Célia. 27. FR. In Love w/Asia🌏 (@bouquie.bougeotte)

• MALAYSIA, April 2015 • Bon bah parce que je suis vraiment vraiment nulle pour vous faire des devinettes vous avez déjà (presque) tous deviné que je vous emmène en Malaisie 😅
Plus précisément à Kuala Lumpur et Penang où je suis allée rapidement lors d’un long week-end !
Vous connaissez ces villes ? La Malaisie ça vous tente ?

Junayds Cleaning Hub (@junaydscleaninghub)

They might look clean. But would u like to find out just how clean your carpets & upholsteries actually are?
Get rid of stains, dust and dirt.
Contact us today!
0123130544
TTDI, KL 🇲🇾 #junaydscleaninghub #TTDI #damansara #bandarutama #KL #klangvalley #carpetcleaning #mattresscleaning #sofacleaning #upholsterycleaning #qualityservice

miss anies (@hotelsfortraveller)

Well we have arrived! The Majestic Hotel in Kuala Lumpur is absolutely stunning. When we arrived we informed them that we were on our honeymoon and promptly got upgraded from a Junior to a Premier suite. I love the decor here and will be stealing some ideas for my own home. The bedlinen is especially sumptuous quality. Feeling extra spoilt right now...not sure how I will go back to normal life after all this. Wow!
.
.
.
.
.
#luxury #hotel #kualalumpur #hotelsuite #luxurysuite #freestandingbath #asia #spoiled #fivestar #majestichotel #malaysia #honeymoon #interiors123 #interiors #valet #bedlinen #highthreadsheets #luxurycotton #KL #highlife #thisisliving #fivestarhotel

Gear_Pichairat (@apinatpichairat)

ความฝันของเรา ถ้าเราไม่ทำแล้วใครจะทำ
#Megatrend
#KL

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@maryk_beautykl)

💜Mary Kay®️ Undereye Corrector 💜
.
🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata
🌸menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka.
🌸Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata.
🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay®️ Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural
🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut.
🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh. 📱Sharifah 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant 😘
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #kl #wangsamaju #setiawangsa #uluklang #melawati #skincare #makeup #eyeshadow #trustedseller #lipstick #free #marykaypromo #marykaymens #mensskincare #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #marykaymineralpowder #oilcontrol #undereyecorrector

Elite Billionaires Superstar (@kerjakosongkl)

Saya cari lagi 3 agent • LELAKI • berumur minimum 21 tahun • suka kan new things • sanggup belajar dengan ilmu FOCUS • No 1 GAM dan no 1 Agency of Public Mutual

#jobstreetmalaysia #jobsmalaysia #kerjakosong #kl #kerjakualalumpur #wanyhasrita #jdt #malaysiajobs #kerjakosongurgent #jutawanmuda #jutawan #MawaRafNikah #mawarrashid #mudahnyamenjemputrezeki #peluangkerjaya #carikerja #dropshipmalaysia #hmjubileeemas #nakbuatsilatanyasaya #hmgoldenjubilee #bazaarpaknil #jomheboh #lelaki #MiraFilzah #sayajual #bazaaronline #sertaisaya #lelakimelayu #bmwmalaysia #nakubahhidup ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60172559352/publicmutual
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60172559352/publicmutual
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60172559352/publicmutual

MY Zone Terapi KL Official (@bekam_kualalumpur)

Masalah jerawat mungkin anda ada masalah dalaman?????? kerana itu kami akan sarankan pada pelanggan kami, berbekam 3 bulan sekali di badan untuk mencegah segala masalah dalaman tubuh badan anda.

#myzoneterapi #bekamdarah #bekamfamily #bekamlaki
#rawatanresdungkl #bekam #urutbadan #bazariapantaidalam #bukitangkasa #pantaihillpark #pantaipermai #Bangsarsouth #lembahpantaikl #kualalumpur #kl #bekamkl #bekamklinikal #terimakasih #um
#universitimalaya

Jubah | Abaya | Baju kurung (@fawara_muslimahclothing)

Cantik tak abaya ni?
.
.
.
.
.

Harga RM 226 (SM), RM 229 (SS)
Fabrik Nida
Saiz yg ada 58,60,62

Nak order? DM @fawara_muslimahclothing atau WhatsApp 0173942958

100% BERKESAN (@herbaltinggitemurah_kl)

Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL In Sha Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺️☺️
.
📱Wechat Id : hical_my 📱whatsapp: +60108265148
.
#tiens #tiensmalaysia #tinggi #naktinggi #ubattinggi #murah #discount #suke #tinggibadan #calcium #tulang #bone #malaysia #kl #klcc #klia #johor #selangor #pahang #penang #duniaherbal #klfw #heightup #heightupori #heightupmalaysia
More...