Reward Menarik Utk Dropship (@nurraysabeauty.store)

Jom rebut peluang untuk tampil cantik anggun bersama rangkaian produk #Nurraysa dengan harga promo yang lebih JIMAT & BERBALOI.
.
Berminat nak cuba?
Whatsapp sis 📲 #0148373800 sekarang.
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra

LUCKY DRAW APRIL RM20K😱 (@womendesiree_official)

_
WD tiada SET tau. WD hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yg bergelar wanita ❤️
.
Bukan krim kecantikan biasa. Calit dinadi untuk rawat kulit dari dalam. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik 🙅🏻
.
.
✔️ WD bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit muka.
.
✔️ WD bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. .
.
✔️ WD bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita
.
✔️ WD bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya. .
.
.
Pastikan air 3L sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya calitan di nadi 💃🏻
.
.
FREE POSTAGE, FREE GUIDE & TIPS TAMBAHAN.
WD RM95
Nak harga RM75/unit beli 3 unit sekaligusss (JIMAT RM60)
Whatsapp 0182655485 .
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#bukansekadarluaran
#MisiWD3000
#TeamMokda
#DEALERDIPERLUKAN
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#ruangrezekihanania
#ohabangkosmetik
#terlajaklaris
#neelofa
#rozitachewan1
#nurraysabeauty
#noradanish
#haniszalikha
#likeforfollow
#like4like
#instagood
#instafamous
#instashop
#viral
#ukhwahti

hanya dirimu yg ku syg (@junaidah_shah)

Selamat tengahari. Mari kita cuci mata dengan Set Produk Nurraysa ni.
.
#Nurraysabeauty
#TeamQizra
#Whatsapp 0197040167

zakifuzah (@zakifuzah)

Antara BAHAN KIMIA MERBAHAYA yang biasanya terdapat dalam kosmatik dan kesan kepada pengguna.

1. Plumbum - Pengguna berisiko tinggi mengalami, kerosakan otak, gangguan buah pinggang dan masalah usus seperti sembelit dan koliks.

2. Merkuri - Berisiko mengalami pengelupasan kulit yang teruk, kecacatan bayi(jika mengandung) dan meningkatkan risiko penyakit parkison.

3. Tretinoin - berisiko mengalami pengelupasan kulit yang teruk, jika dos penggunaan tidak terkawal.

4. Hidroquinone - berpotensi mendapat kanser kulit, mengalami pengelupasan yang teruk, kulit terbakar dan sawan.
(Sumber ; Cawangan Penguatkuasa Farmasi Kelantan). Pening nak cari set skincare yang terbaik??? Hurmmm...
Nak bagitahu ni. Set skincare Nurraysa bukanlah satu-satunya yang terbaik. Sebab biasanya skincare ni mengikut keserasian atau kesesuaian kulit pengguna. TAPI SET SKINCARE NURRAYSA ni adalah 100% ORGANIC. Jadi di situ istimewanya. TAK PERLU RISAU KESAN SAMPINGAN DARI BAHAN KIMIA MERBAHAYA dan boleh SIHATKAN KULIT SEPANJANG HAYAT.

Tindakbalas ambil masa singkat tapi kesannya akan ambil masa juga. Permulaan ia MERAWAT dengan keluarkan sisa kimia sedia ada. Selepas itu bermula PROSES MEMBAIK PULIH dan akhirnya MENCANTIKKAN kulit wajah. Syaratnya sabar dan teruskan. Insya-Allah hasilnya pasti puas hati.

Nak try meh pm/whtspp 0122567972

#nurraysabeauty
#noweveryonecanbebeautiful

AGENT NURRAYSA SABAH (@aisyahnuraysasabah)

Tips Bisnes ~
Wajib buang 6M dalam diri apabila berniaga.

1. Malu
2. Malas
3. Marah
4. Merajuk
5. Menyusahkan
6. Menyesal

Kenapa 6M patut di BUANG?

Bila MALU jadi MALAS.
Bila Malas kena MARAH.
Kena Marah jadi MERAJUK.
Bila Merajuk jadi MENYUSAHKAN.
Bila Menyusahkan terus MENYESAL.
Dan bila MENYESAL?
Bisnes pun tak akan berjalan. Dan hasilnya bisnes akan bankrap.
Keypointnya adalah jangan MALU.
Ibarat pepatah, "Malu bertanya sesat jalan". Simpan malu lama-lama tak akan bantu untuk berjaya.
#CnP
#teamqizra #nurraysabeauty #aisyahnurraysaaabah
#TipsBisnes #agentsahnurraysa #dropshipnurraysadiperlukan #surirumahbergaji

