fizah_pjah (@fiza_nurraysa.my)

Hari jadi isteri dah dekat.
Abang-abang semua pecah kepala tak tahu nak bagi hadiah apa kat isteri.
Meh, saya cadangkan abang-abang beli set basic make up Nurraysa.
Dapat <3 Pearl Magic Lipstick
<3 Glowing Dd Moist Cake
<3 Flawless Mineral Loose Powder

3 items yang sangat mengujakan dengan harga RM90 :-)
Jimat berbaloi.
Isteri pun tersengih-sengih 24 jam dapat hadiah macam ni <3

Pm @ wassap 0179084887

#nurraysaddmoistcake #nurraysalipstikcollagen #nurraysamineralloosepowder
#agentnurraysa #sayapakaisayajual #produkmesrawuduk #produkmuslim
#semuabolehcantikdengannurraysa

(@nurraysa__)

GLOWING DD MOIST CAKE •Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
•Menutup semua cela dan merawat wajah
•Mesra solat
•Tanpa silicon
•SPF 50++
•Free span

Cara guna:
Calit sedikit dd moist menggunakan span,kemudian ratakan secara dap..dap
Harga Rm39sm/Rm45ss
Tak masuk pos

0133832025

#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysashampoo #nurraysauvcream #codportdickson #nurraysaloosepowder #nurraysamiraclewhiteningspray #nurraysatreatmentserum #nurraysauvcream #nurraysanegerisembilan #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysaportdickson #nurraysabeautyskincare #whitehead #nurraysaeyeliner #blackhead #jeragat #jomcantik #jerawat #nurraysamoisturiser #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #nurraysacollagensoap #nurraysabodywash #promosi #nurraysasettrial #nurraysamineralpowder

🌸Produk Mesra Wudhu' Nurraysa🌸 (@nurraysa_bidara)

;
🌸[DILEMA MAKE-UP DAN WUDUK]🌸
.
Anda seorang wanita yang bekerjaya? Perlu berpenampilan cantik menarik da bomb? Tetapi masih dalam dilema antara make up dan wuduk?
.
Ok, meh saya share sesuatu yang perlu uolls tahu. Sekaligus membantu uolls pilih make up yang sesuai dan sah wuduk. 😊
.
Actually set make-up nurraysa seperti UV cream, DD moist cake, eyeliner dan eyebrow ada wax (beeswax).
.
Wax ni macam lilin. Ia tak serap air. Tapi bukan silikon ye. 😋
.
Wax ni mudah dicuci dan ditanggalkan. Cukup sekali cucian dengan sabun Nurraysa atau cuci pakai make-up remover. Make up dah hilang dan bersih. Boleh ambil wuduk dengan sempurna.
.
Berbanding produk yang ada silikon. Silikon ni adalah plastik yang akan tutup keseluruhan wajah termasuk pori. Perlu cuci berkali2 dan betul2 bersih baru boleh ambil wuduk. Silikon sukar dibersihkan dan ditanggalkan.
.
Anda nak jimat masa bersihkan make-up? Pilihlah set make nurraysa seperti saya. Dan berwuduklah dengan sempurna tanpa was was lagi.👌😉
.
📌Hidup ini ada pilihan. Pilihlah mana yang terbaik. Semoga rahmat dan kasih sayang Allah swt sentiasa bersama kita. Aamiin aamiin aamiin ya robbala'lamiin 💕
.
.
.
.
.
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysaskincare #nurraysamalaysia #nurraysamakeup #nurraysaeyeliner #nurraysaeyebrow #nurraysaddmoistcake #nurraysamakeupremover #nurraysauvcream

