Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸SET SKINCARE TRIAL PACK (1 SET)🌸 1⃣ Collagen Soap (35gm)
2⃣ Treatment Serum (15ml)
3⃣ Miracle Whitening Spray (30ml)
4⃣ Uv Cream (5gm) πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-3 bulan (mengikut kegunaan)
KELEBIHAN : βœ”οΈ Set penjagaan kulit yang berasaskan organik dan semulajadi
βœ”οΈ Mencerah dan melembapkan kulit
βœ”οΈ Membuang sel kulit mati
βœ”οΈ Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat dan parut
βœ”οΈ Merawat kulit dari dalam
βœ”οΈ Tidak meninggalkan kesan pengelupasan βœ”οΈ Tiada bahan merkuri, silikon dan hydroquinone

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Diperbuat daripada bahan semulajadi βœ”οΈ Menggunakan teknologi nano
βœ”οΈ Merawat kulit menggunakan bahan mineral
βœ”οΈ Membuat wajah nampak lebih flawless βœ”οΈ Sesuai digunakan bersama Glowing Dd Moist Cake
βœ”οΈ Mesra wuduk
βœ”οΈ Spf 15

KANDUNGAN BAHAN : πŸ‘‰πŸ» Talc
πŸ‘‰πŸ» Mica
πŸ‘‰πŸ» Marine Collagen
πŸ‘‰πŸ» Magnesium Stearate
πŸ‘‰πŸ» Pearl Powder
πŸ‘‰πŸ» Titanium Dioxide
πŸ‘‰πŸ» Zinc Oxide
πŸ‘‰πŸ» Fragrance
πŸ‘‰πŸ» C1 77491

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸PERFECT BROW SHAPING🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Tidak mengandungi silikon
βœ”οΈ Mesra wuduk
βœ”οΈ Mudah dicuci
βœ”οΈ Senang membentuk
βœ”οΈ Warna coklat gelap

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Lukis bentuk kening dengan Eyebrow. Kemudian ratakan dengan berus

KANDUNGAN BAHAN : πŸ‘‰πŸ» White Bees Wax, Caprylic, Collagen, Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Mencerahkan bahagian badan yang diingini
βœ”οΈ Bau harum dan tidak melekit
βœ”οΈ Membuatkan kulit tampak glowing dan flawless
βœ”οΈ Merawat masalah kulit
βœ”οΈ Menganjal dan melicinkan kulit
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 15)

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin c), Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸STEMCELL FEMININE WASH🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Menyegarkan miss v
βœ”οΈ Mencegah & merawat keputihan
βœ”οΈ Merawat gatal-gatal
βœ”οΈ Menghindari dari jangkitan kuman
βœ”οΈ Merapatkan hubungan suami isteri
βœ”οΈ Mengandungi pH 3.5
βœ”οΈ Sesuai untuk ibu mengandung
βœ”οΈ Tanpa Paraben & Sles
βœ”οΈ Tidak mengeringkan kulit

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Aqua, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Mentha Piperita (Peppermint), Leaf Extract, Oak Galls (Manjakani) Extract, Piper Betle (Betel) Leaf Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Fragrance, Citric Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Menthol, Collagen, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Methylisothiazolinone, Stemcell Apple, Castor Oil

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈShampoo + Conditioner (2 dalam 1)
βœ”οΈ Tanpa Sles & Paraben
βœ”οΈ Melebatkan rambut
βœ”οΈ Membantu mengurangkan masalah kelemumur
βœ”οΈ Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
βœ”οΈ Memberi kesan dingin dan sejuk pada kulit kepala
βœ”οΈ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan shampoo di telapak tangan dan ratakan pada kepala. kemudian bilas sehingga bersih

KANDUNGAN BAHAN : πŸ‘‰πŸ» Betaine
πŸ‘‰πŸ» Methyl Ester Sulfonate πŸ‘‰πŸ» Methylisothiazolinone/Phenoxyethanol
πŸ‘‰πŸ» PEG-7 Glyceryl Cocoate
πŸ‘‰πŸ» Menthol Crystals
πŸ‘‰πŸ» Salicylic Acid πŸ‘‰πŸ» Panthenol πŸ‘‰πŸ» Water
πŸ‘‰πŸ» Nigella Sative Seed Oil

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸ORGANIC BODY WASH🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate) βœ”οΈ Mengekalkan kelembapan, melembutkan dan menjadikan kulit licin
βœ”οΈ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
βœ”οΈ Memberi penghidaratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
βœ”οΈ Sesuai untuk semua peringkat umur

