NurIffah😊Official Dropship (@nuriffah_nurraysa)

*1. Flawless Set*
1. Mineral Loose Powder
2. Pearl Magic Lipstick
3. Miracle Eyeliner
4. Dd Glowing Moist Cake ~Harga Asal : Rm154~
Harga Promosi : RM 127 *2. Hot Set*
1. DD Glowing Moist Cake
2. Pearl Magic Lipstick ~Harga Asal : RM69~
Harga Promosi : RM63 *3. Gojes Set*
1. Perfect Long Lash Mascara
2. Shining Mineral Blusher
3. DD Glowing Moist Cake
4. Pearl Magic Lipstick ~Harga Asal : RM139~
Harga Promosi : RM122.80 *4. GLOWING SET*
1. Miracle Eyeliner
2. Shining Mineral Blusher
3. DD Glowing Moist Cake
4. Pearl Magic Lipstick ~Harga Asal : RM139~
Harga Promosi : RM121.90 *5. MAGICAL SET*
1. DD Glowing Moist Cake
2. Pearl Magic Lipstick
3. Mascara Perfect Longlash ~Harga Asal : RM104~
Harga Promosi : RM92.90 *6. MIRACLE SET*
1. Flawless Mineral Loose Powder
2. Shining Mineral Blusher
3. DD Glowing Moist Cake
4. Pearl Magic Lipstick ~Harga Asal : RM154~ *Harga Promosi : RM 127.90 *7. CONFIDENT SET*
1. Mascara Perfect Longlash
2. Flawless Mineral Loose Powder
3. DD Glowing Moist Cake
4. Pearl Magic Lipstick ~Harga Asal : RM154~
Harga Promosi : RM127.90 *8. PERFECT MAKE UP SET*
1. DD Glowing Moist Cake
2. Flawless Mineral Loose Powder
3. Shining Mineral Blusher
4. Pearl Magic Lipstick
5. Perfect Brow Shaping
6. Miracle Eyeliner
7. Mascara Perfect Longlash ~Harga Asal : RM259~
Harga Promosi : RM211.80 *9. *BEAUTY SET*
1. Exclusive Kabuki Brush
2. DD Glowing Moist Cake
3. Flawless Mineral Loose Powder
4. Shining Mineral Blusher
5. Pearl Magic Lipstik
6. Miracle Eyeliner
7. Perfect Brow Shaping ~Harga Asal : RM323.90~
*Harga Promosi : RM231.80* πŸ“±0132390768 ----> http://www.wasap.my/60132390768 πŸ‘†
Nak tanya tip atau apa2 pasal Nurraysa Beauty Product? Amat dialu-alukan... πŸ˜‰

#Nurraysa #NurraysaBeauty
#nurraysahq
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#cantik #segar #suci
#mesrawuduk
#halal #mineral #produkMalaysia #TiadaBahanKimiaMerbahaya
#NoPlumbum #NoMerkuri
#produkMalaysia #MalaysiaBeautyProduct #HalalProduct #ProdukKecantikkanMalaysia

(@humaira.sha_)

Alhamdulillah kami sentiasa menerima feedback positif dari pengguna setia rangkaian produk Nurraysa.
.
Post kali ini, saya nak share dengan semua tentang testimoni pengguna Miracle Eyeliner Nurraysa.
.
Miracle Eyeliner Nurraysa, mudah dipakai kerana hujung matanya yang berbentuk tirus, warna hitam pekat dan mudah dicuci :)
.
Ada sesiapa penggemar Miracle Eyeliner Nurraysa kat sini? Ce share feedback sikit 😍. #ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#AgentNurraysaKemaman
#DropshipDiperlukan
#CODBinjai
#CODChukai
#nurraysabeauty
#nurraysalovers
#nurraysabeautyproduct
#dropship_diperlukan
#tanpa_modal

(@humaira.sha_)

*Gojes Set*

Meletop Uolsss dengan Gojest Set daripada Nurraysa 😍😍 Berapa ramai excited nak cuba ? πŸ™‹β€β™€οΈ Produk Mekap Mesra Wuduk, Mesra Solat, Mudah dicuci dan ditanggalkan πŸ’“

1. Perfect Long Lash Mascara
2. Shining Mineral Blusher
3. DD Glowing Moist Cake
4. Pearl Magic Lipstick

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#teamnurraysa
#AgentNurraysaKemaman
#DropshipDiperlukan
#CODBinjai
#CODChukai
#nurraysabeauty
#nurraysalovers
#nurraysabeautyproduct
#dropship_diperlukan
#tanpa_modal

(@humaira.sha_)

Cer komen siapa yang dah try PERFECT BROW SHAPING dari Nurraysa ni? βœ… Mudah dipakai berbentuk tiga segi
βœ…Tak perlu asah
βœ…Free sertakan sekali berus perapi kening
βœ…Berwarna coklat .
Eyebrow dari Nurraysa ini sangat mudah untuk digunakan dan hasilnya sangat cantik. Siapa setuju boleh komen di bawah.
.
Silakan Share πŸ™‚
.
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#teamnurraysa
#AgentNurraysaKemaman
#DropshipDiperlukan
#CODBinjai
#CODChukai
#nurraysabeauty
#nurraysalovers
#nurraysabeautyproduct
#dropship_diperlukan
#tanpa_modal

