Syahmimibeauty_hq (@qurose_officially)

FUNGSI QUROSE
.
.
1. QuRose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan.
2. QuRose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
3. QuRose tertumpu pada pinggang, perut, dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul
4. QuRose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha, lengan, kaki, dan lemak dagu.
5. QuRose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet
6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
.
SIAPA NAK KURUS DALAM MASA 2 MINGGU, CEPAT
ORDER : WS 0179422108
.
.
#quroseagent
#qurosemurah
#qurosemalaysia
#qurosetestimoni
#quroseoriginal
#qurose
#qurosetestimoni
#qurosefeedback
#monstafit
#izearabodytalk
#pureslim7d
#panaceaslim
#panaceafiber
#elites7
#mega3.0
#megaproseries
#maxxslim
#esp
#shaklee
#herbalife
#slimmewhite
#chiaseed
#konjac
#fws
#detox
#teatox
#dtrim #teamqrliyanasyf #byeziekifli

Hannis Green Coffee (@hannis_green_coffee)

๐Ÿ˜˜JOM KURUS DENGAN HANIS GREEN COFFEE๐Ÿ˜˜

Produk terbaru utk menurunkan berat badan Gabungan Organic Green Coffee, Chia Seed, & Habbatus sauda dapat menambahkan tenaga & perut akan kekal kenyang sepanjang hari.

KEBAIKAN HANIS GREEN COFFEE :๐Ÿ‘‡ โšซ๏ธ Menstabilkan tekanan darah
โšซ๏ธ Membakar lemak berlebihan dengan cepat
โšซ๏ธ Meningkatkan metabolisma tubuh
โšซ๏ธ Badan lebih segar, cergas bertenaga
โšซ๏ธ Mengenyangkan, kawal selera makan
โšซ๏ธ Tinggi antioksidan untuk awet muda
โšซ๏ธ Membuang Toksik dalam badan
โšซ๏ธ Melancarkan sistem penghadaman
โšซ๏ธ Membantu menurunkan berat badan
โšซ๏ธ Perut kempis seawal 3-7 hari
โšซ๏ธ Menjadikan badan lebih segar dan ringan
โšซ๏ธ Membantu mengawal kolestrol
โšซ๏ธ Membantu mengawal darah tinggi Hi
โšซ๏ธ Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
โšซ๏ธ Detox
โšซ๏ธ Membantu mengawal kencing manis
โšซ๏ธ Mengatasi penyakit Alzheimer

CARA PENGAMBILAN HANIS GREEN COFFEE :๐Ÿ‘‡ โšซ๏ธ Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas
โšซ๏ธ Minum pagi sebelum sarapan
โšซ๏ธ 15 SACHET/1 BOX
Harga promosi : RM23
Postage seluruh malaysia ๐Ÿ‘ฃ

Call/whatsapp : 0145198202

#annacosmetic #annacosmeticmurah #annacosmeticterengganu #sabunsusuberas #sayajualsayapakai #maxxslim #maxxslimmurah #hannisgreencoffee #hannisgreencoffeeoriginal

AZAM KURUS SEBELUM 2018 (@maxxslim_murah)

ASYIK KERJA,MAKAN, TIDUR!!!
Badan naik bagai dipam pam dah.
Hari - hari ulang rutin yang sama je.
Nak senaman, malas keluar rumah sebab dah letih seharian bekerja.
Nak ke gym pula tiada masa.
Tapi NAK KURUS!!
.
๐Ÿ˜” kolestrol makin banyak,berat naik bertingkek-tingkek??
๐Ÿ˜” cepat letih,moody dan kurang stamina?
๐Ÿ˜” perut makin buncit dan berlemak bagai mengandung 5 bulan pulak?
๐Ÿ˜ nak kurus tapi malas bersenam?
๐Ÿ˜ nak kurus tapi malas diet??
๐Ÿ˜ tak mahu tahan lapar untuk kurus??
๐Ÿ˜ Asyik kena bahan sebab badan gemuk?
๐Ÿ˜ nak kurus tp risau produk membahayakan?
.
Senang je dear,
In sha Allah MAXXSLIM mampu membantu awak.
SELAMAT, BEBAS RACUN dan serious BERKESAN!
โœ… Detox
โœ… Slimming
โœ… Reshape
Harga promosi hanya rm69 (harga sebenar rm110)
Jom dapatkan sekarang
.
.
whatapps 0135241066

