Makeup Brush & Tools Malaysia (@makeupstreet.my)

Hello dolls! Your makeup brushes really need to be cleaned EVERY week, depends on how constant you used it. There are many ways on how to clean your makeup brushes. Here’s simple DIY tips to clean your makeup brushes using Egg Brush Cleaner by makeupstreet.my!
.
πŸ’’Step 1: Use either olive oil or coconut oil which ever available in your kitchen. (The oils make it easy to rid of the dirt that sticks to your brushes)
.
πŸ’’Step 2: Add-in any ANTI-BACTERIAL soap to kill the germs that trap in your brushes. (The soap is also very important to rinse off the oil that have been used together)
.
πŸ’’Step 3: Wet your makeup brush and add small amount of the soap mix.
.
πŸ’’Step 4: Swirl around your brush to the Egg Brush Cleaner back and forth until the brush become clean. πŸ’’Step 5: Rinse your brush in the running water until the water runs clear, and squeeze out the access water. (Make sure to point down the brushes during this step to avoid water entering the ferrule of the brush).
.
πŸ’’Step 6. Lay the brushes on a towel until completely dry.
.
How easy isn’t it? Make sure to get your Egg Brush Cleaner now!
.
.
πŸ’ŽRM 13
🚘COD/Self-pickup: Putrajaya/Cyberjaya
πŸ“±Whatsapp: 0173821471
πŸ“¦Postage: RM8(SM) | RM12(SS)
πŸ›οΈScreenshot our photo & whatsapp us to purchase

your mary kay skin advisor (@mk_raisha)

Mata ni adalah yg pertama sekali bekerja saat kita bangun dari tidur.
Dan yg paling last sekali berehat saat kita nak tidur.
Mata juga adalah paling utama sekali dalam kecantikan, sebab bila kita jumpa orang, yg pertama sekali mereka pandang adalah mata.
Jadi kalau kulit kita cantik flawless tahap baby skali pun, but mata ada dark circle, ada kedut & lebam, kita akan masih nampak berusia.
Setuju tak dengan siti?
.
Kenapa Mary kay soothing eye gel?
🌸soothing eye gel sesuai untuk anda yg mempunyai mata kusam, dan sembap.
Kusam & sembap??πŸ€” maksudnya nampak macam baru lepas menangis, 😭pastu mata cepat letih & merah.
🌸Soothing eye gel ni dia sejuk, jadi bila sapu kat kawasan mata rasa fresh sangat!
🌸mengurangkan rasa letih & sembap kat mata tu.
🌸Boleh pakai anytime when needed bawah make up ye, jangan dah lepas make up baru pakai.
.
Jom cantikkan mata..orang kata dari mata jatuh ke hati😍
.
🌸PM siti untuk dapatkan konsultasi percuma 🌸
.
Siti mohamad
014 7379877 πŸ’‹

SUPER YEAR END SALE❗️❗️❗️❗️❗️ (@dyxy_bywawaa)

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau β€ΌοΈπŸ˜˜πŸ˜˜
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ˜πŸ˜πŸ˜ .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. πŸ˜‰
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. πŸ˜‰
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 β€ΌοΈπŸ˜±πŸ˜±
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxyloversπŸ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia

SUPER YEAR END SALE❗️❗️❗️❗️❗️ (@dyxy_bywawaa)

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau β€ΌοΈπŸ˜˜πŸ˜˜
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ˜πŸ˜πŸ˜ .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. πŸ˜‰
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. πŸ˜‰
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 β€ΌοΈπŸ˜±πŸ˜±
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxyloversπŸ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia

SUPER YEAR END SALE❗️❗️❗️❗️❗️ (@dyxy_bywawaa)

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau β€ΌοΈπŸ˜˜πŸ˜˜
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ˜πŸ˜πŸ˜ .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. πŸ˜‰
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. πŸ˜‰
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 β€ΌοΈπŸ˜±πŸ˜±
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxyloversπŸ’– #teamfl #mua #muakl #muamalaysia

Far Butik (@farbutik)

1. Honey Bee Venom (Moisturizer)
2. Cover Face Naturactor (foundation)
3. Soft 2 Cake Octard (compact powder)
4. Beauty Blender
.
Nak hasil solekan nampak glowing dan cantik? Boleh guna set ini.. sesuai untuk semua jenis kulit
.
πŸ“±πŸ“©DM / WHATSAPP / SMS 0198949810 β€ͺ .
#naturactor #modelmuslimah β€ͺ#naturactormalaysia #makeupmalaysia #sayajualkosmetik #setnaturactor #kosmetikmalaysia‬ β€ͺ#naturactororiginaljapan‬ β€ͺ#naturactororiginal‬ β€ͺ#originalnaturactor‬ β€ͺ#naturactorjapan‬ β€ͺ#sayajualnaturactor #sayajual‬ #sayajualmakeup #sayajualcosmetic #makeupcantik #naturactormalaysia #pengantin #kahwin #alatmakeup #naturactorjapanmalaysia #makeupartistmalaysia #naturactorcoverface #makeupjepun #muamalaysia #makeupkahwin

πŸ’†MARYKAY BEAUTY CONSULTANTπŸ’„ (@irarara.mryk94)

.
.
Blusherr new in the house ! Mary kay. . .
.
Cantik kann 😍😍😍😍uolls yang suka makeup ada tergode tak. bntuk hati lagi tau. hehe. Ira tengok pon terus jatuh cinta .
Effect pink lembut gitu. xnampak over sgt kan. blusher pon warna soft jee. cantik kan. .
Ada yang berminat nak buat collection tak ? πŸ˜‹πŸ˜‹. boleh terus wasap ira. if ada masalah berkaitan kulit. ira sedia bantu uolls. . .
.
Ira | MaryKay Beauty Consultant
013 9733025
.
.
#MaryKayKualaTerengganu #makeupcantik #makeupberkualiti #thebest #hightquality #Muamalaysia #makeupartis #makeupparti #Terengganu #anokTeranung

