SERUM FOUNDATION PENCERAH (@zara_airizskinz_original)

Dah lewat mlm dahh ni... share lg testimoni..
√tak bercapuk & full coverage katanya..senang blend pulak tu..
Apalagi jom grab 1 botol untuk merasai keistimewaan foundation yg superb besttttt nih😍😍 #AirizSkinz #airizserumfoundation
#0179518430
#02A/04L/01P
#muakemaman #foundationbaru #foundationluluskkm #uber #datovidaquputeh #muakuantanmurah #gincumatte #maskaramurah #foundationmesrawudhu #muakl #liquidfoundation #tutorialmakeupmata

SERUM FOUNDATION PENCERAH (@zara_airizskinz_original)

Okey hari² ade testimoni 😍😍 #airizskinz ni
Jom tgk feedback dr customerΒ² #airizserumfoundation sememangnya ramaii dah berpuashati menggunaknnya flawless,glowing katanya..mekap xbercapuk..full coverage lagiiπŸ‘πŸ‘πŸ˜ πŸ’“glowingπŸ’“treatmentπŸ’“anti-aging
Jomm rasai kehebatan #airizserumfoundation grab 1botol seorang😘

#airizskinz
#airizserumfoundation
#0179518430
#02A/04L/01P

#muakemaman #muakuantanpekan #newfoundationbrush #foundationmesrawudhu #foundationfullcoveraged #makeupsimple #blushermurahmalaysia #kingcoco #kemamanidaman #marang #terbaikmarang

πŸ’JAMU SUSUK DARA πŸ’ (@jsd.rich)

😊 SUSUK BERLIAN KHAS untuk kulit muka😊
.
RM78 SEBOTOL.
.

Minuman bercollagen tinggi. .
πŸ‘Sangat berkesan memudarkan kesan parut .
πŸ‘Mencerahkan kulit secara selamat
πŸ‘Meningkatkan metabolism badan
πŸ‘Mencantikkan dan meremajakan kulit secara semula jadi
πŸ‘Menurukan berat badan (BONUS!)
.
Nak tahu cara minum?
Jom whatsapp hani
❀️019-2592-921❀️
AGEN SAH JSD
.
*stock terhad
.
.
.
.
Credit to : Cik reen
.
#jsd #jsdrich #jamususukdara #tv3 #moodrepublik #gegarvaganza
#faceoil #serum #foundationmesrawudhu #maryjardin

πŸ’JAMU SUSUK DARA πŸ’ (@jsd.rich)

Sapa ada masalah bibir kering, pecah, mengelupas & pucat tak bermaya, acerrr angkat tangan πŸ™‹
Ade yg jenis kurang minum air, lepas tu cuaca panas, keje dok dlm aircond je, mmg kompom bibir kering pecah2 kan.
.
Tak yah susah2. Sapu je MAGIC COLLAGEN KISS (MCK) by JSD, inshaAllah masalah anda selesai ☺️
.
Sebab apa tau. Sbb MCK ni ada:
🌸Pelembap berkolagen utk merawat bibir yg kering, pecah & merekah.
🌸Warna lipstik ni akan ikot suhu badan kita. Kalau mood tgh hot, mesti jd merah hehe.
🌸Warna tahan lama & boleh dibawa solat cuma cuci dgn wipes tissue je.
.
Harga mampu milik, RM25 aje... Nak Bibir Cantik & Sihat, gunalah MAGIC COLLAGEN KISS 😘 .
.
Jom wasap saya
❀️019-2592-921❀️
AGEN SAH JSD
.

#magiccollagenkissjsd #jsdrich
#lipstik #lipbalm #makeup #lipice #foundationmesrawudhu
#empireaurafidarich - #regrann

🌟SHAKLEE: NATURAL|SAFE|PROVEN🌟 (@shaklee_premium)

😊Susuk Berlian KHAS untuk kulit muka😊
.
RM78 SEBOTOL.
.

Minuman bercollagen tinggi. πŸ‘Sangat berkesan memudarkan kesan parut πŸ‘Mencerahkan kulit secara selamat
πŸ‘Meningkatkan metabolism badan
πŸ‘Mencantikkan dan meremajakan kulit secara semula jadi
πŸ‘Menurukan berat badan (BONUS!)
.
Nak tahu cara minum?
Jum whsap iman sekarang😘
.
*stock terhad
.
.
.
.
Credit to : Cik reen
.
#jsd #jamususukdara #tv3 #moodrepublik #gegarvaganza
#faceoil #serum #foundationmesrawudhu #maryjardin

JAMU PENGODA SUAMI (@beautyjameelastokis)

BIDADARI GOLD FOUNDATION TERBAIK UNTUK KULIT BERJERAWAT DAN KUSAM

Foundation adalah alas bedak samada berbentuk cecair atau ada juga yang padat.

