Anis Afiqa (@annisa_hussein)

Salam Aidilfitri...
Mohon ampun maaf dipinta, mensuci hening dosa...setahun menghilang...skrg menjelang..hari yg bahagia...selamat hari Raya... hahahahahaha
#matriye
#laguraya
#firstdayraya
#mirinakurung
#worldmapbawal

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

#MirinaKurung Colour Sandy Grey ni tinggal S & M sahaja dearies! Cepat grab sementara tengah PROMO. Boleh combo dengan Luvina Jubah atau Tulip Dress juga tau 😍

Buy 1 RM 189.00
Buy 2 & above RM 169.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Good news di hujung hujung bulan ramadan ni. Jubahsouq kembali dengan harga kombo untuk #tulipdress ,#neewardadress dan #mirinakurung .

Buy 1 = Rm189 /pcs
Buy 2 and above = Rm169 /pcs

Tapi stok terhad tau. Semua di railing saja. Kita nak kasi clear sebelum raya. Sape cepat dia dapat!

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Sukanya Shasha tengok kakak manis ni dengan suami dia. Tahun ni tema warna hitam katanya. Dah berkenan dengan #NeewardaKurung jadinya Shasha matchkan dengan #BajuMelayuAmrul hitam juga. Sekali belek belek berkenan dengan #MirinaKurung hitam jugak. Yeayy!! 🎉

#JSPreRamadhanSale still lagi ON PROMO ya dearies. Boleh serbu sekarang! Sebab beberapa hari je lagi SALE Pre Ramadhan dah nak berakhir 😱

#NeewardaKurung
PROMO | RM 219.00
NORMAL | RM 269.00
.
#BajuMelayuAmrul
PROMO | RM 149.00
NORMAL | RM 249.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Thank you ! Cust kite beli #mirinakurung offer RM 189! #jspreramadhansale masih lg on ye. Cepat stok makin menyurut!

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#mirinakurung 8-14May 🎉

PURE WHITE- S,M,L
SANDY GREY - XS,S,M
BEIGE- XS,S,M,XXL
Turqoise - XS,S
Dusty pink - XS,S
Cocoa brown - Xs,s,m
Fossil grey - xs,m
Black - S,M,XL

Offer RM 189

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Stock Update #mirinakurung .
@jubahsouq_kl #jspreramadhansale .

mrk 01 - pure white : s,m
mrk 02 - sandy grey : s,m
mrk 06 - cocoa brown : s
mrk 10 - black : m
.
NP : RM239
PROMO : RM189.00

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
🎉 #JSPreRamadhanSale 🎉
@jubahsouq_shahalam

#MirinaKurung in cocoa brown. Mirina antara yang hot selling tau. Effect ruffle & cutting kurung moden mencantikkan lagi si manis yang menggayakan 😍

MRK 01 : Pure White - S, M, XL, XXL
MRK 02 : Sandy Grey - S, M
MRK 03 : Beige - S, M
MRK 04 : Turquoise - M
MRK 05 : Dusty Pink - SOLD OUT!
MRK 06 : Cocoa Brown - XS, M
MRK 07 : Fossil Grey - SOLD OUT !
MRK 08 : Maroon - SOLD OUT!
MRK 09 : Navy Blue - SOLD OUT!
MRK 10 : Black - S, M, L

PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 239.00

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Promo #mirinakurung RM189 refer @cataloguejubahsouq 💓 Nak order whatsapp 01111-810-128

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #mirinakurung #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st:
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM189🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #mirinakurung #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st:
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM189🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #mirinakurung #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st:
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM189🌟

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Siapa yang dah ada #MirinaKurung kita geng! Cantik juga Turquoise colour ni kan.. sweet je sebab ada ruffle ruffle gitcheww 😍

NORMAL | RM 239.00

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Antara #MirinaKurung yg mcm Sari Yanti pakai? Atau #LuvinaJubah mana satu korang expect kami restock for #jubahsouqraya2017 ni ya?

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#mirinakurung in sandy grey. Masih available dr size XS - M. Hanya RM 239!

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Hurry up dearies! Sempat lagi nak shopping raya tau. Shasha tunggu sehingga jam 8 malam ini sahaja. SALE sampai ESOK je tau! 😘

Stock updated @jubahsouq_shahalam
#MirinaKurung :

MRK 01 : Pure White - S, M, XL, XXL
MRK 02 : Sandy Grey - M
MRK 03 : Beige - M
MRK 04 : Turquoise - M
MRK 05 : Dusty Pink - SOLD OUT!
MRK 06 : Cocoa Brown - XS, M
MRK 07 : Fossil Grey - M
MRK 08 : Maroon - SOLD OUT!
MRK 09 : Navy Blue - SOLD OUT!
MRK 10 : Black - S, M, L
.
PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 239.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Gambar ni yg byk semut ke atau org dlm gambar tu yg byk makan semut tak tahula😃@rhealudins
Manis berkrim berlemak2 mcm udang masak lemak tgk cik adik manis ni menyarung #mirinakurung ni.Di tgh kota London lagi.Hebat2..!!!
Siapa2 lg #jubahsouqlovers yg dah ade koleksi #mirinakurung
ni meh la tag kami di @jubahsouqlovers. Mesti cantik2 awak semua 😘
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
More...