NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN SET SKINCARE (TRIAL PACK)

Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu:

Collagen Soap = 30gm
Treatment Serum = 15ml
Miracle Whitening Spray = 30ml
UV Cream = 5gm

Kelebihan set skincare ini:
✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat kulit yang telah rosak
✔️ Merawat jerawat dan jeragat
✔️ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
✔️ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead,
blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai: Lelaki dan perempuan
Boleh guna seawal umur 13 tahun
Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

Set Skincare Trial Pack (1 set)

Harga Asal: RM150
Harga Promosi: RM75 (excluding postage) .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 . NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#SkinCareNurraysa
#NurraysaTrialSet
#SetPercubaanNurraysa .

#NurraysaColagenSoap
#NurraysaMiracleWhiteningSpray
#NurraysaUVCream
#NurraysaTreatmentSerum

#ColagenSoap
#MiracleWhiteningSpray
#UVCream
#TreatmentSerum .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
ORGANIC BODY WASH NURRAYSA (400 ml)

Mandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.

Sayangi dan belai tubuh anda dengan
mandian organik ini. Mampu mencerahkan, melembutkan dan
mewangikan badan anda.

Terasa segar dan yakin selalu.
Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit.
Membaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran.
Mampu membersihkan badan anda dengan optimum, bebas dari kuman dan bakteria.

Harga mampu milik!
Barang baik dan halal. Lulus KKM!

Harga Asal RM 35
Offer Now RM 29.90 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaOrganicBodyWash
#NurraysaBodyWash
#OrganicBodyWash
#BodyWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#SabunMandi
#SabunMandiOrganik
#SabunMandiNurraysa
#SabunMandiOrganikNurraysa

JERAWAT? PARUT? NURRAYSA❤️ (@nurraysa.bihaa)

Shining Mineral Blusher❤️
Pemerah pipi yg dirumus dgn bahan semulajadi. ♡Kelebihan & fungsi Blusher
- Mesra solat
- Merawat kulit - Sangat sesuai utk kulit sensitif
- Harga mampu milik
- Free brush .
♡Kandungan
- Talc
- Mica
- Titanium dioxide
- Sunflower seed oil
- Marine collagen
- Dimethicone .
🌸Pemerah pipi (Shining Mineral Blusher)
Pemerah pipi sebenarnya bukan sekadar untuk menyerlahkan wajah menjadi lebih segar & berseri malah ia mampu memberi kesan yg lebih sempurna pd wajah.
.

Blusher nurraysa nie jenis powder.
Jenis powder nie adalah yg t'baik utk semua jenis kulit.Malah ia dianggap paling serasi untuk kulit yg berminyak.Ia juga boleh menyerap kesan melekit pada wajah.
Nak cuba? Boleh wassap +60108054876

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaagent #nurraysamurah #nurraysabeautyskincare #nurraysamineralblusher #blushermurah

Nursajat / Nurraysa Agent (@kitacun)

🍀UV CREAM NURRAYSA - BABY DOLL🍀 .
🌽 Uv Cream Nurraysa tanpa silikon dikenali sebagai Baby Doll.
🌽 Lebih mudah digunakan, mesra wudhuk dan solat. 🌽 Struktur cream yang padat, dapat memberi kesan solekan yang tahan lama serta menutup hampir seluruh cela.
.
🌷 Kelebihan Baby Doll Cream🌷 ❌ Tidak berminyak 👍 Tahan sehingga 18 jam
👍 Anti rekahan dan anti penuaan
👍 Mempunyai spf 50 sebagai pelindung UV
❌ Tidak perlu guna bedak untuk kesan glowing 👍 Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
👍 Mempunyai collagen untuk menegangkan kulit
👍 Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
👍 Sesuai untuk kegunaan harian serta solekan pengantin.
.
Harga RM39.00 tak termasuk postage. .
#nurraysa #mesrawuduk #nurraysaagent #dropship #dropshipneeded #hargamurah #produkkecantikan #flawless

💚PUTIH💙GEBU❤️JERAWAT💜JERAGAT (@nurraysa_mierabeauty)

Bismillah..
Alhamdulillah new stock arrived
Produk Nurraysa semakin dikenali dan mendapat tempat di hati para pengguna..
Meh2 korang2 meh order dan alami sendiri produk mesra wuduk yang semakin disegani.. Nak COD pon bole
Sis COD area kuala lumpur
Berminat nak thu detail blh whatsapp / pm sis ye
010-3404099

#dropshipdiperlukan
#nurraysaagent
#NurraysaCollagenPowder
#NurraysaBeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

Misah Al Zahra (@misahalzahra)

Selalunya orang start jatuh cinta dengan produk NURRAYSA bermula titik daripada #sabunkolagen.

