Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Eh Sale Aidiladha still ada lg tau....ada yg dh gaji kan...
.
Meh cuci mata tngok2 dlu pastu bru cuci duit tuk dptkan kulit yg suci gebu...
.
Smua yg ada #CollagenSoap sale best2....sabun ajaib yg merawat mencantikkan & mengekalkan awet muda anda..
..
1 pcs sabun tahan 3 bulan tau
1 pcs potong ke 12 bahagian kecik
1 pcs bleh merawat kulit
#CollagenSoapNurraysa
#sabunmerawatsegalamasalahkulit
#sabunajaib
.
📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

TIPS KECANTIKAN...!! Kta blanje tips kecantikan skit...
.......
Tips buat masker guna Collagen Soap Nurraysa..
1. Basahkan wajah dgn air bersih
2. Gosokkan Collagen Soap sehingga kluar buih & apply pada kulit wajah
3. Biarkan buih sabun diwajah sehingga kering
4. Selepas buih sabun kering, cuci wajah dgn air suam
.........
Amalkan masker Collagen Soap setiap hari untuk mengurangkan blackheads, whiteheads, bintik2 hitam & jeragat.
.......

📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Collagen Soap Nurraysa ♥️Membantu Mencerahkan Kulit
♥️Menjadikan Kulit Lebih Licin & Anjal ♥️Melembabkan Kulit
♥️Menghilangkan Jerawat & Parut Jerawat
♥️Menghilangkan Jeragat
♥️Membantu Mengatasi Kulit Kering & Berminyak
❤️Tanpa penggelupasan krn yang penting sabun ni tiada bahan kimia yg memudaratkan.
♥️Menegangkan Kulit Wajah
♥️Mengurangkan Kedutan Di Kulit Wajah
♥️Menjadikan Wajah Lebih Bersih
♥️Menanggalkan Mekap
❤️Tak Perlu Risau, Baby Pon Boleh Guna ;)
❤️Selamat digunakan!!! Halal !! :)
❤️Sangat Sesuai Utk Ibu Mengandung
Sangat Sesuai Utk Pregnant Woman Yg Tercari-Cari Pencuci Muka Yg Sesuai Ketika Pregnant,
Dihasilkan Melalui Campuran Glycerin Yg Menghasilkan Buih-Buih Halus Tanpa Merosakkan Kulit Muka &
Melembabkan Kulit Wajah, Pure Marine Collagen Untuk Mencerahkan, Menegangkan, Mengatasi Masalah Jerawat, & Gabungan Herba-Herba Terpilih Untuk Mengatasi Masalah Jerawat & Parut... Semua Gabungan Ramuan Khusus Utk Mngatasi Masalah Kulit Anda...!! Kelebihan Collagen Soap Nurraysa 📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Nota penting pengunaan #NurraysaCollagenSoap 🌹tidak boleh campur dgn sebarang penggunaan produk lain yg disyak menpunyai merkuri(bhn kimia tujuan pmutihan yg cepat)
🌹disaran mengunakan sabun sahaja bg kulit bermasalah ~jerawat yg teruk,bernanah dinasihatkan rehatkan dulu wajah dari sebarang pemakaian pencuci wajah selama 3hari sbelum mengunakan nurraysa collagen soap.
🌹cara rehatkan wajah disarankan mencuci wajah dgn bahan natural..spt serbuk teh.
🌹bagi wajah bermasalah semasa permulaan pemakaian sabun nurraysa ,disarankan menbuat mask dgn sabun pada malam hari ,3hari seminggu.
🌹cara menbuat mask,sebelum tdo cuci muka dgn sabun nurraysa,bilas bersih,buihkan sabun ditempat berjerawat biarkn smlman bilas bgn pagi,.,cara ini dpt mengecutkan dan mengeringkan jerawat.
🌹pemakaian sabun ini akan mengeluarkan toksin dan racun dari pemakaian produk yg sebelumnya yg menpunyai merkuri yg tinggi.
🌹jerawat kecik akan keluar kulit kering pd hari ketiga,teruskan pemakaian dgn konsistent utk dpt kulit yg halus dan lembab.
🌹anda tampil cerah,berseri dgn hanya gunakan sabun shj tnpa mekap. 📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

JAPANESE SWEET CHERRY PARFUM 🌸Nurraysa Beauty🌸:
BAGAI BERADA DITAMAN SAKURA

Pejamkan mata...😚😚😚
Alamilah aroma mewah dan eklusif seperti berada ditaman yang penuh dengan rimbunan sakura...
Aroma menenangkan jiwa... 💆🏼💆🏼‍♂
Pasti memikat jiwa si pemakai...
Bau dengan rona yang lembut dan bersahaja menjadikan si pemakai lebih berkeyakinan...
Ditambah dengan design botol yang eklusif membangkitkam gaya yang elegent. 💃🏻💃🏻💃🏻 Kini NURRAYSA BEAUTY membawa anda pengalaman berada ditaman sakura dalam sebotol PERFUME JAPANESE SWEET CHERRY ... Tak perlu berbelanja beribu ringgit untuk ke Jepun.Anda mampu berada ditaman sakura setiap hari.

