NURRAYSA BEAUTY (@nurraysa_uia)

[Nurraysa Beauty]

CHINESE NEW YEAR SALE❗️❗️ ws untuk tempahan
➑️018-9466507

#nurraysabeauty #nurraysa #beauty #makeup #cosmetic #mesrawudhu #jimat #murah #promosi #uia #uiam #iium

Cik Ayu Shoppe (@cikayushoppe)

Combo of Collagen Soap and Argan Whitening 😍
Ws 010-2722414 for details

#nurraysa
#cnysale
#cnypromo

nurul jannah (@sis_nurraysa2017)

NURRAYSA Fast Clean Eye Make-Up Remover:
.
. βœ”οΈMelembap & melembutkan kulit terutamanya selepas menanggalkan make-up
. βœ”οΈBertindak sebagai pelincir pd permukaan kulit utk menjadikan kulit lembut dan licin
. βœ”οΈMenyegarkan kulit wajah
. βœ”οΈTidak mengandungi bahan pengawet
. βœ”οΈMenggunakan sumber organik
. βœ”οΈMenyeimbangkan PH kulit
.
Tak tahu kat mane nk dapatkan PRODUK NURRAYSA??
.
Wassap πŸ“²01119423277

#nurraysa
#nurraysabeauty
#produkmesrawudhuk

Cik Ayu Shoppe (@cikayushoppe)

2 box of Collagen Powder😍
Ws 010-2723414 for details😘

#nurraysa
#cnysale
#cnypromo

lets be beauty (@letsget_beauty)

Nurrasya Malaysia:
NURRAYSA TREATMENT SERUM
.
"Dulu saya tak kenal serum ni, nak pakai untuk apa pun tak tahu? Sadis kan hihi.. sejak kenal Nurraysa ni baru tau guna Serum haha.. Hari-hari nak guna sebab best.."
.
Me nak habaq sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.. Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit rasa sejukkk lepas pakai.
.
Jerawat naik je kita tepek serum ni, inshaa Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Sempena CNY ni bos dari @nurraysahq bagi harga PROMOSI! Sapa ta nak kan!
Wassap me NOW πŸ“²0106619475

#nurraysacollagensoap #nurraysahq #nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkselamatluluskkm #kosmetikmalaysia #makeup #skincare #serum

Ayuni_Nabila_Enterprise (@ayuninabilaenterprise)

Wawa Jutawan:
CNY SALES NURRAYSA BEAUTY!! Wassap 012 664 2573

https://www.facebook.com/Nurraysa-Beauty-Ayuni-Nabila-Enterprise-483800301815649/

#AgenNurraysaRawang #nurraysa #nurraysabeauty #wawarichbeautyteam #inarichbeautyteam #teambeautyrichtie

Cik Ayu Shoppe (@cikayushoppe)

Skin Care full set😍
Ws 010-2732414

#nurraysa #cnysale #cnypromo

🌹LEVEiNE | MY (@leveine_whiteningmask)

Cara Penggunaan :~ 🎈Sapu serum G-White pada muka dan leher dengan. 🎈Urut perlahan-lahan dengan pergerakan bulat kecil sehingga serum meliputi seluruh muka dan telah meresap sepenuhnya. 🎈Gunakan waktu siang dan malam pada permukaan kulit yang bersih. 🎈Sesuai digunakan sebagai asas solekan. ***Sesuai untuk semua jenis kulit, terutama bagi kulit sensitif. ***Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kesan yang lebih baik.

#leveine #leveineofficialmask #leveinemask #gwhiteserum #serum #alrazis #pewiitsoap #bvrc #dermanictranscaps #vitamincpahangpharmacy #patiibuputih #jannalawa #collajelly #chriszen #nourain #perla #perlacoffee #olicandy #azanis #kawaiicollagen #dnars #nurraysa #dherbsterlajaklaris #himalaya #glutacaps #wakdoyok #tatiskincare #aliadania #amyerabeauty #symabeautyskincare

Cik Ayu Shoppe (@cikayushoppe)

Body Care set for only Rm100😱😱
Ws me for details 010-2723414

#nurraysa

noorsyuhada (@noorsyuhada0208)

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER
.
Cara penggunaan:
.
Sapukan Nurraysa Shining Mineral Blusher pada kedua-dua tulang pipi selepas memakai Nurraysa Glowing DD Moist Cake untuk wajah yang lebih berseri dan ia akan meninggalkan kemasan yang rapi pada kulit wajah.
.
Whtsp 0179570509
.
#nurraysashiningmineralblusher
#nurraysa
#nurraysabeauty

NURRAYSA HALAL COSMETICS (@nurraysahalalcosmetics)

Hadiahkan Nurraysa pada insan tersayang, makes them HAPPYβ™₯️

CNY SALE HARGA RUNTUH KEBABOOMM serendah RM31 sahaja

ORDER | WA +6 019 377 1857 (Najwa)

COD | WA lokasi anda

JOIN TEAM NURRAYSA | FREE business tips, FREE guide, FREE modal

#nurraysa #nurraysasale #cnysale #nurraysacnysale #munawrichteam #nurraysabeauty #nurraysahq
#hantaranperkahwinan #ideahantaran #hantaranpengantin #pameranpengantin #doorgift #nurraysahalalcosmetics #nurraysamakeup #islamicquotes #islamisfirstclass #alhamdulillah #nurraysamurah

CNY Promotion! (@aaisyahumayra)

Morning darls! Hehehe.. Ni dia SET MAKEUP NURRAYSA mampu milik.. Jeng jeng jeng.. Uhmm.. See? Betul kaw kaw dia punya sale kali ni kan kan??..
.
Set makeup RM90.. Jimat RM29 Woww! So.. U olls boleh lahh pakatΒ² try naa.. Murah murah? Hehe.. Worth it.. In shaa Allah...
.
So, siapa nak order boleh direct whatsapp ana ya.. Macam biasa.. Tet tet tet 018-972 4269.. Jjang!
.
#inarichbeautyteam
#nurraysa
More...