DIANZ VITAMIN C & E (@vitamincdianz.ori)

Bos kata stokis, agent dok meroyan dekat HQ.
bergegarrrrr.. bag ni punya pasal laaa.
dok sent mesej kat HQ icon sedih-medih-pedih nangis angkara bag ni ! .
Hahahahaha
punya segak pouch bag ni! tapi limited edition.
korang ingat nano removal? pencabut segala bulu tu.... limited edition gak tu.
bila dah habis, sedih sampai ulu hati.
Yang cepat, pantas REBUT kompom dapat. .
Kat hakak,
kulit cantik dapat, pouch bag cantik pun dapat...
selpie puas-puas na 😂🤣
.
.
.
.
.
stunning by
#hakakvitamin #teamfizazainal
#hisaphisapteruscantik
#dianvitamin
#nanocream
#vitamilk
#giveaway
#jsd #nurraysabeauty #toneexcel #shaklee #dms360 #marykay #instadiary #instagood #testimoni #eusahawan #instafamous #usahawan #bisnesonline #bazaarpaknil #ukhwahti #terapiinstagram #dianzvitaminkelantan #umk #husm

AGENT NURRAYSA KUANG, SG BULOH (@interstellar.shop)

🌺COLLAGEN SOAP NURRAYSA 55G🌺

Merupakan sabun daripada bahan semulajadi bagi merawat; ✔️Jerawat ✔️Jeragat
✔️Kulit berminyak
✔️Memudarkan parut
✔️Mengecilkan liang pori pada wajah
✔️Mencerahkan wajah
✔️Membuang sel-sel kulit mati
✔️Melembapkan kulit muka
✔️Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
✔️Mengurangkan whitehead & blackhead
✔️Merawat eczema
✔️Gatal
✔️Kurap
✔️Panau
✔️Menghilangkan bau badan
✔️Sabun ini sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak.
. 🍁Bahan-bahan ;
🍒Glyserin
🍒Minyak zaiton
🍒Extra virgin
🍒Herba
🍒Susu Kambing
🍒 Collagen dr rumpai laut

#wasap0149605853
#sabunkolagen #SabunCollagen #nurraysacollagensoap #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincaremalaysia
#AgentNurraysaKuangSgBulohSelangor

El Hasanah (SSM: 002570705-A) (@elhasanahofficial)

🌸Aidilfitri Sale🌸
(15 Mei - 30 Jun 2017)

Alhamdulillah..MasyaAllah..PROMOSI lagi..jimat berganda-ganda..apa tunggu lagi terus contact saya ye untuk maklumat lanjut ☺️

Whatsapp/telegram/sms:

http://www.wasap.my/60182328679 📲 018-2328679 (Naimah Stokis Nurraysa)

FB Page: 🌷Nurraysa Beauty Skincare Terbaik

https://www.facebook.com/NurraysaBeautySkincareTerbaikOfficial/ 🌷El Hasanah

Instagram:
🌷El Hasanah

#elhasanah #nurraysabeautyskincareterbaik
#stokissahnurraysa #ID2752 #ART #ElHasanahExcellentTeam #stokisnurraysaselangor #stokisnurraysaperak #nurraysaselangor #nurraysaperak #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysapuncakalam #nurraysakualaselangor #nurraysatanjungkarang #nurraysasekinchan #nurraysasungaibesar #nurraysasabakbernam #nurraysahutanmelintang #nurraysatelukintan #promosinurraysa #nurraysamurah

AGENT NURRAYSA KUANG, SG BULOH (@interstellar.shop)

Ada yg tanya.. hakak besar mana sabun Nurraysa ni ?

Haaa... ni utk uolls hakak siap amik pic lagi senang uolls nak agak besar mana sabun ajaib ni.

