JubahSouq Melawati MallπŸ’• (@jubahsouq_mm)

Cantiknya adik2 kak mel menggayakan #mylittleblackdressvol3 ni 😍 Dress ni sangat sesuai tau kalau korg nak pakai pegi dinner atau apa2 event, nampak top top top meletop gituu πŸ’₯
β€’
#laudyapremeur RM349
#ivorypremeur RM329
#saleenasatinbawal RM89

JUBAHSOUQ SHAH ALAM (@jubahsouq_shahalam)

Dearies dah dapatkan Limited Edition #MyLittleBlackDressVol3 #NeewardaKurungPremeur & #NeewardaDressPremeur by @jspremeur ?? Belum..?? Limited tau. No restock. Boleh cepat cepat ke @jubahsouq_shahalam sebelum kehabisan 😘
β€’
Jangan kata Shasha tak bagitahu tau. Hurry up!

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

Dua2 nampak unik. Tapi kalau awak pilih Kiri atau kanan? #IvoryPremeurVol3 #MyLittleBlackDressVol3 #MLBD

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

MashaAllah indahnya pemandangan. Yang pakai #ElviraPremeur dress ni pun sama indahnya 😍 Kami dari Jubahsouq team mendoakan semoga Fawa aka Aisy dapat menunaikan ibadah umrah yang mabrur. Dapatkan #MyLittleBlackDressVol3 ni di website atau butik berdekatan.
.
#Repost @farahnabilahofficial
・・・
The way you view and judge others is a reflection of yourself. Jaga jaga 😏 (Jubah from : @jubahsouq )

(@jubahsouq_bangi)

#neewardakurungpremeur salah satu collection #mylittleblackdressvol3 tau. Sangat hot selling. Masih ada lagi stock dekat bangi. Boleh datang n try n then trus beli okayh 😘
---
NP : RM349

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

The pain you feel today, will be strength you feel tomorrow. .
#MyLittleBlackDressVol3
#CamillaPremeur
#LaudyaPremeur

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

Black suits me the best! Grab any of our #MyLittleBlackDressVol3 collections with a promotion price till this coming Monday. Seriously limited pcs left! πŸ‘ŒπŸ»

(@jubahsouq_terengganu)

Terimakasih dear datang grab #mylittleblackdressvol3 design Aquilla .

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

We love how Vivy styled our Neewarda kurung top with her Aliya jeans from @fvbasics ❀️♠️ Anyway you can also purchase the full set of #NeewardaKurungPremeur at @fashionvaletcom πŸ‘ŒπŸ»
.
#MyLittleBlackDressVol3 #JSpremeur #JSforjomshopping .

#Repost @vivyyusof
・・・
This is a kurung top hehe #makingitworthit
(Wearing @theduckgroup Satin Silk, @duckcosmetics Nude eye palette, Sunny Jill lipstick and Lady Eleanor lipgloss, @jubahsouq top and @fvbasics Aliya jeans, all from @fashionvaletcom) #fvootd #vivyootd #duckscarves #duckcosmetics #jubahsouq #fvbasics

Where Modesty Meets Beauty ❀️ (@jubahsouq)

Looking chic and bold in a perfect black and white combo. You can also grab these stunning dresses from #MyLittleBlackDressVol3 collection at @fashionvaletcom πŸ‘ŒπŸ»
#AquillaPremeur #IzabellaPremeur #JSprmeur

JUBAHSOUQ SHAH ALAM (@jubahsouq_shahalam)

Cantiknya dearies Shasha ni mengayakan #aquillapremeur dari collection #MyLittleBlackDressVol3 . 😍
Dearies yang belum grab lagi cepat-cepat tau!! Stok sangat limited.
β€’
NP | RM329

JUBAHSOUQ SHAH ALAM (@jubahsouq_shahalam)

Alhamdulillah. Lepas try fitting collection #MyLittleBlackDressVol3 , dearies Shasha dengan happynya grab #NeewardaDressPremeur . Kakak cantik ni katanya nak grab #EmelyaPremeur juga nanti yayyy 😍😍😍
β€’
Thank you kakak 😘❀️

(@jubahsouq_bangi)

Tq dear dah grab #neewardadresspremeur untuk pergi umrah nanti. 😘
Collection #mylittleblackdressvol3 ni mmg pilihan customer untuk dipakai masa mengerjakan umrah tau. Selesa ❀️❀️

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Antara design #mylittleblackdressvol3 yg available di butik. Stok terhad so better hurry up!

(@jubahsouq_bangi)

Tq dear, dah shopping jugak collection #mylittleblackdressvol3. Happy kak gee hari ni mmg ramai yg beli collection ni walaupon harga sale dah habis 😘😘

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Musim-musim dinner ni ramai yg cari dress kan. Jom cuci mata tak pn grab shj #mylittleblackdressvol3 ! Sesuai sgt-sgt dah! Dpt box and paperbag eksklusif tau!
#aquillapremeur
More...