KRIM PAYUDARA & PUNGGUNG πŸ’― (@hushhush_leen)

Senjata Rahsia Seorang Wanita ❀️
.
Kalau anda bergelar wanita, memang rugi kalau tak cuba. Jangan berdiam diri. Ramai sebenarnya yang ada masalah aset kendur, layut, tak bermaya, kurang menyerlah, kecil & macamΒ² lagi.
.
Kalau malu nnt diri sendiri jugak yg rugi. Meh whatsapp/DM skrg. Kita sembang senyapΒ², antara kita je πŸ’œ
.
.
KLIK LINK WASAP DI BIO ⬆️
.
#hushhush #trustedseller #payudarabesar #payudaramontok #tanpaparaben #kkm #lovepotion #segamatjohor #suamisayang #asetwanitamantap #payudaragebu

Jaketkkm (@promo.jaket.kkm)

Harga asal rm75.00,
sekarang rm70.00 sahaja!!!
murah sangat-sangat!!!! 🌸jaket berkualiti jenama Boss classic
.
🌸siap sulaman nama,logo,nama institiusi di belakang jaket
.
🌸saiz s hingga xxxl
.
🌸LOGO KKM/PPUM/ATM
.
Pertanyaan atau Nak Order abam2, kakak2 boleh je terus klik link ni untuk whatsapp πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»/ Klik linkπŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»
http://www.wasap.my/60132934794/jaketkkmfb
#jaketkorporat #jururawat #butikjururawat #jaketkkmmurah #jaketkorporatmurah #bossclassic #hospitalsungaibuloh #kkm #KSKBSAS #jaketkorporat #jaketkkmmurah #staffnurse #sn #jaket #KKM#butikjururawat

Shaklee by Syeza 🌝 (@syarizajsb)

YANG ADA MASALAH KULIT SAJA WAJIB BACA!!! Apa rasa bila anda tengok kulit baby? Gebu kan? Geram kan?
Halus mulus lagi. Dulu kulit kita masa baby pun macam tu. Tapi itu dululah kannn.

Sekarang kenapa kulit banyak masalah?

Apabila umur makin meningkat kulit kita semakin kurangΒ elastisi dan semakin kendur! Faktor utama sebab kulit kita dah kurang atau tiada COLLAGEN.

COLLAGENΒ ni sejenis protein yang saaangat diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokongΒ tisu badan kita.Membantu mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit.

Keunikan collagen ni bertindak dalam 3 cara. Tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan saja.
🌸Keanjalan
🌸Penghidran
🌸Antioksidan

Paling best orang ada masalah jeragat!
Collagen memang powerr untuk memudarkan JERAGAT yang tebal ataupun nipiss!

Kalau amalkan dengan betul, kesanyaa memang memukau! Korang akan perasan perubahan pada tekstur kulit. Yang paling nampak pada muka lah kan.
Sekarang tengah PROMO Kolagen Shaklee. Jomlah dapatkan. πŸ˜‰
πŸ“² Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleemurah #scar #jerawat #jerawatpasir #shakleepromo #collagenshakleepromo #shakleepenang #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleeseberangjaya #shakleeseberangperai #testimonishaklee #shakleetestimoni #shakleeeffects #shakleebutterworth #halal #kkm #supplements #supplement #collagen #kolagen #collagenshaklee #shakleecollagenpowder #flawlessskin #flawless #shakleemalaysia

Nursakinah Wan (@sakinahfereena)

Glutab mampu rawat 4jenis masalah kulit yg sering melanda wanita Malaysia.. #glutab
#sakinah
#fereena
#putih
#putihgebu
#wajah
#seluruhbadan
#kulitbersihtanpacela
#kkm
#selamat

Shaklee by Syeza 🌝 (@syarizajsb)

Testimoni pengguna Lecithin! Customer Syeza niii. Siapa yang nak kurus dengan selamat haruslah pilih Lecithin Shaklee kerana ia pembakar lemak semulajadi.