#maxxslim #maxxslimoriginal #maxxslimmurah #originalmaxxslim #ubatkurus #sayajualubatkurus #ubatkurussihat #ubatkurusberkesan #ubatkuruspalingberkesan #ubatkuruspalingsihat #ubatkurusmujarab #ubatkuruspalingmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkuruspopular #ubatkuruspalingpopular #ubatkurusterbaik #kurusdansihat #taknakgemuk #trustedseller #ubatkurusselamat #ubatkurusajaib #ubatkuruscepat #kuruscepat #kurusdengancepat #ubatkurusmeletop #cepatkurus #testimonimaxxslim #maxxslimtestimoni #instamagik #testimoniubatkurus

DYXY Cosmetics, LEMONEX (@farfy.beautyshop)

โค๏ธLEMONEX โค๏ธ
**ready stock**
.
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK
.
โœ…Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.
โœ…LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet
.
Kelebihan utama LEMONEX :
.
1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI
.
Sesuai digunakan untuk semua golongan.
Sesuai juga digunakan kepada :
.
1. Para atlit ๐Ÿ‹๐Ÿป
2. Ahli sukan ๐Ÿšด๐Ÿผ
3. Orang yang mempunya masalah OBESITI ๐Ÿ™๐Ÿผ
4. Yang ingin kurus
5. Sukar kawal nafsu makan ๐ŸŒญ๐ŸŸ
.
Cara minum:
1. Minum 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
2. Minum air 2-3L sehari
3. Selepas 7 malam jangan minum manis atau bergula
.
๐Ÿ’ฐHarga RM 139 Free postage (nak discount lagi boleh pm sis tau ๐Ÿค—)
.
Pertanyaan/order:
๐Ÿ“ฒwhatsapp 017-473 4227
๐Ÿ“ฉdm @farfy.beautyshop
.
#lemonex #lemonextract #lemonexmalaysia #lemonexhq #elites7 #auraslimshake #aurawhitejuicyfibre #pureslim7d #provencaps #dtrimmalaysia #beauteaslim #maxxslim

vimaxcanada.maxxslim.cmd.ori. (@aiman_iman_imahzimah)

Rahsia Mudah Turunkan Berat Badan,
Bagi Yang Malas Bersenam,
Adakah Anda Sudah Bersedia,
Untuk Buang Lemak & Kuruskan Perut??
.
Telan-Telan Terus Hilang 4KG,
Dengan Hanya 1 Botol MaxXSlim,
Dicipta Khas Untuk Anda,
.
Jom Dapatkan Sekarang,
Hanya Wassap Untuk Info Lanjut ๐Ÿ“ฒ01123108782

#PILKURUS
#MAXXSLIM
#MAXXSLIMBOOSTER

Bpinkish Beauty (@bpinkish_beauty)

Diet Tak Makan Nasi Sudah,
Diet Makan Sekali Sehari Sudah,
Senaman Pusing Taman Sudah,
Tapi Tak Nampak Kurus, Tak Turun Berat,
Apa Masalah?? ๐Ÿ‘‡
.
.
Masalahnya Awak Tak Makan MAXXSLIM laa..
.
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tengok Ni โคต๏ธ
1 1/2 Botol Turun Berat 14KG,
Badan Susut Nampak Kurus,
.
.
Jangan Pening Kepala,
Dapatkan PROMOSI MAXXSLIM Sekarang,
Hanya Wassap je ๐Ÿ“ฒ0199442050

