ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Nak COD? Boleh tiada masalah. Jom contact sis

Boleh DM atau whatsapp 019 2048059

Tak perlu save number click sahaja di profile sis ya 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Memang best foundation ni tak dapat disangkal lagi 😱😱 Alhamdulilah ramai dah cuba dan teramat berpuashati dengan kualitinya. Dahla harga berpatutan, kualiti pula tiptop memang berbaloi sangat. Bak kata mat salleh 'baby,i'm worth it' . Gittew.

Harga berapa? Haa...harga hanyalah RM60 sahaja! Bertambah wow 😍😍

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Elcah pun pernah alami kulit breakout gak sebenarnya akibat tersalah pakai produk. .
.
Kulit jadi sensitif dan naik jerawat. Kerja sebagai model memang boleh makeup untuk cover jerawat. Tapi kulit masih rasa tak selesa sebab tengah pedih dan sensitif. .
.
Setelah ikut nasihat founder #elysianbeauty akhirnya sesuai dengan kulit Elcah dan baru la yakin jadi duta. Bukan jadi duta tapi sebenarnya pakai produk lain tau. Ni memang betul-betul guna. Setia dan tak ragu-ragu dengan produk selamat lagi berkesan. Say no kepada produk timbang kilo dan rebranding. ✌️
.
.
Produk selamat dan berkesan tentunya dari Elysian. 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Sedap mata memandang pergi office kemas dan cantik camni. .
Semua dari produk Elysian. Serum bole digunakan sebagai makeup base. Sapu rata foundation. Lipmatte buat gaya ombré code nude sapu penuh dan sexy sapu bahagian dalam. 💋

Tadaaa! Siap.

Ai & Niena [ AMPANG & KL ] (@ohmybeauty_empire)

FOUNDATION AJAIB APA YANG UOLS CARI? [ SERUM FOUNDATION ]
BY ELYSIAN COSMETIC

_
Ape yang uols cari dalam satu Foundation? Ada tak masalah,
1) Foundation bercapuk, cakey
2) Foundation bile ditepek, rase berat, rase kulit tak bernafas
3) Foundation bile pakai kua pulak jerawat?? _
Nah kak ai share antara foundation atau makeup junkie kak ai pakai and jual tau. Natural Ingredients bebas chemical, fragrances, alcohol, paraben, tapi Result after apply mmg puas ati!! Antara kelebihan yg uols cari
1) Anti Jerawat - pakai banyak mane, Jerawat kecut
2) Broad Spectrum - UVA & UVB
tak perlu risau, bile di luar & cuaca panas
3) Contain serum - mampu merawat kulit & sihatkan kulit sambil makeup
_
❤️❤️❤️❤️❤️
Rm60 sebotol uols, tapi setanding International Foundation.Banyak lagi kelebihan, Jom wassap 👇

_

Order & Purchase
Please wassap at👇
010 9330508(ai) & 016 2268068(niena)
_

_
#elysianboosterserum #elysianboosterserumagent
#elysianagentampang #agentelysian
#kaisyaserum #rubyskincare
#testimonielysianboosterserum
#elysianampang #elysianagent
#foundationmuka #elysianbeauty
#serumfoundationelysian
#sayajual #rubycellactivewhite #likeforlikeback #bazaarpaknil #like4like #tagsforlike #lokalbiz #lokalah #charmstarglowagentampang #serumfoundation #jerawat #elysiancosmetic #followforfollow #likeforlike #codampangkl #foundationmurah #foundationmesrawudhu #muamalaysia

JERAWAT.PARUT.AWETMUDA.KUSAM (@natural.beauty.elysian)

alhamdulillah semakin ramai yang mempercayai elysian. dan mendapat kesan yang baik.
.
jom cantik cantik uolls.

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Jom ceriakan diri dengan cantikkan diri sendiri.
Pakai serum foundation & Lipmatte pun dah cukup. Dah rasa gorjess sangat dah hihi.

Jangan lupa rawat dari akar iaitu kulit juga ya. Bila kulit sihat, mekap pun cantikk 😍

Semua ni ada di Elysian! 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.

Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?

Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?

Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!

Pada tahun 2016, formulasi Liftonin®️ Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin®️ Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.

Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!

Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.

Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.

DYXY Bc cream, Seribella (@ms_ummistyle)

DYXY BC CREAM

Nak kulit glowing flawless? Jom cuba DYXY BC CREAM.

Cream foundation yg ringan.Tidak bercapuk & tidak perlu touch up dengan bedak!

Jom cuba DYXY BC CREAM

Whatsapp 0197786441

#dyxybccream#dyxyfacemist#dyxylipstick#creamfoundation#makeup#makeupmurah#dyxycosmetic#dyxyteamselangor#foundationmesrawudhu#kosmetik

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Paper kosmo pun tertarik dengan proses R&D Elysian dan telah interview pengasas untuk dapatkan cara pengilangan dan proses research dan development.

