ira.mystore (@ira.mystore)

Gabungan 3 Items Hot meletup yg paling cepat habiss 😍😍 Ye lah. Sape tak nak kan? Hanya dengan DAP2 je terus flawless. Simple, Cepat dan Mudah πŸ’ πŸ“Dd Moist cake
πŸ“Miracle Eyeliner
πŸ“Pearl Magic Lipstik

3 items ni, mampu membuatkan anda berseri sepanjang hari. Dah la senang nak tanggalkan. Mesra wudhuk kan πŸ˜‹

Boleh pula dibawa solat? 😍
Iye. Mesra solat kan hehe
Jom grab Satu set ni 🌸

Berminat whatsapp sy sekarang!
0174676802

#nurraysabeautyhq #nurraysabeautyproduct #nurraysabeautyskincare #nurraysa #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysarayasale #nurraysaraya2017 #nurraysaddmoistcake #nurraysaeyeliner #nurraysapearlmagiclipstick

ira.mystore (@ira.mystore)

MISI LETOP SEBELUM RAYA 😍

Collagen Soap ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang, haa Collagen ni effect dia macam rocket πŸš€ . Lagi cepatttt ! Serious talk.

Rata-rata testimoni kan, β˜… Kulit cerah sekata seluruh muka
β˜… Kulit lebih moist and glowing naturally
β˜… Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut.
β˜… Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
β˜… Blackheads & whiteheads kurang sangat-sangat

Nak raya kan? Dijamin InshaAllah SEBELUM RAYA dah dapat kulit idaman 😍

WhatsApp 0174676802

#nurraysalover #nurraysa #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysabeautyhq #nurraysabeautyproduct #nurraysacollagensoap

πŸ“’πŸ“£PROMOSI AIDILFITRI 2017πŸŽ‰πŸŽ‰ (@nurraysa.store)

AIDILFITRI SALE πŸŽ‰
AIDILFITRI SALE πŸŽ‰
AIDILFITRI SALE πŸŽ‰
.
Wahhh die dah mai dah 😍
.
HARGA PECAH KEPALA NAK BAGI NI 😁
.
Sape cepat die dapat! Sape cepat die cantik 😘
.
Meh usha lagi di ig @nurraysa.store
.
Jom flowless dan cantik gebu dengan produk kecantikan Nurraysa πŸ˜‰
.
Whatsapp 019-5181830πŸ’Œ
.
#nurraysalover #NurraysaBeautyProduct #nurraysaborong #ProdukDijaminHalal #ProdukKesihatan #ProdukKecantikanNurraysa #dropshipdiperlukan #jomcantik #jomrawat #glowing #glowingddmoistcake #Miracleeyelinernurraysa #mineralloosepowder #Pearlmagiclipstick #blushermurah

Nurraysa Beauty (Iffah) (@kosmetikhalalmalaysia)

" ARGH, TENSION ! SUSAH BETUL NAK CUCI MASCARA NI. "
.
Hai sis jangan tension-tension dah. Kami ada jalan penyelesaian untuk anda. Nah ! gunakan je MASCARA PERFECT LONG LASH Nurraysa ni. .
Sebab apa ? Sebab mudah sangat nak cuci. Bila kita nak cuci tak comot tau senang je tanggal mascara ni bila kita tarik. Takde la sampai tertanggal bulu mata tu πŸ˜…
.
Lepastu bila pakai terkena air tak comot jadi mata panda pun. Best sangat pakai. Ramai dah jatuh hati. 😍 .
Nak tahu best ke tidak anda kena cuba sendiri baru tahu penangan Mascara Nurraysa ni macam mana. 😚
.
Terus WhatsApp kami di 019-5222197 untuk order. Cepat grab sebelum terlambat.
.
Silakan SHARE.
.
#Mascaraperfectlonglash
#nurraysahq #nurraysaampang #nurraysakl #nurraysabeautyproduct #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikwudhufriendly #kosmetikhalal #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmurahbangat #thebalmmalaysia #sayajualthebalm #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeup #tartemalaysia #muamalaysia #urbandecaymalaysia #sephoramalaysia #marcjacobmalaysia #urbandecaycosmetics #pixiglowtonicmalaysia #sephoramy

Produk Nurraysa (@nurraysa123)

Abam Nok Oyak , Loni Op , Nurraysa Ado Buat Promosi , Khas Untuk Lelaki @ Perempuan , Baby pun Boley Tauu πŸ˜ƒ
Bebas Merkuri , Bebas Laa Belako Huk Dok Molekk Tu , Huk Bulih Wat Bahayo Kei Kulit Ni Adik Kakok Abe Belakoo Wehhh .. Arr Gitu Laa Serbo Sedikit Pasal Nurraysa Nii 🌹

