Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

MERDEKA SALES NURRAYSA BERMULA!
25julai - 31 august 2017

jom jom serbu Busana Niaga sijangkang.

atau WA 0172102213

#nurraysaagent #telokpanglimagarang #kebunbharu #kampungmedan #kualalangat

Alapnian FerraRossa Suikone ๐Ÿ™‹ (@alapnianbyunnie)

Wudhu friendly senang cuci makeup! Tak perlu makeup remover, guna air je! JOM BELI ๐Ÿ˜‰
.
FYI, utk setiap pembelian rm50+ dapat voucher tau, boleh menang emas okayyy big boss nak bagi!! T&C apply, apa2 boleh pm๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Click je link dekat bio tu for fast replyyy and service!!! Boleh pm Wanie for details!! Ada free postage on selected items!! ๐Ÿ˜Š Pos seluruh MALAYSIA!
.
#nurraysamerdekasale #nurraysaklang #nurraysarp #nurraysameru nurraysakapar #nurraysashahalam #nurraysasetiaalam #nurraysadropship #nurraysaagent #nurraysastokis #nurraysaselangor #nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysaproduct #nurraysabyunnie #alapnianbyunnie #teamasmahhebatbelaka #sayajual

Alapnian FerraRossa Suikone ๐Ÿ™‹ (@alapnianbyunnie)

Wudhu friendly senang cuci makeup! Tak perlu makeup remover, guna air je! JOM BELI ๐Ÿ˜‰
.
FYI, utk setiap pembelian rm50+ dapat voucher tau, boleh menang emas okayyy big boss nak bagi!! T&C apply, apa2 boleh pm๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Click je link dekat bio tu for fast replyyy and service!!! Boleh pm Wanie for details!! Ada free postage on selected items!! ๐Ÿ˜Š Pos seluruh MALAYSIA!
.
#nurraysamerdekasale #nurraysaklang #nurraysarp #nurraysameru nurraysakapar #nurraysashahalam #nurraysasetiaalam #nurraysadropship #nurraysaagent #nurraysastokis #nurraysaselangor #nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysaproduct #nurraysabyunnie #alapnianbyunnie #teamasmahhebatbelaka #sayajual

Alapnian FerraRossa Suikone ๐Ÿ™‹ (@alapnianbyunnie)

Wudhu friendly senang cuci makeup! Tak perlu makeup remover, guna air je! JOM BELI ๐Ÿ˜‰
.
FYI, utk setiap pembelian rm50+ dapat voucher tau, boleh menang emas okayyy big boss nak bagi!! T&C apply, apa2 boleh pm๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Click je link dekat bio tu for fast replyyy and service!!! Boleh pm Wanie for details!! Ada free postage on selected items!! ๐Ÿ˜Š Pos seluruh MALAYSIA!
.
#nurraysamerdekasale #nurraysaklang #nurraysarp #nurraysameru nurraysakapar #nurraysashahalam #nurraysasetiaalam #nurraysadropship #nurraysaagent #nurraysastokis #nurraysaselangor #nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysaproduct #nurraysabyunnie #alapnianbyunnie #teamasmahhebatbelaka #sayajual

Ida Abu Bakar (@nurraysa_gojez_peloles)

Assalamualaikum kesayangan hamba.... Dah lama rasanya hakak tak hapdet ape2 pasal #barangbaek #sipinkish #nurraysa ni kaann.... U olls rindu x? Ehhh hakak tak tanya korang rindukan hakak ke tak...hakak tanya pasal #produkmakjah niiii... Sebab hakak tau, korang alwiz rindu kat hakak kan? ๐Ÿ˜œ ok..cukup dah perasan tu Sokdah... ๐Ÿ˜‚
Nak bagitau...tuuuu tengok kt gambar tu... Hari ni start #salekawkaw #jualanruntuh #promosimerdeka ye... Jap lagi hakak belanja ape yg harga kebaboom nya hokkay!! So, stay tune u olls!! ๐Ÿ˜˜

#makjahviral
#NurraysaAgent

Produk Mesra Wudhuk (@nurraysa.halea)

TESTIMONI STEMCELL FEMININE WASH
.
Alhamdulillah, terima kasih atas feedback yang positif ini sis !
STEMCELL FEMINE WASH juga dapat menyegarkan miss V dan mengeringkan luka bersalin.
.
Anda yang kaum hawa di luar sana patut ada setiap seorang Feminine Wash ni tau ! InsyaAllah, hasilnya sangat berkesan seperti customer kami ini.
.
Belum cuba belum tahu, dah cuba mesti nak repeat order.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dapatkannya sekarang dengan hubungi kami di 0172102213 untuk maklumat lebih lanjut.
.
#stemcellfemininewash
#nurraysa - #regrann #nurraysaagent

Lieya Ismail (@nur_alia93)

Rambut gugur ke?
Abis 1 rumah penuh rambut ... Kepala gatai... Rambut kelumumur ke?
Abis la baju koler putih2..malu la org nampak masa naik lift.... Kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment :
.
๐Ÿ„2in1
๐Ÿ„shampoo plus conditioner
๐Ÿ„melebatkan rambut ๐Ÿ„ada campuran mint (rasa segar/berangin)
๐Ÿ„untuk merawat rambut
๐Ÿ„bebas paraben
๐Ÿ„bebas sles
๐Ÿ„organik
๐Ÿ„sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi.
#0177565683
#habbatussaudahairtreatment
#nurraysaagent

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

Nurraysa skincare agent (@cik_nurraysa_)

TAMPIL BERKEYAKINAN DENGAN WAJAH BEBAS CELA, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT & KEKAL AWET MUDA .. YANG PENTING HANYA GUNA PRODUK 100% ORGANIK SAHAJA! ๐Ÿ˜

Jika uols ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, muka berparut, kulit berminyak dan ekzema, anna cadangkan gunakan SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. Produk ini sesuai untuk LELAKI & WANITA okey ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿšจ100% tanpa bahan kimia berbahaya
๐Ÿšจ100% dibuat dari bahan semulajadi
๐ŸšจTahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan masingยฒ)

Dalam 1 set ada 4 item yang HOT!! ๐ŸšจNurraysa Colagen Soap โ€ขMembersih dan mencerahkan kulit wajah
โ€ขMenganjalkan kulit muka
โ€ขMengurangkan jerawat dan parut
โ€ขMenjadikan tone kulit lebih sekata
โ€ขMelembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori โ€ขMembersihkan mekap ๐Ÿšจ Miracle Whitening Spray 30 ML
โ€ขMemutih โ€ขMencerah
โ€ขMenegang
โ€ขMenutup liang-liang roma
โ€ขMengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah ๐Ÿšจ Treatment Serum 15 ML
โ€ขSebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus. ๐Ÿšจ UV Cream
โ€ขMelindungi kulit dari sinaran matahari &
menjadikan kulit cerah berseri.
1 set hanya RM75 sahaja, harga sempena Promosi uols.. Free pos lagi ๐Ÿ˜
Harga asal RM150 okey.. Banyak tu jimat๐Ÿ˜

Order selagi sale masih berlangsung๐Ÿ˜€

#trustedagent #trustseller #nurraysabeauty #nurraysaagent #skincare #Setskincaretrialpack
#nurraysa #nurraysaskincaretrialset #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysamurah urraysaoriginal #trustedseller #instalike #instadaily #love #cool

NAK CANTIK ? NURRAYSA ADA (@nurraysakedahh)

Siapa macam ni ? Baik mengaku dengan I. Hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Ada betulnya kannn kannn. Hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
More...