Sebabnya???
.
Sabun kolagen paling asas yang pertama founder keluarkan dengan resepi sendiri.
.
JIMAT pun JIMAT sebabnya leh potong kecik2 pastu sedekahkan pada kaum kerabat sebagai testerrrrrr.....Haaaaa macam testimoni customer sorang ni siap sedekah pada adik.kikiki.

Whatsapp 01123544973

#nurraysabeautysoap
#nurraysaagent
#amynarichempire

Misah Al Zahra (@misahalzahra)

😂Wangi dengan Nurraysa sepanjang hari.. 😍

#nurraysaagent
#amynarichempire
01123544973

Misah Al Zahra (@misahalzahra)

Testimoni ;

Biar gambar yg berbicara :-) #NurraysaBeauty
#nurraysaagent
#amynarichempire
01123544973

Nurraysa Beauty (@produknurraysabeauty)

Segarnya rasa badan bila asyik bermanja dengan SET BODY CARE Nurraysa 😍

PASTIKAN BILIK AIR ANDA LENGKAP ADA 4 BENDA NI TAU.... 🌸SET BODY CARE🌸 👉🏻STEMCELL FEMININE WASH 📌Tanpa paraben
📌Tanpa SLES (SODIUM LAURETH SULFATE). Sejenis bahan kimia yg sering ada dlm pencuci, sabun, syampu, ubat gigi dan lain-lain)
📌Sangat sesuai utk kulit sensitif
📌Tidak mengeringkan kulit
📌Merawat masalah keputihan & gatal-gatal 👉🏻ORGANIC BODY WASH 📌Mampu mencerahkan,melembutkan & mengharumkan badan anda
📌Terasa segar & yakin selalu
📌Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit
📌Membaiki & memperbaharui sel kulit serta menyingkir sel mati dan kotoran
📌Mampu membersihkan badan anda dengan optimum bebas dari kuman dan bakteria 👉🏻HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 📌Syampu ini sesuai bagi semua peringkat umur(7 tahun keatas) & jantina. Syampu untuk seisi keluarga
📌Merawat kegatalan kulit kepala
📌Merawat masalah kelemumur
📌Merawat ' mengurangkan masalah keguguran rambut. Apabila kita apply pd kepala kita, buih dia sangat halus dan itu tandanya syampu ni bebas kimia berbahaya. 👉🏻PEARL GLOW BODY LOTION 📌Wangi kalah perfume 😉
📌Menanggalkan bintik hitam
📌Mengembalikan keremajaan kulit
📌Menjadikan kulit glowing
📌Menyembuhkan kesan terbakar
📌Menggebukan kulit
📌Mengurangkan garis halus
📌Mengelakkan daripada sunburn
📌Tidak melekit
📌Tidak sesuai utk bayi

Whatsapp/pm 📱: 016-9708435

#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysasetbodycare
#nurraysaagent

Nurraysa Beauty (@produknurraysabeauty)

NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY

Spray spray je muka dah segar dan rasa tight. Apa yang best pakai spray ni?

Spray ni membantu mencerahkan kulit, tegangkan kulit, mengurangkan garis halus & kedutan. Yang mana ada open pores tu memang sesuai pakai sebab dia akan mengecilkan pori yang terbuka.

Dan yang best, spray ni ada stemcell apple tau. Bau dia pun macam apple 🍏🍏🍏 Whatapp/pm 📱: 016-9708435

#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysaskincare
#nurraysamiraclewhiteningspray
#nurraysaagent

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
5 LANGKAH MEMAKAI MASKARA

1) Perlahan-lahan mengangkat kelopak mata anda dengan jari anda untuk kawalan yang lebih baik dalam menggunakan maskara.

TIP:
Sebelum memakai maskara, lap produk berlebihan pada tisu atau tepi leher tiub.

2) Bermula pada bahagian atas bulu mata. Berus bulu mata dari atas dan pada akar garis lash anda ke atas.

TIP:
Ia membantu anda mengeluarkan apa-apa zarah serbuk yang mungkin telah jatuh di atas bulu mata ketika anda menyolek mata anda.

3) Sapukan maskara dari akar garis lash anda
pada penghujung bulu mata anda. Regangan mereka sedikit ke arah luar.

4) Melihat ke atas. Dengan menggunakan hujung berus, perlahan-lahan berus bulu mata dari pangkalan ke hujung, berhati-hati untuk tidak
menggunakan produk terlalu banyak yang boleh gelap mata.

5) Siap!

TIP:
Dari bahagian atas bulu mata: Meletakkan berus maskara antara buku mata dan berus mereka dari akar ke atas untuk hujung lash.

