Syaficake Exclusive (@syaficake)

Behind the scene part 2 hahahahahaha 😂😂😂 Photoshoot bersama founder only. Background selimut. Kau hadoo? hahaha sayang housemate saya 😘 tqsm.
#syaficake #syaficakephotoshoot #disebaliktabir

Syaficake Exclusive (@syaficake)

Behind the scene photoshoot gambar founder bersama produk. Pakai langsir je hahahahahaha. Maklumlah founder class C yang masih kosong, mentah dan tak berbakat. Btw thank you so much pada housemate yang sudi bantu menjayakan sesi photoshoot ni 😂😂😂 #syaficake #syaficakephotoshoot #disebaliktabir

Arshid Princess 👰 (@a.r.syedamir)

There will always be a reason why you meet people, either you need to change your life or you are the one that will change their.đŸ˜ŠđŸ’«đŸŒŸ #tuesday #disebaliktabir #hitamputih 240117 đŸ’«đŸ’• fb

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Jom layankan plak gmbr2 hasil rekaan @eszzibrahim utk majlis KaSha!!💃💃
✅ Studio Photoshoot outfit
✅ Solemnization dress
✅ Wedding dress
#Layannn 😘😘
.
Kesayangan2 yg bakal naik pelamin tu, boleh cuci2 mata dgn rekaan drp @eszzibrahim.. Lagi2 si pastel colour lover, haaaa sesuai sangattt utk dapatkn khidmat Eszz tau!! 😁😁
Check check check it out k..😉
.
✅ SOLEMNIZATION & WEDDING DRESS
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @eszzibrahim.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #WeddingDress #ThankYou #EszzIbrahim #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Sebabkan mak jemah terlebih rajin pagi ni, 😅🙈
Mak jemah edit video ni utk kesayangan2 KaSha.. #Layannn 😘
(haaa, tu la dia @eszzibrahim) 😊😊
.
Kesayangan2 yg bakal naik pelamin tu, boleh cuci2 mata dgn rekaan drp @eszzibrahim.. Lagi2 si pastel colour lover, haaaa sesuai sangattt utk dapatkn khidmat Eszz tau!! 😁😁
Check check check it out k..😉
.
✅ SOLEMNIZATION & WEDDING DRESS
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @eszzibrahim.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #WeddingDress #ThankYou #EszzIbrahim #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Ok, ni part penting yek anak2.. Kalau semua pun dh tempah, tapi kalau x tempah persalinan utk raja sehari, haaaaa itu cari masalah namanya... Hahaha 🙈🙈
Since KaSha mmg đŸ‘»đŸ‘» kaler2 pastel, so @eszzibrahim diterjahnya 🙊🙊
(Eszz yg viral dgn rekaan wedding dress 'pastel colour' nya tuu) 💃💃
.
Bukan sahaja persalinan akad nikah & sanding, tapi utk studio photoshoot KaSha & Mr.hubby nya pun menggayakan rekaan drp Eszz ni tau..😘😘
(nanti mak jemah share gmbr2 k) 😊😊
.
Kesayangan2 yg bakal naik pelamin tu, boleh cuci2 mata dgn rekaan drp @eszzibrahim.. Lagi2 si pastel colour lover, haaaa sesuai sangattt utk dapatkn khidmat Eszz tau!! 😁😁
Check check check it out k..😉
.
✅ SOLEMNIZATION & WEDDING DRESS
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @eszzibrahim.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #WeddingDress #ThankYou #EszzIbrahim #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Haaaa, ni antara gambar2 sekitar majlis akad nikah KaSha yg lalu..
Mak jemah maksudkan gmbr2 serangan di PHOTOBOOTH yekk.. 😂😂
Yaaa, bkn tetamu2 je yg sakan posing... Pasangan mempelai pun x melepaskn peluang nya yekkk!! 😘😘
.
Yg bergambar dgn pasangan mempelai tu lah 'on-site crew' yg very helpful tuuu.. 😊😊
TERIMA KASIH la krn sabar melayan ragam2 kami yek.. 😅
.
Props pun banyakkkkkkk & menarikk (sampai x tahu nak pilih mana satu) 😂😂🙈
Well, on-site crew yg 'mesra alam', jadi kita pun selesa utk b'posing sakan yekk.. 🙊🙊
So, bagi kesayangan2 yg tgh merancang majlis kalian, jgn lupa utk survey servis drp team @bumbongproduction OK!! Don't worry, team diaorg ada cover di Klang Valley, Terengganu & Sarawak juga..💃💃
.
✅ PHOTOBOOTH
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @bumbongproduction.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Photobooth #ThankYou #Bumbongproduction #photoboothKuching #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Bila sesuatu majlis tu, tak sah kalau x mengabdikan gambar-gambar kenangan kann!! So, dengan ada nya PHOTOBOOTH by @bumbongproduction + bookmark film strip lagi uolls, memang MERIAH jadinya.. Tetamu2 yg hadir pastinya gembira bergambar sakan kat PHOTOBOOTH yg disediakan tu.. Macam-macam gaya katanya 😁😁
.
Props pun banyakkkkkkk & menarikk (sampai x tahu nak pilih mana satu) 😂😂🙈
Well, on-site crew yg 'mesra alam', jadi kita pun selesa utk b'posing sakan yekk.. 🙊🙊
So, bagi kesayangan2 yg tgh merancang majlis kalian, jgn lupa utk survey servis drp team @bumbongproduction OK!! Don't worry, team diaorg ada cover di Klang Valley, Terengganu & Sarawak juga..💃💃
.
✅ PHOTOBOOTH
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @bumbongproduction.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Photobooth #ThankYou #Bumbongproduction #photoboothKuching #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

