rzrayfashionstyle (@rzrayfashionstyle)

Org lain dah masuk tdo...
KAKAK masih bekerja asing2kan produk utk customer.. Ade yang masih nak order.. rugi klau masih x cuba produk MESRA WUDUK NURRAYSA ni..
Try skali gerenti xmau dah pakai produk lain.. Trust me 🆗

Free gift menanti uolss sume.. Jom order...
Jom order..
Jom order.. ☎️0122920913
#nurraysatestimoni #nurraysamakeup #nurraysaproduk #nurraysafeedback #nurraysalover #nurraysaagent #nurraysabeauty #nurraysabeauty #nurraysapromosi #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysapromo #nurraysaproduct #nurraysabeautyskincare #nurraysasale #nurraysaoriginal #nurraysamalaysia

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

rzrayfashionstyle (@rzrayfashionstyle)

SKINCARE SET TRIAL PACK

Harga Asal : RM150
Harga Promosi : RM65 (1 set) RM125 (2 set)

PERCUMA!!!
PERCUMA!!!
PERCUMA!!! PERCUMA BEG MAKEUP

Tertakluk kepada 10 org pembeli pertama sahaja... Jangan lepaskan peluang yg ada.. "NOW EVERYONE CAN BE BEAUTIFUL" ☎️012-2920913
☎️012-2920913
☎️012-2920913
#nurraysa #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #nurraysaproduk #nurraysafeedback #nurraysafeedback #nurraysalover #nurraysaagent #nurraysabeauty #nurraysapromosi #nurraysaskincare #nurraysapromo #nurraysaproduct

TeenaXerShop (@teenaxers.official)

Assalamualaikum,Pada akak2 n bonda2 @ abang2 di luar sana yang mempunyai masalah "JERAGAT" @ "WAJAH KUSAM" @ "JERAWAT TIDAK TERKAWAL" @ "MEMPUNYAI KUTIL DI BAHAGIAN DAHI" dan banyak lagi yang berkaitan dengan wajah... cuba SET ini "In Sha Allah!" akan berkesan .. Jangan Setakat tngok je okey...Sekarang kami buat PROMOSI semperna CNY sehingga hujung bulan 2 ini .... Apa tunggu lagi cepat whatsapp kami di 0134431195 atau dm kmi sahaja  KELEBIHAN PRODUK NURRAYSA BEAUTY 
 KELEBIHAN PRODUK NURRAYSA BEAUTY 
.
♡Semestinya produk yang dijamin Halal
♡ Produk Muslim . Tiada lagi keraguan
♡ Semua Produk Lulus KKM
♡ Bebas dari campuran Bahan Kimia
♡ sesuai untuk semua peringkat umur ( sesetengah produk ) ♡ Baby juga boleh jadi pengguna ( collogen Soap ) ♡Set make Up nya yang mesra wuduk
♡Produk yang boleh sedia terus solat
♡Harga mampu milik
♡ Diasaskan dari bahan yang berkuakiti
.
Masya Allah . Tabarakallah banyaknye kelebihan produk Nurraysa 
.
" JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK .. " 

#nurraysacollagensoap #produkmuslim #merdekapromo #skincare #visitmyig #halal #nurraysaloosepowder #noplumbum #nomercury #nochemical #makeupmurah #nurraysalotion #syajualprodukkecantikan #stemcell #sayajualmakeup #nurraysaagent #malaysia #azanis #postpartum #nurraysablusher #jamusurutayu #pearlmagiclipstik #fibex #bellyburner #supra #mytsyabeauty #babiesblink #suprakryolan #kcolly #tsyaskincare

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

Set Make Up Nurraysa .
✅Mesra solat
✅Mesra Wudhuk .
✅Senang pakai
✅Senang cuci
✅Bebas kimia

Dapatkan sekarang dengan harga promo yang memang runtuh habis! .

Rm 90 per set
*Kalau beli satu item pon kita bagi harga promo jugak

DM/WhatsApp 💌013 273 3083 .

