TERAPI CEPAT HAMIL (@griya_promil_baby)

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
Yuk konsultasikan penghambat kehamilannya dgn kami ================================ ㅤㅤ
BBM : DD49481A
WA/SMS : 082247196263 ================================ ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤ
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram
#syukurselalu

Scarf And Makeup 🌸 (@streetscarfls)

TERCARI CARI 'THE BEST LIPSTICK EVER'❓ .

Nah.. jom try lipstick ni korang comfirm tak cari lain dah. Terus setia gituh. 😍 Pakai je PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa ni memang best, memang awesome !
.
Tak tipu okay. Ni betul-betul punya best. Warna lipstik yang sangat cantik. Bila pakai rasa berangin dan comfirm bibir tak kering. Warna pun tak terlalu terang sebab ikut warna darah. Natural cantik uolls. .
Nak dekat raya ni, calit sikit PEARL MAGIC LIPSTICK di bibir memang terus nampak berseri-seri la jawabnya😍
.
Warna yang sangat menawan. Anda pasti tertawan 💖
.
Cepat dapatkan sebelum kehabisan stok! Hot item ni laju je jalan lagi-lagi tengah harga promosi. 😜 .

#hyatteam
#nurraysabeauty
#nurraysaYES
#lipsticknurraysa
Pearl Magic Lipstick Nurraysa

Harga Asal:
Rm30 sm/ss

Harga Promosi:
1 unit Rm24 sm/ss
3 unit Rm70 sm/ss

YEAR END SALES HINGGA 31 JAN (@nurraysabeautys_)

Brush Kabuki ni dah banyak dapat tempat di hati pengguna nurraysa. Mudah sangat nak guna dan berus pon lembut. Yang penting berus ni halal dari anasir2 bulu 🐖 oink2. 😂😂
.
.
So siapa nak cuba jom grab sementara tengah promosi ni. Jimat gilos uolss😍
.
.
#nurraysalover #nurraysa #nurraysabeauty #kabukibrush #nurraysabrush #kosmetikmalaysia #produkkecantikanmalaysia #brushmalaysia #makeupbrushes #uitm #utm #utem #upsi #ukm #usm #ums #uum #umk #unimas #uia #unikl #unimap

Awet Muda Cantik Berseri (@beautyshop95_bynurul)

Saya pakai 2 bulan WD dan masih dalam satu botol penggunaan. Boleh nampak tak ape yang beza dengan sis ara ?
.
✔️ jerawat hilang lari lintang pukang tinggal parut je kecik kecik
✔️ wajah cerah sekata
✔️ kulit makin bersih dan glowing .
.
Ini baru satu botol,kalau nak dapat kesan terbaik KONSISTEN 3 BOTOL pertama tanpa SKIP insyaAllah kesan akan lebih baik daripada ni . Kalau sebotol pun boleh nampak kesan macam ni apetah lagi 3 botol kan ? Yang penting air cukup dan jangan skip pakai
.
Ini lah yang cuba WD bantu. Krim kecantikan khusus merawat kulit dari dalam. Rawatan yang hanya fokus pada luaran sahaja tidak mungkin memberikan hasil yang kekal pada jangkamasa panjang. Buang toksin, stabilkan yang tunggang langgang, Jadi mesti awak dah faham kan kenapa rawatan dalaman penting untuk kecantikan kulit?
.
☎️01127182779
💖1 pcs RM75 promosi jimat rm20
.
.
#cspscs #bazarpaknil #jeragat#myleafrecklesserum #furaiha # #nurraysabeauty #mylea #jamususukdara #furaihaskincare #honeybeevenom #maryjardin #kdollbeauty #laraalana #instafamous#jamujelita #igers
#boosterwhitening#vivixshaklee#shaklee
#produkkecantikan#marykaymalaysia #glowglowing#ajimaura#dherbs#jamujelita#kcolly#skinbreakout #tatiskincare #kdollbeauty
#chiaseed

YEAR END SALES 1DEC - 31JAN !! (@juniislah)

Hati-hati pilih Mascara! .
.
.
❌Jangan beli mascara yang dibuat dari fiber. Sebab berus dia tak akan membantu panjang dan lentikkan bulu mata kita. .
.
❌Jangan terlalu kerap menggunakan mascara yang waterproof. Susah sangat nak cuci dan kandungan bahan kimia yang tinggi boleh sebabkan bulu mata kita gugur. .
.
❌Salur darah di mata kita boleh pecah tau kalau kita tonyoh kuat sangat dibahagian mata untuk kita cuci mascara.

