Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

.
CHINESE NEW YEAR SALE NURRAYSA❗️❗️❗️
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan rangkaian produk
NURRAYSA BEAUTY sempena
CHINESE NEW YEAR SALE bermula pada
21 Januari 2017 sehingga 7 Februari 2017.
.
JIMAT BERGANDA!
.
Nikmati harga rendah dan mampu milik sekarang juga! Waktu terbaik untuk anda yang ingin mencuba sendiri produk atau dapatkan dengan harga DURIAN RUNTUH.
.
Sebarang tempahan dan pertanyaan sila Whatsapp 📲 01114777870

#promosinurraysa
#CNYsale
#nurraysabeauty
#nurrasyaproduct
#nurrasyakotaseriemas
#agensahnurraysa #CNYsale #parut #jeragat #jerawat #dropship #dropshipwanted #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #kpjnilai #kpjuc #inticollege #inticollegenilai #usim #usimnilai #usimnians #dstreetmall #dstreetmallkotaseriemas #kotaseriemas #mercato #carbootmercato

Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

.
CHINESE NEW YEAR SALE NURRAYSA❗️❗️❗️
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan rangkaian produk
NURRAYSA BEAUTY sempena
CHINESE NEW YEAR SALE bermula pada
21 Januari 2017 sehingga 7 Februari 2017.
.
JIMAT BERGANDA!
.
Nikmati harga rendah dan mampu milik sekarang juga! Waktu terbaik untuk anda yang ingin mencuba sendiri produk atau dapatkan dengan harga DURIAN RUNTUH.
.
Sebarang tempahan dan pertanyaan sila Whatsapp 📲 01114777870

#promosinurraysa
#CNYsale
#nurraysabeauty
#nurrasyaproduct
#nurrasyakotaseriemas
#agensahnurraysa #CNYsale #parut #jeragat #jerawat #dropship #dropshipwanted #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #kpjnilai #kpjuc #inticollege #inticollegenilai #usim #usimnilai #usimnians

(@nurraysabynisya)

Harga promosi sempena Chinese New Year set makeup nurraysa ♡♡♡♡ → Rm210.90 ←

Berminat???
Whatsapp :: 0176127292

#nurraysasetmakeup
#nurraysapearlmagiclipstick #nurraysamiracleblackeyeliner #nurraysamineralloosepowder #nurraysaddmoistcake #dropship #promosi #chinesenewyear #TeamShaBeautyOhsem

baju_handbag_kasut_murah (@amydynaz)

promosi CNY kembali lagi..... apa tunggu lagi.. cepat2 grab sebelum peomosi tamat 7/2... berminat direct whatsapp ahkak ye...
011 2919 1129
011 2919 1129
011 2919 1129

#nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysamurah #nurraysaddmoistcake #nurraysa #bazaronline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkecantikkan

dropship for👇👇👇 (@royalshop.nf)

Assalamualaikum dan selamat pagi

Sempena tahun baru cina, kami membuat promosi dengan harga yang sangat murah sekali

Jadi, jangan lepaskan peluang yang ada.. Mai Mai membeli dengan produk mesra wudhuk
#nurraysabeautyskincare
#nurraysa
#nurraysacollagensoap
#nurraysaddmoistcake
#moneymagnet
#bazarpaknill

skin care organik (@nurraysa_mesra_wuduk)

Promosi chinese new year 🎉🎉🎉 .
Mengalami masalah kulit wajah berjerawat@berjeragat? Cuba try sabun collagen dengan pelembap argan yang organik. InsyAllah semoga membantu dapat hasil yang diinginkan 😊

Hani
0139131759

#reviewbyhani
#feedbackcustemernurraysa #nurraysalover #nurraysaddmoistcake #nurraysabeauty #nurraysa #skincareorganik #skin #skincare

skin care organik (@nurraysa_mesra_wuduk)

Wow promosi sempena chinese new year dah berjalan 😘. Ape lagi jom dapatkan set kelengkapan bilik air ini sementara masih murah. Korang grab set ni dah jimat RM20 daripada harga biasa tau.