Dari bawah bulu mata: Memegang berus mendatar, selari dengan garis lash atas. Berus bulu mata atas, dari akar ke hujung, melanjutkan ke arah luar. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#BeautyTips
#MakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMascara
#MaskaraNurraysa
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPerfectLongLashMascara
#PerfectLongLash
#PerfectLongLashMascara
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#Maskara
#MaskaraMesraWudhu'
#MaskaraMesraSolat

YEAR END SALE LAST ESOK ! (@nurraysahqkedah)

Assalaamu'alaikum. 😊

Saya ingin buka peluang kepada 100 orang sahaja untuk bisnes on9, FREE tanpa perlu bayar apa-apa. (DROPSHIP) 🌸PRODUK NURRAYSA BEAUTY🌸

Komisyen 1 produk ada yang capai RM10, sebulan dapat jual RM50 ke, RM100 ke. Wow. Dah berbaloiii dah dapat. Betul tak? 😍😍 Duduk rumah sambil jaga anak pun boleh bantu suami tambah income. Student juga dialu-alukan. 😊

Saya akan tubuhkan 1 group whatsapp untuk ajar macam mana caranya. Siap bagi ayat dan gambar untuk promote.

Berminat tinggalkan no whatsapp anda berserta nama & umur.

Atau terus whatsapp saya
sis jiha 0135118263 .
.
#viral #instafamous #instagram #instaniaga #instamalaysia #trustedseller #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysaagent #alorstar #kulimkedah #sungaipetani #dropship #dropshipdiperlukan #igsokongan #terapiinstagram #produkmesrawuduk

Nurraysa Beauty (@produknurraysabeauty)

Kulit selalu terdedah sinaran matahari? Semakin lama semakin kusam & gelap?

Jom kita pakat sapu losyen biar kulit cerah sekata.

Nurraysa Instant Pearl Glow Body Lotion. Lotion pemutih sepantas beberapa saat sahaja.

Harga Asal RM25.00
🎉Promosi Hanya RM17.00🎉

Kelebihan & fungsi : -👉🏻Wangi dgn haruman ekstrak bunga
👉🏻Mesra solat
👉🏻SPF 15
👉🏻Mesra wudhuk
👉🏻Tidak melekit
👉🏻Tidak berminyak
👉🏻Membantu mencerahkan kulit

Kandungan : ✔️Pearl powder
✔️Aqua
✔️Titanium dioxide
✔️Sweet almond oil
✔️Olive oil
✔️Vit. C
✔️Collagen
✔️Arbutin
✔️Aloe vera
✔️Citric acid

Whatapp/pm : 016-9708435

#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysainstantglowpearlbodylotion
#nurraysaagent

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MORNING SEMUA!

Girls, ingat tau masa mandi pagi nanti, make sure cuci muka bersih-bersih dengan #NurraysaColagenSoap ni. Ok?

Sha sudah!
Sedang menunggu azan subuh je sekarang ni.

Apa?
Korang takde lagi #ColagenSoapNurraysa ni? Takpe, boleh whatsapp Sha laju-laju. Whatsapp #01129218202 . Hari ni Sha ambil order dari pukul 6 pm - 11 pm je tau. Sebab hari ni kan Ahad. Ganu kerja :D .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaColagenSoap
#ColagenSoap .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan
#SabunKolagen
#SabunMuka
#FaceSoap

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

🌼🌼 *ARGAN MOISTURIZER NURRAYSA* 🌼🌼 👉 Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA 👇👇👇
🌸🐝 Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. 👉 Panduan guna ikut jenis kulit:
🍃🍃Kulit Berminyak
Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. 🍁🍁Kulit Berjerawat
Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. 🌴🌴Kulit Sensitif
Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. 🌵🌵Kulit Normal
Boleh sapu bila-bila saja. 🌿🌿Kulit Kering
Sapu banyak sikit dengan kerap. *KELEBIHAN ARGAN WHITENING MOISTURIZER*
Moisturizer adalah sejenis pelembap kulit yang mengawal kelembapan daripada kulit kering.

Apa yang best Argan Whitening Moisturizer Nurraysa akan memudarkan parut kerana kandungan Argan yang kaya dengan Vitamin E.

Selain dari itu, moisturizer ni bagus dalam merawat jerawat dan masalah kulit seperti kulit kering dan pecah-pecah.

Jangan cakap orang dewasa je boleh pakai, ada testimoni kami dapat, baby umur 6 bulan pun pakai Argan Whitening Moisturizer ni dapat kesan yang baik selepas beberapa hari pakai.

Argan Whitening Moisturizer bebas daripada bahan kimia berbahaya dan selamat digunakan.

Harga Asal: RM50
Harga Promosi: RM39
No KKM: NOT160100119K 💄Ws 0143857506

#nurraysashop #nurraysaperfurm #nurraysabeuty#nurraysaagent #nurraysatrustedseller#nurraysahq#nurraysamurah#produknurraysa #produkkecantikanmesrawuduk #ProdukMesraWudukDanSolat #produkkecantikanbebaskimia #produkkecantikanluluskmm#kulitflawlessgebu #sayajualprodukkecantikan #fynnawardrobe #fynnabeauty
More...