Qutrun Nada (@nurra6270)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Siapa kat sini ada masalah tiap kali nak solat je susah nak tanggal makeup?

Anda patut cuba Glowing DD Moist Cake gabungan 3 in 1 iaitu Foundation, Powder & Concealer.

Bedak DD mesra wuduk dan mesra solat. Apa maksud dia?

Maksudnya adalah bedak ini tiada bahan silikon yang menghalang air daripada masuk ke dalam pori. Bila kita nak cuci sisa makeup, mudah je nak tanggal. Semudah 1,2, 3! 😘

Bedak ni jugak mengandungi bahan-bahan seperti Air Zam-Zam, Aloe Vera, Collagen, Stem Cell Epal dan bersifat merawat kulit dari dalam.

Terdapat dalam 3 tona warna iaitu Light sesuai untuk yang berkulit cerah, Medium untuk kulit sawo matang & Dark untuk berkulit gelap.

Harga: RM39 / RM45 SS
#nurraysaddmoistcake
#nurraysabeauty
#sayagunasayajual
#sayajualonline

Nurraysa Beautycare (@mayakaisah_beautycare)

.
.
DD MOIST CAKE NURRAYSA
πŸ„πŸŠπŸ„πŸŠπŸ„πŸŠπŸ„πŸŠπŸ„πŸŠπŸ„πŸŠπŸ„
.
.

3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:
. 🌼Light
🌼Medium
🌼Dark
.
.

Kelebihan:
. 🌻Ada AIR ZAM-ZAM
🌻Mesra solat
🌻No silikon
🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) πŸ’•?
.
.
?Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist CakeπŸ’•πŸ’•
.

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan dap2 je.Pastu baru sapu dan ratakan.
. πŸ“‘Notes:
. 🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
. 🎈Span basah boleh, kering pun boleh.

wasap 017-2857073

#nurraysalover #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #nurraysabeauty #nurraysaskincare #codklang

Aaira Rose 🌹 (@aairarose)

DD GLOWING MOIST CAKE:
NAK WAJAH GLOWING DALAM 5 SAAT ? CANTIK MULUS TANPA CELA ?
.
Jom Cuba NURRAYSA DD MOIST CAKE - 3 IN 1 (POWDER+CONCEALER+FOUNDATION)
DD = BB + CC
=================== βœ… BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON βœ… Menjadikan KULIT WAJAH GEBU + GLOWING + FLAWLESS βœ… Melembapkan kulit βœ… Membantu menutup kesan parut jerawat sambil MERAWAT βœ… Tanpa perlu lagi memakai foundation βœ…Mempunyai SPF 50+++ βœ…Mesra Wudhu' βœ…Free Span (Bentuk Bulat+Cermin) βœ…Berat 12GM
=================== Kelebihan :-
▢️TANPA SILICON yg akan menghalang air wudhu' masuk kulit
▢️Silicon tak boleh bawa solat
▢️Bukan sekadar bedak biasa...tapi mampu merawat kulit sambil kelihatan cantik menawan secara sihat.
=================== Harga cuma RM39 (exclude postage) sahajaa. JOM DAPATKAN SEKARANGG !! .
Wsp πŸ‘‰ 013-3244631

#nurraysalover #nurraysa #nurraysaperfumejapanesesweetcherry #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #NurraysaBeautyProduct #NurraysaBeautySkincare #nurraysabeauty #bedakcompact #sayajualmurah #sayajual #produkhalal #Muslimah #mesrawudhuk #bazaar #bazarpaknil #LetsCantik

Fatin Nabihah (@fatinnabihahms)

DD GLOWING MOIST CAKE:
NAK WAJAH GLOWING DALAM 5 SAAT ? CANTIK MULUS TANPA CELA ?
.
Jom Cuba NURRAYSA DD MOIST CAKE - 3 IN 1 (POWDER+CONCEALER+FOUNDATION)
DD = BB + CC
=================== βœ… BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON βœ… Menjadikan KULIT WAJAH GEBU + GLOWING + FLAWLESS βœ… Melembapkan kulit βœ… Membantu menutup kesan parut jerawat sambil MERAWAT βœ… Tanpa perlu lagi memakai foundation βœ…Mempunyai SPF 50+++ βœ…Mesra Wudhu' βœ…Free Span (Bentuk Bulat+Cermin) βœ…Berat 12GM
=================== Kelebihan :-
▢️TANPA SILICON yg akan menghalang air wudhu' masuk kulit
▢️Silicon tak boleh bawa solat
▢️Bukan sekadar bedak biasa...tapi mampu merawat kulit sambil kelihatan cantik menawan secara sihat.
=================== Harga cuma RM39 (exclude postage) sahajaa. JOM DAPATKAN SEKARANGG !! .
Wsp πŸ‘‰ 013-3244631

