NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:.
.
. - Light
- Medium
- Dark

Kelebihan: .
.
.
- Ada AIR ZAM-ZAM
- Mesra solat
- Tiada silikon
- 3 in 1 solution (Foundation + Powder +
Concealer)

Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist Cake:

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi; . .
.
- Guna span dan dap dap kan sahaja DD Moist Cake ke muka..
.
- Kemudian sapu dan ratakan.

Notes:
- Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
- Span basah boleh, kering pun boleh.

Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akak ada pakai. Dark sebab nak tutup parut, lepas tu tepek bedak colour cerah. Memang flawless. Masa pakai foundation lain, nampak pori-pori yang terbuka luas tu. Tapi bila pakai DD ni, pori-pori tak nampak langsung. Nampk licin je.".. .
.

Wow!! Sekarang jugak akak nak cuba!
Nak cuba jugak?
RM39 je.
Meh whatsapp #01129218202 laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFoundation
#NurraysaConcealer
#NurraysaPowder
#Foundation
#Concealer
#Powder .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
CARA PILIH TONA FOUNDATION DENGAN BETUL .

Selalunya kalau kita nak test sama ada foundation tu sesuai dengan kulit kita atau tak, kita akan calit foundation pada tangan kan?

Sebenarnya itu bukan cara yang tepat untuk pilih foundation!

Apa yang anda perlu buat adalah:

1. Calit 3 tona foundation yang berbeza pada tulang rahang bawah sehingga ke leher.

2. Pilih tona foundation yang hampir sama dengan kulit wajah.

Jika nak beli foundation, bawa seorang kawan atau minta pembantu kedai bantu anda untuk pilih foundation yang tepat dengan tona kulit anda. .

DD MOIST CAKE by Nurraysa Beauty mengandungi foundation dan concealer, spf 50+ berbaloi dengan harga mampu milik. Jom dapatkan sekarang! .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaFoundation
#NurraysaConcealer
#NurraysaDDMoistCake
#DDMoistCake .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#Foundation
#FoundationMesraWudhu'
#Concealer
#ConcealerMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

TESTIMONI GLOWING DD MOIST CAKE .
.

GLOWING DD MOIST CAKE dari Nurraysa Beauty ini mesra solat dimana kandungannya tidak mempunyai silikon. Amat mudah ditanggalkan dan menjimatkan! .
.

Jimat? Ye jimat, sebab foundation, powder dan concealer pun ada sekali dalam ni.. Siapa dah cuba? Cuba share apa yang best sangat pakai
GLOWING DD MOIST CAKE ni? .
.

Berminat nak order? Whatsapp #01129218202 .
.

#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTestimoni
#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaAgent .
.

#BeautyProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaProduct
#DDMoistCake
#NurraysaDMoistCake
#NurraysaFoundation
#NurraysaConcealer
#NurraysaFoundationAndConcelear