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Basahkan span dengan air, tuang body shower dan gosok ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar Hydroxyprophyltrimonium, Chloride, Fragrance

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Tanpa Silikon (mesra wuduk) βœ”οΈ Gabungan Foundation + Powder + Concealer (3 dalam 1)
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 50+++)
βœ”οΈ Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium, Dark)

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Tekapkan span pada bedak dan ratakan ke seluruh kulit muka dengan cara menekap

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Gluthathione, Kigelia Africana Fruite Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Tocopherol

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸MASCARA PERFECT LONG LASH🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Mesra wuduk
βœ”οΈ Mudah dicuci hanya menggunakan air sahaja
βœ”οΈ Tiada kandungan silikon
βœ”οΈ Melentikkan bulu mata
βœ”οΈ Tidak menghitamkan mata
βœ”οΈ Bukan kalis air
βœ”οΈ Warna hitam

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Collagen, Aqua, Beeswax, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

Nurraysa Beauty Skin Care (@byserikandi)

🌸COLLAGEN POWDER🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Menganjalkan kulit
βœ”οΈ Menjadikan kulit badan lebih cerah, gebu & kelihatan awet muda
βœ”οΈ Membuang toksik dalam badan
βœ”οΈ Mengatasi jerawat, jeragat & pigmentasi
βœ”οΈ Mencuci & membina usus
βœ”οΈ Memperbanyakkan susu badan
βœ”οΈ Mengatasi masalah sakit lutut
βœ”οΈ 1 kotak ada 20 sachets

CARA PENGAMBILAN : ➑️ Koyak dan terus makan. Untuk kesan maksimum, minum 3 liter air kosong sehari dan elakkan kafein

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Kolagen
πŸ‘‰πŸ» Kurma
πŸ‘‰πŸ» Kismis
πŸ‘‰πŸ» Delima

Berminat ? Jom cantik berseri bersama Nurraysa ; Produk Mesra Wuduk 🌸 πŸ’―Trusted seller;πŸ“±0176320794

#nurraysabeautyskincare #nurraysa #produkmesrawuduk #kulitcantikberseri

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

(@ct_rose_lyna)

********************************
OKEY KE PRODUK NURRAYSA?? ******************************** Ramai customer2 baru yang masih bertanya-tanya tentang kebaikan produk2 #Nurraysa nie... Jom saya share dengan anda secara ringkas kebaikan produk nurraysa
--------------------------------------------------------------------------- πŸƒ Sabun -》Membersihkan dan mencerahkan kulit muka, mengurangkan jerawat, jeragat, parut, melembabkan wajah, menanggalkan sisa make up, kulit berminyak, merawat ruam, eczema, gatal-gatal dan banyak lagi.. πŸƒ Set skincare -》Set penjagaan lengkap seharian anda, ada sabun & serum untuk melindungi kulit dari jerawat, kulit lebih berseri dan mulus..
Whitening spray untuk memutih, menegang, menutup liang roma, dan kurangkan garis halus..
Uv cream untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari. πŸƒ Lipstick -》Merawat bibir hitam, kusam, kering, melembabkan bibir, paling best mesra sholat
❗️lipstick keluaran nurraysa tanpa plumbum πŸƒ DD Moist Cake -》bedak 3 in 1, tanpa silicone, menjadikan tona kulit wajah sekata, kulit halus dan glowing, merawat kulit wajah dan mesra sholat.. πŸƒ Lotion -》Mencerahkan dan melembabkan kulit serta melindungi daripada sinar uv, bau kulit lebih harum.. πŸƒ Feminine wash-》Menghilangkan bau hanyir, merawat keputihan, menyegarkan miss V, menghilangkan kegatalan, mengurangkan jangkitan kuman, memberikan rasa segar dan bau wangi.. πŸƒ Mineral_powder -》baik digunakan selepas DD moist cake untuk menghasilkan kulit wajah lebih flawless dan gebu.. paling best mesra sholat. πŸƒ Blusher -》Sangat ringan, mudah disapu rata, kulit nampak lebih licin, menaikan seri wajah.. πŸƒ Miracle black EyeLiner-》dengan eyeliner keluaran nurraysa mata akan nampak lebih galak dan menawan..
tidak comot dan tidak menggelapkn bawah mata apabila memakainya.
Tanpa silicone, Bukan water proof sebab mudah untuk berwuduk & mesra solat.. Nak tau lebih detail meh pm ..😍

Juzfit Tati Dtrim.com (@rarabeautyshoppp)

πŸ’πŸNURRAYSA LOOSE ITEMS .
(semua harga belum masuk postage)
.
🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP : Rm18
🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK :
RM24
🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) : RM34
🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER: RM26
🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION : RM19
🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET:
RM55
🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER: RM30
🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH: RM24
.
100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Berminat?
Nak order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.

#tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatilooseitem #tatiskincare #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaskincaretrialset #nurraysalooseitems #nurraysamurah #nurraysaoriginal #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysapromo #tatitonerbesar

Juzfit Tati Dtrim.com (@rarabeautyshoppp)

πŸ’πŸƒNURRASYA SKINCARE TRIAL SET πŸ’
.
Harga :
1-Rm62
2-Rm120
.
Free postage ke semenanjung.
Sabah sarawak tmbh rm6.
.

100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Berminat?
Nak order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.

#tatiskincare #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaskincaretrialset #nurraysalooseitems #nurraysamurah #nurraysaoriginal #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysapromo #tatitonerbesar

SMISUsignature (@smisusignature)

Cara Penggunaan

Collagen Soap

Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit, bilas dengan air biasa atau air suam.

Treatment Serum

Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

Miracle Whitening Spray

Selepas Treatmenr Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, ratakan ke seluruh permukaan wajah.

UV Cream

Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar.

HARGA : RM64 ⚠️TAK TERMASUK POSTAGE

BELI 2 FREE POSTAGE
BELI 2 FREE POSTAGE
πŸ™ˆHOW TO PURCHASE ?
😎WHATSAPP 0142398351
SM = ADD RM5
SS = ADD RM7
#dijaminsampai
#tatikincare
#ephyra
#glowglowing
#JSD
#Kcolly
#mollymissv
#SKKM
#azanisserum
#susukambing
#tatimurah
#semuamurah
#beli2freepostage
#nurraysa

SMISUsignature (@smisusignature)

Cara Penggunaan

Collagen Soap

Cuci 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit, bilas dengan air biasa atau air suam.

Treatment Serum

Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

Miracle Whitening Spray

Selepas Treatmenr Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, ratakan ke seluruh permukaan wajah.

UV Cream

Selepas menggunakan Treatment Serum dan Whitening Spray, sapu UV Cream ke seluruh permukaan dengan urutan secara memutar.

HARGA : RM64 ⚠️TAK TERMASUK POSTAGE
πŸ™ˆHOW TO PURCHASE ?
😎WHATSAPP 0142398351
SM = ADD RM5
SS = ADD RM7
#dijaminsampai
#tatikincare
#ephyra
#glowglowing
#JSD
#Kcolly
#mollymissv
#SKKM
#azanisserum
#susukambing
#tatimurah
#semuamurah
#beli2freepostage
#nurraysa

The MUAB (@muabofficial)

Alhamdulillah...fall in πŸ’œ sangat dengan #marykaymalaysia #carameltoffee
Selesa, moist n sesuai dengan warna kulit sawo matang saya..yang bestnya..senang nak matching dengan baju & penampilan.. kalau macam ni semangat je nak buat akaun bagi imbang
Senang nak tengok untung rugi kalau buat account cantik2
Di tambah pulak dengan koleksi #arianishawl belit sekali membentuk cantik je..pastu pin2 kan aje..senang selesa n kain bubble yang tak perlu masa yang lama bersiap
Both my #carameltoffee & #ariani SANGAT MENJIMATKAN MASA ⏳saya 😘
#TheMUAB #MudahnyaUrusAkaunBisnes #marykaymalaysia #marykayconsultant #marykaylover #ariani #arianiootd #arianilovers #arianipersonalshopper #deejacosmetic #juzfit #herbalifemalaysia #nurraysa #elanishserum #luffiyaskincare #shakleemalaysia #tommytippee #telekungmesraibadat #sitikhadijah #mqtouchfoundation #serunding #mylea #feelthebag #fossilmalaysia #fossilmalaysia #accountingsystem

GEBU | PUTIH | JERAWAT | AYU (@nurraysa_beauty_nurulain)

Baru jadi pendulang. Tapi penat sgt sik😝
_
Hakak manis suruh sis make up kan dia utk #menyambutmenantu . Dia nak #simplebutnice. Request for u, i Buat je yg mana boleh. sis takde skill pun. Semua guna produk #Nurraysa.
_
#weddingday #weddingfaizrahmah #weddingbff
More...