WINK WHITE BY MY FAMILY ❤️ (@winkwhite_by_myfamily)

ล้างเครื่องสำอาง👄💄สะอาดในขั้นตอนเดียวนาทีนี้ต้ิงยกให้ Avari เพิ่มความนุ่มปลัดเซลล์ผิวด้วย Jelly Puff มันเวิร์คมากๆๆๆ 💕
📌ทักหาตั๊กเลยค่ะ ใช้เอง ขายเอง ของดีต้องบอกต่อ มันดีจิงๆค่ะ😍 🎗️Avari คลีนซิ่ง มี 2 ขนาดคะ 🎗️
❇️ขนาด 30 กรัม ราคา 195 บาท❇️
❇️ขนาด 80 กรัม ราคา 390 บาท❇️
❇️Avari Jelly Puff ราคา 195 บาท❇️ 📌ค่าจัดส่ง ems 50 บาททุกออเดอร์📌
🦄สอบถาม สั่งซื้อ สมัครตัวแทน ทักหาตั๊กเลยค่ะ☃️Line🆔noo_tuck
📲คลิ๊ก>>http://line.me/ti/p/h6YE1K8rqX ✅#goodproduct#AvariCleansingBar
#AvariEverywhere#Makeupremover

Avari ♡ Chalisda ♡ Aunyeongg (@girlsfriend.shop)

เซตยอดนิยมม ‼️ ใครอยากหน้าใสมาเลยค่ะ จะดเซตให้แล้วแบบสุดคุ้มม 😍👍🏻 สั่งเลยน้าตัวเอง ของแถมพรีเมี่ยมมีแต่เดือนนี้เท่านั้นน 🎉 ช้าหมดอดแน่ๆ💋💋 …................................................................. ✨สนใจสั่งซื้อแอดไลน์ จิ้มลิ้งค์ที่ bio เลยยย👈🏻
หรือ 🆔 rainyka1006
หรือ 📱 081-550-2307
🌷นัดรับมหิดลศาลายา
🌷เซนทรัลศาลายา
🌷ตลาดศาลายา

#avarimilksoap #avaricleansing #avari #cleansing #milksoap #รับตัวแทน #รับสมัครตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนรายได้ดี #รับตัวแทนทั่วประเทศ #รับสมัครตัวแทนจำหน่าย #รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ #รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั้งแบบสต๊อกและไม่สต๊อก
#AvariPromotion #AvariBubbleNet #AvariEverywhere #AvariCleansingBar #ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว #คลีนซิ่งแบบก้อน #Makeupremover

Beautelush_to_your (@beautelush_aeww2528)

สบู่ Avari คลีนซิ่งแบบก้อนได้รับใบผ่านการทดสอบการระคายเคือง จากDermscan Asia สาวที่มีผิวแพ้ง่ายมั่นใจได้เลยค่ะว่าใช้แล้วไม่แพ้แน่นอนจ้า
.
ก้อนเล็ก 30 กรัม 195฿
ก้อนใหญ่ 80 กรัม 390฿
EMS 50฿
.
.
สนใจสอบถาม❤️จิ้มลิงค์เลยค่า👉 http://line.me/ti/p/~aeww2528
ตัวแทนAVA10584025
❥ ยินดีให้คำแนะนำอย่างละเอียด
❥ Line: aeww2528
❥ ส่งของทุกวัน ไม่มีวันหยุดสต็อคแน่นโปรดีๆเพียบ
❥ แอดมาได้เลยแม่ค้าใจดีมากคะไม่เหวี่ยงไม่วีน
❥ นัดรับ บางแค ท่าพระ ซีคอนบางแค จรัญ พุทธมณฑลสาย1/2และจัดส่งทั่วประเทศส่งไวภายในวันที่โอน1วันถึงรวดเร็วทันใจเหมือนนัดรับ
.
.
#AvariCleansing #AvariEverywhere #AvariCleansingBar #ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว #คลีนซิ่งแบบก้อน #Makeupremover#Avari
.
.
.
.
.
#shoppingonline #beautelushthailand #beautelush#etude#pantip #ddcream #dd #ครีมหน้าใส #ลดสิว #ลดฝ้า #หน้าใส #รองพื้น #บางเบา #เนียนกริบ #ปกปิด #คุมมันกันน้ำกันเหงื่อ #lasandra #ลดน้ำหนัก