#nurraysabeauty #nurraysa #matte
#nurraysadropship #nurraysaagent #mentormillenia #viral #malaysia #onlineshopping #beautyproducts
#produkmesrawudhuk #produkmesrasolat #kongsirezeki #regrann #burukcantik

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

#jomtengoktestimoni .

FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER

Siapa yang jenis kulit berminyak, boleh apply Flawless Mineral Loose Powder sebab loose powder ni bertindak menyerap minyak kat wajah kita. Memang flawless terus lepas tu 😍😍😍 .

DM / WhatsApp 💌013 273 3083 .

#flawlessmineralloosepowder
#nurraysabeauty #nurraysa #matte
#nurraysadropship #nurraysaagent #mentormillenia #viral #malaysia #onlineshopping #beautyproducts
#produkmesrawudhuk #produkmesrasolat #kongsirezeki #regrann #burukcantik

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

#jomtengoktestimoni

Nurraysa Pearl Magic Lipstic .

Berangin lembut dan sedap je bila pakai. Tahan lama dan paling penting mesra wudhuk dan mersa solat! .

Kalau awakk semua nak cuba boleh whatsapp kita laju laju sementara tengah harga runtuh ni😉 .

Rm 24 .

DM / Whatsapp 💌013 273 3083 .

#nurraysabeauty #nurraysa #matte
#nurraysadropship #nurraysaagent #mentormillenia #viral #malaysia #onlineshopping #beautyproducts
#produkmesrawudhuk #produkmesrasolat #kongsirezeki #regrann #burukcantik

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover . Rm 29.90 💯 Oil free .

Kindly DM/ WhatsApp
💌013 273 3083 .

Kelebihan :

Membuang kekotoran selepas pemakaian makeup.
.
Menghalang dari ditumbuhi jerawat.
.
Membuang blackhead n whitehead yang memyumbat pori2 kulit muka.
.
Nak tahu tak apa tujuan makeup remover nih????
.
Untuk anda yang menggunakan makeup lain iaitu bukan dari MESRA WUDHU yang kandungan dia mungkin menghalang wuduk anda dari kena kulit muka..
.
jadi makeup remover nurraysa ni sangat sesuai utk bersihkan makeup anda😍😍😍 .

#nurraysabeauty #nurraysa #matte
#nurraysadropship #nurraysaagent #mentormillenia #viral #malaysia #onlineshopping #beautyproducts
#produkmesrawudhuk #produkmesrasolat #kongsirezeki #regrann #burukcantik

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

Calling out for Nurraysa Lovers📢📢 .

Nurraysa Beauty CNY Sale is still on gaisss! We are very pleased to deliver these gorgeous little pink to you .

Glowing DD Moist Cake Rm 39
Pearl Magic Lipstic Rm 24 .

Kindly DM / Whatsapp us at 💌013 273 3083 .

#nurraysabeauty #nurraysa #matte
#nurraysadropship #nurraysaagent #mentormillenia #viral #malaysia #onlineshopping #beautyproducts
#produkmesrawudhuk #produkmesrasolat #kongsirezeki #regrann #burukcantik

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA .

Testimoni Nurraysa Miracle Black Eyeliner; .

Eyeliner ni memang senang nak bentuk. Sebelum ni saya memang tak pandai pakai eyeliner, ketar-ketar tangan nak lukis pada kelopak mata hihihi. Sekarang semua mudah dengan #NurraysaMiracleBlackEyeliner . .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#MiracleBlackEyeliner . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Eyeliner
#BlackEyeliner

The Chantek 🌸 (@the.chantek)

🌹 Shining Mineral Blusher 🌹Rm 19.90

Anda dah cuba Shining Mineral Blusher keluaran Nurayysa?
Jom saya share kelebihan blusher ni . ✔️ Tiada bahan plumbum, bahan yang boleh hitamkan kulit .
✔️ Tekstur blusher ni lembut dan ringan .
✔️ Bila pakai ia tak terlalu over, nampak cantik je sebab warna blusher tak terlalu heavy
✔️ Boleh dijadikan eyeshadow juga
✔️ Mengandungi ciri-ciri anti penuaan .
✔️ Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif .
✔️ Free brush