Besar jugakkan 😍.. Mestilah, sesuai dgn harganya dan kualiti sabun yunk.. satu lagi sabun ni boleh potong ikut uolls nak.. jimat bukan.
Kenapa warna sabun ni terang dari yg saya tengok kat pic orang lain ?

Ni nak kabooo... ni lah pic asal colour sabun #Nurraysabeauty. maybe yg uolls tgk tu edit2 sikit kan nak bg cantik, atas camera fhone juga.. faktor pencahayaan camera gitu 😁

Sabun ni boleh tak rawat jerawat ?

Ehhh... boleh sesangatttt... bukan jerawat sahaja masalah lain pun boleh dirawat dgn sabun ni.. Nak detail lagi ?
Jom whatsapp akak di 014-9605853

#Azzarichteam
#ColleganSoapNurraysa
#BebasKimia
#merawatjeragat
#merawatjerawat
#merawatkulit
#merawatwajah
#kurap #eczema #parutjerawat #parut #ruam
#AgentNurraysaKuangSgBulohSelangor

Stokis Nurraysa Beauty id:1785 (@nurraysa_stokisbalikpulau)

KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY PERFUME
.
Perfume keluaran Nurraysa ini merupakan jenis Eau De Parfum yang mengandungi 10% - 20% pati minyak wangi dan membuat minyak wangi tahan lama berbanding eau de toilette.

Minyak wangi jenis ini lebih kuat baunya apabila badan kita panas. Sebab tu kita kena pakai minyak wangi pada tempat-tempat tertentu sahaja supaya wangian minyak wangi dapat bertahan sepanjang hari.
.
Perfume ini mengandungi alkohol yang boleh dibawa solat. Kalau sebut alkohol, jangan pikir alkohol yang orang minum tu. Alkohol perfume tak sama dengan alkohol minuman. Faham?
.
Jenis alkohol yang digunakan adalah Denatured Ethanol & Cethyl Alcohol which is jenis alkohol yang biasa digunakan dalam perfume.
.
Jom cuba..!! Dapatkan harga promosi.
.
Whatsapp 019-7152872

#nurraysabeauty
#stokisnurraysa
#stokisnurraysabalikpulau
#balikpulau
#penang

Afifah QS Agent Nurraysa (@qalbunstore)

Jom whatsapp cikpah (link whatsapp di bio)
Cod kota bharu, pasir mas, pasir pekan.
Pos seluruh malaysia😊
.
#agentnurraysakotabharu
#NurraysaBeauty
#sayajual
#produkorganik
#rayasale
#diskaunhebat
#sayagunasayajual

Cikgu Pengurusan Masa (@syazlikhamis)

3 Jenis Buku

Setiap satu membawa fungsi 💡berlainan.

Dulu saya ada cadangkan pasal 1 buku untuk semua perkara.

Ia masih SAH.

Bila dah konsisten menulis dalam SATU BUKU,anda boleh guna BANYAK BUKU mengikut kesesuaian dan tujuan.

Nak tahu pasal 3 buku saya?

Buku 📙Oren-Jadual harian,jadual mingguan,keutamaan,projek,tugasan,time tracking

Buku 📕Hitam-Nota,peta minda,ringkasan idea,nota seminar,conteng-conteng

Buku 📖Tulis Sekolah-Khas untuk projek Penulisan Buku Pengurusan Masa.

Faham 😍😍😍 kan?

#organizeusingevernote
#syazlikhamis
#mainlego
#shahalam
#seminar 
#tijmb2
#bengkel
#bangi
#kualalumpur
#kl
#selangor
#nakbelajar
#berikanmasa
#online
#evernote
#evernotecertifiedconsultant
#ecc 
#pengurusanmasa
#syukurselalu
#sayajual
#nurraysabeauty
#dherbs
#terlajaklaris
#instafamous
#ceritakita
#uitm
#shaklee
 #dms360
#pamoga

Afifah QS Agent Nurraysa (@qalbunstore)

