NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Nurraysa/ciktaa (@nurraysaciktaa)

" BETUL KE NAK LUKIS KENING PAKAI NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING NI SENANG JE ? "
.
Siapa yang cakap susah tu meh jumpa sis, sis tunjukkan caranya 😝 Ya, awak semua. Senang je nak pakai PERFECT BROW SHAPING ni. .
Mana yang sebelum ni tak reti pun nak pakai, tak reti nak shaping kening tu macam mana tapi lepas je try Perfect Brow Shaping Nurraysa ni terus jadi pandai. Daripada ambil masa berjam-jam duk depan cermin nak lukis kening tu, sekarang sekejap je dah siap.
.
Memang mudah sangat ! Perfect Brow Shaping ni dah direka khas dengan berusnya sekali tau. So, senang la nak rapikan kening bagi nampak lagi kemas 😍
.
Siapa yang belum dapatkan PERFECT BROW SHAPING ni boleh lah grab sekarang, comfirm anda berpuas hati.
.
Nak cuba jangan malu malu. Whatsapp je Ciktaa πŸ˜‰016-5708764

#perfecrbrowshaping
#nurraysaagent
#nurraysa
#trustedseller

Cik Zaliana (@cik_zaliana)

TESTIMONI PERFECT LONG LASH MASCARA
.

Alhamdulillah, setiap hari kami terima feedback yang positif daripada customer kami. Semuanya berpuas hati.
.
PERFECT LONG LASH MASCARA sangat mudah dipakai dan ringan je. Yang mana baru first time nak cuba pakai mascara, sangatlah sesuai gunakan mascara Nurraysa ni. Bila berpeluh ke atau kena air still boleh maintain tak comot. Tiada lagi mata panda. πŸ˜†
.
PERFECT LONG LASH MASCARA ni juga mudah untuk dibersihkan. Bila nak berwudhuk dan solat tak perlu ambil masa yang lama nak tanggalkan mascara. .
Best sangat-sangat. 😍😍😍
.
Jom dapatkannya sekarang ! Boleh terus WhatsApp kami di untuk order
.
Silakan SHARE.
.
#Perfectlonglashmascara
#nurraysaagent
#Ws0176322679

Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Okay.. Sebelom iftar hari nie Kak Tehah COD dlu brg cust.. 😘😘
.
Sis nie sblm nie dh try #ddmoistcakenurraysa n #pearlmagiclipsticknurraysa
Dah jatuh cinta ❀️❀️ dgn Nurraysa terus grab #skincarenurraysa dgn #arganwhiteningmoisturizernurraysa plus #mineralloosepowdernurraysa n #blushernurraysa skali! .
Tgh promo Aidilfitri nie mmg berbaloi sgt grab! 4brg nie cuma RM154 je tau! Berbaloi baloi kan!! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Dapat FREE GIFT lagi tau!! 😱😱
.
WHATSAPP 0186650103
WHATSAPP 0186650103
WHATSAPP 0186650103

#nurraysa #nurraysakuantan #nurraysaagent #nurraysaagentkuantan #kuantan #kuantanagent #kuantancod

Ida Abu Bakar (@nurraysa_gojez_anggun)

Hmmmm wanginyaaaa...lepas mandi org lain bukak je pintu bilik air bau wangi lg. Syampu pulak 1hari cuci kat rambut bau x hilang2! Sampai suami suka cium rambut anak2 😍 eh jangan tak percaya, produk nurraysa ni boleh pakai utk seisi keluarga tau. Dari budak kecik comey sampai nenek maniiss πŸ‘ΆπŸ‘΅ Sebab apa? Sebab produk nurraysa diformulasikan daripada bahan2 semulajadi & tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.
Hakak bukan auta tapi ini adalah fakta 😘

Sekarang, sayang2 boleh jimat dengan harga jualan runtuh sempena Promosi Aidilfitri sehingga 30 JUN 2017! πŸ˜‰

Nak wangi2, kulit bersih, lembut & segar jom wassap hakak
IDA πŸ’— 017-3372087

#NurraysaAgent
#sayapakaisayajual
#agennurraysaPetalingJaya
#selamatsucihalal
#selamatdigunakantanparaguragu
#buatanmuslimtempatan
#promosiaidilfitri
#jualankebaboom
#produkmakjah
#makjahviral
#lakukeras

Ida Abu Bakar (@nurraysa_gojez_anggun)

Testimoni Argan Whitening Moisturizer 😍

Sekarang sedang berlangsung Promosi Aidilfitri hanya RM39 SAHAJA!!! Sentuh kanan utk lihat imej seterusnya πŸ˜‰