Nurraysa Beauty (@nadiaisa.co)

Assalamualaikum kesayangan! Be happy and positive. 😊
#nurraysa
#nurraysahq
#nurraysalover
#nurraysabeauty

wan nur azmina (@azmina.skinstories)

MINERAL LOOSE POWDER
Nurraysa😱😱😱😱 Lps ni senang sikit, dap dap dap ajeee...
Kami reka supaya lebih mesra pengguna, jimat masa nk bermake up... 🌸Mineral Loose Powder🌸

Loose powder merupakan bedak yang berbentuk serbuk atau biasa disebut dengan bedak tabur. Fungsi bedak tabur adalah untuk "mengunci" foundation agar lebih lama kerana dapat menyerap minyak di wajah. 🌸Kelebihan Loose powder🌸 👍Menggunakan teknologi nano( tekstur sgt ringan & halus).
👍Bedak mineral yg menggunakan bahan semulajadi.
👍Mampu merawat masalah kulit.
👍Sangat sesuai utk kulit sensitif.
👍Harga mampu milik.

Harga Asal RM50.00
Promosi RM29.90 sahaja😘

#sapotlokal#instareview#igshop#celebrityfemininescrubwash#cfsw#pencuciwanita#skinstories#hygienewash#donut#kusyendonut#bantal#sabunpakaian#sabuntop5#top5#pewangi#pewangiserbaguna#jeans#jeansplussize#plussize#nurraysabeauty#nurraysa#handbag#handbag3AAA#chanel#bonia#sembonia#begmurah#lv

Nurraysa Beauty Juliana (@nurraysa_juliana)

Alhamdulillah, terjual lg 1 sabun harini. Parcel ke Kluang. Selamat menjalankan tugasmu Sabun kolagen 😍

Customer ini adalah ex-student saya seorang lelaki yang bagitau kata sabun ni bagus sangat bila dia dah consume selama dua minggu. TAHNIAH 👏👏 #nurraysa_juliana
#nurraysalover
#nurraysacollagensoap
#nurraysabeautyskincare
#nurraysaskincare
#nurraysabeauty
#nurraysahq
#agentsahnurraysa
#ggv
#ggvhijjaz
#ggvunic

PUTIH BERSIH SEAWAL 7 HARI (@glowhiteskinz.my)

PROMOSI 30% "100 yang TERAWAL sahaja" 🎉🎉
.
EXCLUSIVE SET 6 in 1
* Facial Cleanser (60ml)
* Facial Soap (100gm)
* Day Cream (6gm)
* Night Cream (6gm)
* Glow Serum (18ml)
* Treatment Toner (40ml)
Standard price 👉🏼👉🏼 RM140.00

PROMOTION PRICE 👇🏼👇🏼
RM100.00 Include postage S/M S/S)

ECONOMY SET 3 in 1
* Facial Soap (100gm)
* Day Cream (6gm)
* Night Cream (6gm)
Standard price 👉🏼👉🏼 RM75.00

PROMOTION PRICE 👇🏼👇🏼
RM50.00 Include postage (S/M S/S)
.
PERUBAHAN SEAWAL 7 HARI 😱😲😨
.
🙊JERAWAT
🙊JERAGAT
🙊PARUT JERAWAT
🙊LIANG PORI TERBUKA
.
Jom selesaikan dengan GLOWHITE SKINZ 👼👼👸
.
Jangan risauuu 💁
.
💯bahan organik
✔️ lulus KKM
🚫 Tiada merkuri dan bahan terlarang
💲Harga mampu milik
.
BUKAN RM250 ❌
BUKAN RM200 ❌
BUKAN RM150 ❌
.
.
.

Jom beliiii 🔊🔊🔊
.
📲 014 8239198
📲 014 8239198
📲 014 8239198
.
#glowhiteskinz #marykaymalaysia #tabitamalaysia #drglow #furaihaskincare #satinskinzmurah #karapoleskincare #auramen #selfieskincare #magicskincare #nurraysabeauty #skinellemalaysia #ellfiebeauty #purestbyfaezahelai #sheskinz #purebysafiyyahosman #khansskincare #luffiyaskincare #perfectwhiteskincare #janganmengataskincare #adaniaskincare #royalexpertwhite #epyderma #maryjardin #marykayskincare #mikaseries #elysianboosterserum #naarabelle #naarabellebeauty #thejunnipinkishwhite

wan nur azmina (@azmina.skinstories)