Lecithin sangat bagus kerana ia diekstrak daripada kacang soya organik bukan GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu. 😊

Berminat? Bawah RM60 SAHAJA!!!
πŸ“² Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shakleepenang #shaklee #shakleeseberangjaya #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #healthy #healthylifestyle #healthylife #dietary #fatburner #ubatkurusmurah #ubatkurus #kkm #supplements #supplement #lecithin #halal #lecithinshaklee #lecithinshakleemurah #shakleemalaysia

HQ JENAMA SENDIRI since 2012 (@krimkilo.malaysia)

Votox serum. Siapa yg dok tertanya2 lg rupa votox serum ni lagu mana, nah kbit belanja video. Lepas ni, semua yg mai showroom, kbit bg FREE SAMPLE VOTOX SERUM tauuuuu.
.
.
VOTOX SERUM
RM100/KG
.
10ML RM3X100
15ML RM5X100
.
Wasap kbit 0129701758
.
#serumvotoxkbit #serumvotox #serumviral #privatelabelmalaysia #krimkilomurah #skincare #bodycare #jellylipstick #nilai #senawang #seremban #kilangproduk #kilangkosmetik #boosterwhitening #muabellaz #instantbotox #kajang #kkm #botox #mekap #kurus #bangi #supplement #kilangjenamasendiri

Magical White & LBQ Foundation (@aster_damien)

Mari dapatkan serum natural based
Mudah cepat dan berkesan

www.wasap.my/60172919249

#magicalwhiteserum
#lbqloosepowder
#lbqfoundation
#kkm
#trending
#trusted

Cantik Selamat Semulajadi (@furaiha_jerawat_hilang)

Glow Booster Cream Furaiha (15g).
.
Antara manfaat lain GBC Furaiha:
-
🌷Anti kedutan (Anti-aging).
🌷Melembabkan kulit.
🌷Menghalang pertumbuhan jerawat.
🌷Memudar/menghilangkan parut jerawat
🌷Mencerah dan menghaluskan kulit muka.
.
Bahan Aktif:
-
🌱Vitamin E.
🌱Minyak Biji Anggur.
🌱Minyak Beras.
🌱Ekstrak Tumbuhan.
.
#gbcfuraiha #gbc #glowboostercreamfuraiha
#premiumcosmetic

Berita MalaysiaπŸ”₯ Review RM30 πŸ”₯ (@999malaysia)

AMARAN! hanya untuk wanita dan jejaka idaman malaya yg ingin mengubah hidup mereka😎
.
Kenapa DA VITAL:
πŸ•ΊπŸ»Melambatkan system Penuaan
πŸ’ƒπŸ»Meningkatkan metabolism
πŸ•ΊπŸ»Memutihkan kulit
πŸ’ƒπŸ»Melindungi kulit dri sinar UV
πŸ•ΊπŸ»Pembekal Glukos
πŸ’ƒπŸ»Boost energy
πŸ•ΊπŸ» Dapat mengurangkan kedutan dan garis halus
πŸ’ƒπŸ» Mengurangkan Inci dan kuruskan bdn
πŸ•ΊπŸ» Detox
πŸ’ƒπŸ»Mencegah sembelit
πŸ•ΊπŸ» Meningkatkan Sistem Penghadaman
πŸ’ƒπŸ» Burn Fat
πŸ•ΊπŸ» Gantikan sel yang rosak
πŸ’ƒπŸ» Melindungi kulit dari serangan radikal bebas
πŸ•ΊπŸ» Untuk kulit yang lebih cerah, muda, glowing skin.
πŸ’ƒπŸ» Membantu memperbaiki keadaan kulit
πŸ•ΊπŸ» Renew dan pembaikan sel πŸ’ƒπŸ»Mencegah Penyakit Kardiovaskular πŸ•ΊπŸ»Mencegah Kanser
.
FOLLOW πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@kurus_putih_kulitlicin_2769
@kurus_putih_kulitlicin_2769
@kurus_putih_kulitlicin_2769
.
Click link at bio to whatsapp
.
#kurusdansihat
#selamat
#kkm
#davitalviral
#davital
#nursajatcoachyin
#slimmewhite
#kurusputih
#lelakiperempuan
#kulitlicin
#bazaarpaknil
#trustedseller
#onlineshopping
#poslaju
#zumba
#malaypretty
#abgsado
#panamadance
#rippedfreakmy

PERLASHINE | PERLAKING | MHFM (@beautyqueen_elf)

THE LEGEND IS BACK πŸ“£

Komferm terjampi dgn Perlaking All shine 100% original, baru telan 2 sachet saja dah nmpk perubahan woww sgt perlaking all shine ni ualss.
Sapa nak? Komen "SAYA"

Klik link untuk order
http://www.wasap.my/60109500387 #perlakingampang #perlakingoriginal #perlakingkualalumpur ##PerlakingMaluri #PerlakingPandanIndah #PerlakingPandanJaya #tipskulitsihat #TipsKulitCantik #produkviral #kkm

πŸ’‹ #MARYKAYMALAYSIA πŸ’‹ (@izzmarykayselangor)

