Nurraysa Beauty (@norsyahirah.kadir)

Untuk permulaan penggunaan skincare #Nurraysa Cikra rekeman sabun collagen. Untuk merawat dan membersihkan muka. .
Lepastu barulah boleh consume #set_trial. .
Sukanya Cikra gitau sabun dan set trial tengah #promosi harga kaw kaw. Sempat lagi nak grab satu ni. Boleg lah cantiks2 di hari rayo. iihhii 😁

Nurraysa Beauty Shah Alam (@nurraysabeauty_shah_alam)

🌸 TESTIMONI Set Skincare Trial Pack Nurraysa 🌸
.
.
Baru guna 2minggu
Jeragat makin pudar
Kulit makin cerah
Alhamdulillah..Happy nya 😘
.
.
Harga:
🎈Asal: RM 150
#promosi RM 65 sahaja
📣Sah Bermula dari 15 Mei-30 Jun 2017
.
.
📱013-6610122
.
#agentnurraysa
#nurraysashahalam
#nurraysa

Nurraysa Beauty (@atikah_mustafa)

tengok biskut raya.. mesti ingat duit raya kan.. meh siapa nak cari duit raya whatsapp 012-6691263 or tinggalkan no di ruang komen..
#dropship
#dropshipwanted
#atikah_mustafa
#mesrawudhuk
#nurraysa
#codkuantan
#nurraysakuantan
#nurraysabalok

Nurraysa Beauty Shah Alam (@nurraysabeauty_shah_alam)

🌸 TESTIMONI Set Skincare Trial Pack Nurraysa 🌸
.
.
Jeragat makin pudar
Kulit makin cerah
Alhamdulillah..Happy nya 😘
.
.
Harga:
🎈Asal: RM 150
#promosi RM 65 sahaja
📣Sah Bermula dari 15 Mei-30 Jun 2017
.
.
📱013-6610122
.
#agentnurraysa
#nurraysashahalam
#nurraysa

Nurraysa Beauty Shah Alam (@nurraysabeauty_shah_alam)

🌸 PROMOSI AIDILFITRI Set Skincare Trial Pack Nurraysa 🌸
.
.
Harga:
🎈Asal: 1 set RM 150
#promosi:
1 set RM 65
2 set RM 120 SAHAJA .
.
📣Bermula dari 15 Mei-30 Jun 2017
.
.
📱013-6610122
.
#agentnurraysa
#nurraysashahalam
#nurraysa

💓 (@nurraysa_fiqah)

COUNTDOWN RAMADHAN 2017
.
Alhamdulillah, Ramadhan is coming 🎉🎉🎉
.
3 hari lagi untuk sampai di bulan Ramadhan.
.
" Ada tiga golongan orang yang tidak ditolak doanya mereka: orang yang berpuasa hingga berbuka, pemimpin yang adil dan donya orang yang dizalimi " - (HR. Tirmidzi).
.
Silakan SHARE.
.
#countdownramadhan
#nurraysa

#Nurraysa #Dropshipwanted (@nurraysa.johorbahru)

Kulit semakin licin & bebas jerawat 😍
.
Alhamdulillah.. hanya seminggu pakai Set Trial Skincare Nurraysa
Kulit makin peloless, jerawat tiada lagi
Produk organik, mesra wuduk & solat
Semestinya bebas kimia berbahaya 😃
.
Nak cuba? #PROMOSI set trial RM65 sahaja. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#NurraysaJohorBahru
#Nurraysa
#SetSkincareNurraysa

Nurraysa Beauty Shah Alam (@nurraysabeauty_shah_alam)

🌸 PROMOSI AIDILFITRI Set Skincare Trial Pack Nurraysa 🌸
.
.
Harga:
🎈Asal: RM 150
#promosi RM 65 sahaja
.
.
📣Bermula dari 15 Mei-30 Jun 2017
.
.
📱013-6610122
.
#agentnurraysa
#nurraysashahalam
#nurraysa

Hasimah Ismail (@hasimahh1970)

Best sangat pakai Argan Moisturizer ni sebelum tidur
Banguk esok pagi muka rasa fresh je
Ringan, tak melekit & tak berminyak taw
Muka makin cerah & glowing 😍

Masih mencari krim terbaik untuk wajah mulus? Jom cuba ni. Klik www.wasap.my/60192456562 😘

