JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Sweet je warna warna #LilyAleesa ni kan 😘 Sebelah kiri warna Vanilla Cream, sebelah kanan Lilac Purple 😍

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#LilyAleesaJubah
LAJ 01 Vanilla Cream : M
LAJ 02 Aquamarine : S, M
LAJ 03 Lilac Purple : XS, XXL
LAJ 04 Smokey Grey : XS, S, M
LAJ 05 Sandy Mocha : M, XL, XXL
LAJ 06 Black : XXL

#LilyAleesaPeplum
LAP 04 Smokey Grey : M
LAP 05 Sandy Mocha : XS
LAP 06 Black : XS, S

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
RM149.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikum #jubahsouqlovers dan semua ❀️
Tinggal bbrp hari je lagi kita nak berjumpa Ramadhan.Kakak2 dah ganti puasa belum ni??hehe..lupa la tu.mana yg ade baki lg,cpt2 ganti ya.
Jubah dlm pic ni #lilyaleesajubah
Dah tinggal saki baki je lagi di butik.kalau free,meh la jalan2 ke butik @jubahsouq 😘
Ada byk design2 lain yang bakal mencuri hati.
.
#Repost @fawaaaa with @repostapp
・・・
Meet Nur Humaira Az Zahara πŸ’…πŸ» #day1 #zahara #ustazpink #jubahsouq#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#lilyaleesa

Preloved Malaysia Item (@prelovedbycosabella)

❌❌ SOLD ❌❌
#lilyaleesa peplum by #jubahsouq
.
.
NEW ITEM (without tag)
Unworn
.
Conditions : 10/10
.
Size : M
.
Bought: RM209 (inc. postage)
.
.
NOW !! #misiclearwardrobe SELLING AT RM170 (sm) / RM175 (ss) Only! ALL IN!! πŸ˜„πŸ˜„
.
.
.
Reason to let go, salah amik size πŸ˜…πŸ˜…
.
.
SERIOUS BUYER Only
NO FUSSY BUYER Pleaseee
.
.
Interested?
Kindly Whatsapp πŸ“² +6019-9494499
.
.
.
.
.
.
.
#prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #preloved #bajupreloved #prelovedstuff #prelovedclothes #preloveditems #sayajual #sayajualmurah #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #jubahsouqlovers #fashionista #muslimah #prelovedbranded #brandedpreloved #skirtpreloved #tudungpreloved #shawlpreloved #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #seluarpreloved #kurungpreloved #jubahsouqpreloved

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa yg badan agak2 berisi tu rasa was2 nk pakai #lilyaleesapeplum ni boleh tgk betapa comelnya sis ni pakai.Terletak cantik ,sedap mata memandang😍
So boleh dtg cpt2 shopping ya.
.
.
#Repost @jubahsouq_kuantan with @repostapp
・・・
Customer ni beli #lilyaleesa peplum warna black pakai terus! Buat korang yang mengidam nak beli ni baik korang cepat sebab stok sangat sangat limited tau.
.
#jubahsouq#JubahSouqLovers
#jslovers #iamjubahsouqlovers

#neewardakurung #violetekurung (@jubahsouq_bangi)

Update stock #lilyaleesa jubah at #jubahsouqbangi
---
LAJ 01 VANILLA CREAM : S, M,L,XXL
LAJ 02 AQUAMARINE : XS,S,XL,XXL
LAJ 03 LILAC PURPLE : XS,M,L,XL,XXL
LAJ 04 SMOKEY GREY : XS,S,M,L,XXL
LAJ 05 SANDY MOCHA : XS,S,M,XL,XXL
LAJ 06 BLACK : S,ML
---
NP : RM219
PROMO : RM199
(Sale until 2 APRIL 2017 )

#neewardakurung #violetekurung (@jubahsouq_bangi)

Update stock #lilyaleesa peplum at #jubahsouqbangi
---
LAP 01 VANILLA CREAM : SOLD
LAP 02 AQUAMARINE : XL
LAP 03 LILAC PURPLE : XS,XXL
LAP 04 SMOKEY GREY : XS, XXL
LAP 05 SANDY MOCHA : SOLD
LAP 06 BLACK : XS, M
---
NP : RM219
PROMO : RM199
(Sale until 2 APRIL 2017 )