Nak lebih selamat, jom bertukar gunakan Mascara Nurraysa😉
.
.
✔️Bukan waterproof, jadi sangat mudah dicuci.
✔️Tanpa silicon .
.
✔️Dan yang penting, InsyaAllah tak akan comot kalau kena peluh ka, air ka, hujan ka😉

#NurraysaBeauty
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#AgentDanDropshipDiperlukan
#TeamNurIslahBeauty #izarateam
#MakJahComel #HakakNurraysa
#NurraysaYearEndSales #NurraysaKulim
#VendorKulim #KedaiSebelahTabungHajiKulim #EnthrallByAisy #ptsb #PoliKulim #UniklKulim
#StudentBerpendaptan #Kuin
#AgentModalRM500 #TeamNurraysa
#AgentDanDropshipDiperlukan
#PengambilanAgentDanDropshipDiseluruhMalaysia
#DropshipTanpaModal
#JomJanaPendapatan
#CodKulim #CodKualaKetil
#ProdukBebasBahanKimiaMerbahaya

ALIA AGENT NURRAYSA IIUM (@nurraysa_iiumgombak)

Haii semuaaa... Alhamdulillah,, cik ya da abis paper.. Bertarung selama tiga minggu n now im back.. ⠀

Sepanjang exam tak menang tgn cik ya uruskan order..🤣 Mmg kena bahagi masa sebaik mngkin sgt3... Yelah,, nak study pastu nak uruskan brg.. Alhamdulillah,, hasil nya brg yg ada pada cik ya licin disapu😳😱

Mmg daebak penangan YES ni tau.. Ramai grab sbb harga murah2.. Kalian bila agie nak grab mekk woo???👀 Da nak abis bulan da ni..⠀


#apasa
#kosmetikmudahditanggalkan
#produkmesrawuduk
#usahawanjutawan
#nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia
#yearendsale
#yes2017
#najwarichteam
#nurraysayearendsale
#najwagroup
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#nurraysabatupahat
#nurraysajohor
#nurraysaUIA
#agentnurraysajohor
#agentnurraysaUIA
#agentnurraysabatupahat

🌼HERBAL BIO ENTROPHY ENERGY🌼 (@my_pregnantmomy)

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... KONSULTASI

PIN: 5D590C11
WA: 085331426792

shieramurni (@shieramurni)

PEARL MAGIC LIPSTICK BOLEH MERAWAT BIBIR?

Apa Keistimewaan😍 PEARL MAGIC LIPSTICK? ✅Melembapkan dan melembutkan bibir yang kering.
✅Merawat masalah bibir merekah dan mengelupas.
✅Mengangkat sel kulit mati bibir dan mengganti dengan sel kulit baru.
✅Merawat warna hitam pada bibir.
✅Menghaluskan tekstur bibir.
✅Membuat bibir semakin merona dengan warna yang sihat.
✅Mencegah bibir daripada kering dan pecah- pecah.
✅Tidak menghitamkan bibir.

Apa Kandungan Terbaik 😍PEARL MAGIC LIPSTICK?

1.Collagen
💕Merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat kesihatan dalaman dan luaran.
💕Mampu mengekalkan kelembapan dan kehalusan bibir.
💕Berupaya memelihara keanjalan bibir disamping mempercepatkan proses pemulihan pada bibir.

2.Vitamin E
💕Meningkatkan kesihatan kulit seperti kelembapan kulit.
💕Bertindak sebagai antioksidan alami yang membantu melindungi stuktur sel penting terutama membran sel akibat radikal bebas.

3.Pearl 💕Digunakan berabad -abad untuk kecantikan kulit dan melawan kedutan pada kulit.
💕Mengurangkan kecacatan kulit dan membina semula kecantikan anda.

4.Olive Fruit Oil
💕Mengatasi kulit pecah -pecah.
💕Menjaga kelembapan secara menyeluruh.
💕Menjaga kecantikan secara alami.
💕Mengangkat sel kulit mati.