#Nurraysa
#Nurraysa_Kesuma_Beranang
#Team_Qizra

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ NURRAYSA SET SKINCARE (Trial Pack) ✨
.
TAMPIL BERKEYAKINAN DENGAN WAJAH BEBAS CELA, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT & KEKAL AWET MUDA. YANG PENTING HANYA GUNA PRODUK 100% ORGANIK SAHAJA! 😍
.
Jika korang ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, muka berparut, kulit berminyak dan ekzema, anna cadangkan gunakan SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. Produk ini sesuai untuk LELAKI & WANITA okey 😘
.
🚨100% tanpa bahan kimia berbahaya
🚨100% dibuat dari bahan semulajadi
🚨Tahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan masing²)
.
Dalam 1 set ada 4 item yang HOT! 🔥
.
.
.
🚨 Nurraysa Colagen Soap •Membersih dan mencerahkan kulit wajah
•Menganjalkan kulit muka
•Mengurangkan jerawat dan parut
•Menjadikan tone kulit lebih sekata
•Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori •Membersihkan mekap
.
🚨 Miracle Whitening Spray (30ml)
•Memutih
•Mencerah
•Menegang
•Menutup liang-liang roma
•Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah
.
🚨 Treatment Serum (15ml)
•Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
.
🚨 UV Cream
•Melindungi kulit dari sinaran matahari &
menjadikan kulit cerah berseri.
.
.
.
1 set hanya RM65 sahaja (SM/SS), harga sempena Aidilfitri Sale tau ✨😆✨
Harga asal RM150, okey. Banyak tu jimat 😍
.
Order selagi sale masih berlangsung😀
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#ErynEmpire
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

PARUT.JERAWAT.JERAGAT.EKZEMA (@nurraysajohorbahru.skinbeauty)

Best sangat pakai Argan Moisturizer ni sebelum tidur
Banguk esok pagi muka rasa fresh je
Ringan, tak melekit & tak berminyak taw
Muka makin cerah & glowing 😍
.
Masih mencari krim terbaik untuk wajah mulus? Jom cuba ni.. Whatsapp 016-7917269 😘
.
#Nurraysa
#NurraysaJohorBahru
#ArganWhiteningMoisturizerNurraysa

Nurraysa Beauty Shah Alam (@nurraysabeauty_shah_alam)

🌸KELEBIHAN SET SKINCARE 🌸

Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu:
👉Collagen Soap.
👉Treatment Serum.
👉Miracle Whitening Spray.
👉UV Cream.
.
Kelebihan set skincare ini:
✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat kulit yang telah rosak
✔️ Merawat jerawat dan jeragat
✔️ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
✔️ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai:
👍Lelaki dan perempuan

#agentnurraysa
#nurraysashahalam
#nurraysa

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ TESTIMONI NURRAYSA COLLAGEN SOAP ✨
.
TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic. Sudahh macam-macam krim anda pakai, tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau. Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI :
.
🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
.
Whatsapp kami segera di talian 👇
019-5550241
019-5550241
019-5550241
.
Silakan SHARE.
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

Syukrina Alaiyna (@cinta_nurraysa)

Dah ada promosi ni, mai grab semua.. murah dan mudah untuk anda semua dari #Nurraysa
Nak tahu kesannya? Mestilah kena rasai nikmat dari penggunaannya, In shaa Allah sangat membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik sihat dan membantu dari head to toe

#Nurraysa #collagen #mesrasolat #mesrawudhuk

WhatsApp 017-5951666 (#NinaNurraysa) untuk order dan pertanyaan mengenai produk.

#CintaNurraysa#cinta#cantik
#simply#beauty
#nurraysahq
#Perak#SeriIskandar#Beruas
#MesraWudukSolat
#everyone
#eveyoneCanBeBeautiful

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP ✨
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain? Jom baca di bawah ini 👇
.
.
.
Kelebihan:
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal, kurap, dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
.
.
Cara penggunaan:
⏩ Cuci muka 3 kali sehari. Sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
Silakan SHARE.
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

Sale AidilFitri (@kedaibywardatul)