Yuhuuuuuu 😘!!!! . Finishing Spray Mary Kay bukan hanya untuk bagi make up tahan lama sahaja tau ! Anda mengantuk atau rasa lesu dah tak segar boleh je spray pada wajah uolsss 😍😍 . .
Suka make up ? nak make up tahan lebih lama dan glow ? finishing spray yang super jimat ? tahan penggunaan 6 bulan ke atas walaupun digunakan hari hari? tanpa bau bauan yang keras dan pelik? . Ini lahhh Finishing Spray Make Up yang Sesuai dengan Anda !!!! ..
.
😱😱SENJATA RAHSIA MAKE UP ARTIS & SELEBRITI ANTARABANGSA SUPAYA MAKE UP GLOWING & KEKAL LAMA
.
πŸ’Kalau uols jenis bermake up & selalu ada masalah make up tak LEKAT, tak GLOWING , make up nampak FLAT bila ambil gambar tak naik, lepastu baru tengahari make up dah HILANG.. tu tandanya uols perlukan MAKE UP FINISHING SPRAY!
.
Apa itu FINISHING SPRAY?πŸ€”
.
Dia adalah setting spray untuk bagi make up uols tahan lebih lama tanpa rasa berminyak, and bagi kulit uols nampak lebih
GLOW & WOW😘😘
.
Mary Kay Make Up Finishing Spray by Skindinavia
.
🌹Make up nampak sentiasa FRESH umpama baru lepas make up walaupun pakai hingga petang
🌹Kuit lebih GLOWING & tanpa rasa berminyak
🌹Make up tahan lama sehingga 16 jam!
🌹Formula ringan & breathable pada kulit
🌹Tak melekit & cepat kering
🌹Tak menyumbatkan pori
🌹Menyegarkan kulit
🌹Boleh re apply bila-bila masa yg diperlukan
🌹Menyegarkan wajah 🌹Menghilangkan rasa mengantuk 🌹Mengering dengan cepat dan tidak melekit
🌹Berasa kulit boleh bernafas dengan sepenuhnya(non comedogenic)
🌹Mudah untuk menanggalkan make up
🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit
.
NAK JOIN FREE SKINCARE CLASS, FREE HAND SPA, FREE MAKE UP & FREE SAMPLE PN BOLEH WA 0139068812
.
FREE POSTAGE
.
FREE CONSULTATION
.
FREE SAMPLE
.
FREE COD SEPANG/DENGKIL/NILAI/PUTRAJAYA/BANGI/SERDANG πŸ˜€
.
#beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysepang #marykaydengkil #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaynilai #marykayseremban #marykaypahang #marykayperak #sayajual #sayajualonline #baazarpaknil #BazarPaknil #baazarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #bebasjerawat #kulitjerawat #kulitjeragat #kulitsensitif #terapiinstagram #settimewisemarykay #timewisemarykay #kkm #marykayadakkm #freeskincareclassmarykay #oilfreemakeupre

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

Terima kasih semua support tyrahπŸ€—πŸ˜˜ Semoga #queenofmutiara terus menjadi produk perantaraan sebagai penyelesaian pada masalahΒ² yg syg2 semua alami.. .MogaΒ² kita semua dimurahkan rezeki & hidup diberkatiNya, Amin😊 .
#TrustedSeller
#OriginalProductFromHQ
Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ?
Boley whatsapp tyrah sekarang ❀️0197155644❀️ πŸ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah😊 .
#sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #sale‼️ #assalamualaikum #syukuralhamdulillahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

Magical White & LBQ Foundation (@aster_damien)

Mari dapatkan..esok ade pos yeπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Stock combo kembali
PROMO CNY CNY CNY

www.wasap.my/60172919249

#magicalwhiteserum
#lbqfoundation
#lbqloosepowder
#kkm
#trending
#trusted

Gritz Aromatherapy Holic (@secretbygritzaromatherapy)

Alhamdulillah.. bersyukur sangat2 dapat bantu mereka yang ingin berhenti merokok... SEDUT-SEDUT JER... {{ Gritz Aromatherapy Inhaler }} Inhaler aromaterapi ini adalah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja berada dan alternatif terbaik kepada diffuser.

Pengunaan kejap inhaler aromaterapi ini sebagai sebahagian dari rutin hidup anda akan membantu tubuh dan juga masalah kesihatan yang dihidapi dimana minyak pati mengandungi molekul-molekul halus yang mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh badan dan ke otak sekiranya diperlukan seterusnya bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi.

