The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Kenapa hidup ni asyik nak kecam orang je?? Fikir diri tu perfect sangat ke? Ya Allah.. orang nasihat elok elok tu dengar jelaa.. jangan nak kecam habis habisan.. Well, ISLAM SUSAH UNTUK TERIMA TEGURAN.. Please remember this πŸ‘‡
Kita manusia tiada yang perfect like Allah 100% right? So, janganlah asyik nak cari kekurangan orang lain but kekurangan sendiri rasa macam takde kekurangan?? Kita ni takde hak la nak menilai manusia tu.. Hanya Allah je yang berhak untuk menilai kita.. Nak kecam sila kecam kat comment :( saya tabah hadapi dugaan yg diberi :) .. astaghfirullahalazim.. Sorry if ade terasa.. terasa maaf zahir batin ye? kosongΒ²πŸ‘ŒπŸ‘Œ Assalamualaikum
From: @miasaranasuha_cute :) #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Please don't judge someone if we doesn't know her.. 😒 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

someone is heartbroken if all people want to judge her.. like me πŸ˜’πŸ˜”πŸ’” #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

**Cahaya Nur** Cahaya itu bermaksud Nur dan Nur itu bermaksud cahaya.. So, cahaya cahaya ΒΏ? kenapa tak cahaya light ke?πŸ˜‚ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

i don't care ❣️
For Haters Mia;
Kecamlah Mia puasΒ² ye tapi sebelum awk mati, jgn lupa mintak maaf dgn org yg awk perli or kutuk belakangΒ².. sbb nanti kat padang Mahsyar krg kene cari org tu.. sanggup ke nak cari kaum nabi Adam sampai Nabi Muhammad ? πŸ™† tegur je.. if terasa maaf zahir batin πŸ˜‰ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Dalam banyakΒ² kuih raya, krg suka kuih apa ? πŸ˜‹ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Duit raya banyak? 🌹
Cuba comment sikit,apa yg krg nak buat dgn duit raya tu 😜? hehu jangan membazir πŸ™† Membazir itu amalan syaitan πŸ‘Ώ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

So easy to find best friends but not easy to find true friends πŸƒπŸŒΌ #miasaracute

MS Couture By Mia Sara (@mscouture.my)

Hai orang Negeri Sembilan? Masih belum dapatkan tudung raya? Jom shopping dari stokis kami cm kat bawah ni. πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
#Repost @miasara_stokis (@get_repost)
・・・
www.kedaiolin.com/mia-sara
・・・
just restocked !! Safiyya by Mia Sara collection baru restock in store ! perfect for casual and yass for your baju raya too adik !
Marii while stock last 😊

Kami bertempat di Negeri Sembilan
. πŸ”ΆWhatsapp us at 0196464154 OR call us at 066014575
Waze : THE URBAN AFFAIRS
Lot 31&32 (Ground Floor), Dataran centrio, Seremban2 .
πŸ”ΆLokasi: *KEDAI OLIN*
108-G, JLN KOMERSIL SENAWANG 4, TAMAN KOMERSIL SENAWANG 4, 70450 N. SEMBILAN
(sederet pearl haya taipan senawang)
Masa operasi: 10am - 9pm
No tel: 0139232860/0182964271

#miasara #marissa #marissaraya #saleraya #murah2 #senawang #negerisembilan #nilai #nilai2 #seremban #seremban2 #seremban3
#kedaiolin #miasaranegerisembilan #miasaranasuha #miasarafans_ #miasaracute #miasarastokis #miasaranasuhalover
#theurbanaffairs #negerisembilan #uitmseremban3 #seremban

miasara_stokis (@miasara_stokis)

www.kedaiolin.com/mia-sara
・・・
just restocked !! Safiyya by Mia Sara collection baru restock in store ! perfect for casual and yass for your baju raya too adik !
Marii while stock last 😊

Kami bertempat di Negeri Sembilan
. πŸ”ΆWhatsapp us at 0196464154 OR call us at 066014575
Waze : THE URBAN AFFAIRS
Lot 31&32 (Ground Floor), Dataran centrio, Seremban2 .
πŸ”ΆLokasi: *KEDAI OLIN*
108-G, JLN KOMERSIL SENAWANG 4, TAMAN KOMERSIL SENAWANG 4, 70450 N. SEMBILAN
(sederet pearl haya taipan senawang)
Masa operasi: 10am - 9pm
No tel: 0139232860/0182964271