5.Sunflower Seed Oil
💕Boleh melembutkan dan melembapkan bibir supaya tidak merekah akibat kekeringan melampau.
💕Mengandungi vitamin A, vitamin C dan vitamin E yang tinggi.

6.Virgin Coconut Oil
💕Kaya dengan kebaikan untuk rawatan kecantikan bibir.
💕Melindungi bibir daripada kerosakan akibat jangkitan kuman mahupun pancaran cahaya matahari.
💕Bertindak memelihara kelembapan bibir dari dalam.

KENAPA ANDA MESTI MEMILIH PEARL MAGIC LIPSTICK. 💄Mesra wudhuk 💄Mesra solat
💄Mudah dicuci
💄Ikut aliran warna darah
💄Tanpa plumbum 💄Tidak menghitamkan bibir.
💄Tampil dengan lebih cantik dan lebih segar.
.
#Nurraysabeauty
#sayajualsayapakai
#mesrawuduk

Dyxy Bc Cream / Shalicious (@rarabeautyshopp)

💐🍃NURRASYA SKINCARE TRIAL SET 💐
.
Harga :
.
1-Rm61
2-Rm120
.
Free postage ke semenanjung.
Sabah sarawak tmbh rm6.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat?
Nak order Whatapp 📲 +6013-2402196
.

#tatiskincare #nurraysa #nurraysaskincare #nurraysabeauty #nurraysaskincaretrialset #nurraysalooseitems #nurraysamurah #nurraysaoriginal #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysapromo #tatitonerbesar

Shafari Mat Kassim (@nurra6270)

🍃KELEBIHAN NURRAYSA HAIR TREATMENT SHAMPOO🍃

RAMBUT KELEMUMUR.. GATAL KULIT KEPALA.. RAMBUT BERBAU HAPAK.. RAMBUT SENTIASA GUGUR MASA MANDI.. JUGA MASALAH NI... ☞ Kepala Terasa Panas? ☞ Rambut Nampak Kering? ☞ Kepala Migrain? ☞ Rimas Kepala Berpeluh? . ➤➤➤HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO

ADALAH PENYELESAIANNYA.. .

Menyejukkan Kepala dan Rambut

Mengurangkan Kelemumur

Membaiki Rambut Bercabang

Rambut Berbau Harum 24 jam

Pertumbuhan Rambut Baru

Melembutkan Rambut

Mengurangkan Kegatalan Kepala

Melegakan Sakit Kepala & Migrain

Inginkan penyelesaian pantas? Tanpa perlu menghabiskan banyak wang.
#nurraysayes2017
#nurraysalover
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysashampoo
#syajualonline
#sayagunasayajual

CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@norhamila_nurraysabeauty)

#alhamdulillah
.
#pearlmagiclipstik dah bertukar tangan ke tuan baru😍
.
Terima kasih kak erni sopim #lipstick .
Mrs.Fieza:
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK
.

Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?
.
Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya syor kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan.
.
Tapi apa je kelebihannya ? Jom check it out !
.

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTIC: 💄 Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir. 💄 Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color, lipstick ni ada 1 je colour ya sayang-sayang 💄 Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari 💄 Tidak menyebabkan bibir kering 💄 Yang penting lipstick boleh dibawa solat.
.

KANDUNGAN: 👉 Collagen
👉 Vitamin E
👉 Pearls
👉 Olive Fruit Oil
👉 Sunflower Seed Oil
👉 Virgin Coconut Oil
.

CARA PENGGUNAAN:
Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. Bibir anda merah mengikut suhu badan anda.
.
.
.
.
#cikmila
#agentnurraysakl #nurraysakl
#nurraysabeauty #teamnurraysa
#pearlmagiclipstik #lipstickmurah #lipstick #lip #bibirkusam #bibirgelap #bibirhitam #bibirkering #mesrasolat #makeupsimple #makeup

#NURRAYSA COLLAGEN SOAP (@kosmetiknurraysa)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA -Nurraysa Perfect Brow Shaping-

Cara Pakai Eyebrow tanpa Cukur Kening

Apa yang diperlukan:

Eyebrow
Concealer/DD Moist Cake Nurraysa
Caranya:

1. Lukis bentuk kening dengan eyebrow.
2. Gunakan berus untuk bentukkan kening dan ratakannya.
3. Letak concealer/dd moist cake di bulu kening yang nak disorokkan.
4. Blend dengan jari sampai concealer/dd moist cake nampak smooth.