Jom whatsapp cikpah (link whatsapp di bio)
Cod kota bharu, pasir mas, pasir pekan.
Pos seluruh malaysia😊
.
#agentnurraysakotabharu
#NurraysaBeauty
#sayajual
#CollagenSoap
#produkorganik
#babypunbolehguna

Stokis Nurraysa Beauty id:1785 (@nurraysa_stokisbalikpulau)

"SET SKINCARE NURRAYSA BEAUTY HANYA DENGAN 3 LANGKAH MUDAH"
.
Ya dengan 3 langkah mudah, anda boleh tampil cantik dan berseri. .
3 langkah penggunaan di waktu siang dan malam.
.
LANGKAH PERTAMA
-> Cuci wajah dengan sabun kolagen.
.
LANGKAH KEDUA
-> Sapukan treatment serum.
.
LANGKAH KETIGA
-> Gunakan uv krim di waktu siang dan whitening spray di waktu malam.
.
Selesai. 😉
.
Jom cuba..!!
.
Whatsapp 019-7152872

#nurraysabeauty
#stokisnurraysa
#stokisnurraysabalikpulau
#balikpulau
#penang

Nurul Izzati_Mt Noor (@ayatulhusna_94)

🍄Kandungan dan Kelebihan Jelly Scrub🍄
.
Garam bukit:
💎 Menyembuhkan luka.
💎 Membunuh bakteria.
💎 Melancarkan peredaran darah .
💎 Mengecas aura positif.
.
Gelatin:
🍫 Menegangkan kulit.
.
Vitamin C:
🍊 Mengatasi masalah resdung.
🍊 Menghilangkan parut jerawat.
.
Vitamin E:
❣️ Melindungi kulit dari radikal bebas dan kesan buruk sinar matahari .
Serbuk Mutiara :
💎 Melindungi dari cahaya matahari . .
💎 Mengecilkan liang roma.
💎 Membaiki struktur kulit.
.
Susu:
🥛 Memutihkan kulit
🥛 Membersihkan kulit
🥛 Menghaluskan kulit
.
#NurraysaBeauty

Afifah QS Agent Nurraysa (@qalbunstore)

Jom whatsapp cikpah (link whatsapp di bio)
Cod kota bharu, pasir mas, pasir pekan.
Pos seluruh malaysia😊
.
#agentnurraysakotabharu
#NurraysaBeauty
#sayajual
#CollagenSoap
#produkorganik
#babypunbolehguna

PUTIH GEBU CANTIK (@rosesibeauty)

Wangian Nurraysa yang tak terungkap dengan kata2 💐
Wangi sangat hakak hadik 😭

MashaAllah
Boleh guna dalam solat
Sangattt sangat lembut bauuuunyeee 😍

Rm99.90 harga asal
Rm39.90 #Promosi

#ukhwahti
#terapiinstagram
#produkmesrasolat
#visitmyig
#youcanduit
#erezeki
#eusahawan
#NurraysaBeauty
#NadiaRichTeam
Www.wasap.my/+0124271408