#testimoni
#arganwhiteningmoisturizer
#sayapakaisayajual
#jualanruntuh
#promosiaidilfitri
#lakukeras
#produkmakjah
#makjahviral
#NurraysaAgent

Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Alhamdulillah.. COD for today! 😘
.
Sekarang tgh hrga promosi!
Apa kata grab skrg! .
Mineral LoosePowder
Harga promo: RM29.90
Harga asal: RM50.00
.
Pearl Magic Lipstik
Harga promo: RM24.00
Harga asal: RM30
.
Nak cantek time raya nanti?? Lebaran tambah meriah! .
WHATSAPP 0186650103
WHATSAPP 0186650103
WHATSAPP 0186650103

#nurraysa #nurraysaagent #nurraysakuantan #nurraysaagentkuantan #kuantan #kuantanagent #kuantancod #mineralloosepowdernurraysa #pearlmagiclipsticknurraysa

πŸ“’πŸ“£PROMOSI AIDILFITRI 2017πŸŽ‰πŸŽ‰ (@nurraysa.store)

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER
.
Anda dah cuba Shining Mineral Blusher keluaran Nurraysa?πŸ˜ƒ
.
Meh saya nak share kelebihan blusher nurraysa ni,πŸ˜‹
.
βœ”οΈ Tiada bahan plumbum,πŸ™…πŸΌ bahan yang boleh hitamkan kulitπŸ’€
βœ”οΈ Tekstur blusher ini lembut dan ringan
βœ”οΈ Bila pakai ia tak terlalu over, nampak cantik je sebab warna blusher tak terlalu heavy😻
βœ”οΈ Boleh dijadikan eyeshadow jugaπŸ€“
βœ”οΈ Mengandungi ciri-ciri anti penuaanπŸ‘°πŸ»
βœ”οΈ Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif
βœ”οΈ Free brushπŸ’
.
Harga Asal: RM35
Harga Promosi: RM19.90😱
*exclude postage
Whatsapp 019-5181830πŸ’Œ

#nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysa #produkdijaminhalal #produkmesrawudukmurah #produkmesrawudukdansolat #jomshopping #jomshoppingonline #bazarpaknil #blushernurraysa #blushermurah #blusher #blush #pipimerah #pipinatural #pipi #nurraysaagent #agentsahperak #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #faceoftheday

Ida Abu Bakar (@nurraysa_gojez_anggun)

Ptg smlm tiba2 dpt wassap dr akak tersayang nak order 10kotak kurma utk cikgu2 sekolahnya katanya...huii terkejutlah hakak kelam kabut cari stok πŸ˜…

Hebat tak hebatlah akak i sorang tuuu...bila ajak jadi agen tak nak kata dia nak tolong bisnes adik beradik je...auwww hakak touching..so suwiittt πŸ˜‰
Thnx n Luv u a lots kak 😍😘 Note : bukti hakak dh ambik 10kotak kurma 2plastik
#lakukeras
#kurmanurraysa
#kurmalu'lu
#promosiaidilfitri
#produkmakjah
#makjahviral
#NurraysaAgent

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Sha Zainuddin (@sha_zainuddin_)

Hati2 yeaa semua
Kite boleh berubah
Makan masa sikit bila muka kite dah diracuni dgn bhn kimia .
Tp jgn risau . Semua boleh cantikkk dgn kulit muka yang segar dan xde bahan kimia πŸ‘Œ
#nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysaproduct #nurraysaagent #nurraysamakeup #nurraysaddglowingmoistcake #nurraysacollagensoap #nurraysabodycare #nurraysacantikmenawan #nurraysacantikdanrawat #nurraysathebestproduct
#0143314846

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Nas Husna (@nashusna)

SABUN KOLAGEN:
KELEBIHAN COLLAGEN SOAP
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini πŸ‘‡
.
Kelebihan :
.
πŸ”ΉMemudarkan parut
πŸ”ΉMengecilkan liang pori pada wajah
πŸ”ΉMencerahkan kulit wajah
πŸ”ΉMembuang sel-sel kulit mati
πŸ”ΉMelembapkan kulit muka
πŸ”ΉMemperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ”ΉMengurangkan whitehead & blackhead
πŸ”ΉMerawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ”ΉMenghilang bau badan
πŸ”ΉSesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
Silakan SHARE.
.
#Kelebihancollagensoap
#nurraysabeauty
#nurraysaagent
#ramdhan2017
More...