acupuncture + herbal medicine (@_ouchie)

These berries are a great anti-aging food
.
Blackberries are packed with anti-oxidants that combat free radicals and reactive oxygen species
.
Blackberries are packed with Minerals such as copper, manganese, magnesium, potassium, pantothenic acid, pyridoxine, riboflavin, niacin, and folic acid
.
What are you eating today?

R W O E. WINSTON (@rwoewinston)

[A O I B H]
Loved having this sweet girl in my seat today ❤️ have a fab night

Tayo Day Spa (@tayodayspa)

Full Arm Wax 👌🏽 Truth about waxing.... 💞 Hair grows out exactly how you had it before
💞 Hair does NOT grow back thicker, coarser or longer 😌
💞 Hair is pulled out from the fair follicle, not from the surface of the skin
💞 Over time, clients see less hair growth, lighter hair or no hair at all 👌🏽

Fatin Najwa (@mkfatinnajwa86)

Abam mak juki saja tau buat troback kisah kisah dahulu kala kat FB. Terbocor dah rahsia kakwa muda mudi dulu.

Bila teliti semula pic 2012 tu rasa nak menyorok dalam peti besi rumah tok je. Maluuuuu.
Kalau korang nak tau. Pic 2012 tu kakwa baru je kawen 2 bulan. Masa tu pjj ngan suami. Sorang kat kedah sorang kat perak. So hujung minggu je dapat jumpa.

Time tu tak silap kami g cuti kat cameron highland. Maluuuu? Jangan ditanya la.
Macam mana la muka boleh breakdown teruk sangat kan? Meh nak kabo. Asalnya kakwa memang tak boleh langsung nak nempek apa apa makeup pon kat muka nie.

Muka jenis berminyak, sensetip yakmatt. Bahana pakai makeup time majlis akad nikah, majlis bersanding gitu la jadinya. Hampir 2 bulan muka naik jerawat.

Macam macam jenis skincare dah pakai. Tak mau jugak. Bukan tak usaha, USAHA dah. Tapi masih gitu la. Sampai satu tahap kakwa dah MALAS nak ambik tau pasal muka nie.

Tapi tak boleh la sebab kerja kakwa berdepan dengan orang. Orang nak tengok kita hari hari. Kalau dah muka gitu kita pon rimas kan. Muka nampak berkilatttt je. Bukan berkilat sebab glowing tapi berminyak.

Benda nie amat sensetip kalau kita cakap nak nak lagi sebagai wanita. Wanita kan suka CANTIK, WANGI. Baru rasa CONFIDEN.

Sekarang 2017. Hampir setahun kakwa guna skincare dan makeup Mary Kay alhamdulillah memang tidak mengeciwakan. Dari seorang yang tak confiden dah jadi confiden. Tak suka makeup hari hari nak makeup.
JERAWAT! Malu malu kucing nak munculkan diri. Ada la seketoi dua yang muncul tu pon time nak period.

Kakwa nak say thankz alot tu my friend mk norsyiqah sebab kenalkan Mary Kay. Dari pengguna terus terjebak sebagai Beauty Counsultant. Niat join MK tuk rawat muka yang berjerawat. Dan nak bantu kawan kawan yang ada history ngeri macam kakwa.
Kakwa yakin ramai kawan di luar sana nak dapat kulit yang sihat dan cantik. Jom kita set time kita guna semua rangkaian produk Mary Kay. FREE je.

Kakwa nak ajar hampa cara nak cuci muka lepas tue kita praktik simple makeup. 😋

#IndependentBeautyConsultantMaryKay
#ilovemarykay
#skincarebotanicaleffect
#flawlessskin

Johncé (@the_sassy_assassin)

Thelma και Louise ξεκάθαρα όμως . 💀🖤🐍🖤🐆🖤💀 #FixFamHack : Για ένα απόλυτα επίκαιρο high fashion look συνδύασε την απόλυτη κάλυψη του Studio Fix Fluid με μια αντίθεση ανάμεσα σε ζέστη ανοιχτή σκιά •Mischief Minx Palette• και σκούρο ψυχρό κραγιόν •Ess-Presso Retro Matte Liquid• !!! #StudioFix #FixFam #FixFamGreece #MacArtistChallenge #MacCosmetics #MacCosmeticsGreece #FlawlessSkin #DewySkin #FreshSkin #retromatteliquidlipstick #macgirls #macteamSKG #myartistcommunity #myartistcommunitybalkans #muasworldwide @MacCosmetics @maccosmeticsgreece

Dermarché Labs (@dermarchelabs)

Happy Beauty Filter Friday!! 🙌🏼😉 We really Love this close-up Before & After picture using our inspired Roloxin Smoothing Mask Beauty Filter!

