NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Selamat malam semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Perfume Mesra Solat
Pernah tak kita pakai perfume, kita keluar jalan-jalan atau pergi kerja, bila nak solat kita rasa was-was. "Alamak! Aku pakai perfume jenama international ni, sah ke buat solat?". Haaa... mesti pernah kan?

Pastu, disebabkan was-was kita terpaksa tangguhkan atau lewatkan solat sampailah kita balik rumah mandi dan salin pakaian dulu. Baru solat.

Rasa berdosa kan lengahkan solat sebab was-was semata-mata pakai perfume.

Sebab tu la, bila NURRAYSA keluarkan perfume yang halal iaitu boleh digunakan semasa solat. Takder lagi dah keraguan nak mewangi dan bersolat.

Rasa sangat selesa dan tenang jer bila solat. Lagi-lagi sekarang ni musim panas, dan kita makin kuat berpeluh. So bila pakai perfume bau sweet-sweet, dapat la cover bau-bau tak best tu kan. Kita selesa dan dalam masa yang sama tak ganggu hidung jemaah lain.

Berminat boleh whatsapp ☎️ 010-221 2214 💕 #AgentNurraysaSelayang
💕 #NurraysaProdukMesraWuduk
💕 #SayaJualNurraysaBeauty
💕 #NurraysaBeautyProduct
💕 #CikfieGunaCikfieJual
💕 #TeamLegasiKita

#nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Naemah Yusoff (@byiemyusoff)

#sharing #sale

Saya tak perlukan make up remover sebab SAYA TAK MAKE UP... Salah tu..semua perlukan make up remover sebenarnya sebagai deep cleansing wajah kita. Setiap hari kan kita pakai bedak, pakai sunblok...terdedah kepada habuk dll.

Jadi kita mesti cuci betul2 untuk tanggalkan sisa-sisa kotoran tu terutama waktu malam..bukan tunggu make up mcm artis baru nak guna make up remover... Make up remover Nurraysa paling best sebab spray2..gosok2 ..terasa licin bersih sangat .. http://www.wasap.my/60134248408

#nurraysalover
#nurraysabeautyproduct

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

MACAM BOHONG JE PERFUME NURRAYSA TAKDE ALCOHOL

Yesss!! memang betul
Sila faham molek-molek 😄 🍒NURRAYSA JAPANESE SWEET CHERRY PERFUME🍒
memang "TANPA ALCOHOL YANG HARAM" 😉

Perfume kami mengandungi alcohol daripada tumbuhan🌱🌱 Jadi ia boleh dibawa solat
Alhamdulillah 😊 📞 010-221 2214 💕 #AgentNurraysaSelayang
💕 #NurraysaProdukMesraWuduk
💕 #SayaJualNurraysaBeauty
💕 #NurraysaBeautyProduct
💕 #CikfieGunaCikfieJual
💕 #TeamLegasiKita

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Smua orng semestinya sukakan wangian kan...bau yg harum semerbak...nak2 bau seperti buahan dan bungaan..... #PerfumeJapaneseSweetCherryNurraysa buat kta jatuh cinta dgn baunya... Dptkan dgn hrga tawaran RM 39.90 shja jimat RM60!! Dr hrga biasa RM 99.90 📞 010-221 2214 💕 #AgentNurraysaSelayang
💕 #NurraysaProdukMesraWuduk
💕 #SayaJualNurraysaBeauty
💕 #NurraysaBeautyProduct
💕 #CikfieGunaCikfieJual
💕 #TeamLegasiKita

#nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Mak Jah? NURRAYSA BEAUTY laa 🤣 (@_nurraysabeauty_)

.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi 🌞🌞
.
Apa yang kita fikir,
Apa yang kita buat,
Apa yang kita rasa,
Adalah DOA.
.
Fikir yang baik, akan jadi baik,
Fikir yang positif akan jadi positif 😊😊
.
.
Disebabkan sokongan anda yang tak putus-putus, tanda kami menghargai anda, bermula 18 - 31 Mac promosi untuk uols. Cepat2 grab tinggal 3 hari je lagi 😘
.
.
Berminat cepat2 WhatsApp 📲 017-2341481
.
#jeragat #jerawat #skincare #nurraysabeauty #nurraysabeautyproduct #murah #malaysia #bebaskimia #mesrawuduk #nurraysaddmoistcake #nurraysapromo

mizznursarah_shoppe (@mizznursarah_shoppe)

#testimoninurraysa
Alhamdulillah, Kudis sembuh guna sabun nurraysa.
Sabun kolagen nurraysa bkn sahaja utk muka, tp pelbagai kegunaan.
X rugi beli. Sangat2 menjadi rebutan sekarang.