Satu keperluan kerana inhaler ini ↩️↩️↩️
βœ…Mudah alih – Sangat ringan, kecil, mudah dibawa kemana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah.
βœ…Efektif – Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati.
βœ…Ekonomikal – Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih.
βœ…Privasi – Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling.
βœ…100% minyak pati gred terapeutik dan tiada bahan kimia
βœ…Sesuai dan selamat untuk semua peringkat umur βœ…Diformulasikan oleh Aromaterapis Bertauliah

Terdapat 6 jenis inhaler yang setiap satu darinya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan terapeutik kepada fizikal, emosi dan mental. *NO SMOKING*
(NOT171293902K)

Campuran minyak pati untuk membantu menenangkan saraf, mengurangkan nafsu untuk merokok, menyegarkan anda dan membantu mengimbangi mood anda.
Formula: Clove, Grapefruit, Peppermint & lain2

Cara penggunaan inhaler:
Buka penutup. Letakkan inhaler dekat dengan hidung dan hidu secara perlahan dan mendalam.

Pengunaan yang kerap akan lebih efektif. Inhaler ini boleh bertahan selama sebulan atau lebih, bergantung kepada kekerapan pengunaan.

Nak tahu lebih lanjut boleh wasep 0132915254

#agentinhalerbangi
#gritzaromatherapymalaysia
#essentialoils
#sembuhtanpaubat
#skincare
#kkm
#bestproduct
#natureproduk
#secretbygritzaromatherapy
#inhalernosmoking
#testimoniSBGA

Gritz Aromatherapy Holic (@secretbygritzaromatherapy)

Alhamdulillah.. bersyukur sangat2 dapat bantu mereka yang ingin berhenti merokok... SEDUT-SEDUT JER... {{ Gritz Aromatherapy Inhaler }} Inhaler aromaterapi ini adalah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja berada dan alternatif terbaik kepada diffuser.

Pengunaan kejap inhaler aromaterapi ini sebagai sebahagian dari rutin hidup anda akan membantu tubuh dan juga masalah kesihatan yang dihidapi dimana minyak pati mengandungi molekul-molekul halus yang mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh badan dan ke otak sekiranya diperlukan seterusnya bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi.

Satu keperluan kerana inhaler ini ↩️↩️↩️
βœ…Mudah alih – Sangat ringan, kecil, mudah dibawa kemana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah.
βœ…Efektif – Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati.
βœ…Ekonomikal – Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih.
βœ…Privasi – Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling.
βœ…100% minyak pati gred terapeutik dan tiada bahan kimia
βœ…Sesuai dan selamat untuk semua peringkat umur βœ…Diformulasikan oleh Aromaterapis Bertauliah

Terdapat 6 jenis inhaler yang setiap satu darinya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan terapeutik kepada fizikal, emosi dan mental. *NO SMOKING*
(NOT171293902K)

Campuran minyak pati untuk membantu menenangkan saraf, mengurangkan nafsu untuk merokok, menyegarkan anda dan membantu mengimbangi mood anda.
Formula: Clove, Grapefruit, Peppermint & lain2

Cara penggunaan inhaler:
Buka penutup. Letakkan inhaler dekat dengan hidung dan hidu secara perlahan dan mendalam.

Pengunaan yang kerap akan lebih efektif. Inhaler ini boleh bertahan selama sebulan atau lebih, bergantung kepada kekerapan pengunaan.

Nak tahu lebih lanjut boleh wasep 0132915254

#agentinhalerbangi
#gritzaromatherapymalaysia
#essentialoils
#sembuhtanpaubat
#skincare
#kkm
#bestproduct
#natureproduk
#secretbygritzaromatherapy
#inhalernosmoking
#testimoniSBGA

Gritz Aromatherapy Holic (@secretbygritzaromatherapy)

Alhamdulillah.. bersyukur sangat2 dapat bantu mereka yang ingin berhenti merokok... SEDUT-SEDUT JER... {{ Gritz Aromatherapy Inhaler }} Inhaler aromaterapi ini adalah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja berada dan alternatif terbaik kepada diffuser.

Pengunaan kejap inhaler aromaterapi ini sebagai sebahagian dari rutin hidup anda akan membantu tubuh dan juga masalah kesihatan yang dihidapi dimana minyak pati mengandungi molekul-molekul halus yang mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh badan dan ke otak sekiranya diperlukan seterusnya bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi.

