Hot FM (@hotfm976)

Anak kelahiran Selangor ini mula aktif pada tahun 2000 dan telah menghasilkan 2 buah album iaitu First Among Equals pada tahun 2007 dan Kotarayaku pada tahun 2014. Kini @altimet muncul dengan album terbaru yang berjudul Amboi, dimana tajuk album ini dipetik dari salah satu lagu yang terdapat di dalam album ini iaitu Amboi. Jadi juri muzik kami untuk undi lagu ini di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Jom vote "KAMU" di segmen #LokalHot layari website @hotfm976 dan dengarkan "KAMU" malam ini jam 11 mlm. #eureka #kamu #stereoactive #hotfm #voted #jurimuzikhotfm #tb #dailami

Haris Muhamad (@harisbinmuhamad)

"KAMU" di #LokalHot @hotfm976 💪🏼Jom kami perlukan bantuan anda semua. Caranya mudah layari "http://www.hotfm.com.my/segmen/hot-fm/lokal-hot/" dan turunkan "like" sebanyak yang boleh. Vote semua memastikan lagu ini kekal di @hotfm976 thanks guys! #LokalHot #JuriMuzikHotFM #HotFM #Eureka #Kamu #Stereoactive #Vote #eurekaofficial

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

You just made our Sunday!! Tunggu smpi hujung lagu kay.. Mash up "Dirgahayu" "Kamu" Tqvm @alyssa_dezek_official 😘😘😘 So cute..!!! our rawkstar... #eureka #kamu #hotfm #lokalhot #jurimuzikhotfm #alyssatheukulelegirl #alyssadezek #dirgahayu

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

"KAMU" di #LokalHot @hotfm976 💪🏼💪🏼 Jom kami perlukan bantuan anda semua. Caranya mudah layari "http://www.hotfm.com.my/segmen/hot-fm/lokal-hot/" dan turunkan "like" sebanyak yang boleh. Vote semua memastikan lagu ini kekal di @hotfm976 Tanpa anda siapa lah kami. Lets go go go!! 😎😎😎 #LokalHot #JuriMuzikHotFM #HotFM #Eureka #Kamu #Stereoactive #Vote

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

@sarahismail_si: "Hi... Now i tgh looooovvveeee gile lagu dari kumpulan @eurekaofficial bertajuk "KAMU"... 😍😍Thanks you for your support @sarahismail_si Really niceeeee!! 😎👌🏼
.
#SarahismailFamilia #PercayaSarahIsmail #HotFm #Lokalhot #JuriMuzikHotFM @hotfm976 #eureka #kamu #stereoactive

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Kalau nak dgr lagi lagu "Kamu", jgn lupa tentukan lagu ini di www.hotfm.com.my sebagai #JuriMuzikHotFM. Good luck @eurekaofficial utk single "Kamu" 💪🏻 #HaziqnEl #50Hot

Haris Muhamad (@harisbinmuhamad)

Kalau nak dgr lagi lagu "Kamu", jgn lupa tentukan lagu ini di www.hotfm.com.my sebagai #JuriMuzikHotFM. Good luck @eurekaofficial utk single "Kamu" 💪🏻 #HaziqnEl #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

Kalau nak dgr lagi lagu "Kamu", jgn lupa tentukan lagu ini di www.hotfm.com.my sebagai #JuriMuzikHotFM. Good luck @eurekaofficial utk single "Kamu" 💪🏻 #HaziqnEl #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

@official_aimantino atau nama sebenarnya Mohammad Aiman bin Yusri yang memulakan langkah kanannya dalam industry muzik Malaysia dengan lagu pertama Ku Rela Dibenci dan telah layak ke AJL 31. Kini beliau terus mengorak langkah dengan single keduanya iaitu Permata Cinta yang telah mula disambut hangat oleh peminat muzik tanah air. Klik Super Hot di Spotify.com/HotFM untuk terus dengarkan lagu ini.
Nak tentukan lagu-lagu Hot di Hot FM? Jadilah #JuriMuzikHotFM. KLIK: http://bit.ly/2iXhiNi

Hot FM (@hotfm976)

Good luck @wanyhasrita utk single "Menahan Rindu". Kalau korang suka lagu Wany Hasrita, jgn lupa sign up sebagai #JuriMuzikHotFM di www.hotfm.com.my okay? #50Hot #HaziqnEl

Hot FM (@hotfm976)

Lagu apa yg anda ingin mainkan di #HotFM? Tentukan lagu-lagu yg paling sedap utk dimainkan. Jadilah juri Muzik Hot FM. Ada ganjaran RM200 menanti anda!
KLIK: www.HotFM.com.my

#JuriMuzikHotFM

Hot FM (@hotfm976)

Kuasa di hujung jari anda! Tentukan muzik kami - KLIK www.HotFM.com.my #JuriMuzikHotFM

Hot FM (@hotfm976)

Tentukan Muzik yang kami mainkan utk peluang menang RM500! #JuriMuzikHotFM

KLIK: www.HotFM.com.my

Muhammad Fareez Yusran (@fareez_yusran)

alhamdulillah..selamat tiba jugak ganjaran ni kat rumah..terima kasih @hotfm976 !! #jurimuzikhotfm