Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

Kalau petang tadi, biji kolestrol dekat kelopak mata mengecut & tanggal. Malam ni pula jerawat 3 ketui serangkai bawah dagu mengecut & kering. Yeay!! 😍😘 Canggih betul treatment serum ni.. #sayakaji #sayapakai #sayajual
#nurraysabatupahat
#nurraysaagent
#nurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#cod #batupahat #posseluruhmalaysia

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

Dah lama dok perhati..inilah masanya untuk korang miliki set rangkaian kosmetik Nurraysa Beauty. Satu-satunya Produk Mesra Wuduk di Malaysia!
Jom grab sekarang? 😉😊 PM tepi @ whatsapp makyung:
019 7075717

#nurraysabatupahat
#nurraysaagent #nurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#cod #batupahat #posseluruhmalaysia

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

Dah lama dok perhati..inilah masanya untuk korang miliki set rangkaian kosmetik Nurraysa Beauty. Satu-satunya Produk Mesra Wuduk di Malaysia!
Jom grab sekarang? 😉😊 PM tepi @ whatsapp makyung:
019 7075717

#nurraysabatupahat
#nurraysaagent #nurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#cod #batupahat #posseluruhmalaysia

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

Dah lama dok perhati..inilah masanya untuk korang miliki set rangkaian kosmetik Nurraysa Beauty. Satu-satunya Produk Mesra Wuduk di Malaysia!
Jom grab sekarang? 😉😊 PM tepi @ whatsapp makyung:
019 7075717

#nurraysabatupahat
#nurraysaagent #nurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#cod #batupahat #posseluruhmalaysia

Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Alhamdulillah.. Brg dh restok! 🎉🎉
Sape2 nk COD boleh terus pm hakak yer.. 🌸SKINCARE SET TRIAL - RM75
🌸HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT - RM29.90
🌸ORGANIC BODY WASH - RM29.90
🌸ARGAN WHITENING MOISTURIZER - RM39
🌸PERFECT LONG LASH MASCARA - RM29.90
🌸DD MOIST CAKE (MEDIUM) - RM39
🌸FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER - RM29.90
🌸PEARL MAGIC LIPSTICK - RM24
🌸SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB - RM49

#whatsapp0186650103 #kuantan #kuantanagent #nurraysa #nurraysaagent #nurraysakuantan #nurraysaagentkuantan #kuantancod #noweveryonecanbebeautiful

Nurul (AGENT NURRAYSA) (@nurraysa_agent_kuantan)

Alhamdulillah.. Dpt je brg smlm terus COD pd customer! Tq customer setia hakak sbb sudi tgu brg sampai! 😘😘
🌸Body wash - pakej dgn bath scrubber tau! 🌸DD Moist Cake - hot item!
Sape lg nk hakak COD?? Whatsapp je hakak tau!
#whatsapp0186650103 #kuantan #kuantanagent #nurraysa #nurraysaagent #nurraysakuantan #nurraysaagentkuantan #NuraysaBeauty #cod #kuantancod #noweveryonecanbebeautiful

Ainaa Sulaiman (@ainaasulaiman)

Assalamualaikum 😊
Sambil rehat rehat tu jom kenal2 dgn SABUN KOLAGEN NURRAYSA nih 😊

KANDUNGAN UTAMA SABUN NURRAYSA ✔️ KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit ✔️ MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan memdalam tanpa menyumbat pori2 dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vit E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai ✔️ SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vit A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle' *Herba terpilih
*Habbatussauda'
*tiada sebarang bahan kimia berbahaya

Fungsi Utama Membantu:
✔️Membersih & Mencerahkan kulit wajah
✔️Merawat Masalah Resdung
✔️Mengurangkan jerawat, parut,kulit berminyak
✔️Menganjalkan kulit muka
✔️Melembapkan kulit wajah
✔️Mengecilkan liang pori
✔️Menjadikan tona muka lebih sekata
✔️Menipiskan kesan jeragat
✔️Mengatasi masalah ruam, ekzema, gatal-gatal, kurap, panau
✔️Sesuai untuk 1 keluarga & selamat untuk kanak-kanak & bayi
✔️Tiada kesan sampingan jika berhenti menggunakannya

Jom rasai sendiri kehebatannya !

#nurraysaagent
#sabunkolagenbebaskimiaberbahaya
#promosiMac
#sayagunasayajual

Beaumama, Nurraysa, Olicandy (@beaumama_nurraysa_bp)

Siapa kat sini suka makan collagen?
Sis nak share ni, collagen terhebat di pasaran. Kemam2 terus flawless... Mestilah collagen powder Nurraysa. 😉

Collagen Powder ni memang elok tau kalau nak hilangkan parut jerawat dan masalah-masalah kulit yang lain.

Kalau dah umur 30-an dh kena start ambik collagen memandangkan badan dah semakin hilang collagennya..😅😅 Amalkan 2 sachet sehari. Pagi dan malam

Senang je..sebab tak payah bancuh..hnya kemam2 jak😊.serbuk dia sangat halus dan rasa sangat2 sedap.

Bagi ibu2 mengandung..bole naikkan HB..Lawas
dan Boleh tambahkan susu ibu(amalkan sejak kandungan 6 bulan). Saya amalkan dah 3 bulan. Sebulan 2 kotak. Sebelum ni ambik juga, tapi tak konsisten jadi tak nampak hasil dia.
Recommended sebab harga lebih murah berbanding collagen powder lain yang ada di pasaran.

Cuba try sekotak.😘😘baru tau hasilnya

#nurraysa #nurraysabp #produkmesrawuduk #nurraysacollagenpowder #nurraysaagent #dropshipdiperlukan

The HaLea Enterprise (@thehalea.shop)

ARGAN WHITENING MOISTURIZER:
🌸🌸ARGAN MOISTURIZER NURRAYSA🌸🌸 👉 Cara pemakaian argan moisturizer NURRAYSA 👇 🌸🐝 Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam. 👉 Panduan guna ikut jenis kulit: 🌹Kulit Berminyak
Sapu sedikit sahaja dimuka, jangan sapu ketika kulit sedang berminyak. 🌹Kulit Berjerawat
Sapu ketika perlu dan sapu ketika kulit benar terasa kering. 🌹Kulit Sensitif
Sapu ketika perlu sahaja dalam kuantiti yang sedikit. 🌹Kulit Normal
Boleh sapu bila-bila saja. 🌹Kulit Kering
Sapu banyak sikit dengan kerap.

Berminat 0172102213

#nurraysaagent #agentwanted #dropshipwanted
More...