KONSULTAN KESEHATAAN (@rahasia_cepatt_hamil)

Masha`alloh kasihan bayi ini lahir dengan bibir sumbing.
Semoga cepat sembuh agar bisa tetap tersenyum bersama ibunya...
amin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb

Nurraysa Alor Star dan Pendang (@aimunee_nurraysa)

KELEBIHAN : .
✔️ Membersihkan & mencerahkan kulit wajah
✔️ Menganjalkan kulit muka
✔️ Mengurangkan jerawat & parut
✔️ Menjadikan tona kulit lebih sekata ✔️ Melembapkan kulit wajah
✔️ Mengecilkan pori-pori
✔️ Membersihkan make-up
✔️ Memperbaiki struktur kulit dari dalam
✔️ Mengatasi jeragat
✔️ Merawat kulit rosak
✔️ Mengurangkan masalah ekzema, gatal-gatal, kurap, panau dan ruam
✔️ Mengurangkan kulit berminyak
✔️ Sesuai untuk semua peringkat umur (Lelaki dan wanita )
✔️ Boleh digunakan untuk kulit muka dan badan .

Whatsapp
📞017-418 0032
📞017-418 0032
📞017-418 0032

#arganoil #ArganWhiteningMoisturizerMunee #NurraysaExecutivePartner #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #TeamMunee
#ProdukMesraWuduk #kulitjerawat
#AgentNurraysaPendang #AgentNurraysaJitra #AgentNurraysaHutanKampung
#sabun Colaggen #glowglowing #nurraysaalorstar #NurraysaAlorStarByAuni #kulitbabysensitif #ubatkulitbaby #kulitbabygatal #kulitminyak #kulitjerawat. #masalahkulit #setmakeupnurraysa #nurraysalover #Nurraysa #kulitsihat #kulitcantik #mesrasolat #mesrawudhuk #makeupmesrasolat #makeupmudahcuci

PRODUK MESRA WUDUK (@nurraysa.unniety)

KELEBIHAN INSPIRED BY FLORA EDP
.
🌺Tahan sehingga 8 jam
🌺Boleh dibawa solat
🌺Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌺Campuran ekstrak bunga & Vit C
🌺Saiz poket & senang dibawa
🌺Mudah di bawa ke mana-mana
.
Cara Penggunaan:
.
Sembur minyak wangi pada pergelangan tangan, pelipat siku, leher, pelipat lutut supaya minyak wangi tahan lama.
.
Baunya yang tahan lama walaupun hanya dengan sekali semburan tau. Yang penting boleh di bawa solat tanpa rasa was-was dan botol yang comel mudah di bawa ke mana-mana.
.
Jom hubungi admin sekarang di talian 0192516572
.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan

JOM MENANG PAKEJ UMRAH😍 (@kyra_army)

@Regranned from @hadi_fayyadh - ALHAMDULILLAH.. Terima kasih semua, Tanpa anda semua siapalah hadi fayyadh and team.. Jazakallahukhairan kathira. Semoga Allah beri ganjaran yang terbaik buat kita semua.
.
Terima kasih KOSMO, RABU 03 JAN 2018.
.
ALLAH MAHA PENYAYANG, dijaganya drpd terus leka dgn mainan Iblis, diketuk pintu hatinya utk kembali ke jalan yg benar.. Alhamdulillah.. Terima kasih @hadi_fayyadh atas penulisan yg cukup menarik.. .
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA!
.
.
Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang!
.
Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang!
.
Hubungi Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhTK
#ketikaazazilberputusasaTK
#semusimdimahsyarTK
#mengintaiakudinerakaTK
#teamkirah2018
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #hijabgaleria #farahfakhira #401production #dakwah - #regrann
#regrann #beraniberhijrah #sunnah #schooltime #jomrepost #ajl32
#bonanzahadifayyadh
#mekahmutungguakudatang
#umrahbersamahadifayyadh

Promosi RM29.90 Dapat 4 Buku😱😍 (@ana_kierasya)

