Farah Fhz House (@farah_fhz89)

Hehehe x de keje mlm2. Kite try la pakai dd moist cake dgn blusher #NurraysaBeauty
Semestinye suke simple2 je😍. Lupe nk pakai lipstik. Kalo x mesti bibir kite pink gitu 😚
Sape2 berminat nk dptkn #produkmesrasolat #produkmesrawuduk ni boleh wasap sy 010-5464624

Ok good nite semua😘😘😘 #dropshipdiperlukan
#dropshiptanpamodaldiperlukan
#teamyatijutawan
#codareaampangkl

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

NURRAYSA !!! Tahukah anda untuk MEKAP TAHAN LAMA, sebelum pakai foundation,jangan biarkan kulit kering, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. Foundation pun akan mudah blend .
Argan whitening moisturizer boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan, menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga.
Jom SHARE ! #nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

AMALINA HAMZAH SHOPPE (@amalinahamzahshoppe)

🌷PERBEZAAN SHAMPOO NURRAYSA DENGAN SHAMPOO BIASA DIPASARAN. 🌷
.
.
πŸ‘‰Bebas SLES
πŸ‘‰Bebas PARABEN
πŸ‘‰Mengandungi Habatussauda' Oil
πŸ‘‰Dapat Menghilangkan Sakit Kepala
πŸ‘‰Merawat Kulit Kepala dari Akar
πŸ‘‰Merawat Masalah Rambut Gugur dan Kusut
πŸ‘‰KanakΒ² Juga Boleh Menjadi Pengguna
πŸ‘‰Diasaskan dari BahanΒ² Yang Terkandung di Dalam Al- Quran tentang Khasiatnya
πŸ‘‰2FUNGSI IN 1
πŸ‘‰Harga Mampu Milik
.
.
Harga Asal : RM 35.00
Harga Promosi : RM 29.90
.
.
#NurraysaBeauty
#AmalinaHamzahShoppe
#ShampooNurraysa

Suria Mohamad (@suria_mohamad83)

SABAR UNTUK CANTIK =====================
Ada orang tak sanggup nak sabar sebab bila pakai jerawat naik banyak..awakkk...muka awakkk sebelum ni pakai sabun yang ADA bahan2 kimia lepastu bila gune sabun NURRAYSA akan berlaku laaa healing crisis... tapi sabar laaa ..tengok macam Cik Su ni pakai sabun selama 2 bulan baru dapat HASIL yang memuaskan.....
.....
.....
Kami tak menjanjikan bila korang pakai NURRAYSA terus nampak perubahan TETAPI Kami janji bila korang guna secara BERTERUSAN Insya Allah hasilnya korang pasti terkejut😍😍😍
Boleh faham kee?????😎😎😎
.....
..... #whatapp011-24306447
#nurraysabeauty
#scincareSet
#bebaskimiamerbahaya

Dropship Yana Beauty (@dropshipyanabeauty)

PROMOSI DAH HAMPIR TAMAT NI...
Meh pakat dapatkan COLLAGEN POWDER
dari NURRAYSA BEAUTY

Berminat:-
Wassap/DM 0149239205

#nurraysabeauty
#nurraysahq
#dropshipyanabeauty

Syue Syie (@syuesyie)

Yg ny ada lh salh 1 testimoni dr pengguna sabun nuraysa...haa tngok..smpi xley tinggl sabun ny..stiap kli mndi,mesti gune.. Nk tau klebihannye??Jom baca:

TESTIMONI SABUN COLLAGEN NURRAYSA.

Haaa sapa ada masalah blackhead penuh kat hidung dan pipi tu...jangan dikorek2...berlubang muka tu kang. Dah jadi mcm bulan mengambang. Hehehe.

Guna je sabun Collagen Nurrraysa ni. Selesai masalah blackhead,, selesai jugak masalah parut berlubang.

Cepat2 promosi masih berlangsung.jgn nnti ada yg menyesal sebb tidk menggunakn sabun nuraysa.. #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa **nk tau harga promosi comment je..nnti syue pm..

Dropship Yana Beauty (@dropshipyanabeauty)

PROMOSI DAH HAMPIR TAMAT NI...
Meh pakat dapatkan SET KOMBO
DD Moist Cake & Makeup Remover
dari NURRAYSA BEAUTY

Berminat:-
Wassap/DM 0149239205

#nurraysabeauty
#nurraysahq
#dropshipyanabeauty

FatonahAzlan_Dropship (@fatonahazlan_dropship)

PERFECT BROW SHAPING in the house
EXCLUSIVE from NURRAYSA KOSMETIK 😍😍😍😍 "tarik berus terus cantik uollsss 😍" sekarang tengah PROMOSI NURRAYSA PRODUK.
Mana2 yang terlintas nak cari organic produk dan mesra wuduk boleh Visit my ig at fatonahazlan_dropship atau drop comment korang. Sis akan reply secepat mungkin 😊😊😊😊 love uolss 😘

#fathiahempire #fatonahazlan_dropship #furaihaskincare #furaihalovers #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysabeauty #organicproducts #bebaskimia #nurrasyaMarchSales

NURRAYSA by AMIRAH (@byamirahzukefli)

Assalamualaikum.. ada orang tak ? Tak jawab dosa. Okay nak share sikit cara nak guna jelly scrub ni.

