Iverie leslie jeseng (@veebeautycosmetics)

Setiap hari order icecream spf ni masuk!!😍😍.
.
.
2 batch baru sampai. Hanya satu di malaysia!!😍.
.
Dydy icecream multicorrector spf by haifahakim.
.
------------------------------------------------------------------
KOMEN KOMEN BEST CUSTOMER😋
-----------------------------------------------------------------
.
walau seharian dah pakai tetapi kulit tetap nampak flwless!! Tak berpeluh lansung!! Jerawat pun kurang dah!!😄
Cik Fatin, 25
.
.
Best sangat, memang betul cakap sishyfa, lain dari yang lain, tekstur krim memang halus ringan, macam ice cream!!😙
Puan lily 42
.
.
Makin lama pakai krim dydy ni, kulit makin cerah!! Sampai hubby pun tegur, kulit nampak glow!!!😚
Iema, 35
.
.
100% HALAL + LULUS KKM. .
Watever pun wasap ye. 0138262646. Nk bagi diskaun KAWKAW!😍😆
.

#xoxo #MUA #kdollbeauty #dexandra #sugarbelle #sugarbellecosmetic #nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #makeupartis #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #secretcorrea #marykaymalaysia #muamalaysia #ajimaura #mervecosmetics #nurraysa #organicskincare #marykay #voodoomalaysia #dydyicecream #haifahakimbeautyhouse #serummagicspell #spellseries #socoqglutamalaysia

Nor Sa'adah Yusoff (@nsy_biz_official)

Nak Cantik jom grab Set Kecantikan👇 🌹SET KECANTIKAN
1. Glowing Dd Moist Cake
2. Pearl Magic Lipstick
3. Miracle Eyeliner
Add On👇👇
Make-Up Remover
Gabungan ketiga tiga item
Ini wajah jadi flawless, bibir yang lembap,❌tiada lagi bibir kering & mengelupas.
Mata Cantik uollsss.
Make up remover best guna 👍
Cara cepat untuk tanggalkan make up.
Wow gandingan hebat untuk wajah berseri 😀😀😀 Whatsaap 017-331 8066 ..😘💃💃 http://www.wasap.my/+60173318066

#NurraysaYESsale2017
#nurraysa #teamnurraysa

Minyak Tenang Powder Mulus (@ningsalmah.penang)

KENAPA PRODUK NING SALMAH MERUPAKAN PILIHAN TERBAIK IBU BAPA?
.
Ibu bapa muda sering keliru untuk memilih produk bayi untuk cahaya mata mereka yang bakal dilahirkan.
.
Kami telah merumuskan produk yang terbaik untuk anak anda!
.
KENAPA NING SALMAH?
.
👶🏻Produk berasaskan herba dan merupakan formulasi turun-temurun 5 generasi
👶🏻Dirumus khas untuk membantu masalah-masalah lazim bayi dan kanak-kanak
👶🏻Produk sesuai untuk bayi yang baru lahir, #minyaktenanganakanda tidak panas dan #powdermulusanakanda tidak mempunyai talkum
👶🏻Bahan yang digunakan mendapat kelulusan dari KKM
👶🏻100% produk Bumiputera dan dibuat dari kilang bertaraf GMP
.
#ningsalmah #ningsalmahpenang #legasiningsalmah #rahsia5generasi #ejenningsalmah #stokisningsalmah #ejenningsalmahpenang #stokisningsalmahpenang #minyakurutbaby #minyaktenanganakanda #powdermulusanakanda #minyaktelon #nurraysa #assalammualaikum #bisneswomen #agentwanted #dexandra #shaklee #ajimaura
.
#terapiinstagram #neelofa #niqabis #dressbabymurah #dropshipwanted #newborn #handbagmurah #babyfood #aurainsta #cspscs

yaaa (@dyxy_cosmetic_niza)

