The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

watak watak yang terdapat pada story " dia ialah fake friends 💔 " adalah :
Mia Sara Nasuha : sahabat yang selalu caring tentang kawan kawannya
Qaisara : kawan Mia yang selalu ada sewaktu Mia susah dan senang
Sara : kawan Mia yang ... * kalau nak tau jangan lupa baca story * 🌸 mereka dikenali sebagai friendship goals kerana semua mempunyai Sara pada nama masing masing 🌸 nama singkatan bagi Mia Sara Nasuha Mia manakala Qaisara pula ialah Qai .
Aafia : kawan yang selalu mengajar Mia daripada kesilapan yang dilakukan and always understand Mia 😍
Arisya : kawan yg suka buat lawak dan walaupun Mia selalu gaduh dengan dia tapi tak pernah tak sayang 😝😘
( watak tambahan akan ada kat story.. ini semua hanya list sahabat Mia yang Mia kenal sebelum masuk ke alam remaja di sekolah menengah )
~ sinopsis ~
Pada suatu hari , Mia berpindah dari Sk ke Smk .. dia ada berjumpa kawan baharu yang sama hari sewaktu bertugas di pusat sumber sekolah buat kali pertama .. then ..
nak tau apa yang terjadi? hihi jangan lupa baca story ni ok? 🙆💕 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Lusa sekolah dah :( .. Rasa macam cuti 2 hari ni sekejap je kan?😂 Korg dah siap homework ke? 🙆✨ admin belum hehe 😂😅 #miasaracute
p/s: sedar x sedar Inara photoboom kt blkg tu 😂😜

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Semua dah dinner ke belum tu? 🙆💕 Haaa siapa yg nak jadi watak tambahan kat story tu boleh la comment nama korg.. nanti admin akan pilih nama yg sesuai untuk story tu ok? ✨😉 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Filter 💫🙆💕
Ok now admin nak buat story! Hmmm mybe story ni ada dalam 20 / 15 episod or more.. yay or nay? 😉✨ pls comment .. hihi tgh excited nak buat story nii.. kalau nak admin buat story, pls vote nak tajuk apa? : 👇
a) kawan baik selamanya 💕✨
b) dia ialah fake friends 😌💔
c) member yang sangat baik 😍💕
d) squad forever!! ✨✨
tajuk dia mmg hampir sama maksud right? tapi story dia berbeza - beza.. so, cpt2 lah vote 🙆💕 thanks for support 😙.. fans Mia 3 yg terawal nak tag kat story tu boleh comment 😉 #miasaracute

mia_sara_nasuha (@mia_sara_the_best)

Hi buat apa semua... Kn baru habis UPSR kn. So mia pergi dekt wedding di Kemaman.#belike #like4like .
.
.
.
@therealmiasara
@mia_sara_the_best
#miasaracute
#miasaranasuhathebest

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Musically 💕✨
p/s: pls put credit and ask my permission first if you want to repost my musically , thanks :) #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Musically ✨💕
p/s: pls put credit and ask my permission first if you want to repost my musically , thanks :) #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Musically ✨💕 p/s: pls put credit and ask my permission first if you want to repost my musically , thanks :) #miasaracute

mia_sara_nasuha (@mia_sara_the_best)

Mia dh buat live and dh umum siapa yg menang. So siapa yg menang tahniah klau yg kalah harap cuba lagi...camne upsr korang xdi senang ke tak...like my photo and comment.
.
.
.
@therealmiasara
@mia_sara_the_best
#miasaracute
#miasaranasuhathebest

mia_sara_nasuha (@mia_sara_the_best)

Siapa nk admin buat story...kalau nk comment ye
.
.
.
.
@therealmiasara
@mia_sara_the best
#miasaranasuhathebest
#miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Ok now, admin nak buat giveaway contest 🎉✨
Rules for giveaway ni:
1) Korang kena like gambar ni and follow @miasaranasuha_cute and @therealmiasara (saya akan check , so korg tk boleh tipu 😉)
2) Lepas dah buat no. 1 tu , korg kene repost gambar ni and give reason why to win this giveaway? like " saya nak menang giveaway by @miasaranasuha_cute sebab ... " reason yang paling menarik , dialah pemenangnya! 😍💕.
3) tag rakan2 sekurang-kurangnya 3 rakan anda.
4) jangan lupa letak hashtag #giveawaybymiasaracute17
if x de hashtag tak dikira ok?
5) jangan lupa tag saya kat post tu 😉✨
6) unprivate your acv
7) say "Done" kat comment if korg dah buat semua ni! 🎈 and thanks for join my giveaway!🎉
Ok, hadiah2 untuk giveaway ini adalah: 🎉🎈 JENG JENG JENG 🎈🎉
1ST WINNER ✨
~ followback , boomwall , promote for 24 hours and .... (secret)
2ND WINNER 🎈
~ like your pic (random) , promote for 24 hours and (secret)
3RD WINNER 💕
~ logo of pic Mia and (secret)
OK SECRET TU HADIAH YG MENARIK (KOT😂) YG AKAN DIBERI KAT DM 😉
OK GUYS ITU SAHAJA .. SORRY IF HADIAH TAK MENARIK... BTW JANGAN LUPA AJAK KAWAN2 JOIN TAU? 😉 GIVEAWAY AKAN TAMAT IF I REACH 74K 🎆 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Cantik kan gambar ni? 💕✨ sejuk je mata memandang 👀🎆 Btw this picture by: @miasara_catlover pls follow her 🎈 yg dah follow tu comment ok? 😊 #miasaracute
More...