Adorekingdom (@adorekingdom)

Paid ads:

Mirina kurung by jubah souq
Size xs
Warna lilac NWT
Harga rm139 free pos!
DM or ws owner 0133131832

#jubahsouq #warehousesale #mirinakurungvol2 #mirinakurung

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

HAPPY HOUR Day 3 deal! Bermula jam 10pagi hingga 11pagi ini sahaja, #MahsuriKurung dan #MirinaKurung akan dijual pada harga RM100.00 sahaja! Boleh datang awal sebab akan ada juga 20 jubah PERCUMA untuk pembeli terawal selain banyak hadiah lain untuk dimenangi! #JubahsouqWarehouseSale2017
.
HAPPY Hour Day 3 .
- Areeya Scallop - RM120.00 (limited)
- Sumayya Dress - RM120.00
- Ratasha Kurung - RM120.00 (limited)
- Fashanda Kurung - RM120.00 (limited)
- Aleexa Kurung - RM120.00
- Alyona Kurung Vol3 - RM120.00 (limited)
- Veroneela / Veroneera - RM120.00 (limited)
- Neewarda Dress - RM120.00 (limited)
.
- Mirina Kurung - RM100.00
- Mahsuri Kurung - RM100.00
- Luvina Black Label - RM100.00
- Laveenia Dress - RM100.00
- Arabelle Kurung - RM100.00
.
Valeria dress - RM99.00
Chanela Tweed Kurung - RM99.00
.
Areeya Peplum - RM79.00
Lady Premeur - RM79.00
BlackLabelXColoue - RM79.00
#jubahsouqwarehousesale2017
.
Personal shopper Jubahsouq:

1. @almariburok 013-6781696
2. @ps.jb_amalina 018-7634392
3. @pstiey_azah 0133900067
4. @ps_wana 01132-986-986
5. @ps.fiefiezaibrahim89_ 0139578708
6. @stailista.my 012-6643545
.

Adorekingdom (@adorekingdom)

PAID ADS :
Extra - - -
#Mirinakurung
Brandnew/XS/Lilac
#jubahsouq #jubahsouqwarehousesale
Contact owner 0133131832

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Happy Hour 10am - 11am - RM100.00 sahaja! Tiba2 rindu dengan angin London kan. Sambil tu kak Min nak share balik kenapa hakak suka sangat #MirinaKurung ni. Kan lawa bila pakai dengan seluar macamni. Untuk Warehouse Sale cuma RM139.00 je tauuuuu! #jubahsouqwarehousesale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa yg dah ada #mirinakurung ??
Boleh matchy kan dgn jeans atau palazzo mcm model cantik sis
@rhealudins pakai ni.
Mana yg belum ada,jgn susah2 hati ..boleh dptkan di
#jubahsouqwarehousesale2017
Jumaat ini.
Kakak admin ulang..Jumaat ini ya😚
Cer swipe sikit kalau nk tgk pic penuh.warna2 dan item ..korang boleh tgk di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq .
N/price : RM 249.00
Promo price : RM 139.00😱
.
#JubahsouqWarehouseSale2017
🏠 No.22 Jln Perindustrian Suntrack, Bangi
πŸ“… 1 - 3 Disember 2017
⏰ 10 pagi - 10 malam
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouqwarehousesale

Personal Shopper (since 2015) (@ps_wana)

#MirinaKurung sape tak grab rugi laaa
.
Sebab apa?? .
.
Nk pakai formal dgn kain bole, habis kenduri transform jd blouse pakai dgn jeans πŸ‘– terus casual look tauu 😘
.
Sempena #JubahsouqWarehouseSale2017 ni harga jadi RM139 sajerrr πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
Semua warna pun lawa2 confirm x akn nampak outdated even pakai lama. Sbb design ruffle jenis simple dan cute πŸ˜†πŸ˜†
.
Nk kirim? Lelajuu wsup order ke 01132-986-986 #freeservicecharge πŸ’œ #MirinaKurungVol2

丽亚ε“ͺ (@nurliyananorzain)

Wearing #mirinakurung in navy blue by Jubahsouq πŸ™†πŸ»β€οΈ

JubahSouq Melawati MallπŸ’• (@jubahsouq_mm)

Matchy matchy gitu ibu menggayakan #mirinakurung & anak pula #alyonakurungkids 😍

Izwani Salfinas (@izwani207)

Sekali sekala sewafoto dua orang. Semenjak ada seketoi Handzalah, dah tak buat perangai macam ni dah hehe. Tapi tetap akan terselit dia walaupun tersembunyi πŸ˜‚
.
Kita biaq seketoi itu melayan lampu lampu. Dia suka lampu macam mana ibu dan abahnya gila pada lampu πŸŽ‡
.
#whiteoutfitday #welovewhite #fisstory #husbandyoulookhandsomeinwhite #kurtajaabaruhud #elrah #mirinakurung #jubahsouq

(@jubahsouq_terengganu)

Early bird untuk #MirinaKurung hari ini sahaja hanya RM159 sahaja !! .
.
NORMAL PRICE : RM249

(@jubahsouq_terengganu)

Yeayy ! Hari ning ada early birds untuk yang terawal .
#AlyonaKurungVol3 : RM139 / NP : RM249
#LaveeniaDress : RM139 /NP : RM269
#LuvinaBlackLabel : RM139 / NP : RM249
#ArabelleKurung : RM139 / NP : RM269
#MahsuriKurung : RM139 / NP : RM189
.
.
#NeewardaDress : RM159 / NP : RM269
#sumayyadress : RM159 / NP : RM299
#FashandaKurung : RM159 / NP : RM 299
#Veroneera dan #Veroneela : RM 159 /NP : RM349
#RatashaKurung : RM159 / RM 349
#MirinaKurung : RM159 / NP : RM249
.
.
Blouse dan pants : RM99 (per pcs) / NP : RM139

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Ella kenapa sampai tertidur tu? Tidur2 pun cantik takpela. #MirinaKurungVol2 ni cuma RM179.00 sempena Grand Opening sale di semua cawangan butik dan website. Kita gunakan fabrik cotton linen yang sejuk selesa dan tak mudah berkedut. Senanglah kalau pakai p kerja ke kelas ke jalan2 ke kan.

JubahSouq Melawati MallπŸ’• (@jubahsouq_mm)

Warna warni macam hari raya gituu. Btw #mirinakurung ni pun tengah sale tau. Rugi kalau korg tak grab sbb N/p ; RM249 tapi promo price RM179 uolls.

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#mirinakurung ni mmg super duper simple je kalau tgk.
TAPIIIII.....
effect cute dia tu yg tak tahan bila dah pakai.Automatik jd mcm budak2 sekolah comelnya😍
.
#Repost @nadiaazlanshah (@get_repost)
・・・
Mirina kurung by @jubahsouq so pretty πŸ’‹ #jubahsouq #lover #ootd #inlove#Jubahsouqlovers
#jslovers#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#MirinaKurung ni kalau pakai mmg nampak comel dan muda 10 tahun ke belakangπŸ˜™
.
.
#Repost @syazlinzainal (@get_repost)
・・・
Tak pernah tak cantik baju @jubahsouq ❀️ #MirinaKurungVol2 #alinootd
#jubahsouq#jslovers
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
More...