Mary Kay By Athirah πŸ‡²πŸ‡Ύ (@zarraaisya_shopeemk)

.
====================
RECOVER YOUR SKIN!!!
====================
.
Siapa pernah guna peeling product?local product yg mengandungi bahan kimia yg tinggi? .
.
Come back & repair kulit anda ya!
Ini adalah suggestion terbaik yang Tyra cadangkan untuk memperbaiki kulit anda, secara lembut dan halus supaya kulit tak terkejut..
.
.
Sebab kan sebelum ni anda pernah apply peeling/local products yang dikhuatiri mengandungi bahan kimia berbahaya kan? So, nak rawat kenalah secara lembut syg... .
.
And these 3 items dah cukup atau sufficient dah untuk rawat kulit anda
.
.
πŸ’–Gives you soothing & calming effects
πŸ’–Skin gets so smooth and soft
πŸ’–Firm skin / kulit lebih anjal dan sihat
πŸ’–Fight against anti-aging effects
πŸ’–Ye, boleh fight kedutan/wrinkles/fine lines πŸ’–THE BEST FOR YOUR SKIN, pasti! .
With purchase of this set, you will get special day & night serum + lipsticks samples 😍
.
.
*While stocks last!
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
.
#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #utmskudai #uthm #ukm #uitm #blushermarykay #mekapmarykay #lipstickmarykay #meletop #hlive #erafm #hotfm #foundationmarykay #kosmetikmarykay

dhaka (@dhakatehais.de)

PEHATIAN WARGA PADANG JAWA & SHAH ALAM!
.
HARI INI kami akan buka lokasi terbaru kami di padang jawa.
.
Jam 12 Tengah Hari!
.
Dapatkan Teh Ais PERCUMA untuk balang pertama!
.
Tag rakan anda yang hantu TEH AIS
.
#tehaisviral #tehaissedap #tehais #tehaisbangla #tehaislover #shahalam #seksyen18 #seksyen13 #padangjawa #padangjawashahalam #selangor #klang #padubeb #erafm #hotfm #koolfm #siakapkeli #penmerah #ohmedia #vitdaily

Baju Custom Trending & Hipster (@ohmyshirtmalaysia)

πŸ‘¦Baju CoupleπŸ‘§

Whatsapp : 011 2301 5572

Harga :
RM70 set

Material :
1.Microfiber
2. Cotton

Saiz :
Dewasa - XS hingga XXL

Jenis cetakan :
Vinyl heat press

COD : Kota Damansara & Bandar Utama shj
Poslaju : Semenanjung RM7 Sabah/Sarawak RM12

SSM : SA0216***-T

asmida mahamad yusoff (@asmida_mk)

Kenapa perlu tambah SERUM selepas dah complete pakai skincare Mary kay?? Selalu ja dpt soalan ni.. apa serum tu eh?

Kalau kita keluarkan bahasa kosmetik, mungkin ramai x faham. Jadi nk pendek kan cerita, SERUM ni bole la di andaikan seperti BAJA.
Contohnya, kalau kita tanam bunga. Lepas tu kita tambah baja, bunga yg ditambah baja lebih cantik, warna lebih terang, hayat lebih lama... mcm tu jugak dgn kulit kita.
Kulit yg ditambah serum akan nampak lebih berbeza dengan kulit yg tidak ditambah serum.

Berikut adalah serum2 yg kita blh gunakan setiap hari, setiap malam... 1. Nak produce semula sel2 yg telah mati (Nite Solution)

2. Nak hidupkan semula kolagen yg telah mati (Serum Repleneshing C)

3. Nak jernihkan kulit dengan pencerahan sekata dan pudarkan jeragat (Melacep Ultimate Plus)

4. Nak kecilkan pori dan pudarkan kawah jerawat (Set Microdermabrasion)

Ada byk lagi serum dlm Mary Kay..kalau nak sebutkan satu2...mmg x bole katam satu hari πŸ˜‚πŸ˜‚ Serum mana satu pilihan hati anda?? JOM GRAB PROMO SERUM BULAN NI SEKARANG 😍

#skinncaremarykay
#serum
#serumwajah
#serumnatural #marykaykl
#marykaymalaysia #marykayselangor #kerjakosong #marykayshahalam #marykaypuncakalam
#bellaammara #marykayklccc
#letscantik
#klcc #sephoramalaysia
#skincares
#cosmeticmalaysia
#makeuptutorial
#mobilesapa
#homespa
#skincareonline
#kedaionlinemurah2
#spabergerak
#travelfrenly
#massage
#skincareroutine
#skincaremurah
#fashion
#trending
#hotfm

ASMIDA AS
Independent Beauty Consultant Mary Kay
014 507 9397

Crocs Footwear (@care.your.feet)

Pre Order .
Crocs Women’s Embellished Collar-Black Tortoise
ETA 3 Weeks
.
RM 175 inc postage
.

Available Size: w5-w11
.
To Purchase Kindly Whatsapp
013-2110276
013-2110276
013-2110276
.

#originalcrocs
#authenticcrocs #crocsoriginal #crocsmurah #yukonmesa #crocsmalaysia #crocsmalaysiaoriginal #crocsori #crocsmalaysiamurah #sayajualcrocs #sayajualcrocsoriginal #jdt #tv3 #astroria #fattahamin #neelofa #bazaarpaknil #sayajual #lofattah #fattzura #hotfm #erafm #superspontan

Syafiq Kyle Fans (@isyafiqkyle)

Part 1 .
.

dorang ni masuk air betul. gila gila mmg tahap max πŸ˜‚πŸ˜‚ so yeah Alyssa's right, drama tanpa kontroversi katanya drama clean πŸ‘πŸ‘ So siapa layan #hotfm pagi ni angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹ @syafiqkylez @aydajebat

πŸ”₯ARGAN OIL HDπŸ”₯ (@nuriman_vita)

Tak lengkap tanpa argan oil jika anda peminat makeup tegar!!!
.
Perlu ada argan oil dlm beg makeup anda!!! Makeup anda takkan bercapuk siap bg flawless and glowing lagi...jd kan mosturizer rambut pun bole..lebatkan bulu mata pun bole...moist and pinkish bibir uolls mmg boleπŸ˜€
.

