GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

MEN'S CASUAL ATHLETIC SHOES SNEAKERS ⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️(DRAG LEFT TO SEE MORE)

PRE-ORDER

RM50 FREE POSTAGE
SIZE:- 39-44(we show you the size of men's in the picture)
COLOUR:-BLUE,BLACK,RED
CAN PM/WHATSAPP
#GOFANTY

01117715407

GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

MEN'S LACE UP CANVAS SNEAKERS ⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️(DRAG LEFT TO SEE MORE)

PRE-ORDER

RM50 FREE POSTAGE
SIZE:- 39-44(we show you the size of men's in the picture)
COLOUR: BLACK,BLUE,YELLOW
CAN PM/WHATSAPP
#GOFANTY

01117715407

GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

MEN'S ARMY HIGH TOP BOOTS!

PRE-ORDER

RM50 FREE POSTAGE
SIZE:- 39-44(we show it in the picture)
COLOUR:-YELLOW ARMY/GREEN ARMY
CAN PM/WHATSAPP
#GOFANTY

01117715407

GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

MEN'S CASUAL SHOES

PRE-ORDER

RM50 FREE POSTAGE
SIZE:- 39-44
COLOUR:-BLACK+BLUE/BLACK+RED/BLACK+GREEN
CAN PM/WHATSAPP
01117715407

GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

Opening sale!!! MEN'S SNEAKER SHOES

PREORDER

RM50 FREE POSTAGE (SM)
Size: 39-44
NORMAL PRICE RM65
TDAY JUST RM50!! RM50 GRAB NOW GRAB NOW!! LIMITED STOCK!!!!!!!🔥❗️

GOrgeous FANtastic beauTY Co (@gofanty)

#GoFanTy akan memulakan perniagaannya pada 20/10/2017 iaini pada hari esok! Kami akan menjual handbag, kasut lelaki&perempuan, EMAS(916) dlm perancangan(ada gelang,rantai,subang,cincin dan sebagainya), dan beberapa produk kecantikan/beauty produk/supplement terpilih akan kami jual! Kami akan mula jual sedikit demi sedikit! Jangan unfollow 😉 yg penting perniagaan kami adalah termasuk dengn harga GST&POSTAGE tak lupa juga dengan emas(916) satu gram rm200 termasuk UPAH JUAL dan POSTAGE!!! BUKAN SEC-HAND EMAS YEE! (kalau walk-in beli dekat kedai RM200 tau!! Itupun tak termasuk upah dan rundingan)..apa2pun jangan lupa visit our ig setiap hari untuk mendapatkan harga promosi dan semua harga untuk beg atau kasut adalah bawah RM70(MINORITI) manakala serendah RM60,RM50,RM40,RM30,RM25 adalah MAJORITI!!! Semua harga kasih terlebih sayang ❗️❗️❗️ jangan lupa #hashtag ig kami! #GOFANTY

Follow platform kami yg lain untuk menguatkan lagi business kami! Tqsm honey!

Twitter :- @2gofanty
Facbook page :- @gofanty

Sebarang pertanyaan:-
Wasup.my/01117715407

siti khadijah zaminudin (@sitikhafi)

BESTNYA ! SPRAY-SPRAY JE MAKEUP TANGGAL, MUKA PUN LEMBUT JE
.
FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER dari Nurraysa ni dapat melembut dan melembabkan wajah tau. Korang bersihkan sisa makeup guna makeup remover Nurraysa ni dan rasai sendiri. Lepastu kulit akan rasa lembut je tau !
.
Ia juga 100% water, oil free dan tidak menyebabkan kulit muka berminyak tau. Bersaiz kecil mudah untuk dibawa ke mana sahaja.

Sangat best & mesti cuba..meh

WhatsApp 0179677204 cik siti
.
#nurraysa
#teamnurraysa

NurraysaSG_Dayang (@nurraysasg_dayang)

Nurraysa Miracle eyeliner

Eye liner yang sangat mudah dicuci, selamat dipakai dan mesra wudhuk. Memberikan kesan yang lebih menarik pada mata dan kemasan yang lebih cantik pada mata wanita.

Kandungan beeswax ni adalah supaya makeup tahan lama secara natural. Mudah dicuci Dan bila pakai mudah kering Dan tidak bersepah ketika pemakaian.

Tidak mengandungi silikon, mesra wuduk dan selamat digunakan.

Sila DM untuk info selanjutnya. ♥️

Nurraysa Beauty Skincare SG Dropshipper
Nurraysa Dayang
Whatsapp msg only di 97302475
Email nurraysasg07@gmail.com

#nurraysa #halal #wudhufriendly #solatfriendly #singaporecosmetics

Nuriani Yani (@dbeautynurclosetz)

KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA 😉😚
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
Ianya amat lembut dan mudah digunakan tau ! 😚 Jom grab cepat-cepat, whatsapp Yani ke 97630244 untuk order. .
Silakan SHARE.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#teamfafrsg
#timkakzaza
#SGNurraysaByYani

Heiriey Wahyu (@noor_hidayatul_wahyu)

Sunnah membaca surah Al-Kahfi pada malam Jumaat, bukannya surah Yasin.

Alhamdulillah Jumaat tiba lagi. Jangan lupa sunnah membaca surah Al-Kahfi yang jelas fadhilatnya daripada sumber hadis-hadis Nabi ﷺ yang sahih.

Manakala hadis-hadis yang menyatakan kelebihan surah Yasin pada hari jumaat adalah sangat dhaif, palsu dan ada yang tidak dijumpai asalnya.

Namun adalah baik jika membaca surah Al-Kahfi untuk memperolehi kelebihannya ditambah pula dengan surah Yasin dan surah-surah lain untuk menggandakan pahala membaca Al-Quran.

