Ambys Beauty - Aesthetic Salon (@ambysbeauty)

A course of Carbon Skin Rejuvenation is perfect to minimise redness, blemishes, dirt build up and helps to oily/dry skin! Want to know if this treatment is for you? Leave your questions below! #carbonfacial #results #skincare #carbonfacialuk #flawlessskin

SHAKLEE.for.LIFEπŸ¦‹ (@faraamohd)

KURUS BERKESAN😘
-
-
Ada tak masalah
😱 BUNCIT
😱 peha bergesel
😱 MALAS BERGERAK
😱 SELERA SUSAH NAK CONTROL
-
-
Jangan risau sebab....... SHAKLEE KAN HADO! Dengan satu set lengkap KURUS BERKESAN NI, segala masalah diatas akan dapat diatasi. Macamana?
-
-
Satu ni tahan dua bulan, dan gerenti turun 2-3 KG SEBULAN! WOW? yess very wow. Dan yang paling best sebab kita provide and guide cara makan dengan berkesan πŸ‘Œ
-
-
FaraaMohd
013-2743234
-
#shakleepromo #shakleeselangor #shakleehargaahli
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleebyha #shakleeoriginal #sayajualmurah
#shakleeshahalam #shakleestudentprice
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah
#setslimmingshaklee #shaklee #shakleeunisel
#vitaminmurah #shakleeuitmshahalam
#shakleeklang #shakleecoduitmshaham #shakleemsushahalam #codshahalam #collagenshakleemurah #uitmshahalam #shakleehargastudent #vitaminmurahshaklee
#espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee

SHAKLEE.for.LIFEπŸ¦‹ (@faraamohd)

KURUS BERKESAN😘
-
-
Ada tak masalah
😱 BUNCIT
😱 peha bergesel
😱 MALAS BERGERAK
😱 SELERA SUSAH NAK CONTROL
-
-
Jangan risau sebab....... SHAKLEE KAN HADO! Dengan satu set lengkap KURUS BERKESAN NI, segala masalah diatas akan dapat diatasi. Macamana?
-
-
Satu ni tahan dua bulan, dan gerenti turun 2-3 KG SEBULAN! WOW? yess very wow. Dan yang paling best sebab kita provide and guide cara makan dengan berkesan πŸ‘Œ
-
-
FaraaMohd
013-2743234
-
#shakleepromo #shakleeselangor #shakleehargaahli
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleebyha #shakleeoriginal #sayajualmurah
#shakleeshahalam #shakleestudentprice
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah
#setslimmingshaklee #shaklee #shakleeunisel
#vitaminmurah #shakleeuitmshahalam
#shakleeklang #shakleecoduitmshaham #shakleemsushahalam #codshahalam #collagenshakleemurah #uitmshahalam #shakleehargastudent #vitaminmurahshaklee
#espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee

SHAKLEE.for.LIFEπŸ¦‹ (@faraamohd)

KURUS BERKESAN😘
-
-
Ada tak masalah
😱 BUNCIT
😱 peha bergesel
😱 MALAS BERGERAK
😱 SELERA SUSAH NAK CONTROL
-
-
Jangan risau sebab....... SHAKLEE KAN HADO! Dengan satu set lengkap KURUS BERKESAN NI, segala masalah diatas akan dapat diatasi. Macamana?
-
-
Satu ni tahan dua bulan, dan gerenti turun 2-3 KG SEBULAN! WOW? yess very wow. Dan yang paling best sebab kita provide and guide cara makan dengan berkesan πŸ‘Œ
-
-
FaraaMohd
013-2743234
-
#shakleepromo #shakleeselangor #shakleehargaahli
#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleebyha #shakleeoriginal #sayajualmurah
#shakleeshahalam #shakleestudentprice
#shahalam #flawlessskin #vivixmurah
#setslimmingshaklee #shaklee #shakleeunisel
#vitaminmurah #shakleeuitmshahalam
#shakleeklang #shakleecoduitmshaham #shakleemsushahalam #codshahalam #collagenshakleemurah #uitmshahalam #shakleehargastudent #vitaminmurahshaklee
#espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee

@hasniza_nazlan (@fluffy.coffee.radiance_kl)

FLUFFY SCRUB "FACE WHITENING"
=============================
100% Organic Homemade βœ”οΈ
13 MANFAAT "FLUFFY FACE SCRUB"
* Mencerahkan kulit wajah * Menghilangkan parut degil
* Menanggalkan sel-sel kulit mati
* Melembutkan kulit wajah
* Menghilangkan biji halus pada wajah
* Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit
* Melembapkan kulit wajah
* Menutrisi kulit wajah
* Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan)
* Menyembuhkan jerawat dengan cepat
* Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare)
* Menglowingkan kulit wajah dengan cepat * Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri
...
Bahan-bahan: Diformula 100% dari bahan natural organik semula jadi tanpa bahan kimia 0.1% sedikit pun (diprocess rapi)
#saybyetomercuryproduct
#sayhellotonaturalproduct
..
Cara penggunaan:
Step 1
* Usap dan gosok pada kulit wajah dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) Bilas dengan air sehingga bersih
Step 2
* Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah ..
Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #FluffyFaceScrub Lelaki dan perempuan βœ”οΈ -----------------------------------------
..
Price of Fluffy Face Scrub:
RM30 Exclude Postage
Postage Rate:
RM8sm | RM11ss
..
#cocoa
#sayajualmurah2
#sayajualborong
#teamfcr
#flawlessskin
#organicscrub

Kim Kindhart (@kkindhart.home)

Direct Sales have been around for a long time. Why is Rodan + Fields different? βœ…I don't have inventory. βœ…I don't ship anything. βœ…I don't handle money. βœ…I sell something that is consumed and needs replenished. βœ…My products are CLINICALLY PROVEN to work; created by world-renowned, Stanford educated dermatologists; for all types of skin concerns. βœ…I do 90% of my business from my phone/iPad/computer

Would you like an extra paycheck each month? Let's make it happen! Message me today!

