Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Gambar ni yg byk semut ke atau org dlm gambar tu yg byk makan semut tak tahula😃@rhealudins
Manis berkrim berlemak2 mcm udang masak lemak tgk cik adik manis ni menyarung #mirinakurung ni.Di tgh kota London lagi.Hebat2..!!!
Siapa2 lg #jubahsouqlovers yg dah ade koleksi #mirinakurung
ni meh la tag kami di @jubahsouqlovers. Mesti cantik2 awak semua 😘
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Wow yang baju putih tu feeling model angat! Tapi mmg cantiks pun semua. Nak kak Min restock tak #MirinaKurung ni?

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Morning dearies! Mana #MirinaKurung lovers sini? Still available di @jubahsouq_shahalam ya. Dah bersedia belum nak serbu untuk #JSBasicSale ?!
.
Stay tuned!
.
#mirinakurung
NORMAL | RM 239.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantiknya @cik_tiramisu 😍Admin tk sabar nk tgu #JSbasicSALE 11 Mac ni,nak tgk kot2 ade #mirinakurung mcm si cantik ni pakai.Comel tau kalau awak2 pakai,cute je kelihatan mcm budak sekolah walaupun dah lama meninggalkan sekolah..hehe
Jgn lupa serbu butik @jubahsouq beramai2 ya sempena #JSbasicSALE nanti.
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
.
#Repost @cik_tiramisu with @repostapp
・・・
Termenung pk caption 🙄

#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#mirinakurung

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Stok #mirinakurung dah semakin surut guys. Cepat grab tau harga RM 239 shj

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Cantiknya @nazatulnaziraa menggayakan #MirinaKurung warna turqoise ni 😍

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

#MirinaKurung salah satu dari koleksi #JSlinenwear yang laku macam nasik kandar 😜

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#mirinakurung boleh dibuat top jugak! Kan sng 2 in 1. Msih lg available di butik RM 239!

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #mirinakurung

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Noona @asyalliee kiyowo sangat menggayakan #MirinaKurung Beige colour 😍 Shasha pun tercakap korea pulak. Hiks! Still available tau! Hurry up 😘
.
Stock updated #MirinaKurung
.
MRK 01 : Pure White - XS, S, M, XL, XXL
MRK 02 : Sandy Grey - S, M
MRK 03 : Beige - S, M
MRK 04 : Turquoise - M
MRK 05 : Dusty Pink - S
MRK 06 : Cocoa Brown - XS, S, M
MRK 07 : Fossil Grey - XS, M
MRK 08 : Maroon - M
MRK 09 : Navy Blue - Out of stock!
MRK 10 : Black - S, M, L
.
NP | RM 239.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Mirina kurung boleh buat blouse jugak. Masih available di butik #mirinakurung . RM239 tak rugi sbb material superb !

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

#MirinaKurung jugak cantik kalau pakai match dengan seluar. Terus nampak macam blouse 😍

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Hai kak Mar Tijo. Walaupun dah naik setangga tapi tetap sama level kan comel je 😍 Anyway #MirinaKurung ni dah tinggal limited pcs je dekat butik tau. Nampak simple tapi cute je ruffle tu 👌🏻

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Still lagi available #MirinaKurung cocoa brown ni dearies. Boleh match dengan cik abam pakai #NomadKurta yang akan release next week! Hiks 😍
.
#MirinaKurung promo RM 189.00

Pillar Talent (@pillar_talent)

Enjoying a lazy Sunday thinking back to working with one of our favourite clients @jubahsouq in Malaysia, @nabiilabee modelled their latest collection. #fashion #modestfashion #MirinaKurung #style #modest #nabiilabee #pillartalentinMalaysia #work #model #coffee #coolestcafe #nabiilabee

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Sekali sekala kak Min share gambar dari adik2 kak Min di @jubahsouq_shahalam pulak. Our boutique manager Aien dan Syaza cantik menggayakan #JSbawal yang kita baru release harini. Siap mathing dengan #MirinaKurung kan. Korang kena datang cuba baru tau senang dan selesanya pakai bawal scarf ni. Yang dorang dok pegang tula twilly ya. Lokasi butik Jubahsouq Shah Alam korang nampak Gulatis, jalan terus lagi ke depan sampai nampak Tutti Frutti dan Subway. Atas Subway tu jeeeee see u! 😍

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Kak Min jatuh hati betul dengan #MirinaKurung ni tau! 😍
Bila pakai boleh fefeeling zaman nari twist dahulu kala sebab ruffles dekat lengan dengan hujung baju tu 🙈
Kain best, senang iron, susah kedut apa lagi kita mauuuu . Hehe
.
Limited pieces di butik dan juga website.
Cepatan!
NP: RM239
.
#MirinaKurung

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Kakak manis tiramisu Shasha ni menggayakan #MirinaKurung colour Beige. Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya 😍
.
NP : RM 239.00
More...