Nurraysa AidilFitri Sale

jom cantik di hari raya dengan Nurraysa

#sale #nurraysa #putrajaya #tamanputraperdana #puchong

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ AIDILFITRI PROMOTION ✨
.
Assalamu'alaikum, semua 😆
.
Mesti ramai yang dah tak sabar nak raya kan?
.
Hahahaha, Ramadhan pun tak masuk lagi tapi dah terbayang2 Syawal nanti macam mana 😆✨
.
Nurraysa pun tak sabar juga nak raya ni 😆💕
.
Tengoklah. Banyak promotion yang Nurraysa buat untuk korang Nurraysa lovers ni ha 💞
.
Sampai 30 Jun sahaja tau, korang 📆
.
Lebih baik cepat. Kalau tak sempat grab harga promotion ni jangan menyesal pula 😜
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ AIDILFITRI PROMOTION ✨
.
Assalamu'alaikum, semua 😆
.
Mesti ramai yang dah tak sabar nak raya kan?
.
Hahahaha, Ramadhan pun tak masuk lagi tapi dah terbayang2 Syawal nanti macam mana 😆✨
.
Nurraysa pun tak sabar juga nak raya ni 😆💕
.
Tengoklah. Banyak promotion yang Nurraysa buat untuk korang Nurraysa lovers ni ha 💞
.
Sampai 30 Jun sahaja tau, korang 📆
.
Lebih baik cepat. Kalau tak sempat grab harga promotion ni jangan menyesal pula 😜
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ TESTIMONI PENGGUNAAN SET SKINCARE NURRAYSA ✨
.
Lihatlah perubahan yang dialami oleh pengguna kami selepas menggunakan set skincare Nurraysa ni 💁✨ Untuk pengetahuan awak2 semua, lain orang lain tempoh yang perlu dilalui untuk menampakkan kesan dia. Sesetengah orang boleh memakan masa 3 minggu sahaja dah nampak perubahan. Ada juga yang sampai 3 bulan. 6 bulan pun ada. Yang penting, usaha, sabar, dan tawakal itu perlu ada dalam diri bila inginkan perubahan 😊✨
.
Nurraysa ada beberapa set skincare yang ditawarkan dengan harga yang berbaloi untuk awak2 yang mahukan perubahan tersebut, InsyaAllah. Jom tengok satu2 kat bawah ni 👇
.
.
.
1. NURRAYSA SET SKINCARE .
🌟 Apa yang disertakan?
⏩ Nurraysa Collagen Soap (Trial Pack)
⏩ Nurraysa Treatment Serum (Trial Pack)
⏩ Nurraysa UV Cream (Trial Pack)
⏩ Nurraysa Miracle Whitening Spray (Trial Pack)
⏩ Nurraysa Argan Whitening Moisturizer
⏩ Nurraysa Softening Facial & Body Jelly Scrub
.
🎁 Harga SM/SS: RM299.90/RM306.90
🎁 Harga SM/SS: RM299.90/RM306.90
🎁 Harga SM/SS: RM299.90/RM306.90
.
.
.
2. NURRAYSA SKINCARE (SET TRIAL)
.
🌟 Apa yang disertakan?
⏩ Nurraysa Collagen Soap
⏩ Nurraysa Treatment Serum
⏩ Nurraysa UV Cream
⏩ Nurraysa Miracle Whitening Spray
.
🎁 Harga promosi SM/SS: RM65
🎁 Harga promosi SM/SS: RM65
🎁 Harga promosi SM/SS: RM65
📆 Harga asal SM/SS: RM150/RM155
.
.
.
3. NURRAYSA SKINCARE (SET LOOSE)
.
🌟 Apa yang disertakan?
⏩ Nurraysa Collagen Soap
⏩ Nurraysa Treatment Serum
⏩ Nurraysa UV Cream
⏩ Nurraysa Miracle Whitening Spray
.
🎁 Harga promosi SM/SS: RM140
🎁 Harga promosi SM/SS: RM140
🎁 Harga promosi SM/SS: RM140
📆 Harga asal SM/SS: RM197.00/RM202.00
.
.
.
Apa perbezaan antara Nurraysa Beauty Skincare Set Loose dengan Set Trial?
🌟 Set Loose: Kandungan produk adalah lebih banyak berbanding kandungan produk Set Trial
🌟 Set Loose: Khas untuk pengguna yang sudah biasa dengan produk Nurraysa atau ingin membeli produk yang mempunyai kandungan yang banyak.
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare
More...