CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@norhamila_nurraysabeauty)

Ni trial set Skincare Nurraysa 😊
.
Paling laris setakat ni. Alhamdulillah. .
Dah ramai yg sedar & pentingnya menggunakan Skincare Organik bebas bahan kimia berbahaya. Sbb tu Nurraysa sesuai utk semua org. Org mengandung pn boleh pakai.
.
Cumanya bahan organik perlu sabar & konsisten pakai la. Kesan bukan serta merta 😁
.
Nak rawat kulit muka yg dulu2 dh pnh pakai bahan yg ada merkuri dsbnya ambik masa jugak tuuπŸ˜€
.
Kena minum air byk2 jugak ☺️
.
Dalam kotak ni ada 4 item. Sabun, Uv Cream, Treatment Serum & Whitening Spray 😊
.
No KKM πŸ‘‡
βœ”οΈ Sabun Collagen NOT160902956K
βœ”οΈ Treatment Serum NOT160902953K
βœ”οΈ Uv Cream NOT160902955K
βœ”οΈ Miracle Whitening Spray NOT160902954K
.
Berminat DM / WHATSAPP
πŸ“²019.577 4425
πŸ“²019.577 4425
πŸ“²019.577 4425
.
#cikmila
#Agentnurraysa #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysakl #codsetapak #codwangsamaju #poslaju #posseluruhmalaysia #produklakukeras #trialset #skincare #setskincare #bebaskimia

Yati Ty (@yati_ty)

Alahaii..
balik2 yg ni jugak yati update.

Takde item lain ke..πŸ˜‚πŸ˜‚
Serius lah..kita dh suka beno yg ni.
Jadi kita kasi up sokmo lah..haha

3rd #mineralLoosePowder dah ni.. Awak tak cuba lagi? Rugiii ooo

#teamyatity
#nurraysa

Baju Raya 2017 (@jubahgalleryonline)

Medina Tunic dah start penghantaran.
.
Memang menjadi kegilaan para gadis anggun dan mak dara jelita😍😍😍
.
Jangan lepaskan peluang dapatkan medina tunic
.
Harga RM79 sehelai. Mirul bagi free postage 😍
.
Jom grab cepat.siapa cepat dia dapat
.
Mirul ulang lagi
.
STOCK TERHAD..SAPA CEPAT DIA DAPAT ✌️😬
.
Whatsapp mirul #jejakajualbaju segera
πŸ“²+60145164512 mirul
πŸ“²+60145164512 mirul
πŸ“²+60145164512 mirul
.
#jgoempire #blouselabuh #blousemuslimah #blouseturki #blousemalaysia #blouseterkini #blousewudukfriendly #bajuraya
#blousemurah #medinatunic #bazarpaknil #jubahperempuan #ajimaura #jubahplain #kurungsyarie #terapiinstagram #sabah #sarawak #uitm #uniten #upsi #cikgusekolah #dexandra #shaklee #nurraysa #marykay #mamadil #kl2017

zbeautyshop (@zbeautyshopee)

#merdeka #sales #nurraysa 🌸1 lagi set mekap asas.
Ada DDMC, Pearl Magic Lipstick & Makeup Remover. βœ…Mudah dipakai & sangat senang dicuci dengan adanya makeup remover ni.. 😘 Lepas wuduk, boleh pakai mekap semula & solat. πŸ‘Baguskan, ini la mekap mesra wuduk & mesra solat Nurraysa πŸ˜‰ πŸ“²wasap - 017-4644365 (Pn.Ina)
#zbeautyshop #sayajual #mekapmurah #berkualiti #mesrawuduk #mesrasolat

NURRAYSA BEAUTY JOHOR & PERAK (@ilabeautycare)

Dah mandi petang ke belum tu?? πŸ‘€
.
Belum lagi??? Patut bau masam kat sini. Hihi.. .
Jom mandi manda dengan set body care nurraysa.. .
.

Bukan sekadar bersihkan kulit.. Malah merawat 😍 .
.

#nurraysasale #promosinurraysa #setmandianmurah #setmandiannurraysa #nurraysa #nurraysaperak #nurraysaperak

Nurraysa Balok (@atikah_mustafa)

Jom cuba Mineral Loose Powder Nurraysa .
Nak kulit cantik kan?
Nak kulit nampak gebu kan?
Nak nampak flawless kan ?
Tak nak guna effect camera 360 kan ?
.
Ini lah solusi kalau nak kulit gebu flawless dan make up tahan lama .😍😘
.
Jom cantik AIDILADHA ini dengan produk Nurraysa 😘
grab sempena promo merdeka..dah nak hampir tamat dah ni sayang2 semua.. 012-6691263
#nurraysabeauty #nurraysa #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #atikah_mustafa #loosepowder #codbalok #codkuantan #nurraysakuantan #posseluruhmalaysia

yz skinstories agent (@yz_beautycare)

PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
Promo Merdeka
SKIN STORIES COMBO PACK (MERDEKA SALE) πŸ˜‹
(Harga Tidak Termasuk Postage)
20/8/2017 - 31/8/2017 11:59 PM sahaja.
Harga promo adalah seperti dibawah
#SkinStoriesAngels . πŸ‘‡

Combo A
2 CFSW + 1 FK
Harga Promo : RM 207
Harga Asal : RM217 (Jimat RM10)

Combo B
1 CFSW + 2 FK
Harga Promo : RM 237
Harga Asal : RM257 (Jimat RM20)
Combo C
2 CFSW + 2 FK
Harga Promo : RM 286
Harga Asal : RM316 (Jimat RM30)

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya (01129309369) / comment je di bawah.
Terima Kasih.

NOTA : PEMBELIAN 1 UNIT MANA-MANA PRODUK ADALAH HARGA SAMA & TIADA PROMO

#skinstories #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #cfsw #fk #femininewash #pencuciwanita #cantik #detox #putih #pinkish #supplementtambahan #harum #wangi #baazarpaknil #instashopping #instareview #nurraysa #almas #dyxycosmetics #flawless #localproduct #sapotlocal

Tudung Akel Murah (@tudungummi)

βœ”οΈApa itu SERUM ? ~serum adalah cairan formula yang mengandungi zat aktif yang berguna untuk merawat,memperbaiki struktu kulit.
~serum juga adalah agen membekalkan nutrien dalam kulit. βœ”οΈKepentingan serum?
-semakin usia meningkat,badan tidak berupaya menghasilkan elastik dan kolagen dengan banyak. πŸ‘‰Fungsi serum
πŸƒsebagai antiseptik & antimikrobik(zat yang membantutkan pertumbuhan bakteria dalam kulit)
πŸƒantijerawat & melindungi kulit
πŸƒmengecilkan liang pori *Anda Akan Dapat Rasa* :
πŸ’–Kulit yang sekata dan mulus
πŸ’–Kulit lebih anjal
πŸ’–Kulit lebih segar
πŸ’–Kulit lebih berseri

Wasap 013 9726124

#Agent_Nurraysa_Paritbuntar Ψ‘Ψ§Ω†Ψ΄Ψ§Ψ‘ Ψ§Ω„Ω„Ω‡

PRODUK MESRA WUDHUK❀️ (@nurraysabeaute.co)

[BIBIR KERING DAN KUSAM KINI TIADA]
.
🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
Harga asal: RM30
.
βœ…Harga promosi: RM24
Postage RM7.50 sm/rm11 ss
.
.
KELEBIHAN :
.
βœ”οΈ Tanpa kandungan plumbum
βœ”οΈ Tidak menghitamkan bibir
βœ”οΈ Mesra wuduk
βœ”οΈ Ikut suhu darah
βœ”οΈ Melembapkan bibir
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰Collagen
πŸ‘‰Vitamin E
πŸ‘‰Pearl
πŸ‘‰Sunflower Seed Oil
πŸ‘‰Olive Fruit Oil
πŸ‘‰Virgin Coconut Oil
.
πŸ‘Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan)
.
NO KKM : NOT161002319K
.
.
ORDER & PERTANYAAN
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@nurraysabeaute.co 014-8473394
@nurraysabeaute.co 014-8473394
@nurraysabeaute.co 014-8473394
.
.
#nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysamakeup #nurraysavitamin #nurraysatestimonial #nurraysalover
#nurraysakualaterengganu #trustedseller #nurraysateam #nurraysaterbaik
#nurraysabeauteco #nurraysamurah #kosmetikmurah #mekapmurah #skincaremurah #vitaminmurah #jomcantik #love #letspretty #instagood #followforfollow #nurraysapromosi #produkviral #bisnesonline

Produk Mesra Wuduk (@nurraysahq)

RESEPI PILIHAN NURRAYSA
.
Jom cuba resepi Ayam Masak Halia ni :) Oh ya resepi di video ye. .
Credit : Buat Orang Lapo
.
#nurraysa
#teamnurraysa

MERDEKA SALES (25/7-31/8)πŸ“£πŸ“£πŸ“£ (@eizzah_nurraysa)

RUAM BAYI❗️❗️
Kasihan tengok anak kecil tak selesa bila dinaiki ruam.
Jom ambil sabun kolagen dan letak air sikit, gosokΒ² bila nampak buih sedikit letak dekat ruam baby biarkan seketika dan bilas.
Insyallah ruam akan kering dan sembuh😊😊 #ruambayi #ruam #sabunkolagen #sabunajaib #nurraysa #teamnurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #ibuprihatin #ibumuda
#pregnantmum #mumtobe

