#NurraysaNovSalesπŸ‘ (@qalbunstore)

JIMAT BEDAK UOLLS😁😁
.
Selain untuk treatment, skincare ni pun boleh tutup parut jerawat uolls juga tau. Ratakan dengan bedak je atau pakai macam tu je, you are good to go!
_______________________

Jom klik link dan book SEGERA. Link di profile (tak perlu save nombor dah)
.
FB page: Qalbunstore
.
COD sekitar Kota Bharu, pos seluruh Malaysia
________________________

Nikmati jimat berganda dengan #NurraysaNovSales. Khas untuk ibu2 sebelum, semasa dan selepas hamil. Juga untuk seisi keluarga😍

#NurraysaNovSalesπŸ‘ (@qalbunstore)

BABAI KULIT KERING KEPING2😝😝😝
.
Treatment serum berwarna jernih ni terasa sejukkk di kulit.
.
Diformulasi dengan aloe vera sebagai bahan utama, teksturnya seakan meresap ke kulit sebaik je diratakan😍
_______________________

Jom klik link dan book SEGERA. Link di profile (tak perlu save nombor dah)
.
FB page: Qalbunstore
.
COD sekitar Kota Bharu, pos seluruh Malaysia
________________________

Nikmati jimat berganda dengan #NurraysaNovSales. Khas untuk ibu2 sebelum, semasa dan selepas hamil. Juga untuk seisi keluarga😍

#NurraysaNovSalesπŸ‘ (@qalbunstore)

APA yang best Nurraysa Skincare Set ni?

Nurraysa Skincare Set adalah antara produk yang laris dan menjadi pilihan kepada semua pengguna diluar sana.

Nurraysa Skincare Set adalah:
.
πŸ‚ diperbuat daripada bahan organik
πŸ‚ tiada bahan kimia berbahaya
πŸ‚ tidak merosakkan kulit
πŸ‚ mempunyai sifat penyembuhan (menyembuhkan struktur kulit yang sudah rosak)
πŸ‚ tiada pengelupasan
πŸ‚ sah dibawa solat

InsyaAllah, dengan Nurraysa Skincare Set, kulit anda selamat, bersih dan sihat.

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

MUDAH DIPAKAI DAN TAK COMOT TAU PERFECT LONG LASH MASCARA NURRAYSA NI ! 😚😚😚
.
Best sangat guna mascara dari Nurraysa ni, yela dengan warna hitam yang sangat pekat dan mudah dipakai tau !
.
Ia juga mesra wudhuk dan mudah untuk dibersihkan tau. Yang penting ia tidak menghitamkan mata kita. .
Korang dah try ke belum? meh whatsapp admin ke 01161170815 untuk order. . πŸ’‹πŸ’‹
.
.
#nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk
#nurraysapenang #skincaremalaysia
#makeuppenang #makeupmurah
#nurraysamurah #jerawat #parutjerawat #makeupmalaysia #kdoll #nurraysaagent #jeragat #nurraysamiracleeyeliner

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
GUNA SEKALI JATUH CINTA TERUS !
.
Yela lepas guna bibir dah tak kering dan menggelupas macam dulu dah. Serius rasa bibir lembab-lembab je bila apply ☺️
.
PEARL MAGIC LIPSTICK ni tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir tau.
.
Apa lagi jom grab cepat-cepat, whatsapp Cik Hanna +60175621902 untuk order.
.
.
.
#tipskecantikannurraysa
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #adibizarasolemnization #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

NURRAYSA NOVEMBER SALES!!!
Sapa yang nak kulit dia nampak peloles? nampak gebu tanpa cela? .
Mehh cepat-cepat grab Nurraysa November Sales!
.
Haa sangat jimat berbaloi-baloi tau !
.
Apa lagi jom whatsapp Cik Hanna sekarang.
+60175621902
.
.
. #nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK.
.
Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan.
Tapi apa ye kelebihannya? Jom, check it out!
.
KELEBIHAN:
.
β€’ Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir
β€’ Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color? Lipstick ni ada 1 je colour.
β€’ Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari
β€’ Tidak menyebabkan bibir kering
β€’ Yang penting lipstick boleh dibawa solat
.
Silakan LIKE & SHARE untuk manfaat bersama rakan-rakan anda yang lain.
.
#kelebihanpearlmagiclipstick
#tipskecantikannurraysa
#nurraysa #izaraaishah #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #farahnabilah #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #adibizarasolemnization #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #dynars #tbh #vcare #furaiha

