Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Betul tak Kak Teha kata.. Kulit kering pon dah takde!
Amboiii.. Best betol ARGAN WHITENING MOISTURIZER nih kan!
#whatsapp0186650103 #kuantan #nurraysa #nurraysaagent #nurraysakuantan #NuraysaBeauty #kuantancod #kuantanagent #noweveryonecanbebeautiful

Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Cuaca panas skrg nie mmg senang sgt kulit jd kering kan! πŸ˜₯
So apa kata kita guna ARGAN WHITENING MOISTURIZER NURRAYSA nih.. πŸ˜„
.
Ia btindak sbg pelembap kulit yg mengawal kelembapan utk mengelakkan dari kulit menjadi kering 😍😍 Byk lg fungsi argan moisturizer nih.. Boleh je whatsapp sis utk lebih info yer! πŸ˜‰

#whatsapp0186650103 #kuantan #nurraysa #nurraysakuantan #nurraysabeauty #nurraysaagent #kuantancod #kuantanagent #noweveryonecanbebeautiful

Raisa Aisha (@makeupbyraisaaisha)

We love Nurraysa ❀️❀️❀️ Untuk makeup look ni kami menggunakan serum spray dari nurraysa sebagai makeup primer untuk menampakkan makeup lebih cantik dan glowing gtu. Dan seterusnya ialah foundation DD glowing cake dari produk Nurraysa juga. Memang puas hati sangat tak rugi beli hasilnya memang meletop uolls!!! Jika anda ingin mencuba boleh pm terus kita uolls harga yg sangat mampu milik ringan dipoket . Pm/whatsapp 0143587148 untuk sebrang pertanyaan 😘😘😘
#makeuplover #makeupaddict #makeupguru #makeupartist #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysafoundation #nurraysaagent #nurraysamalaysia #nurraysa #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysalovers #nurraysaddmoistcake #nurraysasabah #nurraysamakeup

Jom menangi LOKET EMAS (@nurraysa.halea)

TIPS BISNES
.

Terdapat beberapa tips yang boleh digunakan untuk mengembangkan branding diri di media sosial. Antaranya adalah:
.

1. GUNA GAMBAR PROFESIONAL
.
Tidak dapat dipertikaikan lagi gambar yang cantik, menarik dan profesional merupakan salah satu media yang hebat yang dapat membuatkan diri dan brand anda mendapat perhatian di media sosial. Jadi, untuk mengembangkan lagi branding anda di sosial media, anda perlu lah menggunakan media dalam bentuk visual.
.

Posting yang disertakan bersama gambar lebih cenderung untuk mendapat perhatian pembaca di media sosial berbanding tanpa gambar. Posting yang mempunyai gambar juga akan lebih nampak menarik untuk pembaca share di Facebook mereka dan tidak mustahil juga ia dapat menjadikan content anda sebagai content favourite mereka. .

Itu sahaja untuk tips hari ini ! Untuk tips seterusnya akan saya sambung hari esok ya. Semoga tips di atas membantu anda.😊
.
Jangan lupa LIKE & SHARE untuk manfaat bersama.
.
#tipsbisnesnurraysa
#nurraysaagent

CANTIK|CERAH|GEBU|MENAWAN (@produknurraysabeauty)

Dah cuba set mandian Nurraysa??
.
Segarkan hari hari anda dengan Set Mandian daripada Nurraysa Beauty. Set ini adalah set mandian lengkap bagi wanita yang mementingkan penjagaan diri dengan produk muslim yang bersih, selamat & suci
.
Set mandian BEBAS SLES & BEBAS PARABEN. Selamat untuk digunakan satu keluarga.
.
Bila anda dah jatuh hati dengan produk NURRAYSA BEAUTY memang semua set ni harus ada di bilik mandi. Kalau tak ada rasa tak lengkap je tau 😍
.
Dapatkan segera dengan harga promosi.
Berminat Whatsapp 016 9708435 sekarang!
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaagent
#nurraysaagentperak
#norbillionareempire

CANTIK|CERAH|GEBU|MENAWAN (@produknurraysabeauty)

PERFECT BROW SHAPING
.
Untuk kening yang lebih terbentuk, kemas & cantik. Pemakaian yang sangat mudah tak perlu diasah, hanya buka penutup, pusing & pakai. Berus disertakan sekali.
.
Tidak mudah comot & mudah dibersihkan. Tidak perlu digosok.
.
Jimat masa & wang anda....
.
Nak kening yg kemas terbentuk & cantik?
Whatsapp 016 9708435 sekarang!
.
#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysabeauty
#perfectbrowshaping
#nurraysaagent
#nurraysaagentperak
#norbillionareempire

armiraofficial (@armiraofficial)

Assalamualaikum wbt... Adik-adik semua dah sedia masuk tido? Esok sekolah..
Bagi yg Universiti esok ada kelas? Banyak tugasan yg pensyarah suruh buat dn siapkan? Xpe, masih banyak lg masa kalian boleh siapkan tugasan yg diberikan in shaa Allah. Iaitu dgn usaha, sabar, dn tawakal.

