Hot FM (@hotfm976)

Moral of the story, jgn la tertidur sbb nanti ada member yg ambik peluang 😂😂😂 #GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm

Hot FM (@hotfm976)

Aduii #GengPagiHot tersilap masuk kilang bateri la pulakkkk. Lain macammm 😂

#SketcahGPH

Hot FM (@hotfm976)

Ni antara barangan sweet yg paling @shuksyj paling sayang nak buang 😋 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Siapa simpan lagi barang istimewa @fizie_hotfm ni? #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Ada tak barang yg anda tak boleh pakai tapi sayang sgt nak buang? .
Komen kat bawah ni 👇🏻 #GengPagiHot
*gambar sekadar hiasan je tauuu

Hot FM (@hotfm976)

‪Hidup bagaikan roda, tak selalu diatas. haritu @ajakshiro kantoikan Shuk 😴, harini ce tgk siapa yg tgh 😴 tuuu 😂‬ ‪#GengPagiHot‬

CHEF KAMARUL, PhD-Griffith, AU (@dr.chefkamarul)

Masuk sesaat je konti @hotfm976 #gengpagihot sepantas halilintar diaorg ni membahan aku. Mmg otak gear 5 diaorg bertiga ni, ada je idea 💡 hahaha 😂 😂 😂 memang korang ni serasi bersama bertiga. Teruskan menghiburkan Malaysia dan Dunia. Tahniah juga buat team production #gengpagihot 👏👏👏 Success terus @ajakshiro @fizie_hotfm @shuksyj

trio pagi Hot (@gengpagihot)

Muke jgn serius sangat brother
#gengpagihot 😬

Hot FM (@hotfm976)

Adui nakal betul laa. Kesian member tuu 😝 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Kalau bab kena 'hijack' ni memang selalu terjadi kat kaum wanita la 😆 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Alamakk ni 'hijack' paling sadis la wei #GengPagiHot

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Pernah tak kawan anda 'hijack' Facebook, Twitter atau Instagram anda. Apa yg diorang post?
.
Komen kat sini 👇🏻👇🏻#GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Pernah tak kawan anda 'hijack' Facebook, Twitter atau Instagram anda. Apa yg diorang post?
.
Komen kat sini 👇🏻👇🏻#GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Korang pernah x insta, fb, twitter, wechat dan seangkatan dengannya kena check ataupun kena sabo dengan kawan2, gf atau dgn wife? Jom sembang2 pasal ni, whatsap dekat no 017-3028822, atau call HotFm di 03-77108822😅😅😅
.
@shuksyj @fizie_hotfm @hotfm976 .
#GengPagiHot #HotFm #SalamDariKonti

Hot FM (@hotfm976)

Kali ni dia jadi 'Abang Saling' pulak dahhh 😂
Dengar versi penuh di Facebook Hot FM
Jom layan #SketcahGPH #GengPagiHot setiap isnin-jumaat bermula jam 6 pagi!

A N F (@aideelfame)

#gengpagihot #hotfm cara2 nak sesuaikan diri kat tempat baru 😂.

Hot FM (@hotfm976)

Payah betul la kalau nak bawak satu studio Hot FM 😂 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Sama tak mcm @shuksyj? Siapa ada masalah tidur di tempat baru? #GengPagiHot
More...