Beauty_Mommy.Mon (@beauty_mommy.mon)

สบู่ก้อนล้างหน้า Avari Cleansing ของเรา...
ผ่านการทดสอบแล้วว่า ไม่ก่อให้เกิดการระคายเคืองกับผิวหน้า
เพราะเรารู้ว่า ผิวหน้าเป็นจุดแรก ที่คนอื่นๆจะมองเห็น
เราจึงใส่ใจ กับการผลิตสินค้าให้ได้มาตรฐานที่สุด
จะรอช้าอยู่ทำไม.....ถ้าไม่ดี คงไม่แนะนำให้ใช้ จริงมั้ยยยยยย

Avari Cleansing Milk ขนาด 30g 195 บาท
Avari Cleansing Milk ขนาด 80g 390 บาท
Avari Jelly Puff ใยบุกสำหรับทำความสะอาดผิวหน้า 195 บาท 👇👇👇👇👇👇👇
สมัครตัวแทน📦สั่งซื้อนัดรับ🚚ส่งปณ. คลิกเลย
https://www.facebook.com/Mommy.Mon99/messages/
หรือ
http://line.me/ti/p/9j_MZQGGu0

Line id : mommymon5184
☎️062-6146664

#avariofficial #AvariCleansing #AvariEverywhere
#AvariEverywhere #avari #avaricleansingbar #สบู่ก้อนล้างหน้าขั้นตอนเดียว #Makeupremover

📱0179256915 (@angel_imaansuciwipes)

📢ADAKAH ANDA WANITA YANG GAJI BAWAH RM7,000 SEBULAN??
.
.
👧Wanita yang masih makan gaji dengan pendapatan bawah RM7000 ☝️Cik Imaan nak sarankan carilah sumber pendapatan ke2.✌️
.
.
💳Tanda ekonomi gawat makin jelas. Komitmen terhadap keperluan anak-anak & keluarga makin tinggi.👪
.
.
💻Ramai wanita yang bijak mula belajar meniaga online & offline. 💈Imaan Suci Wipes sedang bantu ramai wanita jana pendapatan.💲
.
.
📣PESANAN CIK IMAAN..
.
.
👉1. Carilah produk yang lain dari yang lain, kurang persaingan🎖️
.
.
👉2. Carilah team yang memberi sokongan padu kpd ejen mereka🎖️
.
.
👉3. Carilah produk yang beri margin yang tinggi & pelbagai insentif🎖️
.
.
😘Imaan Suci Wipes adalah produk terbaru.  Bantu wanita bersihkan muka & kekal segar dimana sahaja terutamanya wanita aktif yang selalu travel. 🚘✈️
.
.
📢BARU 3 BULAN DI PASARAN!⏳
.
.
❤️Lebih 30 ribu peket terjual.💹
.
.
❤️Telah keluar di media seperti✔️Rancangan Nona✔️Akhabar Berita Harian✔️Akhbar The Star & Sinar Harian 📽️📺🗞️
.
.
❤️Lebih 200 ANGELS (ejen) termasuk Singapura & Brunei😇😇😇
.
.
🙋Berminat sertai Imaan Angels ISW?? Meh WASAPP atau LAYARI ↙️
.
📲017 9256915
📲017 9256915
📲017 9256915
.
💻www.imaansuci.com
💻www.imaansuci.com
💻 www.imaansuci.com
.
.
#imaansuciwipes #imaan #imaancircle #imaanangels #imaanlovers #makeupremover
#wettissue #easysolat #sayajual #sayajualmekap #makeupmalaysia  #muamalaysia #muakl #muaselangor #makeupmalaysia #makeuplover #makeupaddiction #makeupcollection #sayajualkosmetik #sayajualbarangmak

📱0179256915 (@angel_imaansuciwipes)