SFL19D40
HANYA GUNA 3 PRODUK NI JER MUKA KORANG LIKE PROFESIONAL MUA 😱😱
=========================
.
Tak perlu guna bedak compact
Tak perlu guna toner
Tak perlu guna cream UV
Tak perlu guna cream siang
Tak perlu guna concealar
Tak perlu guna foundation
.
Hanya dengan BC CREAM DYXY
Semuanya dah LENGKAP uolss.
And SPRAY #facemist MINERAL GREEN TEA ☺️☺️ make up bole tahan 8 jam dan dan GLOWING MOWING. .
Guna pulak BRUSH MAKE UP #sintetik yang comel ni dah macam profesional make up tau. Menarik dan tertarik kan. .
.
➡️EXTRA FREE GIFT ➡️STOK TERHAD
.
PM niza laju laju . 😘 #dyxybccream
#bccreambydyana
#instafamous #bazarpaknil
#muamakeup #foundation
#makeupartis #concealar
#makeupkorea #bbcream
#foundation #lipstikdyxy
#makeupmurah
#bazaronline #nurraysa
#terapiinstagram #dexandra
#ajimaura #makeupmalaysia

EMAS MURAH BY FYMIR (@fymirboutique)

Benarlah kata orang, dari mata turun ke hati. Terpandang mata menawan begini, pasti terjatuh hati hiks! Siapa memandang mesti tertanya-tanya mascara apa korang pakai sampai lentik mencucuk langit? Adakah bulu mata pelesu? Eh dengan MVM tak perlu bulu mata pelesu dahhh 🙅🏻‍♀️ .
.
.
Sehelai demi sehelai bulu mata disaluti MVM. Tiada isu bergumpal dah tau disebabkan MVM keluaran Norafurla yang terbaru ni ada dua berus. Yessss, DUAL BRUSH! Satu berus skinny, satu berus jumbo. Jumbo untuk melebat dan memanjangkan bulu mata manakala skinny berfungsi untuk meleraikan bulu mata satu-persatu supaya tiada bulu mata tergumpal. Barulah bulu mata lebat dan lentik dengan cantik. Natural gitteww 🤩 .
.
.
Ditambah pula dengan konsep MESRA WUDUK. Eh bagi wanita muslimah memang praktikal sangat tauu mesra wuduk ni. Tiada dah senario yang korang perlu cuci berkali-kali mascara dengan make up remover. Sebab dengan MVM ni gosok-gosok dengan air dia akan keluar berketul-ketul. Iyaaa, cuci guna air jurrrr 💃🏻 .
.
.
MVM harga asal RM89
PROMO RM59 sahaja .
.
Whatsapp 011.3341.7649
.
#MVM #MegaVolumeMascara #NoraFurla #Douya #Mascara #MascaraSuperLentiks #CastorOil #Dyxy #MerveCosmetic #FattZura #Trending #ajimaura #promotion #terapiinstagram #DianzVitamin #lensmurah #foundationkorea #muabellaz #1minutemiraclefoundation #omgmascara #mascaraviral #1mmmascara #wdecmurah #produkviral #localproduct #furaiha #cantiklentiksampailangit #mascaramurah #nurraysa #lemonex

EMAS MURAH BY FYMIR (@fymirboutique)

Lentik sangat, nak ke mana tuuuuuu? 🙈 .
.
.
Bayangkan kalau suami balik, isteri cantik begini? Tak perlu make up tebal, cukup muka tanpa make up tapi dihiasi dengan #MascaraSuperLentiks ni. Percayalah, walau tanpa make up secalit pun, hanya berbekalkan mascara sudah mampu menaikkan seri wajah sang isteri .
.
.
Suami tunggu apa lagi? Lekaihhh hadiahkan sebatang mascara untuk suri hati tersayang! .
.
.
011.3341.7649
.
#MVM #MegaVolumeMascara #NoraFurla #Douya #Mascara #MascaraSuperLentiks #CastorOil #Dyxy #MerveCosmetic #FattZura #Trending #ajimaura #promotion #terapiinstagram #DianzVitamin #lensmurah #foundationkorea #muabellaz #1minutemiraclefoundation #omgmascara #mascaraviral #1mmmascara #wdecmurah #produkviral #localproduct #furaiha #cantiklentiksampailangit #mascaramurah #nurraysa #lemonex

EMAS MURAH BY FYMIR (@fymirboutique)

