Mazleeza Beauty Shoppe (@mazleeza_krimkilo)

TESTIMONI @deena.leeza FOUNDATION SPF60++
.
.
CEPAT PM/WHATSAPP!!
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939

#deenaleeza #deena.leezafoundation #foundationmurah #sayapakaisayajual #foundationhalal #foundationmesrawudhu #foundationmudahcuci

Mazleeza Beauty Shoppe (@mazleeza_krimkilo)

TESTIMONI @deena.leeza FOUNDATION SPF60++
.
.
CEPAT PM/WHATSAPP!!
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939

#deenaleeza #deena.leezafoundation #foundationmurah #sayapakaisayajual #foundationhalal #foundationmesrawudhu #foundationmudahcuci

Mazleeza Beauty Shoppe (@mazleeza_krimkilo)

ASIK COMOT PAKAI FOUNDATION LAIN!! Ramai wanita pakai foundation nak cantik. Tapi kerapkali foundation buat hal.

Terkena jari habis bergarit, hilang makeup lawa-lawa tadi. Nak basuh pulak satu hal. Kene sental dan guna macam-macam produk pembersihan. BUANG MASA BUANG DUIT!!
.
.
.
.
"Best la pakai @deena.leeza Foundation ni. Dah tak perlu pakai bedak" - ANUM, BP "Foundation menyerap terus lah kat kulit. Serius senang gila nak cuci " - AINA, KLUANG "Saya sekarang dah tak pakai bedak pergi kerja, pakai Foundation ni je. Ramai yang tegur pakai apa?" - AISHA, DENGKIL
.
"Eh muka awak nampak glowing la.. dan flawless tak macam dulu"
.
.
Haaa... tu baru sikit. Nak tahu lagi apa kelebihan dan kebaikan Deena.Leeza Foundation ni?
.
.
CEPAT PM/WHATSAPP!!
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939
πŸ“²013-3338939

#deenaleeza #deena.leezafoundation #foundationmurah #sayapakaisayajual #foundationhalal #foundationmesrawudhu #foundationmudahcuci

CHARMS | STARGLOW | SUGARBELLE (@charms.belle_jb)

Texture yg ringan sbb tu still nmpk natural hehe foundation ni boleh tahan 3-5 bulan! Tak perlu kena beli setiap bulan, kan dh jimat 😁Kelebihan foundation charms :
βœ…MAKEUP DAN RAWAT
βœ…MAKIN LAMA MAKIN GLOWING
βœ…MINYAK KELAPA DARA MENGHALUSKAN SAPUAN
βœ…MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV YG MENYEBABKAN JERAGAT SPF 15 NORMAL UTK SEMUA KULIT
βœ…MESRA SOLAT & SENANG CUCI
βœ…MEMBANTU MEMUDAR PARUT/JERAGAT
βœ…MEMBANTU MENGECUT JERAWAT // @charms.starglow_johorbahru @charms.starglow_malaysiahq

#charmsfoundation
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari

JAMU PENGODA SUAMI (@beautyjameelastokis)

*Kesemua produk di bawah rangkaian Beauty Jameela di bawah pemilikan Empayar Mewah adalah dihasilkan di kilang bertaraf GMP.

Kami mementingkan penghasilan produk Halalan Toyyiban. Yang mengamalkan proses pengilangan yang baik.

Formula kami bertepatan dengan kulit wajah wanita asia.

Jangan raguΒ² utk memilih produk Muslim bumiputra.

Pic: Final touch penghasilan Bidadari Gold Foundation dari team pengilangan Beauty Jameela.

Insyaallah kita samaΒ² memajukan ekonomi agama dan bangsa kita.

Ready stock
Nnt jgn lupa whatapps liyana tau 0129003918

#beautyjameela
#hatikutergoda
#FoundationMesraWudhu

JAMU PENGODA SUAMI (@beautyjameelastokis)

PROMOSI PECAH POKET SEMPENA RAYA MASIH BERLANGSUNG

5 Item hebat produk Beauty Jameela

1) Botox Compact Powder - Bedak Compact yang bertindak seakan memakai botox. Menyerikan, menegang, menganjal, lebih awet muda sepantas 7 saat.

Harga asal RM59.90
Harga Promosi Pecah Poket RM50

2) Jamu Sengat Asmara utk kecantikan dan sihat dalaman

Harga Asal RM59.90
Harga Promosi Pecah Poket
RM50

3) Sabun Collagen utk membersihkan wajah hingga ke dalam dan wajah lebih awet muda

Harga Asal RM55
Harga Promosi Pecah Poket RM50

4) Bidadari Foundation yang berfungsi sebagai bedak alas yang bertindak menutup cela dan menjadikan wajah lebih gebu dan flawless.

Harga asal RM65
Harga Promosi Pecah Poket
RM50

5) Serum Harum Mawar spray wajah yang berfungsi menaikkan seri pesona aura wajah

Harga RM40
Tiada diskaun

Nak lebih jimat?

Dapatkan kesemua 5 item dalam 1 Set Eksklusif yang menawan

Harga Asal RM170
Harga Promosi Pecah Poket
RM135

WhatsApp kami ke 012 900 3918 untuk order.

#beautyjameela
#hatikutergoda
#FoundationMesraWudhu
#sayajual

CHARMS | STARGLOW | SUGARBELLE (@charms.belle_jb)

Ramai ckp "tk reti la pakai foundation. Tak pernah pakai" Jangan risau ni bukan foundation yg pakai terus tebal seinci atau pun buat muka jd putih gila. Meh baca kenapa anda WAJIB cuba foundation ni : βœ”οΈ mesra wudhu
βœ”οΈ texture yang sangat ringan
βœ”οΈ tak crack bila berpeluh
βœ”οΈ tahan sampai 8jam lamanya
βœ”οΈ foundation tahan 3-5 bulan, kan jimat tu!
βœ”οΈ tak berminyak
βœ”οΈ boleh pudarkan parut
βœ”οΈ boleh kecutkan jerawat
HOT SELLING code White Dolly sbb ia blend dgn semua warna kulitπŸ˜‹
πŸ“² 014-9299938

#charmsfoundation
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#starglowlaserscrub
#scrubwajah
#scrubmurah
#scrubtahanlama
#scrubberbaloibaloi
#scrubvitaminc
#scrubgreentea
#scruborganik
#charmsmalaysia
#agentjohorbahru
#teamcharmsglowanis
#charmstamandaya
#charmssetiaindah
#charmsaddaheight
#charmsbandardatoonn
#charmsmountaustin
More...