Distributor Resmi B Erl Bdg (@berlcosmetics_bandung)

.
B Erl Body Serum W.O.W Lightning
.
Rahasia lembut kulit cantikmu..
.
Glowing
.
Lightning
.
Lembab
.
Menghilangkan bekas luka
.
Wangi
.
.
.
.
.
Don't Miss it...
.
.
.
.
#berlofficial #berlcosmetics #berlskincarebandung #bodyserum #body #serum #lightning #glowing #wowcapsule #cosmetics #skincare #openreseller #terjangkau #halal#serummpenghilangbekasluka #openmember #like4like #bandung #indonesia

Beauty ❀️ Health Lovers (@iris_shoppe_lovers)

SUSU MAAEZ UNTUK MASALAH KULIT BABY .

Korang ada baby masalah kulit, ruam, gatal2 ? Susu badan tak cukup ? Tak pun kenal sesiapa yang ada masalah macam ni ? . πŸ’•Kandungan Susu Maaez;
. . πŸ‘‰Sarang Burung
πŸ‘‰Susu Kambing
πŸ‘‰Habbatus Sauda
πŸ‘‰Buah Tin
πŸ‘‰Kismis
πŸ‘‰Kurma
πŸ‘‰Delime
πŸ‘‰Biji Aprikot
πŸ‘‰Madu
πŸ‘‰Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu. . πŸ’•Kelebihan Susu Maaez . πŸ‘‰Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
πŸ‘‰Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
πŸ‘‰Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
πŸ‘‰Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
πŸ‘‰Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
πŸ‘‰Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
πŸ‘‰Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan
πŸ‘‰Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
πŸ‘‰Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
πŸ‘‰Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
πŸ‘‰Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
πŸ‘‰Mengurangkan masalah keguguran rambut
. .
Susu maaez ada 3 perisa vanilla | coklat | strawberry 😍 .

Nak free gift whatsapp k.ekin ok πŸ‘Œ .
#teamellyyaneyπŸ‘­ #susumaaez #susumaaezvanilla #susumaaezstrawberry #susumaaezcoklat #ekzema #kulitkering #ruam #jerawat #panau #parut #gatal #alahan #kulitcantik #kulitsihat #glowing #flawless #milkbooster

Beauty ❀️ Health Lovers (@iris_shoppe_lovers)

β˜€οΈSUSU MERAWAT KULIT ?β˜€οΈ . .Susu maaez la Sedap dengan perisa 🍦vanilla ~ 🍫coklat ~ strawberry πŸ“ .

Dah la sedap, mengandungi Collagene untuk merawat kulit bermasalah πŸ‘ . .

Korang taw tak yang setiap hari paras collagen dalam badan kita akan berkurang? Sebab itu terjadinya penuaan dan sebagainya. . . .

Lama-lama kulit jadi kering, kasar, tak berseri, kusam dan lain-lain. Awak nak ke macam tu?
. . .

Betul kita tak boleh lari dari TUA, namun kita masih boleh melambatkan ia. Pernah tengok orang berumur 60an, 70an still cantik macam anak dara? .

Haaa sebab dia mengamalkan pemakanan yang bagus lah. Salah satunya dengan pengambilan supplement ni. Kalau tak, tak kan lah retis tu semua makin lama makin cantik. Betul tak? . .

Kalau nak cantik & sihat jangan berkira melabur untuk diri sendiri. .

Nak cuba #susumaaez terbaik untuk kecantikan Kulit ni?.. . . πŸ“² 019-6635908
πŸ“² 019-6635908
πŸ“² 019-6635908 . . .

Setiap pembelian lebih dari 1 box #susumaaez ada freegift taw + dapat harga combo 😍
. .

#teamellyyaneyπŸ‘­ #susumaaez #susumaaezvanilla #susumaaezstrawberry #susumaaezcoklat #ekzema #kulitkering #ruam #jerawat #panau #parut #gatal #alahan #kulitcantik #kulitsihat #glowing #flawless #milkbooster #bazarpaknil #melaka

Beauty ❀️ Health Lovers (@iris_shoppe_lovers)

πŸŽ‰NEW YEAR MEGA SALES TILL END OF JANUARY πŸŽ‰ . .

JIMATTTT BERGANDA . .

Lepastu kan, ada Freegift untuk customer #susumaaez + #uforacollagene lagi jika beli lebih dari 1 box🎁 bestnyer lahaiiii😍 .

nak combo 2 pun harga still Jimat πŸ’°
. . .
2 box free shaker*
3 box free shaker + travel bag πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ πŸŽŠπŸŽ‰ . .

#teamellyyaneyπŸ‘­ #susumaaez #susumaaezvanilla #susumaaezstrawberry #susumaaezcoklat #ekzema #kulitkering #ruam #jerawat #panau #parut #gatal #alahan #kulitcantik #kulitsihat #glowing #flawless #milkbooster #Ufora #uforacollagene
#collagene #bazarpaknil #melaka #cantiktanpasuntik

Buyers of Beauty (@buyersofbeauty)

This has got to be our palette of absolute dreams right?πŸ‘βœ¨ @narsissist Most Wanted Eyeshadow Palette πŸ‘οΈ #nars

CS Resmi Oxytera (@oxytera.official_nonik)

