MarSya (@mar_sya38)

🎊Chinese New Year Sales🎊
.
Time YES xsempat nak grab produk nurraysa? Tak perlu risau CNY kan ade.. πŸ‘²πŸ» .
Harga terlajak JIMAT kami tawarkan kepada anda, jom dptkn produk2 nurraysa dengan kami .
Boleh klik link di bio untuk fast respon okey 😍😘
.

#nurraysahq
#nurraysalover
#nurraysabeuty
#nurraysakedah
#nurraysaagent
#ddmoistcakenurraysa
#pearlmagiclipstik

MarSya (@mar_sya38)

🎊Chinese New Year Sales🎊
.
Time YES xsempat nak grab produk nurraysa? Tak perlu risau CNY kan ade.. πŸ‘²πŸ» .
Harga terlajak JIMAT kami tawarkan kepada anda, jom dptkn produk2 nurraysa dengan kami .
Boleh klik link di bio untuk fast respon okey 😍😘
.

#nurraysabeautyskincare
#nurraysahq
#nurraysalover
#nurraysabeuty
#nurraysakedah
#nurraysaagent
#ddmoistcakenurraysa
#pearlmagiclipstik

MarSya (@mar_sya38)

🎊Chinese New Year Sales🎊
.
Time YES xsempat nak grab produk nurraysa? Tak perlu risau CNY kan ade.. πŸ‘²πŸ» .
Harga terlajak JIMAT kami tawarkan kepada anda, jom dptkn produk2 nurraysa dengan kami .
Boleh klik link di bio untuk fast respon okey 😍😘
.

#nurraysahq
#nurraysalover
#nurraysabeuty
#nurraysakedah
#nurraysaagent
#ddmoistcakenurraysa
#pearlmagiclipstik

Nur Syahirah Halim (@ciksyahiraa)

Korang confirm perfume yg korang pakai boleh bawak solat?kalau ragu ragu atau tengah mencarikk perfume yang boleh bawak solat haaa! ! Sis ada solution! Jom grab perfume ni skrg! Yang pentingg,
.
MURAH !!
.
TAHAN 8 JAM !!
.
WANGII SEMERBAK BUNGA GITEW ! !
.
JOM CEPAT!
.
Whattsapp dekat link bio sis ataupun terus dm ja😍😍
.
#nurraysa #inspiredbyflora #nurraysapromo #agenttrusted #nurraysaagent

raihanie (@raihanienurraysa)

produk nurraysa yang paaaling ramai orang order. Sabun nurraysa ☺️

Sabun ni banyak kelebihannya tau. Antaranya dapat :- βœ”οΈMencerahkan kulit wajah βœ”οΈmelembabkan kulit muka βœ”οΈmembuang sel2 kulit mati βœ”οΈmerawat geragat,parut dan jerawat βœ”οΈmengecilkan liang pori terbuka (lubang2 kt muka tu) βœ”οΈmerawat kulit wajah berminyak βœ”οΈmenganjal dan menegangkan limit βœ”οΈmemperbaiki tona kulit wajah βœ”οΈmerawat eczema, gatal2, kurap, panau βœ”οΈmengurangkan whitehead & blackhead βœ”οΈmerawat bekas jerawat berlubang βœ”οΈsesuai untuk PEREMPUAN & LELAKI βœ”οΈsatu keluarga boleh guna. Jimat sangaat!

Disini ada saya selitkan testimoni pengguna. Sebelum guna produk ni, mestilah kene tahu keberkesanannya dulu kan 😘😘 Oh ya, lupa nak gitau harganya 😊

Harga asal RM70.
Tapi untuk promosi kali ni, seketul hanya RM29.90 tak termasuk postage 😍

Kalau nak tahu lebih lanjut sila hubungi 0139627149

#NurraysaExecutivePartner
#NurraysaBeauty
#produkmersawudhuk
#NurraysaAgent
#businesswomen
#bazaarpaknil
#neolofa
#azizanosman
#ajimaura

