CANTIK|JERAWAT|JERAGAT|GEBU (@anyss_nurraysa)

TIPS KESIHATAN NURRAYSA
.
Kuku adalah struktur yang separa keras dan sedikit runcing yang terletak di hujung jari haiwan atau manusia. .
Bahan asas yang membentuk kuku ialah keratin, sejenis protein yang keras yang juga boleh dijumpai di dalam rambut dan kulit. Dalam bidang perubatan, kuku juga boleh mempamerkan tahap kesihatan seseorang.
.
Harini admin nak kongsikan cara untuk menguatkan kuku πŸ˜‰πŸ˜€πŸ˜
.
Jangan lupa LIKE & SHARE dengan kawan-kawan ye.
.
#AnyssNurraysa #teambeautyrichtie #kualalumpur #promosi #tipskecantikan
#lfl #murah #perak #makeupartis
#merdekasale #produkmesrasolat
#bazaarpaknil #produkmesrawuduk #jeragat #NurraysaBeauty #uitm #ukm #nurraysa #kulitcantik #kulitsihat #wajahmulus #gebu #fff #wajahcantik #testimoninurraysa #wanita #bangi #khaibahar #ajimaura #terapiinstagram

CANTIK|JERAWAT|JERAGAT|GEBU (@anyss_nurraysa)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA
.
Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
πŸ‘πŸ» Merawat jerawat
πŸ‘πŸ» Merawat jeragat
πŸ‘πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘πŸ» Memudarkan parut
πŸ‘πŸ» Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘πŸ» Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘πŸ» Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘πŸ» Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘πŸ» Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘πŸ» Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘πŸ» Menghilang bau badan
πŸ‘πŸ» Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Untuk order WhatsApp kami di www.wasap.my/60133239430 untuk maklumat lebih lanjut.
.
Silakan SHARE.
.
#AnyssNurraysa #teambeautyrichtie #aydajebat #jannanick
#hotselling #murah #fattahamin #makeup #wanita
#wudukfriendly #produkmesrasolat
#neelofa #produkmesrawuduk #jeragat #NurraysaBeauty #testimoni #ubatjerawat #tipskecantikannurraysa #projekstg #jsd #nurraysa #kulitcantik #kulitsihat #wajahmulus #gebu #ajimaura #wajahcantik #testimoninurraysa #terapiinstagram #instadiary

Nurraysa Beauty (@suzienurraysa)

⚘SET SKINCARE:

Berjaya atasi kulit muka bermasalah selepas guna SET SKINCARE TRIAL PACK !
Sejak gunakan SET SKINCARE TRIAL PACK Nurraysa ni semua masalah kulit dapat diatasi. Kalau sebelum ni kulit berminyak, kusam dan ruam tapi lepas apply set ni, Alhamdulillah, kulit muka bertambah baik.

Fungsinya yang dapat memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman juga akan menaikkan lagi seri di wajah anda. Kulit pun makin anjal & lembut je.

Bestnyaaaa ! 😍

Rugi betul siapa yang belum cuba Set Skincare Nurraysa ni.
Pssttt... Jangan tak tahu sekarang tengah berlangsung Merdeka Sale tau termasuklah Set Skincare ni.
Cepat grab sekarang ! Jimat sangat.
Kulit makin sihat, hati pun happy! 😍😍😍 Silakan SHARE.

#NurraysaBeauty
#AthirahRichTeam
#teamSDN πŸ€“

πŸ’HERBAL BIO ENTROPHY ENERGYπŸ’ (@program_hamillcepat)

Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya.
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah,
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi.
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu.
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam,
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini.
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah.
Semoga yg membaca dan like disegerakan mendapatkan momongan. Amin ya allah.. Follow:
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person : πŸ“±Pin: D6C06E11
πŸ“±WA: 083841648955
πŸ“±LINE: 083841648955

πŸ’HERBAL BIO ENTROPHY ENERGYπŸ’ (@program_hamillcepat)

Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat.
Follow:
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat
@program_hamillcepat πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person : πŸ“±Pin: D6C06E11
πŸ“±WA: 083841648955
πŸ“±LINE: 083841648955

Anisza Nurraysa (@cantik_nurraysa_beauty)