Sebelum tido, baca doa tido ye semua. Jgn lupa!! πŸ˜‰
Bolehlah like FB dan IG saya ye...😊 🐬FB: Armira Nurraysa Beauty 🐬IG: Armira Official
Sms/Whatsapp/Call: Amirah 0136400974

#Nurraysa #Armira #ArmiraNurraysaBeauty #NurraysaSelangor #ID5487 #NurraysaAgent #NurraysaJeram #NurraysaTgKarang #NurraysaIjok #NurraysaUniversitiSelangorBJ #NurraysaPuncakAlam #NurraysaKualaSelangor

NURRAYSABEAUTY (@nurraysa_beauty_johor)

skincare bebas bahan kimia bahaya

nak kulit sihat dan cantik haruslah pakai produk makjah ni

berseri2 jadinya☺️☺️ satu set rm75 sahaja

Whatsapp 0197593670
#nurraysamuar
#nurraysapasirgudang
#produkmesrawuduk
#nurraysaagent #nurraysapasirgudang

NURRAYSABEAUTY (@nurraysa_beauty_johor)

[MINERAL LOOSE POWDER keluaran NURRAYSA BEAUTY] πŸ’–Menggunakan teknologi nano...tekstur sangat ringan dan halus πŸ’–Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi..merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak
πŸ’–Harga mampu milik πŸ’–Free span
Sesuai sgt digunakan selepas DD GLOWING MOIST CAKE NURRAYSA untuk wajah lebih gebu dan flawless tau😘

Harga biasa rm50
Promosi???
Rm29.90 shj 😍 dengan packaging baru..lagi senang untuk disapu.

berminat boleh pm atau wasap 0197593670

#nurraysabeauty
#agentkotamasai
#nurraysapasirgudang
#nurraysajohor
#produkmesrawuduk
#nurraysaagent
#nurraysamuar

NURRAYSABEAUTY (@nurraysa_beauty_johor)

[MINERAL LOOSE POWDER keluaran NURRAYSA BEAUTY] πŸ’–Menggunakan teknologi nano...tekstur sangat ringan dan halus πŸ’–Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi..merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak
πŸ’–Harga mampu milik πŸ’–Free span
Sesuai sgt digunakan selepas DD GLOWING MOIST CAKE NURRAYSA untuk wajah lebih gebu dan flawless tau😘

Harga biasa rm50
Promosi???
Rm29.90 shj 😍 dengan packaging baru..lagi senang untuk disapu.

berminat boleh pm atau wasap 0197593670

#nurraysabeauty
#agentkotamasai
#nurraysapasirgudang
#nurraysajohor
#produkmesrawuduk
#nurraysaagent
#nurraysamuar

NURRAYSABEAUTY (@nurraysa_beauty_johor)

[MINERAL LOOSE POWDER keluaran NURRAYSA BEAUTY] πŸ’–Menggunakan teknologi nano...tekstur sangat ringan dan halus πŸ’–Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi..merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak
πŸ’–Harga mampu milik πŸ’–Free span
Sesuai sgt digunakan selepas DD GLOWING MOIST CAKE NURRAYSA untuk wajah lebih gebu dan flawless tau😘

Harga biasa rm50
Promosi???
Rm29.90 shj 😍 dengan packaging baru..lagi senang untuk disapu.

berminat boleh pm atau wasap 0197593670

#nurraysabeauty
#agentkotamasai
#nurraysapasirgudang
#nurraysajohor
#produkmesrawuduk
#nurraysaagent
#nurraysamuar

CANTIK|CERAH|GEBU|MENAWAN (@produknurraysabeauty)

Bukak je pintu rumah terus bau wangi satu umah. Ayoyo ni mesti Auni berendam dalam tab mandi πŸ™„
.
Dulu nak suruh mandi bukan main susah lagi. Kalau mandi pun mesti sabun tang perut dia ajer. Susah betul. .
Muka kusut macam Wan Peah dah. Bau tak payah cerita lah. Masuk kereta ajer mesti bukak cermin kereta sebab tak tau bau badan dia 😡
.
Tapi sejak Nurrasya keluarkan body wash ni, hari hari berendam dalam tab mandi ala ala spa gituwww. Tak payah suruh dah balik sekolah terus mandi. .
Lepas mandi sibuk nak suruh orang bau badan dia yang wangi tu. Tapi satu ajer musykil berendam hari hari tapi Organic Body Wash ni dah sebulan pun tak habis lagi. Selidik punya selidik Auni cakap dia letak sikit ajer pd net dah boleh buih satu tab mandi.
.
Suka lah sebab jimat. Apa tunggu lagi meh dapat kan produk jimat ni. Whatsapp 016 9708435 cepat2 & dapatkan shower net secara PERCUMA sementara masih ada stok.
.
#nurraysa
#organicbodywash
#nurraysaproduct
#nurraysabeauty
#nurraysaagent
#nurraysaagentperak
#norbillionareempire

Jom menangi LOKET EMAS (@nurraysa.halea)

SAKIT SAKIT BADAN?? KELETIHAN??
SUSU BADAN SEMAKIN KURANG?? Nak sentiasa bertenaga?? Cubalah NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN. Ianya mampu memberi tenaga sepanjang hari, menjadikan kulit cantik gebu gebas depan suami dan menghasilkan susu badan yang banyak.

