#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Fefeeling Kpop jap! Nak labuh nak ngam2 semua terpulang pada cara penggayaan dan kekreatipan masing2. Tengok ni adik manis Eqa tunjuk kat awak2 semua macam mana nak buat. Ulang banyak kali kalau xfaham, sebab lagu ni pun best ulang kali dengar hihi #JSbawal #JasmeenBawal ni mula release minggu depan ya. Last day promo bawal harini ya! Anyway baju yang Eqa pakai ni merupakan #ValentinaPremeur yang dah habis dan takkan restock lg by @jspremeur

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

FREE TWILLY
Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM89
Promo price 👍RM69

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Sale untuk #jsbawal extended sampai hujung minggu tau. Dan dengar kata akan direstock asap. So ada masa lagi untuk grab bawal yang gorgeous ni tau!

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Ada 5 lagi FREE TWILLY untuk sale #jsbawal yg extend sampai jumaat ni 😍 yg penting semua RESTOCK so sape yg kecewa ritu tak dapat grab warna fav wasap kak kiwi cepat ye.. Refer @cataloguejubahsouq

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Yeay extended sale utk #JSBawal sampai 22 /1 ni tau! So sempat laa beli dpt gji nti!

Promo RM 69

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang suka yang mana? Harini last day promo price tau. Esok dah jadi rm89 balik. Promo price rm 69 #jsbawal

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Ada yang dah Soldout! #JSbawal ❤️

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 LAST DAY SALE 🎉🎉 Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM49
Promo price LAST TODAY 👍RM39

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 LAST DAY SALE 🎉🎉 FREE TWILLY
Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM89
Promo price LAST TODAY 👍RM69

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 LAST DAY SALE 🎉🎉 FREE TWILLY
Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM89
Promo price LAST TODAY 👍RM69

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Monday blues lagi sampai ke petang?? Haaa cuci mata dulu dengan adik Shasha yang rambang mata dengan colour colour #JSBawal ni. Hiks! Lepas kerja nanti boleh dah serbu @jubahsouq_shahalam sebab apa????
.
LAST DAY PROMO #AteeqaBawal & #HanaBawal ! Shasha tunggu sehingga jam 8 malam ini ya 😘

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 ESOK LAST DAY SALE 🎉🎉 FREE TWILLY
Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM89
RM69
More...