INTANANA_NURRAYSA (@intanana_nurraysa)

Kalau boleh dapat 3 fungsi dalam 1 barang
Kenapa perlu beli 3 barang dengan 3 harga?

Betul Ke Betul?

Concealer + Foundation + Powder

Memang sesuai sangat
Untuk kita ni

Tak suka pakai banyak benda.Kan?

Glowing DD Moist Cake Nurraysa
Bukan Kek
Tapi Bedak
Jom Cuba
#nurraysaagent
#nurraysaprodukmesrawudhuk
#NurraysaSetapakJaya #nurraysabeauty #amatnanaenterprise #teamkakchantik
Whatsapp 0143330628
WWW.WASAP.MY/60143330628

AGENT SAH NURRAYSA BEAUTY (@byrabiatul_mohamad)

CARA PENGGUNAAN BERUS:

BERUS MUKA

Round Blending Face Brush (Hidung/ Mulut)
πŸ‘‰ Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer
Flat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)
πŸ‘‰ Untuk sapuan concealer sebelum foundation atau selepas foundation
Angled Blending Face Brush
πŸ‘‰ Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing
Angled Counturing Face Brush
πŸ‘‰ Berus seperti ini berbentuk bulat Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam
Tapered Conturing Face Brush (Powder)
πŸ‘‰ Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysapromo #nurraysaagent #sayajual #nakcantikcarisaya

NURRAYSA SELANGOR (@najah_nurraysa)

🌹MANDIAN YANG MERAWAT SELURUH BADAN DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI🌹

ALHAMDULILLAH, SET BODY CARE Nurraysa ada 4 item yang hebat 😍 🌹Organic Body Wash
Sabun mandi yang sesuai digunakan SEISI keluarga kerana bebas dari PARABEN & SLES. Jangan terkejut kalau lepas guna, kulit anda jadi lembut dan segar. 🌹Habbatus Sauda'Hair Treatment
Dirumus khas dari Minyak Habbatus Sauda dan bebas SLES & PARABEN. Akak2 jangan terkejut ya kalau seharian pakai tudung, bukak tudung saja rambut bau wangi macam baru ja mandi πŸ˜‰ 🌹Stem Cell Feminine Wash

Gabungan Apple Stemcell, Collagen, ekstrak Manjakani, Cengkih dan ekstrak Daun Sireh, Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa mampu merawat masalah dalaman wanita seperti keputihan, merawat gatal-gatal, menghindari dari jangkitan kuman, merapatkan hubungan suami isteri dan juga sesuai untuk ibu mengandung. 🌹Instant Pearl Glow Body Lotion
Dengan teksture yang pekat tapi tak akan melekit dan bau yang wangi mesti tak cari lotion lain dah lepas nih πŸ˜‰ Bukan sahaja melembabkan, tapi jugak boleh memutihkan. Wah bestnya!!! Berminat whatsapp πŸ“²0149606305

#nurraysa
#nurraysaagent
#produkmesrawuduk
#produkbebaskimia
#produkmurah
#lakukeras
#wangi
#bodylotion
#fimininewash
#hairtreatment
#bodywash

SBUβ™₯️OMWLβ™₯️AL FATEHβ™₯️WBHβ™₯️ (@mourishqaboutique)

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH by NURRAYSA❀️
New product
Hasilnya yang lebih smooth dan mudah digunakan serta sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
Tidak gatal
Tidak keras
Mudah digunakan dengan cara tersendiri😘
.
.
πŸ’˜ Hubungi kami di:
πŸ“ž0199609036
πŸ“ž0199609036
πŸ“ž0199609036
Butik kami di Pusat Perdagangan Selaseh 2 Batu Caves
Landmark: 🏑 Giant Sri Gombak
🏑 Prima Sri Gombak
πŸ›£οΈ Berhadapan Duke Highway .
.
#butikgombak #butikmourishqa #butikbatucaves #sincerelybyushawls #wardatulbaydhahijab #celebrityserumbywowwalah #celebrityserum #celebrityserumbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #faraalipbuttersquad #aubreybawalinstant #nurraysaberusmuka #berusmuka #nurraysaagent #nurraysa

Nurraysa Agent Rawang (@khalilahnurraysa)

Mereka yang paling gembira apabila stok baru sampai.... #nurraysarawang #nurraysabeauty #nurraysaagent #khalilahnurraysa
Whatsapp 019-4737645

Nurraysa Agent Rawang (@khalilahnurraysa)