Semoga kita terus mencintai sunnah Rasulullah ﷺ dan istiqamah mengamalkannya InshaAllah. 🐝🐝🐝 #Selamat_malam
#Assalamualaikum
#kempen_mekaphalal_mesrawudhuk
#berbaki_13hari
#wassup_01132292236
#dropshipnurraysa
#nurraysa
#izarateam

👰💄NURRASYA (@nayra_empire)

Sape minat nak jual set makeup?

ada lipstik, blusher, eyebrow, eyeliner, foundation, mascara, loose powder. * Komisen diberi untuk setiap jualan
* Ada group untuk belajar "cara menjual"

berminat? Direct wasap DS ke www.wasap.my/60145054634
#ctdk#nurraysa#setmekap#mampumilik#mesracuci#ddmoist#eybrowshaping#eyeliner#lisptick#mascara#meletop

rose emilda rashid (@emilda_rashid07)

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER
.
Jom sama-sama check it out ! 😚😚😚
.
Blusher adalah salah satu tools makeup yang buat muka kita berseri-seri dan cantik. Tanpa blusher, wajah kita seperti kekurangan sesuatu. Betul tak? 😍
.
Shining Mineral Blusher mengandungi kolagen yang membantu merawat kulit. .
Siapa yang sukakan blusher yang tak terlalu heavy, makeup yang ringkas, sangat sesuai pakai blusher ni. Selain tu, blusher ni boleh jadi eyeshadow jugak tau.
.
Blusher ni mudah dibawa kemana-mana saja dengan size yang minima dan ringan, memudahkan anda menyimpan dalam handbag.

#kelebihanmineralblusher
#nurraysa
#teamnurraysa
#01133723051

qila_dyxy (@qila_dyxy)

Beli salah satu set mekap nurraysa ni 👇
1) full set
2) set trial
3) set gojes
4) set cinta sayang
5) set meletop
Boleh beli barang add on nurraysa dengan harga yang murah . 💖
1) fast clean remover
2) argan whitening
3) serum
4) whitening spray
5) berus mekap kabuki
6) perfect long lash maskara
Banyak kan ? Berbaloi lagi .. Berminat ?
#nurraysa #nurraysa #nurraysa 📱whatsapp 👉 0139577962

ns_beautystore (@ns_beautystore2)

SABUN NURRAYSA

Wow...!!! Macam-macam masalah kulit dapat diubati...hanya guna SATU SABUN...??? Nak tahu tak apa kelebihan Sabun Kolagen Nurraysa?? Sabun yang sangat jimat ni..boleh digunakan seisi keluarga tau..😻 KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP 💖Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin 💖Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak 💖Mengecilkan liang pori pada wajah 💖Membuang sel-sel kulit mati 💖Melembapkan kulit muka yang kering 💖Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam 💖Mengurangkan whitehead & blackhead 💖Menghapuskan parut baru dan lama 💖Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru 💖Mempunyai anti oksida yang tinggi 💖Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda 💖Berkesan seawal 7 hari penggunaan berdasarkan lambakan testimoni daripada pengguna-pengguna NURRAYSA. 💖Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil. 💖Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini. 💖Juga sesuai merawat kurap dan panau.

#sabunnurraysa #sabunnurraysamurah #nurraysa #nurraysamurah #nurraysasoap #nurraysasoapmurah #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #sabuncollagennurraysa #sabuncollagennurraysamurah

ns_beautystore (@ns_beautystore2)

SABUN NURRAYSA

Wow...!!! Macam-macam masalah kulit dapat diubati...hanya guna SATU SABUN...??? Nak tahu tak apa kelebihan Sabun Kolagen Nurraysa?? Sabun yang sangat jimat ni..boleh digunakan seisi keluarga tau..😻 KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP 💖Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin 💖Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak 💖Mengecilkan liang pori pada wajah 💖Membuang sel-sel kulit mati 💖Melembapkan kulit muka yang kering 💖Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam 💖Mengurangkan whitehead & blackhead 💖Menghapuskan parut baru dan lama 💖Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru 💖Mempunyai anti oksida yang tinggi 💖Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda 💖Berkesan seawal 7 hari penggunaan berdasarkan lambakan testimoni daripada pengguna-pengguna NURRAYSA. 💖Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil. 💖Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini. 💖Juga sesuai merawat kurap dan panau.

#sabunnurraysa #sabunnurraysamurah #nurraysa #nurraysamurah #nurraysasoap #nurraysasoapmurah #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #sabuncollagennurraysa #sabuncollagennurraysamurah

ns_beautystore (@ns_beautystore2)

SABUN NURRAYSA

Wow...!!! Macam-macam masalah kulit dapat diubati...hanya guna SATU SABUN...??? Nak tahu tak apa kelebihan Sabun Kolagen Nurraysa?? Sabun yang sangat jimat ni..boleh digunakan seisi keluarga tau..😻 KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP 💖Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin 💖Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak 💖Mengecilkan liang pori pada wajah 💖Membuang sel-sel kulit mati 💖Melembapkan kulit muka yang kering 💖Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam 💖Mengurangkan whitehead & blackhead 💖Menghapuskan parut baru dan lama 💖Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru 💖Mempunyai anti oksida yang tinggi 💖Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda 💖Berkesan seawal 7 hari penggunaan berdasarkan lambakan testimoni daripada pengguna-pengguna NURRAYSA. 💖Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil. 💖Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini. 💖Juga sesuai merawat kurap dan panau.

#sabunnurraysa #sabunnurraysamurah #nurraysa #nurraysamurah #nurraysasoap #nurraysasoapmurah #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #sabuncollagennurraysa #sabuncollagennurraysamurah

RAMBUT HAIR SHAMPOO (@labourse_shampoo_murah)

Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
More...