ShironattorsFc Official❀️ (@shironattorsfc_official)

Esok pagi jgn lupa jumpa baba @ajakshiro di kopitiam auntie kuala selangor pukul 6 pagi sampai 10 pagi. Siapa yg dekat tu bolehlah dtg esok 😊
.
#Repost: @ajakshiro
Β·Β·Β·
β€œ ThailanddddπŸ„πŸŠπŸŽ‰πŸ˜‚...xlah... Sampai dh Kuala Selangor..esok dtg awal,kita sarapan pagi sama2 ye.. Lokasi Kopitiam Auntie Kuala Selangor jam 6 pagi sampai 10 pagi ye..
.
#GengPagiHot #GPHTour #GelakPecahHabis ”

Ajakshiro (@ajakshiro)

ThailanddddπŸ„πŸŠπŸŽ‰πŸ˜‚...xlah... Sampai dh Kuala Selangor..esok dtg awal,kita sarapan pagi sama2 ye.. Lokasi Kopitiam Auntie Kuala Selangor jam 6 pagi sampai 10 pagi ye..
.
#GengPagiHot #GPHTour #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Esok #GengPagiHot nak lepak sarapan dengan orang Kuala Selangor di Auntie Kopitiam, seawal jam 7pagi. Jangan lupa datang
#GelakPecahHabis #GPHTour

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jangan lupa esok orang Kuala Selangor... kita sarap sama2 yeee...
.
#GengPagiHot #GPHTour #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Esok orang Kuala Selangor boleh lepak dengan #GengPagiHot di Auntie Kopitiam seawal jam 6 pagi
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #GPHTour

Malaysian creative Kukis (@pccreative_kukis)

#Repost @petitchef_cakes (@get_repost)
・・・
Sempat menyelit masuk konti HOtFM,mcm nat wat prank kejam kat mamat2 yng prank kan saya dlm #panggilanhangit aritu...tapi xsampai hati plak...
K dgn penuh kasih syng saya sendiri hantar 3 kukis killer kami!
@ajakshiro @shuksyj @fizie_hotfm @hotfm976 Thnxs korg mmng Ohsem
#gengpagihot
#gelakpecahhabis
#nasilemakkukis
#nasigorengthaikukis
#WowniesCrackers
#pccreativekukis
#petitchef_cakes
#chefsherryπŸ”ͺ🍷🍩

chef sherry#semanisfondant (@petitchef_cakes)

Sempat menyelit masuk konti HOtFM,mcm nat wat prank kejam kat mamat2 yng prank kan saya dlm #panggilanhangit aritu...tapi xsampai hati plak...
K dgn penuh kasih syng saya sendiri hantar 3 kukis killer kami!
@ajakshiro @shuksyj @fizie_hotfm @hotfm976 Thnxs korg mmng Ohsem
#gengpagihot
#gelakpecahhabis
#nasilemakkukis
#nasigorengthaikukis
#WowniesCrackers
#pccreativekukis
#petitchef_cakes
#chefsherryπŸ”ͺ🍷🍩

Hot FM (@hotfm976)

Maybe kita boleh cuba exercise yang dihantar dekat whatsapp
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Umur 40 tetap kekal bertenaga dengan main badminton
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Street workout pun boleh untuk kekal stamina dan tenaga
Dengar Live www.hotfm.com.my
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Antara kiriman whatsapp topik hari ni, sukan apa yang korang main untuk kekalkan tenaga dan stamina
Call 0377108822
Whatsapp 0173028822
Dengar Live www.hotfm.com.my
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

πŸ’ KHAIBAHAR EMPIRE πŸ’– (@kbe_heartbeats)

#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Jom kita tengok gelagat #GengPagiHot dengan @nabila.razali @khaibahar94 @wanyhasrita masa #HariSukanHot dekat Kuala Terengganu hari tu, video penuh di youtube #HotTV #GPHTour
@shuksyj
@ajakshiro
@fizie

Farah Empire (@rose_edora)

Happening gler.....
#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Jom kita tengok gelagat #GengPagiHot dengan @nabila.razali @khaibahar94 @wanyhasrita masa #HariSukanHot dekat Kuala Terengganu hari tu, video penuh di youtube #HotTV #GPHTour
@shuksyj
@ajakshiro
@fizie_hotfm

Hot FM (@hotfm976)

Kak Ello suka sukan lasak untuk kekalkan bertenaga & berstamina, korang pula suka sukan yang macam mana
Call 0377108822
Whatsapp 0173028822
Dengar Live : www.hotfm.com.my
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

Hot FM (@hotfm976)

Hallo... sambil otw pergi kerja tu jom layan trio pagi korang sampai pukul 10pagi
Call 0377108822
Whatsapp 0173028822
Dengar Live : www.hotfm.com.my
#GengPagiHot #GelakPecahHabis

"The way to show your love" (@thegubah)

tiga2 memang sempoi habis!
pecah perut layan video ni tadi.πŸ˜‚
.
team thegubah doakan Allah sentiasa murahkan rezeki awak bertiga.boleh tengok camne @ajakshiro @fizie_hotfm @shuksyj surprise isteri3 tercinta dkt ig masing2.
.
#GengPagiHot #hotfm #artispalingsempoi

Hot FM (@hotfm976)

Jom kita tengok gelagat #GengPagiHot dengan @nabila.razali @khaibahar94 @wanyhasrita masa #HariSukanHot dekat Kuala Terengganu hari tu, video penuh di youtube #HotTV #GPHTour #BeMoreDoMore #LebihTenagaLebihHebat

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Sekali sekala nk romantik dengan orang rumah kan..hehehe
.
Thanks @thegubah sudi taja hadiah special utk buah hati pengarang jantung ambo ni @fatin_syarmimi ..hehe
.
#fiziefatin #thegubah #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gph #gengpagihot

neng94🐧🐧🐧 (@_neng_aenun_94_khaibahar)

Hari sukan hot + GPH Toure bersama (@khaibahar94 nabila razali and wany hasrita 18-08-17 di Taman tasik bukit besar | kuala terengganu
Team Black😊
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#luluhroadto3m
#harisukanhot
#gelakpecahhabis
#gengpagihot
#gphtour
#210817

neng94🐧🐧🐧 (@_neng_aenun_94_khaibahar)

Hari sukan hot + GPH Tour bersama (@khaibahar94 nabila razali and wany hasrita 18-08-17 di Taman tasik bukit besar | kuala terengganu
Team Black😊
#khaibahar94
#khaibahar
#luluhkhaibahar
#luluhroadto3m
#harisukanhot
#gelakpecahhabis
#gengpagihot
#gphtour
#210817
More...