TotalLook Hairandbeauty (@totallookepsom)

Now the sun is here (maybe fleetingly) don't forget your SPF! Creme Pur Confort a soothing and protective moisturiser, especially great for sensitive skin. Only £47.50! #guinot #spf #totallookepsom #moisturiser #protectyourskin #soothingskincare #protectiveskincare #epsom #surrey #crèmepurconfort

Brodie & Stone (@brodieandstone)

With this summer heat, hydration is a must! Try the Balance Active Formula Hyaluronic 554 Youth Serum and award-winning Moisturiser 💙

#BalanceActiveFormula #Hyaluronic #Moisture #Moisturiser #Serum #Hydrating #Hydration #Serum #Skincare #Beauty #bbloggers #beautybloggers #bbloggers #beautybloggers #InstaDaily #igdaily #like #love #favourite

PaleGirlRambling (@palegirlrambling)

Currently testing out some products from @templespa and I'm absolutely loving them so far 😍 review coming soon ☺️ #bblogger



































#beauty #blogger #beautyblogger #skincare #templespa #lifedefence #spf #spf25 #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupgoals #makeupmafia #moisturizer #moisturiser #dailymoisturiser

Dee Anggerik (@dee2shoppe_st)

YARRA MOISTURIZER
FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ➡️Membantu untuk merawat kulit yang bermasalahAnti JerawatMemudarkan JeragatMenjadikan kulit lebih Flawless ➡️Menyerlahkan kecantikan kulitAnti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
➡️Merawat lukaMenghalang sinar UV yang berlebihan
➡️Mencerahkan kulitMenjadikan kulit lebih Licin & Tegang
➡️Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
➡️Kulit akan lebih Lembab
➡️Mencegah masalah kulit kering
➡️Tambah Nutrisi dalam kulitParut akan hilang jika digunakan secara konsistenMengecilkan pori yang terbuka
➡️Mengurangkan minyak
➡️Mengecutkan jerawat dengan pantas
➡️Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata.

RM29
BELUM MASUK POS

WHATSAPP
📲012 5982608
#yarramoisturizer #moisturiser #moisturizer #mekap
#mekapmurah
#sayajualonline #sayajualmurah #sungaipetanishop #sungaipetani #bazarmalaysia #bazaarpaknil

i'm DEEYA HALIK (@deeya_halik)

YARRA MOISTURIZER
FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ➡️Membantu untuk merawat kulit yang bermasalahAnti JerawatMemudarkan JeragatMenjadikan kulit lebih Flawless ➡️Menyerlahkan kecantikan kulitAnti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
➡️Merawat lukaMenghalang sinar UV yang berlebihan
➡️Mencerahkan kulitMenjadikan kulit lebih Licin & Tegang
➡️Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
➡️Kulit akan lebih Lembab
➡️Mencegah masalah kulit kering
➡️Tambah Nutrisi dalam kulitParut akan hilang jika digunakan secara konsistenMengecilkan pori yang terbuka
➡️Mengurangkan minyak
➡️Mengecutkan jerawat dengan pantas
➡️Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata.

RM29
BELUM MASUK POS

WHATSAPP
📲012 5982608
#yarramoisturizer #moisturiser #moisturizer #mekap
#mekapmurah
#sayajualonline #sayajualmurah #sungaipetanishop #sungaipetani #bazarmalaysia #bazaarpaknil

Honey Rashid (@glamora_beauty)

Hello Dearies... 😍

Ciri ciri kawalan yang dapat menenangkan kulit anda, sesuai dengan kulit kulit yang sensitif & kulit yang terdedah jerawat ✔️
.
Dengan produk yang dijamin SELAMAT dari merkuri, hydroquinone & paraben, mesra wuduk & harga mampu milik, apa lagi alasan untuk tak nak cuba? 😉
.
Krim ini boleh dipakai siang & malam untuk kesan yang lebih ketara! Lelaki pun boleh guna tau. Whatsapp je +0133108080 atau PM sekarang 📲📞
.
Insha Allah Sales team Glamora akan hubungi anda secepat mungkin ❤️❤️❤️
.
#glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

#Be Beauty Smart#

WhatsApp 0164441623 Honey

primpmama (@primpmama)

SHAKE SHAKE SHAKE
When you first get your Climate Control you have to shake it up really well to activate all of the amazing ingredients inside! Once activated it's ready to use and within a matter of days you will begin to see this "miracle in a bottle" working its magic on your skin 💫

T E E N S (@bowlofzoee)

I use this moisturiser every morning and it does the job great 😊 #naturallykind #nonanimaltested #amie #moisturiser #skincare

honeybee (@psrubee)

