMalaysiaMasihAman #KhairulAbdullah
#komradiscoming #PBAKL2017
#KomradBuku

(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Buku-buku yang dah selesai proses binding dikumpulkan untuk dipotong dan dikemaskan bahagian tepinya.
Dah nak siap ni. Jumaat minggu depan dah boleh mula dapatkan buku Lost in Sekutland terbitan Komrad ni di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
(28 April - 7 Mei 2017)
#teaserkomradbuku
#LostInSekutland #IrwanDahnil
#komradiscoming #PBAKL2017

(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Ini pula adalah proses binding iaitu bilamana kita nak cantumkan cover dengan isi dalam buku tu.

Jangan lupa dapatkan buku Lost in Sekutland terbitan Komrad ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
(28 April - 7 Mei 2017)
#teaserkomradbuku
#LostInSekutland #IrwanDahnil
#komradiscoming #PBAKL2017
#KomradTV

(@komradbuku)

Cuba teka ni buku siapa? Clue dah ada dah tu.

Boleh dapatkan buku terbaru terbitan Komrad ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
28 April - 7 Mei 2017

#teaserkomradbuku
#disebaliktabir #KomradBuku
#komradiscoming #PBAKL2017

IntanBaizuraRK (@ibzrk81)

Be thankful for all the struggles you go through. They make you stronger, wiser and humble. Don't let it break you let it make you.. πŸ’ͺ
.
.
Nampak x pempuan nie lasak xlasaknye dia.. Suka sgt manjat xkira la mcm ner pun tetap nak manjat gak.. Ganas betul.. Mcm ner la gayanye nak suh pempuan nie jd lembut n xlasak2 sgt.. Hahaha Ganas2 mcm nie jodoh pun lari gamaknya kan.. Hahahaha layankan je.. Nak xnak terpulanglah ye.. Terus terang cakap aku mmg ganas dr sekolah lagi.. Hahahaha ok bye tu je nak kabo ye.. Suka, suka lah.. Xsuka pun xpelah.. Sorry kalau ada yg xsuka ok.. Jgn kecam & jgn marah ye.. πŸ˜…πŸ™Š
.
.
πŸ“Έ photo by @dee.dina tq nice πŸ‘ photo
.
.
#beyourself #stronggirl #akubukanlembut #akubukanayu #akuganas #akukasar #akulasak #kakimanjat #ikutdandiaje #lasaksangatsangat #tbπŸ”™ #throwπŸ”™ #perth #aussie #sugarloafrock #disebaliktabir #missmoment #awesome #lanunrimba #sahabathikingselamanya #bff #hikerslife #hikingadventures #lovenature #naturelovers #pencintaalam

(@komradbuku)

#disebaliktabir #KomradBuku

Abang pun tak tahu apa istilah yang betul, tapi senang cerita, ini adalah proses melipat isi dalam buku.
Boleh dapatkan buku Lost in Sekutland terbitan Komrad ni nanti di:

L019, Legar Putra, PWTC
@pbakl2017
28 April - 7 Mei 2017

#teaserkomradbuku
#LostInSekutland #IrwanDahnil
#komradiscoming #PBAKL2017
#KomradTV

FikhreeBakar (@fikhreebakar)

γŠγ―γ‚ˆγ†γ”γ–γ„γΎγ™
.
.

Photo credits @ridzuan901
.

#disebaliktabir #tiraikeinsafan #actors #actorslife

THE REAL NUR QISTINA RAISAH (@nurqistinaraisah)

Behind the scenes Drama Papa Ricky.. HEBATKAN? bukan senang nak jadi director dan pelakon ni.. macam2 cara dan gaya dilakukan tuk menjayakan seseuatu babak tu.
Terbaik dari semua crew2 Papa Ricky.. rindu sangat2 nilah salah satu kenangan yg indah..konon2 motor bergerak le kan..ada angin tiup bagai..tak tahu ramai yg mengipas tu... director pulak suruh buat mate kecik sebab kena tiup angin..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
#paparicky
#behindthescenes
#disebaliktabir
#hebatkan
#globalstationsb
#alisya
#ilovemyjob
#videoqistina

Sofieya Beauty Founder (@aininsofieya)

That moment when u nak tunjuk cara pakai something tapi malas nak gi ambik stand untuk letak fon. Thank you bik. Hihihi πŸ˜‚ #disebaliktabir
More...