Boleh bergetarrr jantong cik abang saiyang, kalau beginilah penangannya. Hasil #MascaraSuperLentiks dari Norafurla ni memang tak mengecewakan. Tak perlu dah bulu mata pelesu. Hanya 3 kali calit, dah boleh dapat impak fake eyelashes tau! .
.
.
Lariss dan jadi kegilaan wanita disebabkan formulanya yang mudah dicuci. Jom, baca kejap apa kehebatan Mega Volume Mascara by Norafurla ni 👇🏻 .
.
.
✔️ Waterproof .
✔️ Mudah dicuci ; hanya gunakan AIR ajeee .
✔️ Tidak comot dan tidak tinggalkan kesan hitam dikeliling mata .
✔️ Ada fibre yang melebat & melentikkan bulu mata .
✔️ Mengandungi Castor Oil yang melindungi dan melebatkan bulu mata secara semulajadi .
✔️ Dual brush ; skinny untuk elakkan bulu mata bergumpal & jumbo untuk melebatkan .
.
.
Paling BEST sebab cuci guna air tu la uolss! Bayangkan waktu kita tengah rushing nak solat, mascara kita pakai tu degil yakmatt nak tanggal. Siap lekat hitam dan tertanggal bulu mata. Grrr. Tapi dengan MVM ni insyaAllah uolss takkan alami masalah cenggitu 💃🏻 .
.
.
MASCARA RM89
PROMO RM59 .
.
.
Whatsapp 011.3341.7649
.
#MVM #MegaVolumeMascara #NoraFurla #Douya #Mascara #MascaraSuperLentiks #CastorOil #Dyxy #MerveCosmetic #FattZura #Trending #ajimaura #promotion #terapiinstagram #DianzVitamin #lensmurah #foundationkorea #muabellaz #1minutemiraclefoundation #omgmascara #mascaraviral #1mmmascara #wdecmurah #produkviral #localproduct #furaiha #cantiklentiksampailangit #mascaramurah #nurraysa #lemonex

EMAS MURAH BY FYMIR (@fymirboutique)

Kan dah kata kalau terperangkap dalam jerat MVM ni memang tak boleh nak curangg dah. Kalau tercurangg dengan mascara lain pun pasti kembali setia semula dengan MVM 😂 .
.
.
MVM ni bukan calang-calang tau. Ingat lagi mascara Douya yang famous dan viral dulu? Sehinggakan ada fake! Yesss kini pengasas kembali dengan mascara formula baru. Setanding jenama antarabangsa dan lengkap dengan semua ciri yang memudahkan wanita memakai mascara .
.
.
✔️ Senang dicuci (mesra wuduk) .
✔️ Cuci guna air / cleanser .
✔️ Takkan comot (no panda eyes) .
✔️ Tahan 24 jam .
✔️ Waterproof .
✔️ DUAL brush ; skinny + jumbo
✔️ Ada fibre utk panjang lentik dan lebat! .
✔️ Ada Castor Oil utk jaga dan galakkan pertumbuhan bulu mata baru .
✔️ Tak perlu make up remover .
✔️ Tak perlu bulu mata palsu dah .
.
.
Semua ciri best ini lengkapp dalam sebatang MVM tau. Ibarat beli 2 mascara berlainan dengan satu harga. Huntonggg 🤩 .
.
.
PROMO RM59 sahaja .
+ free travel make up bag .
.
.
Whatsapp 011.3341.7649.
.
#MVM #MegaVolumeMascara #NoraFurla #Douya #Mascara #MascaraSuperLentiks #CastorOil #Dyxy #MerveCosmetic #FattZura #Trending #ajimaura #promotion #terapiinstagram #DianzVitamin #lensmurah #foundationkorea #muabellaz #1minutemiraclefoundation #omgmascara #mascaraviral #1mmmascara #wdecmurah #produkviral #localproduct #furaiha #cantiklentiksampailangit #mascaramurah #nurraysa #lemonex

EMAS MURAH BY FYMIR (@fymirboutique)