First uolss kena basahkan permukaan yang hendak dibersihkan tu tak kisah la muka or badan. Then gosok dan ratakan skrub diseluruh badan dan muka kecuali bahagian mata. Selepas 10-15 minit, bilas dengan menggunakan air bersih. Prefer lagi air suam la kan. Fresh sikit muka tu. Sesuai digunakan 3 kali seminggu pagi dan malam.

So yang mana tak cuba lagi or teringin nak cuba, boleh whatsapp sis direct okay ?!!
WHATSAPP 0136693013
WHATSAPP 0136693013
WHATSAPP 0136693013
#sayajualnurraysa #softeningfacialbodyjellyscrub #myheavenrichteam #nurraysamalaysia #nakcantikcarisaya #nurraysabeauty

Juzfit Tati Dtrim.com (@rarabeautyshoppp)

πŸ’πŸNURRAYSA LOOSE ITEMS .
(semua harga belum masuk postage)
.
🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP : Rm18
🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK :
RM24
🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) : RM34
🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER: RM26
🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION : RM19
🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET:
RM55
🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER: RM30
🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH: RM24
.
100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Berminat?
Nak order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.

#tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatilooseitem #tatiskincare #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaskincaretrialset #nurraysalooseitems #nurraysamurah #nurraysaoriginal #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysapromo #tatitonerbesar

Juzfit Tati Dtrim.com (@rarabeautyshoppp)

πŸ’πŸƒNURRASYA SKINCARE TRIAL SET πŸ’
.
Harga :
1-Rm62
2-Rm120
.
Free postage ke semenanjung.
Sabah sarawak tmbh rm6.
.

100% originalβœ…
Money back guaranteeβœ…
Ready stok
.
Berminat?
Nak order Whatapp πŸ“² +6013-2402196
.

#tatiskincare #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaskincaretrialset #nurraysalooseitems #nurraysamurah #nurraysaoriginal #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysapromo #tatitonerbesar

Nurraysa DrΓ²pshΓ―p (@theshonheit_us)

Assalamualaikum...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ’Jom tengok kelebihan Lotion Nurraysa 🍢KELEBIHAN INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION🍢

Suka pakai lotion?
Dah try body lotion keluaran Nurraysa?
Jom try....sebab body lotion ni wangiii sangattt tau, yang paling best dia boleh memutihkan bahagian badan yang kita nak.

Contoh kalau tangan gelap, boleh pakai kat tangan. Mana-mana bahagian badan yang nampak tak gelap tu, boleh je sapu lotion ni.

Jangan risau! Kandungan dalam lotion ni tak ada bahan pemutih yang berbahaya. Ia mengandungi Pearl Powder sebagai bahan untuk mencerahkan kulit.

Produk ini mendapat kelulusan KKM (NOT161001706K)

Harga Asal: RM25
Harga Promosi: RM17
*harga produk tidak termasuk kos penghantaran
Meh pm kite ☺️☺️
(CIK US)πŸ“±πŸ“²011-19824857
#NurraysaBeauty# #MesraWudhu##nurraysabeautyproduct #nurraysalotioninstantpearlglow

Nurraysa DrΓ²pshΓ―p (@theshonheit_us)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA🌸

Setiap losyen badan mempunyai fungsi dan peranan masing-masing. Sebagai pengguna, kita mesti tahu apa yang kulit kita perlukan dan kita mesti pilih losyen badan yang sesuai dengan masalah kulit.

Jika anda ada masalah kulit kering, elak pilih losyen badan yang mengandungi alkohol. Alkohol boleh menyebabkan kulit anda bertambah kering.

Jadi, sebelum beli losyen badan, apa yang perlu anda buat adalah periksa kandungannya terlebih dahulu.

Share jika ia bermanfaat.