ZASSS 3MIN CANTIK FLAWLESS TAU (@diva.ary.dyxy)

.
LELAKI PUN BOLEH PAKAI BC CREAM💋💋💋!
.
Bukan Diva Ary yang cakap tapi real feedback dari our D.I.V.A Customer tau.

Jangan fikir banyak sangat, jom kita fefeeling jadi DIVA berjemaah dengan DYXY!

Meh wasap Diva Ary cepat! Banyak gift nak bagi ni. Aummm.
+6013 542 2904 DYXY
+6013 542 2904 DYXY
+6013 542 2904 DYXY

Nak lagi senang click je link kt bio tau. 💋

ZASSS 3MIN CANTIK FLAWLESS TAU (@diva.ary.dyxy)

KU PINANG KAU DENGAN DYXY!

Jangan fikir banyak sangat, jom kita fefeeling jadi DIVA berjemaah dengan DYXY!

Meh wasap Diva Ary cepat! Banyak gift nak bagi ni. Aummm.
+6013 542 2904 DYXY
+6013 542 2904 DYXY
+6013 542 2904 DYXY

Nak lagi senang click je link kt bio tau.

GRAB YOURS NOW 💋

KATALOG SHAKLEE Amy (@almieshaklee)

TIPS KULIT CANTIK : Basic Set For Beautiful Skin
.
.
Buat anda yang ingin dapatkan supplement basic untuk kecantikan kulit, amy cadangkan untuk ambil Basic Set For Beautiful Skin ni👍🏻
.
.
Info berkenaan Vitamin C Shaklee:
➡️Produk semulajadi yang dihasilkan daripada ekstrak jagung, jadi ianya sesuai untuk anda yang mempunyai masalah perut sensitive
➡️Menggunakan hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) untuk mencapai profil pelepasan Vitamin C secara berperingkat di dalam badan
➡️Vitamin C Sustained Release ini melepaskan 500mg Vitamin C setiap 5 jam sekali untuk meningkatkan kadar penggunaan Vitamin C (secara tak langsung ianya mengelakkan pembaziran Vitamin C). Ini bersamaan dengan memakan 1 biji setengah buah oren setiap jam selama 5 jam.
➡️Ditambah dengan 120mg citrus bioflavonoids untuk meningkatkan kesan Vitamin C dalam badan
➡️Sumber antioksidan yang bagus untuk tubuh badan
➡️Bantu memelihara kesihatan gigi, gusi dan tulang
➡️Badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri, oleh itu kita perlu ambil vitamin C daripada sumber makanan harian dan supplements
.
.
Info berkenaan Vitamin E Shaklee:
➡️Sumber antioksidan yang penting untuk memelihara kesihatan yang baik
➡️Vitamin E membantu menguatkan sistem imun -Kajian menunjukkan Vitamin E meningkatkan fungsi imun golongan yang berusia
➡️1 kapsul Vitamin E membekalkan 400IU sumber Vitamin E semulajadi daripada minyak soya dalam bentuk D-alpha-tocopherol, yang mana ianya merupakan bentuk Vitamin E yang aktif secara biologikal, dan diserap dengan lebih baik oleh badan
➡️mengandungi 65mcg selenium untuk bantu memberikan fungsi Vitamin E yang optimum
➡️mengandungi 39.4mg ekstrak biji anggur yang mengandungi proanthocyanidins, sebatian yang mempunyai ciri antioksidan yang tinggi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Amy Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Amy Shaklee
0173398547
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE ##flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah

Lisa (@bellezalisa)

When you got that Mary Kay makeup on no filter is needed.. #flawlessmakeup #flawlessskin #mymklife #hamptonhomecoming

Rebecca {Makeup by Becca} (@beccameinen)

More stunning shots of Cass' big day! Captured by @hollydaltonphotography 📸Swipe left for more!😍 #makeupbyme
More...