DYXY COSMETICS SALE UNTIL 31/3 (@dyxybynori)

Orite gugurlsss ni senarai harga promosi bulan MARCH. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐ŸššFREE POSTAGE SEMENANJUNG
๐ŸŽFREE GIFT
.
Pilih syg2 jgn tak pilih produk laku keras uollsss!!! .
Pm/whatsapp nori 017-7103627 ๐Ÿ˜˜
.
PROMOSI MARCH MASIH AVAILABLE!! .
Sesiapa yg nak cuba tu jgn segan2 contact sis ok. ๐Ÿ˜‰
.
PM/WHATSAPP: 017-7103627

#dyxycosmetics#baazarpaknil
#dyxybccream #bccreamdyxy #dyxyfacemistgreentea #teamfl #dyxy #muamalaysia #muaperak #muaperlis #muajohor #muakedah #muakelantan #muaterengganu #muakl

Nadeera Ismail (@nvdism)

CAMPAIGN SHOOT
NAELOFAR FOR ZALORA

FACE : @nvdism
HIJAB : @naelofarhijab
HIJABSTYLIST : @didiyanaehsan
STYLIST : @minluna

#makeupartistmalaysia #muamalaysia

MERVE, VEVIOUS, iFLAWLESS,NSIS (@kosmetik_murah_mekintan)

.
.
๐Ÿ”Š DROPSHIP DIPERLUKAN ! .
๐Ÿ”Š ZERO MODAL ! .
๐Ÿ”Š WHATSAPP KE 0123752145 ๐Ÿ’‹ .
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mua bella hasil makeup yg sentiasa superb cantik! .
Nak look mcm ni?? Ridzskin Lipsmatte mix 2 warna LOUVRE + ESCAPE

Apa yg bestnya LIPSMATTE dari Ridzskin ni โœ”๏ธ Tak melekit. Tak melekit ni sgt penting sbb kalau melekit tak best bila pakai bila nk buka mulut melekat mcm gam,tapi dgn ridzskin Lipsmatte sgt2 tidak melekit. โœ”๏ธRingan wey bila pakai rasa mcm tak pakai lipstick. โœ”๏ธWangi jadi tidak akan menyakitkan kepala uolss kalau ada bau yg tidak sedap,bau Ridzskin Lipsmatte mcm bau bubble gam. โœ”๏ธTahan lama dekat bibir lebih dari lapan jam โœ”๏ธTidak mengeringkan bibir โœ”๏ธTidak mengelupas kulit bibir โœ”๏ธHarga mampu milik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
โœ”๏ธBila pakai lipsmatte ridzskin ๏ธkawan sebelah korang mesti tegur pakai lipstick ape. Sebab warna cantik & nak beli same mcm awak! โœ”๏ธ Ada kelulusan KKM โœ”๏ธ 10 pilihan warna yang buat uolls rambang mata:
๐Ÿ‘„ MENTON
๐Ÿ‘„ LINIFOLIA
๐Ÿ‘„ TURKESTANICA
๐Ÿ‘„ FUSILIER
๐Ÿ‘„ ANGELIQUE
๐Ÿ‘„ COMMERCE
๐Ÿ‘„ ENTERTAINER
๐Ÿ‘„ DOUBLE LADY
๐Ÿ‘„ ESCAPE
๐Ÿ‘„ LOUVRE

RM35 exc pos
RM8 SEM/ RM12 SS
.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp?? ke 0123752145 ๐Ÿ’‹ .
.
๐Ÿ“ฎ #PosLaju setiap hari Isnin-Jumaat ye .. Payment sebelom 3ptg, kami akan Pos pada hari yang sama, Insyallah ๐Ÿ‘ธ .
.
Jom la order sekarang ๐Ÿ˜—
.
#ridzskinlipsmatte
#ridzskin
#SayaJualRidzskin
#SayaJual #BazarPakNil #BazarKecantikan #Kecantikan #Bibir #Lofattah #Lokalah #SapotLokal #LokalProduk #TerlajakLaku #DropshipDIPERLUKAN #tambahPENDAPATAN #Whatsapp_0123752145 #Wanita #SukaCantik #KosmetikMurah #CikBebe #Cinderevfa #MuaMalaysia #MakeupMalaysia #MakeupMurah #MurahMurah
More...