Azhan Rani (@azhan_rani)

belanja sikit #disebaliktabir
pembikinan drama #wariskampungsemarahpadi lebih setahun yang lalu berlokasi di bukit fraser, kuala kubu bharu dan melaka... #alfatihahbuatpakjabit dalam kenangan.. nantikan #episod7 minggu depan
jam 7 malam
setiap jumaat, sabtu & ahad
@tv1_rtm
@rtm_malaysia
#arahan
@melissa_saila
#kussemangataktor
@datamimisiregar
@mona.allen
@emmatoyz
@i_n_d_r_a_c_h_e_m_u_d_a

name (@aziahtajudin._)

time ni nk selfie punya pasal sanggup panjat dinding keluar dari tingkap dh mcm penyamun😂ruang nak duduk pon sempit 😥btw dapat lah jugak dalam 10 keping gambar💪🌈
#kamikuat
#disebaliktabir

R.LYN (@liyanarosli93)

Jangan tanya kenapa aku pendek, tengok gambar ni pon dah boleh faham rasanya 😂

#disebaliktabir #produkroslidanzarina #keluargacomel #keluargabahagia #sayangibuabahselamanya

Faez Ismael (@faez_ismael)

cubaan melakar suasana yang indah dan permai,
pohon nyiur pun melambai & suara alam mendayu..
ada rupa pantai dah ke?
#paehdesign #disebaliktabir #dibalikselendangsembunyinurkasihmu #andaikurapuhdalamlangkah

Ainie Voyage (@ainie_voyage)

Kelebihan anak lelaki, rajin keje.. upah kek sepotong je hehe! 💪 #throwback #disebaliktabir @sweetheart_style 😍

Capture by Athirah (@xkhuwatir)

Shoot di Klang pulak..
Sbb dia kena fly gi sarawak if nak ambik jubah, so kita bagi pinjam jubah kita..
Hadiahkan utk qila sbb selalu jadi peneman dikala suka & duka time peak period dulu 😵 & selalu bawa gi food hunting 😋 area klang..
Hope syikin jelez, ha3
*mampu keluar shoot lepas habis meeting tadi 6.40pm
#photoshoot #prekonvo #disebaliktabir

Faez Ismael (@faez_ismael)

'melukis kat kedai burger?'
'yup, plus tempat mintak pendapat orang lalu lalang & brainstorm'
'serius?'
'yo, ijazah terbaik datangnya dari jalanan, dari pengalaman bercakap & bersalaman, konflik, motivasi, meditasi, positif & benci jadi inspirasi pagi.. ' ❤️
.
#paehdesign #komikbaru #andaikurapuhdalamlangkah #disebaliktabir #dibalikselendangsembunyinurkasihmu
More...