#arganoilmalaysia#handbagmalaysia#meletop#lokalah#cleansermalaysia#foundationhd#motifviral#kurus#skinsolution#tv3#followme#ibawal#minyakargan#ootd#terlajaklaris#ootd#hotfm##loffatah#followback#blousemurah#followforfollow#kurungmoden#arganoilmurah##teatox#detoxtea#muamakeup#makeupartist

Jus Lentik Dara X Elly Mazlein (@lentikdaraofficial)

😘 ANDA SURI RUMAH ATAU PELAJAR BERUMUR 21 TAHUN KE ATAS??? JIKA TIDAK, TOLONG ABAIKAN HEBAHAN INI πŸ‘§
.
(((BERITA BAIK UNTUK SURI RUMAH & PELAJAR!!!)))
.
πŸ’°Nak berniaga tapi tak tahu produk apa???
.
πŸ’°Nak produk mudah jual & laku keras???
.
πŸ’°Nak support group & ilmu marketing PERCUMA bagi merancakkan sales???
.
πŸ’°Nak bebas hutang & bebas berbelanja apa sahaja???
.
πŸ’°Nak jadi jutawan online sebelum tahun 2019???
.
πŸ‘« Jika anda serious nak! Join bisnes LENTIK DARA - Jus Kurus Ajaib Hari Ini juga!!!
.
🍹Jus Lentik Dara 😍
.
πŸ’“ Bakar lemak 200% lebih efektif
πŸ’“ Program penurunan berat badan 2-5 kilo seminggu
πŸ’“ Tanpa diet ketat & senaman berat
πŸ’“ Duta selebriti #EllyMazlein / Kak Lina Pom Pom
πŸ’“ Iklan di akhbar, majalah, #KOOLFM, #TV3, #HOTFM & 35 #billboard di sepanjang highway (2018)
.
⚠️ Lentik Dara bukan UBATAN & 100% SUMBER ALAM semulajadi. Kami berani REKOMEN Jus #LentikDara sebagai MAKANAN tambahan untuk MEMBAKAR LEMAK seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan Malaysia #JomKurus
.
Kita BOLEH start bisnes dengan modal serendah RM1XX (3 botol) dan boleh untung RM36 atau modal RM3XX (6 botol) untung RM135!!!
.
πŸ’» BAHAN IKLAN/MARKETING DIBERI Percuma
.
🎁 MONTHLY REWARDS DISEDIAKAN
.
🏫 1 DAERAH 1 AGEN SAHAJA!!!
.
Join #Agen kami sekarang!!!
.
Taip "AGEN" dan WhatsApp ke ‡️
.
.
πŸ“² 6011-55017234 (HOTLINE)
πŸ“² 6011-55017234 (HOTLINE)
πŸ“² 6011-55017234 (HOTLINE)
.
Lagi cepat kita join, lagi cepat kita buat duit hanya dengan online je uolls kat mana² pun boleh, mudah kan?! 😍
.
πŸ“š RUJUKAN UNTUK MEMANTAPKAN LAGI MARKETING & SALES JUGA PERCUMA,
.
πŸ’°FACEBOOK PAGE *MAKANAN DIET MURAH* & *LENTIK DARA ORIGINAL*
πŸ’°Instagram @LentikDaraOriginal
πŸ’°Blog https://lentikdaraoriginal.blogspot.my/?m=1
.
Sila add Facebook admin Mazrul Abdul Jalil
.
#AbangNakTegur

Crocs Footwear (@care.your.feet)

Pre Order .
Crocs Women’s Lina Flat- Vibrant/Violet
ETA 3 Weeks
.
RM 140 inc postage
.

Available Size: w5-w11
.
To Purchase Kindly Whatsapp
013-2110276
013-2110276
013-2110276
.

#originalcrocs
#authenticcrocs #crocsoriginal #crocsmurah #yukonmesa #crocsmalaysia #crocsmalaysiaoriginal #crocsori #crocsmalaysiamurah #sayajualcrocs #sayajualcrocsoriginal #jdt #tv3 #astroria #fattahamin #neelofa #bazaarpaknil #sayajual #lofattah #fattzura #hotfm #erafm #superspontan

TUNIC / LONG TOP / BLOUSE (@tunic.longtop)

Caliana Elegant Blouse (Ready Stock)
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat β€œstylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.
.
(+) Cutting β€œprincess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
(+) 6 pilihan warna β€œmewah” drpd pastal sehingga bold. Keenam2 warna tip top smuanya.
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.
.
πŸ“£ HARGA : RM 79 (1 helai).
.
βœ… HARGA TERMASUK CAJ POSTAGE 1 MALAYSIA.
.
πŸ’  TIADA HARGA COMBO πŸ’ 
.
Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#gegarvaganza #blouse #meletop #pinjamkanhatiku #tunic #gegarvaganza2017 #blousemurah #najib #love #teammawarexclusive #fattzura #blousehitam #erafm #ctdk #blouseputih #blousepink #hotfm #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #adibizara #ootd #finalgegarvaganza #malaysia #arifjiwa #selfie #blouselabuh
More...