Semua caranya sama saja. Bergantung pada kita lukis & sorokkan bulu kening.

Dengan NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING,lebih cepat dan mudah untuk merapikan kening anda! 😉😉 DM/Whatsapp--> 019-565 6007 (admin)

#hyatteam
#nurraysabeauty
#nurraysaYES
#eyebrownurraysa

KASUT MURAH DESIGN TERBARU (@msempire_sneakers)

.
.
Ni abam nak kabau.. Kasut baru dah masuk ! !😆😊😍. Kualiti mang superb 😍
.
Kasut ni READY STOCK tau😊. Kami pos setiap ye.. Isnin hingga jumaat
.
Saiz yg ada 36-40 euro sahaja😊. Kasut ni x mahal pon hanya rm 70. Murah kan??? 😁😁
.
Harga pos keseluruh semenanjung malaysia RM 10 😊
.
Org2 SABAH dan SARAWAK kena tambah rm15 sahaja😊
.
Berminat ? ? ?
.
Tekan je link di BIO utk FAST ORDER 😁😊
.
#msempiresneakers
#followback
#followforfollow
#love
#photo
#awesome
#instacool
#instafashion
#kicks
#fit
#beautiful
#kasutmalaysia
#kasutcantik
#dropshipmalaysia
#dropshipkasut
#sandalmurah
#melaka
#terapiinstagram
#kelantan
#terengganu
#neelofa
#nurraysabeauty
#budaksekolah
#ariani
#jualonline
#jualkasut
#uitm
#politeknik
#ajimaura
#sneakersmurah

KASUT BERKUALITI MAMPU MILIK (@kasut_murah_lelaki_wanita)

.
.
Ni abam nak kabau.. Kasut baru dah masuk ! !😆😊😍. Kualiti mang superb 😍
.
Kasut abam ni smuanya READY STOCK tau. Bkn PREODER.. Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tau😀)
.
Saiz yg ada 40-44 euro sahaja😊. Kami bagi harga murah2 je.. sepasang rm 80 sahaja tau 😊😍.murah x????? 😊
.
Harga pos keseluruh semenanjung malaysia RM 10 😊
.
Org2 SABAH dan SARAWAK kena tambah rm15 sahaja😊
.
Berminat ? ? ?
.
Whatsapp je ke no saya 😃016-3679951 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍.SAVE NO NI TAU
.
📲 016-3679951
📲 016-3679951
📲 016-3679951
.
#kasutberkualitimampumilik
#followback
#followforfollow
#love
#photo
#awesome
#instacool
#instafashion
#kicks
#fit
#beautiful
#kasutmalaysia
#kasutcantik
#dropshipmalaysia
#dropshipkasut
#sandalmurah
#melaka
#terapiinstagram
#kelantan
#terengganu
#neelofa
#nurraysabeauty
#budaksekolah
#ariani
#jualonline
#jualkasut
#uitm
#politeknik
#ajimaura
#sneakersmurah

Nabila Karim (@nk_nurraysa)

Salam petang 😀
Nak share sikit tips untuk yg mengalami masalah lipstik patah 😂... #NurraysaBeauty #lovenurraysa

nurraysa_beauty (@nurraysabeauty15)

ibu lepas bersalin amalkan #JamuVherb Nurraysa ni⬇️ ✔️Susu badan meriah
✔️Badan rasa ringan

Jimat RM60 tau sempena YES 😍

#NurraysaExecutivePartner
#FaizahEjenNurraysa
#jamuvherb
#badanringan #apaSa #cantikdalaman #skincare #supplement #nurraysabeauty

Jus Lentik Dara X Elly Mazlein (@lentikdaraofficial)

😘 Jom tengok berapa berat badan kita boleh turun dengan #LentikDara!!! 🚘 @iamellymazlein #KakLinaPomPom pergi 🎥 shooting drama pun bawa *Lentik Dara* sebab nak konsisten & nak dapatkan sepenuhnya manfaat jus kurus ajaib ni!!! Jom sama² lentik!!!💃 #KurusTanpaSengaja #TeamLentikDaraMazim #LentikDaraXEllyMazlein
More...