Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

Looking so chic and comfy. Padankan #MirinaKurung anda bersama #IyanaPants untuk tampil lebih selesa melangkah. So memang berbaloi sangat beli baju Jubahsouq ni still boleh jadikan casual githcew. So mari menyopping selagi tengah ada #Jubahsouqturns7Sale πŸ’•
.
Mirina Kurung
Member - 30% discount
Non-mmber - 20% discount .
Iyana Pants
Buy 1 - RM119.00
Buy 2 - RM109.00 per pcs

Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

SALE sempena dengan #jubahsouqturns7 masih diteruskan sehingga 22 Oct ini di semua cawangan butik JubahSouq. .
Kalau korang ada di sekitar Taman Melawati boleh la datang ke @jubahsouq_mm hari Sabtu ni untuk shopping! Tag kawan2, sedara mara, mak ayah & jiran2 untuk datang ke Jubahsouq Melawati Mall ya!
.
Tarikh: 21 Oktober 2017
Tempat: L2-06, Melawati Mall
.
#InaaraTop
Buy 1: RM119.00
Buy 2: RM109.00/pcs
.
#AreeyaScallop
Normal Price: RM199.00
Promo Price: RM169.00
.
#MirinaKurung
Normal Price: RM249.00
Promo Price: RM199.00
.
#MahsuriKurung
Normal Price: RM189.00
Promo Price: RM149.00
.
Jangan lupa untuk follow instagram @jubahsouq_mm tau untuk dapatkan update ttg Grand Opening JubahSouq Melawati Mall yang akan diadakan pada bulan November nanti! 😘

Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

So cantik @khaininakhalil pakai our #MirinaKurung. Bertambah2 cantik sebab dalam gambar tu ada her mom sekali. Kirim salam pada your mom k hehe #MirinaKurungVol2 nampak simple but then ruffle part pada baju tu memang buat korang nampak lawa. Lagi2 fabrik yang kita gunakan sejenis Cotton Linen yang berkualiti.

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang dah grab ke new release #mirinakurung ni? Promo rm 199 sahaja

πŸ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Throwback #mirinakurung volume 1 dulu.. Size S.. Skarang nak pakai memang xmuat perut la πŸ˜… masa sale ni kak kiwi xbeli pun sebab rambang mata semua warna lawa.. 😒 last sekali beli masa normal price je, sebab masa tu baru taw nak warna apa πŸ˜† so korang yg mcm kak kiwi konfius nak warna apa, amek je mana2 semua lawa.. Cuma kali ni ramai order NAVY BLUE 😍

Happy 7th-Sary Jubahsouq !! 🎊 (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ“ #JubahSouqStudentSale πŸŽ“
πŸŽ’ 25 SEPT - 1st OCTOBER πŸ“š
β€’
PLEASE BRING YOUR STUDENT CARD / IC FOR VERIFICATION πŸ™‚
β€’
Stock Update
πŸ‘— #MirinaKurung
🏠 @jubahsouq_shahalam
πŸ•™ 10am - 8pm
β€’
MRK01-Pure White : M, XXL
β€’
*stocks may vary from time to time!*
β€’
NORMAL | RM 239.00
==============================
PROMO | RM 129.00 πŸ›οΈ
==============================
#JubahsouqStudentSale

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq: "Morning! Pagi-pagi ni kak Min nak belanja lagi colour lain utk #mirinaKurung
Cantik kan?? ❀️" (via #InstaRepost @EasyRepost) JOM ORDER NOW #0133900067 #0133900067

πŸ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Sempena #mirinakurungvol2 yg akan release nanti, nak belanja throwback #ootdkiwi masa kt Korea ritu.. Slimnya kak kiwi masa ni dalam 6w pregnant baru hihi.. Sebenarnya nak pakai baju dengan jeans je tp sebab sejuk pakailah set dengan kain huhu.. #jubahsouqlovers #jubahsouq #mirinakurung

Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

#MirinaKurung ni next week release ya. So for this week kena grab items sempena Student Sale la πŸ‘ŒπŸ»

Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

Morning! Pagi-pagi ni kak Min nak belanja lagi colour lain utk #mirinaKurung
Cantik kan?? ❀️

#JubahsouqTurns7 SALE πŸŽ‰πŸŽ (@jubahsouq_terengganu)