Best sangat pakai set mandian ni, badan rasa lebih segar dengan wangian bunga-bungaan. Mandian organik tanpa paraben dan SLS yang boleh membahayakan kulit.

Terus wassup saya
Hani 0139131759

#feedbackcustemernurraysa #nurraysalover #nurraysaddmoistcake #nurraysabeauty #nurraysa #skincareorganik #skin #skincare

skin care organik (@nurraysa_mesra_wuduk)

Subahanallah
Alhamdulillah
Allahuakbar

Amalkan insyAllah semoga rezeki kita dimurahkan dan dipermudahkan...ameen ameen

Hani
0139131759

#feedbackcustemernurraysa #nurraysalover #nurraysaddmoistcake #nurraysabeauty #nurraysa #skincareorganik #skin #skincare

Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

CNY SALE 📣📣 CNY SALE 📣📣CNY SALE ❗️❗️❗️ Nurraysa Beauty CNY Sale dari 21January hingga 7 Februari 2017📣📣 dua minggu jeee uolss ❗️❗️❗️ cepat beli , cepat cantikkk memang berbaloi baloiii 👍👍👍 Whatsapp 📲 01114777870 to purchase 👌😍 #cnysale2017 #sale #carbootsale #carboot #dstreetmall #mercato #enstek #kotaseriemas #usim #usimnilai #usimnians #inticollegenilai #inticollege #kpjuc #kpjnilai #nurraysaddmoistcake #nurraysacollagensoap #dropshipwanted #dropship #nurraysa #noweveryonecanbebeautiful #sesuaiuntukseisikeluarga

Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

📣📣📣 DROPSHIP WANTED!! JOM JADI JUTAWAN NURRAYSA BEAUTY. Team kami akan guide awak. Awak cuma promote dan jual kan je.. awak dapat untung 💲 Duduk rumah pun boleh buat income yg penting TANPA MODAL!! INTERESTED 📲 WHATSAPP 011-14777870 For more info👌😀 fast action...fast result..💲👍😍 #nurraysa #dropship #dropshipwanted #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #kpjnilai #kpjuc #inticollege #inticollegenilai #usimnians #usimnilai #usim #kotaseriemas #enstek #mercato #dstreetmall #carboot #carbootsale

Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

📣📣📣 DROPSHIP WANTED!! JOM JADI JUTAWAN NURRAYSA BEAUTY. Team kami akan guide awak. Awak cuma promote dan jual kan je.. awak dapat untung 💲 Duduk rumah pun boleh buat income yg penting TANPA MODAL!! INTERESTED 📲 WHATSAPP 011-14777870 For more info👌😀 fast action...fast result..💲👍😍 #nurraysa #dropship #dropshipwanted #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #kpjnilai #kpjuc #inticollege #inticollegenilai #usimnians #usimnilai #usim #kotaseriemas #enstek #mercato #dstreetmall #carboot #carbootsale

Jerawat Jeragat Breast Serum (@nurraysabeauty_byfazbulous)

📣📣📣 DROPSHIP WANTED!! JOM JADI JUTAWAN NURRAYSA BEAUTY. Team kami akan guide awak. Awak cuma promote dan jual kan je.. awak dapat untung 💲 Duduk rumah pun boleh buat income yg penting TANPA MODAL!! INTERESTED 📲 WHATSAPP 011-14777870 For more info👌😀 fast action...fast result..💲👍😍 #nurraysa #dropship #dropshipwanted #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #kpjnilai #kpjuc #inticollege #inticollegenilai #usimnians #usimnilai #usim #kotaseriemas #enstek #mercato #dstreetmall #carboot #carbootsale

DROPSHIP WANTED (@nurraysa_byozie.mnd)