DM @ Whatsapp : 01129431036

#nurraysa #nurraysalovers
#nurraysahq #nurraysabeauty
#comeylotey #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautyhq #nurraysabeautyproduct #produkmuslim #mesrasolat #mesrawuduk

Dropship (@mk_shopee)

Biasa kita dengar BB cream je kan tapi bedak Nurraysa ni jenis DD cream tau. 3 in 1 😱😱
Ape yang 3 in 1 tuh ?
γ…€
Haa~ Nehh dia πŸ‘‡πŸ½
γ…€
Gabungan dari
γ…€
πŸ’‹Foundation
πŸ’‹Concealer
πŸ’‹Powder
γ…€
Kod Tone Glowing DD Moist Cake Nurraysa
γ…€
πŸ’›Light - kulit cerah / cerah putih kuning
γ…€
πŸ’–Medium - kulit sederhana cerah / cerah pink
γ…€
πŸ’™Dark - kulit sederhana gelap / hitam manis / sawo matang
γ…€
🌺KELEBIHAN DD CREAM🌺

Dikenali sbg dynamic do all/daily defense
γ…€
πŸ‚krim yg merawat kulit lebih baik dri bb/cc cream
πŸ‚menutupi tanda2 penuaan
πŸ‚Meratakan warna kulit
πŸ‚Mengawal pengeluaran minyak
πŸ‚Mencegah jerawat
πŸ‚Melembapkan kulit
πŸ‚Tekstur sangat ringan
πŸ‚Kelihatan sangat natural
πŸ‚Mampu mencerahkan kulit
πŸ‚Anti oksidan
πŸ‚Kandungan spf tinggi
γ…€
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE mencantikkan dan merawat wajah. Betul ker neh ?
Mestii lah betul sebab πŸ‘‡πŸ½ γ…€
βœ…BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON
βœ… Menjadikan kulit semakin gebu + glowing
βœ… Melembapkan kulit
βœ… Membantu menutup kesan parut jerawat
βœ… Tanpa perlu lagi memakai foundation / krim uv
βœ… Mempunyai SPF 50++ Yang kompemm
γ…€
Glowing DD Moist Cake nehh FREE SOLAT
sebab
γ…€
▢️Tak ada SILICON sbb yang akan menghalang air sembahyang masuk kulit
▢️Silicon tak boleh bawa solat
γ…€γ…€
Menarik kan ? memang rugi tak cuba sekarang tauu. Bukan sekadar bedak biasa tapi mampu merawat kulit sambil melawakan diri. Jom kita bertukar menggunakan produk muslim. Boleh digunakan TANPA WAS WAS lagi. πŸ“²0129318656
γ…€
#nurraysacantik #nurraysacollagenpowder #bazaarpaknil #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysabeautyproduct #nurraysabeauty #nurraysaoriginal #nurraysacollagensoap #nurraysa #lovenurraysa #nurraysabest #lofattah #fattzura

Nurraysa Beauty (Iffah) (@kosmetikhalalmalaysia)

Selamat beristirehat πŸ’—

Sedikit info ringkas dari #nurraysabeautyskincare

SHAMPOO HABBATUSSAUDA
KETAHUI… {10 Bahan Kimia Bahaya Dalam Shampoo}

Ingin memiliki rambut yg sihat, namun takut dengan bahan kimia di dalam sebotol shampoo? Dalam rangka m'beli shampoo yg baik untuk kesihatan rambut, anda perlu mengetahui bahan2 yg harus anda hindari ketika anda memilihnya, untuk memiliki rambut yg sihat, anda perlukan perawatan khusus dan bebas dari bahan kimia berbahaya, berikut adalah bahan2 yg harus anda hindari saat anda membeli shampoo.

1. Sodium Lauryl atau laureth Sulfate⇨Bahan shampoo yg satu ini sering di gunakan sebagai deterjen dan bahan pembersih di industri.

2. Dietanolamina⇨Ketika bahan kimia ini bergabung bersama bahan kimia yg lainnya untuk perawatan rambut anda, Dietanolamina dapat m'bentuk karsinogenik yg menyebabkn kanser.. karsinogen merupakan pusat mengendap dan merosak terutama pada organ paru2, kondisi yg stu ini di sebabkan oleh karsinogen. Zat2 karsinogen menyebabkan kanser dengan mengubah asam deoksiribonukliet DNA dalam sel2 tubuh, dan hal ini m'ganggu proses2 biologis.

3. Parabens⇨Kandungan parabens dlm shampoo di ketahui m'pengaruhi tingkat estrogen, sehingga pd akhirnya menyebabkan ketidak seimbangan dlm tgkat hormon.

4. Formaldehida⇨Di kenal juga sebagai urea imidazolidinyl, quarternium-15, yg merupakan bahan yg biasa untuk pembalseman.