#tipskecantikannurraysa
#lotionnurraysa #nurraysabeauty #nurraysabeautyproduct
WhatsApp(CIK US)πŸ“²011-19824857

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

*Produk Ke 22 Nurraysa Beauty*🌹
.
Softening facial and body jelly scrub:
πŸƒπŸƒSOFTENING FACIAL AND BODY JELLY SCRUBπŸƒπŸƒ
.
πŸ’žmerupakan skrub 2in1 yang boleh digunakan pada wajah dan juga seluruh badan..
.
πŸ’¦Bahan-bahan:
🌺Garam bukit
🌺gelatin halagel
🌺Niacinamide
🌺Vitmin C
🌺Vitamin E
🌺Mutiara
🌺Susu
.
πŸ’¦Fungsinya:
βœ…Melancarkan peredaran darah
βœ…Mengatasi masalah resdung
βœ…merawat jerawat
βœ…Memudarkan jeragat
βœ…Menanggalkan sel kulit mati
βœ…membantu pertumbuhan semula sel sel dalam badan..
.
πŸ’¦Kelebihan
βœ… Mengandungi Vitamin C&E
βœ… Menjadikan kulit wajah nampak lebih berseri dan tifak kusam
βœ… menjadikan kulit lebih sihat dan anjal
βœ… Mencegah pertumbuhan jerawat pada wajah
βœ… Melembapkan kulit
βœ… Muka lebih glowing
βœ… Melindungi kulit agar lebih lembut
.
πŸ’¦Ciri-cirinya:
βœ…Bekas berbentuk bulat βœ…250gram
.
πŸ’¦Cara Menggunakannya:
βœ…Basahkan permukaan yang hendak dibersihkan
βœ…Gosok dan ratakan skrub pada seluruh badan dan muka kecuali bahagian mata
βœ…Selepas 10-15 minit,bilas dengan air bersih
βœ…Keringkan dengan tuala bersih sesuai digunakan 3 kali seminggu pagi dan malam
.
πŸ’¦Tawaran Harga Istimewa:
πŸ’₯PROMOSI PENGENALANπŸ’₯
SEM: RM49
SS : RM51
.
πŸ’₯HARGA ASALπŸ’₯
SEM:RM99.90
SS :RM101.90
.
🚚postage:
SEM : RM8
SS : RM13
.
.
Apa tunggu lagi, jom tampil yakin dengan kulit wajah berseri seri dan kembali remaja😘😘
.
To Purchase :-
πŸ“²PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“²PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“²PM/WHATSAPP : 011-19980628
.
.
#PromosiJellyScrubNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

Anis Zahirah (@anis_zahirah)

Sebelum tido please make sure awak2 semua remove makeup yee 😘 CikNis nk share makeup remover Nurraysa. Mmg best sgt!

MAKE UP REMOVER Nurraysa 50ml
πŸ‘‰ jenis cecair
πŸ‘‰ water base
Mudah di bawa kemana-mana πŸ‘πŸ‘ 》Kebaikan make up remover βœ”οΈ gambungan vitamin yang baik untuk wajah anda
βœ”οΈsumber citrus daripada buah2an membantu atasi radikal bebas dan membantu pembentukkan metabolisma kulit supaya nampak sihat dan anjal.
βœ”οΈepilobium angustifolium extract adalah sejenis tumbuhan beriklim sejuk yg di proses untuk mengatasi masalah jerawat anda.
βœ”οΈgabungan dari bijirin oat yang baik untuk mengatasi masalah pedih dan radang kulit wajah(kulit jenis sensitif atau exzema)

Harga RM 29.90 sahaja. Leh whatsapp CikNis 011-19470969

#sayajualnurraysa
#nurraysakerteh #nurraysakemasik #nurraysapaka #nurraysacodkerteh #mesrawudhuk #nurraysabeauty #sayagunasayajual

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

🌹Testimoni Scrub Nurraysa🌹
.
😍😍😍
.
Baru cuba sekali, rasa nak berscrub hari-hari! Seronok kan?
.
Eh eh, tapi penggunaannya 3 kali seminggu je..
.
Siapa lagi nak try?
.
To Purchase :-
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
.
.
#TestimoniJellyScrubNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

🌹Testimoni Scrub Nurraysa🌹
.
😍😍😍
.
Baru cuba sekali, rasa nak berscrub hari-hari! Seronok kan?
.
Eh eh, tapi penggunaannya 3 kali seminggu je..
.
Siapa lagi nak try?
.
To Purchase :-
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
πŸ“² PM/WHATSAPP : 011-19980628
.
.
#TestimoniJellyScrubNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

Nurraysa Jb πŸ™ˆπŸ™ˆ (@nurraysabyatikah)

#TESTIMONI #NURRAYSA .
.
Clear darah kotor dengan 1 cara! 😘

Kemam2 In Sha Allah period bertambah baik 😘
Badan pun akan rasa lebih cergass 😘
..
.. Nurraysa Collagen Powder
Order sekarang dapat harga pecah peluh 😍
..
.. Rm150 harga asal
Rm60 #PROMOSI
.
. Klik link di bio untuk order πŸ˜‡πŸ˜˜
.

#Teamqizra #NurraysaBeauty
#Whatsapp #nurraysabyatikah
#TESTIMONI #mesrawudhuk #muslimah #murah #promosi #muslim #ctdk #wawazainal #aerilzafrilwawazainal #love
#jannanick #kosmetik #Malaysia #youshouldtrythisproduct
More...