📢ADAKAH ANDA WANITA YANG GAJI BAWAH RM7,000 SEBULAN??
.
.
👧Wanita yang masih makan gaji dengan pendapatan bawah RM7000 ☝️Cik Imaan nak sarankan carilah sumber pendapatan ke2.✌️
.
.
💳Tanda ekonomi gawat makin jelas. Komitmen terhadap keperluan anak-anak & keluarga makin tinggi.👪
.
.
💻Ramai wanita yang bijak mula belajar meniaga online & offline. 💈Imaan Suci Wipes sedang bantu ramai wanita jana pendapatan.💲
.
.
📣PESANAN CIK IMAAN..
.
.
👉1. Carilah produk yang lain dari yang lain, kurang persaingan🎖️
.
.
👉2. Carilah team yang memberi sokongan padu kpd ejen mereka🎖️
.
.
👉3. Carilah produk yang beri margin yang tinggi & pelbagai insentif🎖️
.
.
😘Imaan Suci Wipes adalah produk terbaru.  Bantu wanita bersihkan muka & kekal segar dimana sahaja terutamanya wanita aktif yang selalu travel. 🚘✈️
.
.
📢BARU 3 BULAN DI PASARAN!⏳
.
.
❤️Lebih 30 ribu peket terjual.💹
.
.
❤️Telah keluar di media seperti✔️Rancangan Nona✔️Akhabar Berita Harian✔️Akhbar The Star & Sinar Harian 📽️📺🗞️
.
.
❤️Lebih 200 ANGELS (ejen) termasuk Singapura & Brunei😇😇😇
.
.
🙋Berminat sertai Imaan Angels ISW?? Meh WASAPP atau LAYARI ↙️
.
📲017 9256915
📲017 9256915
📲017 9256915
.
💻www.imaansuci.com
💻www.imaansuci.com
💻 www.imaansuci.com
.
.
#imaansuciwipes #imaan #imaancircle #imaanangels #imaanlovers #makeupremover
#wettissue #easysolat #sayajual #sayajualmekap #makeupmalaysia  #muamalaysia #muakl #muaselangor #makeupmalaysia #makeuplover #makeupaddiction #makeupcollection #sayajualkosmetik #sayajualbarangmak

📱0179256915 (@angel_imaansuciwipes)

📢ADAKAH ANDA WANITA YANG GAJI BAWAH RM7,000 SEBULAN??
.
.
👧Wanita yang masih makan gaji dengan pendapatan bawah RM7000 ☝️Cik Imaan nak sarankan carilah sumber pendapatan ke2.✌️
.
.
💳Tanda ekonomi gawat makin jelas. Komitmen terhadap keperluan anak-anak & keluarga makin tinggi.👪
.
.
💻Ramai wanita yang bijak mula belajar meniaga online & offline. 💈Imaan Suci Wipes sedang bantu ramai wanita jana pendapatan.💲
.
.
📣PESANAN CIK IMAAN..
.
.
👉1. Carilah produk yang lain dari yang lain, kurang persaingan🎖️
.
.
👉2. Carilah team yang memberi sokongan padu kpd ejen mereka🎖️
.
.
👉3. Carilah produk yang beri margin yang tinggi & pelbagai insentif🎖️
.
.
😘Imaan Suci Wipes adalah produk terbaru.  Bantu wanita bersihkan muka & kekal segar dimana sahaja terutamanya wanita aktif yang selalu travel. 🚘✈️
.
.
📢BARU 3 BULAN DI PASARAN!⏳
.
.
❤️Lebih 30 ribu peket terjual.💹
.
.
❤️Telah keluar di media seperti✔️Rancangan Nona✔️Akhabar Berita Harian✔️Akhbar The Star & Sinar Harian 📽️📺🗞️
.
.
❤️Lebih 200 ANGELS (ejen) termasuk Singapura & Brunei😇😇😇
.
.
🙋Berminat sertai Imaan Angels ISW?? Meh WASAPP atau LAYARI ↙️
.
📲017 9256915
📲017 9256915
📲017 9256915
.
💻www.imaansuci.com
💻www.imaansuci.com
💻 www.imaansuci.com
.
.
#imaansuciwipes #imaan #imaancircle #imaanangels #imaanlovers #makeupremover
#wettissue #easysolat #sayajual #sayajualmekap #makeupmalaysia  #muamalaysia #muakl #muaselangor #makeupmalaysia #makeuplover #makeupaddiction #makeupcollection #sayajualkosmetik #sayajualbarangmak