#maxxslim
#maxxslimmurah
#maxxslimbooster
#maxxslimoriginal
#maxxslimcodklang
#codklang
#codshahalam
#slimmingworld
#slimmingbooster
#azurabeautyrich
#kuruspantas
#kuruscepat

Irney Idris (@irneyidris)

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
โ–ถ๏ธJUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi.
โ–ถ๏ธMengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat.
โ–ถ๏ธMampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.
โ–ถ๏ธMenurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
โ–ถ๏ธMengawal selera makan
โ–ถ๏ธMenambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
โ–ถ๏ธMemutih dan mencerahkan kulit
โ–ถ๏ธBertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
โ–ถ๏ธMembaiki sistem percernaan
โ–ถ๏ธMengurangkan masalah perut buncit
โ–ถ๏ธMerendahkan kolestrol dalam badan
โ–ถ๏ธMeningkatkan metabolisma badan
โ–ถ๏ธMelawan kelesuan

Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:
๐Ÿ‘‰1 sudu pagi sebelum breakfast
๐Ÿ‘‰1 sudu malam sebelum dinner

Tips untuk lebih berkesan :
โ–ถ๏ธMinum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan, senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan :
๐Ÿ‘‰Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga.
๐Ÿ‘‰Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita.
๐Ÿ‘‰Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak.
๐Ÿ‘‰Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.

#juzfit #juzfitmalaysia #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitofficial #juskurus #ubatkurus #supplementkurus #dtrim #maxxslim #slimmewhite #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #flawlesstea #garceniaburner #vshapehibevenom #juzfitori #izeara #opaslim #farrafatburner #halangdanbakar #sexyladylotion #slimmingbooster #provencap #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Irney Idris (@irneyidris)

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ .
apa itu slimmewhite ? adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.
SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.
Apa Keunikan SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ?
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..
โœ”๏ธLagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ.
โœ”๏ธSLIMMEWHITEโ„ข๏ธ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya
.
#slimmewhite #slimmewhiteoriginal #slimmewhitemurah #befit #befitmurah #befitoriginal #befitcapsule #juzfit #juzfitmurah #missslim #dzgarciniaherbalplus #dzgarciniaherbalplusmurah #missslimdms #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrimori #dtrimmalaysia #provencapsmurah #provencapsoriginal #slimmingbooster #slimmingboostermurah #slimmingboosteroriginal
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

pil kurus_berat badan_ramping (@maxxslim_gombak)

Wah... Siapa sangka yang dulunya jerawat penuh satu muka.. Kini kulit makin flawlees dan gebu๐Ÿ‘Œ
.
Syiok tengok testimoni glitttzglow ni ha.. muka jadi licin dan cerah setelah pengambilan GG.
Yang paling best parut jerawat makin pudar.
.
.
Cepat Whatsapp je laju-laju untuk order ๐Ÿ˜˜
http://www.wasap.my/60183260215/glittzglow
.

#GlittzGlow #GebuGebasSatuBadan #CerahSeawal6hari #maxxslim #teammaxxslim #maxxslimbooster #MaxXSlimSlimBooster #MaxXSlimTrimTight #SebijiKurusSepicitKempis #KurusJimatPantas #maxxslimoriginal #maxxslimmurah #pilkurus #jomkurus #produkhotlakukeras #ubatkurus #kurus #slim #detox #dexandra #dexandraperfume #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #kosmetikmurah #kosmetikborong #gombak #uiagombak #titiancinta

Beauty Products ๐Ÿ’•โค๏ธ (@mailovehouse)

SALE JOM CANTIK๐Ÿ’•๐Ÿ’ฅ.
.