Promosi Aidiladha dari NURRAYSA untuk customers tersayang 😘😘😘 3 botol Japanese sweet cherry hanya Rm 115 sahaja.
1 botol Japanese sweet cherry hanya Rm 39.90

Berminat nak tahu lebih details?
Klik link Whatsapp 😍 📲📲
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari#kakilike#kakishare#bisnesonline#nurraysahq

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Berkat istiqomah selama 9 bulan dgn hanya sabun hasilnya sngt memuaskan... Hanya dgn collagen soap jerawat smua hilang... #testimoninurraysa
#testimonicollagensoap
#collagensoapnurraysa 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct

❤️❤️#kak_Ida ❤️❤️ (@shidaismailshidaismail)

Blusher NURRAYSA...Tampil dengan wajah baru yang lebih mengutamakan ciri - ciri keselamatan dan memberi kemudahan untuk memakainyer... 0126436073

#nurraysabeautyproduct #nurrasyalovers #nurraysa #blushernurraysa #blusher #makeupnurraysa #makeupmurah

❤️❤️#kak_Ida ❤️❤️ (@shidaismailshidaismail)

Memang terbaeek 👍👍 Shining Mineral Blusher Nurraysa ni.... Info boleh wassap @ kliks www.wassap.my/60126436073

#BlusherNurraysa
#Nurraysabeauty#nurraysabeautyproduct #blusher #makeup

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

GLOWING DD MOIST CAKE 🔮 Merupakan gabungan hebat 3 in 1 (powder+foundation+concealer). Ianya bedak TANPA SILIKON.

Apa itu SILIKON? 🔮 Silikon ialah satu bahan yang menghalang air sampai ke pori, jadi.. Haruslah mencuci muka dahulu..barulah SAH WUDUK. Walaupun bedak ini tanpa silicon, anda kena cuci dengan sabun kerana ia mengandungi wax yang bersifat tebal. Kajian lab test menunjukkan air sampai ke kulit selepas 8 kali cucian dengan air. Jadi, sebaiknya ambil langkah berhati-hati dengan mencuci muka dengan sabun atau remover dengan sekali cucian sahaja, air telah sampai ke kulit.

Bedak #DDMoistCake ini di formulasi dengan BAHAN yang sangat berkualiti tinggi seperti: 🌺 Air zam zam memberikan keceriaan ,mencerahkan wajah dan menghilangkan jerawat. 🌺 Cocos Nucifera ( coconut oil) berfungsi melembapkan wajah dan menghilangkan parut. 🌺 Olea Europaea (olive fruit oil) 🌺 Vitis vinifera (Grape seed oil) 🌺 Gluthathione membantu menghalang radang kulit dan memutihkan kulit wajah. 🌺 Apple stem cell 🌺 Titanium Dioxide 🌺 Collagen membantu meningkat keanjalan dan menghaluskan kulit wajah. 🌺 Glyceryl Stearate 🌺 Totocopheryl Acetate 🌺 Aloe Bharbadensis Leaf Extract bersifat anti bakteria, anti oksida dan anti penuaan serta membantu atasi masalah jerawat. 🌺 Glycyrrhiza Glabra (Licorice Root Extract) 🌺 Kigelia Africans Fruit Extract 🌺 Vitamin A, C dan E

FUNGSINYA: 🔮 Bertindak sebagai penutup cela, melindungi kulit wajah daripada sinaran uv cahaya matahari dan membantu menjadikan kulit lebih gebu.

ingin tahu lebih details?
Klik link Whatsapp 😍 📲📲
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari#kakilike#kakishare#bisnesonline#nurraysahq

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Bla kuar rumah msti lah nak lindungi kulit dari sinaran matahari dan nk kulit cerah berseri kan...
.
So kuar rumah jgn lupe plak sapu dlu #UvCreamNurraysa ni yer...bukan je lindungi kulit dr sinaran matahari tp kulit makin cerah putih berseri2.....x perlu rsau jd kusam, gelap & x bermaya.... Kandungannya uv cream ni SF 1632, SF 1642, Silsoft 034, Ti O2-as-61d, Yellow rs 112d, Red afs 112d, Mica, Td 50ab, Ss 4267, Sf 1202, Transparmer.
.
Dpatkan dgn hnya RM 39 je..
*exc.postage 📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Naemah Yusoff (@byiemyusoff)

AIDILADHA SALE!!
1 SEPT till 30 SEPT 2017
Harga terbaik dr #nurraysabeauty..
Semua barangan #nurraysabeautyproduct dari bahan semula jadi taw..
.
Mesra wuduk..
Mesra solat..
Mudah apply dan mudah tanggal..
.
Nk tahu kebaikan produk2 ini..
Moh pm/wasap
www.wasap.my/60134248408

Belian dengan harga promosi skrg..
Rugi x grab..
Harga set combo dan loose item juga.. #salepromotion #salealert
#saleaidilfitri #nurraysabeauty #nurraysa #setmakeupmesrawuduk #setpenjagaandiri
#setskincare #setdalamandanluaran #promosi #promositerbaik #syukurselalu #bisnesonline #bisneskecilkecilan #bazaar #bazaarpaknil #loveit #loveyourself #produkmuslim #bahansemulajadi #yakin #selamat #sayajualonlinemurah

Mastura_siamit (@mas_nurraysalimbang)

Nurraysa Exclusive Kabuki Brush

Ada yang berminat dengan set #BrushMakeup keluaran baru dari #Nurraysa nih😍

Ada 10pcs + Berus conceal kening 1 batang + FREE BAG

Berminat boleh pm terus😉

#nurraysabeautyproduct #nurraysa #lovers #brush #newproduct #hotitem #makeupartist #brushmakeup #pinkcolor #try #thebest #productmuslim #berus #lembut

💕NSRS ENTEPRISE 🌸|Iqin/Shian💕 (@nsa_nurraysabeauty.co)

Yeayyy
Nurraysa keluarkan berus make up.
Bulu berus ni dari sintetik.
So lepas ni xde lah nak ragu2 berus dari bulu binatang ke x.

Best kan !
Sape nak boleh direct whatsapp saya okey? :)
#codkemaman
#kemaman
#kuantan
#dudapujaandara
#baazarpaknil
#nurraysabeautyproduct
#nurraysabeautyskincare
More...