Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Sekali sekala kak Min share gambar dari adik2 kak Min di @jubahsouq_shahalam pulak. Our boutique manager Aien dan Syaza cantik menggayakan #JSbawal yang kita baru release harini. Siap mathing dengan #MirinaKurung kan. Korang kena datang cuba baru tau senang dan selesanya pakai bawal scarf ni. Yang dorang dok pegang tula twilly ya. Lokasi butik Jubahsouq Shah Alam korang nampak Gulatis, jalan terus lagi ke depan sampai nampak Tutti Frutti dan Subway. Atas Subway tu jeeeee see u! 😍

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Kak Min jatuh hati betul dengan #MirinaKurung ni tau! 😍
Bila pakai boleh fefeeling zaman nari twist dahulu kala sebab ruffles dekat lengan dengan hujung baju tu 🙈
Kain best, senang iron, susah kedut apa lagi kita mauuuu . Hehe
.
Limited pieces di butik dan juga website.
Cepatan!
NP: RM239
.
#MirinaKurung

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Kakak manis tiramisu Shasha ni menggayakan #MirinaKurung colour Beige. Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya 😍
.
NP : RM 239.00

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Hyee uolls !
nah dekna belanja akak2 yang insecure nak pakai warna putih #mirinakurung siapa kata putih tak menyerlah nampak ayu gittew 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Peluang terakhir hari ini untuk dapatkan #MirinaKurung dengan harga RM189 sahaja!! Esok akan kembali dengan normal price RM239.
.
.
Stock updated #MirinaKurung
.
.
MRK 01 : Pure White - XS, S, XL, XXL
MRK 02 : Sandy Grey - S, M
MRK 03 : Beige - S, M
MRK 04 : Turquoise - M
MRK 05 : Dusty Pink - S
MRK 06 : Cocoa Brown - XS, S, M
MRK 07 : Fossil Grey - XS, M
MRK 08 : Maroon - M
MRK 09 : Navy Blue - Out of stock!
MRK 10 : Black - M, L

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

LAST DAY! Untuk New Year Sale. Jadinya bersegeralah ke butik Jubahsouq atau ke website www.jubahsouq.com.my. #MirinaKurung ni dijual pada harga promo RM189.00 sahaja tau 👌🏻

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #MirinaKurung at #jubahsouqbangi
-----
MRK 01 PURE WHITE : XS, S, M,
MRK 02 SANDY GREY : XS, S, M
MRK 03 BEIGE : XS, S, M, XXL
MRK 04 TURQOISE : S,M, XXL
MRK 05 DUSTY PINK : S
MRK 06 COCOA BROWN : XS, S, M
MRK 07 FOSSIL GREY : XS, S, M,
MRK 08 MAROON : XS, S
MRK 09 NAVY BLUE : XS, S
MRK 10 BLACK : XS, S, M
-----
NP : RM239
PROMO : RM189 🎉🎉
*limited pcs*

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Nampak sweet angat @adirasalahudi gayakan #MirinaKurung warna Cocoa Brown ni tau!
Nampak ayu je macam wanita melayu terakhir tau! 😍
Harga sale hanya RM189 hingga hari Ahad ini tau! .
Repost from @adirasalahudi
. . .
Dira pakai baju kurung from @jubahsouq tau. Best, fit je kat badan. And untuk pengetahuan korang, @jubahsouq ada buat extended year end sale sampai ahad ni. Sale kaw kaw! So cepat korang 😄

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#MirinaKurung dah restock! S n M semua color available! Boleh walk in butik or kiriman dgn official ps kami ye!
Promo RM 189!

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#MirinaKurung kak gee da restock tau size S dan M. Grab awal-awal insyAllah x menyesal nanti. 😘
---
@ciksakinahsho antara team kak gee yang peramah n selalu senyum je . Siapa suka bila dia layan korang?😍 #teamkakgee

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
🎉RESTOCK RESTOCK RESTOCK🎉
.
Update Stock #MirinaKurung :
.
MRK01-Pure White : XS, S, L
MRK02-Sandy Grey : S, M, L
MRK03-Beige : S, M
MRK04-Turquoise : M
MRK05-Dusty Pink : OUT OF STOCK !
MRK06-Cocoa Brown : XS, S, M
MRK07-Fossil Grey : XS, M
MRK08-Maroon : M
MRK09-Navy Blue : S
MRK10-Black : S, M
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!
NORMAL PRICE : RM 239.00

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Hai uncle! Sempat dia nak enterframe kan... Anyway senang keje beboss sebab dapat staf cantik2 boleh jadi memodel belaka. Sampai ke London kena hangkut untunglaaa hehe bagi korang yang mengidam nak pakai #MirinaKurung inilah masanya sebab tengah sale kan di semua butik dan website juga. Rujukan saiz, dari kanan sekali (putih) Marhama Tijo pakai saiz XS, tengah Rhea Kaixon saiz S dan Fatin Fatonah saiz M. Kain best mahal dengan cutting pun buat nampak kuwus. Dah habis licin jangan nak salahkan kek Min yaaaa
More...