#nurraysalover #nurraysa #nurraysaperfumejapanesesweetcherry #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #NurraysaBeautyProduct #NurraysaBeautySkincare #nurraysabeauty #bedakcompact #sayajualmurah #sayajual #produkhalal #Muslimah #mesrawudhuk #bazaar #bazarpaknil #LetsCantik

FIGURE UP GCXFACTOR JUZFIT (@farhanabeautycare)

🌟🐳NURRAYSA PRODUCT🐳🌟
. βœ…πŸ’―% Original. Beli tanpa ragu2.
βœ…Berita baik❗️ Harga Sale menanti anda πŸ‘€πŸ˜˜
.
🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP: RM20.
🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK : RM24.
🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE: RM36AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK).
🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER: RM28.
🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION : RM20.
🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET:RM55.
🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER:RM32.
🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH:RM25
.
Harga adalah tidak termasuk postage ya ❌
Add rm7sm 11ss🚚
.
πŸ“²Whatsapp +60195007987
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysalover #nurraysamurah #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysapromo #nurraysaskincare #nurraysamalaysia #nurraysaskincarebeauty #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #nurraysabeautycollagen #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysalipstick #nurraysaoriginal #nurraysaoriginal #nurraysamakeup #nurraysaddmoistcake #nurraysafemininewash #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysaflawlessmineralloosepowder #nurraysaloosepowder #nurraysapearlglowinstantbodylotion #nurraysaskincaretrialset #nurraysaskincaremurah #nurraysaarganwhiteningmoisturizer #nurraysastemcellfemininewash

fizah_pjah (@fiza_nurraysa.my)

Tengah bersiap2 nak g kerja ke?
Ap Dah lambat nk tounch up?
Huhuhu.. Alaaa xpyh risauuu..
Dd dan lipstik nurraysa kan aDa
Dap2 je dd dan calit seround lipstik dah siap..3minit aje
Xde lh alasan selekeh sbb lambat..kiki
.

Ape tgu lg wasap je 0179084887 utk pembelian...😘 #nurraysaddmoistcake #nurraysapearlmagiclipstick #sayapakaisayajual #semuabolehcantikdengannurraysa

Shawl, Lens, Dress, Cosmetics (@raudahsignature)

Promosi Bulan Mac!!!
.
Set Kombo DD Moist Cake & Make up Remover​...
.
RM 65.50/RM 67.90ss sahaja... Harga asal Rm88.90/RM 96.90
.
Tawaran sehingga 31 Mac 2017... Cepat2 grab tau.
.
WhatsApp 0193646844 to purchase 😍
.
#nurraysabeautyskincare
#nurraysaddmoistcake
#nurraysamakeupremover
#nurraysamakeup
#nurraysalover
#noweveryonecanbebeautiful
#vendorkualaterengganu
#vendordataranaustine
#begorgeouswithraudahsignature

Ω†ΩˆΨ± فريحا Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ§Ω…ΩŠΩ†. (@peyha)

Produk asas untuk lebih cantik dan berkeyakinan.

#nurraysaddmoistcake yang paling best sebab mesra wudhu,tak perlu was-was kalau nak tanggalkan.Gunakan water based #nurraysamakeupremover je cukup.

Selain mudah menanggalkan make up,kandungan apple stem cell salam make up remover ni pun merawat kulit.takkan risaukan kulit kering lagi!😍 Jadi BFF dah produk berdua ni,wajib ada dalam beg.Senang dipakai senang juga ditanggalkan ☺️

RM 65.90,sementara promosi hingga hujung Mac ini.Kalau nak beli lepas ni dah jadi RM 88.90 dahh.

Taknak rugi mari pesan dengan mie.πŸ“±013-4264993 atau ke @orlin.gallery dapatkan di sana ye.?☺️ #ddmcnurraysabest #nurraysamakeupremover #mesrawudhu #mesrasolat #sayajualnurraysa

Safiza Safiei (@fizasafiei)

DD GLOWING MOIST CAKE

POK2 sikit kt muka dah cantik dah..berbaloi-baloi.. hanya rm39 je belum tmasuk postage

fiza : 0133053257

#nurraysacollagensoap #nurraysa #nurraysaddmoistcake #sayajualonline #makeup #onlineshop

Cantik secara sihat (@byfatinsyazwani)

Belanja testimoni #nurraysaddmoistcake sbute. NAk cod ko nak pos ko meh wasap i deh.
017-939 5439
Dae baco wasap demo, ambo balas slaluh boh!
#agentnurraysabeautykelantan
#NurraysaLover #nurraysabeautybachok #nurraysatawang #nurraysakubangkerian #nurraysabinjai
More...