BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

Makeup still maintain walaupun kena hujan 🌧️ 😱
.
.
Kelebihan Hannah Foundation; 🍀Boleh Tahan Sepanjang Hari 8-12 Jam
🍀SPF 50 (Menghalang Dari Kesan Sinar UV) 🍀Mesra Wuduk (mudah dibersihkan)
🍀Glowing dan Flawless
🍀Tidak Melekit
🍀Tidak Kering
🍀Tidak Berminyak
🍀Tekstur Yang Mudah Diratakan
🍀Tidak Bercapuk
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

Fenomena Foundation & Serum merawat kulit . Wow biar betul ?? Iyaa RIBUAN TESTIMONY telah BERJAYA DIBUKTIKAN .
.
Kini tak perlu lagi TUTUP CELA , kedua item ini mampu MENGHILANGKAN terus masalah kulit wajah anda seperti memakai FULL SET SKINCARE . .
.
Kelebihan Chanteq Serum & Hannah Foundation .
.
🍄 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia . 🍄Lulus ujian makmal & TERBUKTI boleh MERAWAT KULIT .
🍄 Mengandungi bahan2 organic seperti Tea Tree leaf , leaf juice , argan oil , flower extract, argan stemcell , Vitamin E , Aloe Vera & juga SUNBLOCK (SPF50) .
🍄 Sangat berkesan untuk menghilangkan parut Jerawat , mengecutkan jerawat & memudarkan jeragat .
🍄Penyelesaian kepada masalah kulit berminyak , Kering , Sensitif , Resdung .
🍄Kulit menjadi TEGANG dan SANGAT LEMBUT .
🍄Mudah Dicuci & Mesra Wuduk
.
🍄Calit2 jer TUNGGU KULIT WAJAH ANDA GLOWING & FLAWLESS ❗️
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.
.
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#serumwajah
#chanteqserum
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

FOUNDATION GLOWING 3 SAAT (@mm_beautyshopper)

Hannah foundation bukan hanya muka berkulit putih saja boleh pakai malah berkulit gelap pun boleh. .
.
#TrialPack dikeluarkan dengan harga SERENDAH rm 30 sahaja . .
Penggunaan setiap hari selama SATU BULAN bermakna anda hanya belanja RM 1 sehari untuk foundation mencantik & merawat . Sungguh berbaloi 🤗🤗🤗
.
.
🌸Trial rm 30
🌸Exclusive rm 59 .
.
.
Dapatkan hannah sekarang dan click link wassap di bio. .
.
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

Sana sini asyik cakapa pasal HANNAH FOUNDATION jer , dia pun nak try juga. Terus grab HANNAH TRIAL. .
.
Murah je awak RM30 dah dapat wajah flawless, glowing KURANG 7 SAAT! Bonus lagi bila HANNAH sambil cantik sambil MERAWAT KULIT 😱
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

"Sebab Hannah lah client saya repeat makeup tau"
.
.
Hannah Foundation memang menjadi pilihan MUA nowadays dengan tekstur yang samgat mudah di blend, full coverage dan tak bercapuk
.
.

Harga :
🌸Rm30 trial
🌸Rm59 exclusive
.
.
Sebarang pertanyaan/ order sila klik link whatsapp di bio kami 😊
.
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

HANNAH FOUNDATION mempunyai 1 kod sahaja iaitu sesuai untuk semua jenis warna kulit orang Asia . .
.
Hannah menyerap dan menyamai tona kulit awak dengan memberi effect yg GLOWING & sambil MERAWAT masalah kulit awak."
.
.
Kini tak perlu lagi risau tersalah pilih code foundation 😍👏🏻
.
.
Boleh tengok testimony warna kulit customer ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.
.
🌸Rm30 trial
🌸Rm59 exclusive
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal
#rdinabeauty
#rdina_beautystore
#rdinabeautytestimony

FOUNDATION GLOWING 3 SAAT (@mm_beautyshopper)

Wow 😳 promotion. Hah apa lagi cepat2 jangan lambat2. 🎤🎼 .
.
.