CNY SALE! (8/2/2018-22/2/2018) (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN UV CREAM
.
" Nak keluar tapi panas. Takut pula muka sunburn."
.
Jangan risau UV CREAM Nurraysa dapat membantu anda! .
Jom baca apa je kelebihan UV CREAM Nurraysa ni :
.
πŸŽ€ Melindungi kulit dari sinaran matahari
πŸŽ€ Menjadikan kulit cerah berseri
.
Lebih mudah digunakan, mesra wudhuk dan solat. Struktur cream yang padat, dapat memberi kesan solekan yang tahan lama serta menutup hampir seluruh cela.
.
Kandungan UV CREAM:
πŸ’‹ SF 1632.
πŸ’‹ SF 1642.
πŸ’‹ Silsoft 034.
πŸ’‹ Ti O2 as 61d.
πŸ’‹ Red afs 112d.
πŸ’‹ Yellow afs 112d.
πŸ’‹ Mica
πŸ’‹ Td 50ab.
πŸ’‹ Ss 4267.
πŸ’‹ Sf 1202.
πŸ’‹ Tranparmer
.
Cara Penggunaan :
πŸŽ€ Selepas menggunakan Serum, sapu UV CREAM ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.
.
So apa lagi jom order whatsapp Cik Hanna cepat>>>+60175621902
.
#nurraysa #nurraysabeauty #apasa? #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #lipstick #kabukibrush #izaraadib #adibizara #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk

CNY SALE! (8/2/2018-22/2/2018) (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER
.
- Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas
menanggalkan makeup
- Menyegarkan kulit wajah
- Menggunakan sumber organik
- Mudah untuk menanggalkan make up
- 100% water, oil free & tidak menyebabkan muka berminyak.
- Menyeimbangkan pH kulit
.
CARA PENGGUNAAN:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.
.
Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk.
.
Nak cuba Fast Clean Eye Makeup Remover? Boleh WhatsApp Cik Hanna okay.
+60175621902
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #apasa? #hantukaklimah #mirafilzah #tombiruo #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

CNY SALE! (8/2/2018-22/2/2018) (@nurraysa_by.hanna)

KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER
-
Jom sama-sama check it out ! 😚😚😚
-
Blusher adalah salah satu tools makeup yang buat muka kita berseri-seri dan cantik. Tanpa blusher, wajah kita seperti kekurangan sesuatu. Betul tak? 😍
-
Shining Mineral Blusher mengandungi kolagen yang membantu merawat kulit.
-
Siapa yang sukakan blusher yang tak terlalu heavy, makeup yang ringkas, sangat sesuai pakai blusher ni. Selain tu, blusher ni boleh jadi eyeshadow jugak tau.
-
Blusher ni mudah dibawa kemana-mana saja dengan size yang minima dan ringan, memudahkan anda menyimpan dalam handbag.
-
-
-
#kelebihanmineralblusher
#nurraysa
#teamnurraysa
#nurraysa #nurraysabeauty #hantukaklimah #mirafilzah #tombiruo #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

Nurraysa Dropship (@cacacheani)

SUNBURN DAH HILANGG 😍😍 Sebelum ni kelam dan kusam je muka sebab selalu terdedah dengan cahaya matahari. Alhamdulillah, lepas konsisten guna Nurraysa Skincare selama 2 bulan je. Kulit dah kembali pada asal. 😘
Paling besttt #UVcream yang ada spf 50+ sebab mampu melindungi kulit dari cahaya matahari .

Full Set Skincare
Harga Promosi: RM 140.00

ws 019-7155884
#Nurraysa #produkmesrawudhuk #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysabeuty #nurraysasale #nurraysaagent #nurraysapromosi #skincare #cod #kualakangsar #usas

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

MUDAH DIPAKAI DAN TAK COMOT TAU PERFECT LONG LASH MASCARA NURRAYSA NI ! 😚😚😚
.
Best sangat guna mascara dari Nurraysa ni, yela dengan warna hitam yang sangat pekat dan mudah dipakai tau !
.
Ia juga mesra wudhuk dan mudah untuk dibersihkan tau. Yang penting ia tidak menghitamkan mata kita. .
Korang dah try ke belum? meh whatsapp admin ke 01161170815 untuk order. . πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk
#nurraysapenang #skincaremalaysia
#makeuppenang #makeupmurah
#nurraysamurah #jerawat #parutjerawat #makeupmalaysia #kdoll #nurraysaagent #jeragat #nurraysamiracleeyeliner

nuzurullsyima (@nuzurullsyima)

bg pembeli-pembeli produk nurraysa yg telah membeli produk2 NURRAYSA lebih dr rm100dr saya, dr tarikh 1 oktober 2017 hingga 31 disember 2017 dalam satu resit layak mendapat satu slip cabutan bertuah dr saya.
jom nak menang emass :) jom beli produk nurraysa lebih dr rm100,
bleh lawati fb page saya untuk rujukan produk2 yg ada di pasaran

http://mobilecapturelead.com/project/cabutanbertuah

#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysaskincare
#nurraysalover
#nurraysabeautyskincaremalaysia
#kelanajaya
#petalingjayaagent
#nurraysaagent
#nurraysamurah
#nurraysatestimoni
#nurraysaselangor
#dropshipdiperlukan
#dropshipdiperlukansegera
#subangjaya
#kgtunkupetalingjaya
More...