NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

🌼 Nurraysa adalah bahan organik.bila organik dia xleh campur dengan produk yg ada bahan kimia berbahaya akan berlaga proses dia.kalau sebelum ni awak ada pakai produk yg lain mgkin ada bahan kimia.so bahan kimia tu dh lama duk bawah kulit kita.
🌼Nurraysa bertindak sebagai merawat...kulit awk mengalami healing proses sebab tu ada naik jeragat.ada setengah org dia naik jerawat batu.
➑️Healing proses tu adalah proses mengeluarkan segala bahan kimia yg dh lama duk bawah kulit kita.contoh mudah organik lawan bahan kimia berbahaya. ➑️Organik pula dia tiada kesan sampingan buruk lain melainkan bercampur dengan bahan kimia merbahaya.
Ia juga bertindak merawat segala masalah kulit kita.
🌹Saya syorkan awak teruskan je pakai bedak tu biar dia rawat masalah kulit tu..nk bagus lagi pakai dengan sabun nurraysa...
kalau xnk awk teruskan je pakai.
😍Biar lambat asal selamat. Bahan berunsur organik kesan dia lambat tp selamat.
πŸ‘Bahan yg ada bahan kimia memang cepat nmpak kesan dia.
tp bila stop akan nmpak kesan dia.
cth:kulit terbakar,jeragat,jerawat dn lain2 akan bertandang kt muka kita.
πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠσ² Όσ²Š
PROMOSI KEMERDEKAAN

Jangan lepaskan peluang!! Ada banyak lagi combo menarik dan yang paling penting MURAH sgt!! Berbaloi sgt beli bila time promosi... πŸ˜‚πŸ™ŠπŸ™ˆ πŸ“± http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

Ini make up paling asas sekali...boleh dpt 3 brg.yg penting mesra wuduk ye.
1)lipsticks
2)loose powder
3)bedak compact

Harga mmg terlajak murah dn berbaloi...sape yg berminat boleh wassap sy tau.. Berminat nak try?
Klik link Whatsapp 😍 πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari #nurraysahq

NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

TIPS KECANTIKAN BERSAMA NURRAYSA 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Siapa suka cantik tanpa pakai makeup? Saya βœ‹βœ‹βœ‹ Nak cantik kena lah rajin cuci muka, pakai toner, scrub baru lah kulit flawless. Kalau malas, idok ler muke tu tiba-tiba berubah jadi artis Korea. Hihihi

Jom kita ikut cara-cara untuk dapatkan kulit yang bersih dan cantik seperti dibawah 😘😘😘 #tipskecantikanbersamanurraysa
Berita baik!!! Ada combo set promosi menarik dan murah sempena Merdeka ni!!! 😍🎊🎊🎊
Jangan lepaskan peluang!!! Antara set combo skincare yang ada..... 1- Softening Facial and Jelly Scrub + Collagen Soap
2- Set Skincare Full
3- Set Skincare Trial + Softening Facial and Jelly Scrub πŸ“± http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri

NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?

Ada allergic?..dah macam-macam krim pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang dh try, makin teruk allergic. Dah memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk semua 😍! Kami boleh bantu πŸ˜‰. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau korg tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya.
Lelaki pun ada yang guna sabun ni tau.... Utk baby pun boleh... Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI MERDEKA : πŸŽ‰Collagen Soap (1 unit)
HΜΆaΜΆrΜΆgΜΆaΜΆ ΜΆAΜΆsΜΆaΜΆlΜΆ:ΜΆ ΜΆRΜΆMΜΆ7ΜΆ0ΜΆ
Harga Promosi: RM29.90
πŸŽ‰Collagen Soap (3 unit)
HΜΆaΜΆrΜΆgΜΆaΜΆ ΜΆAΜΆsΜΆaΜΆlΜΆ:ΜΆ ΜΆRΜΆMΜΆ2ΜΆ1ΜΆ0ΜΆ
Harga Promosi: RM80
.
πŸ“± http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri
.
Silakan SHARE.
.
#Collagensoap
#nurraysahq

NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

22 COMBO HEBAT untuk MERDEKA SALES

Maaf terlambat pulak update... πŸ˜…
In sha Allah kejap lagi sis share set combo Nurraysa Product sempena Merdeka Sales ni....
siapa nak tau apa produk yang sales ? πŸ‘‹πŸ»
😍😍😍😍😍
#salammaghribsemua

PROMOSI bermula dari 25 JULAI - 31 OGOS 2017..😍😍 Jom dapatkan produk Nurraysa dengan harga istimewa sekarang... Terima kasih..😊😊 πŸ“± http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi untuk Nurraysa Lovers.. Promosi Hari Raya dan berakhir,kini promosi Merdeka,terlajak murah dan berbaloi2.jom cuci2 mata tgk flyers promosi ni.Mana tahu ada yg berkenan boleh terus pm sy.. Berminat nak try?
Klik link Whatsapp 😍 πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari #nurraysahq @ Johor Bahru

