Aylynna Mobile Spa (@aylynna.mobilespa)

#throwback facial semalamπŸ’†πŸ»πŸ’†πŸ» Ada tak sis-sis kesayangan linda minat nak tambah baik income bulanan dr rm2000-3000 kepada rm9000-10k sebulan??πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ
Atau ada tak sis-sis kesayangan linda nak dapat gaji rm100 sejam / 3 jam rm300?? πŸ’°πŸ’°
Atau yang paling best customer booking facial dengan kita setiap hari??
πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
Jommm sertai Bisnes Preview Home Bisnes / Bengkel Home Facial Spa dengan kami 😊😊😊
.

Sila tinggalkan contact no. hp Ataupun PM kami segera......
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60142742369
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60142742369
πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60142742369

Slot adalah TERHAD....!!!😍😍😍
#beautycartel #aylynnamobilespa #makeupartist #hennaart #facial #mobilespa #facelifting #vshapeface #antiaging #glowing #flawlessskin #elmarino #collegen #nakcantik #ownerspa #alorsetar #kedahan #perlisinderakayangan #penang #kl #negerisembilan #melaka #johor #pahang #partime #facialmurahpenang #muslimah #facialmurah ❀️ Beauty Cartel No.1 πŸ‡²πŸ‡Ύ ❀️

Acne care (@acne.care.shop)

Adakah Anda Sedang Cuba Menghilangkan Jerawat?
Apa usaha Anda dalam Mengatasinya?
Tahukah Anda bagai mana Jerawat Terhasil?

Jerawat merupakan gangguan kondisi kulit yang biasanya muncul pada wajah, leher, dada, punggung dan bahu. Jerawat paling umum terjadi di kalangan remaja, dengan prevalensi yang dilaporkan dari 70-87%. Jerawat dapat menyebabkan gangguan emosi dan bekas luka di kulit.

Kenali Punca-punca Jerawat

1- Bakteria dan Jerawat

Bakteria yg dikenali dgn nama Propionibacterium acnesΓ‚ pula adlh salah satu bakteria yg biasa ditemui dlm sel kulit. Sumber makanannya ialah sebum & sel2 mati pada permukaan kulit. Kulit berjerawat mempunyaiΓ‚ Propionibacterium acnesΓ‚ yg lebih banyak berbanding dgn kulit yg x berjerawat.

2- Pemakanan & Jerawat

Walaupun punca jerawat yg disebabkan oleh diet atau pemakanan x dpt dibuktikan dgn jelas serta secara terperinci, tetapi diet mempunyai kesan langsung terhadap tahap insulin dlm badan kita. Untuk pengetahuan anda, insulin adalah hormon terpenting manusia & boleh mempengaruhi hormon-hormon lain di dalam tubuh termasuk hormon androgen yg turut menjadi penyebab pertumbuhan jerawat

3- Stress & Jerawat

Stress boleh memburukkan lagi simptom jerawat . Tahap stress yg tinggi mmg mampu memberi kesan ke atas jerawat & boleh menyebabkan radang jerawat yg teruk. stress juga akan mbuat, adrenalin serta hormon androgen yg ada di dlm badan akan dikeluarkan dengan berlebihan & menjadi punca tumbuhnya jerawat.
.
πŸ“² whatsapp 0126553846
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #terlajaklaris #antijerawat #acnecarecandy #supplements #mukabersih #kakishopping #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #jerawatbelakangbadan #bazaarkecantikan #bazaarpaknilkecantikkan #sayajualprodukkecantikan #igersmalaya #flawlessskin #lactoferrin

SIKLODERMA Official (@sikloderma)

SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM .
.
Formula unik untuk menggangkat sel kulit mati yang membuat wajah terlihat kusam dan tidak cerah..
Produk ini bermanfaat untuk, menggangkat sel kulit mati, mencegah kerutan di area wajah, memperlambat penuaan dini, membantu menyempurnakan kulit wajah. .
.
SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM sangat mudah digunakan dan dengan hasil yg bisa kamu rasakan setelah memakai produk ini. .
.
untuk informasi :
whatsapp : 0822.1716.6915 .
.
WE KEEP YOUR SKIN HEALTHY ~ SIKLODERMA ~
#sikloderma#wekeepyourskinhealthy#skincare#skincareindonesia#skincareaman#jerawat#flekhitam#kerutan#kulitsehat#kulitwajah#perawatanwajah#skincarebpom#beauty#glowingskin#flawlessskin

SIKLODERMA Official (@sikloderma)

SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM .
.
Formula unik untuk menggangkat sel kulit mati yang membuat wajah terlihat kusam dan tidak cerah..
Produk ini bermanfaat untuk, menggangkat sel kulit mati, mencegah kerutan di area wajah, memperlambat penuaan dini, membantu menyempurnakan kulit wajah. .
.
SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM sangat mudah digunakan dan dengan hasil yg bisa kamu rasakan setelah memakai produk ini. .
.
untuk informasi :
whatsapp : 0822.1716.6915 .
.
WE KEEP YOUR SKIN HEALTHY ~ SIKLODERMA ~
#sikloderma#wekeepyourskinhealthy#skincare#skincareindonesia#skincareaman#jerawat#flekhitam#kerutan#kulitsehat#kulitwajah#perawatanwajah#skincarebpom#beauty#glowingskin#flawlessskin

