#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Cantiknyaaa 😍 Sure ramai yang wonder mana sis ni dapat Valeria warna black kan. Sebenarnya yang ni version #ValeriaPremeur all in black colour menggunakan fabrik fursan Dubai. So thats why Valeria Dress takde in black colour sbb kita dah reserved that colour special for @jspremeur. Dan dengar kata akan ada #MyLittleBlackDressVol3 !!! Tak sabarnyaaaaa ❤️
.

#Repost @azrinaadam (@get_repost)
・・・
Sementara Syawal masih ada😌
Syawal 24, 1438H

#ootdjubahsouqraya2017
#jubahsouqlovers

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

When in doubt wear black la uols. Tak yah susah2 nak fikir mathcy shawl and what not. Dengar cerita akan ada #IvoryPremeurVol3 in black tp diberi sentuhan baru yang lebih meletop. So are ready for #MyLittleblackdressVol3 ? Anyway jangan lupa Subuh dulu tau. Amazing artwork ni done by @manjazahro ❤️