Yamaha Rider (@muhd_faiz9)

Shooting Arabic .. Kembang dan semangkuk geng .. Huhu
#disebaliktabir
#tac151

Make up by Aemylia (@makeupbyaemylia)

lebey tau dia ni.. pdhal jd talent extra je. siap nk mascara bagai.. puiii.. nasib hang mai jgk dik. ok la, akk layan je .. #shortvideo #cuitcuitdahcantik #disebaliktabir #pgiteam #preciousgidea

husaichot (@husaiarechot)

Tlonglah jgn pandang bawah.. nie namanya fleksibel... hahaha.. malas na balik tukar seluar 😂😂 nielah jadinya.. mohon pereka fesyen boleh jadikan nie sebagai fesyen terbaru.. bro cuba.. #disebaliktabir #gmbarkorporat

OFFICIAL CJ WOW SHOP INSTAGRAM (@cjwowshop)

Disebalik tabir rakaman rancangan CJ WOW SHOP bagi produk Simply Straight bersama Natalie @xiaoyu8tv dan @chiongpei .
#cjwowshop #bts #behindthescene #disebaliktabir #hidupmestiadawow #wow

ezzat roslan (@ezzatroslan)

setiap usaha pasti ada saat manis dan setiap keburukan yang berlaku pasti ada kebaikan yang menunggu.. #tb #disebaliktabir #matsallehcarimakan @destinasitv #alhamdulillahsyukur

27 Feb-5 Mac | LONDON & PARIS (@ps_monreve.global)

Ahahahaha...saja nak promot anak i jap 😊...Saksikan the making of "kalbu pun berzikir" di astro citra, 6.30 pm, 21feb 🤗 @norzarasophia #zarasophia #astrocitra #disebaliktabir #themakingof #kalbupunberzikir

(@_diamonds13)

Anak-Anak Brunei Darussalam 🇧🇳Happy 33rd National Day #hk33 #disebaliktabir #rehearsalmode

syauu (@nrlsyqna__)

The best-fav-motivator-ever 👏👏 even baru kenal after three years sekolah sekali #hafizmotivatorku #disebaliktabir

shamil fawwaz (@shamil_fa)

Inilah yang dikatakan memory yang tidak akan dilupakan
Hahahaha.... Disebalik tabir eksperimen kami..... Woiii woiii woiii😂tak jadi weiiii.... Hahaha

#schoollab
#disebaliktabir

AP Art Gallery (@ap_art_gallery)

Bekerja di sebalik tabir memang tidak semasyhur mereka yang mendapat lampu 'spotlight' dan liputan sepanjang masa. Meskipun begitu, kami sangat menghargai setiap sumbangan yang diberikan kepada A.P. Art Gallery selama ini! Ya, kami berterima kasih kepada anda meski di mana sahaja anda berada
.
#ap_art_gallery #disebaliktabir #artislife #rahimeharuncollection #loveforart #framing #painting

شهرول الصديق (@caon_walker)

P: Awak kat mana??
L: Kat masjid la, takkan dlm hati awk pulak kot, (biarlh dlm diam).
P: Tolong jaga haty saya baik k.
L: Baik saya jaga iman, ilmu, taqwa, in shaa Allah awak pun akn terjaga jgk secara lngsng.
P: Takde nk berciaa ciaa ciaa ke?
L: Sorry tkde masa nk berciaa ciaa cia dpn khalayak.
P: K
L: K..pala timun !

#disebaliktabir #dramapukul7 #belike
More...