{NURRAYSA BEAUTY MURAH} (@nurraysa.skincare.ori)

ni ha.. mkcik kasi panduan kat korang keh. untuk guna bedak♥️

Panduan guna bedak nurraysa

Kulit normal:
Tekap bedak seperti biasa

Kulit kering:
Guna uv krim secara nipis bru apply bedak

Kulit berminyak:
Jgn guna uv krim..
Selepas sapu bedak tekap guna tisu

Kulit sensitif:
Guna bedak jgn lebih dr 4 jam
Guna selang sehari selama seminggu

Selepas guna bedak nurraysa ada tanda2 muka merah,berbahang dan jerawat sbb:
-Tindak balas dr bedak sbb bedak ni merawat
-Bg kulit mcm ni disarankan guna secara nipis dlu

Kulit berminyak sbb guna bedak?
Ini kerana liang pori sebelum ni tersumbat dan seharusnya cuci muka dgn betul sebelum guna bedak ni... RM39 SHJA. JIMAT BERGANDA DENGAN NURRAYSA♥️
ws 0113 622 1963 FATIN

#nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #alzukhrufnurraysa #alhamdulillah #ddmoistcake #allahuakbar #freeconsultant #freegift #ipoh #inipekanoranghebat #jimathalalberkesan #mesrawuduk #mesrasolat #mogamurahrezeki #mesticuba #produkmuslim #sisguidejadicantik #sisguide #trustedseller #takpenatkejadicantik

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

Rahsia jelita awet muda, supplement koyak dan kemam sahaja 😄😄 rasa masam manis, lepas kemam boleh minum segelas air 😘

Memang nak kena amalkan collagen untuk kamu wanita..sebab collagen sangat diperlukan untuk dalaman kita.. ****jom same2 amlkan collagen nurraysa...sekarang Ade sale sampai 28 Feb🎉🎉🎉
2 kotak cuma RM125..Harga asal RM300...jimat RM175🎉🎉🎉 Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #vendorbutikkuantan #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #collagensoapnurraysa #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik #panchingutara #panchingselatan #panchingtimur

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

💞sabun💞
~ lembut pada kulit
~ merawat pelbagai masalah kulit
~ sesuai untuk semua kulit & peringkat umur 💞krim uv💞
~x melekit
~x beminyak
~smooth
~spf 25
~water based 💞serum💞
~anti jerawat
~anti mikrobik
~melicinkan kulit
~merawat parut² cela 💞miracle whitening spray💞
~mencerah
~menganjalkan kulit
~buat tona lebih sekata
.
Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #vendorbutikkuantan #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #collagensoapnurraysa #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik #panchingutara #panchingselatan #panchingtimur

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

Bile berpeluh...Muke jd glowing😍😍😍
.
.
💖NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE💖 ✅DD krim pertama di dunia tanpa silicon - mesra solat ❌#Silicon ialah 1 bahan yg menghalang air sampai ke pori... so , kne cuci dlu sampai betul2 bersih, baru boleh wuduk, kalo x, xsah solat... ✅Gabungan foundation + powder + concealer ✅Di formulasi dengan bahan2 sangat berkualiti tinggi ✅Harga pengenalan sangat2 murah, saya nak semua golongan boleh tampil lebih berkeyakinan, tak perlu lagi pakai bedak. ✳️Berat: 12 gm ️ 📌HARGA: RM39sm Rm45ss (FREE SPAN + FREE CERMIN) Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysabeautycollagen #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #collagensoapnurraysa #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik #panchingutara #panchingselatan #panchingtimur

Nor Hamila (@norhamila_nurraysabeauty)

TESTIMONI UV CREAM DAN DD GLOWING MOIST CAKE
.
" Kak yan semakin jatuh cinta dgn product Nurraysa ni..
Berjemur di laut berjam-jam langsung takda effect sun burn pun..
Seyes tak sangka muka putih je.
Terbaik..." 😍😍😍
.
Berminat whatsapp #0195774425
.
#agennurraysa #agentnurraysakl
#agennurraysabeauty #cnysale #uvcreamnurraysa #uvcream #ddglowingmoistcake #ddglowingmoistcakenurraysa #nurraysauvcream #nurraysaddmoistcake #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysakl #nurraysacantik #mekapsimple #makeup

