tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Ahah! Spotted! Cik adik manis berjalan2 di lorong sempit pakai #hanabawal bjj.... hihi.... suwitt!!😘
Tq so much #bjjpwincess...💖
God bless you!
Sapa yg nk suwitt jugak meh bli hanabawal cpat! Nnt abes kne tangkap c bawal2 cantik nih....😉
Ps: also available @aysaravendor
& rufaydah kiosk iium jhc

#alhamdulillah #bawallover #bawalcantik #bawalgorgeous #wargakuantan #iiumkuantan #jhc #htaa #inderamahkota #kolejkomunitikuantan #widaduniversitycollege #kuantanvendor #vendormalaysia #kuantanmedicalcentre

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

4 colour #HanaBawal je yang tinggal. Cantik kan?? Lagi cantik kalau dearies pakai 😍
.
NP | RM 89.00

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

tudung & jubah cantik di sini😉 (@byjunejuna)

Salaam smua... sorry smua bjj baru nk update new colours utk #hanabawal .. bjj bz skit lately... apepon, new colours mmg confirm cecantiks & gorgeous!😘 yg berkenan tu boleh pm bjj trus yea.. 0129661584.. mwah!! #bawallover #bawalcantik #wargakuantan #syjualbawal

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Kak Min pun pakai #HanaBawal today ke office. Ok nak bgtau tu je k bai!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Si manis @njwalatif pun tak ketinggalan nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal 😍
.
PROMO RM 69.00 sahaja chuollss

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_bangi)

Thanks dear , dua2 da grab #ateeqabawal n #hanabawal . Alhamdulillah lepas #teamkakgee yakin kan boleh buat labuh , terus grab dua2 huhu.
Kalau korang nak tengok live tutorial bawal by #teamkakgee boleh je datang #jubahsouqbangi tau. 😘
---
#hanabawal n #ateeqabawal masih lagi promo hingga 22/1/2017 ni dgn harga RM69 . 💕

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

#JSscreenshotContest
Nak menang lagi bawal FREE!!! Tapi kali ni #HanaBawal pulak yang kak Min nak bagi.
Syarat2 seperti berikut -
.
(1) Lihat IG story Jubahsouq. Dan screenshot keempat2 gambar Hana Sakura bawal yang ada.
(2) Upload pada IG story anda (dilarang untuk tag Jubahsouq pada story tersebut. Pastikan profile anda adalah public bukan private!
(3) Komen pada ruangan komen video ni " Saya suka koleksi bawal dari Jubahsouq kerana....." (tidak melebihi 30 patah perkataan)
(4) Pastikan anda komen setelah IG story diupload terlebih dahulu. Kami akan semak story IG anda setelah komen dibuat. Komen hanya dibenarkan sekali sahaja.
(5) Seramai EMPAT pemenang bertuah yang akan memenangi bawal ekslusif Jubahsouq. Pemenang dipilih mengikut story IG screenshot yang betul dengan komen slogan yang menarik.
(6) Pemenang akan diumumkan setelah story IG gambar Hana Bawal di IG Jubahsouq telah terpadam. Selamat mencuba!

MASYARABIA-BIOBAX-CALAQISYA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

MASYARABIA-BIOBAX-CALAQISYA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_bangi)

#Hanabawal dah tinggal limited stock je ni tau . Hanya RM69 sehingga ahad ni ! 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning! Tengah kerja ke minum pagi? Hiks. Manis kan @jajatalib menggayakan #HanaBawal cream gold 😍
.
GOOD NEWS!! Haaa Shasha nak kasi tahu ni yang #HanaBawal & #AteeqaBawal extend PROMO hingga AHAD ini tau! 😍
.
So sempat lagi la dearies nak grab 1 hari ni! Hurry up!

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_bangi)

Cantikkknya @lilfaraaaah pakai #ateeqabawal warna woody blue ni 😍😍
---
Btw kak gee nak bgtau berita gembira ni, harga promo untuk #ateeqabawal dan #hanabawal akan EXTENDED sampai 22/1/2017 ! Yeayyy !! Cepat2 siapa tak grab lagi , boleh datang hari ni sampai ahad tau 😘
More...