Saat yg dinanti dah tiba..... Jom dapatkan barangan Nurraysa pada harga promosi CNY Sales mulai 21 Jan 2017 hingga 7 Feb 2017

10 hari sahaja!! Jangan fikir lama2...nanti melepass.... Whatsapp saya
Ozie 📲 014 6490 155
Ozie 📲 014 6490 155
Ozie 📲 014 6490 155

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysachinesenewyear2017sales #nurraysauvcream #nurraysabeautyskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysalotioninstantpearlglow #nurraysalipstickpearlmagic

Nurraysa Beauty (@nurraysabeautylady)

Hai awak2 yg cantik manis di luar sana!
.
Bermula esok Nurraysa bagi harga kebaboom u olls... siapa nak jimat???
.
Nak? Nak?
.
Ok cepat angkat phone dan whatsapp saya 019 4032102.
.
Psst... sampai 7 Feb je u olls... 😅
.
#nurraysabeauty #nurraysaloosepowder #nurraysa #nurraysalipstick #nurraysaddmoistcake #terapiinstagram

Agent Nurraysa Klang (id:1917) (@syafiqahathirah_nurraysa)

Postage hari ini 😀 ,hati mana tak gembira bila ada order satu resit sebanyak ni ?? Allahu .. terima kasih ya Allah ;) Di hari jumaat yang mulia ini , doakan syafiqah semakin murah rezeki ya ;) Next postage esok , sabtu 21/1/2017

Items : #NurraysaShampoo , #nurraysaddmoistcake , #nurraysamoisturizer , #nurraysacollagensoap
Nak join ?? Pm / whatapps syafiqah 0123248632

#NurraysaBeauty
#NurraysaKlang
#TeamQizra

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Mesti ada yang tertanya-tanya BB, CC dan DD tu apa. Macam main-main belajar alphabet pula kan?

BB, CC dan DD krim tu adalah kombinasi dari foundation, moisturiser, sunscreen serta krim perbaikan kulit yang dikemaskan menjadi satu formula unik untuk memperbaiki penampilan kulit.

Gituuuuuuuu.... Sungguh multi tasking kekdahnyer!

Disebabkan krim-krim ini akan disapukan ke muka kita yang cantik ni, meh baca untuk pemahaman yang lebih lanjut. .

BB CREAM
BB cream yang dikenali sebagai Blemish Balm
atau Beauty Balm adalah lebih ringan dari foundation dengan rangkaian formula seperti pelembab, SPF dan antioksidan dengan tingkat coverage medium. Tak perlu guna pelembap dan sunscreen bila menggunakan krim ini. Maka lebih praktikallah
sebab tak perlu menggunakan banyak produk kecantikan sebelum berbedak.

Ia ringan daripada foundation. Bila guna BB
cream ini tidak akan nampak macam memakai topeng atau obvious sangat ber-make up dan
sesuai untuk di pakai hari-hari dengan make-up
yang ringan. .

CC CREAM
CC bermaksud Colour Control, Colour Correcting atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah mampu membantu
mengatasi masalah di kulit.

CC cream menjanjikan dapat menutrisi, mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit. Mengandungi sunscreen protection yang SPFnya lebih tinggi dan juga waterproof.

CC cream akan bertukar ikut warna tona kulit
kita.

DD CREAM
Nama DD sendiri berasal dari Daily Defense atau Dynamic Do all Cream dan benar-benar memberikan kesan yang terbaik sebagai krim yang
merawat kulit.

Berdasarkan namanya, DD cream tidak fokus untuk wajah tapi boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh lain seperti tangan dan kaki.
DD Cream memberikan kelembapan ekstra pada
tubuh dan memiliki formula yang sangat ringan. Dapat membantu menyamarkan noda di kulit sebab warnanya menyerupai kulit. .

Jomla cuba DD Moist Cake Nurraysa yang
merupakan Bedak compact terbaik yang pernah digunakan! .

Whatsapp #01129218202 untuk order. NO DM. .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaDDMoistCake
More...