πŸ’–PROMOSI RM75 KEMBALI LAGIIπŸ’– (@wd_ina)

#infowd
_
WD ni tekstur krim dia bukan macam krim biasa biasa kat luar tu taw saiyangg
.
.
Ianya diproses menggunakan mesin khas. Mesin teknologi nano. #Krim_bio_teknologi_nano ni tersangatt la halusss dan mudah tembus ke dalam kulit sepantas 3 saat. Wahhh giteww main tembus tembusss ahakss. Tapi jangan risau, ni lah kehebatan teknologi.
.
.
Krim ni pun tak melekit. Tayah risau nak apply time panas ke hapee. Tadenye dia mencairr leleh leleh . Sapu je sikit kat nadi tu , dia terus meresap dalam pembuluh darah. Atas permukaan kulit kita tu tade kesan apa dah. Melekit ke apa tade tade. .
.
Uols nak amik air sembahyang ke, nak basuh pinggan ke , pakai perfume ke boleh je . Zat WD tadi dah selamat masuk dalam badan dah. Dont worry okeyyy πŸ‘
_
Jadi sayangg meh la cuba WD hari ini. Promosi jimat RM20 datang lagi.
Whatsapp 0177948951
.
#wdec
#womendesireecream
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#jamususukdara
#muamalaysia
#krimhormon
#boosterwhitening
#jerawatkronik
#makeuptutorial
#ubatjerawat
#dherbs
#awetmuda
#jerawat
#mornings
#marykaymalaysia
#parutjerawat
#azanisscarserum
#maryjardin
#nurraysa
#gulagulakurus
#firmax3
#furmon
#bioeverplus
#ajimaura
#terapiinstagram
#ivmist
#glowglowing

Nur Aini Zolkepeli (@nurainizolkepeli)

Tak semua kita minta Allah terus bagi, kadang-kadang cepat kadang-kadang lambat , kerana Allah Maha Mengetahui.
Kadang-kadang kita terus minta , daripada sales Rm1000 terus nak RM 1 juta, adakah kita boleh handle, adakah cukup staf untuk tampung, adakah stok cukup, pening tak kita handle daripada biasanya seribu tiba-tiba sejuta, sebab tu kadang-kadang, proses, Allah bagi berperingkat.
Allah Maha Mengetahui dan tahu yang terbaik untuk hambaNya.
Tapi tiada yang mustahil semua dengan izin Allah. .
#founderNurraysa #entrepreneur #woman #nurainizolkepeli #malaysian #mother #wife #produkmesrawuduk #produkkecantikan #bussineswoman #youngmillionaire #nurraysa

Nur Aini Zolkepeli (@nurainizolkepeli)

Berbisness lah dengan rasa CINTA, kerana bile dibuat dengan rasa cinta insyaAllah perjalanan lebih mudah dan membuatkan anda lebih bersyukur dengan ape yang anda kecapi.

Stop mengeluh dalam ape jua keadaan sekalipun, kerana setiap ujian terselit satu hikmah yg kita lalui merupakan satu proses pembelajaran dalam hidup.

Kata kunci kejayaan adalah BERSYUKUR insyaAllah lebih banyak kejayaan akan dicipta. .
#foundernurraysa #entrepreneur #woman #nurainizolkepeli #malaysian #mother #wife #produkmesrawuduk #produkkecantikan #bussineswoman #youngmillionaire #nurraysa

salmiah (@salmiah010586)

Collagen soap nurraysa.
Jom cuba.Dah cuba mesti jatuh cinta dengan produk nurraysa.
#cantik #nurraysa #kaksal

PRODUK MESRA WUDHUK❀️ (@nurraysabeaute.co)

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICKπŸ’„
.
Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?
.
Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?
.
Of course lah malu!
.
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!
.
Lipstick ini berfungsi melembapkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.
.
Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
___________________________________
🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
.
Harga asal: RM30
βœ…Harga promosi: 1- RM24, 3- RM70
Postage RM7.50 SM/RM11 SS
.
.
ORDER & PERTANYAAN
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@nurraysabeaute.co 014-8473394
@nurraysabeaute.co 014-8473394
@nurraysabeaute.co 014-8473394
.
.
#nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysamakeup #nurraysavitamin #nurraysatestimonial #nurraysalover
#nurraysakualaterengganu #trustedseller #nurraysateam #nurraysaterbaik
#nurraysabeauteco #nurraysamurah #kosmetikmurah #mekapmurah #skincaremurah #vitaminmurah #jomcantik #love #letspretty #instagood #followforfollow #nurraysapromosi #produkviral #bisnesonline
More...