Mereka yang paling gembira apabila stok baru sampai.... #nurraysarawang #nurraysabeauty #nurraysaagent #khalilahnurraysa
Whatsapp 019-4737645

Nurraysa Agent Rawang (@khalilahnurraysa)

Mereka yang paling gembira apabila stok baru sampai.... #nurraysarawang #nurraysabeauty #nurraysaagent #khalilahnurraysa
Whatsapp 019-4737645

Nurraysa Agent Rawang (@khalilahnurraysa)

Mereka yang paling gembira apabila stok baru sampai.... #nurraysarawang #nurraysabeauty #nurraysaagent #khalilahnurraysa
Whatsapp 019-4737645

Nurraysa Agent Rawang (@khalilahnurraysa)

Mereka yang paling gembira apabila stok baru sampai.... #nurraysarawang #nurraysabeauty #nurraysaagent #khalilahnurraysa
Whatsapp 019-4737645

owner @ain_ilaa (@beautybyain_ilaa)

🌸 SUPPLEMENT NURRAYSA BEAUTY 🌸 πŸŽ—οΈ Kaya dengan Vit C, Vit E dan Glutha Plus. Satu vitamin yang memberikan 5X SKIN BOOSTER!! 😱😱 🌟Manfaat Supplement
πŸ‘‰πŸΌ Kulit lebih halus, cerah dan tona sekata
πŸ‘‰πŸΌ Kulit lembab, gebu dan flowless
πŸ‘‰πŸΌMerawat kulit kusam, jerawat dan jeragat
πŸ‘‰πŸΌMerawat kedutan πŸ‘‰πŸΌ Membantu percepatkan pertumbuhan sel kulit baru
πŸ‘‰πŸΌMerawat eczema
πŸ‘‰πŸΌ Melindungi tubuh dari radikal bebas
πŸ‘‰πŸΌ Kaya dengan anti oksiden
🌟 Bahan Bahan istimewa
πŸ‘‰πŸΌ L - Gluthation
πŸ‘‰πŸΌ Ascorbic acid (Vitamin C)
πŸ‘‰πŸΌ D- Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
πŸ‘‰πŸΌ Polypodium Leucotomos Leaf Extract 🌟 Cara pengambilan πŸ‘‰πŸΌ Ambil sebiji dan kemam kemam saje.
πŸ‘‰πŸΌ Semase perut kosong sebiji pagi dan sebiji malam (untuk kesan yang maksimum)
πŸ‘‰πŸΌ Jarak kan pengambilan ubat ubatan, jamu, atau caffein selama 4 jam
πŸ‘‰πŸΌ Ambil dengan konsisten untuk hasil yang terbaik *PROMOSI 🎊🎊 PROMOSI RM50

Wasap saya ya: 01139673910
#sayabagihargakasihsayang
#nurraysa #nurraysahq #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysacollagensoap #nurraysabeautyskincare #nurraysasale #nurraysaskincarebeauty #nurraysaagent #nurraysabeautycollagen #nurraysashampoo #nurraysaoriginal #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #nurraysasoap #nurraysamakeupremover #nurraysaskincaretrialset #nurraysaprodukmesrawuduk #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil

Cabutan bertuah -30/9 (@nurraysa.halea)

biasa la. bila kita restock barang. ada saja orang mahu tolong. normal la kan
eh eh nurraysa dh restock jom tengok september promo!
#nurraysaagent

AGEN NURRAYSA (@nurraysa_bcare)

CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT?

Macam macam krim dah cuba, tapi semuanya tak berkesan. Makin teruk allergik ada la πŸ˜”

Jangan risau, sebab itulah COLLAGEN SOAP dicipta untuk anda❗️ Bukan sahaja boleh selesaikan masalah kulit seperti jerawat & jeragat malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan yang mengalami masalah kulit seperti allergik/ekzema.

Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan & ramai yang memberikan feedback yang positif.

Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau! Jimat banyak sangat uollss. 😍 πŸŽ€ HARGA PROMOSI AIDILADHA πŸŽ€
1 unit RM29.90
3 unit RM80 (Pos Percuma)
(HARGA ASAL RM70 1)

Whatsapp sis yee...
+60198314021

#CollagenSoap
#PromosiAidiladha
#NurraysaAgent
#NurraysaBeauty
#SabunAjaib

#nurraysa #nurraysagombak #nurraysaiiumgombak #iium #iiumstudent #iiumgombak #muslimahijab #muslimahmalaysia #muslimahmalaysiaonline #muslimahfashionmalaysia #muslimahfashion #muslimahindonesiashalihah #muslimahindonesia
#laudyacintyabella

AGEN NURRAYSA (@nurraysa_bcare)

CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT?