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

WAH BERSERI NYA MUKA !
.
SHINING MINERAL BLUSHER DARI NURRAYSA ni dapat menaikkan seri di wajah.
.
Pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari.
Serius best betul blusher ni, warna yang cantik dan sesuai dengan semua jenis kulit. Yang penting bila apply kat pipi nampak natural je.
.
So apa tunggu lagi ! Jom cepat-cepat whatsapp admin ke 01161170815 untuk order. πŸ’‹πŸ’‹
.
#nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk
#nurraysapenang #skincaremalaysia
#makeuppenang #makeupmurah
#nurraysamurah #jerawat #parutjerawat #makeupmalaysia #kdoll #nurraysaagent #jeragat #nurraysamiracleeyeliner

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
TIPS KECANTIKAN NURRAYSA.
.
Mempunyai bibir yang sihat dan cantik tanpa kering dan pecah adalah idaman setiap wanita. .
Adakah bibir anda selalu pecah? kering? Berikut adalah tips mengatasi bibir pecah/ kering πŸ˜€
.
#tipskecantikannurraysa
#nurraysa #nurraysabeauty #izaraaishah #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #mrlondonmslangkawi #jamu #adibizara #supplement #like4like #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

NURRAYSA NOVEMBER SALES!!!
Sapa yang nak kulit dia nampak peloles? nampak gebu tanpa cela?
.
Mehh cepat-cepat grab Nurraysa November Sales!
.
Haa sangat jimat berbaloi-baloi tau !
.
Apa lagi jom whatsapp Cik Hanna sekarang.
+60175621902
.
.
. #nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

NURRAYSA NOVEMBER SALES!!!
Sapa yang nak kulit dia nampak peloles? nampak gebu tanpa cela? .
Mehh cepat-cepat grab Nurraysa November Sales!
.
Haa sangat jimat berbaloi-baloi tau !
.
Apa lagi jom whatsapp Cik Hanna sekarang.
+60175621902
.
.
. #nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN SET SKINCARE TRIAL PACK:
.
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak
.
Dalam Set Skincare ada 4 item iaitu:
πŸ‘‰ Collagen Soap
πŸ‘‰ Treatment Serum
πŸ‘‰ Miracle Whitening Spray
πŸ‘‰ UV Cream
------------------------------------------------------------------------------------
Set skincare ini sesuai:
πŸ‘ Lelaki dan perempuan
πŸ‘ Boleh guna seawal umur 13 tahun
πŸ‘ Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai
.
#Setskincaretrialpack
#nurraysa #nurraysabeauty #apasa? #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY EAU DE PARFUM
.
Spray sekali terus jatuh cinta dengan baunya dan mesti nak repeat order !
.
Kelebihan :
βœ”οΈ Tahan sehingga 8 jam
βœ”οΈ Boleh dibawa solat
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki & wanita
βœ”οΈ Ekstrak bunga sakura
βœ”οΈ Saiz poket & senang dibawa
.
Cara Penggunaan :
πŸ’• Sembur minyak wangi pada pergelangan tangan, pelipat siku, leher, pelipat lutut supaya minyak wangi tahan lama.
.
Kandungan Bahan :
πŸ‘‰πŸ» Aqua
πŸ‘‰πŸ» Denatured Ethanol
πŸ‘‰πŸ» Cetyl Alcohol
πŸ‘‰πŸ» Perfume
.
πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
.

Harga Asal: RM99.90 / RM101.90 SS
Harga Promosi: RM39.90 / RM41.90 SS
.

