AzizulAmmarAbuHassan (@armadaammar)

What we do to kill the time. While waiting for rehersal. Ada idea lain? Comment lah. But anyway have a nice weekend gais
@deen_hotfm @fizie_hotfm @isseyfazlisham
#JamHot #JejakaDIA #gengpagihot

issey (@isseyfazlisham)

Perangai sorang sorang. 😂😂. Kita akan ubah suai kegunaan monopod ni.. 3 , 2, 1.
@fizie_hotfm
@deen_hotfm
@armadaammar
#gengpagihot #jamhot #hotfm #gengissey

wh_eiyza_nizers (@wh_eiyza_nizers)

Setiap kali dengar lagu ni, mesti @ajakshiro jadi mcm ni 😱

#GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Bestnya🎉🎉🎉Sorry xdapat join korang sebab birthday Jad Had ngan Nada.. Haappy dpt tengok wajah2 peneman korang dekat @hotfm976 ni.. God job buddies🎉🎉🎉
.
@fizie_hotfm @shuksyj @zetty_hotfm @isseyfazlisham @armadaammar @deen_hotfm @el_hotfm @haziq_hotfm
.
#Fantastik4hotfm #GengPagiHot #HotFm

👧👑| MY (@the4shxz_)

@Regrann from @wp.entertainment - 😂👍🏻 @hotfm976 #sabar #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Fuhh! #GengPagiHot @tajulofficial @zetty_hotfm pun dah layan lagu @ismailizzani_ - Sabar. Kalau nak dgr lagi kena stay tuned di #HotFM - #regrann

wh_jaja_nizers (@wh_jaja_nizers)

Kemain mata fizie tgk wany yeee #Repost @wanyhasnizers with @repostapp
・・・
@Regrann from @wanyhasrita - Terima kasihhh dengar wany kat HotFM pg tadi! 🙏🏻❤️ #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Selamat hari Isnin! 2 penyanyi hangat dah sampai. Jom lepak jom dgn #GengPagiHot & @wanyhasrita @ismailizzani_
.
DENGAR LIVE: hotfm.com.my - #regrann

Hot FM (@hotfm976)

Pengaruh filem sampai bersawang tuu 😅
#GengPagiHot
DENGAR LIVE: hotfm.com.my

Hot FM (@hotfm976)

Pernah tak anda terikut-ikut nak jadi mcm filem yg anda tengok? Cerita apa tu? Komen kat sini #GengPagiHot

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Realiti zaman sekarang aduyaiii 🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️ #GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @ismailizzani_ @wanyhasrita

Hot FM (@hotfm976)

Realiti zaman sekarang aduyaiii 🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️ #GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @ismailizzani_ @wanyhasrita

Hot FM (@hotfm976)

Setiap kali dengar lagu ni, mesti @ajakshiro jadi mcm ni 😱

#GengPagiHot

Wh_Fikri_nizers (@wh_fikri_nizers)

#Repost @wanyhasrita with @repostapp
・・・
Terima kasihhh dengar wany kat HotFM pg tadi! 🙏🏻❤️ #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Selamat hari Isnin! 2 penyanyi hangat dah sampai. Jom lepak jom dgn #GengPagiHot & @wanyhasrita @ismailizzani_
.
DENGAR LIVE: hotfm.com.my

Hot FM (@hotfm976)

Nak tgk @sarancak buat kecoh dgn pelawak-pelawak #LawakVaganza. Search je kat Youtube Hot TV
#GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Jodoh pilihan keluarga lagi relevant kan? #GengPagiHot
DENGAR LIVE: hotfm.com.my

trio pagi Hot (@gengpagihot)

Morning geng!! 😊

Harini #Gengpagihot
Sesaje brak2 pasal #jodoh
Kalau korg la lebih suke
ibubapa tentukan
jodoh atau korg lebih
Suke cari sendiri
Meh kongsikan
Dgn shuk ajak & fizie

Call-📞0377108822
Ws📲0173028822
Tweet @hotfm976
More...