VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

Mehh lah singgah💕
Sale last Ahad ni tau🎉🎉
.
#Repost @jubahsouq (@get_repost)
・・・
Dream what you dare to dream.
Go where you want to go.
Be what you want to be.
🌷🍂🌸🌿🌺🌵🌹🍁🥀💐🌼🌻 .
#TyaAzzahraBawal #JSbawal

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Dah lunch ke tak tu? Kak Min lunch bawal je harini. Bukan ikan bawal tau, tapi kita beli #JSbawal ni promo cuma RM62.30 tunai sempena raya clearance sale. Stok dah tak berapa nak hader so pandai2 la kalian 😗 Yang ini bawal bidang 42". Kalau yang bidang 48" regenya RM69.30 tunai.

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Dream what you dare to dream.
Go where you want to go.
Be what you want to be.
🌷🍂🌸🌿🌺🌵🌹🍁🥀💐🌼🌻 .
#TyaAzzahraBawal #JSbawal

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Dah dapatkan any #JSbawal ? Kalau belum masih boleh dapatkannya sementara tengah sale lagi ni. Harga berbeza mengikut jenis lebar bidang ❤️

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Good morning!
Gadis-gadis manis ni menggayakan #AfeelaBawal .
Nampak manis kan! 😍
Jom beli satu, bidang 48' ni sesuai dibuat shawl dan juga bawal!
.
NP: RM99.00
.
#JSbawal #AlyonaScallop

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Seriously worth buying! Tau x bawal baru akan release minggu depan ni? #JSbawal

Tutorialshawl.com (@tutorialshawl)

Jom tengok tutorial nak gayakan #JSbawal ni dari kakak cantik Eqa yang merupakan boutique manager dari @jubahsouq_bangi . So kalau korang ke Bangi, mintak je live tutorial dari dia, cakap kak Min yang suruh buat ahaksss. Kalau korang tengok video ni boleh nampak yang material bawal kita ni mudah naw nak dibentuk. Muncungnya pun xyah susah2 nak betulkan memang senang sebab faktor fabrik yang digunakan serta hahitan yang kemas. Fabrik dia dari luar nampak satin, dari belah dalam ada efek crepe yang buatkan ia tak licin atau tergelincir. Nak labuh ke senteng ke terpulang pada si pemakai ya. .
kredit @jubahsouq

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hari last sale. Dah dptkan #JSBawal mcm ni ke? Hanya RM 69 trmsk kotak tau!

🎉JubahSouq Birthday Sale🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB01 Pinky Grey
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉JubahSouq Birthday Sale🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB02 Silver Pearl
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉JubahSouq Birthday Sale🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB03 Magenta Lilac
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉JubahSouq Birthday Sale🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB04 Royal Aqua
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉 Grand Opening JubahSouq MM (@jubahsouq)

Fefeeling Kpop jap! Nak labuh nak ngam2 semua terpulang pada cara penggayaan dan kekreatipan masing2. Tengok ni adik manis Eqa tunjuk kat awak2 semua macam mana nak buat. Ulang banyak kali kalau xfaham, sebab lagu ni pun best ulang kali dengar hihi #JSbawal #JasmeenBawal ni mula release minggu depan ya. Last day promo bawal harini ya! Anyway baju yang Eqa pakai ni merupakan #ValentinaPremeur yang dah habis dan takkan restock lg by @jspremeur
.
#JubahSouqTutorial

#JubahsouqTurns7 SALE 🎉🎁 (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

PASSIONATE PERSONAL SHOPPER (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

PASSIONATE PERSONAL SHOPPER (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

PASSIONATE PERSONAL SHOPPER (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Sale untuk #jsbawal extended sampai hujung minggu tau. Dan dengar kata akan direstock asap. So ada masa lagi untuk grab bawal yang gorgeous ni tau!

👜 Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Ada 5 lagi FREE TWILLY untuk sale #jsbawal yg extend sampai jumaat ni 😍 yg penting semua RESTOCK so sape yg kecewa ritu tak dapat grab warna fav wasap kak kiwi cepat ye.. Refer @cataloguejubahsouq
More...