White Orchid Centre (@whiteorchidrejuvenationcentre)

Does your busy schedule overwhelm you and keep you from being the best version of yourself? Or do you just need to be pampered and to indulge in some β€œme” time? Either way we can help you feel relaxed and refreshed for the week ahead! Call to book your appointment for @hydrafacialmd, @qibeauty treatment, massage (RMT), acupuncture or cupping. πŸ’ƒπŸΌ

SIKLODERMA Official (@sikloderma)

SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM .
.
Formula unik untuk menggangkat sel kulit mati yang membuat wajah terlihat kusam dan tidak cerah..
Produk ini bermanfaat untuk, menggangkat sel kulit mati, mencegah kerutan di area wajah, memperlambat penuaan dini, membantu menyempurnakan kulit wajah. .
.
SIKLODERMA ACTIVE EXFOLIATING PEEL DERM sangat mudah digunakan dan dengan hasil yg bisa kamu rasakan setelah memakai produk ini. .
.
untuk informasi :
whatsapp : 0822.1716.6915 .
.
WE KEEP YOUR SKIN HEALTHY ~ SIKLODERMA ~
#sikloderma#wekeepyourskinhealthy#skincare#skincareindonesia#skincareaman#jerawat#flekhitam#kerutan#kulitsehat#kulitwajah#perawatanwajah#skincarebpom#beauty#glowingskin#flawlessskin

Shaklee Beauty (@shakleesya)

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN
-
HOT SELLING EVERYDAY❀️
.
Ini antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE . .
Kalau orang nak kulit yg cantik,nak cerah nak gebu nak rawat masalah breakout syera memang wajibkan untuk ambil dua jenis ni tau 😊
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni ?Meh nurmie share dengan uolls
-
Energizing Soy Protein (ESP) :
-
🌸 Penting untuk membentuk sel protein badan.
🌸 Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit.
🌸 Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka.
🌸 Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
-
VITAMIN C :
-
🌸 Menjadikan tona kulit sekata.
🌸 Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸 Membaiki kulit yang rosak.
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸 Meningkatkan imuniti tubuh
-
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing2!muka je ke putih? muka je ke cantik? Of course lah satu bdan 😊
.
Teringin nak cuba? whatsaap nurmie untuk dapatkan BEST PRICE okey ? 😊
.
SyeraπŸ“² 011-40316492
Shaklee Beauty Consultant
-
#shakleeuitn
#shakleebysyera
#shaklee
#espshaklee
#cerahgebu
#shakleepahang
#sayajualshaklee
#shakleemurahmalaysia
#shakleeoriginal
#sayajualmurah
#flawlessskin
#setslimmingshaklee
#shaklee
#shakleeffect
#vitaminmurah
#shakleejengka
#espshakleemurah
#setkurusshaklee #shakleebandarpusat #shakleecod #shakleepahang

BeautyTreatment (@beauty_treatment18)

"BELLE COLLAGEN SKIN Pemutih kulit seluruh badan"

PENCERAH, PEMUTIH KULIT THE BEST tapi HARGA TERJANGKAU ???????
bellecollagenskin Solusinya !!! ISI LEBIH BANYAK !
HARGA LEBIH MURAH !
HASIL LEBIH MANTAP =======================================
1 Botol isi 90gr, FreeΒ #whiteningbodysoapΒ Gosok2 saat mandi. Kulit akan terasa bersih keset cerah seketikaΒ 
JUARA nya COLAGEN
JUARA nya yang mampu menjadikan kulit PUTIH PINKISH GLOWING
Apa rahasianya ???
Salon mahal , botox, suntik inject ???
No… No… No… !!!!!!! Hanya perawatan CANTIK LUAR SEHAT DALAM dengan BELLE COLLAGEN SKIN

Terbuat dari 100% bahan2 alami dan pilihan terbaik.
Teruji secara klinis, terbukti secara nyata berfugsi sebagai :
√ Anti Aging
√ Mencerahkan dan Memutihkan kulit
√ Menghaluskan kulit
√ Menyamakan warna kulit
√ Awet Muda
√ Mengenyalkan kulit
√ Baik untuk wanita menyusui
√ Baik untuk wanita hamil
√ Mengurangi rambut rontok
√ Mengembalikan warna alami bibir
√ Menghaluskan kulit wajah dan mencegah timbulnya jerawat

Kemam rutin setiap pagi 2 sendok takar sebelum sarapan dan sebelum yg tidur, penuhi kebutuhan air putih untuk mempercepat proses collagen.

1001 khasiat dalam setiap butir halus BELLE COLLAGEN SKINΒ 
Ditambah lagi FREEΒ #whiteningbodysoapΒ yang berfungsi menjaga lapisan kulit luar dari paparan sinar matahari dan membantu mencerahkan kulit.Β 
Tunggu apa lagi, dimana bisa dapatkan collagen SEBAGUS ini dg harga yang RELATIF ?? .
Whatsapp : 089608295196
Line: @ckt8074m (pake @ atau klik link di bio) .
.
#pemutihseluruhtubuh #suplementpemutih #suplementpencerah #produkaman #produkhalal #kulitputih #suplementjerwat #kulitbersih #whiteningskin #flawlessskin #collagen #applestemcell #vitamin #vitamintubuh #sunblockspf #dayglow #creamglow
More...