ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

Sis Elysian ni ada produk apa lagi? .

Ok selain serum foundation dan lip matte yang sis selalu hebahkan tu, premium products adalah skincare. Alhamdulilah sambutan kosmetik amat amat menggalakkan. Sis terharu ! Jadi kalau nak mekap cantik, kena kulit pun tiada masalah ok? Bila kulit okay, mekap pun on point! 😍

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

LAST DAY LAST DAY!

COD masih berjalan seperti biasa 😘

Bangi
Kajang
Putrajaya
Bandar seri putra / Bandar bukit mahkota
Cheras
Cyberjaya
Sepang
Dengkil
Nilai
Ampang

#elysianampang
#ampang
#elysiancyberjaya
#cyberjaya

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

ESOK LAST ESOK LAST!! .

Lepas ni tak dapat dah harga foundation standard ratus2 dengan harga RM 55 sahaja 😉

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

PROMO PROMO!

Jom cepat yang nak COD untuk kekal gorjes di pagi aidilfitri. COD masih berjalan seperti biasa ya.

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

PROMO SERUM FOUNDATION DAN LIP MATTE TINGGAL NEXT WEEK SAHAJA!

Cantikk kann 😱 Jom cepat adik kakak place your order now. Meh whatsapp kita cepat. Kualiti memang superb dan dah ramai suka siap repeat order. Lekaihhhh 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

SERUM WAJAH DIGILAI RAMAI

Tidak dinafikan lagi kebaikan serum ini yang telah beri banyak manfaat pada customer sis. Ada yang tak sangka hasilnya macam serum ratusan ringgit. Teksturnya yang sangat halus dan menyerap ke wajah. Sis selalu nasihat customer, pakai serum untuk kekal awet muda dan kulit sihat. .

Dengan hanya RM 85 anda dapat serum yang tahan 2-3bulan dan kesan yang pada kulit yang berpanjangan. Nak order dan nak tanya boleh whatsapp sis tau DM sis ya 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

Alhamdulilah feedback demi feedback. Boleh cuba dahulu set basic iaitu cleanser dan serum Insyallah mesti jatuh chenntaa 😍

Cleanser RM 55
Booster serum RM 85

Jom whatsapp / DM sis 😘

JAMU PENGODA SUAMI (@beautyjameelastokis)

B I D A D A R I G O L D F O U N D A T I O N B E A U T Y J A M E E L A
adalah antara foundation paling best yg berada di pasaran. Dengan wajah baru yang lebih menyerlah.. ❓KENAPA korang wajib beli foundation ni? 💟 Foundation ni lain dr yg lain, diselaputi emas asli 24k. EMAS uols.. emas.. tau kan effect emas camne? Triple glowing gitew
💟 Mendapat kelulusan KKM 💟 Effect gebu serta merta 💟 HEBAT! Produk Beauty Jameela mmg hebat.
So uolls bila lagi. Grab skrg. Tak susah pun nk jd cantik persis bidadari.

Whatsapp 012 9003918
Whatsapp 012 9003918
Whatsapp 012 9003918

#beautyjameela
#hatikutergoda
#bidadarigoldfoundation
#foundationmesrawudhu
#beautyjameelastokis

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

"Setelah 3 minggu guna Serum Foundation ni... Saya terpaksa akur yang FOUNDATION ni seriusss best sangat!"
.
Kan dah kata.. Serum Foundation ni bukan saja sorok masalah masalah di wajah kita tau. Bukan setakat FULL COVERAGE FOUNDATION. Tetapi... Memberikan keanjalan pada wajah. Garis garis halus dan eye bag pun bole berkurang yuols.
.
Jangan tua sebelum usia. Guna foundation yang sambil guna foundation sambil atasi masalah wajah. .
Masa pakai make up cantik. Tak make up pun cantik! Takda isu pakai foundation naik jerawat. No no no. Bertukar pada sambil pakai make up sambil kecutkan jerawat gitu!
.
Promo masih dilanjutkan tau. Dapatkan segera Serum Foundation yang best ni sebelum kami umumkan tarikh promo tamat nanti.

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

LIP MATTE MENAWAN DAN TIDAK KERING BIBIR

Wah cantiknyaa semua pakai lip matte treatment ni. Semua berseri je muka ye. Lip matte sis ni special tau sebab tanpa paraben dan tanpa plumbum. Paraben dan plumbum adalah bahan berbahaya ye. Jadi kita cuba elakkan dengan memilih bahan yang selamat. Kita ada 6 warna gorjess yang mencairkan hati.
Promo masih ada iaitu RM 37.90 sahaja! Beli 3pcs lip matte dan FREE POSTAGE 😘

MAKEUP KULIT CUN BIBIR MUNGIL (@wawa_elysian.cosmetic)

PROMO RAYA ! CANTIK DAMBIL BERJIMAT !
.
Yeay. Untuk yang tertanya apakah promo kita. Here we are. Uolls jimat banyak tau. Cantik dapat, jimat poket pun dapat. Best kan 😘
.
Tapi stok laku keras sangat. Baru announce dah ramai yang pm bertalu tanya pasal promo ni. Maaf ye kalau stok licion. Sesungguhnya siapa cepat dia dapat. Ahaks.
.
Ahkak gurau yuyunk. 😅
.
Whatsapp 016-5502546 segera !