Nbc terdiri daripada bahan yg bermutu tinggi seperti kurma, delima, bunga teratai salju, ikan kod laut, gluthanion, vitamin c dan serbuk mutiara. Kesemua bahan ini bakal memberi banyak manfaat untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan.

Antara manfaatnya:
🌸Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda.
🌸 Formula Anti penuaan dan awet muda.
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis halus
🌸 Membuang toksik dalam badan.
🌸 Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi.
🌸 Mencuci dan membina usus.
🌸 Mengatasi masalah sakit lutut.
🌸 Menguatkan akar rambut.
🌸 Menjaga kesihatan kuku yang sihat.
🌸 Merawat penyakit kulit.
🌸 Menstabilkan tekanan darah sesuai utk orang kencing manis dan darah tinggi.
🌸 Melancarkan peredaran darah sesuai utk orang yg kena stroke dan wanita yg period. βœ… Sesuai untuk remaja yang dah baligh.
βœ… Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
βœ… Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas.
βœ… Sesuai untuk ibu menyusukan anak.
βœ… Sesuai untuk golongan veteran.

Hanya buka,curah dibawah lidah..kemam dan isap shingga cair..minum air skurang2nya 8 gelas sehari

#nurraysacollagenbeauty #collagen #kolagen #beauty #nurraysa #nurraysaagent #NurraysaLover

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*PERKONGSIAN INFO* .

1. Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

2. Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.

3. Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.

4. Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaDDCream
#NurraysaPowder
#NurraysaConcealer
#NurraysaFoundation .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

CANTIK|CERAH|GEBU|MENAWAN (@produknurraysabeauty)

Mata bulat & galak memang keinginan wanita. Ala ala mata nelopa walaupun gelak mata tetap bulat & seksi 😍
.
Hihi tak kan nak pergi Korea kot nak buat operation mata. Sakittt tuwww. Silap silap mata ni jadi sepet terus πŸ˜‚
.
Eh eh jap jap kan Mak Jah jual eyeliner. Mudah digunakan sebab bentuk pen. Budak 10 tahun pun boleh guna tawww. Sekali garis ajer terus mata bulat & seksi. Nelopa pun jelezzz tau silap silap dia pun nak try sekali.
.
Apa tunggu lagi.
Stok dekat tangan tak sampai 10 ketui ni. Cepat cepat oder.
.
Whatsapp Iman 016 9708435 sekarang.
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#miracleeyeliner
#nurraysaagent
#luckydrawnurraysa
#nurraysaagentperak
#norbillionareempire

CANTIK|CERAH|GEBU|MENAWAN (@produknurraysabeauty)

KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY EDP
.
Perfume keluaran Nurraysa ini merupakan jenis Eau De Parfum yg mengandungi 10% - 20% pati minyak wangi & membuat minyak wangi tahan lama berbanding eau de toilette.
.
Minyak wangi jenis ini lebih kuat baunya apabila badan kita panas. Sebab tu kita kena pakai minyak wangi pada tempat-tempat tertentu sahaja supaya wangian minyak wangi dapat bertahan sepanjang hari.
.
Perfume ini mengandungi alkohol yang boleh dibawa solat. Kalau sebut alkohol, jangan pikir alkohol yang orang minum tu. Alkohol perfume tak sama dengan alkohol minuman. Faham?
.
Jenis alkohol yang digunakan adalah Denatured Ethanol & Cethyl Alcohol which is jenis alkohol yang biasa digunakan dalam perfume.
.
Harga Asal: RM99.90 / RM101.90 SS
Harga Promosi: RM39.90 / RM41.90 SS
.
Ramai yg dah jatuh cinta dengan perfume Nurraysa ni. Anda bila lagi? Dapatkan sekarang sementara promosi masih ada.
.
Whatsapp 016 9708435 sekarang!
.
#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysabeauty
#japanesesweetcherry
#luckydrawnurraysa
#nurraysaagent
#nurraysaagentperak
#norbillionareempire

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Jumpa benda ni kat wall. Sha punya jari Arab. Asal dari Arab ^_^ Orang kata, perempuan yang jari jenis A biasanya sangat bagus dan patuh. Bukan queen control tapi isteri yang bagus! Hahahahaha XD Awak? .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaGlobal
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMNurraysaGlobal
#TEAMStokisNurrayaTerengganu
More...