I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Selamat berhujung minggu semua 🌸 Jangan lupa undi okay 😉
Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa •Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf
Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

IZZUE ISLAM ❤️ AWIN NURIN (@izzueawin.forever)

@Regrann from @officially_izzuezerss - Hai awak semuaa🤗 tengah buat peewww teww😝 haaa sesambil tengah sambung apa yang korang tengah buat tu, meh ringan-ringankan tangan kita undi🙌🏻 kejap je 😏 tekan sup sap sup sap dah siap haa🤣
Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa •Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf
Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm - #regrann

Official Izzuezerss Singapore (@izzuezerss_singapore)

#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Hai awak semuaa🤗 tengah buat peewww teww😝 haaa sesambil tengah sambung apa yang korang tengah buat tu, meh ringan-ringankan tangan kita undi🙌🏻 kejap je 😏 tekan sup sap sup sap dah siap haa🤣
Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa •Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf
Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hai awak semuaa🤗 tengah buat peewww teww😝 haaa sesambil tengah sambung apa yang korang tengah buat tu, meh ringan-ringankan tangan kita undi🙌🏻 kejap je 😏 tekan sup sap sup sap dah siap haa🤣
Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa •Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf
Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

Hot FM (@hotfm976)

Kalau nak dengar lagu @zahidbaharudin kena request byk-byk & jadi #JuriMuzikHotFM di www.hotfm.com.my ok 👌🏻 #50Hot #HaziqnEl

TOMOK OFFICIAL FANS PAGE®️ (@tomokianzofficial)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.
#tomok
#blackhanifah
#tomokianz

OfficialSupportArtisMalaysia (@official_supportartismalaysia)

.
@Regrann from @infinitusproductions - OST Filem @jrevolusi #Repost @hotfm976 ・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore. - #regrann

(@man4quality)

#Repost @jrevolusi with @repostapp
・・・
OST Filem @jrevolusi #Repost @hotfm976 ・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

#NYAWABLACK @cirakhairy (@black.hanifah)

#Repost @the8monkeys with @repostapp
・・・
#Repost @hotfm976
・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

CT Tornado88 (@ct_tornado88)

#Repost @creativeskillsolution with @repostapp
・・・
Jom lah kita undi...
#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Jom undi jom undi jom undi 🙋🏻🙋🏻‍♂️ Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa (PSS)
•Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf (PSS)

Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

Monkey Bone X The8Unit (@the8monkeys)

#Repost @hotfm976
・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

Infinitus Films MY (@infinitusfilmsmy)

OST Filem @jrevolusi #Repost @hotfm976 ・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

J REVOLUSI (@jrevolusi)

OST Filem @jrevolusi #Repost @hotfm976 ・・・
Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

Official Izzuezerss Singapore (@izzuezerss_singapore)

Ayuh ringan2 kan jari jemari anda untuk undi @izzueislam

#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Jom undi jom undi jom undi 🙋🏻🙋🏻‍♂️ Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa (PSS)
•Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf (PSS)

Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

Hot FM (@hotfm976)

Buat kali pertama bergabung suara untuk lagu Rempuh yang juga merupakan runut bunyi kepada filem #JRevolusi, @black.hanifah dan @tomokofficial menghadiahkan single terbaru mereka kepada peminat yang telah sekian lama menunggu gandingan dua suara ini. Tentukan kira turun lagu ini dalam Carta Lagu Hot di www.hotfm.com.my.
.
Tentukan lagu pilihan anda dimainkan di Hot FM. Jadilah Juri Muzik Hot FM di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM. Dengarkan Hot FM dimana saja anda berada, muat turun aplikasi Hot FM di Appstore & Playstore.

CreativeSkillSolution (@creativeskillsolution)

Jom lah kita undi...
#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Jom undi jom undi jom undi 🙋🏻🙋🏻‍♂️ Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa (PSS)
•Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf (PSS)

Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Jom undi jom undi jom undi 🙋🏻🙋🏻‍♂️ Anugerah Meletop Era 2017 :
•Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop •Grup/Duo Meletop 👉🏻 @official.forteen •Filem Meletop 👉🏻 Aliff Dalam 7 Dimensi
•Drama Meletop 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap

Anugerah DFKL 2017 :
•Antagonis Pilihan 👉🏻 Izzue Islam
•Drama Pilihan 👉🏻 Patahnya Sebelah Sayap
•Pengarah Pilihan 👉🏻 Ayie Mustafa (PSS)
•Skrip Pilihan 👉🏻 Marziah Manaf (PSS)

Undi lagu #bimbangizzueislam : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hai korang 👋🏻 eh eh jangan buat buat tak nampak post ni ea 😏 jom undi 🙌🏻😽 Jangan lupa undi hero dalam kategori : •Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop
•Filem Meletop AD7D
•Antagonis Pilihan DFKL
•Grup/Duo Meletop @official.forteen
Jangan lupa jugak undi lagu #bimbangizzueislam dekat : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

iena hazaina (@mrsienahazaina)

#Repost @officially_izzuezerss with @repostapp
・・・
Jom lebamkan jari anda di hari minggu 😂😜👍🏻🙌🏻 Jangan lupa undi hero dalam kategori : •Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop
•Filem Meletop AD7D
•Antagonis Pilihan DFKL
•Grup/Duo Meletop @official.forteen
Jangan lupa jugak undi lagu #bimbangizzueislam dekat : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Jom lebamkan jari anda di hari minggu 😂😜👍🏻🙌🏻 Jangan lupa undi hero dalam kategori : •Pelakon TV Meletop
•Bintang Filem Meletop
•Filem Meletop AD7D
•Antagonis Pilihan DFKL
•Grup/Duo Meletop @official.forteen
Jangan lupa jugak undi lagu #bimbangizzueislam dekat : •Carta Prebiu @era_fm •Carta 30 @suriafmmalaysia •Juri Muzik @hotfm

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #patahnyasebelahsayap #AliffDalam7Dimensi #forteen #forteenagers #DekatTapiJauh #dfkl2017 #AME2017 #cartaprebiuera #carta30suriafm #jurimuzikhotfm
More...