MAXXSLIMโค๏ธโค๏ธ
.
JOM CANTIK ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’„๐Ÿ‘›๐Ÿ’
Nak cantik kena start dari skrg ๐Ÿ’•
.
RM 60 SM
RM 65 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
JOM CANTIK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿค—KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’• .
.
โœ…WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ: +6017-5620672
.
#maxxslim #maxxslimmurah #ubatkurus #kurus #maxxslimori #maxxslimbooster #maxxslimoriginal #maxxslimmalaysia #maxxslimkurus #maxxslimlotion

vimaxcanada.maxxslim.cmd.ori. (@aiman_iman_imahzimah)

[ GARA2 TURUN 5KG - REPEAT BELI 2 BTL ]
.
Turun berat dengan mudah,
Telan 1 biji lemak cair,
Siapa nak kurus dan pipi runcing,
MaxXSlim akan bantu anda โคต๏ธ
.
.
.
Nak dapatkan hanya inbox / wassap
ke ๐Ÿ“ฒ01123108782

#UBATKURUS
#MAXXSLIM
#MAXXSLIMBOOSTER

MAXXSLIM โ€ข TEATOX (@syua.slimming)

Assalamualaikum. Esok syu ada buat postage. Ada yg nak join tak ? Kalau ada, place order and payment sebelum jam 10 pagi yaa. Terima kasih ๐Ÿ˜˜

Whatsapp 0146365066

Noni Jemis (@nonijemis)

Rahsia Mudah Turunkan Berat Badan,
Bagi Yang Malas Bersenam,
Adakah Anda Sudah Bersedia,
Untuk Buang Lemak & Kuruskan Perut??
.
Telan-Telan Terus Hilang 4KG,
Dengan Hanya 1 Botol MaxXSlim,
Dicipta Khas Untuk Anda..
.
.
Maxxslim Rm69
.
Jom Dapatkan Sekarang,
Hanya Wassap Untuk Info Lanjut ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60196286679/Maxxslim
.
#maxxslim #CabaranKurusBersamaMaxxslim #KurusNMenangRantaiEmas

AZAM KURUS SEBELUM 2018 (@maxxslim_murah)

KELEBIHAN MAXXSLIM TRIM & TIGHT :-
.
โœ”๏ธ MENGURUSKAN BADAN
โœ”๏ธ MENGEMPISKAN PERUT
โœ”๏ธ MEMBAKAR LEMAK
โœ”๏ธ MENGURANGKAN INCHI YANG BERLEBIHAN
โœ”๏ธ MENGECILKAN KAWASAN BERLEMAK
โœ”๏ธMENGHILANGKAN STRECTHMARK
โœ”๏ธ MERUNCINGKAN DAGU BERLAPIS
โœ”๏ธ MENGHALUSKAN KULIT
โœ”๏ธ MENGHILANGKAN SELULIT
โœ”๏ธ MENEGANGKAN KULIT (ANTI AGING)
โœ”๏ธ MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN DALAM BADAN
โœ”๏ธ MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
โœ”๏ธ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
โœ”๏ธ MELEGAKAN SENGGUGUT
โœ”๏ธ MELEGAKAN SAKIT OTOT
โœ”๏ธ MELEGAKAN SENGAL BADAN
โœ”๏ธ MELEGAKAN SAKIT SENDI
โœ”๏ธ MENGURANGKAN RASA STRESS
.
Jom dapatkan sekarang !!
.
Wassap 0135241066
.
.
#maxxslim #maxxslimtrimtight
#maxxslimmalaysia
#maxxslimmurah #maxxslimori #maxxslimbooster #maxxslimboosteroriginal #maxxslimboostermurah #maxxslimboostermemangbest #maxxslimtrimntight #maxxslimtestimoni #maxxslimterbaik #maxxslimmalaysia #maxxslimmalaysia #maxxslimmurahoriginal #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurussihat #kurusdenganselamat #gemuk #gemuknakkurus #pilkurusmalaysia #pilkurus #inchloss #lotionkurus #lotionkurusmalaysia #instamagik
More...