Kosmetik Murah (@byshaara)

🌷NURRAYSA
.
* Habbatus Sauda Hair Treatment - Rm29
* Organic Body Wash - Rm29
* Dd Moist Cake - Rm39
* Perfect Long Lash Mascara - Rm29
.
📮 POSTAGE :
.
<< KURANG 500GM
RM8 SM / RM12 SS
>> LEBIH 500GM
RM11 SM / RM17 SS
.
📞 WA 0133077217
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysahabbatussaudahairtreatment
#nurraysahairtreatment
#nurraysaorganicbodywash
#nurraysabodywash
#nurraysaddmoistcake
#nurraysaglowingddmoistcake
#glowingddmoistcake
#ddmoistcake
#nurraysaperfectlonglash
#nurraysaperfectlonglashmascara
#nurraysamascara

Kelantan Stokis @nurraysaHQ (@nurraysa.beautee)

KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA 😉😚
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
Ianya amat lembut dan mudah digunakan tau ! 😚 Jom grab cepat-cepat, whatsapp admin ke 014-5348356 untuk order. .
#nurraysa
#teamnurraysa
#nurraysakelantan #nurraysakotabharu #nurraysacollagen #nurraysaoriginal #nurraysaddmoistcake #nurraysakabukibrush

Nur Hanim Hanaakari (@nurhanimhanaakari)

Nak throwback kejap memandangkan esok nak balik Sabah hihi. Hari tu sebelum bercuti ke Sabah customer saya ni sempat lagi repeat order Set Make Up #NurraysaDDMoistCake , #nurraysapearlmagiclipstick dan #NurraysaMineralLoosePowder .. Siap beli 2 set lagi. Katanya satu lagi sebagai surprise untuk kawan yang slalu bertanya pasal produk ni kat dia (bestnya dapat kawan camni kan).. Terima kasih kepada @frizideas atas sokongan anda.. Muah cikit

Untuk pertanyaan lanjut boleh terus pm saya di 0187771127 yer.. #hanimnurraysa

SATINSKINZ.HBV.SHALICIOUS (@aura_beautyshoppe)

Jom dapatkan produk nurraysa dari kami 😘
.
.
Original 100% from HQ
Interested? U can whatsapp my number 01119129629, or just click link at bio.
.
.
#likeiforlike
#likeforlike
#produkwanita
#nurraysalover
#nurraysaddmoistcake
#nurraysasale
#nurraysahq
#nurraysa
#nurraysamurah

SATINSKINZ.HBV.SHALICIOUS (@aura_beautyshoppe)

Jom dapatkan produk nurraysa dari kami 😘
.
.
Original 100% from HQ
Interested? U can whatsapp my number 01119129629, or just click link at bio.
.
.
#likeiforlike
#likeforlike
#produkwanita
#nurraysalover
#nurraysaddmoistcake
#nurraysasale
#nurraysahq
#nurraysa
#nurraysamurah

SATINSKINZ.HBV.SHALICIOUS (@aura_beautyshoppe)

Jom dapatkan produk nurraysa dari kami 😘
.
.
Original 100% from HQ
Interested? U can whatsapp my number 01119129629, or just click link at bio.
.
.
#likeiforlike
#likeforlike
#produkwanita
#nurraysalover
#nurraysaddmoistcake
#nurraysasale
#nurraysahq
#nurraysa
#nurraysamurah

SATINSKINZ.HBV.SHALICIOUS (@aura_beautyshoppe)

SHAMPOO HABBATUSSAUDA
.
.
RAMBUT KELEMUMUR?? GATAL KULIT KEPALA?? RAMBUT BERBAU HAPAK?? RAMBUT SENTIASA GUGUR MASA MANDI?? .
.
JUGA MASALAH NI.
☞ Kepala Terasa Panas?
☞ Rambut Nampak Kering?
☞ Kepala Migrain?
☞ Rimas Kepala Berpeluh?
.
.
➤HABATUSSAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO ADALAH PENYELESAIANNYA :
.
.
💕Menyejukkan Kepala dan Rambut
💕Mengurangkan Kelemumur
💕Membaiki Rambut Bercabang
💕Rambut Berbau Harum 24 jam
💕Pertumbuhan Rambut Baru
💕Melembutkan Rambut
💕Mengurangkan Kegatalan Kepala
💕Melegakan Sakit Kepala & Migrain
.
.
.
Hanya : RM30 EXCLUDE POSTAGE 😘 .
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysalover #nurraysamurah #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysapromo #nurraysaskincare #nurraysamalaysia #nurraysaskincarebeauty #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #nurraysabeautycollagen #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysalipstick #nurraysaoriginal #nurraysaoriginal #nurraysamakeup #nurraysaddmoistcake #nurraysafemininewash #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysaflawlessmineralloosepowder #nurraysaloosepowder #nurraysapearlglowinstantbodylotion #nurraysaskincaretrialset #nurraysaskincaremurah #nurraysaarganwhiteningmoisturizer #nurraysastemcellfemininewash