Macam macam krim dah cuba, tapi semuanya tak berkesan. Makin teruk allergik ada la πŸ˜”

Jangan risau, sebab itulah COLLAGEN SOAP dicipta untuk anda❗️ Bukan sahaja boleh selesaikan masalah kulit seperti jerawat & jeragat malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan yang mengalami masalah kulit seperti allergik/ekzema.

Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan & ramai yang memberikan feedback yang positif.

Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau! Jimat banyak sangat uollss. 😍 πŸŽ€ HARGA PROMOSI AIDILADHA πŸŽ€
1 unit RM29.90
3 unit RM80 (Pos Percuma)
(HARGA ASAL RM70 1)

Whatsapp sis yee...
+60198314021

#CollagenSoap
#PromosiAidiladha
#NurraysaAgent
#NurraysaBeauty
#SabunAjaib

owner @ain_ilaa (@beautybyain_ilaa)

Assalammualaikum 🌷🌹🌼🌸🌺 Siapa kat sini nak mudah, cepat dan ringkas bila bersiap?? Uolls pernah guna bedak yang bila berpeluh akan nampak lagi glowing??? Ni la prodak terlajak laris nurraysa...😍 Meh sini sy  an share dengan korang.
Ia telah di kombinasikan menjadi 3 in 1,

Iaitu : πŸ’žpowder
πŸ’žFoundation
πŸ’žConcealour

Dan ada spf 50😘

Ada 3 pilihan cod mengikut kesesuaian tona kulit iaitu πŸ’Light πŸ’Medium πŸ’Dark.

Harga sangat berbaloi !!
Rm39 sahaja !!
Rn39 sahaja !! Nak cantik dengan selamat tak perlu berkira.

Makin cun lee lepas ni dengan nurraysa😘

Berseri-seri jadinya.
Husband tengok makin sayang😍
Kawan tegur makin gojes😍

Wasap saya ya : 01139673910
#nurraysa #nurraysahq #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysacollagensoap #nurraysabeautyskincare #nurraysasale #nurraysaskincarebeauty #nurraysaagent #nurraysabeautycollagen #nurraysashampoo #nurraysaoriginal #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #nurraysasoap #nurraysamakeupremover #nurraysaskincaretrialset #nurraysaprodukmesrawuduk #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil

owner @ain_ilaa (@beautybyain_ilaa)

🌸 SUPPLEMENT NURRAYSA BEAUTY 🌸 πŸŽ—οΈ Kaya dengan Vit C, Vit E dan Glutha Plus. Satu vitamin yang memberikan 5X SKIN BOOSTER!! 😱😱 🌟Manfaat Supplement
πŸ‘‰πŸΌ Kulit lebih halus, cerah dan tona sekata
πŸ‘‰πŸΌ Kulit lembab, gebu dan flowless
πŸ‘‰πŸΌMerawat kulit kusam, jerawat dan jeragat
πŸ‘‰πŸΌMerawat kedutan πŸ‘‰πŸΌ Membantu percepatkan pertumbuhan sel kulit baru
πŸ‘‰πŸΌMerawat eczema
πŸ‘‰πŸΌ Melindungi tubuh dari radikal bebas
πŸ‘‰πŸΌ Kaya dengan anti oksiden
🌟 Bahan Bahan istimewa
πŸ‘‰πŸΌ L - Gluthation
πŸ‘‰πŸΌ Ascorbic acid (Vitamin C)
πŸ‘‰πŸΌ D- Alpha Tocopheryl Acetate (Vitamin E)
πŸ‘‰πŸΌ Polypodium Leucotomos Leaf Extract 🌟 Cara pengambilan πŸ‘‰πŸΌ Ambil sebiji dan kemam kemam saje.
πŸ‘‰πŸΌ Semase perut kosong sebiji pagi dan sebiji malam (untuk kesan yang maksimum)
πŸ‘‰πŸΌ Jarak kan pengambilan ubat ubatan, jamu, atau caffein selama 4 jam
πŸ‘‰πŸΌ Ambil dengan konsisten untuk hasil yang terbaik