#miasara #marissa #marissaraya #saleraya #murah2 #senawang #negerisembilan #nilai #nilai2 #seremban #seremban2 #seremban3
#kedaiolin #miasaranegerisembilan #miasaranasuha #miasarafans_ #miasaracute #miasarastokis #miasaranasuhalover
#theurbanaffairs #negerisembilan #uitmseremban3 #seremban

jamu|hijab|perfume|toys|cloth (@kedaiolin)

#Repost @miasara_stokis (@get_repost)
・・・
Selamat Pagi Semua😊😊😊😊 Muka ada senyum sikit ini pagi .... Hari ini mamy nk bantu sikit anak mamy yg belum lagi sempat shopping tudung raya nie boleh datang walkin di kedaiolin sebelum raya ... Cepat!!!!😱😱😱😱😱😱😱😱 sementara stok masih ada.
Yang Lagi Best Bila Ada Sale Raya
Wahhhhhh best2!

Kami bertempat di Negeri Sembilan

Lokasi: *KEDAI OLIN*
108-G, JLN KOMERSIL SENAWANG 4, TAMAN KOMERSIL SENAWANG 4, 70450 N. SEMBILAN
(sederet pearl haya taipan senawang?
Masa operasi: 10am - 9pm
No tel: 0139232860/0182964271

Sekian,
Terima kasih
#miasara #marissa #marissaraya #saleraya #murah2 #senawang #negerisembilan #nilai #nilai2 #seremban #seremban2 #seremban3
#kedaiolin #miasaranegerisembilan #miasaranasuha #miasarafans_ #miasaracute #miasarastokis #miasaranasuhalover

miasara_stokis (@miasara_stokis)

Selamat Pagi Semua😊😊😊😊 Muka ada senyum sikit ini pagi .... Hari ini mamy nk bantu sikit anak mamy yg belum lagi sempat shopping tudung raya nie boleh datang walkin di kedaiolin sebelum raya ... Cepat!!!!😱😱😱😱😱😱😱😱 sementara stok masih ada.
Yang Lagi Best Bila Ada Sale Raya
Wahhhhhh best2!

Kami bertempat di Negeri Sembilan

Lokasi: *KEDAI OLIN*
108-G, JLN KOMERSIL SENAWANG 4, TAMAN KOMERSIL SENAWANG 4, 70450 N. SEMBILAN
(sederet pearl haya taipan senawang?
Masa operasi: 10am - 9pm
No tel: 0139232860/0182964271

Sekian,
Terima kasih
#miasara #marissa #marissaraya #saleraya #murah2 #senawang #negerisembilan #nilai #nilai2 #seremban #seremban2 #seremban3
#kedaiolin #miasaranegerisembilan #miasaranasuha #miasarafans_ #miasaracute #miasarastokis #miasaranasuhalover

MiaSaraNasuha (@therealmiasaraaa)

Banyaknya org nk bagi mia buah mana satu nak pilih niπŸ˜…πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Fansmiasara
#miasaracute
#miasaragood
#miasaranasuha
#iloveyoumia

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Assalamulaikum :) .. Before iftar, jom follow @miasaransuha_hijabstar ! She target 50k followers!! So, sambilΒ² tinggu iftar tu takde buat pape.. Follow la :
@miasaranasuha_hijabstar
@miasaranasuha_hijabstar
@miasaranasuha_hijabstar
Thanks sbb follow πŸ˜ŠπŸ’• #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haii korang.. Siapa yg takde musically ???? Haaa siapa yg takde musically tu, boleh tgk musically Mia kat ig.. Krg boleh follow ig @musical.ly_miasara untuk tgk banyak musically Mia πŸ˜ŠπŸ˜‰ Follow;
@musical.ly_miasara
@musical.ly_miasara
@musical.ly_miasara
Thanks bcs follow πŸ˜‰πŸ˜ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Good morning.. Lepas ni mesti ramai yg tidur kan? πŸ˜‚πŸ˜ So, sebelum tidur tu jom usha ig fans Mia ni and jangan lupa follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@miasaranasuha_home
@miasaranasuha_home
@miasaranasuha_home
Help her to gek 10k 😊 #miasaracute
More...