Satu keperluan kerana inhaler ini ↩️↩️↩️
βœ…Mudah alih – Sangat ringan, kecil, mudah dibawa kemana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah.
βœ…Efektif – Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati.
βœ…Ekonomikal – Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih.
βœ…Privasi – Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling.
βœ…100% minyak pati gred terapeutik dan tiada bahan kimia
βœ…Sesuai dan selamat untuk semua peringkat umur βœ…Diformulasikan oleh Aromaterapis Bertauliah

Terdapat 6 jenis inhaler yang setiap satu darinya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan terapeutik kepada fizikal, emosi dan mental. *NO SMOKING*
(NOT171293902K)

Campuran minyak pati untuk membantu menenangkan saraf, mengurangkan nafsu untuk merokok, menyegarkan anda dan membantu mengimbangi mood anda.
Formula: Clove, Grapefruit, Peppermint & lain2

Cara penggunaan inhaler:
Buka penutup. Letakkan inhaler dekat dengan hidung dan hidu secara perlahan dan mendalam.

Pengunaan yang kerap akan lebih efektif. Inhaler ini boleh bertahan selama sebulan atau lebih, bergantung kepada kekerapan pengunaan.

Nak tahu lebih lanjut boleh wasep 0132915254

#agentinhalerbangi
#gritzaromatherapymalaysia
#essentialoils
#sembuhtanpaubat
#skincare
#kkm
#bestproduct
#natureproduk
#secretbygritzaromatherapy
#inhalernosmoking
#testimoniSBGA

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

Terima kasih semua support tyrahπŸ€—πŸ˜˜ Semoga #queenofmutiara terus menjadi produk perantaraan sebagai penyelesaian pada masalahΒ² yg syg2 semua alami.. .MogaΒ² kita semua dimurahkan rezeki & hidup diberkatiNya, Amin😊 .
#TrustedSeller
#OriginalProductFromHQ
Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ?
Boley whatsapp tyrah sekarang ❀️0197155644❀️ πŸ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah😊 .
#sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #sale‼️ #assalamualaikum #syukuralhamdulillahπŸ’•πŸ’•πŸ’•

Laila Khan Akhamad (@lailablinq)

Foundation 2 in 1 .. Foundation + serum.. Foundation + stick.
Best2 senang bawa travel..
Semestinya #QalbFoundation
With #oliveoil #aloevera #cinamon #mesrawudhu #kkm

Honda Malaysia Sales Advisor (@honda_idaman)

.
🍊CNY REBATE FEB 2018: RM1,000.00🍊
.
Honda Civic 1.8S ~ RM113,800.00
Honda Civic 1.5TC ~ RM127,800.00
Honda Civic 1.5TC-P ~ RM135,800.00
.
Colours:- .
*Lunar Silver Metallic .
*Modern Steel Metallic .
*Dark Ruby Red Pearl .
*White Orchid Pearl .
*Crystal Black Pearl .
.
πŸ”΄Honda The Power Of DreamsπŸ”΄
πŸ”ŽFor more details, please contact : 018 - 2511 477
πŸ“§Email: honda_idaman@yahoo.com
πŸ’»Facebook: HONDA Idaman
🌟Instagram: honda_idaman
.
#sayajualhonda #salesadvisor #honda #sayajual #hondacity #hondajazz #hondacivic #hondaaccord #hondacrv #hondahrv #hondaodyssey #february #2018 #welcome #hondasales #selangor #kualalumpur #cyberjaya #putrajaya #shahalam #klang #seremban #putrajaya #visitmyig #kkm #atm #pdrm #kementerianpendidikan #konvokesyen

queen of mutiara perak (@qmbeautyskin)

Sy mencari sesiapa yang beratnya 60kg ke atas

Yang .. 🚫perutnya buncit
🚫Lengan besar
🚫Double chin di dagu
🚫Berat badan
🚫Paha besar
🚫Selera YG melampaui
🚫Gemuk
🚫Kulit kusam / jerawat
🚫Berat meningkat
🚫Kemaruk makan ....
🚫akhir sekali OBESITI .. Takutkan😭😭 saya ada penyelesaianya ... dgn satu produk boleh merawat dan mencegah pelbagai penyakit .. bestnya

1 kotak boleh turun 3kg - 10kg . WowwWww !! βœ…+ Mengenyangkan
βœ…+ TAK PERLU berLapar & PANTANG LARANG YG KETAT
βœ…+ TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2
βœ…+ Sijil HALAL

Apa produk yg AJAIB sangat ni ?? βœ”οΈ Tindakbalas CEPAT Seawal 7 Hari πŸ‘‰ Nak detail sila whatsapp www.wasap.my/60175025002/detox

#dyeappledetox
#agenterma #queenofmutiaraperak #queenmutiarahq
#produkviral #kurusdgnselamat #kkm
#dropshipwantedmalaysia
More...