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

🙋🙋🙋Petang ni nk share sikit tentang manfaat masker.. Sape taw angkat tangan🙋🙋🙋 🌼masker buah badam
Mnjaga kulit tetap awet muda,segar & menenangkn kulit 🌼masker kopi
Haluskn kulit, cerahkn kulit,percepatkn pengelupasan sel kulit mati 🌼masker susu
Memutihkn kulit,mnghilangkn parut jerawat, mncegah kulit berkedut 🌼masker strawberry
Lambatkn proses penuaan, lindungi sel tubuh dari cancer & sihatkn kulit

Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysabeautycollagen #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #agennurraysa #collagensoapnurraysa #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik #panchingutara #panchingselatan #panchingtimur

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

KELAM KABUT NK PERGI KERJA ....! Tak ada masa nak makeup ?
Sibuk urus itu ini ? Tapi nak cantik ?
Tak nak muka pucat ?
Nurraysa penyelamat anda Guna 2 item ni aura diri terserlah : * Dd Glowing Moist Cake -Gabungan powder + foundation + concealer -Mesra solat -Mesra wudhuk 😍 *Pearl Magic Lipstik - Warna ikut darah Si pemakai - Merawat bibir -Sensasi dingin mint -Bebas Plumbum-tak menghitamkan bibir -Mesra solat -Mesra wuduk Kesan tiptop. 😍

Harga ?? Tak sampai rm100 pun !! RM63 je😊😊😊 Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysabeautycollagen #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #agennurraysa #collagensoapnurraysa #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik

بسم الله الرحمن الرحيم (@nurraysa.beautyy)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Siapa kat sini suka pakai bedak tapi kena pakai concealer lah, tambah foundation lagi, bedak compact lagi. Leceh kan kena tepek banyak benda?

Apa kata anda cuba #GlowingDDMoistCake kerana ia bedak 3 in 1, ada concealer, powder dan foundation sekali. Bedak ni tak ada kandungan silikon, which is tak menghalang air wuduk untuk masuk ke dalam pori.

Sebagai mana yang kita tahu, silikon ni bahan yang tak serap air. Bila kita pakai bedak yang ada silikon, kita boleh nampak masa kita ambil wuduk, air tu masih ada atas kulit, tak serap kat kulit.

Kenapa kena pakai bedak yang tak ada silikon?
Sebab bedak yang tak ada silikon lebih mudah nak tanggal berbanding yang ada silikon. Silikon ni jenis degil, sayang sangat nak tinggalkan kulit muka kita ni. 😁

Kalau nak solat pun, kena sental lama baru boleh hilang, dah buang masa nak solat kan?

That's why tercipta bedak tanpa silikon ni sebab nak mudahkan kaum Muslimah untuk solat.

Mudahkan makeup dengan Glowing DD Moist Cake 😍😍😍 #nurraysa #nurraysahq #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake
Whatsapp 0107692043
Whatsapp 0107692043
Whatsapp 0107692043

Gurlz_Hot_Item (@gurlz_paradise_)

NURRAYSA DD MOIST CAKE 3 IN 1 (POWDER+CONCEALER+FOUNDATION)

DD ni kita guna kat muka bertindak mcm foundation pada muka. Boleh ttp cela2 pada muka mcm bekas jerawat, tona warna x sekata, pori2 yg besar..
DD ada 3 tone color.. Light, medium n dark.. Kalau dh biasa guna compact powder color light, sesuainya amik dd pun color light. Pilih color yg x beza jauh dgn color asal kulit.
Lg 1 bestnye DD ni, siap ada SPF 50. Yg ni paling utama utk mereka yg sgt jaga kesihatan kulit. SPF ni dpt elak sinar ultra UV terus tembus ke dalam kulit.
Dan lg 1 yg akk suka sgt pd oroduk Nurraysa ni, ianya mesra wudhu'. Senang nk basuh kalau nk amik air wudhu'. Dibuat tanpa silikon yg menyebabkan air telap ke pori2 kulit.
.
3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:
✅Light
✅Medium
✅Dark
Kelebihan:
✅3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer )
✅100% bahan organik
✅ Tanpa silicon
✅ Mesra solat
✅ Mesra wudhuk
✅ Mengandungi spf 50++
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit

Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist Cake
Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan tab2 je.
Pastu baru sapu dan ratakan.
Notes:
✅Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
✅Span basah boleh, kering pun boleh.
✅Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akk ada pakai....dark sbb nk tutup parut, lps tu tepek bedak colour cerah....memang flawless, masa pakai foundation lain, nmpk pori2 yg terbuka luas tu, bila pakai DD ni, pori2 x nmpk langsung....nmpk licin jew"
Cepat2 dapatkan produk ni
Rm40 shj!!!!
FREE SHIPPING PULAK TU
Berminat?? Whatsapp : 0135993849

#sales #murah #freeshippingmalaysia #shopee #newarrivals #unisex #makeup #borongmurah #promotion #retail #wholesale #cosmetic #monalyssabeauty #nurraysa #nurraysaddmoistcake #compactpowder

fizah_pjah (@fiza_nurraysa.my)

Promosi masih berjalan..jgn lpaskan peluang dptkn set kecantikan nurraysa untuk tampil anggun dan lebih berkeyakinan...😍😍 ~ Glowing DD moist cake
~ Flawless mineral loose powder
~ Pearl magic lipstick 😱...hanya dgn hge RM90 sahaja. jgn lepaskan peluang grab semua skrg....😍😍😘😘 cepat wasap 0179084887... #NurraysaBeauty #nurraysaddmoistcake #nurraysaflawlessmineralloosepowder #nurraysapearlmagiclipstick #sayapakaisayajual #produkmesrawuduk #semuabolehcantikdengannurraysa

Herrie_galleryshope (@herrie_galleryshope)

💐 KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE 💐

Siapa kat sini ada masalah tiap kali nak solat je susah nak tanggal makeup?

Anda patut cuba Glowing DD Moist Cake gabungan 3 in 1 iaitu Foundation, Powder & Concealer.

Bedak DD mesra wuduk dan mesra solat. Apa maksud dia?

Maksudnya adalah bedak ini tiada bahan silikon yang menghalang air daripada masuk ke dalam pori. Bila kita nak cuci sisa makeup, mudah je nak tanggal. Semudah 1,2, 3! 😘

Bedak ni jugak mengandungi bahan-bahan seperti Air Zam-Zam, Aloe Vera, Collagen, Stem Cell Epal dan bersifat merawat kulit dari dalam.

Terdapat dalam 3 tona warna iaitu Light sesuai untuk yang berkulit cerah, Medium untuk kulit sawo matang & Dark untuk berkulit gelap. 📲 0193336544

#nurraysabeauty #nurraysa #nurraysaddmoistcake #mesrasholat #MesraWuduk #trustedseller #gslwaja

Nurraysa Beauty (@nurraysabeauty_care)

Nak kulit lembab, nak hilangkn kedutan, nak kulit cerah..boleh try argan moisturizer 💄

Nak rawat jerawat, jeragat, kulit berminyak..nak kulit bersih..boleh try collagen soap Nurraysa 💄

Nak nmpk glowing glowing 😊😊..jimat pon jimat..boleh try dd moist cake 💄

Nak bibir lembab..✖️lebam,✖️merekah...boleh try lipstick Nurraysa 💄💄💄 Berminat?? Jom wassap😉
📲💌 014 8418187 📮postage seluruh malaysia

#wargakuantan #kuantan #onlineshoppingmalaysia #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysabeautycollagen #agentnurraysa #PerfumeNurraysa #jomcantik #nurraysaskincare
#sayajualnurraysa #nurraysaskincare #nurraysaddmoistcake #nurraysaskincareset
#nurraysabeautyskincare #nurraysatrialsetskincare #skincarenurraysa #sabunnurraysa #agennurraysa #collagensoapnurraysa #codkuantan #polisas #gambang #tamantas #kptm #kpm #ump #sungaiisap #politeknik
More...