MAKEUP KULIT CUN BIBIR MUNGIL (@wawa_elysian.cosmetic)

PROMO RAYA ! CANTIK DAMBIL BERJIMAT !
.
Yeay. Untuk yang tertanya apakah promo kita. Here we are. Uolls jimat banyak tau. Cantik dapat, jimat poket pun dapat. Best kan 😘
.
Tapi stok laku keras sangat. Baru announce dah ramai yang pm bertalu tanya pasal promo ni. Maaf ye kalau stok licion. Sesungguhnya siapa cepat dia dapat. Ahaks.
.
Ahkak gurau yuyunk. 😅
.
Whatsapp 016-5502546 segera !

MAKEUP KULIT CUN BIBIR MUNGIL (@wawa_elysian.cosmetic)

Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
- Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
- Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
- Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
- Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
- Tahan sehingga 9 jam.
- Bau yang "mahal" dan ekslusif
-Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
- Mudah disapu keseluruh wajah.
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Membantu mengecutkan jerawat
- Membantu memudarkan jeragat - Melembapkan kulit semasa make up
- Tidak berminyak.
- Mudah dicuci dan halal
- Tidak bercapuk
.
📲whatsapp 016-5502446 untuk fast respond

MAKEUP KULIT CUN BIBIR MUNGIL (@wawa_elysian.cosmetic)

BEST SANGAT KAN FOUNDATION DAN LIPMATTE NI.
.
Sekali guna serius jatuh cinta. ❤️
.
Sekarang tengah promo tau. RM60 harga sebenar.
Tapi nak belanja uolls duit raya, cikwa bagi uolls RM55 jah.
.
RM 5 lagi duit raya untuk uolls kay 😍 Stok limited tauuu. Lambat cikwa tinggal. Jangan nangis tepi bucu katil sok hokeyh. 😅
.
✔️ FOUNDATION TAK BERCAPUK DAN TAHAN 9 JAM
✔️ RINGAN RASA MACAM TAK PAKAI APA APA
✔️ ADA SERUM YANG BOLEH KECUTKAN JERAWAT, PUDARKAN JERAGAT, LEMBABKAN KULIT
✔️ ADA SPF UNTUK COVER MUKA DARI UV 😍
.
and many more 😇
.
worth the peny ❤️

MAKEUP KULIT CUN BIBIR MUNGIL (@wawa_elysian.cosmetic)

Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
- Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
- Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
- Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
- Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
- Tahan sehingga 9 jam.
- Bau yang "mahal" dan ekslusif
-Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
- Mudah disapu keseluruh wajah.
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Membantu mengecutkan jerawat
- Membantu memudarkan jeragat - Melembapkan kulit semasa make up
- Tidak berminyak.
- Mudah dicuci dan halal
- Tidak bercapuk
.
📲whatsapp 016-5502446 untuk fast respond

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

Laylatul Qadar is described in the Quran as, "better than a thousand months" (97:3). Any action done on this night such as reciting the Quran, remembering Allah, etc. is better than acting for one thousand months which do not contain the night of Qadr ❤️

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

Sis akan ke Petaling Jaya area Taman Medan malam ini. Jadi siapa berdekatan nak COD boleh place your order now! 😘

Whatsapp sis ya 0192048059

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

PROMO! PROMO! PROMO!
Promo masih berlangsung ye! Jom cepat grab 😍
Serum foundation RM 55
Lip Matte treatment RM 37.90

Whatsapp 0192048059 / DM

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

Assalamualaikum. Esok sis akan COD di beberapa tempat berikutan sambutan yang sangat bagus lebih lagi promo kosmetik ni. Jom selit order! 😍

Bandar mahkota cheras
Shah Alam
Putrajaya
Bangi/Nilai (all the time)

Jom jom cepat grab. Dapat je boleh terus pakai 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysian_bangi)

MEKAP YANG CANTIK BERMULA DARI KULIT YANG SIHAT.
Serum umpama vitamin didalam kulit wajah kita. Vitamin untuk menyerap segala nutrisi yang kita gunakan. Penting ke serum ni? Ya amat penting bagi sis. Dengan manfaat yang banyak memang boleh buat kulit lebih anjal, mengecilkan pori dan pudarkan parut jerawat degil. .

Kulit kita memerlukan 28 hari untuk renew. Jadi sangat perlu untuk menjaga sejak dari awal iaitu ketika muda supaya bila sudah berusia anda tidak perlu suntik botox hehehe 😘
More...