SENIOR CONSULTANT MARY KAY (@tina_beauty.consultant)

Tahukah anda pemakaian produk peeling/ pengelupasan dalam jangka masa yang lama akan mnyebabkan kulit semakin nipis, kemerahan, pedih, sensitif, kusam, tona tak sekata serta akan tumbuh jerawat yg berbau busuk dan meninggalkan parut berlubang/ hitam? Malahan whitehead/ blackhead juga akan mula memenuhi seluruh ruang wajah anda..tapi anda jangan buntu! Akak sbg professional beauty consultant akan mmbantu anda utk mendapatkan kembali kulit yg sihat, cantik & bebas cela 😉
.
Nak tahu story ttg testimoni di atas ni?? Boleh scroll fb akak utk baca story beliau 😙

https://www.facebook.com/fatina0815

Love, Tina
013 2119574
Senior beauty consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #blackheadremover #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #makeupremover #makeuplovers

mariam syahida (@mawaddahstouch)

Jom berNurraysa😉 .

Nurraysa ade penjagaan 1 badan tau..dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Haaaa, seronok x? .
✔️Nak cantikkan kulit wajah, meh pakai skincare Nurraysa. Ade whitening spray, treatment serum,argan whitening moisturizer & banyak lg... .
✔️Nak touchup2 bg wajah berseri2, ade DD Moist Cake, loose powder, blusher, maskara, eyeliner pn ade uolls. .
✔️Nak 💋 yg memukau, nah pakai 💄 Nurraysa. Cantikkan bibir anda sambil merawat bibir kering.tido pun bleh pakai tau😮 .
✔️Nak segarkan miss v, pakai lah Stemcell Feminine Wash. Sensasi sejuk dingin. .
✔️Nak rambut wangi, kita ade Habbatus Sauda Hair Treatment. Kelemumur & gatal2 kepala pn hilang.rambut gugur pun insyaallah kurang. .
✔️Nak kulit putih gebu halus mulus mcm kulit baby, pakai lah Pearl Glowing Lotion. .
.
✔️Xcukop lg, nk gebu-gebas 1 bdn, jom cuba Collagen Powder.. Syok kan... .
✔️Nak wangi 1 bdn, mndi je dgn Organic Body Wash..Wangi🌸🌺🌼🌹 .
✔️Xcukup wangi lg jangan bimbang... Sembur je Japanese Sweet Cherry Perfume. Boleh bwk solat u... Tu diaaa..nak ape lg? macam2 adaaaa☺️
.

Sale pun tengah dok ada ni..tinggal 7 hari je lagi😉
.

Berminat?
Jom WhatsApp 0106635851
.

#Agentnurraysa
#teamshabeautyohsem
.

Cantik sangat akak kite ni.. Pakai produk mesra wudhuk pun boleh😉
.

Biar gambar berbicara🌸 @mawaddahstouch
.

#senangsolat #mesrawudhuk #wudhukfriendly
#modestfashion #modesty #purdahmalaysia #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #bazaarpaknil #bedakmuka #tanpasilikon #ddmcnurraysa #nurraysa #pencucimuka #sabunmuka #eyeliner #mascara #lipstick #femininewash #makeupremover #perfume #islam #muslim #agennurraysa

O'LIVENS MALAYSIA (@olivens_malaysia)

Dear O'Livens lovers,
.
.
Do you know that Micellar Water takes its name from micelles, tiny round balls of cleansing molecules that float in the water. When you apply the product to your skin, the cleansing agents come into contact with oil and dirt on your face, allowing them to be swept away quickly and efficiently.
.
.
Micellar cleansing water uses very gentle but effective cleansing agents. There is no tingling or tightening effect, and it’s powerful enough to remove eye makeup, so there is no need for a separate makeup remover.
.
.
Please contact our authorized distributors for further details.
Try it out today!
.
.
#olivens #olivenstory #micellarwater #micellarcleansingwater #makeupremover #cleansing #beautyresemblesnature

Official Leader Norafurla👑 (@norafurla_pasirgudang_jb)

