Iamѕσнαιℓ αкнтαя (@sa792125)

#äwësömë #ënds wïth #më änd üġlÿ stärts wïth .......
......sohail :)

Për Preshevën (@perpresheven)

Nisma studentore Master Com II 2016-2018, në kuadër të fushatës: "Një libër më shumë për Preshevën"
organizon takimin sensibilizues, #DhuronjëlibërpërPreshevën, ditën e martë, ora 17.00, në ambjentet e bibliotekës së Kolegjit Universitar “BEDËR”.
Dhuroni libra miq, dhuroni mjete mësimore, kancelari ose një shumë sado të vogël , sepse të gjithë së bashku mund të bëjmë gjëra të vogla me zemër të madhe.
Së bashku do të pasurojmë me libra bibliotekat e shkollave në Luginën e Preshevës.
#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

Libra të tjerë iu bashkuan biblotekës së librave për shkollat në Preshevë 😇
Faleminderit @eraa.z

#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

@monika lamce faleminderit që ju bashkove fushatës 📕📘📗
Pasuroje dhe ti bibliotekën e fëmijëve në Preshevë ... Mund të jetë libër, 📚ose mjete shkollore ✏️🖊️🖋️✂️🖌️🔎📌🖇️📐📏 Ju mirëpresim 😇
#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

Faleminderit @eraldalamce
Mirëpresim libra nga secili prej jush. Nëse dëshironi të dhuroni librin tuaj ju mirëpresim prane ambjenteve te universitetit Bedër ose mund të na shkruani në DM.
#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

Lexova një libër një ditë dhe e gjithë jeta ime ndryshoi - Orhan Pamuk
Dhuro dhe ti një libër, ndrysho jetën e dikujt 😇
#Një#libër#më#shumë#për#Preshevën

#🅰d!t¥å_Ãg®️âWal(_ådï) 😎🎩🐰✌️ (@mr_bunie)

#Më wid m¥ Besties..💖😘😎✌️
#Thè®️ld🌎🌍 Ma¥ ßë çrazy😜, Bût not u$..Thiñgs Ma¥ Çhngë, ßut nøt us...₱€øplē may tåkē tåkè éach other for®️ Grantëd, but not us....That's bcoz, Wë ®️ D ßest Frndz Forevèr..😘😘😘💓💕✊🎭

Iris_model (@iris_hazizaj)

Bashkohu dhe ti me mua dhe te gjithe se bashku te ndihmojme qe edhe femijet e Presheves te shkruajne dhe lexojne gjuhen tone te bukur shqipe.

#Repost @perpresheven (@get_repost)
・・・
Dhuruesja më e vogël e fushatës sonë, e cila dhuroi libra, lapsa dhe ngjyra. @iris_hazizaj 😍

Dhuro dhe ti libra apo mjete shkollore, të cilat do të mirëpriten çdo ditë në ambjentet e Universitetit Bedër, pranë zyrës së Marrëdhënieve me Publikun
#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

Dhuruesja më e vogël e fushatës sonë, e cila dhuroi libra, lapsa dhe ngjyra. @iris_hazizaj 😍

Dhuro dhe ti libra apo mjete shkollore, të cilat do të mirëpriten çdo ditë në ambjentet e Universitetit Bedër, pranë zyrës së Marrëdhënieve me Publikun
#një#libër#më#shumë#për#Preshevën

Për Preshevën (@perpresheven)

Librat e parë të dhuruara nga Erik Hoxha 😇😇
Faleminderit Erik 😊

#një#libër#më#shumë#për#Preshevën
More...