Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Cantikkan @ps.kiwi kita menggayakan #LilyAleesa Lilac Purple 😍 available size XS & XXL sahaja di @jubahsouq_shahalam . Cepat grab!
.
NP | RM 219.00

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Selamat pagiiii! 😍
Ha gitu gaya @zatizaini__ nak wish selamat pagi dengan #LilyAleesa jubah nya.
Cantik kan?
Lily Aleesa jubah ni diperbuat daripada kain printed dull satin dengan full lining, dijamin selesa! 😘
.
Masih available di website dan juga butik, meh beli 1 ☺️
NP: RM219.00

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Haa cenggitu dia punya swing #LilyAleesa peplum .
Melayang Kak Min tengok @abbyasmaa , cantik ngat! Nampak flowy je kan 😍
.
Ada lagi sikiiit je lagi tinggal di butik dan juga website, jom beli ramai-ramai sebelum habis .
NP: RM219.00 .

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#LilyAleesa Vanilla cream tinggal S & M sahaja untuk jubah ya dearies. Hurry up! 😘
.
NP | RM 219.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan #lilyaleesa peplum warna aquamarine ni. Stok dah tak banyak tau. NP = RM 219

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #lilyaleesa

norsia lee (@norsia.lee)

Lately ibu dah fall in ❀️ dengan @jubahsouq make me crazy πŸ˜­πŸ˜­πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
#lilyaleesa
#jubahsouq
#jubahsouqlovers

norsia lee (@norsia.lee)

Ibu is confused tengah sepak bola ka menari tuπŸ€”πŸ˜‚πŸ˜‚ Ibu layankan ja nak oiiiβ›ΉπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
.
#nuhfaleeq #hudfirash
#bondingtime
#lilyaleesa
#jubahsouq
#jubahsouqlover

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Siapa yang dah grab #LilyAleesa macam Shasha flip baju sikit! Hiks!
.
#LilyAleesa Peplum in Black 😍
.
NP | RM 219.00

Preloved Malaysia Item (@prelovedbycosabella)

.
#lilyaleesa peplum by @jubahsouq
.
.
NEW ITEM
Never Worn
.
Conditions : 10/10
.
Size : M
.
Bought: RM209 (inc. postage)
.
.
NOW !! #misiclearwardrobe SELLING AT RM190 ALL IN!! πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
Reason to let go, salah amik size πŸ˜…πŸ˜…
.
.
SERIOUS BUYER Only
NO FUSSY BUYER Pleaseee
.
.
Interested?
Kindly Whatsapp πŸ“² +6019-9494499
.
.
.
.
.
.
.
#prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #bajupreloved #prelovedstuff #prelovedclothes #preloveditems #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #fashion #fashionista #muslimah #prelovedbranded #brandedpreloved #skirtpreloved #tudungpreloved #shawlpreloved #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #seluarpreloved #jubahsouq #blousepreloved

Preloved Malaysia Item (@prelovedbycosabella)

.
#lilyaleesa peplum by @jubahsouq
.
.
NEW ITEM
Never Worn
.
Conditions : 10/10
.
Size : M
.
Bought: RM209 (inc. postage)
.
.
NOW !! #misiclearwardrobe SELLING AT RM190 ALL IN!! πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
Reason to let go, salah amik size πŸ˜…πŸ˜…
.
.
SERIOUS BUYER Only
NO FUSSY BUYER Pleaseee
.
.
Interested?
Kindly Whatsapp πŸ“² +6019-9494499
.
.
.
.
.
.
.
#prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #bajupreloved #prelovedstuff #prelovedclothes #preloveditems #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #fashion #fashionista #muslimah #prelovedbranded #brandedpreloved #skirtpreloved #tudungpreloved #shawlpreloved #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #seluarpreloved #jubahsouq #blousepreloved

Preloved Malaysia Item (@prelovedbycosabella)

Measurement Chart for
#lilyaleesa peplum by @jubahsouq
.
.
NEW ITEM
Never Worn
.
Conditions : 10/10
.
Size : M
.
Bought: RM209 (inc. postage)
.
.
NOW !! #misiclearwardrobe SELLING AT RM190 ALL IN!! πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
Reason to let go, salah amik size πŸ˜…πŸ˜…
.
.
SERIOUS BUYER Only
NO FUSSY BUYER Pleaseee
.
.
Interested?
Kindly Whatsapp πŸ“² +6019-9494499
.
.
.
.
.
.
.
#prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #bajupreloved #prelovedstuff #prelovedclothes #preloveditems #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #fashion #fashionista #muslimah #prelovedbranded #brandedpreloved #skirtpreloved #tudungpreloved #shawlpreloved #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #seluarpreloved #jubahsouq #blousepreloved

Preloved Malaysia Item (@prelovedbycosabella)

.
.
#lilyaleesa peplum by @jubahsouq
.
.
NEW ITEM
Never Worn
.
Conditions : 10/10
.
Size : M
.
Bought: RM209 (inc. postage)
.
.
NOW !! #misiclearwardrobe SELLING AT RM190 ALL IN!! πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
Reason to let go, salah amik size πŸ˜…πŸ˜…
.
.
SERIOUS BUYER Only
NO FUSSY BUYER Pleaseee
.
.
Interested?
Kindly Whatsapp πŸ“² +6019-9494499
.
.
.
.
.
.
.
#prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #bajupreloved #prelovedstuff #prelovedclothes #preloveditems #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #fashion #fashionista #muslimah #prelovedbranded #brandedpreloved #skirtpreloved #tudungpreloved #shawlpreloved #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #seluarpreloved #jubahsouq #blousepreloved

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

'Self-confidence is the best outfit, rock it and own it.'
Ha gituuu.
Bila Kak Min tengok @douxsarah gayakan #LilyAleesa jubah, tu first quote yang Kak Min terfikir.
Nampak confident dan cantikkkk je bila pakai kan kan? 😍
.
Ha yang lain tunggu apa lagi tuuu.
Moh le beli #LilyAleesa jubah satu sebelum habis. Hihi
.

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Senyumla ciked. Serious2 awak nak pergi mana hihi Jangan skip breakfast ya, kalau xnak makan berat pun at least roti ke cookies ke roti canai ke ✌🏻 #LilyAleesa

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Kakak ni malu masuk ig. Shasha rasa kakak ni paling sporting paling sweet Shasha masukkan juga. Hiks! 😘
.
Plus size comel pun ada tau di Jubahsouq. Jangan kata tak confident pulak size untuk orang orang kecil sahaja. Tengok kakak Shasha ni comel je dengan #LilyAleesa Black 😍
.
NP | RM 219.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning dearies! Haaa dah start kerja lepas CNY jangan blues blues tau. Lepas tengok gambar adik Shasha di @jubahsouq_terengganu menggayakan #LilyAleesa Peplum Black yang cantik ni mesti terus nak grab kan! Still available lagi di @jubahsouq_shahalam size XS, S dan M tau. Untuk Jubah ada XS, S, M, XL dan XXL . Cepat grab! 😍
.
NP | RM 219.00

(@prelovedbynysarumaini)

Im looking for this gorgeous #LilyAleesa peplum in vanilla cream by @jubahsouq in M size
Pls let me know if u want to let it go. Super best price perhapsπŸ˜‰ #jubahsouq #jubahsouqlovers
More...