Testimoni Ibu megandung "memang bestla CFSW ni..
kmarin pakai dlm jam 4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni xda gatal..kalau x..time tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal ..huhu.. time pregnant ni..sampai buruk muka tahan menggaru tau..deeply fall in love CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah.." #sapotlokal#instareview#igshop#celebrityfemininescrubwash#cfsw#pencuciwanita#skinstories#hygienewash#donut#kusyendonut#bantal#sabunpakaian#sabuntop5#top5#pewangi#pewangiserbaguna#jeans#jeansplussize#plussize#nurraysabeauty#nurraysa#handbag#handbag3AAA#chanel#bonia#sembonia#begmurah#lv

Siti Safizam (@sitisafizam)

Stok panas2 lagi ni...
Semalam baru sampai ...blom sempat susun atas rak kerja😆😆😆
Pada yg dah payment inshaallah selasa ni kita start post out ok.. #NurraysaBeauty
#agennurraysakemaman
#Dropshipdiperlukan

Wasap ct 01126777688

Agent Nurraysa Penang (@sofia_agent_nurraysa_penang)

InsyaAllah bakal dilancarkan awal JUN ini...😘😘
BABY BARU BY. 👇👇👇
.
.
Nurraysa
V Herb Capsule .
.
Jamu untuk wanita. .
.
Boleh buang lemak-lemak, insyaAllah puas hati bila amalkan jamu ni. .
.
Untuk rawat dalaman wanita, belum kahwin pun boleh makan. Bukan sahaja untuk wanita lepas bersalin.
.
.
Kelebihan Vherb
1- Melancarkan peredaran darah dalam badan
2- Mengurangkan sakit senggugut
3- Mengembalikan kesihatan dalaman wanita selepas bersalin
4- Memberikan bentuk badan yang ideal
5- Membantu menurunkan berat badan
6- Membantu merawat masalah keputihan
7- Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
8- Melambatkan penuaan
9- Mengetatkan faraj
.
.
Anda ingin merasai badan sihat dan cantik luar dalam selepas mengamalkan vherb?
Anda perlu telan 2 biji selepas makan pagi dan makan malam. .
.
Jom try sebotol untuk sebulan 😊
.
.
*Larangan❗️
-wanita hamil x boleh makan
-wanita merancang x digalakkan
.
.
berminat ? .
.
Nak wasap dengan mudah ? Tekan je link 👇👇👇
‌http://www.wasap.my/60134842280. .
.
#vherbcapsule
#babybarubynurraysa
#nurraysabeauty

Agent Nurraysa Penang (@sofia_agent_nurraysa_penang)

InsyaAllah bakal dilancarkan awal JUN ini...😘😘
BABY BARU BY. 👇👇👇
.
.
Nurraysa
V Herb Capsule .
.
Jamu untuk wanita. .
.
Boleh buang lemak-lemak, insyaAllah puas hati bila amalkan jamu ni. .
.
Untuk rawat dalaman wanita, belum kahwin pun boleh makan. Bukan sahaja untuk wanita lepas bersalin.
.
.
Kelebihan Vherb
1- Melancarkan peredaran darah dalam badan
2- Mengurangkan sakit senggugut
3- Mengembalikan kesihatan dalaman wanita selepas bersalin
4- Memberikan bentuk badan yang ideal
5- Membantu menurunkan berat badan
6- Membantu merawat masalah keputihan
7- Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
8- Melambatkan penuaan
9- Mengetatkan faraj
.
.
Anda ingin merasai badan sihat dan cantik luar dalam selepas mengamalkan vherb?
Anda perlu telan 2 biji selepas makan pagi dan makan malam. .
.
Jom try sebotol untuk sebulan 😊
.
.
*Larangan❗️
-wanita hamil x boleh makan
-wanita merancang x digalakkan
.
.
berminat ? .
.
Nak wasap dengan mudah ? Tekan je link 👇👇👇
‌http://www.wasap.my/60134842280. .
.
#vherbcapsule
#babybarubynurraysa
#nurraysabeauty

Agent Nurraysa Penang (@sofia_agent_nurraysa_penang)

InsyaAllah bakal dilancarkan awal JUN ini...😘😘
BABY BARU BY. 👇👇👇
.
.
Nurraysa
V Herb Capsule .
.
Jamu untuk wanita. .
.
Boleh buang lemak-lemak, insyaAllah puas hati bila amalkan jamu ni. .
.
Untuk rawat dalaman wanita, belum kahwin pun boleh makan. Bukan sahaja untuk wanita lepas bersalin.
.
.
Kelebihan Vherb
1- Melancarkan peredaran darah dalam badan
2- Mengurangkan sakit senggugut
3- Mengembalikan kesihatan dalaman wanita selepas bersalin
4- Memberikan bentuk badan yang ideal
5- Membantu menurunkan berat badan
6- Membantu merawat masalah keputihan
7- Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
8- Melambatkan penuaan
9- Mengetatkan faraj
.
.
Anda ingin merasai badan sihat dan cantik luar dalam selepas mengamalkan vherb?
Anda perlu telan 2 biji selepas makan pagi dan makan malam. .
.
Jom try sebotol untuk sebulan 😊
.
.
*Larangan❗️
-wanita hamil x boleh makan
-wanita merancang x digalakkan
.
.
berminat ? .
.
Nak wasap dengan mudah ? Tekan je link 👇👇👇
‌http://www.wasap.my/60134842280. .
.
#vherbcapsule
#babybarubynurraysa
#nurraysabeauty