Fungsi foundation ialah untuk menutupi kekurangan pada wajah. Ia adalah cara terbaik untuk memudarkan kesan jerawat dan jeragat serta wajah kusam. Ia mampu meratakan warna kulit yang tidak sekata atau berbelang2.

Walaupun ia bersifat sementara, namun ia mampu mengembalikan keyakinan diri si pemakai.

Foundation juga berfungsi untuk menjadikan bedak yang dipakai lebih tahan lama.

BIDADARI GOLD FOUNDATION BEAUTY JAMEELA
Bidadari Gold Foundation Beauty Jameela adalah pilihan terbaik untuk mereka yang bermasalah wajah spt di atas.

Foundation yang mesra wudhu, kerana tekturenya yang nipis, menjadikan wajah senang dicuci. Ia juga tidak menyumbat pori2.

Bidadari Gold Foundation Beauty Jameela, kunci riasan wajah sempurna. ☎️ Boleh DM atau WhatsApp liyana ke 012 900 3918 untuk order.
#BeautyJameela
#HatikuTergoda
#FoundationMesraWudhu
#beautyjameelastokis

Liyana yakin anda pasti akan jatuh hati dengan barangan keluaran BEAUTY JAMEELA

JAMU PENGODA SUAMI (@beautyjameelastokis)

BIDADARI GOLD FOUNDATION TERBAIK UNTUK KULIT BERJERAWAT DAN KUSAM

Foundation adalah alas bedak samada berbentuk cecair atau ada juga yang padat.

Fungsi foundation ialah untuk menutupi kekurangan pada wajah. Ia adalah cara terbaik untuk memudarkan kesan jerawat dan jeragat serta wajah kusam. Ia mampu meratakan warna kulit yang tidak sekata atau berbelang2.

Walaupun ia bersifat sementara, namun ia mampu mengembalikan keyakinan diri si pemakai.

Foundation juga berfungsi untuk menjadikan bedak yang dipakai lebih tahan lama.

BIDADARI GOLD FOUNDATION BEAUTY JAMEELA
Bidadari Gold Foundation Beauty Jameela adalah pilihan terbaik untuk mereka yang bermasalah wajah spt di atas.

Foundation yang mesra wudhu, kerana tekturenya yang nipis, menjadikan wajah senang dicuci. Ia juga tidak menyumbat pori2.

Bidadari Gold Foundation Beauty Jameela, kunci riasan wajah sempurna. ☎️ Boleh DM atau WhatsApp liyana ke 012 900 3918 untuk order.
#BeautyJameela
#HatikuTergoda
#FoundationMesraWudhu
#beautyjameelastokis

Liyana yakin anda pasti akan jatuh hati dengan barangan keluaran BEAUTY JAMEELA

JSD:SET BASIC RMπŸ’―πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ (@jamususukdara_inmyheart)

Sapa ada masalah bibir kering, pecah, mengelupas & pucat tak bermaya, acerrr angkat tangan πŸ™‹
Ade yg jenis kurang minum air, lepas tu cuaca panas, keje dok dlm aircond je, mmg kompom bibir kering pecah2 kan.
.
Tak yah susah2. Sapu je Magic Collagen Kiss (MCK) by JSD, inshaAllah masalah anda selesai ☺️
.
Sebab apa tau. Sbb MCK ni ada:
🌸Pelembap berkolagen utk merawat bibir yg kering, pecah & merekah.
🌸Warna lipstik ni akan ikot suhu badan kita. Kalau mood tgh hot, mesti jd merah hehe.
🌸Warna tahan lama & boleh dibawa solat cuma cuci dgn wipes tissue je.

Harga mampu milik, RM25 aje... Nak Bibir Cantik & Sihat, gunalah Magic Collagen Kiss 😘 .
.
Info lanjut πŸ‘‡
Azi
012-3541260 (whsap)
#agensahjsdandaπŸ’‹πŸ˜
.