5. Isopropyl Alcohol⇨Merupakan pelarut yg biasa di temukan dlm larutan pewarna rambut dan lotion. Jika terhirup secara berlebihan, zat kimia ini dpt mengakibatkan sakit kepala,pening & mual.

6. Propylene Glycol⇨Di gunakan sebagai bahan dasar pd shampoo dan kondisioner rambut, bahan kimia ini biasa dgn mudah menembusi kulit dn menyerap protin di dalamnya, akibatnya kulit mnjadi cepat kendur.

7. Sodium Lauryl Sulphate (SLS) & Sodium Laureth Sulphate (SLES)⇨Dua jenis zat ini umumnya di gunakan untuk kondisioner rambut. Keduanya boleh membatasi pertumbuhan rambut dan menyebabkan kerontokan, (SLS) juga dapat mengakibatkan katarak

#nurraysaampang #nurraysakl #nurraysabeautyproduct #bazaarpaknilkosmetik #kosmetikwudhufriendly #kosmetikhalal #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmurahbangat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Beauty Online (@nurinbeautyshoppe)

HYE SEMUA ☺️☺️ ANDA NAK PRODUK YANG MESRA WHUDUK?? NURRAYSA ADA JAWAPANNYA ☺️☺️
.
100% SELAMAT .
PRODUK BUMIPUTERA
.
HALAL
.
MESRA WHUDUK .
KAMI ADA MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK DARI NURRAYSA.

KEPADA YANG BERMINAT JOM WHATSAPP SY SEGERA

HARGA TERBAIK KAMI BERIKAN KEPADA ANDA. ?
.
😘 JOM WHATSAPP : +60183274739
.
#nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysa #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysalipstick #nurraysamineralloosepowder #nurraysatrialset #nurraysafemininewash #nurraysamurah #nurraysabeautyproduct #nurraysaberkesan #nurraysablusher #nurraysacollagen #nurraysalipstickcollagen #produkbumiputera #kedaionlinemalaysia #kedaionline #sayajualonline #kedaikosmetikonline #kedaikosmetikonlinemurah #nurinbeautyshoppe #dropshipwelcome #dropshipwanted #trustedseller

RAMADAN SALE❕ (@husnaaqilahbeauty)

KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER😍😍😍.
.
.
." Saya nak cuba la NURRAYSA COLLAGEN POWDER ni tapi apa je kelebihannya ya ? "
.
Nak tahu apa kelebihan yang anda dapat selepas consume NURRAYSA COLLAGEN POWDER ni ? Jom baca di bawah ni πŸ‘‡πŸ»
.
KELEBIHAN: .
.
πŸ’œMenganjalkan kulit
πŸ’œMenjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
πŸ’œFormula Anti penuaan dan awet muda
πŸ’œMengurangkan kedutan dan garis halus
πŸ’œMembuang toksik dalam badan
πŸ’œMengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
πŸ’œMencuci dan membina usus
πŸ’œMengatasi masalah sakit lutut
πŸ’œMenguatkan akar rambut
πŸ’œMenjaga kesihatan kuku yang sihat
πŸ’œMerawat penyakit kulit
πŸ’œMemperbanyakkan susu badan
πŸ’œMemberi tenaga kepada ibu mengandung
πŸ’œMenambah IQ bayi di dalam kandungan
πŸ’œSesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran. .
.

CARA PENGGUNAAN :

Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur.

Untuk kesan lebih pantas, maksimum pengambilan 2 sachet setiap hari. Makan 1 sachet sebelah pagi dan 1 sachet sebelah malam.

Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral). Jarakkan 4 jam sebelum mengambil ubat-ubatan, jamu atau meminum kafein.
.
Jika berminat boleh terus whatsapp . .
husna aqilahπŸ‘Έ|0145150170
.
#kelebihancollagenpowder
#nurraysabeautyproduct #nurraysabeautupulaichondong

Zukfiz Zukfiz (@zukfiz_zukfiz)

Product nurraysa beauty ade buat sale la...
Berbaloi2 kalau dptkannya sekarang...
semestinya halal dan mesra solat.... Jom usha2...ape yg sale ye...
Boleh la beli untuk stok sendiri sebab mmg berbaloi2 atau syer dgn kwn lebih jimat..
Nak bagi pada ibu bleh
Bagi cikgu2 pn bleh
Eh..eh nak bagi kat ayah pn bleh jgk

Jom dapatkan dari saya :) Whatsapp

Www.wasap.my/60133294554

#nurraysabeauty #nurraysatrialpack #nurraysabeautyproduct #nurraysa #nurraysaperfume #nurraysacollagenpowder #nurraysamakeup

farahana_naz (@cik_hana15)

nurraysatrustedseller.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊jangan tunggu lagi...
.
.
STOK TERHAD YER!!!
.
.
Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 0148250281 atau just pm tepi jer untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.
SAYA TUNGGU AWK PM SAYA YER...πŸ˜‰ #NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
More...