DYXYcosmetic SFL10D03 (@dyxy.bysyaz)

Hai guys! Untuk gegurls di luar sana yg malas nak make up lama2, yg baru cuba untuk make up tu.. sis recommend korang guna DYXY bc cream foundation & Green Tea Face Mist ni, calit2 sikit dap2 and spray face mist terus flawless glowing. Yang ada parut jerawat boleh cover dgn BC cream ni.
.
Jomm cepat2 grab harga promo set Dyxy guyss!! Dan Ada pelbagai FREE GIFT menarik♥️♥️♥️ .
.
Nak order? Boleh contact sis terus tau 📲019-3637400 ( Syaz )
📲019-3637400( Syaz ) kalau taknak save no fon sis, korang boleh tekan je link kat ig sis okayy♥️
.
Atau Share je LOC , Kami COD sampai depan PINTU : 👉 Gombak 👉 Taman Melawati 👉 Wangsa Maju 👉 Jelatek 👉 Ampang 👉 Keramat 👉 KLCC 👉 Cheras
.
#dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetic #dyxyteam #teamfl #onlineshoppingmalaysia #dyxygombak #dyxytamanmelawati #dyxywangsamaju #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyampang #keramat #klcc #cheras #muatutorial #mua #muamalaysia #muakl #muaterengganu #muakelantan

COLOURPOP BATCH 11 (@blinco_cico)

💋HUDA BEAUTY BATCH 1💋
(7-27 Aug)
.
Huda Beauty Liquid Matte Lipstick
.
💰RM100 for first 5 customers!! Np RM115
.
Price EXCLUDE postage. Pre order basis, full payment needed. ETA 3-4 working weeks arrival after PO made
.
‼️PRE ORDER BASIS‼️
‼️NO HURRY ORDERS‼️
.
📲 Whatsapp 0178971268 to order

For swatches, shades & information, kindly browse through www.shophudabeauty.com
.
#mua #muakl #muaselangor #muapenang #muaterengganu #muaperak #muasabah #muautara #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muakedah #muaperlis #muaperliskedahpenang #ig #igmalaysia #makeupmalaysiaoriginal #bazarpaknil #makeupjunkie #sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualhudabeauty #hudabeautymalaysia #hudabeautymy

Chiseled 'n Stoned (@chiselednstoned)

Thank you Fa'iqah and mother for letting me doll you ladies up on Wednesday PM. They requested natural look makeup with no falsies ✨
.
.
.
#makeupbyrabiatulhalim #chiselednstoned #Brunei #MUABrunei #MUAMalaysia #makeup #makeupartist #makeupartistbrunei

DYXY COSMETICS 💕 (@dyxycosmetics___)

Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️
.
.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍
.
.
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka
.
.
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.
.
Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers #teamfl #mua #muakl #muamalaysia

CONTACT LENS LB (@thegorgelb)

HYDRO NOBLUK 16MM
.
.
Read the caption carefully before place your order.
.
📍HYDRO NOBLUK
👓 0-800
💸 Rm20/exc postage
📐 16mm
🌈 BROWN |GREY
.
Life Span😷 1 year
Suggestion to wear : 3 month (depends on personal hygiene)
Origin : from Korea
.
Whatsapp📱 ‪+60139668616‬
.
😡Serius buyer only
.
❌Strictly no call . .
🐼Colour may vary depends on your original eyes colour and also different light setting.

#contactlenspromo #contactlensmurah
#lensmurah #sayajuallens #contactlensmalaysia #meletop #malaywedding
#muzikmuzik #nobluk #muamalaysia
#muatganu #bazaarpaknil
#muakuantan #candybuy4free1
#terengganukite #codkualaterengganu #sayajalcontactlens #premiumcrystalbwhite #eyemuse #candylicios

(@ftihahhhhh)

#Repost @thelooks_bygee (@get_repost)
・・・
Ingat lagi sis kata nk bagi hadiah utk loyal followers? It's time. Kriteria2 yg sis akan observe utk pilih loyal followers ni ialah
🌷FOLLOW @thelooks_bygee
🌷 LIKE & SHARE/REPOST/REGRANN post ini
🌷rajin LIKE post kami
🌷rajin RE-POST/SHARE/ REGRANN post original dari @thelooks_bygee (tak kisah post lama/baru tentang tips makeup, pix makeup & lain2)
🌷rajin Comment & tag kwn2 kt post kami should give extra mark 😁
.
Berita baiknya lg, bkn 1 atau 2, tapi 3 loyal followers 💖💖💖 yg akan dipilih untuk memenangi hadiah2 yg semestinya lagi best dari giveaway kami sebelum2 ni... which will be revealed in later post. Oleh kerana giveaway ini lebih special, maka tempoh utk sis observe pun akan lebih lama berbanding sebelum ni iaitu sebulan bermula hari ini 17.07.17 - 18.08.17. @thelooks_bygee berhak untuk memendekkan atau memanjangkan tempoh ini sekiranya perlu.
.
So, apa lg.. tunjukkan kesungguhan anda untuk memenangi hadiah2 istimewa dari kami sekarang 🎉
.
.
.
#giveaway #makeupgiveaway #sleekmakeup #sleek #eyeshadow #eyeshadowpallete #freecosmetics #4thgiveaway #makeupjunkie #makeupgeek #mua #muaselangor #muakl #muamalaysia

