Peacefulness (@nurl_nurraysa)

"MUDAH DAN JIMAT"
.
.
Yaa Ddmc nurraysa sangat mudah dipakai. Sepantas 5 minit pon tak sampai sebab senang sangat nak blend dengan mukaπŸ€—..
.
.
Berminat,jom saya bantu..Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

"MUDAH DAN JIMAT"
.
.
Yaa Ddmc nurraysa sangat mudah dipakai. Sepantas 5 minit pon tak sampai sebab senang sangat nak blend dengan mukaπŸ€—..
.
.
Berminat,jom saya bantu..Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

NAK CANTIK TANPA CELA?😘 KUSAM JE MUKA?..😭 tak perlu mekap tebal2..Hanya GLOWING DD MOIST CAKE je tau..Dap dap baru ratakan.. Haa,dah cantik..😍 Cepat,pantas..Tak ambik masa lama pun.. Gabungan hebat Foundation + Powder + Concealear..3 in 1😍 Yang terBesttt bedak ni tanpa silikon tau..Merawat dan mencantikkanπŸ˜‹

Berminat,jom saya bantu..Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

Ibb Beauty Parlor (@ibbbeauty)

.
🌷HADIAHKAN BUAT YANG TERSAYANG🌷
.
Boleh buat sebagai GIFT KAWIN, BIRTHDAY GIFT, SURPRISE GIFT, FRIENDSHIP GIFT etc
.
Pendek kata dah nama pun hadiah kan so apa2 event pun boleh πŸ˜‰
Be Creative Be Beautiful πŸ˜‰
.
πŸ‘¨πŸ» Set Lelaki (gold) - RM140sm/RM144ss
.
- Collagen Soap
- Treatment Serum
- Vitamin C & E
- Instant Pearl Glow Body Lotion
.
πŸ‘©πŸ» Set Wanita (Rose Gold) - RM160sm/RM162ss
.
- DD Glowing Moist Cake
- Pearl Magic Lipstick
- Miracle Eyeliner
- Mineral Loose Powder
- Shining Mineral Blusher
.
Yang SET GOLD, untuk perempuan pun boleh, semua tau kan skincare Nurraysa unisex gitu 😏
.
πŸ”₯ITEM INI ADALAH PRE-ORDER πŸ”₯
πŸ”₯ AREA JB BOLEH SHARE POSTAGE πŸ”₯
.
🌷🌷🌷So boleh whatsapp Ibb k🌷🌷🌷
.
http://www.wasap.my/0137179476
http://www.wasap.my/0137179476
http://www.wasap.my/0137179476
.
#nurraysa #nurraysabeautymurah #nurraysabeautyhq #nurraysajohor #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysanovsales #nurraysaskincare #nurraysakelantan #nurraysasale #nurraysapenang #nurraysalover #nurraysaskincarebeauty #nurraysapromo #nurraysakedah #nurraysalovers #nurraysaoriginal #nurraysahq #nurraysamakeup #prilaga #nurraysashampoo #nurraysaddmoistcake #nurraysabeuty #nurraysasg #nurraysaproduct #nurraysamalaysia

NURRAYSA BEAUTY (@nurraysa_byjjshop)

Mekap Nurraysa mesra wudhuk
Boleh bawak solat
Cun melecun πŸ˜‡

Jom grab promosi
Ada lagi 2 hari je
Grab set basic tak sampai rm100

#nurraysaddmoistcake
#setmakeupnurraysabeauty
#nurraysabeauty
Www.wasap.my/+60175164281

sarah (@sarah_sarah_757)

Cara memakai #nurraysaddmoistcake .
Tiada silikon, paraben dan kimia berbahaya ;
πŸ‘‰mudah dibersihkan(mesra wudhuk)
πŸ‘‰tidak menutup liang pori-pori
πŸ‘‰sesuai untuk kulit sensitif
πŸ‘‰dijamin selamat(sah kkm)
πŸ‘‰diyakin bersih & suci (sah jakim)
.
3 in 1 ( Foundation + Concealer + Powder)
.
Sis / bro berminat? ☎️011-11070427 atau click link di page profile☝️☝️
.
#nurraysa #novembersales #compactpowder #foundation #concealer #mesrawudhuk #halal

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

NAK CANTIK TANPA CELA?😘 KUSAM JE MUKA?..😭
.
tak perlu mekap tebal2..Hanya GLOWING DD MOIST CAKE je tau..Dap dap baru ratakan.. Haa,dah cantik..😍 Cepat,pantas..Tak ambik masa lama pun..
.
Gabungan hebat Foundation + Powder + Concealear..3 in 1😍 Yang terBesttt bedak ni tanpa silikon tau..Merawat dan mencantikkanπŸ˜‹
.
Berminat,jom saya bantu . Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

CARA PENGGUNAAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE .
βœ”οΈ Pilih tone warna NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE yang sepadan dengan kulit anda ..
βœ”οΈ Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka. ..
βœ”οΈ Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. ..
βœ”οΈ Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. ..
βœ”οΈ Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. ..
βœ”οΈ Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. ..
βœ”οΈ Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. .
.
πŸ‘‰Kulit Normal
βœ”οΈ Tekap bedak seperti biasa .
.
πŸ‘‰Kulit Kering
βœ”οΈ Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. .
.
πŸ‘‰Kulit Berminyak
βœ”οΈ Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. .
.
πŸ‘‰Kulit Sensitif
βœ”οΈ Guna bedak jangan lebih dari 4 jam Guna selang sehari selama seminggu
.
.
Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

