🍭🍎SNOW.WHITE.BEAUTY.SECRET🍭🍏 (@snowwhite.secretbeauty)

Asyik lelaki je demand nak pasangan gebu gebas putih mulus 😒 Perempuan pun nak jugak lelaki cerah berseri bertenaga sihat dalaman jugak 😘😍 .
.

Jadi kaum Adam pun boleh laa jaga penampilan utk pasangan korang dgn Snow White secret 💃 Kalau amal korang laki bini lagi eloks sb bertambah erat laa kaseh syg antara korang 💏 hiho .
.

Berminat dm/whatsapp 0182584685 .
.
#snowwhitesecret#snowwhitebeautysecret #bbcream#snowwhitebeautysecretampang#bukitjalil#cheras
#bukitanggerik#ubermalaysia #snowwhitesecretmurah #snowybbfoundatiom#kurusdenganmudah#mukaberjerawat
#pregnantmom#putihcepat#foundationmesrawudhu#Friday

💗JAMUSUSUKDARA:SET BASIC RM100 (@jamususukdara_inmyheart)

@Regrann from @jsd.stokisterbesar - IMAN DA GUNA! BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari iman pakai 💋 💌
.
Whasap azi k.
012.354.1260📲
Stokist sah jsd anda.
.
#jamususukdara
#magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm - #regrann

Stokis JSD (@fiza_jamususukdara)

FIZA DA GUNA! BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari Fiza pakai 💋 💌
.
Whasap Fiza k.
012.772.3114
Stokist sah jsd anda.
.
#jamususukdara
#magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm

🍭🍎SNOW.WHITE.BEAUTY.SECRET🍭🍏 (@snowwhite.secretbeauty)

Say no to compact powder❗️
Say no to concelar ❗️
Say no to filter ❗️
Say no to camera 360 ❗️
.
.
Ehh 🙄 Kenapa ? Tak payah dah nak guna semua tu untuk nampak cantikk . Guna Snowy BB Foundation je 👏🏻
.
.
Calit calit putih glowing flawless 24jam ye ❤️ Tak percaya ? Cuba dulu 😁 .
.
#snowwhitesecretbeautyoriginal #snowwhite #snowwhitesecretbeauty #snowwhitesecretmurah #snowwhitesecretmurah
#snowybbfoundation#bbfoundation#foundationmesrawudhu#tunang#onestepcloser#pelamin
#hantaranmurah #malaywedding #pelaminmurah#nakkahwin#puchong #puchongperdana #puchongprima #puchong#petalingjaya #sunwaylagoon#puchongutama

🌸Aida🌸 (@hazazul_aida)

Seharian sis dekat luar,muka still okay lagi. Nak tahu apa rahsia sis? Sis pakai foundation dari #RznBeauty dan #Blusherina kod 4. Sis suka pakai foundation dan blusherina ni. Nampak natural dan fully coverage taw. Memang sis recommend pada siapa yang nak foundation yang full coverage dan still okay walaupon bila berpeluh.❤️❤️❤️ Sis bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.. Pada sayang-sayang yang nak dapatkan blusherina dan #oxygendollfoundation undation boleh Dm/Whatsapp sis 017-2683981 -Aida

#RznBeauty #TeamQLLiza #oxygendollfoundationbyrzn #foundation #foundationmesrawudhu #Blusherina

JAMU SUSUK DARA MALAYSIA (@jsd_loveone)

BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari saya pakai 💋 💌
.
Whasap saya..
0128379236📲
Stokist sah jsd anda.
.
#jamususukdara
#magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm #anakdara - #regrann

RAWAT&TUTUP CELA😍😍 (@charms_zieda)

Eh eh Kak Jieda pi postor lagi laa. Alhamdulillah😘😘 Moga Makin Jelitaaa Yaa Yee Kastemer2 Kite Taw. Lebiuu uolss❤️❤️❤️ Ada nak rawat tapi still cantik? Meh Kak Jieda bantu nak tak? ☎️ WHATSAPP: +6019-6327214
☎️ WHATSAPP: +6019-6327214

#Charms #FoundationRingan #FoundationMesraWudhu #SerumCantik #KaisyaSerum
#codSeksyen7KotaDamansara #CodBangsarSouth #CodLRTKerinchi #CodMenaraTM #CodTMAnnexe #CodKotaDamansara #CharmsFoundation
#TeamMajestic

RAWAT&TUTUP CELA😍😍 (@charms_zieda)

PROMO CIKGU JELITA❤️❤️❤️ SEMPENA CUTI SEKOLAH!! Set FAHARA 3 IN 1. Ada Krim Malam, Ada Krim Siang dan Ada Cleanser Sekali Taw😘😘 Anda jimat RM14 Tawww!! ☎️ WHATSAPP: +6019-6327214

#Charms #FoundationRingan #FoundationMesraWudhu #SerumCantik #KaisyaSerum
#codSeksyen7KotaDamansara #CodBangsarSouth #CodLRTKerinchi #CodMenaraTM #CodTMAnnexe #CodKotaDamansara #CharmsFoundation

👰STOKIST JSD:RM100 SET BASIC😘 (@jamususukdara.my)

IMAN DA GUNA! BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari iman pakai 💋 💌
.
Whasap iman k.
011.1194.5595📲
Stokist sah jsd anda.
.
#jamususukdara
#magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm #anakdara

🌷JAMUSUSUKDARA:DROPSHIP WANTED (@jsd.stokisterbesar)

IMAN DA GUNA! BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari iman pakai 💋 💌
.
Whasap iman k.
011.1194.5595📲
Stokist sah jsd anda.
.
#jamususukdara
#magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm

CHARMS | STARGLOW | SUGARBELLE (@charms_jb)

