Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

πŸ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTIONπŸ‘
.
πŸ“GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam
πŸ“SCRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori
πŸ“ TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkan kesan kotoran ⁃ Menutup liang pori ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap
πŸ“ GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam
πŸ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #lofattah #muamalaysia #makeupmalaysia #marykayselangor #amyrarosli #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #skinvigoratemalaysia #surihatimrpilot #royalduck #marykaykelantan #marykayterengganu

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

πŸ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTIONπŸ‘
.
πŸ“GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam
πŸ“SCRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori
πŸ“ TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkan kesan kotoran ⁃ Menutup liang pori ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap
πŸ“ GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam
πŸ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #lofattah #muamalaysia #makeupmalaysia #marykayselangor #amyrarosli #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #skinvigoratemalaysia #surihatimrpilot #royalduck #marykaykelantan #marykayterengganu

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

πŸ‘BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTIONπŸ‘
.
πŸ“GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam
πŸ“SCRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori
πŸ“ TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkan kesan kotoran ⁃ Menutup liang pori ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap
πŸ“ GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam
πŸ“LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #lofattah #muamalaysia #makeupmalaysia #marykayselangor #amyrarosli #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #skinvigoratemalaysia #surihatimrpilot #royalduck #marykaykelantan #marykayterengganu

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Berminat whatsapp ya +60182411250 😘. Nak raya ni update ig pun sampai terlupa πŸ˜…

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

🌸TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)🌸
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 23 tahun dan ke atas
.
πŸ‘‰ timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar
πŸ‘‰ timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
πŸ‘‰timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
πŸ‘‰ timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan...
Kebaikannya
πŸ‘‰ membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

🌸TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)🌸
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 23 tahun dan ke atas
.
πŸ‘‰ timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar
πŸ‘‰ timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
πŸ‘‰timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
πŸ‘‰ timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan...
Kebaikannya
πŸ‘‰ membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

🌸TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)🌸
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 23 tahun dan ke atas
.
πŸ‘‰ timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar
πŸ‘‰ timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
πŸ‘‰timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
πŸ‘‰ timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan...
Kebaikannya
πŸ‘‰ membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

SEPHIA AgentS018 & FCC PARTNER (@fcc_faidalista)

Assalamualaikum🌸
:
Alhamdulillah‼️Antara Feedback Yang Dikongsi Oleh Pengguna SEPHIA COMBO RAYAπŸ’“πŸ’“πŸ’“
:
Bukan ARGAN OIL Je Yang Best, ARGAN SHAMPOO POWN Terbaik‼️. :
Produk @jannanick Terbaik KatanyaπŸ€—πŸ€—
PM @ Whatsapp 019-6003440 Untuk Mendapatkannya Secara Online Atau Walk-In Ke Butik Faidalista :
#sayangketatsendatpadat
#sephiareview
#sephia #jannanicker #jannanick #bazaarpaknil #sayajual #arganoilmalaysia #arganoilmurah #sephiaterengganu #sephiaselangor #hantaran #tunang #luruskanrambut #far8byalteliaamani #mirafilzah #aydajebatlovers #aydajebat #sephiaarganoil #leeyanaraya2017 #sephiafeedback #fccmalaysia #muamalaysia #heroseorangcinderella #fattzura #kukirimcinta #modvier #vendville

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

Make up dah cun..tapi nak nampak lagi flawless!
.
TRY LA FOUNDATION PRIMER MARY KAY
😎😎😎😎😎😎
.
Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:-
πŸ’‹Gel yg ringan dan mudah dipakai
πŸ’‹Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
πŸ’‹Sesuai utk semua jenis kulit
πŸ’‹Makeup nampak lebih licin dan flawless
πŸ’‹Memberi perlindungan spf15 kepada muka
πŸ’‹Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari.
.
Wow 😱😱😱nampak tak kehebatan FOUNDATION PRIMER MARY KAY ni kalau ditambah dgn FOUNDATION MARY KAY, lg bestttt πŸ˜„
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

Make up dah cun..tapi nak nampak lagi flawless!
.
TRY LA FOUNDATION PRIMER MARY KAY
😎😎😎😎😎😎
.
Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:-
πŸ’‹Gel yg ringan dan mudah dipakai
πŸ’‹Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
πŸ’‹Sesuai utk semua jenis kulit
πŸ’‹Makeup nampak lebih licin dan flawless
πŸ’‹Memberi perlindungan spf15 kepada muka
πŸ’‹Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari.
.
Wow 😱😱😱nampak tak kehebatan FOUNDATION PRIMER MARY KAY ni kalau ditambah dgn FOUNDATION MARY KAY, lg bestttt πŸ˜„
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

Mary Kay Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ (@maryk.artika)

Make up dah cun..tapi nak nampak lagi flawless!
.
TRY LA FOUNDATION PRIMER MARY KAY
😎😎😎😎😎😎
.
Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:-
πŸ’‹Gel yg ringan dan mudah dipakai
πŸ’‹Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
πŸ’‹Sesuai utk semua jenis kulit
πŸ’‹Makeup nampak lebih licin dan flawless
πŸ’‹Memberi perlindungan spf15 kepada muka
πŸ’‹Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari.
.
Wow 😱😱😱nampak tak kehebatan FOUNDATION PRIMER MARY KAY ni kalau ditambah dgn FOUNDATION MARY KAY, lg bestttt πŸ˜„
.
Love,
πŸ‘ΈπŸΌbeauty consultant
🌹Artika
πŸ“²0172951581
(Click link in bio to ws easily)
.