"JIMAT MASA, HANYA DAP2 SAHAJA" .
.
Betul tu. Bedak dd nurraysa ni senang sangat nak guna. Sebab ianya 3 dalam 1 iaitu bedak, concealer dan foundation. Sangat senang nak apply kat muka dan tak perlu susah2 nak beli concealer lain. Haa best kan. ? Bedak ni juga berfungsi untuk merawat kulit kita dan mempunyai spf 50. Hanya rm39 sahaja korang boleh grab bedak dd ni. Jangan fikir lama lama tau nanti menyesal .πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

Nak wajah glowing dlm 5saat??? Cantik mulus tnpa parut?? Jom cuba sapu nurraysa glowing DD moist cake..
DD=bb+cc

Kombinasi dari bedak+foundation+concelear 3in1.. Bahan2 high quality lagii ..
πŸ‘‰air zam zam
πŸ‘‰cocos nucifera
πŸ‘‰olive fruit oil
πŸ‘‰gluthathion
πŸ‘‰kigelia Africans fruit extract
πŸ‘‰titanium dioxide
πŸ‘‰vit A C E
πŸ‘‰apple stem cell
πŸ‘‰collagen

Dan bykkk lg
Yg penting bedak ni ..
❌tanpa silicon
βœ…melembabkan kulit
βœ…menutup cela
βœ…menjadikan kulit gebu seawal 5saat
βœ…mesra wudhuk
βœ…free span .
πŸ’•Berat 12gm
πŸ’•Bentuk bulat
πŸ’•Ad cermin
.
.
whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

"TENGAHARI PON MUKA STILL GLOWING"
.
.
Wahh best nya bila apply Dd moist cake ni. Sampai ke tghari pon still glowing mowing. Hanya rm39 sahaja korang akan dapat macam2 benefit tau sebab dd moist cake ni 3 in 1 tau. Iaitu bedak, concealer dan juga foundation. Haa kan senang . Dd moist cake ni juga bukan makeup semata mata sebab ia juga dapat merawat kulit kita 😱😱😱. Spf 50 pulak tu. .
.
Dd moist cake ada 3 beradik ye iaitu light medium n darkπŸ’•
.
.
Boleh terus whatsapp Ain di 01110582241 untuk lebih lanjut. 😍
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

Nurraysa_nabilahshara (@nurraysa_nabilahshara)

#produkhalal #produkorganik #cantik #sihat #waterbased #kkm #halalkosmetik #testimonial #mua #makeup #promosi #sale #posseluruhmalaysia #nurraysa #nurraysahq #dropshipdiperlukan #aurainsta #hijabers #muslimah #ootd #beautyful #instalikes #awesome #hijabstyle #muslimahfashion #jubahmuslimah#faundation #cosmetic#nurraysaddmoistcake #nurraysanovsales πŸ“±πŸ™‹πŸ»0192467928. 🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Tanpa Silikon (mesra wuduk) βœ”οΈ Gabungan Foundation + Powder + Concealer (3 dalam 1)
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 50+++)
βœ”οΈ Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium, Dark)

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Tekapkan span pada bedak dan ratakan ke seluruh kulit muka dengan cara menekap

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Gluthathione, Kigelia Africana Fruite Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Tocopherol πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)

BERAT : 12gm
NO KKM : NOT161002318K

YEAR END SALES !!! (@nurraysabeautys_)

NAK CANTIK TANPA CELA?😘 .
KUSAM JE MUKA?..😭 tak perlu mekap tebal2..Hanya GLOWING DD MOIST CAKE je tau..
.
Dap dap baru ratakan.. Haa,dah cantik..😍 Cepat,pantas..Tak ambik masa lama pun.. .
Gabungan hebat Foundation + Powder + Concealear..3 in 1😍 .
Yang terBesttt bedak ni tanpa silikon tau..Merawat dan mencantikkanπŸ˜‹

Berminat,jom saya bantu.. whatsapp je saya di 01110582241 .
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi

khadijahismail (@khadijahismail_88)

Hai semua 😘😊😘 Hari nie nak cerita mengenai DD MOIST CAKE NURRAYSA

DD MOIST CAKE NURRAYSA ada 3 pilihan warna :-
😘Light
😘Medium
😘Dark

KELEBIHAN :-
😍Ada AIR ZAM-ZAM
😍Mesra solat
😍No silikon
😍3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer )

CARA PAKAI :-
😊Oleh sebab DD MOIST CAKE NURRAYSA bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap dan dap dap dap JE di muka

NOTES :-
πŸ’₯Sapu dan tekap KESAN tak sama sebab DD MOIST CAKE kena tekap.
Span basah boleh, kering pun boleh.

P/S :-
BELI sekarang ada PROMOSI taw😍Cepat cepat!! Jangan terlambat
#TeamAvaEyra
#NurraysaNovSale
#NurraysaDDMoistCake

NURRAYSA BEAUTY (@nurraysa_byjjshop)

Tiap hari pakai set ni je pun dah cantik. Nampak natural. Tampil yakin πŸ‘ΈπŸ»
Ada DDMC
Ada Lipstik
Ada Eyeliner

Semua mesra solat dan wuduk 😍
Mudah dibasuh.

#Nurraysa
#nurraysaddmoistcake
More...