Tunggu apa lagi, jom order💞💞 sis COD area puncak alam especially #uitmpuncakalam

NK SELIT ORDER??
Wasap 018 2051 534

Follow ig #mizznursarah_shoppe
Catalog produk #mizznursarah_nurraysabeauty

#nurraysabeauty
#testimoninurraysa
#scrubnurraysabeauty
#produknurraysa
#nurraysabeautydropship
#nurraysapuncakalam
#nurraysabeautyproduct
#nurraysabeautypuncakalam
#uitmpuncakalam
#kosmetikviral
#kosmetikmurah
#mizznursarah_shoppe
#mizznursarah_nurraysabeauty

mizznursarah_shoppe (@mizznursarah_shoppe)

Tq customer😘

Testimoni first time guna softening facial & jelly body scrub nurraysa beauty 👉Bau wangi mcm strawberi🍓
👉Tekstur berpasir, best utk sental badan🙋
👉Lps pakai, kulit rasa lembut je💆

Tunggu apa lagi, jom order💞💞 sis COD area puncak alam especially #uitmpuncakalam

NK SELIT ORDER??
Wasap 018 2051 534

Follow ig #mizznursarah_shoppe
Catalog produk #mizznursarah_nurraysabeauty

#nurraysabeauty
#testimoninurraysa
#scrubnurraysabeauty
#produknurraysa
#nurraysabeautydropship
#nurraysapuncakalam
#nurraysabeautyproduct
#nurraysabeautypuncakalam
#uitmpuncakalam
#kosmetikviral
#kosmetikmurah
#mizznursarah_shoppe
#mizznursarah_nurraysabeauty

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Jom kenali bahan2 mascara nurraysa (",)
👀 🌸 Beeswax

Beeswax adalah melekit , kuning ke perang berwarna , memegang bentuk bahan yang dirembeskan oleh lebah madu untuk membina dinding sarang lebah . Ia tidak larut air (tidak larut dengan kelembapan), dan ia adalah sejenis sebatian kimia disebut sebagai ester dibentuk oleh ikatan asid lemak (lemak) dan alkohol rantai panjang . 👉ia membantu mascara nurraysa mudah membentuk lash dan menghalang warna daripada comot. 🌸Glyceryl stearate

Glyceryl stearate adalah produk kimia seperti lilin diperbuat daripada gliserin dan asid stearik. 👉ia membantu menjaga maskara daripada pengumpalan. 🌸Propylene glycol

Propylene Glycol adalah cecair yang menyerap air. FDA menganggap ia "umumnya diiktiraf sebagai selamat" (GRAS) 👉ia asbab mascara nurraysa mesra wuduk(",) 🌸Tocopheryl Acetate

Tocopheryl acetate , juga dikenali sebagai vitamin E asetat, adalah ester asid asetik dan tokoferol (vitamin E). 📞 010-221 2214 💕 #AgentNurraysaSelayang
💕 #NurraysaProdukMesraWuduk
💕 #SayaJualNurraysaBeauty
💕 #NurraysaBeautyProduct
💕 #CikfieGunaCikfieJual
💕 #TeamLegasiKita

#nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

Nurraysa Beauty Product (@chantiq.by_fieiskandar)

Scrub Jelly terbaru dipasaran... Kta ada nak bg FREE TESTER #SofteningFacialBodyJellyScrub yg super best.... Sape nk komen 'Scrub Jelly' ke 010-221 2214

Sape nk komen 'Scrub Jelly' ke 010-221 2214

Sape nk komen 'Scrub Jelly' ke 010-221 2214

Trus kta postage ke dlm post box anda.... 📞 010-221 2214 💕 #AgentNurraysaSelayang
💕 #NurraysaProdukMesraWuduk
💕 #SayaJualNurraysaBeauty
💕 #NurraysaBeautyProduct
💕 #CikfieGunaCikfieJual
💕 #TeamLegasiKita

🌸BELLEZA ON PROMOTION🌸 (@beautyboutique_bykyra)

🌸NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP🌸

Diperkaya dengan bahan-bahan BERKHASIAT tinggi berikut:
.
✔️ Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran!)
✔️ Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang)
✔️ Vitamin A, C & E
✔️ Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat!)
.
🔺KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP🔺
.
✔️ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
✔️ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. ✔️ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela.
✔️ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
✔️ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark.
✔️ Menghilangkan Black Head dan White Head.
✔️ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
✔️ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
✔️ Menyamaratakan tona kulit.
✔️ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.

RM31 SM RM 37 SS
WHATSAPP 016 4445724

POSTAGE ON MONDAY TO SATURDAY.
*PAYMENT BEFORE 1PM, WILL BE POSTED ON THE SAME DAY.

#beautecandy #iflawlessarganoil #arganoilemas #iflawlessminyaarganemas #susumaaez #susumaaezsofieyabeauty #radiancesignature #radiancesignaturemurah #chriszeneyeliner #chriszenmoistcake #chriszenfoundation #chriszenmoistcakemurah #surekencang #surekencangmurah #surekencangbreastserum #auroraibumutiara #auroraibukapsulmutiara #secretskinkawaii #kawaiicollagen #ipow #ibuputihoxygenwhite #ibuputihoxygenwhitemurah #bvrscrub
#nurraysabeautyproduct #nurraysaproduct #nurraysacollagenbeautysoap
More...