#Gelakpecahhabis (@gengpagihot)

Nak menang RM300!! Atau wang terkumpul tak?
Tonton program rialiti RBC Mencari CEO desa setiap hari sabtu pukul 5:30ptg di @tv3malaysia
Tadi dah tengok kan?
Simpan dulu jawab anda
tunggu isyarat memanggil
di #gengpagihot isnin ni &
Call kami di 📞0377108822
#shukajakdanfizie

Hot FM (@hotfm976)

Nak menang RM300? Senang je, saksikan program realiti RBC Mencari CEO Desa pukul 5.30petang di @tv3malaysia hari ini dan jawab soalan mudah dengan #GengPagiHot setiap hari isnin #CEODesa

Kedai gadget online (@syakir.gjoshop)

universal tripod mobile lens 12x zoom Rm90. ada 4 unit saja.. compatible dgn semua jenis smartphone
.
Berminat boleh DM atau terus je whatsapp utk terus oder.. clik link kat bio saya je utk wassap, kan lagi senang...😃
.
#sayajual #kualalumpur #flawless #carta40era #afmegastar #villagepeople #superspontansuperstar #senyum #malaysia #kedah #pahang #kelantan #terengganu #perlis #perak #johor #sabah #sarawak #gebu #selangor #pelesitrayaumalaysia #jerawat #jeragat #joharapagiera #gengpagihot #kulitputih #putih #wakdoyok #sabar #malaysian .

Hady Fans Official (@hadyfansofficial)

Sambutlah kasih cover by @hady_3juara.
hoyeeee admin bagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️hehehe padu lunak sedap ... vokal !!!!
🆙🆙🆙🆙💯Dibuai bara cinta mu ... Request laju2 Kat stesen radio. Like banyak-banyak Kat YouTube ... Good night all fan
Korang3xx !!!!!!!!! 🆙🆙💯Dah dengar single @hady_3juara Dibuai Bara Cintamu kalau belom dengar boleh klick pada pautan @hadyfansofficial bio Dan jgn lupa follow untuk mendengar klu dah dengar request laju2 Kat stesen radio
#hady3juara #dibuaibaracintamu #fanshady3juara #teamajai #wakethebabyrecords #singers #commingsoon #request #stesenradiomalaysia #artist #hits #singgle #song #instafamous #hotfm976 #erafm #koolfm #tv3malaysia #sinarfm #gengpagihot #suriafm

Hady Fans Official (@hadyfansofficial)

Tumbs Up... happy satuday korang buat apa? klu free jpa @hady_3juara
kat Nucentral jom ramai2
Korang3xx !!!!!!!!! 🆙🆙💯Dah dengar single @hady_3juara Dibuai Bara Cintamu kalau belom dengar boleh klick pada pautan @hadyfansofficial bio Dan jgn lupa follow untuk mendengar klu dah dengar request laju2 Kat stesen radio
#hady3juara #dibuaibaracintamu #fanshady3juara #teamajai #wakethebabyrecords #singers #commingsoon #request #stesenradiomalaysia #artist #hits #singgle #song #instafamous #hotfm976 #erafm #koolfm #tv3malaysia #sinarfm #gengpagihot #suriafm

She.far4hhh (@far4hhh_)

Kamaladli ❤️❤️ . Why perempuan 😩 . Siapa tak setuju cer comment sikid . Weyy t kita buad challenge #cumicumicumi #permatahati @ztysywni @rajihahradzuan @ros_annesa @kaklinaaaa tauuuu
Repost from @nabila.razali using @RepostRegramApp - OMG! Kamal Adli & Mail pun dah terkono demam #CumiCumi laaa... Hahaha... 😹😹😹 #cumicumichallenge .
.
.
#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Ce tag member korang yang tak boleh dengar lagu Pematah Hati @nabila.razali macam @ismailizzani_ @kamaladli
#GengPagiHot #PematahHati #GelakPecahHabis #PematahHati

CYNTAHATI SISSY IMANN OFFICIAL (@cyntahatisissyimannofficial)