#magiccollagenkissjsd
#lipstik #lipbalm #makeup #lipice #foundationmesrawudhu
#empireaurafidarich

🌟SHAKLEE: NATURAL|SAFE|PROVEN🌟 (@shaklee_premium)

Sapa ada masalah bibir kering, pecah, mengelupas & pucat tak bermaya, acerrr angkat tangan πŸ™‹
Ade yg jenis kurang minum air, lepas tu cuaca panas, keje dok dlm aircond je, mmg kompom bibir kering pecah2 kan.
.
Tak yah susah2. Sapu je Magic Collagen Kiss (MCK) by JSD, inshaAllah masalah anda selesai ☺️
.
Sebab apa tau. Sbb MCK ni ada:
🌸Pelembap berkolagen utk merawat bibir yg kering, pecah & merekah.
🌸Warna lipstik ni akan ikot suhu badan kita. Kalau mood tgh hot, mesti jd merah hehe.
🌸Warna tahan lama & boleh dibawa solat cuma cuci dgn wipes tissue je.

Harga mampu milik, RM25 aje... Nak Bibir Cantik & Sihat, gunalah Magic Collagen Kiss 😘 .
NURUL IMAN
011.1194.5595
STOKIST SAH JSD 😍
.

#magiccollagenkissjsd
#lipstik #lipbalm #makeup #lipice #foundationmesrawudhu
#empireaurafidarich

Juliana Shaari (@cik_ju_beautyjameela)

B I D A D A R I G O L D F O U N D A T I O N B E A U T Y J A M E E L A
adalah antara foundation paling best yg berada di pasaran. ❓KENAPA korang wajib beli foundation ni? πŸ’Ÿ Foundation ni lain dr yg lain, diselaputi emas asli 24k. EMAS uols.. emas.. tau kan effect emas camne? Triple glowing gitew
πŸ’Ÿ Mendapat kelulusan KKM πŸ’Ÿ Effect gebu serta merta πŸ’Ÿ HEBAT! Produk Beauty Jameela mmg hebat.
So uolls bila lagi. Grab skrg. Tak susah pun nk jd cantik persis bidadari.

Whatsapp 0145077852
Whatsapp 0145077852
Whatsapp 0145077852

#beautyjameela
#hatikutergoda
#bidadarigoldfoundation
#foundationmesrawudhu

Nurhidayah Mohd Tahir (@kedai_serbaneka_online_jb)

B I D A D A R I G O L D F O U N D A T I O N B E A U T Y J A M E E L A
adalah antara foundation paling best yg berada di pasaran. ❓KENAPA korang wajib beli foundation ni? πŸ’Ÿ Foundation ni lain dr yg lain, diselaputi emas asli 24k. EMAS uols.. emas.. tau kan effect emas camne? Triple glowing gitew
πŸ’Ÿ Mendapat kelulusan KKM πŸ’Ÿ Effect gebu serta merta πŸ’Ÿ HEBAT! Produk Beauty Jameela mmg hebat.
So uolls bila lagi. Grab skrg. Tak susah pun nk jd cantik persis bidadari.

Whatsapp 0173885825
Whatsapp 0173885825
Whatsapp 0173885825

#beautyjameela
#hatikutergoda
#bidadarigoldfoundation
#foundationmesrawudhu

AGENT CHARMS & STARGLOW JB (@charms_jb)

Foundation Charms setanding foundation mahal😱😱 Ramai yang dah 3-4 tahun setia guna semua produk Charms & kulit asal mereka jadi cantik anjal tegang macam ni! Tak tipuuu korang boleh tgk testimoni di official IG Charms. -
Terutama stokis / agent kulit dorang memang superbbb wehhhh πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌtapi jangan lah korang yang baru berapa bulan guna dah nak hasil yg kebabom.
Dorang tu dh setia pakai bertahun-tahun☝️️
-
Jadi kalau korang nak kulit sihat anjal tegang dlm jangka masa yg lama, kena lah guna konsisten CHARMS YG πŸ’―% BAHAN NATURAL ❀️ WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

AGENT CHARMS & STARGLOW JB (@charms_jb)

CANTIK SECARA NATURAL DGN CHARMS!
.
.
Skrg bukan zaman tempek bedak berkilo2 dkt muka. Skrg zaman NATURAL BEAUTY. Kita org Malaysia ada jati diri. Tak nak terikut2 org Korea putih melepak mcm tepung. πŸ™ŠπŸ™Š
.
.
Nak makeup tapi nak natural je. Nak makeup tapi tak nak la naik2 jrwat, makin rosak kulit. Penyelesaiannya WAJIB pakai Charms. All in one. Sambil makeup sambil rawat kulit ko dikk. Kulit tak menipis disebabkan mercury. Biar bahan2 natural dlm Charms membaiki kulit anda secara perlahan. Dah dah cepat order !

WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

AGENT CHARMS & STARGLOW JB (@charms_jb)

I just cannot explain how good this Charms Foundation. The texture, the ingredient, ESPECIALLY when its blend on my skin. I just lahhvvvvv😍😍😍 yang dah pakai je tahu & rasa kelainan kehebatan dia kan?😘
-
Jadi hari ni sisturrr pakai code foundation yg lain. Bukan yg selalu sisturrr pakai (white dolly). Tertanya lah tu "code apa ek?" Nanti sisturrr share okay dekat post seterusnya😊

#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

AGENT CHARMS & STARGLOW JB (@charms_jb)

TANPA MERKURI TANPA HYDROQUINONE!
FOUNDATION PERTAMA SEJAK 2012. MEMBANTU MERAWAT KULIT BERMINYAK & JERAWAT! Kelebihan foundation charms :
βœ…MAKEUP DAN RAWAT
βœ…MAKIN LAMA MAKIN GLOWING
βœ…MINYAK KELAPA DARA MENGHALUSKAN SAPUAN
βœ…MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV YG MENYEBABKAN JERAGAT SPF 15 NORMAL UTK SEMUA KULIT
βœ…MESRA SOLAT & SENANG CUCI
βœ…MEMBANTU MEMUDAR PARUT/JERAGAT
βœ…MEMBANTU MENGECUT JERAWAT

WHASTAPP πŸ“² 014-9299938

#charmsfoundation
#charmsjohorbahru
#foundationmesrawudhu
#foundationberbaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis

πŸ’JAMU SUSUK DARA πŸ’ (@jsd.rich)

SAYA DAH GUNA! BEST SANGAT LIPSTIK JSD!😍😘😘😘
.
Lipstick bkn sebarang lipstick..
Ini lipstick berubat tau..
.
Sambil2 nak cntik, nak bibir pinky.. smbil tu lipstick ni merawat bibir kita..
Bibir menggelupas, kering, pecah2, hitam kusam semua akan back to normal..
.
Harga pun murah dan mampu milik..
RM25 shj. (Pos Rm7 sm/Rm10ss) .
No more bibir kusam , gelap dan kering 😁😘
Almost setiap hari saya pakai πŸ’‹ πŸ’Œ
.
Wasap saya
❀️019-2592-921❀️
.
#jamususukdara #jsdrich #magiccollagenkiss #lipstik #lipstick #mua #makeup #foundationjsd #foundationmesrawudhu #lipbalm #bibirmungil #bibirlembap #bazaarpaknil #bazaarpaknikmurah #lipstickjsd #lipstickberubat #igersmalaysia- #regrann

AGENT CHARMS & STARGLOW JB (@charms_jb)

Di sebabkan hari ni last promosi, sistur pun berbesar hati nak bagi FREE POSTAGE (sm) utk siapa yg order PAKEJ COMBO SAHAJA & bank in SEBELUM 10PM harini‼️Dan esok sisturr akan pos la barang uolls😘
-
OFFER AKAN DI TUTUP SELEPAS JAM 10PM ‼️
-
SYARAT PAKEJ COMBO πŸ‘‡πŸΌ
1) SET FAHARA SKINCARE + LASER SCRUB
2) LASER SCRUB + FOUNDATION (code WD/ WF)
3) CLEANSER + FOUNDATION (code WF)
4) SET FAHARA + FOUNDATION (code WF)

WHATSAPP πŸ“² 014-9299938
#charmsfoundation
#foundationmesrawudhu
#foudationberbaloibaloi
#foundationglowing
#foundationtahanlama
#foundationantipeluh
#foundationantibakteria
#foundationmerawatkulit
#foundationhalal
#foundationmesrawudhu
#foundationringan
#foundationnatural
#foundationseharihari
#starglowlaserscrub
#scrubwajah
#scrubmurah
#scrubtahanlama
#scrubberbaloibaloi
#scrubvitaminc
#scrubgreentea
#scruborganik
#kaisyaserum
#cleansercharms
#faharaskincare
#charmsmalaysia
#charmsjohorbahru
#agentcharmsjb
#agentjohorbahru
#charmstebrau
#teamcharmsglowanis
More...