ŰŽÙ‡Ű±ÙˆÙ„ Ű§Ù„Ű”ŰŻÙŠÙ‚ (@caon_pisyoo)

Mana sayang? Tak tolong butangkan baju kurta abg pun. Lmbt dah ni. . 😰😰😰
.
Biar selekeh, aku nak seseorang yg tlg jaga mkn mnum pakaian aku, suatu hari nanti, inshaa Allah.
~
😊
#disebaliktabir #dramamelayusangat
#sendiribolehfikir #selekehdontcare

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Taraaaa!!
Inilah gambar wedding cake KaSha.. 💃💃
Yupz, itulah kotak2 packaging kek tu yekk (utk ✈ ke Kuching).. 😊😊
Gigih ke idokk!! 😅😅
Kesimpulannya, kek SELAMAT!! dan SEDAPPPPP.. 😋😋
.
Btw, hasil air tangan @bakedbyboo x pernah mengecewakan..
Harga2 kasih sayang gituuu.. Apa lagi yg korang nakkk!!
Kalau x percaya, pi la roger2 IG @bakedbyboo.. Mmg fully recommended 👍👍
.
✅ WEDDING CAKE
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @bakedbyboo.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Cake #WeddingCake #ThankYou #BakedByBoo #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
As u know, KaSha mmg đŸ‘»đŸ‘» cake, brownies, & yg seangkatan dgnnya.. 🙊🙊
@bakedbyboo antara faveret 'baker' pilihan KaSha.. 😊😊
So, bila tiba masa utk finalize wedding cake nya tu, terus dia mention kek nya dr 'bakedbyboo'.. Mak jemah was like "are u serious Falisha Crossley??" đŸ˜±đŸ˜±
.
Bukan apa, 'bakedbyboo' based in Klang Valley & lokasi wedding KaSha adalah di Kuching, Sarawak!! Can u imagine it?? 😅🙈
Itu maksudnya... We need to transport the cake from KL âžĄïž Kuching (by FLIGHT ✈ yekkk).. Mmg berpeluhhhhh mak jemah dibuatnya utk task ni.. 😂😂😂
.
Syukur sangatt, kami dapat kerjasama yg baik dr pihak 'bakedbyboo' nii.. Demi nk realisasikan request KaSha tu, cabaran pun disahut!! đŸ’Ș
Even ada la beberapa insiden kat airport yg buatkn mak jemah hampir putus nafas (kek ooooo kek) 😂😂!!
Alhamdulillah, selamat jua proses ✈ cake to Kuching!! 😘😘
(nanti mak jemah share gmbr2 kek tu yek) 😉
.
Btw, hasil air tangan @bakedbyboo x pernah mengecewakan..
Harga2 kasih sayang gituuu.. Apa lagi yg korang nakkk!!
Kalau x percaya, pi la roger2 IG @bakedbyboo.. Mmg fully recommended 👍👍
.
✅ WEDDING CAKE
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @bakedbyboo.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Cake #WeddingCake #ThankYou #BakedByBoo #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Butik Aludra (@butikaludra)

🎬 #GPRepost,#reposter,#notetag @akuhausdarahmu via @GPRepostApp ======> @akuhausdarahmu: Hey korang, cuba lihat costume @deannayusoff a.k.a Cempaka Sulastri.. Dia nampak anggun sekali. Mari kita ramai2 saksikan cerita selanjutnya @AkuHausDarahMu di pawagam berdekatan pada 2 Februari 2017