Repost from @sissyimann using @RepostRegramApp - The Queen !! Thank you for the amazing night @njwamusic !! Thank you for letting me sit among the very few to the very intimate showcase today !! I've been listening to this lady from my highschool days , today I got to dwell myself in her wonderful tunes , live ! She is pretty and sooo down to earth , tak tahu nak ckp mcm mana . Thank you !! .
I love you endlessly , @njwamusic ❤️
.
#NJWAmusic #plugintotheblueroom

Kedai gadget online (@syakir.gjoshop)

universal tripod mobile lens 12x zoom Rm90. ada 4 unit saja.. compatible dgn semua jenis smartphone
.
Berminat boleh DM atau terus je whatsapp utk terus oder.. clik link kat bio saya je utk wassap, kan lagi senang...😃
.
#sayajual #kualalumpur #flawless #carta40era #afmegastar #villagepeople #superspontansuperstar #senyum #malaysia #kedah #pahang #kelantan #terengganu #perlis #perak #johor #sabah #sarawak #gebu #selangor #pelesitrayaumalaysia #jerawat #jeragat #joharapagiera #gengpagihot #kulitputih #putih #wakdoyok #sabar #malaysian .

Hot FM (@hotfm976)

Nak menang RM300? Senang je, saksikan program realiti RBC Mencari CEO Desa pukul 5.30petang di @tv3malaysia hari esok dan jawab soalan mudah dengan #GengPagiHot setiap hari isnin #CEODesa

what we need is depan mata (@keronn_apih)

Repost..
Ce tag member korang yang tak boleh dengar lagu Pematah Hati @nabila.razali macam @ismailizzani_ @kamaladli
#GengPagiHot #PematahHati #GelakPecahHabis

Kedai gadget online (@syakir.gjoshop)

Terbaru dari ladang, 2in1 wireless headphone dan speaker dari SODO model MH1. Harga agak keras tp berbaloi dgn kualiti jgn risau.
Pusing ke dalam jd headphone, pusing ke luar jd speaker. Kalo ada ramai2, xkan nk dgr sorg2 ye dokk.. Dia pnya speaker dgn kuasa 3watt, cukup utk bagi bising satu rumah tu.. 😁

Built in rechargeable battery, mode headphone boleh tahan sehingga 7 jam, mode speaker 3.5 jam.. Antara kelebihan lain adalah support handsfree call, boleh play radio fm, boleh masuk memory card, ada nfc sistem utk geng android dan juga kalo nk cucuk guna AUX pn boleh.

Harga cuma Rm180, dgn 4 warna pilihan iaitu gold rosegold silver black.
.
Berminat boleh DM atau terus je whatsapp utk terus oder.. clik link kat bio saya je utk wassap, kan lagi senang...😃
.
#sayajual #kualalumpur #flawless #carta40era #afmegastar #villagepeople #superspontansuperstar #senyum #malaysia #kedah #pahang #kelantan #terengganu #perlis #perak #johor #sabah #sarawak #gebu #selangor #pelesitrayaumalaysia #jerawat #jeragat #joharapagiera #gengpagihot #kulitputih #putih #wakdoyok #sabar #malaysian .

Kedai gadget online (@syakir.gjoshop)

Terbaru dari ladang, 2in1 wireless headphone dan speaker dari SODO model MH1. Harga agak keras tp berbaloi dgn kualiti jgn risau.
Pusing ke dalam jd headphone, pusing ke luar jd speaker. Kalo ada ramai2, xkan nk dgr sorg2 ye dokk.. Dia pnya speaker dgn kuasa 3watt, cukup utk bagi bising satu rumah tu.. 😁

Built in rechargeable battery, mode headphone boleh tahan sehingga 7 jam, mode speaker 3.5 jam.. Antara kelebihan lain adalah support handsfree call, boleh play radio fm, boleh masuk memory card, ada nfc sistem utk geng android dan juga kalo nk cucuk guna AUX pn boleh.