(@aznieza_anira)

How are you today? I mean your brushes.
.
Messy brushes no more! Clean makeup brushes gently and with ease with our Phloosh Makeup Brush Cleanser✨
.
Phloosh Deep Clean Brush Cleanser 🌸
MYR25 (100ml) exc. postage
DM or WhatsApp +601123209082 to purchase💞
.
.
#sayajualphloosh #sayajual #sayajualpencuciberusmekap #sayajualpencuciberus #phloosh #phlooshbymafarikha #phlooshagent #phlooshauthorizedagent #phlooshtamanmelawati #phlooshies #makeupdupes #mua #muamalaysia #makeuptutorial #wakeupandmakeup #makeupbrushcleaning #makeupbrushcleanser #beautyhacks #moodrepublik #vendorkl #vsco #vscocam #mudahmy #carousellmy #igsellermalaysia #trustedsellerkl #makeupremover #codkl

(@ftihahhhhh)

#Repost @thelooks_bygee (@get_repost)
・・・
Ingat lagi sis kata nk bagi hadiah utk loyal followers? It's time. Kriteria2 yg sis akan observe utk pilih loyal followers ni ialah
🌷FOLLOW @thelooks_bygee
🌷 LIKE & SHARE/REPOST/REGRANN post ini
🌷rajin LIKE post kami
🌷rajin RE-POST/SHARE/ REGRANN post original dari @thelooks_bygee (tak kisah post lama/baru tentang tips makeup, pix makeup & lain2)
🌷rajin Comment & tag kwn2 kt post kami should give extra mark 😁
.
Berita baiknya lg, bkn 1 atau 2, tapi 3 loyal followers 💖💖💖 yg akan dipilih untuk memenangi hadiah2 yg semestinya lagi best dari giveaway kami sebelum2 ni... which will be revealed in later post. Oleh kerana giveaway ini lebih special, maka tempoh utk sis observe pun akan lebih lama berbanding sebelum ni iaitu sebulan bermula hari ini 17.07.17 - 18.08.17. @thelooks_bygee berhak untuk memendekkan atau memanjangkan tempoh ini sekiranya perlu.
.
So, apa lg.. tunjukkan kesungguhan anda untuk memenangi hadiah2 istimewa dari kami sekarang 🎉
.
.
.
#giveaway #makeupgiveaway #sleekmakeup #sleek #eyeshadow #eyeshadowpallete #freecosmetics #4thgiveaway #makeupjunkie #makeupgeek #mua #muaselangor #muakl #muamalaysia

(@ftihahhhhh)

#Repost @thelooks_bygee (@get_repost)
・・・
Ingat lagi sis kata nk bagi hadiah utk loyal followers? It's time. Kriteria2 yg sis akan observe utk pilih loyal followers ni ialah
🌷FOLLOW @thelooks_bygee
🌷 LIKE & SHARE/REPOST/REGRANN post ini
🌷rajin LIKE post kami
🌷rajin RE-POST/SHARE/ REGRANN post original dari @thelooks_bygee (tak kisah post lama/baru tentang tips makeup, pix makeup & lain2)
🌷rajin Comment & tag kwn2 kt post kami should give extra mark 😁
.
Berita baiknya lg, bkn 1 atau 2, tapi 3 loyal followers 💖💖💖 yg akan dipilih untuk memenangi hadiah2 yg semestinya lagi best dari giveaway kami sebelum2 ni... which will be revealed in later post. Oleh kerana giveaway ini lebih special, maka tempoh utk sis observe pun akan lebih lama berbanding sebelum ni iaitu sebulan bermula hari ini 17.07.17 - 18.08.17. @thelooks_bygee berhak untuk memendekkan atau memanjangkan tempoh ini sekiranya perlu.
.
So, apa lg.. tunjukkan kesungguhan anda untuk memenangi hadiah2 istimewa dari kami sekarang 🎉
.
.
.
#giveaway #makeupgiveaway #sleekmakeup #sleek #eyeshadow #eyeshadowpallete #freecosmetics #4thgiveaway #makeupjunkie #makeupgeek #mua #muaselangor #muakl #muamalaysia

Nisa Gani (@nisamakeupartistry)

Natural Makeup looks for @cshr98
Dinner Makeover
makeup by @nisamakeupartistry #nisamakeupartistry #muakk #muasabah #muamalaysia
To booked for makeup appointment or makeup courses , kindly contact 0168347751(nisa)

Perfect Beauty (@el_myashop)

😍😍😍
Amoura Liquid Lipstick Matte (wudhu friendly), cepat, senang, cantik, warna yg menarik, ringan dipakai, dan membaikpulih kulit bibir yg gelap/kering 🌸
.
Whatsapp 📲0177822721 sekarang
.
#amourawudhufriendly #amouralovers #amouranowtrending #amouracosmetics #amoura #amouracantik #muamalaysia #amouralipmatte

Stay Pretty With DYXY COSMETIC (@dyxy_exclusive)

Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.

#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia
More...