Bahan-bahan :
Talc, Titanium Dioxide, Mica, Sunflower Seed Oil, Marine Collagen, Dimethicone.
Shining Mineral Blusher .
.
Harga Asal RM35
Harga Promosi RM19.90

Whatsapp 013-273 3083 💌

#nurrayslovers #nurraysabeauty #makeuplover #blusher #blushlipstick #mattelipcream #loffattah #makeuplooks #makeovers #makeupaddict #nurraysadropship #nurraysaagent #NurraysaBeautyProduct #jomcantik #bazarpaknil #instashop #onlinebiz #blush #blushernurraysa - #regrann

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Cara Membuat Masker Dengan Nurraysa Collagen Soap:

1⃣JERAGAT:
- Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
- Renjiskan air yang mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
- Boleh bilaskan dengan air suam.

2⃣JERAWAT KRONIK
- Basahkan muka dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan 1-2minit
- Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk (peti ais).
*Make sure bukan ais.

3⃣MAINTENANCE
- Bilaskan dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan selama 1-2minit.
*Untuk kulit kasar, biarkan selama 5minit
- Bilaskan dengan air suam.

4⃣EKZEMA
- Cucikan dengan air suam
- Buihkan sabun pada tempatnya.
- Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*Dedahkan pada kipas/angin.
- Bilaskan dengan air sejuk

5⃣KULIT SENSITIF
- Basuh muka dengan air biasa. Tidak sejuk dan tidak panas.
*Suhu bilik/suam-suam kuku
- Buihkan sabun pada muka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*Massage sentiasa
- Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

Untuk order, whatsapp #01129218202 .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#CollagenSoap
#SabunKolagen
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYear

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

💋NURRAYSA BEAUTY💋 (@nurraysa.store)

NURRAYSA MAKE UP SET ..
.
.
💋GLOWING DD MOIST CAKE
💋MINERAL LOOSE POWDER
💋PEARL MAGIC LIPSTIC .
.
Nurraysa has extended their CNY Special offer until 28 Feb only! Grab it from us fast nurraysa lovers! .

Rm 90 (1 set )
* you can purchase 1 item at the promo price too😉

Kindly Dm / Whatsapp us at 019-5181830

#nurraysa #nurraysabeauty #mesrawudhuk #kongsirezeki #beauty #beautycare #nurraysahq #nurraysaagent #nurraysadropship
#nurraysafoundation #nurraysapearlmagiclipstic #urusanhaticikdramaqueen #malaysia #singapore #tb #viral #burukcantik #ig #regrann #dramasangat #tv3 #thechantek #jomcantik #healthycare - #regrann

TeenaXerShop (@teenaxers.official)

Ibu² , akak² mari dekat sikit !!!kini NURRAYSA mengeluar SET JERAGAT... Haa!! Pada mak² akak² yang ada masalah jeragat mai try cuba SET JERAGAT by NURRAYSA BEAUTY... tak try taktahu ... Kami agent² NURRAYSA pon dah lawa² segak² .. JOM KITA CANTIK SAMA2... In sha Allah ..👍👍👍👍👍👍👍 Berminat whatsapp or dm kami💟💟💟
WHATSAPP : 0134431195
WHATSAPP : 0134431195
WHATSAPP : 0134431195

#nurraysacollagensoap #produkmuslim #merdekapromo #skincare #visitmyig #halal #nurraysaloosepowder #noplumbum #nomercury #nochemical #makeupmurah #nurraysalotion #syajualprodukkecantikan #stemcell #sayajualmakeup #nurraysaagent #malaysia #azanis #postpartum #nurraysablusher #jamusurutayu #pearlmagiclipstik #fibex #bellyburner #supra #mytsyabeauty #babiesblink #suprakryolan #kcolly #tsyaskincare

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak
More...