COLLAGEN POWDER Nurraysa ni memang terkenal dengan fungsinya yang menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda. .
Jadinya, kulit nampak makin cerah, gebu. Jerawat nak tumbuh pun malu-malu sebabnya baru tumbuh je dah kecut. πŸ˜†
.
Siapa belum cuba patut cuba. Comfirm anda berpuas hati. Dah cuba sekali mesti nak repeat order. Banyak sangat kelebihannya untuk kesihatan dalaman dan luaran. .
Nak sihat? Nak cantik?
Jom lah amalkan COLLAGEN POWDER Nurraysa ni.
Awesome kan? 😍
.
Jika berminat boleh terus hubungi
www.wasap.my/60182946400/NCP
.
#Collagenpowder
#nurraysabeauty #NurraysaCollagenPowder #Ncp #MilkBooster #KulitCantik #PutihMulus
#DropshipTanpaModal #BisnesTanpaModal #DropshipDiperlukan #BisnesDariRumah

NURRAYSA BEAUTY SINGAPORE (@nur2769)

Alhamdulillah
Tu diaaa makin hari stok semakin banyak
Nurraysa semakin menambat hati org ramai
#MerdekaSales tinggal 10 hari je lagi ... Jgn kata akk tak kipasssss...akk tak main payungΒ² nih hehe
.
Agents & Dropships Dialu alukan.
Hanya pada yg serious & komited
Beep kak NuR ye .
Tq pada monster stokist akk @kak_wani_kelate
.
#merdekasales #sales #hargakasihsayang #nurraysalovers😘 #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaskincare #mesrawuduk #halalmakeup #halalcosmetics #wudhukfriendlymakeup #skincare #foodforskin #beauty #cantik #AgentsDropshipsWanted #TeamKakNuRSg #teammoneymagnetnurraysa #nurraysasg #nurraysasingapore #singaporeig #singapore #singaporean #sg #sghalal #makeuphalal #westofsingapore #jurong

SERIBELLA CANTIK MULUS SIHAT (@hurr.beauty)

Kenapa Ramai Ambil Booster Whitening❓
.
NOW Lebih 3000 testimoni berjaya! πŸ’ƒπŸ»
.
βœ… Putih sepantas injection
βœ… Makan 3 kapsul 80% effect kelihatan
βœ… Putih muka dan satu badan
βœ… Produk muslim/Halal
.
Bukan Timbang Kilo! Buatan kilang tau. 😘
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
πŸ’œ Memutihkan Kulit 5x daripada Kulit asal
πŸ’œ Putih sepantas injection
πŸ’œ Tidak ada kesan sampingan
πŸ’œ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
πŸ’œ Menghapuskan toksin dalam badan
πŸ’œ Menaikkan seri rona merah pada Kulit
πŸ’œ Mengecutkan jerawat
πŸ’œ Memudarkan jeragat
πŸ’œ Menghilangkan parut hitam yang lama
πŸ’œ Kulit menjadi gebu,
putih & pinkish
.
βœ… Rm60
SM add Rm8, SS add Rm11
.
πŸš€ POS HARINI ESOK/LUSA SAMPAI!
.
Whatsapp 0111-2380407
Jom lah join postage esok 😘.
.
#smootherskin #stayflawless #seribella #ajimaura #shahalam #subang #tatiskincare #jerawatpasir #hurrbeauty #Boosterwhitening #whiteningbooster #perlashinemurah #utm #shahalam #flawless #terapiinstagram #kulitjerawat #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #nurraysabeauty #queenofmutiara #myleafrecklesserum #dyxybccreambydyana #kulitglowing #kulitflawless

SERIBELLA CANTIK MULUS SIHAT (@hurr.beauty)