Harga cuma Rm180, dgn 4 warna pilihan iaitu gold rosegold silver black.
.
Berminat boleh DM atau terus je whatsapp utk terus oder.. clik link kat bio saya je utk wassap, kan lagi senang...😃
.
#sayajual #kualalumpur #flawless #carta40era #afmegastar #villagepeople #superspontansuperstar #senyum #malaysia #kedah #pahang #kelantan #terengganu #perlis #perak #johor #sabah #sarawak #gebu #selangor #pelesitrayaumalaysia #jerawat #jeragat #joharapagiera #gengpagihot #kulitputih #putih #wakdoyok #sabar #malaysian .

#Gelakpecahhabis (@gengpagihot)

Semalam dia takde arini dia kembali terima kasih kamal adli yg lepak2 seminggu dgn #Gengpagihot @shuksyj
@fizie_hotfm gantikan @ajakshiro korg best tak dengar kamal adli jadi penyapai radio??
Harap semua happy insya Allah
Klu ajak cuti 2minggu ke kita boleh pggl kamal adli lagi ok 🙊

🌹tepak&sirih🌹 (@_inai8jari_)

Tengku Razeen kat Hot Fm sekarang....hehe....@Regranned from @hotfm976 - Jom teman Kamal Adli dan #GengPagiHot on air sampai 10pagi, nak borak-borak 📞0377108822
📱whatsapp 017302888
Dengar live : www.hotfm.com.my
#GelakPecahHabis - #regrann

Shaheida Shahrizal (@shaheida_shahrizal)

@Regranned from @hotfm976 - Jom teman Kamal Adli dan #GengPagiHot on air sampai 10pagi, nak borak-borak 📞0377108822
📱whatsapp 017302888
Dengar live : www.hotfm.com.my
#GelakPecahHabis- #regrann

Hot FM (@hotfm976)

Jom teman Kamal Adli dan #GengPagiHot on air sampai 10pagi, nak borak-borak 📞0377108822
📱whatsapp 017302888
Dengar live : www.hotfm.com.my
#GelakPecahHabis

Hady Fans Official (@hadyfansofficial)

🆙🆙🆙🆙💯Dibuai bara cinta mu ... Request laju2 Kat stesen radio. Like banyak-banyak Kat YouTube ... Good night all fan
Korang3xx !!!!!!!!! 🆙🆙💯Dah dengar single @hady_3juara Dibuai Bara Cintamu kalau belom dengar boleh klick pada pautan @hadyfansofficial bio Dan jgn lupa follow untuk mendengar klu dah dengar request laju2 Kat stesen radio
#hady3juara #dibuaibaracintamu #fanshady3juara #teamajai #wakethebabyrecords #singers #commingsoon #request #stesenradiomalaysia #artist #hits #singgle #song #instafamous #hotfm976 #erafm #koolfm #tv3malaysia #sinarfm #gengpagihot #suriafm

Hot FM (@hotfm976)

Nak menang RM300? Senang je, saksikan program realiti RBC Mencari CEO Desa pukul 5.30petang di @tv3malaysia hari sabtu dan jawab soalan mudah dengan #GengPagiHot setiap hari isnin #CEODesa

Hady Fans Official (@hadyfansofficial)

Kejayaan tidak dapat dicapai dengan mudah tanpa usaha.....rezeki Allah itu pasti. We always support you @hady_3juara
Korang3xx !!!!!!!!! 🆙🆙💯Dah dengar single @hady_3juara Dibuai Bara Cintamu kalau belom dengar boleh klick pada pautan @hadyfansofficial bio Dan jgn lupa follow untuk mendengar klu dah dengar request laju2 Kat stesen radio
#hady3juara #dibuaibaracintamu #fanshady3juara #teamajai #wakethebabyrecords #singers #commingsoon #request #stesenradiomalaysia #artist #hits #singgle #song #instafamous #hotfm976 #erafm #koolfm #tv3malaysia #sinarfm #gengpagihot #suriafm
More...