#shahalam #uitmshahalam #marykayuitm #marykaykl #marykaymurah #sayajualmurah #aydajebat #malaysianhair #igersmalaysia #neelofa #muamalaysia #makeupmalaysia #kualalumpur #clevergirltv3 #selangor #marykayjohor #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayrawang #marykaybukitberuntung #marykaykelantan #marykayjohor #marykaykedah #marykayperlis #marykaypahang #marykayselangor #marykaykl

Mary kay Malaysia (@maryk_fidah)

Yesterday..Officially 21 πŸ’•
Happy birthday to my self. Alhamdulillah, cik abg belanja set skincare raya. Malacep set 😍❀️
.
.
Marykay juga boleh dijadikan hadiah birthday, anniversary, tunang, dulang hantaran. Marykay ni serba boleh tau uolss😘😘
.
.
#birthday #birthdaygirl #malacepplus #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #artismalaysia #freecar #keretapercuma #camry #camrypink #sexycar #pinkcarcareer

Mary Kay Malaysia (@maryk.fidaa)

Yesterday..Officially 21 πŸ’•
Happy birthday to my self. Alhamdulillah, cik abg belanja set skincare raya. Malacep set 😍❀️
.
.
Marykay juga boleh dijadikan hadiah birthday, anniversary, tunang, dulang hantaran. Marykay ni serba boleh tau uolss😘😘
.
.
#birthday #birthdaygirl #malacepplus #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #artismalaysia #freecar #keretapercuma #camry #camrypink #sexycar #pinkcarcareer

FACE & CO | #BeBold (@face.co.my)

.
SALAM AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
.
A celebration that brings us together. Dusk on the last day of Ramadhan, ushers in the beginning of Aidilfitri. A celebration made meaningful with the coming together of friends and family. Cherish, and be grateful for them.

Because, there is no relationship as BOLD as family ties, and as TRUE as lifelong friendships.
.
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin from all of us at FACE & CO.

@intanilyani_ghazali
@indah_khadeeja
@nabilatashrina
@qbstreetshop
@novembermate
@sophieyusoff
@nurayu.gideon
@elisdabokwa
@eyna.safarina
@makeup.stargaze
@qilahkiller
@dianadaniadannella
.
#Face_Co #BeBold #IntanIlyaniGhazali #Raya2017 #Family #Friends

πŸΨ³Ψ¨Ψ­Ψ§Ω† Ψ§Ω„Ω„Ω‡ و Ψ¨Ψ­Ω…Ψ―Ω‡πŸ (@_nadeeyaa)

Nad memang bukan jenis mudah senyum sangat. sebab tu orang kata sombong kot. hmm takpa redha je. πŸ˜‚
.
.
tapi ada yang kata nad suka senyum. ehh mana satu ni yang betoi ni??
.
.
nad suka senyum actually. Tak suka muka ketad ketad nihh. Tulah rahsia awet muda nad πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† pi facial tadi pun depa kata nad awet muda. kembiang setaman. wakakakaka.
.
.
actually muka tu yang nampak tak matang sebab tu awet muda. cehh. πŸ˜‚ Takpa asalkan awet muda biaq la nampak tak matang pun. Asalkan muka sokmo segar bugar berseri gitew. Alhamdulillah.
.
.
Teka umoq nad bapa?? yang dah tahu diam. Hahaha. 😝 #happy #alhamdulillah #makeupaddict #makeuplife #hansaegeenature #best #makeuplovers #makeupvideo #muamalaysia #muaperlis #parttimejob #makeupartist #love

chikathedivas (@chikathedivas)

ASSALAMMUALAIKUM semua...di kesempatan ini..saya @chikathedivas @chikszxalyahofficial ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ...kepada semua yg mengenali saya....10jari saya susunkan ingin memohon maaf sekiranya ada terlanjur bicara...terkasar bahasa...terumpat kata...dan apa jua kekhilafan saya...saya hanya manusia biasa yg sering melakukan kesalahan....maaf zahir batin....SALAM KOSONG KOSONG DARI SAYA CHIKA LAURIELLE MENDEZ ....SELAMAT HARI RAYA SEMUAAAAπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
More...