.
.
Jangan lupa sesuaikan dengan pilihan paket sesuai jenis kulit kamu. Karena beda masalah kulit beda juga penanganan nya
Memiliki wajah kinclong glowing bukan impian 😍
Muka halus kencang bersih dan flawless kini akan kamu rasakan 😍
.
.
Salep Pelicin bekerja langsung ke lapisan epidermis kulit mati yang mengendap dan berakumulasi dengan bakteri sehingga memicu flex, jerawat bahkan sel kanker, sehingga terlihat glowing dan bersinar memutih.
.
.
Untuk konsultasi kulit wajah dan pemesanan oxytera hubungi :
Sms/Tlp/WhatsApp : 087854246562
Website : www.oxyteraofficial.com//nonik
.
.
#oxytera #oxyteraskincare #oxyteraskincareaman #oxyterasignature #oxyteraexclusive #oxyterateens #pemutihwajah #glowing #saleppelicinwajah #oxyterasaleppelicin #oxyterasalepoxy #perawatankulit #perawatanwajahbpomjakartapusat

Yoan Laura (@yoan.laura.7)

CARA PENGGUNAAN SERUM GLUCOLA MCI

Banyak yang nanya bagaimana cara menggunakan Serum glucola😊😍 Tips cantik Cara Penggunaan Serum Glucola adalah sebagai berikut: 🍁 Wajah harus dalam Keadaan bersih (lebih bagus jika kulit wajah sebelumnya di massage terlebih dahulu dgn Glucola Gel dan disemprot Nanospray sebelum oleskan Serum, supaya kandungan Serum bisa lebih meresap ke kulit) 🍁 Gunakan serum sehari 2x ( pagi dan malam )
Pagi setelah mandi dan sebelum pake make up / bedak. Malam sebelum tidur. 🍁 CUKUP 1 Pompa untuk seluruh wajah (karena serum ini adalah Serum konsentrat), keluarkan serum, kemudian oles rata ke wajah sambil ditepuk-tepuk lembut ( Tidak perlu digosok ) 🍁 Diamkan 5 sampai 10 menit dahulu jika akan ditimpa dengan menggunakan bedak / sunblock / BB cream atau cream apapun yang biasa kita pakai. 🍁 Tidak menggunakan bedak pun juga hasil nya sudah bagus banget. 🍁 Rasakan perubahan hari demi hari, penggunaan rutin 1 minggu sudah mulai terasa memberikan hasil yang bagus, kulit kenyal, glowing. β€Œ 🍁 Nano Spray tetap digunakan selalu seperti biasa ya .. tidak ada masalah dengan penggunaan serum. Justru pemakaian Nanospray yang dikombinasikan dengan Glucola Series secara Rutin akan sangat bagus hasilnya.

Untuk kulitku, aku hanya mau yang ALAMI DAN AMAN.. Karena kulit, terutama kulit wajah = ASSET 😍

Salam sehat..
Info & order
Yoan / Jemmy
081342096999 / 081355934767

#SerumGlucola
#awetmuda
#kencang
#glowing
#cantikalami

AGEN RESMI BUNGASKINCARE (@bungaskincare.tangerang3)

🌹Whitening Series Package :
1. Facial Wash
2. Toner
3. Sun Screen Whitening
4. Night Cream Whitening

Cara Pakai :
🌹Facial Wash Whitening,
Ambil secukupnya emulsi Facial Wash dan oleskan ke wajah, kemudian usapkan keseluruh bagian wajah secara merata untuk selanjutnya bilas dengan air bersih. 🌹Toner Whitening
Setelah menggunakan facial wash, ambil secukupnya larutan toner dengan mengunakan kapas yang bersih, oleskan keseluruh wajah secara merata. 🌹Sun Screen Whitening
Setelah menggunakan Facial wash dan toner pada pagi hari lalu, gunakan sun cream whitening secukupnya kemudian oleskan keseluruh wajah secara merata, boleh ditumpangin dengan bedak. 🌹Night Cream Whitening
Setelah menggunakan facial wash dan toner pada malam hari, gunakan Night Cream secukupnya kemudian oleskan keseluruh wajah secara merata kemudian biarkan sepanjang malam.
.
Jangan Tunda lagi Cantik Mu πŸ‘±β€οΈ
πŸ’–FOR INFO KONSULTASI & ORDER:
WA πŸ“² 0812 1039 1291
LINE πŸ“² bsctgr3

Cek Onlineshop : .
- Tokopedia.com/bsctangerang
- Shopee.co.id/made_riana

Fast RespondπŸ™‹

Kami Agen Reseller Resmi 100% Original Bunga Skincare🌹 No tipu2,No Pengelupasan,No Kemerahan,Aman,Halal & BPOMπŸ‘

#bungaskincare.tangerang3
#bungaskincare
#banten
#tangerang
#bungaskincarebungazainal
#skincaretangerang #bestseller #whiteningseries #skincareartis #acneseries
#pemutihwajah #cantikalami #pemutihaman #glowing

CHOCOJAR CHOCOCRISPY (@chococrispy_narisa)

Lets cantik dgn Aurabeautyspray guys! Hanya dgn 1 botol segala masalah boleh diselesaikan sygg2ku. Rugi la yang tk try lagi tu. Feedback belambak okay! 😘😘 Rm20 ❀️ #aurabeautyspray#auraspray#aurabeauty#berkesan#glowing#hilangjerawat#aurabeautyspray#pmsegera#belumcubabelumtahu#berbaloi#spray
More...