HARGA ASAL RM99.90 SM/ RM101.90 *PROMOSI 🎊🎊 PROMOSI RM49.90SM/ RM 51.90SS*

Wasap saya ya: 01139673910
#sayabagihargakasihsayang
#nurraysa #nurraysahq #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysacollagensoap #nurraysabeautyskincare #nurraysasale #nurraysaskincarebeauty #nurraysaagent #nurraysabeautycollagen #nurraysashampoo #nurraysaoriginal #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #nurraysasoap #nurraysamakeupremover #nurraysaskincaretrialset #nurraysaprodukmesrawuduk #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil

ciktaabeauty β™‘ (@husband_wife_produk)

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER

Anda dah cuba Shining Mineral Blusher keluaran Nurraysa?

Jom saya share kelebihan blusher ini ‡️
βœ”οΈ Tiada bahan plumbum, bahan yang boleh hitamkan kulit
βœ”οΈ Tekstur blusher ini lembut & ringan
βœ”οΈ Bila pakai ia tak terlalu over, nampak cantik je sebab warna blusher tak terlalu heavy
βœ”οΈ Boleh dijadikan eyeshadow
βœ”οΈ Mengandungi ciri-ciri anti penuaan
βœ”οΈ Merawat kulit & sesuai untuk kulit sensitif

Bahan-bahan ‡️
Talc, Titanium Dioxide, Mica, Sunflower Seed Oil, Marine Collagen, Dimethicone. πŸŽ€ Shining Mineral Blusher πŸŽ€
Harga Asal RM35
Harga Promosi RM19.90 *Tidak termasuk kos penghantaran

Grab sebelum harga promosi bertukar ke harga asal!

Wassap Ciktaa
016-5708764

#ShiningMineralBlusher
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent

The Elegant 23 (@theelegant23)

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILADHA : πŸŽ‰Collagen Soap (1 unit)
HΜΆaΜΆrΜΆgΜΆaΜΆ ΜΆAΜΆsΜΆaΜΆlΜΆ:ΜΆ ΜΆRΜΆMΜΆ7ΜΆ0ΜΆ
Harga Promosi: RM29.90
πŸŽ‰Collagen Soap (3 unit)
HΜΆaΜΆrΜΆgΜΆaΜΆ ΜΆAΜΆsΜΆaΜΆlΜΆ:ΜΆ ΜΆRΜΆMΜΆ2ΜΆ1ΜΆ0ΜΆ
Harga Promosi: RM80
.
.
whatsapp 0182585580

www.wasap.my/60182585580/nurraysa
.
#Collagensoap
#nurraysaagent
#dropshipwanted

owner @ain_ilaa (@beautybyain_ilaa)

SABUN

SABUN COLLAGEN SOAP NURRAYSA!!!... >> DARI BAHAN-BAHAN SEMULAJADI :- ❀️ extract herba ❀️ extract kulit minyak zaitun
❀️ extract collagen ❀️extract alovera ❀️ vitamin A C E ❀️ semua extract halal ❀️ 100% tanpa bahan kimia .... πŸ’— 1 herba = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu πŸ’— 2 minyak zaitun = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam πŸ’— 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit πŸ’— 4 alovera = melembabkan kulit wajah πŸ’— 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati.

HARGA ASAL RM70.. PROMOSI RM29.90βœ”οΈ

No wasap : 01139673910

#nurraysa #nurraysahq #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysacollagensoap
#nurraysabeautyskincare #nurraysalovers #nurraysasale #nurraysaskincarebeauty #nurraysaagent #nurraysabeautycollagen #nurraysashampoo #nurraysaoriginal #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #nurraysasoap #nurraysamakeupremover #nurraysaskincaretrialset #nurraysaprodukmesra #nurraysatestimoni #nurraysamakeup

SBUβ™₯️OMWLβ™₯️AL FATEHβ™₯️WBHβ™₯️ (@mourishqaboutique)

Aidiladha SALEπŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
Memang best!
CANTIK SAMBIL BERJIMAT!!
Slide left for more info❀️
.
.
WhatsApp 0199609036
Or
Click je link dekat profile bio utk direct WhatsApp ❀️
.
.
#nurraysa #nurraysagombak #nurraysabatucaves #nurraysakl #nurraysadamansara #nurraysasubangjaya #nurraysaperak #nurraysakedah #nurraysaagent #nurraysaperlis #nurraysakelantan #nurraysaterengganu #nurrasajohor #nurraysamelaka
More...