Lentik-lentik sangat nak pergi mana teww? Macam bulu mata pelesu dah. Eh tapi dengan MVM ni korang boleh campak tepi dah bulu mata palsu dan mascara yang susah nak remove lepas pakai tu. Sebab dengan MVM ni semua lengkap! .
.
.
✔️ Instant effect seperti bulu mata palsu .
✔️ Senang remove. Guna air je uols! .
✔️ Ada castor oil untuk menjaga dan membantu bulu mata baru tumbuh .
✔️ No need make up remover. Kalau korang keluar dan terlupa bawa make up remover, jangan gelabah dah. Gosok mascara guna air je, terus berketul-ketul dia keluar. Mudah kan? .
✔️ Dual brush. Jumbo & skinny. Eh mana nak dapat satu mascara kualiti setanding antarabangsa yang ada dua berus ni? Jimat banyakk, beli satu dapat dua berus. Tak perlu beli mascara berasingan .
✔️ Ada fibre. Okay fibre inilah yang membuatkan bulu mata korang boleh jadi lebat yakmat dan lentik cucuk langit tau! .
✔️ No panda eyes. Saya jamin, takkan comot la bila korang pakai MVM ni. Takkan ada kesan-kesan hitam bila terkena air/berpeluh. Bila cuci pun bersih tanpa ada kesan hitam yang lekat dibawah mata .
.
.
Mega Volume Mascara RM89
PROMO RM59 sahaja .
.
.
Whatsapp 011.3341.7649 😍
.
#MVM #MegaVolumeMascara #NoraFurla #Douya #Mascara #MascaraSuperLentiks #CastorOil #Dyxy #MerveCosmetic #FattZura #Trending #ajimaura #promotion #terapiinstagram #DianzVitamin #lensmurah #foundationkorea #muabellaz #1minutemiraclefoundation #omgmascara #mascaraviral #1mmmascara #wdecmurah #produkviral #localproduct #furaiha #cantiklentiksampailangit #mascaramurah #nurraysa #lemonex

Bonda Beauty (@bondabeauty)

✅NURRASYA BEAUTY SKINCARE 💝HARGA SPECIAL : RM58
💌POSTAGE : RM7 SM/RM10 SS
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
DM/Whatsapp kami di :
📲 0135791271
👉http://bondabeauty.wasap.my/
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu : 💖Collagen Soap 30gm
💖Treatment Serum 15ml
💖Miracle Whitening Spray 30ml
💖UV Cream 5gm
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PRODUK :
💙Mencerahkan kulit
💙Melembapkan kulit
💙Merawat kulit yang telah rosak
💙Merawat jerawat dan jeragat
💙Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
💙Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
Set skincare ini sesuai untuk :
➡️Lelaki dan perempuan
➡️Boleh guna seawal umur 13 tahun
➡️Wanita 50 tahun keatas pun boleh gunakan
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
#nurraysa #nurraysaoriginal
#Nurraysabeauty #Nurrasyabeautymurah#Nurrasyabeautyori#SetSkincare
#sayajual #sayajualmurah#sayajualprodukkesihatan#sayajualprodukkosmetik#produkkecantikan#produkkecantikanmurah#produkkesihatan #trustedseller#jualborong #kosmetikmalaysia#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#bondabeauty

Kurung Kebaya Blouse Nursing (@adamamani_clothing)

Wow.. cantik miss ni bergaya dengan Dress Fatimah 😍
.
Tercari cari baju untuk bridesmaid anda atau nak pakai sedondon 1 family untuk kenduri kendara ?
.
Boleh cuba grab Dress Fatimah
Semestinya berbaloi sebab Normal Price RM115
TAPI sempena dengan YES, harga jadi ⤵️
.
💥 RM79 💥
FREE Postage 1 Malaysia
.
Untuk order, whatsapp 019 462 9645 atau klik link whatsapp 👇👇👇
https://www.wasap.my/60194629645 di ruangan BIO ig
.
#khaylasmamacloset #dressfatimah #adamamani #aurainsta #freepostage #wanita #ajimaura #terapiinstagram #dressmenyusu #nursingdress #bazarpaknil #bawallabuh #surihati #dressmuslimah #niqabis #sarawak #dexandra #shaklee #neelofa #niqab #cspscs #perlashine #bazaarmalaysia #muslimah #dressmurah #dresscantik #borneo #sabah #nurraysa #instafamous

KONSULTAN KEHAMILAN (@rahasia_cepatt_hamil)

Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh ...
Amin
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia.hamil1
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔️ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
More...