Hot FM (@hotfm976)

Alamak rupanya @fizie_hotfm yg tak membantu #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Anda ada tak member jenis yg tak membantu langsung? Jom citer kat sini dengan #GengPagiHot šŸ‘‡šŸ»šŸ‘‡šŸ»

Hot FM (@hotfm976)

Aduii la dia bukak muzium hantu pulakkk šŸ˜‚
.
Jom dgrkan versi penuh di Facebook Hot FM
.
Nak dengar #SketcahGPH yg terbaharu, jgn lupa dgrkan setiap isnin-jumaat 6-10 PAGI #GengPagiHot

Khalifah band Official IG (@khalifah_band_official)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
惻惻惻
Untung bawak ayam atas pentas šŸ˜… #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Eh macam kenal je melodi lagu @ajakshiro nyanyi ni šŸ˜‹ #AJL31 #GengPagiHot

DeFiranaGlobalTouch (@nanadefirana)

Cinta ... lelaki Teragung.. repost via @instarepost20 from @hotfm976
Ok kita belanja sikit vokal versi live daripada juara Vokal Terbaik #AJL31 #GengPagiHotĀ #instarepost20

Hot FM (@hotfm976)

Untung bawak ayam atas pentas šŸ˜… #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Berkat bawak ibu & bapa boleh dpt persembahan terbaik @khalifah_band_official #AJL31 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Sekarang #GengPagiHot lepak dgn juara persembahan terbaik @khalifah_band_official. Jom!

PermataDuniaSeni (@duniaseni17)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
惻惻惻
Pagi ni kita lepak dengan juara Anugerah Juara Lagu ke-31, @dayangsayangkamu yay! #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Ok kita belanja sikit vokal versi live daripada juara Vokal Terbaik #AJL31 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Mak aih sebut "Kotak, Kasut, Almari" pun sedapp šŸ˜ #GengPagiHot @dayangsayangkamu

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Yeayyy Juara #ajl31 in da house yoooo... Walaupon mata rabak namun demi anda kami tetap bersama anda.. #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #host #ajl31 #gengpagihot

Hot FM (@hotfm976)

Pagi ni kita lepak dengan juara Anugerah Juara Lagu ke-31, @dayangsayangkamu yay! #GengPagiHot

Noraessential (@shahfalah)

FOR ALL!!! Nora Essential sesuai oleh semua orang.. Semua orang nak mulut bau wangi kan. Kena dapatkan Nora Essential . bawak pi mana mana pun boleh. Pramugari, nurse, cikgu, waiter, doktor, reception, semua lah senang cite nak kena jaga bau mulut kan. Prestasi kena jaga... Meh order meh
#whatsapp01116319055
#sms0139355615
#koolfm
#airasia
#mas
#noraessential
#perfumemulut
#gengpagihot
#bazaarpaknil
#bazaronline
#midvalleymegamall

Life Is Too Short (@nurul_aqili)

Dah lama sgt teringin jmpa baba @ajakshiro ni.. ni dh alang2 depan mata.. hehe.. ramai yg beratur nk jmpa dia.. peluh2 haa dia.. xpe.. kite hari2 dgr #gengpagihot hehe..

Nā€¢Aā€¢A (@lempengmilo)

Good luck bosh @akim_themajistret untuk malam ni. We love you too bosh @akimahmad #foreverakimahmad
#Repost @sally_8176 with @repostapp
惻惻惻
Perasaan seketul bosh @akimahmad #adekkentam bila dpt sepelais bday 2x pd hr yg sama dr #GengPagiHot @hotfm976 & bbrp ketul kami #GC #GafimCommittee #happy26thbirthdayakimahmad #happybirthdayakimahmad

Wpom sekejap.. dpt dgr bebelan dan ceramah bosh pom buat ilang windu gitcheww.. May Allah bless u always with happiness & success.. All the best for #Obses #AJL31 tonite.. #RoadToAJL31
Tq kepten @zimisofazr @afiez_themajistret @_faoq_ @gjie6ixthsense @freddyhyperact sbb sepelais nik menjadik wpom last menet., Last skali.. Senyumang yg last tuh paling mahey..muka dia appy appy appy..an an

Ada wish tq dr bosh utk korg :
@ashsavilara
@fuzzhafira
@ninaadenan
@snowchah
@lempengmilo

Dun weri bosh.. #weloveyoutoo šŸ˜šŸ˜šŸ’–šŸ’–
More...