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ NURRAYSA SET SKINCARE (Trial Pack) ✨
.
TAMPIL BERKEYAKINAN DENGAN WAJAH BEBAS CELA, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT & KEKAL AWET MUDA. YANG PENTING HANYA GUNA PRODUK 100% ORGANIK SAHAJA! 😍
.
Jika korang ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, muka berparut, kulit berminyak dan ekzema, anna cadangkan gunakan SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. Produk ini sesuai untuk LELAKI & WANITA okey 😘
.
🚨100% tanpa bahan kimia berbahaya
🚨100% dibuat dari bahan semulajadi
🚨Tahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan masing²)
.
Dalam 1 set ada 4 item yang HOT! 🔥
.
.
.
🚨 Nurraysa Colagen Soap •Membersih dan mencerahkan kulit wajah
•Menganjalkan kulit muka
•Mengurangkan jerawat dan parut
•Menjadikan tone kulit lebih sekata
•Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori •Membersihkan mekap
.
🚨 Miracle Whitening Spray (30ml)
•Memutih
•Mencerah
•Menegang
•Menutup liang-liang roma
•Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah
.
🚨 Treatment Serum (15ml)
•Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
.
🚨 UV Cream
•Melindungi kulit dari sinaran matahari &
menjadikan kulit cerah berseri.
.
.
.
1 set hanya RM65 sahaja (SM/SS), harga sempena Aidilfitri Sale tau ✨😆✨
Harga asal RM150, okey. Banyak tu jimat 😍
.
Order selagi sale masih berlangsung😀
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#ErynEmpire
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ TESTIMONI NURRAYSA COLLAGEN SOAP ✨
.
TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic. Sudahh macam-macam krim anda pakai, tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau. Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI :
.
🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
.
Whatsapp kami segera di talian 👇
019-5550241
019-5550241
019-5550241
.
Silakan SHARE.
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP ✨
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain? Jom baca di bawah ini 👇
.
.
.
Kelebihan:
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal, kurap, dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
.
.
Cara penggunaan:
⏩ Cuci muka 3 kali sehari. Sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
Silakan SHARE.
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

✨ AIDILFITRI SALE ✨ (@nurraysabeauty.rin)

✨ AIDILFITRI PROMOTION ✨
.
Assalamu'alaikum, semua 😆
.
Mesti ramai yang dah tak sabar nak raya kan?
.
Hahahaha, Ramadhan pun tak masuk lagi tapi dah terbayang2 Syawal nanti macam mana 😆✨
.
Nurraysa pun tak sabar juga nak raya ni 😆💕
.
Tengoklah. Banyak promotion yang Nurraysa buat untuk korang Nurraysa lovers ni ha 💞
.
Sampai 30 Jun sahaja tau, korang 📆
.
Lebih baik cepat. Kalau tak sempat grab harga promotion ni jangan menyesal pula 😜
.
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
📲 DM/Whatsapp: 019-5550241
.
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
Follow @nurraysabeauty.rin
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaskincare

D Y X Y 💖 Z A R A (@dyxygojes)

Selamat malam semua..here DYXY LOVER 😀😀😀. Korunk yang dah teruja dengan #bccreamdyxy bole place order sekarang tau.
.
SEBAB APE???.
.
.
NOW kita buka OFFER DYXY sehingga 30/5/2017.😱😱😱.
.
Kite bagi korunk SPESEL discount JIMAT dan dan FREE GIFT and FREE POSTAGE dear😆😆😆. So cecepat lajuzzz jari korunk whatsapp ostajah yer.
.
.
==================.
💗 WhatsApp Zara
📱 019 650 2958
📱 019 650 2958
📱 019 650 2958
.
#DYXYcosmetics #dyxybccream
#dyxymelaka #nurraysabeauty
#foundation #concealar
#jomcantik #makeuplover #makeupmalaysia
#makeupartis #makeupkorea
#foundationkorea #uitmlendu
#utem #compactpowder #sayajualmurah
#makeupmurah #bazarpaknil
#makeupfamos #makeupmalaysia
#bazaronline #terlajaklaris
#makeupmurah #skincareorganic
#melaka #dyxyseremban #makeupover #muamakeup #sayajualmurah #onlineseller
#terapiinstagram #ukhwahti

Pn Nor Ashikin Asman (@pnnorashikinasman)

Alhamdulillah cod utk malam nie...
Terima kasih kak @valvetcheesse bli jamu V'HERB nurraysa dgn mizz ekin..
Saya jual ye kak..😘😘😘
Terima kasih mama stokis Pn. @fazianazakaria ..
Berminat nk makan jamu meh wasapp mizz ekin 011-27632541

#JamuVherbnurraysa
#nurraysabeauty
#agentnurraysa
#alhamdulillahsyukurselalu
More...