NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
7 TIPS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT .

Risau dengan berat badan yang semakin bertambah?

Nak kurus dan langsing sebelum raya?

Nak kurus tapi tak nak keluarkan duit?

Nah, Sha kongsikan tips turunkan berat badan. Lepas ni buat k. Jangan baca je.

Slide for more tips. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

🍓 SOALAM LAZIM TENTANG PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA 🍓

Q: Kenapa ada yang mudah patah?
💄 Lipstik kita lembut sebab tak guna wax chemical. Kita guna beeswax. Lagi satu sebab ada collagen.

Q: Kenapa lipstik nurraysa tidak hitamkan bibir?
💄 Sebab tiada bahan kimia iaitu plumbum.

Q: Bagaimana lipstik nurraysa merawat bibir?
💄 Melalui bahan2 semula jadi berkualiti yg memberi nilai tambah berbanding jenama lain yang base kimia.

Q: Kenapa lipstik nurraysa dikatakan mesra solat?
💄 Lipstik nurraysa bukan waterproof dan mudah cuci.

Q: kenapa pakai lipstik nurraysa warnanya tak terang?
💄 Oleskan beberapa kali pada bibir. Kadang2 apabila kita pakai berulang kali baru warnanya jadi terang.

Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
💄-jangan simpan tempat panas
💄-jangan bagi jatuh
💄-letak dalam peti ais 🌿 Lipstik yg mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care.

Q: Bagaimana lipstik Nurraysa memudahkan kita?
💄 Bawa satu lipstik je dah cukup.. cantik dan rawat bibir sekali. Tak perlu lip balm, lip gloss.

#nurraysabatupahat
#nurraysabeautytips

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

🍓SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA🍓

JERAGAT 😨😨 Saya nak share dengan anda semua mengenai JERAGAT. Ramaikan kita tengok bila usia meningkat JERAGAT pula melekat.

Apa sebenarnya JERAGAT nie? Bagaimana nak atasi masalah ini? 🍁JERAGAT terbahagi kepada 2 jenis iaitu jeragat hasil dari SINAR UV dan jeragat hasil daripada HORMON TIDAK STABIL.. 🍁JERAGAT hasil dari SINAR UV itu sangat senang untuk hilang, jika pakai Nurraysa dengan betul & teratur insyaAllah dlm masa 2 minggu perubahan ketara akn nampak.
TETAPI !!!!! 🍁JERAGAT hasil dari HORMON TIDAK STABIL itu yang agak susah dan degil untuk hilang,yang ini anda kena banyak bersabar & guna Nurraysa Beauty dengan consistant & teratur..biasa umur lingkungan 40 dan keatas pun mmg akan liat sikit untuk hilang disebabkan faktor usia. 👉 ITEM NURRAYSA YG SESUAI UNTUK DIAMBIL BAGI YANG MEMPUNYAI MASALAH JERAGAT DIATAS IALAH: 📌COLLAGEN SOAP
📌SERUM
📌WHITENING SPRAY
📌UV CREAM
📌ARGAN MOISTURIZER

Nak hilangkan jeragat dimuka?? Cubalah sekarang! 😊

#nurraysabatupahat
#nurraysabeautytips

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

💦🌟 Cara guna Nurraysa Collagen Soap 🌟💦 1)JERAGAT:
-Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
-Renjiskan air yg mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
-Boleh bilaskan dengan air suam.

2)JERAWAT KRONIK
-Basahkan muka dgn air suam.
-Buihkan sabun pada muka.
-Biarkan 1-2minit
-Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk(peti ais). 3)MAINTENANCE
-Bilaskan dengan air suam.
-Buihkan sabun pada muka.
-Biarkan selama 1-2minit.
*untuk kulit kasar biarkam selama 5minit
-Bilaskan dgn air suam.

4)EKZEMA
-Cucikan dgn air suam
-Buihkan sabun pada tempatnya.
-Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*dedahkan pada kipas/angin.
-Bilaskan dengan air sejuk

5) KULIT SENSITIF
-Basuh muka dgn air biasa. Tidak sejuk,tidak panas.
*Suhu bilik/ suam kuku
-Buihkan sabun dimuka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*massage sentiasa
-Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

#nurraysabatupahat
#nurraysabeautytips

💓 (@nurraysa_fiqah)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips

#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

Umur 20-30an ni jom la kita rajin-rajinkan jaga kulit wajah sihat & berseri.. Dengan Nurraysa, simple jak tak payah tepek macam2. Ringkas & jimat. Produk mesra wuduk pula tu.. 😘😉 #nurraysabatupahat
#nurraysabeautytips

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*PERKONGSIAN INFO* .

1. Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

2. Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.

3. Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.

4. Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaDDCream
#NurraysaPowder
#NurraysaConcealer
#NurraysaFoundation .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

Erdawaty Dzulkiflie (@erdawatydzulkiflie)

🍃 TIPS MACAM MANA NAK TUKAR SKINCARE 🍃

Nak tukar skincare pun ada cara dia tau. Bukan main guna atau tukar saja. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah anda dengan produk baru boleh menjadi racun pulak. Ini dia cara penukaran skincare yang betul & selamat.