TANPA MERKURI TANPA HYDROQUINONE!
FOUNDATION PERTAMA SEJAK 2012. MEMBANTU MERAWAT KULIT BERMINYAK & JERAWAT! Kelebihan foundation charms :
✅MAKEUP DAN RAWAT
✅MAKIN LAMA MAKIN GLOWING
✅MINYAK KELAPA DARA MENGHALUSKAN SAPUAN
✅MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV YG MENYEBABKAN JERAGAT SPF 15 NORMAL UTK SEMUA KULIT
✅MESRA SOLAT & SENANG CUCI
✅MEMBANTU MEMUDAR PARUT/JERAGAT
✅MEMBANTU MENGECUT JERAWAT

#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

RAWAT&TUTUP CELA😍😍 (@charms_zieda)

Makinn Mudaaa Makin Lawaaa Makin Hotss Letops Dengan CHARMS ajeee taw😍😍😍 Hampa Toksah Risau, Charms ni Produk Natural Lagi Bebas Merkuri Dan Kimia Merbahaya!! Harga Mampu Milikk❤️❤️❤️ ☎️ WHATSAPP: +6019-6327214
☎️ WHATSAPP: +6019-6327214
☎️ WHATSAPP: +6019-6327214

#Charms #FoundationRingan #FoundationMesraWudhu #SerumCantik #KaisyaSerum
#codSeksyen7KotaDamansara #CodBangsarSouth #CodLRTKerinchi #CodMenaraTM #CodTMAnnexe #CodKotaDamansara #CharmsFoundation

RAWAT&TUTUP CELA😍😍 (@charms_zieda)

PROMO CIKGU JELITAAA❤️❤️❤️ SEMPENA CUTI SEKOLAH!! Set Combo Charms Foundation + Kaisya Serum💞💞💞 Hanya RM130 Sahaja!! Anda jimat RM18 Tawww!! ☎️ WHATSAPP: +6019-6327214

#Charms #FoundationRingan #FoundationMesraWudhu #SerumCantik #KaisyaSerum
#codSeksyen7KotaDamansara #CodBangsarSouth #CodLRTKerinchi #CodMenaraTM #CodTMAnnexe #CodKotaDamansara #CharmsFoundation

anisah jasman (@anisahjasman)

B I D A D A R I G O L D F O U N D A T I O N B E A U T Y J A M E E L A
adalah antara foundation paling best yg berada di pasaran. ❓KENAPA korang wajib beli foundation ni? 💟 Foundation ni lain dr yg lain, diselaputi emas asli 24k. EMAS uols.. emas.. tau kan effect emas camne? Triple glowing gitew
💟 Mendapat kelulusan KKM 💟 Effect gebu serta merta 💟 HEBAT! Produk Beauty Jameela mmg hebat.
So uolls bila lagi. Grab skrg. Tak susah pun nk jd cantik persis bidadari.

Keknis 0193865821

#beautyjameela
#hatikutergoda
#bidadarigoldfoundation
#foundationmesrawudhu

CHARMS | STARGLOW | SUGARBELLE (@charms_jb)

Dulu muka kena sunburn lepastu naik jerawat. Alhamdulillah #charms dapat bantu malah sekarang dah jatuh cinta dengan CHARMS!! ❤️ Hasil STARGLOW LASER SCRUB+FOUNDATION 😍😍😍
-
Mula2 dia guna scrub jerawat keluar dia kata. Tp sis cakap tu dia healing proses sbb adik manis kita ni mmg tk guna apa-apa produk sebelum ni. Tu dia kasi keluar cuci semua kotor2 kat muka
-
Sekarang tgk lah. Sekali dgn roomate pun tumpang pakai sebab suka kesan foundation nampak natural sgt😚 Hi @sya.qla awak tak tergugat ke?😝
#charmsfoundation
#foundationmesrawudhu
#foudationberbaloibaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#starglowlaserscrub
#scrubwajah
#scrubmurah
#scrubtahanlama
#scrubberbaloibaloi
#scrubvitaminc
#scrubgreentea
#scruborganik
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

PEN PEMUTIH GIGI RM30+MEKAP (@mekap.shop)

10 SEBAB SEMUA ORANG WAJIB CUBA
Oxygen Doll Foundation (ODF) + Magic Sparkling Water (MSW)
.
.
1. Tekstur ringan
2. Make- up tidak bercapuk
3. Tidak perlu pakai bedak
4. Makeup tahan lama / tidak perlu touch- up
5. 100% menutup cela / parut jerawat
6. Boleh dibawa solat
7. Instant glowing
8. Merawat kulit ( Apple Stem Cell,Grape Seed oil,Minyak Zaitun, Collagen & Vitamin C)
9. Produk Halal
10. Lulus KKM / tiada kesan sampingan
.
.
Set combo ni RM103 inc postage 😘
.

#OxygenDollFoundation
#MagicSparklingWater

CHARMS | STARGLOW | SUGARBELLE (@charms_jb)

TANPA MERKURI TANPA HYDROQUINONE!
FOUNDATION PERTAMA SEJAK 2012. MEMBANTU MERAWAT KULIT BERMINYAK & JERAWAT! Kelebihan foundation charms :
✅MAKEUP DAN RAWAT
✅MAKIN LAMA MAKIN GLOWING
✅MINYAK KELAPA DARA MENGHALUSKAN SAPUAN
✅MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV YG MENYEBABKAN JERAGAT SPF 15 NORMAL UTK SEMUA KULIT
✅MESRA SOLAT & SENANG CUCI
✅MEMBANTU MEMUDAR PARUT/JERAGAT
✅MEMBANTU MENGECUT JERAWAT
WHATSAPP 📲 014-9299938
#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
More...