Thankyou akak dan suami 😘 akak kite ni shopping #mirinakurung , #laveniadress dan #nomadkurtavol2 . #jsrayahajisale2017 sehingga Ahad ni tauu! Sempat lagi nok shopping ni awok awok 😘

Happy 7th-Sary Jubahsouq !! 🎊 (@jubahsouq_shahalam)

πŸŽ‰ #JubahSouqRayaHajiSale πŸŽ‰
πŸŽ€ 25 OGOS - 3 SEPTEMBER πŸŽ€
β€’
Stock Update
πŸ‘— #MirinaKurung
🏠 @jubahsouq_shahalam
πŸ•™ 10am - 8pm
β€’
MRK01-Pure White : M, XXL
β€’
*stocks may vary from time to time!*
β€’
PROMO | RM 143.40 πŸ›οΈ
NORMAL | RM 239.00
#JubahsouqRayaHaji2017

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hai! Selamat pagi! Siape yg dah ade #mirinakurung tu jgn peram lelame dlm almari tau! Boleh twist into casual mcm adk kak ku pakai ni! Oh dan jgn lupe #areeyapeplum #alyonakidsvol3 #alyonakurungvol3 masih lagi hrge promosi ye! Cepat2 dtg butik or kirim dgn official ps @ps.kiwi !

GIVEAWAY 2 KAT VON D πŸ‘„πŸ’‹ (@psbumblebee)

Book your slot now with @psbumblebee.

@Regrann from jubahsouq_shahalam - πŸŽ‰#JSRAYACLEARANCESALEπŸŽ‰
β€’ 28, 29 & 30th JULY 2017 β€’
.
Stock Update jubahsouq_shahalam
#MirinaKurung :
.
MRK01-Pure White : M, XXL
MRK02-Sandy Grey : S, M
β€’
*Stocks may vary from time to time!
β€’
PROMO | RM 143.30
NORMAL | RM 239.00#psbumblebee #trustedpersonalshopper #psAmeeraZaini #psjubahsouq - #regrann

Happy 7th-Sary Jubahsouq !! 🎊 (@jubahsouq_shahalam)

πŸŽ‰#JSRAYACLEARANCESALEπŸŽ‰
β€’ 28, 29 & 30th JULY 2017 β€’
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#MirinaKurung :
.
MRK01-Pure White : M, XXL
MRK02-Sandy Grey : S, M
β€’
*Stocks may vary from time to time!
β€’
PROMO | RM 143.30
NORMAL | RM 239.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#JsRayaClearanceSale

Kak ku update stock last piece ( display) je tau. So korang kene alert !
#mirinakurung
Pure white - L
Promo RM 143.30

#luvinajubah
Pure white -L
Coco brown - L
Promo RM 143.40

#tulipdress
Coral green - L

#lilyaleesapeplum
Smokey grey - L
Promo RM 131.40

#vivyaanapeplum
Light peach - XXL
Promo RM 131.40

All this 40% off! While stock last!

(@jubahsouq_kl)

#JSCLEARANCESALE * 28th - 30th July 2017*
.
Stock update #mirinakurung (40%) @jubahsouq_kl .
MRK 01: pure white - S , M
MRK 02: sandy grey - Xs , S , M
MRK 03: beige -XS , S
MRK 04: turquoise-Xs , S
MRK 06: cocoa brown - S , M
MRK 10: black - Xs , S , M
.
NP | RM239.00
PROMO | RM143.40

Happy 7th anni Jubahsouq πŸŽπŸŽŠπŸŽ‰ (@jubahsouq)

Jangan lupa tau semua! #JSrayaclearancesale pada 28-30 Julai ini !
Semua item akan dijual dengan harga clearance, diskaun SEHINGGA 50% ! 😱
Sehingga 50% diskaun tau sayang semua, bukan semua barang diskaun 50% . Menangis Kak Min nanti gaji pun diskaun 50% πŸ˜‚πŸ˜‚
Harga sale sudah mula di update di @cataloguejubahsouq , boleh refer kat sana ya.
Stok sangat limited dan berbeza di setiap butik, website dan vendors.
Jadi kena cepat-cepat okay! πŸ’ƒπŸ»
.
#JSrayaclearancesale
More...