"KULIT KERING MENGELUPAS TERUK!"
"MALU NAK KELUAR RUMAH"
.
Apa kelebihan pakai orange sleeping mask Norafurla ni? Haa ni lah kelebihan yang uols akan rasa bila pakai mask ni. Bau pun sedap sangat. Seronok nak bawa tidur ^_^
.
√ Mengurangkan tanda penuaan
√ Mengurangkan garis kedutan
√ Menghilangkan eyebag
√ Menghilangkan sembam muka
√ Memudarkan jeragat
√ Meningkatkan kelembutan pada kulit
√ Kulit terasa anjal
√ Kulit lebih licin & gebu
√ Kulit makin berseri & glowing
.
Nak order? Nak cuba sendiri Orange Sleeping Mask ni?
👇👇👇
,
PM inbox cepat2.
Whatsapp "OSM" ke 013-7087576
.
.
.
.
.
#LeaderNorafurla
#MascaraDouya
#MascaraNorafurla
#OrangeSleepingMask
#PerfectCoverNorafurla
#teamnorafurla #cod #codpasirgudang #codbbu #codskudai #codkotatinggi #codmasai #codjb #codjohorbahru #codbandarpenawar #bazaarpaknil #norafurla #norafurlaoriginal #norafurlateam #norafurlamascara #norafurlaorangesleepingmask #norafuraperfectcover #makeupremover #makeupremovernorafurla #CikAbangSayang

AinShari (@ainshari_mk)

Haaa bila dah guna makeup pada mata, mesti lah kene bersihkan sebaiknya.
.
5 KEBURUKAN menggunakan TISU BASAH untuk bersihkan make up dan wajah.

1. Kulit disekitar mata akan mudah kendur

Kebiasaan membersihkan make up dengan tisu basah dapat menyebabkan kulit sekitar mata menjadi kendur. Sebab masa membersihkan sisa make up atau kotoran, wanita selalu menggosok dengan kuat sekitar kulit mata tersebut. Padahal kulit mata sangat sensitif,5 kali lebih sensitif dan lebih nipis daripada kulit wajah. Jika berulang kali digosok dengan kuat, maka ia akan mudah kendur dan mengalami kedutan. Apalagi tekstur tisu basah umumnya keras dan agak kasar.

2. Iritasi / Alergik

Tisu basah mengandung bahan kimia pembersih seperti sulfur ataupun pewangi yang untuk beberapa jenis kulit sensitif boleh terjadinya iritasi dan kemerahan. Dengan pemakaian terus menerus dikhawatirkan bahan kimia tersebut dapat membuat kulit makin parah iritasinya.

3. Kulit kering

Biasanya tisu basah pembersih terdapat kandungan alkohol untuk membunuh bakteria atau membersihkan make up. Alkohol dapat membuat kulit wajah menjadi kering.

4. Kulit berkedut

Kulit berkedut adalah salah satu puncanya drpd memakai tisu basah untuk membersihkan kulit. Ini kerana proses pembersihan tidak efektif membersih seluruh kotoran dan kulit mati. Hasilnya, kotoran masih menempel, membuat kulit kusam, dan menghalang kerja-kerja membaikpulih daripada produk penjagaan kulit juga tidak dapat bekerja dgn begitu efektif.

5. Jerawat dan noda

Karana pembersihan tak maksimum yg dilakukan, maka kotoran akan menyumbat pori, ini akan menyebabkan pertumbuhan jerawat serta membuat kulit kusam dan meninggalkan kesan di permukaannya
. 🌸💞 jadiii, gunalah penanggal mekap yang sesuai disamping merawat semula bahagian mata anda.. Oil Free Makeup Remover Mary Kay 💕
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #MaryKayJohorBahru #JohorBahru #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #MakeupRemover #foundation #Kosmetik #brush #Mascara #Ultimate #longlasting #Rawatan #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia

Anonebiru (@anonebiru)

แต่งหน้าให้สวยออกไปทำงาน กลับมาอย่าลืม Avari ล้างเครื่องสำอาง จบง่ายในขั้นตอนเดียว มีเวลาเหลือทำอะไรอีกเยอะ 💋
#AvariCleansingBar #ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว #คลีนซิ่งแบบก้อน #Makeupremover #AvariHappySkinWeMake

mariam syahida (@mawaddahstouch)

FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
NURRAYSA BEAUTY .
. . . 🌸MINERAL LOOSE POWDER🌸
Loose powder merupakan bedak yang berbentuk serbuk atau biasa disebut dengan bedak tabur. Fungsi bedak tabur adalah untuk "mengunci" foundation agar lebih lama kerana dapat menyerap minyak di wajah.
. . ♡kelebihan & fungsi Loose powder
- Menggunakan teknologi nano( tekstur sgt ringan & halus).
- Bedak mineral yg menggunakan bahan semulajadi.
- Mampu merawat masalah kulit.
- Sgt sesuai utk kulit sensitif.
- spf15
- Harga mampu milik.
- Free span.
. . ♡Kandungan
- Talc
- Mica
- Marine collagen
- Magnesium streate
- Pearl powder
- Titanium dioxide
- Zinc oxide
- Fragrance
- C1 77491 (iron oxide)
.

Harga Promosi RM29.90
Harga asal RM 50.00 ☎️☎️☎️0106635851 🌸 @mawaddahstouch

#senangsolat #mesrawudhuk #wudhukfriendly
#modestfashion #modesty #purdahmalaysia #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #bazaarpaknil #bedakmuka #tanpasilikon #ddmcnurraysa #nurraysa #pencucimuka #sabunmuka #eyeliner #mascara #lipstick #femininewash #makeupremover #perfume #islam #muslim #agennurraysa

Anonebiru (@anonebiru)

🌾ข้าว!!! เราทุกคนรู้ว่ามีคุณค่าทางอาหารยังไง แต่...รู้หรือไม่นอกจากทำให้เราอิ่มแล้ว...น้ำมันรำข้าวยังบำรุงผิวได้ด้วยนะคะ
🌾Avari มีส่วนผสมของน้ำมันรำข้าว🌾
#ช่วยให้หน้าเด็กลง เพราะในน้ำมันรำข้าวมีวิตามินอี และกรดไขมัน บำรุงเซลล์ผิว ต่อต้านอนุมูลอิสระ ป้องกันการเกิดริ้วรอย บำรุงผิวให้นุ่ม ยืดหยุ่น ผิวดูอ่อนเยาว์ #ดีแบบนี้ไม่ลองหน่อยเหรอ 📲สั่งซื้อผ่าน Line @anonebeer ได้เลยค่ะ
#AvariEverywhere #AvariCleansingBar #ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว #คลีนซิ่งแบบก้อน #Makeupremover

MaryKayph (@marykaythedollyshop)

Gently wipe away all traces of Makeup in an Instant. Mary Kay's all time favorite Oil-Free Makeup Remover..
Get yours now! 09053916520
#marykay #marykayph #marykayphilippines #ilovemarykay #ilovemarykayph #makeupremover #oilfree #oilfreemakeupremover

Avari (@cleansing.soap)

Avari bubble net สนุก🔥ฟรี🔥
🎈ที่เพิ่มเติมคือทำความสะอาดได้ทั่วถึง 🎈ลดการเสียดสีจากมือกับผิวหน้า 🎈ให้ความรู้สึกเหมือนสปาผิวหน้าและทำความสะอาดล้ำลึกไปในตัว
🎈ครบเครื่องเรื่องทำความสะอาดผิวขนาดนี้ ไม่ใช้ไม่ได้แล้ว 📲📲สั่งซื้อ สอบถาม⏩tangtng
http://line.me/ti/p/~tangtng

#AvariBubbleNet #Avariตาข่ายเพิ่มฟอง #AvariEverywhere #AvariCleansingBar #ล้างเครื่องสำอางในขั้นตอนเดียว #คลีนซิ่งแบบก้อน #Makeupremover #AvariHappySkinWeMake

Ira_Dplon (@irashop_jafra)

Ready stok sist #makeupremover by #jafracosmetic nya 😉
Gk perlu ribet lagi kalo mo bersihin #makeup #waterproof #riasan atau #maskara sekalipun, cukup ambil kapas tuangkan sedikit truz usap deh...😉ahaaaa jreng jreng... langsung bersih deh👌 n aman tuk #kulitsensitif loh 😙😙
#belijafra
#realtesty #wargabogor #wargamedsos #hijabers #kantoran #kondangan #flf #makeuptutorial #momy #makeupremover #berbpom
More...