SATINSKINZ.HBV.SHALICIOUS (@aura_beautyshoppe)

SET SKINCARE TRIAL PACK (1 SET)
.
Saya kasi FREE GIFT #vaseline
Hanya : RM70 FREE POS SM
.
1⃣ Collagen Soap (35gm)
2⃣ Treatment Serum (15ml)
3⃣ Miracle Whitening Spray (30ml)
4⃣ Uv Cream (5gm) .
.
👉Boleh tahan anggaran 2-4 minggu (mengikut kegunaan) .
.
.
➡️ Terdapat 4 ITEM dalam Set Skincare Trial Pack
.
.
KELEBIHAN : .
✔️ Set penjagaan kulit yang berasaskan organik dan semulajadi
✔️ Mencerah dan melembapkan kulit
✔️ Membuang sel kulit mati
✔️ Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat dan parut
✔️ Merawat kulit dari dalam
✔️ Tidak meninggalkan kesan pengelupasan .
✔️ Tiada bahan merkuri, silikon dan hydroquinone
.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysahq #nurraysalover #nurraysamurah #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysapromo #nurraysaskincare #nurraysamalaysia #nurraysaskincarebeauty #nurraysacollagensoap #nurraysacollagensoapmurah #nurraysabeautycollagen #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysalipstick #nurraysaoriginal #nurraysaoriginal #nurraysamakeup #nurraysaddmoistcake #nurraysafemininewash #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysaflawlessmineralloosepowder #nurraysaloosepowder #nurraysapearlglowinstantbodylotion #nurraysaskincaretrialset #nurraysaskincaremurah #nurraysaarganwhiteningmoisturizer #nurraysastemcellfemininewash

Zakiah An Nur (@zakiah_aghani)

Memang terbukti kan...
Kempen make up halal dan mesra wudhu masih promosi harga kasih sayang. Pembelian Rm100 ke atas berpeluang dapat voucher cabutan bertuah😄
#zakiah_aghani
#0193381834
#pearlmagiclipstick
#nurraysaddmoistcake

MISSFLAWLESS.FOUNDATION.GLOW (@chanteqbeauty)

Phewittt.. Mau langgar tembok tengok aweks cun lintas kat depan 😍😍
.
Code SNOW is a bit cerah ye sygss. Utk skin kuning langsat sesuai guna code ni😘
.
1 pc = RM70
Inc pos semenanjung 🆗
.
Whatsapp Kakleen
0199021084
0199021084
.
#missflawless
#foundationstick
#magicfoundationstick
#chanteqbeauty
#MFSlovers

Baitul Ummi Hq Bertam (@baitulummihqbertam)

Wow 😱
Jimat giler
Kempen mekap halal dan mesra wuduk
Nak cantik
Nak lawa
Nak halal
Pastinya dgn nurrasya beauty
Whatsapp
0196583037
#nurraysabertam
#nurraysaddmoistcake
#nurraysabeautyskincare
#nurraysacollagensoap
#roslinanurrasya

PRODUK MESRA WUDHUK & SOLAT (@nurraysabeautys_)

"KEMPEN PENGGUNAAN MAKEUP HALAL DAN MESRA WUDHU"

Setiap pembelian set makeup korang dapat topup barang nurraysa yang ni dengan harga promosi super duper murah.!!! HAAA BEST KE BEST?

Apa tunggu lagi? Jom whatsapp Ain di 01110582241 untuk usha2 kempen ini. 😘😘😘 #nurraysabeauty #nurraysa #kempennurraysa #produkkecantikan #teamnurislahbeauty #izarateam #kosmetikmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #wudukfriendly #produkkecantikanmalaysia #produkkesihatanmalaysia #nurraysalover #ddmoistcake #nurraysaddmoistcake #flawless #uitm #uum #umk #ukm #ums #upm #umt #utm #unisza #unimap #usm #uia #iium #unimas
More...