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi untuk Nurraysa Lovers.. Promosi Hari Raya dan berakhir,kini promosi Merdeka,terlajak murah dan berbaloi2.jom cuci2 mata tgk flyers promosi ni.Mana tahu ada yg berkenan boleh terus pm sy.. Berminat nak try?
Klik link Whatsapp 😍 πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari #nurraysahq @ Johor Bahru

SHAFIZAH AGENT NURRAYSA (@shafizah_asmawi)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi untuk Nurraysa Lovers.. Promosi Hari Raya dan berakhir,kini promosi Merdeka,terlajak murah dan berbaloi2.jom cuci2 mata tgk flyers promosi ni.Mana tahu ada yg berkenan boleh terus pm sy.. Berminat nak try?
Klik link Whatsapp 😍 πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/601111451410

#nurraysabeautyproduct#productmesrawuduk#shafizahagentnurraysa#surirumahberpendapatan#sayajual#bazarpaknilprodukkecantikkan#bazarpaknilmurah#bazarpaknil#malaysiaonline#malaysiaonlineshopping#sayajualonline#malaysiaonlineshop#crewViral#semuadihujungjari #nurraysahq

NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

Nurraysa buat sales lagi??!!! Stay tune.... 😍
Bermula esok Nurraysa Product akan mula buat sales sempena bulan kemerdekaan nanti 😱😍 In sha Allah sis cuba kongsi sedaya upaya promosi kali ni... πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… selalu terbusy time tgh ada promotion... πŸ˜₯
Tapi jangan risau... Boleh contact sis bila2 masa utk tanya pasal product ni... πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²
http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri

눌 μ—νŒŒν•˜ β™‘o(>β–½<)o (@missdarkroses)

Follow me at my official instagram for any further information about Nurraysa Beauty Product... πŸ˜‰
@nuriffah_nurraysa πŸ“± http://www.wasap.my/60132390768
πŸ‘†Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri

kosmetikmurah (@onlineshop_murah24)

🌸 SKINCARE NURRAYSA 🌸
RM 59 SM
RM 64 SS

FREE POS!!! DIRECT ODER SILA WASAP 0136263971
Fungsi
πŸ“Mencerahkan kulit wajah
πŸ“Melembapkan kulit
πŸ“Membuang sel-sel kulit mati
πŸ“Merawat jerawat, parut dan jeragat
πŸ“Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ“Merawat kulit wajah yang berminyak
πŸ“Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
πŸ“Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ“Mengurangkan whitehead dan blackhead
πŸ“Merawat bekas jerawat berlubang
πŸ“Sesuai untuk semua golongan
.
Kandungan
.
🌼Collagen Soap
🌼Treatment Serum
🌼Miracle Whitening Spray
🌼UV Cream

#nurraysabeauty #nurraysa #nurraysabeautymurah #nurraysabeautymurahoriginal #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyhq #nurraysabeautycollagensoap #nurraysabeautycollagen #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #nurraysabeautymurahmalaysia #nurraysabeautyproduct #nurraysamurah #nurraysamakeup #nurraysamalaysia #nurraysamurahoriginal #nurraysamurah #bengkungmurah #handbagmurah #loffatah #muabella #dianvitc

Khatijah Aziz (@nurraysya_beautybykhatijah91)

Set gojes terbaik πŸ‘ untuk ibu2 baru bersalin kerana :

Nurraysa collagen powder 🌺 produce susu
🌺 melawaskan dan membina usus

Nurraysa feminine wash 🌺 memulihkan luka2 lepas bersalin
🌺 memghilangkan keputihan 🌺 merapatkan bahagian intim

Berminat? Boleh dm@wassup sis 0199315480

#nurraysabeautybykhatijah91
#nurraysabeautybyaisyah
#nurraysa
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#nurraysalover
#nurraysaproduct
#nurraysapromo
#nurraysabeautyskincare
#nurraysabeautyhq
#nurraysabeautyproduct
#nurraysabeautymurah
#athirahrichteam
#aisyahr
#KhatijahAziz

🌸 SIHAT DAN CANTIK 🌸 (@kema_hasan)

Ramai yang berpuas hati dengan sabun ni. Sabun yang boleh menghapuskan jerawat & minyak yang berlebihan di muka.
Bila muka dah bebas jerawat atau minyak, pakai mekap nipis pun dah ok tau πŸ˜‰

Harga asal rm70.
Promosi RM40. Free pos lagi tau ❀️

Laju-laju klik www.wasap.my/60184095246
#agentnurraysakedah
#AgentBedongKedah
#nurraysabeautyproduct
#collagensoap
#sabunmagic
#sabunajaib
More...