Untuk makluman customer sekarang HQ launch 2 promotion .
.
.
🛍️Promo pertama : *COMBO SET HARGA JATUH MENJUNAM (serum & Foundation trial ) RM 70 *exclude postage*
.
.
🛍️Promo kedua :
setiap pembelian Foundation size exclusive 20 ml RM 59 akan dapat FREE POSTAGE & FREE GIFT
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan .
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

Hannah menyerap dan menyamai tona kulit awak dengan memberi effect yg GLOWING & sambil MERAWAT masalah kulit awak."
.
.
Kini tak perlu lagi risau tersalah pilih code foundation 😍👏🏻
.
.
🌸Rm30 trial
🌸Rm59 exclusive
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

Chanteq Serum 💕
.
.
Serum yang mampu MERESAP dalam kulit wajah anda KURANG DARI 10 SAAT . Bukan omongan kosong tapi BENAR .
.
.
KESAN TEGANG pada kulit wajah boleh dirasai terus serta merta 🤗bau segar kerana mengandungi ekstrak Lemon 🍋 .
.
Serum ini berfungsi untuk MERAWAT :
.
🌸Jeragat
🌸Jerawat .
🌸Anti-Penuaan
🌸Mencerahkan Kulit Wajah .
🌸Memudarkan Parut .
🌸Biji Kolestrol .
🌸Kulit Berminyak .
🌸Kulit Kusam .
🌸Kulit Kering .
Dan juga sesuai untuk KULIT SENSITIF 🤗
.
Diperbuat dari bahan semulajadi iaitu : .
🌸Argan Oil
🌸Flower extract .
🌸Tea Tree Oil .
🌸Argan Stemcell .
🌸Leaf Juice .
🌸Aloe Vera .
.
💸Price: RM49 📮EXCLUDED POSTGE
.
Untuk order sila klik link whatsapp di bio kami 😊
.
#LulusKKM
#LabTest
#NationalPharmaceuticalMalaysia
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal

EZ Niaga (@ez.niaga)

SESIAPA YG KEHABISAN STOK JOM REPEAT ORDER! CEPAT! DAPAT BRUSH PERCUMA! STOK TERHAD!
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
FOUNDATION RM40❣️FREE BRUSH (VALUE RM10)❣️
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
➕SERUM, RM85
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 korang .. -
wiken mcmana?? seronok??
-
meh jom cantik berseri2 sgn fondesen mira filzah
-
tengok bekas pon da tau jenis ada kelas!
-
klu tidak tkkan mira filzah sanggup pakai kan -
Alhamdulillah, customers semua puas ati pakai miracle flawless foundation
-
suke dgn result yg sma mcm apa yg dikatakan -
nk konpemkan jom la cuba korang
-
untuk disember akk ada buat promosi free brush klu nak beli harga brush tu jek da RM10+ baik ati kan akk -
korang kena order laju-laju sbb promo free brush ni valid sementara stok masih ada - klu da abis stok tak dpt brush da ...
-
tambah serum = RM85 (jimat hingga RM25+)
-
meh cite skit kelebihan cream foundation MIRACLE FLAWLESS by Mira Filzah nih -
.
🎀tidak berminyak
🎀tekstur yang ringan dan halus serta cepat meresap pada kulit
🎀membantu menutup parut jerawat dan cela di muka
🎀tahan lama (lebih 8 jam)
🎀2 in 1 foundation dan bedak - tidak perlu pakai finishing powder
🎀ianya adalah produk ‘waterbased’ yang mengandungi KOLAGEN, VITAMIN E & SERBUK MUTIARA
.
suke sangat, mmg tk menyesal beli pakai puas ati cuma skit je da cover❗️tekstur halus❗️tona unik yg buat kulit korang nampak segar dan menarik❗️💯 best❗️
#miracleflawlessbymf #flawlessfoundation #bestfoundationmalaysia #foundationmesrawudhu #foundationserum #miracleserum #muabella #mirafilzah #promotionprice #promosidisember2017 #malaysia #universitimalaysia
#serum #foundation #skincare #bedak #serumfoundation #waterbasedproductmalaysia #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #malaysia #dropshiperarewelcome

BEBAS JERAWAT•CANTIK•FLAWLESS (@rdina_beautystore)

"Barang dah sampai, tak sabar nak cuba" .
.
Yayyy! Alhamdulillah customer ni dari nak cuba2 beli trial terus grab promo Exclusive free brush dan Combo Serum . Kulit diaaa alahaii nanti kita up , macam budak sekolah ! Padahal mommy anak sorang tau 😍
.
.
Dapatkan segera promo combo meletop macam pakai full set skin care termurah ni ❤️
.
.
Sila klik link ☎️ whatsapp di bio untuk sebarang pertanyaan
.
.

#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#bukanfoundationbiasa
#hannahlovers
#makeupmalaysia
#foundationviral2017
#tutorialmakeup
#moodrepublic
#foundationtahanlama
#jerawathilang
#makeuptahanlama
#foundationmesrawudhu
#foundationhalal
#makeuphalal
More...