Kenapa Ramai Ambil Booster Whitening❓
.
NOW Lebih 3000 testimoni berjaya! πŸ’ƒπŸ»
.
βœ… Putih sepantas injection
βœ… Makan 3 kapsul 80% effect kelihatan
βœ… Putih muka dan satu badan
βœ… Produk muslim/Halal
.
Bukan Timbang Kilo! Buatan kilang tau. 😘
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
.
πŸ’œ Memutihkan Kulit 5x daripada Kulit asal
πŸ’œ Putih sepantas injection
πŸ’œ Tidak ada kesan sampingan
πŸ’œ Digalakkan untuk ibu menyusu bayi
πŸ’œ Menghapuskan toksin dalam badan
πŸ’œ Menaikkan seri rona merah pada Kulit
πŸ’œ Mengecutkan jerawat
πŸ’œ Memudarkan jeragat
πŸ’œ Menghilangkan parut hitam yang lama
πŸ’œ Kulit menjadi gebu,
putih & pinkish
.
βœ… Rm60
SM add Rm8, SS add Rm11
.
πŸš€ POS HARINI ESOK/LUSA SAMPAI!
.
Whatsapp 0111-2380407
Jom lah join postage esok 😘.
.
#smootherskin #stayflawless #seribella #ajimaura #shahalam #subang #tatiskincare #putih #hurrbeauty #Boosterwhitening #whiteningbooster #perlashinemurah #utm #shahalam #flawless #terapiinstagram #kulitjerawat #kulitjeragat #kulithitam #kulitgelap #kulitkusam #putihgebu #nurraysabeauty #queenofmutiara #myleafrecklesserum #dyxybccreambydyana #kulitglowing #kulitflawless

diet sihat kurus milk booster (@oat.susu.kambing.kurma.madu)

Oat coklat ni memangnya rasanya lain dari lain tau. Dengan kelebihan dan kebaikan susu kambing pula , memang wallaaa. Anak - anak muna suka yang coklat. Kalau muna suka yang kurma madu. Masing-masing ada kelebihan dan kelazatannya. Best best best.

Anisza Nurraysa (@cantik_nurraysa_beauty)

Amal #NurraysaCollagenPowder pun boleh KURUS 😍
Menarik kan... Jom try #NurraysaCollagenPowder kerana ia berfungsi membersih usus, membuang toksin dalam badan dan boleh banyakkan susu badan.

Kalau ibu mengandung sangat bagus makan Collagen Powder sebab anak kandungan pun dapat khasiat yang sama. Bila baby dah lahir nanti, inshaa Allah kulit baby tiada masalah dan kulit jadi putih bersih.

Ibu mengandung boleh amalkan Collagen Powder selepas kandungan 6 bulan keatas sahaja. Ambil 1 sachet setiap hari sebelum makan.

Harga Asal : RM150/kotak
PROMOSI :- RM65 sekotak / RM125 @ 3 kotak

JIMAT RM85 / RM325

Nak Cuba? Wassap πŸ“² www.wasap.my/60182946400/SayaNakNCP

#NurraysaCollagenPowder #NCP #NurraysaBeauty #KulitCantik #MilkBooster
#AnisTeamBeautyEmpire #TeamShaBeautyOHSEM

zeti akhtar (@zetiakhtar86)

BEKAS PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR LAH ! !
.
Best betul COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni dapat merawat jerawat,jeragat, dan kecilkan liang pori pada wajah.. 😊
Selain itu ia juga dapat membuang sel-sel kulit mati dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalam..😲😲 Dah pernah cuba??Kalau belum jom try dulu.
KONSISTEN..KONSISTEN INSYAALLAH πŸ˜‰ πŸ“²017-4040869
#TESTIMONICOLLAGENSOAPNURRAYSA#
#nurraysabeauty#

kOleksi miErakOo (@koleksimierakoo)

ARGAN WHITENING MOISTURIZER:
KELEBIHAN ARGAN WHITENING MOISTURIZER
.

Ramai yang tanya apa bagus sangat mengenai Moisturizer ni? Jom tengok apa je kelebihannya di bawah ni;
.

Kelebihan :
. βœ”οΈ Moisturizer Nurraysa ini mampu membantu anda untuk melembabkan kulit dan menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah βœ”οΈ Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata βœ”οΈ Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak βœ”οΈ Moisturizer juga berfungsi dalam mengatasi masalah jerawat βœ”οΈ Memperbaiki struktur kulit kering agar nampak lebih segar βœ”οΈ Membantu menghilangkan parut
.