Hey guys, check out @deannayusoff aka Cempaka Sulastri outfit! She looks gorgeous! Catch her on #akuhausdarahmu in cinemas 2 February 2017.
#comingsoon2017 #horror #horrormovie #disebaliktabir #serammovie #action #horrorart #artwork #instalike #production #illusion #instacool #seram #film #blood #movies #behindthescenes #seram #movies #deannayusoff #newfilm #fashion #vintage

Kad Kahwin Sweet Sweet (@kadkahwinsweetsweet)

#Repost @falishanatics with @repostapp
・・・
#Throwback
Next throwback diteruskan utk team printing!!!
Yeahhh.. @kadkahwinsweetsweet dh mcm one stop centre OK..
Segala printing items yg uolls nak utk majlis blh didapati di sini..
Servis mmg tip top.. 👍👍
.
Nah, mak jemah belanja gmbr2 KaSha & team sweet2 masa proses pengambilan & packing brg2 utk make sure selamat ✈ ke Kuching.. 😚😚 #Layannn
THANK YOU Alicia, Fazhil, Teha & ALL team sweet2.. 🌾🌾
.
✅ PRINTING ITEMS
(Banner, Bunting, Backdrop, Welcome Board, etc)
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @kadkahwinsweetsweet.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Printing #Banner #Bunting #WelcomeBoard etc.. #ThankYou #KadKahwinSweetSweet #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Kad Kahwin Sweet Sweet (@kadkahwinsweetsweet)

#Repost @falishanatics with @repostapp
・・・
#Throwback
Barang2 dh slamat sampai lokasi..
So, masa utk memanjat & memasang yek.. 😅😁
Jom layannn candid photo aksi2 pemasangan + items dari Sweet2 yg sempat dirakam pd majlis #MRFCinta yg lepas.. 😘😘
.
THANK you mummy, daddy, big bro, uncle & SEMUA yg terlibat sama dlm proses pemasangan & susun atur brg2 tersebut.. 😊😊
.
✅ PRINTING ITEMS
(Banner, Bunting, Backdrop, Welcome Board, etc)
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @kadkahwinsweetsweet.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Printing #Banner #Bunting #WelcomeBoard etc.. #ThankYou #KadKahwinSweetSweet #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Kad Kahwin Sweet Sweet (@kadkahwinsweetsweet)

#Repost @falishanatics with @repostapp
・・・
#Throwback
Next throwback diteruskan utk team printing!!! đŸ’»
Yeahhh.. @kadkahwinsweetsweet dh mcm one stop centre OK..
Segala printing items yg uolls nak utk majlis blh didapati di sini..
Servis mmg tip top.. 👍👍
.
So, kesayangan2 boleh la masukkn @kadkahwinsweetsweet dlm list carian ok.. 😉
InshaAllah majlis awak awak awak akan meriah.. 💃💃
.
✅ PRINTING ITEMS
(Banner, Bunting, Backdrop, Welcome Board, etc)
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @kadkahwinsweetsweet.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Printing #Banner #Bunting #WelcomeBoard etc.. #ThankYou #KadKahwinSweetSweet #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Ni pun antara task sukar.. Nak decide MUA for KaSha big day.. 😅
At last, she decide to choose sentuhan magis by @kakmar_marissa!!
Haruslah menepati piawaian & kesesuaian raut wajah yekk.. Cantik!! 😍😍
.
Ok, jom layannn candid moment sesi ceconteng wajah KaSha.. 😚😚
Focussss yekk kak Mar.. Gerun plak mak jemah nk kacau.. Ehhh 😅🙈
#Layannn
.
✅ MAKEUP
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @kakmar_marissa.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Makeup #ThankYou #makeupbymar #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics

Official Falisha Crossley FC (@falishanatics)

#Throwback
Ni pun antara task sukar.. Nak decide MUA for KaSha big day.. 😅
At last, she decide to choose sentuhan magis by @kakmar_marissa!!
Haruslah menepati piawaian & kesesuaian raut wajah yekk.. Cantik!! 😍😍
.
✅ MAKEUP
💑 @falishacrossley & Capt. Rafiq
THANK YOU @kakmar_marissa.. 💖💖
.
"Semoga Allah memberkati kalian serta menghimpunkan kalian dalam kebaikan.."
Ameen.. 💞
.
#Latergram #Makeup #ThankYou #makeupbymar #DisebalikTabir #MRFCinta #FalishaCrossley #LadybossFC #KeepCalmAndSupportFalishaCrossley #Kesayangan #Falishanatics
More...