#randfrocks #happylife #flawlessskin #lookyounger #financialfreedom #expectmore #opportunity #changeyourlife #Canada #Australia #ecommerce #entrepreneur #babyboomers #retirementincome #extraincome #skincare #premiumskincare #antiaging #eyelashes #lashextensions #beauty #smartbusiness #goingglobal #joinme

Online Makeup Store (IBADAN ) (@adronestores)

Milani Mineral Compact Makeup Powder – isΒ the best of both worlds – ultra-full coverage and a weightless formula.
Instantly, imperfections (age spots, dark circles, even scars) take cover. And on those happy days when you don’t have quite as much to hide, this buildable, matte-finish powder lets you lighten right upπŸ’₯πŸ’«πŸ’‘ Available for sale πŸ˜‰πŸ˜‰
Nationwide delivery
#nigeriaonlinestore #makeuplovers #longlasting #owanbe #makeupartists #ibadan #osun #beautystoresinlagos #beautystoresinibadan #flawlessskin #nocakeymakeup #naijamua #bestmakeupstorenigeria #promua #naijabestmua #nigeriamakeupshop #shopnaija #trustedonlinestore #qualitymakeupproducts

πŸ’πŸ’Mary KayπŸ’πŸ’ (@norhakimahhalim)

MASA UNTUK MANJAKAN BIBIR ANDAπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟Ari nie nk share ckit apa yg special sgt SATIN LIPS SHEER SUGAR SCRUB & SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM😘😘
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHEER SUGAR SCRUB
πŸ’‹ Menggelupas bibir secara lembut menggunakan kristal gula semula jadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan
πŸ’‹ Ia mengandungi minyak bunga matahari dimana ia kaya dgn vitamin E 😱😱
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHEA BUTTER BALM
πŸ’‹ Lepas uolls apply scrub Kat bibir uolls jgn lpe manjakn bibir uolls dengan stu ciuman yg brkhasiat😍😍
πŸ’‹Pelembap nie brfungsi untuk memberikn bibir uolls lebih lembut😘😘
πŸ’‹SHEA BUTTER nie mengandungi VITAMIN A & E,,dimana ia mmbntu bibir untk lebih lembap πŸ’‹Part yg pling best balm nie ad JOJOBA BUTTER dimana ia dpat melembapkn lgi bibir uolls
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
So for those yg bibir kering @ yg nk bibir mungil,,ssuai sgt guna SHEER SUGAR SCRUB & SHEER BUTTER BALM😘😘😘
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
PM SAYA 016 930 9679 JIKA ANDA BELUM ADA PERUNDING KECANTIKAN @ PERUNDING KECANTIKAN ANDA UNTUK TEMPAHAN😘😘 #scrublips #lips #lipscrub #lipbulm
#skinvigoratecleansingbrush #skincaremurah #flawlessskin

Gmk_FazYana (@gmkfazyana)

#flawlessskin

In doubt? Ask me.

PM/WA/SMS GMK Faz 8222 5845

Buy now pay later ➑️afterpay (@soulfulthree)

This place is greatly missed.
What is your zen goto place?
This is mine.

Hayley πŸ€ (@hylian.priestess)

Simple winged @katvondbeauty "Trooper" eyeliner with @jeffreestarcosmetics liquid lip in "Abused". For foundation I used a mix of @revlon Colorstay liquid in Ivory and @katvondbeauty lock-it liquid in Light 42. β€’
#makeup #simplemakeup #makeupaddict #makeupaddiction #makeupart #makeuplook #makeupjunkie #beauty #beautyblog #flawlessskin #palegirls #kmakeup #fashionblogger #jeffreestarcosmetics #style

πŸ’„MARY KAY BEAUTY CONSULTANTπŸ’‹ (@ayzza_beauty_consultant)

.
.
Mary Kay CC CreamπŸ’ž
.
Pernah tak rasa mcm malas sgt nk pakai moisturizer dan sunblcok bila keluar? Atau nak cepat smpai terlupa nk pakai dua produk penting ni? .
.
.
Tak perlu risau dah ...sbb Mary Kay CC Cream ni dah lengkap dgn SPF 15 dan Moisturizer. .
.
.
CC Cream ini bertindak seperti foundation dan ada extra benefit iaitu
#anti aging,
#conceals,
#hydrates,
#brightens &
#minimizes redness. .
.
.
So kalau yg jenis ade jerawar merah-merah tu jgn risau..CC Cream boleh tlg coverkan. Best kanπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
Nampak tak banyaknya kebaikan cc cream ni?? Best seller tau CC Cream ni sbb skrg semua org nak yg instant kan. Jom dapatkan 1? Berbaloi2 tahan lebih 6 bulan.
.
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 01945820166016 AYZZA
Marykay Beauty Consultant
_____________________________
#flawlessmakeup #nealofarhijab
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#masalahjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#skinsensitif #cikgukulim
#nursemalaysia
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #beruscucimuka
More...