Assalamualaikum sayang2 hakak Ruby. Selamat berpuasa semua. Ni ha hakak nk bgtau pasal #contestraya. Contest #belihoneybeemenanghudabeauty datang lagi!!! Kali ni syarat lagi mudah.
Spend serendah RM58 tuk cleanser layak join or any item dalam rangkaian Honey Bee. (Nak beli banyak pon boleh). Hadiah nye :
#1 Huda Beauty Pink Edition
#2 Huda Beauty Liquid Mattte Sugar Mama
#3 ??????? (Sambutan meriah kite tambah lagi satu hadiah..) CONTEST dari 20 May -20 June 2017 . Winner hakak akan pick dr slip POSLAJU SAHAJA pada 21hb June . Untuk customer dari #teamhakakruby pon boleh join. Bgtau nama korang je kat DS hakak. Dah! Settle!
Winner hakak pilih guna Spinner dr website mcm akak buat dulu. Lebih adil dan telus. Nnti akak buat live . So make sure kene follow FB akak ((@rabi'atul 'adawiah ghani)) rapat2 tau.

Syarat nya ialah: 1) beli mana2 item honeybee
2) bagitau nk join contest
Dah tu je. Nak follow IG @psrubee pon boleh. Rugi x follow akak. Pasal akak selalu wat contest. 😎😎. Semoga amalan kite bulan Ramadhan tahun ni lebih banyak dr tahun2 yg sudah. Sayang korang ketat2. 🐝🐝💋💋💄💄 #nafura #honeybeevenom #honeybeecleanser #honeybeeserum #nafuraagent #trueisland #honeybeemask #sispakaisissukasisjual
#agentsahnafura #moisturiser #honeybeeoriginal #saynotofake #original #trueislandalaska #magicskinprimer #skinfood #faceshop #bazaarpaknil #sayajualhoneybee

BRONZE BITCH (@bronzebitch_au)

Bronzed up and ready for Saturday night cocktails 🍹😋 Grab your instant sexy tan now ...washes off in your next shower - transfer resistant!

Glamora Putrajaya (@glamora_putrajaya)

Ciri ciri kawalan yang dapat menenangkan kulit anda, sesuai dengan kulit kulit yang sensitif & kulit yang terdedah jerawat ✔️
.
Dengan produk yang dijamin SELAMAT dari merkuri, hydroquinone & paraben, mesra wuduk & harga mampu milik, apa lagi alasan untuk tak nak cuba? 😉
.
Krim ini boleh dipakai siang & malam untuk kesan yang lebih ketara! Lelaki pun boleh guna tau. Whatsapp je +0169099777 atau PM sekarang 📲📞
.
Insha Allah Sales team Glamora akan hubungi anda secepat mungkin ❤️❤️❤️
.
#glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

S U I R A H B E A U T Y 🌸 (@maisurahh)

Why we are so loyal with nafura for more than 4years. Their product are THAT GOOD and REALLY WORKS!
Bukan sahaja makeup lagi cantik and tahan lama kalau prep btl2 dengan product nafura, kulit pun akan lebih bersih,anjal Toing Toing 😍😍😍
makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #facecream #beauty #makeupartistkl #cosmetics #cream #makeupartist #madefromkorea #facecream #cream #skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie #mua #SkinCare #makeupgeek #concealer #concealerhopegirl #nafura #nafuraagent #hopegirl #hopegirlmalaysia #muamalaysia #mua #makeupartist

NafuraProduct(DROPSHIP WANTED) (@honeybeevenomjunkie)

Tq makeupbyteynathirah
Always Gorgeous amd makeup on point!

NAFURA Magic Lash - Lash extension!!!! Memanjangkan dan melebatkan bulu mata 5x ganda
Menambahkan bulu mata yang tak berapa nak ade !(Fill in the strand between your lashes!)
Menggunakan Natural Fibre! Selamat digunakan.(Oat Fibre)
Melentikkan bulu mata yang tegak!
Sangat Natural dan tak nampak macam pakai bulu mata palsu!
Senang dicuci, hanya letakkan air , tunggu 5 saat dan buang!

Cara pemakaian:

Pakai lash extension menggunakan applicator, tunggu 5 saat, pakai sekali lagi , ulang sehingga medapatkan panjang extension yang dikehendaki, boleh tambah dengan mascara sedia ade untuk dapatkan effect lebih vavavoom!
WA 011-21212080 for oder Mari Mari Mari 💃🏼💃🏼 #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #facecream #beauty #makeupartistkl #cosmetics #cream #makeupartist #madefromkorea #facecream #cream #skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie #mua #SkinCare #makeupgeek #mac #classmakeup
More...