Cara Penggunaan:
.
Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Dapatkan kulit GEBU anda dengan menggunakan ARGAN WHITENING MOISTURIZER dari Nurraysa Beauty skrg!
0172452950 (miEra)
.
.
.
#nurraysabeauty
#nurraysa
#agentnurraysa
#agentnurraysaselangor
#agentnurraysakualakububharu
#testimoninurraysa
#testimoni #sayajual
#bazaronline
#koleksimierakoo

NurraysaBeauty_Alisha (@nurraysabeauty_alisha)

SET SKINCARE:
SET SKINCARE NURRAYSA(Trial)

Untuk Masalah:
β†ͺ️😘Jerawat
β†ͺ️😘Jeragat
β†ͺ️😘Muka berparut
β†ͺ️😘Kulit Berminyak βœ”οΈ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
βœ”οΈ 🌺100% tanpa bahan kimia merbahaya
βœ”οΈ 🌺dibuat dari bahan semulajadi
βœ”οΈ 🌺Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)

1. Nurraysa Colagen Soap 35 GM
Fungsi :-
βœ”οΈπŸŒΌ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
βœ”οΈπŸŒΌ Menganjalkan kulit muka
βœ”οΈπŸŒΌ Mengurangkan jerawat dan parut
βœ”οΈπŸŒΌ Menjadikan tone kulit lebih sekata
βœ”οΈπŸŒΌ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori βœ”οΈπŸŒΌ Membersihkan mekap

2. Miracle Whitening Spray 30 ML
Fungsi :-
βœ”οΈ 🌸Memutih βœ”οΈ 🌸Mencerah
βœ”οΈ 🌸Menegang
βœ”οΈ 🌸Menutup liang-liang roma
βœ”οΈ 🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di
3. Treatment Serum 15 ML

Fungsi : -
- πŸƒSebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
4. UV Krim 5 GM
Fungsi :-
- 🌻Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

Berminat?WhatsappπŸ“±019 350 1938

#Nurraysabeauty
#MesraWudhukMesraSolat
#puncakalam #sinaralam

amirah yusra (@amira_yusra)

πŸ‘†πŸ‘†
Sabun Nurraysa Collagen

Kelebihan:
- Dapat Merawat Jerawat
- Memudarkan Parut Jerawat
- Menghilangkan Jeragat
- Merawat Kulit Rosak
- Melegakan Gatal2
- Merawat Panau
- Membersih & Mencerahkan Kulit - Menganjalkan Kulit
- Menjadikan Tona Kulit Sekata
- Merawat Ruam (termasuk baby)
- Mengecilkan Pori-Pori
- Melembapkan Kulit Wajah
- Mengurangkan Kulit Berminyak

#sayajualnurraysa #nurraysabeauty #teammommyaniq #cod #klangselatan #shahalam #gombak #makanakdua #kedaionline

Stokis Nurraysa Beauty id:1785 (@nurraysa_stokisbalikpulau)

JAPANESE SWEET CHERRY EDP
.
Perfume keluaran Nurraysa ini merupakan jenis Eau De Parfum yang mengandungi 10% - 20% pati minyak wangi dan membuatkan ia tahan lama berbanding eau de toilette.
.
Minyak wangi jenis ini lebih kuat baunya apabila badan kita panas. Sebab tu kita kena pakai minyak wangi pada tempat-tempat tertentu sahaja supaya wangian minyak wangi dapat bertahan sepanjang hari.
.
Perfume ini mengandungi alkohol yang boleh dibawa solat. Kalau sebut alkohol, jangan pikir alkohol yang orang minum tu. Alkohol perfume tak sama dengan alkohol minuman. Faham..?
.
Jenis alkohol yang digunakan adalah Denatured Ethanol & Cethyl Alcohol which is jenis alkohol yang biasa digunakan dalam perfume.
.
Harga Asal: RM99.90 SM / RM101.90 SS
Promosi: RM39.90 SM / RM41.90 SS
.
Whatsapp 019-7152872
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#stokisnurraysa
#stokisnurraysabalikpulau
#balikpulau
#penang

Umi Aisyah Chin (婉萍) (@umi.aisyah.chin)

#NurraysaBeauty

#SkincareTrialPack βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak

Jom cuba sekarang!
#MerdekaSale
More...