@Regranned from @hadi_fayyadh - ALHAMDULILLAH.. Terima kasih semua, Tanpa anda semua siapalah hadi fayyadh and team.. Jazakallahukhairan kathira. Semoga Allah beri ganjaran yang terbaik buat kita semua.
.
Terima kasih KOSMO, RABU 03 JAN 2018.
.
ALLAH MAHA PENYAYANG, dijaganya drpd terus leka dgn mainan Iblis, diketuk pintu hatinya utk kembali ke jalan yg benar.. Alhamdulillah.. Terima kasih @hadi_fayyadh atas penulisan yg cukup menarik.. .
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA!
.
.
Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang!
.
Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang!
.
Hubungi Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhTK
#ketikaazazilberputusasaTK
#semusimdimahsyarTK
#mengintaiakudinerakaTK
#teamkirah2018
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #hijabgaleria #farahfakhira #401production #dakwah - #regrann
#regrann #beraniberhijrah #sunnah #schooltime #jomrepost #ajl32
#bonanzahadifayyadh
#mekahmutungguakudatang
#umrahbersamahadifayyadh

FA HADI FAYYADH PRODUCTION (@daqwah_novel)

@Regranned from @hadi_fayyadh - ALHAMDULILLAH.. Terima kasih semua, Tanpa anda semua siapalah hadi fayyadh and team.. Jazakallahukhairan kathira. Semoga Allah beri ganjaran yang terbaik buat kita semua.
.
Terima kasih KOSMO, RABU 03 JAN 2018.
.
ALLAH MAHA PENYAYANG, dijaganya drpd terus leka dgn mainan Iblis, diketuk pintu hatinya utk kembali ke jalan yg benar.. Alhamdulillah.. Terima kasih @hadi_fayyadh atas penulisan yg cukup menarik.. .
.
.
Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA!
.
.
Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang!
.
Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang!
.
Hubungi Sekarang! +60136998215
.
.
#semusimdibarzakhlllfab1
#ketikaazazilberputusasalllfab1
#semusimdimahsyarlllfab1
#mengintaiakudinerakalllfab1
#hadifayyadhproductionlllfab1
#TeamDhirarFayyadhArmy
#TeamDhirar2018
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #ajl32

Athirah Che Azimi (@athirah_nurraysa)

Banyak sangat manfaat ARGAN OIL yang digunakan dalam Argan Whitening Moisturizer Nurraysa,
Bukan sahaja melembabkan kulit, merawat masalah kulit terbakar, jerawat, parut, mencerahkan, hilangkan kedut- kedut, mencerahkan, dan banyak lagi.

Malah, paling ramai wanita suka ialah 💕 Anti-penuaan yang amat berkesan 💕 Menyelesaikan masalah kulit berjerawat 💕 Menghilangkan segala parut 💕 Melindungi kulit daripada kedutan akibat penuaan pra-matang 💕 Mengurangkan kedutan dibawah mata 💕 Bertindak sebagai pelembap terbaik untuk kulit. Ia menyegar dan melembut kulit lebih mudah daripada penggunaan krim atau minyak yang lain 💕 Kaya dengan protein yang sangat baik untuk keanjalan kulit yang berfungsi untuk menegangkan kulit dan menjadikan ia kelihatan lebih segar 💕 Mampu mengurangkan kegatalan kulit dan cepat menyembuhkan tanda-tanda yang disebabkan oleh menggaru pada kulit 💕 Sesuai untuk semua jenis kulit 💕 Mampu mencegah stretchmark pada kulit akibat proses kehamilan

Best kan!
Sila tag sesiapa saje yang guna Argan oil atau produk ada Argan oil 😀

#NurraysaBusinessAssociate
#UsahawanJutawan
#ApaSa #Nurraysa
#Moisturizer #AthirahRichTeam #arganOil

Kedai nuronline (@kedai_nuronline)

Nurraysa Glowing DD Moist Cake
Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
Menutup semua cela dan merawat wajah
Mesra solat
Tanpa silicon
SPF 50++
Free span
Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark
Beli secara online di http://ow.ly/OTvW30f1DN7 #kedainuronline #nurraysa #onlineshop

PROMO CNY 2018 (@ctmas_nurraysabeauty)

EH SAKIT TUMIT DAH HILANG?
.
Lepas je makan Jamu Vherbs dari Nurraysa ni sakit tumit dah hilang, badan pun rasa best je tau ! Takda dah rasa cepat penat macam dulu. .
JAMU VHERBS juga dapat membantu merawat masalah keputihan dan membantu mengurangkan sakit semasa period.
.
Korang dah try belum JAMU VHERBS? kalau belum meh whatsap cepat-cepat ke 0179766322 untuk order.
.
Jangan lupa LIKE & SHARE dengan kawan-kawan ye.
.
#nurraysa

NurfarhanaAzwa (@nurfarhanaazwa)