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Pandainya sis @azzah_zakaria matchy2 kan #lilyaleesa jadi blouse.
Kalau nk santai padankan dgn seluar ,kalau nak pergi majlis2 kawin ke apa sarungkan kain je.
Bak kata org tua2 dulu,apa ada hal,kita buat dia..hahaha🀣❀️
.
#Repost @azzah_zakaria with @repostapp
・・・
Ramai yang mencari bahagia, tapi dengan syarat dan alasan.
.
Padahal bahagia itu itu sesungguhnya mudah dan sederhana saja.
.
Bersyukur dan nikmatilah setiap episod kehidupan mu hari ini, in shaa Allah kamu akan merasakan apa itu bahagia.
.
#jubahsouq#JubahSouqLovers
#jslovers#iamjubahsouqlovers
#lilyaleesapeplum

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Hahaha..mmg jatuh cinta tau dgn @jubahsouq.Sekali cuba je,bderet2 nak beli koleksi lain.Mmg tk pernah menghampakan setiap koleksi keluaran @jubahsouq.
TQ Sis cantik tag kita 😘
.
#Repost @norsia.lee with @repostapp
・・・
Lately ibu dah fall in ❀️ dengan @jubahsouq make me crazy πŸ˜­πŸ˜­πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
#lilyaleesa
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

#neewardakurung #violetekurung (@jubahsouq_bangi)

#lilyaleesa jubah pon ada sale jugak tau . HANYA RM199 SAHAJA !
Ada lagi size xs sampai xxl . Jom datang #jubahsouqbangi untuk grab sekarng ! 🌸

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

#LilyAleesa Peplum in Smokey Grey available XS, S & M sahaja di @jubahsouq_shahalam 😍
.
NORMAL | RM 219.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantik kan sis @syazwanieyazip pakai #lilyaleesa lilac purple jubah ni.Masih available di butik da web.tp stok dh tk byk yg tggal.😘
.
#jubahsouq#JubahSouqLovers #jslovers#iamjubahsouqlovers .
.
.
#Repost @syazwanieyazip with @repostapp
・・・
Hola holaaa ! Malam nanti kita live okay πŸ˜‚ Beautiful dress by @jubahsouq 🌸 Tqsm @jubahsouq πŸ•ŠοΈ #reviewgiftbysyazwanieyazip

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

When you rise in the morning, give thanks for the light, for your life, for your strength. Give thanks for your food and for the joy of living. If you see no reason to give thanks, the fault lies in yourself.
❀️Tecumseh❀️
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#lilyaleesapeplum
#lilyaleesa
.
#Repost @ayunieharris with @repostapp
・・・
Donning this beautiful kurung by @jubahsouq 🌸thanks syg 😘
Scarf by @derrishy.couture 🌸
#reviewbyAH

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Cantikkan @ps.kiwi kita menggayakan #LilyAleesa Lilac Purple 😍 available size XS & XXL sahaja di @jubahsouq_shahalam . Cepat grab!
.
NP | RM 219.00

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Selamat pagiiii! 😍
Ha gitu gaya @zatizaini__ nak wish selamat pagi dengan #LilyAleesa jubah nya.
Cantik kan?
Lily Aleesa jubah ni diperbuat daripada kain printed dull satin dengan full lining, dijamin selesa! 😘
.
Masih available di website dan juga butik, meh beli 1 ☺️
NP: RM219.00

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Haa cenggitu dia punya swing #LilyAleesa peplum .
Melayang Kak Min tengok @abbyasmaa , cantik ngat! Nampak flowy je kan 😍
.
Ada lagi sikiiit je lagi tinggal di butik dan juga website, jom beli ramai-ramai sebelum habis .
NP: RM219.00 .

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

#LilyAleesa Vanilla cream tinggal S & M sahaja untuk jubah ya dearies. Hurry up! 😘
.
NP | RM 219.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan #lilyaleesa peplum warna aquamarine ni. Stok dah tak banyak tau. NP = RM 219

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #lilyaleesa

norsia lee (@norsia.lee)

Lately ibu dah fall in ❀️ dengan @jubahsouq make me crazy πŸ˜­πŸ˜­πŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
#lilyaleesa
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
More...