1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang dah guna buat air tu. Wajib tau. Jangan degil & terburu-buru.

2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangnya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dengan kedatangan produk baru.

3. Bila dah guna skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna). 4. Jika produk anda biasa sahaja, tiada merkuri dan wajah anda ok. 1-2 hari sudah cukup untuk neutralkan wajah anda. Kemudian, boleh terus tukar skincare. [ *Penting - Bagi yang nak guna Skincare yang bebas mercury, anda dah boleh mula stop pengunaan skincare lama anda. ]

#nurraysabatupahat
#nurraysabeautytips

nurraysabeautybwn_hnhrs (@nurraysabeautybwn_hnhrs)

📛MASKARA BAHAYA???📛
.
MASKARA adalah salah satu peralatan make up di kalangan wanita. Sebab, dengan maskara, bulu mata asli boleh terlihat lebih panjang dan lentik sehingga mata pun indah dipandang. .
⚠️ Peringatan! .
Penggunaan maskara yang salah tentu akan menimbulkan beberapa kesan sampingan.
.
=========================
3 tips penting tentang maskara
=========================
.
❌ Jangan membeli maskara yang terbuat dari fiber. Sebab, sikat yang ada didalamnya tidak membuat bulu mata anda terlihat lebih panjang dan lentik.
.
❌ Hindari menggunakan maskara waterproof secara rutin. Sebab, maskara jenis itu susah untuk dibersihkan. Punca utama bulu mata anda mudah gugur asbab bahan kimia yang tinggi.
.
❌ Hindari membersihkan mata dengan menggosok keras kerana boleh menyebabkan pembuluh darah meletup .
.
👉 Setelah anda membasahi bola kapas dengan remover anda , tunggu seketika dan biarkan makeup terlepas sebelum anda mula menyapu .
.
⚠️ Menggosok mata anda hanya akan membuat kulit menjadi merah di sekitarnya dan merosakkan pembuluh darah.
.
"Berhati-hatilah dalam membeli maskara untuk kecantikan"
.
💕💕💕💕💕💕
.
#nurraysabeautytips
#bwn
#iklanbrunei
#bruneibulletin
#brunei
#bwnadverts

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Yang mana satu pilihan hati akak-akak, acik-acik manis semua? Adakah AA, BB, CC, DD atau EE? Jom baca info di bawah 😉 .
.
. *AA Cream*
- Merupakan singkatan untuk 'Anti Aging' cream. Fungsinya untuk membantu kulit melawan tanda-tanda penuaan yang muncul apabila usia meningkat.
.
*BB Cream*
- Bermakna 'Beauty Balms', 'Blemish Balms' atau 'Blemish Base'. Fungsinya untuk wajah kelihatan flawless. Kandungannya lebih ringan berbanding bedak asas dan kelihatan lebih natural. Ia juga mempunyai perlindungan SPF dan antioksidan.
.
*CC Cream*
- Adalah singkatan untuk 'Colour Control', 'Colour Correcting' atau 'Complexion Care'. Ia berfungsi membuat warna kulit kelihatan lebih cerah tetapi tetap natural. Kandungan SPF-nya lebih tinggi berbanding BB. Berfungsi juga untuk merawat jerawat, kulit kusam dan kulit berminyak.
.
*DD cream* : singkatan dari 'Daily defence' atau , 'Dynamic Do All Cream'. Ia berfungsi merawat, melindungi dan melembapkan kulit untuk penggunaan setiap hari. Perlindungan SPFnya lebih tinggi berbanding BB dan CC cream. Yang istimewanya, ia juga mampu merawat dan mencegah kesan penuaan di kulit wajah
.
*EE cream*
- Bermakna 'Extra Exfoliating' cream. Berfungsi sebagai pembersih wajah dari kotoran dan sel-sel kulit yang mati. Perbezaan dengan pembersih wajah yang lain ialah ia berbentuk krim bukan sabun cair bukan juga sabun ketul. . .
.

Sekarang bila dah tahu fungsi setiap satunya, lebih mudah untuk memilih krim yang sesuai untuk anda.

Oh! Ya, Nurraysa bedak kompak 3 in 1 adalah dari jenis DD cream. Gabungan lengkap powder, concealer dan foundation. Yang BESTnya MESRA WUDUK. Alhamdulillah. 😊 Suka..suka 😍😍😍 .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaDDCream
#NurraysaPowder
#NurraysaConcealer
#NurraysaFoundation .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

📣🔥🎉🌸AIDILFITRI SALE🌸🎉🔥📣 (@nurraysa_bidara)

Hai semua! 😊 Ada customer yang tanya admin macam mana nak pakai Argan Whitening Moisturizer dengan Set Skincare Nurraysa. Ni admin share kan apa urutan nak pakai ikut jenis kulit korang okay😘
.
🌹Step Pemakaian Nurraysa Argan Whitening Moisturizer🌹
.
💜KULIT KERING💜
Step ☀️
1. Sabun
2. Pelembap
3. Uv
.
Step 🌙
1. Sabun
2. Serum
3. Pelembap
.
💙KULIT BERMINYAK💙
Step ☀️
1. Sabun
2. Uv
.
Step 🌙
1. Sabun
2. Pelembap atau Serum
3. Spray
.
💚KULIT NORMAL💚
Step ☀️
1. Sabun
2. Pelembap
3. Uv
.
Step 🌙
1. Sabun
2. Serum
3. Pelembap
4. Spray
.
💛KULIT SENSITIF💛
Step ☀️
1. Sabun
2. Uv
.
Step 🌙
1. Sabun
2. Pelembap
.
.
.
#nurraysa #nurraysaskincarebeauty #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysaskincare #nurraysaarganwhiteningmoisturizer #nurraysaskincareset #nurraysabeautytips

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP .

1. JERAWAT
- Basuh muka dengan air suam. Cuci muka dengan sabun dan sedikit garam halus. Gosok slow-slow. Pedih sikit, ya. Lepas tu bilas dengan air sejuk dari peti ais. .

2.JERAGAT
- Ambil sabun, sental/gosok terus ke muka. Sebelum mandi ketika tengok TV pun boleh. Lepas tu gosok dengan tangan kat muka. Biarkan sekejap baru cuci. .

3. PANAU & KURAP
- Sental pada tempat yang ada panau, kudis dan kurap. Biarkan semalaman. Pagi esok bangun baru cuci. In Shaa Allah cepat kering. .

4. RUAM BABY
- Tukar alas tidur dengan kerap. Tukar tuala 3 hari sekali. Mandikan & terus guna sabun. Biarkan sekejap dan mandikan bayi seperti biasa. **Jangan campur sebarang cream or bedak. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

📣🔥🎉🌸AIDILFITRI SALE🌸🎉🔥📣 (@nurraysa_bidara)

Hai semua! 😊 Dah lunch ke? Sambil2 makan tu, why not baca apa antara soalan2 yang customer selalu tanya pasal NURRAYSA SKINCARE SET ni 😍
.
1) Kenapa muka saya rasa gatal bila pakai sabun Nurraysa?
.
✅Jawapan:
.
🌺Berlakunya healing crisis, ini kerana sebelum mnggunakan produk nurraysa berkemungkinan produk anda guna sebelum ini mengandungi bahan kimia.
.
🌺sekiranya healing process teruk, ikut Tips ini:
1) Bangun pagi cuci muka dulu.
2) Lepas tu pakai hampas teh
3) Gosok - gosok kira buat macam scrub. Jangan tonyoh kuat sangat, sekadar oles - oles kat pipi.
4) Lepas itu cuci pakai air biasa.
.
🌺 Kulit kita akan rasa segar dan kulit akan lebih cepat neutral balik.seeloknya free wajah anda sekurangnya seminggu selepas berhenti mnggunakan produk sebelum ini.
.
2) Selepas guna set muka jadi kering dan menggelupas, tumbuh jerawat besar- besar atau jerawat bermata atau jerawat kecil dan muka jadi gelap, Kenapa ye? Nak buat macam mana ye?
.
✅Jawapan:
.
🌺Semua disebabkan oleh healing proses atau proses penyembuhan.
.
🌺Sebelum cantik perlu dirawat dulu jadi semua toksin keluar dari kulit dengan berbagai bentuk macam jerawat, gelap, kering, menggelupas halus.
.
🌺Untuk kulit kering dan menggelupas
✅lebihkan minum air kosong
✅guna sabun sahaja ... stop yang lain dulu
✅sapu olive oil pure virgin
✅sabun masa cuci sekejap sahaja dalam 1 minit atau kurang
.
🌺Untuk Jerawat besar atau kecik
✅Banyak minum air masak
✅Buat masker dari sabun atau cuci lama sikit biar sabun dalam 2-3 min baru cuci.
✅Basuh muka dengan air suam dulu untuk buka pori -pori, cuci dengan sabun dan bilas dengan air peti ais untuk tutup pori- pori dan cepat jerawat kecut.
.
🌺Untuk Muka Gelap
✅Konsisten guna sabun sahaja
muka gelap sebab banyak sangat atau dah bertahun- tahun guna produk merkuri
✅Memang lambat nak cerah balik, ambil masa berbulan bergantung pada kulit masing- masing.
.
Tips:
Rehatkan balik kulit muka seminggu sebelum guna sabun sahaja ye...😚
.
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysabeautyskincare #nurraysamalaysia #nurraysasetskincaretrial #nurraysaskincarebeauty #nurraysasetskincare #nurraysabeautytips #nurraysatipskecantikkan

📣🔥🎉🌸AIDILFITRI SALE🌸🎉🔥📣 (@nurraysa_bidara)

💎TIPS KECANTIKAN NURRAYSA💎
.
Masih ramai yang tidak tahu buahan-buahan juga dapat membantu dalam mencantikkan kulit kita. Ini antara 5 jenis buah-buahan yang bagus untuk kulit dan mempunyai kelebihannya tersendiri. Boleh jadikan rutin harian sebelum lunch/dinner, makan dulu buah2 ni! Jom sama2 jadi cantik 😊
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysatipskecantikkan #nurraysabeautytips #nurraysabeautyskincare #nurraysaskincare

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
More...