Berminat ? WhatsApp Cik Hanna okay, +60175621902 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mrlondonmslangkawi #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN STEMCELL FEMININE WASH
.
πŸ‘‰ Kekalkan kesegaran dan keselesaan Miss V dengan menggunakan STEMCELL FEMININE WASH Nurraysa.
.
KELEBIHAN #StemcellFeminineWash Nurraysa ini adalah ia mampu membantu anda yang mengalami masalah Miss V kerana ia berfungsi menyegarkan, membersih dan mengawal jangkitan kuman agar miss V anda dalam keadaan lembap, segar n bersih sentiasa.
.
Kelebihan lain, ia dapat mencegah n merawat keputihan, masalah gatal-gatal n juga dapat merapatkan hubungan suami isteri. .
Kesegaran yang anda alami selepas menggunakan Feminine Wash ini akan membuatkan anda selesa untuk menjalankan aktiviti seharian. .
Feminine wash ini mengandungi pH 3.5 n ianya paras pH yang selamat digunakan.
.
πŸ‘‰ Kandungan:
Aqua, Collagen, Manjakani, Glycerin, Citric Acid, Allantoin, Cengkih, Stemcell Apple, Castor Oil, Menthol, Betel Leaf Extract (daun sireh), Fragrance.
.
Jom cuba ! Besat sangattt 😍 πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp Cik Hanna tau!
+60175621902
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH
.
Body wash antara benda yang setiap orang wajib ada dalam set mandian dia kan ?
.
ORGANIC BODY WASH keluaran Nurraysa adalah antara body wash yang bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate). Jadi, ia sesuai digunakan untuk semua peringkat umur.
.
Hasil penggunaannya juga dapat mengekalkan kelembapan, kelembutan dan dapat menjadikan kulit lebih cerah.
.
So, jangan ragu-ragu lagi untuk gunakan ORGANIC BODY WASH Nurraysa ni ya! πŸ˜‰
.
Jom dapatkan Organic Body Wash sekarang. Whatsapp Cik Hanna tau!
+60175621902
.
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
SHAMPOO HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT .
Jom ketahui kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment ni :
.
πŸ„2in1
πŸ„shampoo plus conditioner
πŸ„melebatkan rambut πŸ„ada campuran mint (rasa segar/berangin)
πŸ„untuk merawat rambut
πŸ„bebas paraben
πŸ„bebas sles
πŸ„organik
πŸ„sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi.
.
Apa lagi jom whatsapp Cik Hanna sekarang!
+60175621902😊😊
.
#habbatussaudahairtreatment
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
APA YANG BEST PASAL PERFECT LONG LASH MASCARA NI?
.
Ni antara kelebihan Mascara Nurraysa ye :
.
πŸ’‹Tiada silikon
πŸ’‹Mesra wudhuk
πŸ’‹Mudah dipakai
πŸ’‹Melentikkan bulu mata
πŸ’‹Mudah dicuci
πŸ’‹Warna hitam
.
Jom Cuba!
Whatsapp Cik Hanna.
+60175621902
.
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha

PRODUK MESRA WUDHUK (@nurraysa_by.hanna)

・・・
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER
. .
" Saya nak cuba la NURRAYSA COLLAGEN POWDER ni tapi apa je kelebihannya ya ? "
.
Nak tahu apa kelebihan yang anda dapat selepas consume NURRAYSA COLLAGEN POWDER ni ? Jom baca di bawah ni πŸ‘‡πŸ»
.
KELEBIHAN : .
.
⚫️Menganjalkan kulit
⚫️Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
⚫️Formula Anti penuaan dan awet muda
⚫️Mengurangkan kedutan dan garis halus
⚫️Membuang toksik dalam badan
⚫️Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
⚫️Mencuci dan membina usus
⚫️Mengatasi masalah sakit lutut
⚫️Menguatkan akar rambut
⚫️Menjaga kesihatan kuku yang sihat
⚫️Merawat penyakit kulit
⚫️Memperbanyakkan susu badan
⚫️Memberi tenaga kepada ibu mengandung
⚫️Menambah IQ bayi di dalam kandungan
⚫️Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran
.
CARA PENGGUNAAN :
.

Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur.

Untuk kesan lebih pantas, maksimum pengambilan 2 sachet setiap hari. Makan 1 sachet sebelah pagi dan 1 sachet sebelah malam.

Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral). Jarakkan 4 jam sebelum mengambil ubat-ubatan, jamu atau meminum kafein.
.
Jom order!
Whatsapp Cik Hanna sekarang.
+60175621902
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #adibizara #blusher #mirafilzah #teamnurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #skincare #foundation #loosepowder #serum #kabukibrush #jamu #kolagen #supplement #vitamin #nurraysaagent #nurraysahalal #nurraysaskincare #mascara #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #muslimproduk #dynars #tbh #vcare #furaiha
More...