D'Frella Skincare (@dfrella.beauty)

SUPER CLEARANCE SALE!!
LUXURAE SERUM RM18 JE😲
BELI BORONG LAGI MURAH
JOM WHATSAPP SIS 0143697091
.
PROMOTION LUXURAE SERUM
.
Kepada uoolss yang nak muka mcm artis, cantik glowing gebus gebaaaas, wajib pakai serum LUXURAE ni sebab serum ni macam ajaib. Die punya kesan sekejap je, Insha Allah 3 hari dpt rase perbezaan
:
:
laju2 whatsapp ioolsss kalau rase2 nak berubah kearah kecantikan yang lebih mungilπŸ’‹
:
:
Lelaki dan wanita boleh pakai...tahan sebulan bergantung kepada cara penggunaan uools.. dapatkan harga promosi untuk limited editionπŸ’‹
:
:
Add postage || RM8ss || RM12ss
Whatsapp 014 3697091
:
:
#serummurah #serummagic #serumviral2017 #serumviral #serumvitc #serumputihtegang #serummurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #skincaremurah #makeupmalaysia #muakl #muamalaysia #muamurah #makeupmalaysiamurah #serumluxurae #serummalaysia #serumjerawat #serumflawless

Ctieyhusna Touch (@ctieyhusna)

#beforeafter
Akad nikah | Nur aisyah lazim @ Bukit Cempedak, Chenor
Mata client agak sensitif.. Asyk ngalir airmata je.. Hope esok dpt buat yg lg terbaik utk sanding 😘😘
(15/12/2017)
#Engagement #Solemnization #Reception
#Malaywedding #Weddingday #MakeupAddict
#MakeupLovers #MakeupArt #MakeupService
#MuaJengka #MuaTemerloh #MuaJerantut
#MuaMentakab #MuaMaran #MuaChenor
#MuaTriang #MuaLanchang #MuaTravel #MuaPahang #MuaMalaysia #Love

Whasap For Booking
Www.wasap.my/+60179857289

Dyxy Putrajaya Dyrah Hudzern (@dyxy_by_dyrahhudzern)

LAMA DAH BERMINAT NAK BELI TAPI MASIH FIKIR FIKIR NAK BELI KE TAK?

Kalau uolls nak tau beli #Dyxy ni banyak kelebihan tau.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ 🌸 Beli #Dyxy ni tak payah pakai compact powder.
🌸 Beli #Dyxy ni tak payah beli foundation.
🌸 Beli #Dyxy ni tak payah belu sunblock.
🌸 Beli #Dyxy ni tak payah beli bb cream.
🌸 Beli #Dyxy ni tak payah beli concealer.
DAN

#DYXY ni tahan 4 - 5 bulan.. Jimat masa & jimat duit pulak tu. Tak perlu pikir setiap bulan nak beli kosmetik baru lagi 😘😘
.

Whatsapp
017-6281987 (Dyrah)
.
COD DYXY PUTRAJAYA CYBERJAYA DAMANSARA BANGI
.
#dyxycosmetic
#promotiondecember
#dyxyfreecodsemenyih
#dyxyfreecodputrajaya
#dyxyfreecodcyberjaya
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxybangi
#dyxyagent
#teamdayahsprinter
#dyxymurah
#upm
#uitm
#dyxyoriginal
#dyxypromotion
#bazaarpaknil
#putrajaya
#muamalaysia

100% Authentic USA/UK Makeup (@_makeupaddictkl)

JSC 50% OFF on these items!
VERY LIMITED SLOTS! πŸ’ΈπŸ™€πŸ™€πŸ™€
Available TWO slots for each items stated!
Order closing tonight 11pm🀟🏼
Price list in previous post!
*ALL PRICES STATED ARE EXCLUDING POSTAGE AND ALL CHARGES*
Purchase any 3 items FREE POSTAGE, EM +RM5
🚨Special for this sales charges RM10 for every order, due to the lower prices could not fulfil $100 Free Shipping on official website🚨
πŸ‘‡πŸΌ Click see more to check slots availability πŸ‘‡πŸΌ
-
Pickup
Taman Midah Cheras/USJ1 Subang Jaya
-
COD Flat rate RM5
Cheras Leisure Mall/MCD Jalan Cheras Shell/Viva Home Cheras/IKEA Cheras/Sunway Velocity/Midvalley/Sunway Pyramid/SS15 Subang Jaya/After Black Bandar Sunway
-
Postage
WM RM8 EM RM12
-
DM/Whatsapp with : Items, Quantity, Shipping Method/CONFIRM ORDER
-
S L O T S A V A I L A B I L I T Y
Redrum ❌
Designer Blood ❌
Anna Nicole ❌
1 emoji 1 slot, ❌SOLD ⭕️RESERVED, Pending Payment
#jeffreestarcosmeticsmalaysia #jeffreestarmalaysia #cosmeticsmalaysia #makeupaddictmalaysia #makeupoftheday #instamakeupmalaysia #instamakeup #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls
#instamakeupmalaysia #makeupaddictmalaysia #muamalaysia #igmalaysia #colourpopmalaysia #carousellmalaysia #cosmeticsmalaysia #instamalaysia #makeupmalaysia
More...