Tahniah Elysian!! Anda telah mencipta kejayaan dengan formulasi dari switzerland yg jarang ada pada local products. Kalau ada pengiktirafan RAHN produk itu boleh mencecah ribuan ringgit tapi dengan Elysian anda dapat harga berpatutan setanding kualiti!! 😍😍

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Warna yang cantik dan natural. Ramai customer dah kumpul 6colour terus 😱 .

Yela dahla warna gorjess yakmatt, tak kering bibir, bukan typical lipmatte yang melekit, senang pula nak tanggal dan cuci dan PENTING NO PARABEN&PLUMBUM. Semua element ni penting utk sebuah lipstick .

Dan semua ini ada pada Elysian lipmatte. Jangan ragu-ragu mencubanya. Harga pula mampu milik boleh tahan 5-7bulan. Fuh jimat berganda u ollss 😘

RM 39.90 SAHAJA!!

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Jom bertukar ke produk natural dan selamat. Biar lambat asal selamat. Kulit nak pakai lama 😘😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

BANGGA YUOLS PEGI KLINIK KECANTIKAN JUMPA PRODUK GENG ELYSIAN😱
.
Nampak tak produk dekat klinik klinik kulit pun guna produk yang collaborate dengan RAHN SWITZERLAND tau. Elysian bukan product calang calang tau. Telah mendapat pengiktirafan mcm produk dekat klinik kecantikan kulit.
.
Kami bantu mereka yang nak cantik secara sihat, selamat dan paling penting terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna. Kami tak nak janjikan cantik secara drastik. Pakai hari ini.. Esok jerawat tiba tiba kecut muka jadi putih melepak! .
Tapi yang biasa guna produk produk dari klinik kecantikan.. Klinik penjagaan kulit.. Produk yang bertaraf antarabangsa beribu ribu tapi memberi kecantikan yang semulajadi, sihat dan selamat untuk kesihatan. Yang biasa guna akan faham kesan produk Elysian ni tau.
.
Nak fefeling cantik guna produk bertaraf antarabangsa dan setanding produk produk di klinik kecantikan? Jom whatsapp saya. Saya guide explain untuk bantu anda buat pilihan yang terbaik untuk kulit anda.

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

NAK SAMPLE SERUM FREE?? 😱

Dapatkan ruby skincare yang berharga RM135 atau membuat pembelian RM135 ke atas, anda akan dapat sample elysian booster serum bernilai RM30 ini!! Haa untung ke idokk?? .

Mestilah untung berganda kan... Kalau nak cepat2 lah wasap atau DM sis. Takyah susah2 u olls nak salin contact number, tekan je link sis kat profile tu terusss masuk wasap sis 😘😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Kenapa ramai yang suka selpie lepas guna Serum Foundation Elysian Cosmetic ni?? Perasan tak ramai sangat share gambar selpie lepas guna foundation ni? Dah cantik kan? Semangat sikit nak selpie😂

Dan 99% akan kata ✔️ Tak capuk
✔️ Ringan macam tak pakai apa apa
✔️ Wangi

Tu je kami nak share. 3 perkara ni menang wajib customer puji.

Kami ni perasaan paling best bila customer puas hati. Happy tak terkata!

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Alhamdulilah feedback customer yang suka sangat dengan booster serum ini 😍

Rugi jika u olss tak cuba tau. Sangat bermanfaat untuk menyihatkan kulit kita. Serum Elysian juga ada liftonin expert dan witch hazel yang menyerap dan memberi kesan berganda bagus!
Harga serum ini RM 85 sahaja 😘

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Jerawat adalah disebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menimbulkan jerawat di wajah.

Biasanya berpunca dari:
.
✔️Pemakanan
✔️ Persekitaran
✔️ Produk kosmetik dan kecantikan
✔️ Hormone
✔️ Stress

Dan bermacam lagi.

Jadi, ada boleh atasi masalah jerawat dengan pelbagai cara. Salah satunya gunakan produk penjagaan wajah yang lengkap dan teratur. Pastikan produk natural yang tak berikan kesan sampingan.

Jom semak kawansan jerawat anda selalu tumbuh dan apa puncanya.

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Famous and beautiful Syafiqah aina guna Serum Foundation Elysian Cosmetic dan dia sangat suka!

Tengok bila dia sapu coverage cantik sangat kan?

Dan paling penting dapat menutup segala parut parut di wajah.

Bukan tu je tau. Mampu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif. Sapa kata pakai foundation naik jerawat? Dengan Serum Foundation jerawat bole kecut. 😘

Selamat mencuba!

ELYSIAN BANGI AMPANG KAJANG (@elysianbeauty_syafinas)

Chase your dreams and never let go 💪
More...