PAKAR HILANG JERAWAT NO1 ANDA (@nurraysa_yatieto)

Kalau CINTA bertepuk sebelah tangan
It's hurt πŸ’”
Kalau bedak bercapuk sekurang-kurangnya ada Berus Kabuki by Nurraysa.πŸ˜‰
Promosi CNY SET BERUS KABUKI RM48.00 sahaja dengan 11 berus berbeza (FOC beg leather pink).
Berbaloi wakk.
Apa-apa whatsapp www.wasap.my/601125619597

#CNYSALE
#tietorichteam
#kabukibrush
#nuraysa
#nurraysa😍
#nurraysabeautyproduct
#lembutdanhalus
#cepat

nΟ…r Π½alyza (@nurlyza291)

NURRAYSA TREATMENT SERUM

Dulu tak kisah pun serum ke, skincare ke apa. Tapi dah bersama Nurraysa, semua teman kenal. Meh le teman nak share sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.

Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit kita rasa sejuk je lepas pakai.

Jerawat naik jenguk je kita tepek serum ni, Insya-Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Meh whtspp/pm untuk info.. #AgentNurraysaBeauty
#NurraysaBeautyProduct
#produkkecantikanbahansemulajadi
#produkhalalmuslim
#produkbebaskimia
#produkrawatkecantikan #ProdukMesraWudhuk

nΟ…r Π½alyza (@nurlyza291)

NURRAYSA TREATMENT SERUM

Dulu tak kisah pun serum ke, skincare ke apa. Tapi dah bersama Nurraysa, semua teman kenal. Meh le teman nak share sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.

Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit kita rasa sejuk je lepas pakai.

Jerawat naik jenguk je kita tepek serum ni, Insya-Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Meh whtspp/pm untuk info.. #AgentNurraysaBeauty
#NurraysaBeautyProduct
#produkkecantikanbahansemulajadi
#produkhalalmuslim
#produkbebaskimia
#produkrawatkecantikan #ProdukMesraWudhuk

Atikah Yusof (@ismiateeqah)

NURRAYSA TREATMENT SERUM

Dulu tak kisah pun serum ke, skincare ke apa. Tapi dah bersama Nurraysa, semua teman kenal. Meh le teman nak share sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.

Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit kita rasa sejuk je lepas pakai.

Jerawat naik jenguk je kita tepek serum ni, Insya-Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Meh whtspp/pm untuk info.. #AgentNurraysaBeauty
#NurraysaBeautyProduct
#produkkecantikanbahansemulajadi
#produkhalalmuslim
#produkbebaskimia
#produkrawatkecantikan #ProdukMesraWudhuk

Agent Nurrasya Penang. (@awliyazaraaa)

NURRAYSA TREATMENT SERUM

Dulu tak kisah pun serum ke, skincare ke apa. Tapi dah bersama Nurraysa, semua teman kenal. Meh le teman nak share sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.

Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit kita rasa sejuk je lepas pakai.

Jerawat naik jenguk je kita tepek serum ni, Insya-Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Meh whtspp/pm untuk info.. #AgentNurraysaBeauty
#NurraysaBeautyProduct
#produkkecantikanbahansemulajadi
#produkhalalmuslim
#produkbebaskimia
#produkrawatkecantikan #ProdukMesraWudhuk

HALAL-SKINCARE-MAKEUP-SOAP (@xz_nurraysa.on9shop)

NURRAYSA TREATMENT SERUM

Dulu tak kisah pun serum ke, skincare ke apa. Tapi dah bersama Nurraysa, semua teman kenal. Meh le teman nak share sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.

Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit kita rasa sejuk je lepas pakai.

Jerawat naik jenguk je kita tepek serum ni, Insya-Allah kecut jerawat tu. 😍😍😍 Meh whtspp/pm untuk info..0193220429

#AgentNurraysaBeauty
#NurraysaBeautyProduct
#produkkecantikanbahansemulajadi
#produkhalalmuslim
#produkbebaskimia
#produkrawatkecantikan #ProdukMesraWudhuk

zahrah_hosnis (@zahrah_hosnis)

Assalamualaikum friends & families πŸ˜„ Jom singgah booth kami di car boot sale bandar seri putra, bangi! Macam2 ada & murah murah jeww πŸ€— #preloveditems #nurraysabeautyproduct #mesrawudhukmesrasolat @rujhan_abdullah πŸ˜‰

Noor Hashikin Mahmood (@ekinmahmood)

TRIAL SET SKINCARE
.
4 item dalam 1 kotak
.
Harga mampu milik..
Sekarang promosi YES masih berlangsung sehingga hujung Januari 2018..
.
.
Meh dptkan sementara stok masih ada..
.
.
#trialset
#nurraysabeautyproduct
#AgenNurraysaKotaBharu

Agen Hai-O & Nurraysa (@afirania)

YES YES YES NURRAYSAπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰ Cuci2 mata dlu kalo berkenan bgtau yer... Sehingga 31 Jan 2018
Jom singgah2 wall dan insta mek kalo berkenan wasap cepat2 sebelum promosi habisπŸ›οΈπŸ˜˜πŸ˜˜ Pm nur 0132020875
#nurraysabeautyproduct
More...