#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Good morning!
Gadis-gadis manis ni menggayakan #AfeelaBawal .
Nampak manis kan! 😍
Jom beli satu, bidang 48' ni sesuai dibuat shawl dan juga bawal!
.
NP: RM99.00
.
#JSbawal #AlyonaScallop

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Seriously worth buying! Tau x bawal baru akan release minggu depan ni? #JSbawal

Tutorialshawl.com (@tutorialshawl)

Jom tengok tutorial nak gayakan #JSbawal ni dari kakak cantik Eqa yang merupakan boutique manager dari @jubahsouq_bangi . So kalau korang ke Bangi, mintak je live tutorial dari dia, cakap kak Min yang suruh buat ahaksss. Kalau korang tengok video ni boleh nampak yang material bawal kita ni mudah naw nak dibentuk. Muncungnya pun xyah susah2 nak betulkan memang senang sebab faktor fabrik yang digunakan serta hahitan yang kemas. Fabrik dia dari luar nampak satin, dari belah dalam ada efek crepe yang buatkan ia tak licin atau tergelincir. Nak labuh ke senteng ke terpulang pada si pemakai ya. .
kredit @jubahsouq

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hari last sale. Dah dptkan #JSBawal mcm ni ke? Hanya RM 69 trmsk kotak tau!

🎉 PERAK RAYA FEST 🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB01 Pinky Grey
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉 PERAK RAYA FEST 🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB02 Silver Pearl
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉 PERAK RAYA FEST 🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB03 Magenta Lilac
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

🎉 PERAK RAYA FEST 🎉 (@cataloguejubahsouq)

JASMINE BAWAL
.
CODE:
JSB04 Royal Aqua
.
Bidang: 42"
Material: Satin crepe
.
Normal Price: RM89
Promo Price: RM69 (28-30 jan 2016)

#jsbawal
#jasminebawal

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Fefeeling Kpop jap! Nak labuh nak ngam2 semua terpulang pada cara penggayaan dan kekreatipan masing2. Tengok ni adik manis Eqa tunjuk kat awak2 semua macam mana nak buat. Ulang banyak kali kalau xfaham, sebab lagu ni pun best ulang kali dengar hihi #JSbawal #JasmeenBawal ni mula release minggu depan ya. Last day promo bawal harini ya! Anyway baju yang Eqa pakai ni merupakan #ValentinaPremeur yang dah habis dan takkan restock lg by @jspremeur
.
#JubahSouqTutorial

#JSPreRamadanSale (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau 💃

ORDER BAJU RAYA ANDA DI SINI (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

ORDER BAJU RAYA ANDA DI SINI (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

ORDER BAJU RAYA ANDA DI SINI (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
✔️ FREE paperbag
✔️ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Sale untuk #jsbawal extended sampai hujung minggu tau. Dan dengar kata akan direstock asap. So ada masa lagi untuk grab bawal yang gorgeous ni tau!

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Ada 5 lagi FREE TWILLY untuk sale #jsbawal yg extend sampai jumaat ni 😍 yg penting semua RESTOCK so sape yg kecewa ritu tak dapat grab warna fav wasap kak kiwi cepat ye.. Refer @cataloguejubahsouq

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Yeay extended sale utk #JSBawal sampai 22 /1 ni tau! So sempat laa beli dpt gji nti!

Promo RM 69

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang suka yang mana? Harini last day promo price tau. Esok dah jadi rm89 balik. Promo price rm 69 #jsbawal

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 LAST DAY SALE 🎉🎉 Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM49
Promo price LAST TODAY 👍RM39

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🎉🎉 LAST DAY SALE 🎉🎉 FREE TWILLY
Untuk kiriman
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #JSbawal
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga:
Normal price RM89
Promo price LAST TODAY 👍RM69
More...