noorishJasmine (@noorish_beautyspa)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Glowing DD Moist Cake adalah produk HOT SELLING dan menjadi rebutan wanita diluar sana.

Bedak 3 in 1 ini mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.

Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri kan?
Apa kata anda guna #GlowingDDMoistCake. Dab dab je dah cantik 😍😍😍 Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda guna bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Means, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap2 lepas tu solat seperti biasa.

Apa kandungan bedak Glowing DD Moist Cake ni?

Kandungan: Air Zam Zam, Coconut oil, Olive oil, Aloe Vera, Gluthathione, Collagen, Vitamin A, C & E, Apple Stem Cell grade A, Kigelia Africana Fruit Extract.

Harga: RM39 / RM45 SS

#nurraysabeauty
#0187831053

Stokis Nurraysa Beauty id:1785 (@nurraysa_stokisbalikpulau)

SABUN KOLAGEN MEMBANTU MERAWAT EKZEMA

Ramai ke kat sini yang anak-anak/adik/kakak/anak sedara yang ada ekzema..? Kalau ada boleh ikhtiar dengan Sabun Kolagen dari Nurraysa Beauty.
.
Sabun ni bebas dari bahan kimia yang terlarang, so jangan risau kegunaan baby uolls.😍
.
Buihkan sabun kemudia sapu ditempat yang ada ekzema atau rendam sabun dalam air,kemudian air tu disapukan pada baby.
.
Jom ikhtiar dengan Sabun Kolagen..!! .
Whatsapp 019-7152872

#nurraysabeauty
#stokisnurraysa
#stokisnurraysabalikpulau
#balikpulau
#penang

AhLiA MohD iQhWaN (@aisyah_adhwa)

🌸INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION 🌸

Kulit selalu terdedah sinaran mentari...🌟 Semakin lama semakin gelap😱

Jom!kita pakat sapu losyen biar sekata😍

Dah tentulah Lotion pearl Glow dr Nurraysa 🌸 Instant pearl glow body lotion🌸
Lotion pemutih sepantas beberapa saat shj. 💎Kelebihan & fungsi
- Wangi dgn haruman ekstrak bunga
- Mesra solat
- SPF 15
- Mesra wudhuk
- Tidak melekit
- Tidak berminyak
- Membantu mencerahkan kulit 💎Kandungan
- Pearl powder
- Aqua
- Titanium dioxide
- Sweet almond oil
- Olive oil
- Vit. C
- Collagen
- Arbutin
- Aloe vera
- Citric acid

#nurraysabeauty
#agenNurraysaSegamat
#jimatpakaisikitdawangi
#teamQisyaBeauty

Stokis Nurraysa Beauty id:1785 (@nurraysa_stokisbalikpulau)

SABUN KOLAGEN MEMBANTU MERAWAT EKZEMA

Ramai ke kat sini yang anak-anak/adik/kakak/anak sedara yang ada ekzema..? Kalau ada boleh ikhtiar dengan Sabun Kolagen dari Nurraysa Beauty.
.
Sabun ni bebas dari bahan kimia yang terlarang, so jangan risau kegunaan baby uolls.😍
.
Buihkan sabun kemudia sapu ditempat yang ada ekzema atau rendam sabun dalam air,kemudian air tu disapukan pada baby.
.
Jom ikhtiar dengan Sabun Kolagen..!! .
Whatsapp 019-7152872

#nurraysabeauty
#stokisnurraysa
#stokisnurraysabalikpulau
#balikpulau
#penang

Perfume| De'Xandra |Tahan Lama (@dexandraperak)

❤️Semoga Yang Bagi Love Dimewahkan Rezeki❤️
.
.
DE'XANDRA NI APA?? .
.
Dexandra ni Inspired Perfume / Tahan Lama / Sah dibawa Solat / EDP / Yang Paling Penting,Sebijik Macam Perfume Ori .
.
Nak try sebotol ?? Wasap 📲018-5740729
#dexandraperak
More...