The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

JENG JENG JENG! ๐Ÿ”ฅ
Haaa sudah tiba pun masa yang dinantikan... Undian daripada korg :
i) Mia = 258 โœจ
ii) Syuhaila = 95 โฃ๏ธ
iii) Iman = 42 ๐Ÿ”ฅ
iv) Seri = 153 โค๏ธ
Kepada fans Iman , jangan sedih2 okay ? ๐Ÿ˜˜ Hmmm nampaknya Iman dah tersingkir dalam vote yang pertama .. So lps ni kalau tak nak bagi idola korg tersingkir haa ajak kawan2 vote sekali okay? ๐Ÿ˜‰ { NEXT : VOTE GAME 2! }
i) Mia
ii) Seri
iii) Syuhaila
Haaa ok game yang kedua ni korg boleh vote hm satu ke dua ke tak kesah tapi kalau vote semua tak akan dikira ok? ๐Ÿ˜Š Pastikan idola korg mng tau? ๐Ÿ˜˜ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haaaa !! ๐Ÿ”ฅ Admin perlukan masa untuk kira siapa yang paling banyak vote ๐Ÿ˜‚ (300 more comment ๐Ÿ˜โœจ) thanks sbb vote ๐ŸŒธ and agak2 korg la kan antara Mia, Seri, Syuhaila & Iman ... Siapa yang akan kekal untuk vote game seterusnya ? Haaa teka2 ๐Ÿ˜ spe pandai teka tu mmg clever laa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Vote Time with Instafamous๐Ÿ”ฅ
i) Mia
ii) Syuhaila
iii) Iman Safiyah
iv) Seri Shafiqa
p/s: boleh vote 2 org je ok? ๐Ÿ˜Š #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Cakkk!! ๐Ÿ™ˆ Haaa admin nak buat game ni ๐Ÿ”ฅ .. Game yang admin nak buat ialah vote artis/instafamous .. tapi sebelum admin buat game tu korg kene bagi cadangan nak vote Mia dgn artis/instafamous siapa? hehe admin takde idea ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… otak dah kene perah time final exam haritu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Thanks for support my acc (@miasaranasuha_cute ) I really appreciate๐Ÿ˜ญ that !! untill 75k! ๐Ÿ˜โœจ sorry the music like the sad song๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜….. Thanks again to my followers๐ŸŒธ๐Ÿ˜Š .. I will do some game for 75k followersโค๏ธ.. I hope the game can make you guys happy..๐Ÿ˜˜โฃ๏ธ so stay tuned!๐Ÿ˜˜๐ŸŒท #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

What is your favourite colour? ๐Ÿ“
Vote ramai2 nanti admin try cari warna fav korg untuk gambar yg lain pulak โœจ ok? ๐Ÿ˜‰
Ada tak yang kat sini suka warna merah ? ๐ŸŒธ๐ŸŒท #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Musically ๐ŸŽถ : @therealmiasara
Song ๐ŸŽค: Jangan - Aziz Harun
#miasaracute
Comment your emoji bila dapat jumpa Mia face to face ๐Ÿ‘‡:
Me: ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐ŸŒธโค๏ธ๐ŸŒท๐Ÿ˜ญ

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Please choose one .. slime or squishy? ๐ŸŒธ Me: slime โค๏ธ #miasaracute

Mia sara fans (@miasarafana)

Korang suka main squishy tak ???? .
.
.
.
.
.
#miasaranasuha
#miasarayoutube
#miasaracute

Mia sara fans (@miasarafana)

Hai, korang admin nk buat story ni klau korang setuju admin buat story komen buat emoji ni ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ okay .
.
.
.
#miasaranasuha
#miasaraootd
#miasaracute

โค๏ธMia Sara Nasuha Ridhuanโค๏ธ (@thebeautyofmiasara)

Mia ni memang tak pernah penat jadi comel ke?hari hari comel ni๐Ÿคฃ
. . . . . (Admin Nina)
. .
#miasaracute #thebeautyofmiasara #miasarafans #likeforlike #therealmiasara #miasaransuha #alwaysbeherfans
More...