Wow ! Bestnya bedak ni, dapat cover parut yang ada dekat wajah 😍.
.
Nak cuba jugak?www.wasap.my/60132276353
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ddglowingmoistcake
#produkmesrawudhuk
#nurraysaexecutivepartner

TBH | SISTHO GONG BADAK (@dhira.thebeautyhacks)

SUDAH DAPATKAN SISTHO LIPMATTE YANG TERHANGAT NI? 😱😱😱
_
Check out this beautiful shades of Sistho Lipmatte! Isn't it gorgeous? Ada 5 code warna kesemuanya iaitu Kiss Love, No Lies, Talkative, Sweet Talker dan Baby Muah.
_
Sistho Lipmatte ni dapat memberi smooth finishing dekat bibir korang. Teksturnya juga ringan, and it last super long!
_
And the best part is, ia tidak mengeringkan bibir tau! Bau pun wangi, bau honeydew bubblegum gituw 😍😋
_
If you haven't got yours, grab it now at @dhira.thebeautyhacks 💖 Dengar cerita admin nak bagi 5 free gift khas untuk promosi bulan February ni 😎😎
_
💋 Sistho Lipmatte : RM35/pcs
💋 Postage : RM8 SM | RM12 SS
💋 Free cod : #umt #unisza

WhatsApp 0126549593 🤳atau klik terus whatsapp link kat bio okay.

#lipstickmesrawuduk #lipmattemurah #lipmattecantik #nurraysa #sistho #sistholipmatte #waterproof #longlastinglipstick #ootd
#barangmekapmurah #terlajaklaris #pamoga #ombrelipmatte #flawless #lipstickmatte #mua #blogger #instafamous #muabellaz #makeupmurah #agentsistholipmattegongbadak #agentsistholipmatteipoh #dataranaustin #gongbadak #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

Norlawati Yusoff (@norlawatiyusoff)

HARI INI Ramai yang meminang #nurraysa 😍
maklumlah LASTDAY PROMOSI CNY.... LASTDAY SAMPAI 12MLM YA😘😘😘
Masih akak layan Ok😆😆😆 Alhamdulillah😘😘😘😘😘😘😘
Syukur Rezeki dari Allah s.w.t

Haaa.. Dan yg beli harga RM30 DAN KEATAS, LAYAK JOIN CABUTAN BERTUAH EMASSS😘

Berminat nk order bole click 👇👇 www.wasap.my/60182666847/promosiCNY

MARY JARDIN | NATURAL SKINCARE (@annafeysa_jardin)

Alamilah rutin penjagaan kulit yang paling mudah & berkesan dengan sentuhan UNIK Mary Jardin.

Maaf, kami tidak menyediakan jalan pintas untuk kulit anda cantik dengan sekelip mata.

NAMUN kami menawarkan kepada anda nilai sebuah produk NATURAL yang SEBENAR untuk anda rasai kebaikan & keberkesanannya💜💜💜

Farah Shahidah Mohamed (@fash_nurraysabeauty)

🌹Tahu tak kenapa ada sesetengah minyak wangi sedap baunya bila dipakai orang lain tapi tidak pada kita? 🌹Sebab minyak wangi ni ikut hormon badan. 🌹Setiap minyak wangi akan mencetuskan aroma yang berbeza apabila terkena pada kulit. Setiap kali nak beli minyak wangi pastikan sembur dahulu pada kulit bukan pada baju atau smell card untuk memastikan aroma yang mana yang lebih sesuai untuk badan kita. 🌹Jenama yang gah tidak memastikan baunya gah juga apabila dipakai tau. 😉 🌹Cukuplah sekadar sembur 3 jenis bauan yang berbeza.
Jangan banyak, nanti awak pening nak pilih yang mana satu😋. #Nurraysa

TBH | SISTHO GONG BADAK (@dhira.thebeautyhacks)

Nak cepat cepat pergi kerja tapi tak tahu nak pilih lipstick sesuai?
.
No worries lalink! Dengan memiliki kelima lima warna Sistho Lipmatte uols boleh pilih mix & match 2 atau 3 colour gorgeous lagi meletop pum pum sekaligus untuk bergaya ke office!
.
Contoh macam adik manis kat atas ni, pilih warna Sistho Lipmatte code Talkative mix dengan code Kiss Love, cun bukan? 😍😆
.
Masalah BIBIR PUCAT? Settle okayy 😘
.
Whatsapp 0126549593 now girls!
.
#lipstickmesrawuduk #lipmattemurah #lipmattecantik #nurraysa #sistho #sistholipmatte #waterproof #longlastinglipstick #ootd
#barangmekapmurah #terlajaklaris #pamoga #ombrelipmatte #flawless #lipstickmatte #mua #blogger #instafamous #muabellaz #makeupmurah #agentsistholipmattegongbadak #agentsistholipmatteipoh #dataranaustin #gongbadak #umt #unisza #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians

Nurraysa (@nurraysabeautypenang)

KELEBIHAN MINERAL LOOSE POWDER
.
Apa yang best Mineral Loose Powder ni dapat memberi effect yang flawless bila digunakan bersama Glowing DD Moist cake karana teksturnya yang lebih halus.
.
Bukan tu je, ia juga bagus untuk kulit di mana fungsinya yang dapat menyerap minyak. So, lepas dah apply ni boleh la say no more to kulit berminyak. 😜
.
Apa yang best lagi, ia adalah daripada bahan-bahan semula jadi dan teknologi nano yang mana dapat merawat kulit sekaligus dapat membuat wajah nampak gebu dan glowing gitu 😍
.
Jangan risau, ia mesra wudhuk dan sangat senang kalau nak cuci untuk solat.
.
Senang dan sangatlah mudah. Best pun best.

Untuk order atau pertanyaan lebih lanjut boleh terus WhatsApp ke 010-6012888.

#Nurraysa
#TeamNurraysa
#BeautyConsultantNurraysa
#BusinessConsultantNurraysa
#NurraysaPenang
#IdamanRichTeam
#Stokiswanted
#AgenWanted
#NiagaTanpaModal

Noni Sukarno|OnlineBeautyShop (@nonisukarno)

******************************************
STRESS LEPAS BUAT FACIAL TINGGAL PARUT KAT MUKA😫
****************************************** Alhamdulillah cuci dengan sabun dan konsisten sapu moisturizer je parut akibat facial dah hilang.. x sampai seminggu sapu parut dah hilang.. Alhamdulillah bile Allah izinkan semua boleh sembuh..inshaAllah.. Yang penting kite kene BERANI dan YAKIN untuk mencuba.. niat kite pun kene betul taw..☺️ Yang ni memang NBM sendiri yang alami taw..100% original bukan copy paste n edited testimoni😆. Kalau x percaya tengok sendiri perbezaan gambar sebelum dan selepas kat bawah ni👇

Kalau nampak perbezaan sila komen ‘YES’ . Sporting ye uolls😘

#produkmesrawuduk
#labtest #tanpabahankimia #nurraysa #sayajualnurraysa #sayajual #mesrasolat #ddmoistcakenurraysa #uvcreamnurraysa #pearlmagiclipstick #nurraysakelantan
#treatmentserumnurraysa
#nurraysaapp
#promosinurraysa
#nurraysa
#nurraysakotabharu
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

KONSULTAN KESEHATAAN (@rahasia_cepatt_hamil)

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb

🇸🇬 #allaboutnurraysareviews (@allaboutnurraysa)

🌷Nurraysa Kabuki Brush🌷 🌸 *BERUS MUKA* 🌸 .
-
🌻 *Round Blending Face Brush (Hidung/ Mulut)* 🍃Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer .
-
🌻*Flat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)* 🍃Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation .
-
🌻*Angled Blending Face Brush* 🍃Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing. Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing .
-
🌻*Angled Counturing Face Brush* 🍃 Berus seperti ini berbentuk bulat. Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam .
-
🌻*Tapered Conturing Face Brush (Powder)* 🍃 Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak .
-
.
🌸 *BERUS MATA* 🌸 .
-
🌻*Small Round Blending (Contoring Eyeshadow)* 🍃 Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes .
-
🌻*Conceal Brush (Kening)* 🍃 Untuk sapuan concealer di kening .
-
🌻*Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer)* 🍃 Untuk eyeshadow application .
-
🌻*Small Angled Countouring (Eyeshadow)* 🍃 Blending eyeshadow supaya nampak kemas .
-
🌻*Small Flat Blending (Concealer Blemishes)* 🍃 Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes .
-
🌻*Small Tapered Blending (Concealer around Nose)* 🍃 Untuk sapuan concealer di celah hidung
.
.
#Nurraysa #NurraysaSG
#TeamFAFRSG #allaboutnurraysa
#MakeupBrush #MakeupBrushSG
#KabukiBrush #KabukiBrushSG
#WudhuFriendly #SolatFriendly
#jerawat #jeragat #eczema #pores
#Singapore 🇸🇬
More...